עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הבנתי שמסכים בעלי פאנלים s-ips וכדומה לא מתאימים לתנועה כלומר משחקים וסרטים היתי רוצה שתמליצו לי על מסך שיתאים לעבודה גרפית ומשחקים אבל עם דגש על הצד הגרפי. המליצו לי על בdell 2007wfp שהוא גם זול ועם פאנל טוב. כדאי? תודה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  2. שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב שאני משתמש בו למשחקים ( הרבה ) וסרטים. קודם כל חשוב לומר שקראתי את כל הנעוצים והדביקים למיניהם. יש לי תמיד את האפשרות לקנות מסך רגיל אבל חשבתי על האופציה של מסך רחב (WIDESCREEN) הבעייה שיש לי כמה שאלות של חוסר הבנה, ואם תוכלו לענות לי זה יהיה נהדר. נתונים התחלתיים (במידה וצריך): יש לי מחשב עם מעבד 6300 , 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ATI1900XT 512MB 1. למה קשה למצוא במסכים רחבים רזולוציה של 1600X1200 , הגבוה ביותר שאני מוצא זה 1680X1050 2. מהם הרזולוציות לצפייה במסך רחב? הבנתי שיש רזולוציות לא רגילות, אם אפשר רשימה של הרזולוציות. 3. מה קורה אם משחק כלשהו לא תומך במסך רחב ויש לו רזולוציה שלא מתאימה למסך רחב. האם אני אראה 2 פסים שחורים בצדדים? 4.…

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  3. Started by MaromX,

שני המסכים קיבלו כאן ביקורות די טובות, אבל אני רוצה לגבש דעה סופית. לשניהם אותו המפרט, מלבד של-LG כ-5ms ולסמסונג 2ms: יחס ניגודיות של 1:2000 ורזולוציה מקס': 1440x900. אתר היצרן של סמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp אתר היצרן של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l194wt_1_6.jhtml הסמסונג על הנייר נשמע טוב יותר, אבל זה רק על הנייר. בגדול, אני צריך מסך 19" רחב ואיכותי, ואני די סגור על אחד מהם. השימושים שלי הם גרפיקה; 3D; וידאו; תכנות וכו' לא מעניין אותי משחקים. דעות?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  4. חחח טוב הפעם זה ברצינות... שתי הבקשות היחידות שלי זה שהמסך יהיה עד 1900 ש"ח ושיוכל להריץ משחקים ב1600X1200. זה נראה לי כאילו אני לא מנצל את הכרטיס מסך שלי תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by ASSAFsa,

אני מחפש מסך איכותי (wide) ומתלבט בין DELL לNEC גודל המסך שאני מחפש הוא בין 20-22 אינץ' תודה רבה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by okpimp,

שלום יש לי טלווזיה SAMSUNG 32R81 שמחוברת למחשב. משום מה השומר מסך וכיבוי המסך האוטומטי לא עובדים.... מישהו יודע מה הסיבה?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by athi,

^^^

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by R@mi,

חברה אני קונה מסך LCD עדיפות ל19" המסך ישמש בעיקר למשחקים וסרטים וכמו כן קריאה באינטרנט וגלישה וכו.. התקציב 1800 אפשר לחרוג טיפה, אם אפשר להציע רחב הוא יתקבל בשמחה . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  9. Started by דודיפלצת,

שלום לכולם. השבוע נדפק לי המסך (פיליפס 200W שקניתי לפני כמה שנים בהמלצת הפורום והייתי מאוד מרוצה ממנו) ונאלצתי לקנות מסך בזריזות. קראתי קצת בפורום והחלטתי על הסאמסונג הנ"ל. המסך באמת מרשים מאוד ולמרות שה-PIVOT לא ממש בשימוש אצלי, ההגבהה דווקא כן. אבל, לצערי לא הצלחתי להגיע לצבעים שנראו לי אמיתיים. למישהו יש הצעה לכיול? תודה מראש, דודי

10. שיהיה מעולה במשחקים וטוב באינטרנט ומעט (מאוד) סרטים, אפשר לחרוג קצת מהתקציב בשביל מסך טוב בהכל. רצוי לא רחב.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  11. אחרי שהתייאשתי מלמצוא מסך 19 סביר במחיר הזה, החלטתי לרדת ל- 17. יש הצעות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by BlueLabel,

שלום לכולם קניתי לפני שבוע מחשב חדש מאוד חזק (שולם והכל) והיות לא היה לי מושג לגבי מסכי מחשב פסחתי על זה בנתיים אני לא אתן את כל המפרט פרט למעבד וכרטיס המסך מעבד i7 2600k כרטיס מסך ATI radeon 6950 בקיצור מחשב מעוד חזק לגיימינג אני מחפש מסך טוב 23 אינץ ואין לי מושג אם לקחת LCD או LED אם תוכלו לעזור לי בבקשה ולהמליץ לי על מסך טוב אני אודה לכם מאוד (עדיפות לחברת LG) שבת שלום נ.ב מדובר על משחקי מחשב ומשחק רשת

