מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מידע לגבי איכות המסך בעבודה כללית אינטרנט וכו ובסרטים ומשחקים