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by adirnasri,

אני רואה במלא מקומות שרשום פאנל המסך:TN מה זאת אומרת ? אני לא מבין את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  14. רכשתי את המסך לפני שבוע קבלתי אותו אחרי יומיים אחלה שירות (אני לא כותב את שם החנות כי אני לא יודע אם מותר לפרסם) אבל אחרי שלוש ימים של עבודה בלי תלונות ובלי שום תקלות ביום השלישי בלילה כשאני משחק בגויינט טק פורס התחילו ריצודים על המסך התמונה קופצת ונראה כאילו המסך מציג את התמונה פעמיים אחד ךיד השניה ועוד כל מיני קויים שחורים מופיעים ברקע כיביתי את המסך הפעלתי אותו במחשב אחר אבל אותה תקלה החלפתי צורת חיבור במקום DVI חיברתי לAVG ושוב אותה הבעיה אחרי לילה שהמסך לא פעל הפעלתי את המסך ואין ריצודים רק פעם אחת מאז (יום חמישי) היו ריצודים אבל המשכתי לפעול עם המסך ואז זה פסק ולא הפיע שוב משהו מכיר את התופעה הנ"ל או יודע למה זה נובע? בכל אופן התקשרתי לחנות ממנה רכשתי את המסך והם…

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by vic1234,

המסך יהיה לכל השימושים מעדיף מסך רחב

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by Fertilizer,

אני מחפש מסך מחשב מסוג LCD שיהיה בעל יציאת USB במקום VGA המקובלת כיום בכל המסכים, שאר הפרמטרים לא רלוונטים לי, אשמח קלבל כל לינק או פיסת מידע,

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by atomic rooster,

האם זה נכון שIPS הוא הפאנל המועדף ? אני מבין שכן לפי מאמרים וחיפוש בפורום. ההתלבטות היא בין גודל לסוג פאנל כאשר שתי האופציות העומדות הן 2408 מול L2000P של LG (היות ולא מוכרים את ה2007). אני מתלבט בגלל סוג הפאנל של האחרון, שהוא IPS. הסיבה שה2065 של HP הוא מחוץ לתחום בשבילי היא שמי שאתן לו את ההמלצה שלכם מעדיף לקנות פיזית ולא דרך האינטרנט (גר רחוק מירושלים...). קשה ללמד סוס זקן טריקים חדשים... מה אתם אומרים ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  18. טוב, הבנתי ש22" זה על הפנים אז אני רוצה לקנות יותר קטן. לא יודע עוד אם רחב או לא, כי אני מפחד מהקטע שברחב הכל נראה מתוח. אם יש דרך לסדר שבחלק מהדברים יהיה שחור בצדדים או משהו כזה זה מעולה. טוב, אני אוסיף את השאלה לפה, מה אתם אומרים על ה הbenq T201W, יש לי אפשרות להשיג אותו במחיר מציאה... תודה לעוזרים בכל מקרה, מצטער על ההצפות והכל אבל אני ממש לחוץ על זה ופשוט אף אחד לא עונה פה ואני לא מצליח למצוא מידע טוב בנושא מסכים, יש כ"כ הרבה... :-\

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  19. Started by hananmori12,

שלום, יש לי אפשרות לרכוש מסכים של Lenovo במחיר טוב, האם המסכים האלה נקראים איכותיים? יש דגם עם פאנל IPS? והאם מישהו מכיר מסך בגודל 27" או 29" של החברה? תודה.

20. *לבקשת tmpusr מפרסם שיחה קטנה שהיתה לנו. שאלה : ראיתי שיש לך את הדל 24. הוא באמת טוב במשחקים? אחרי הכל אתה מוגבל לשחק ברזולוציה מאוד מאוד גבוהה. משחקים כמו קרייסיס אתה מצליח להפעיל על הגדרות גבוהות? בתור אחד שלא צריך אותו כטלויזיה, אלה רק מסך מחשב , שווה להשקיע? או ללכת על 226 וזהו? תשובה : שאלה : הבנתי.. במידה ואני מוריד נגיד לרזולוציה של 1680-1050 שזאת רזולוציה של מסכי 20-22 התמונה תמתח על כל המסך או שאני אקבל קצוות שחורים ובעצם המסך ירד ל 20-22 אינץ ? תשובה :

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  21. הבעיה שהית לי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227536.0 לא היה קשור לכל מה שענו לי .היום התברר לי ככה: בהתחלה היה לי מסך 21 והרזולוצה במשחק הית על 1600 .לאחר מכן שקניתי את המסך ה lcd 19 שתומך ב 1280 הפעלתי את המשחק שהוגדר מראש מהמסך 21 על 1600 שהרי ה lcd לא תומך אלא ב 1280 .לכן באה השגיאה הזאת בקישור שהבאתי. עכשיו יש לי שני שאלות. 1.האם ככה זה?. או שיש בעייה בכבל או משהו שלא חשבתי 2.במקרה כזה שקרה עם המשחק איך אני יכל להוריד את הרזולוציה מה 1600 ל1280 שאין ברשותי את המסך ה 21 כי הרי אפילו למחוק אותו לגמרי לא עזר.אין איזשהו דרך .?.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by emil001,

היי, אני מחפש מסך למחשב בגודל 24' ומעלה.. בעיקרון הכי חשוב לי שיעבוד טוב לסרטים ושהמסך יהיה כמה שיותר גדול. (עד 32' אינץ) צריך המלצות לגבי מסכים, אם אפשרי גם איפה ניתן לרכוש אותם. התקציב שלי עד 2000 ש"ח. תודה על כל עזרה והמלצה שתבוא, אמיל.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  23. 19 אינץ' לגבי הפיליפס עם הפאנל , נגמר הסיפור שלו בחנויות ? יש לו מתחרה טוב באזור 1300-1500 ?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  24. גם אני מעונין ברכישה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים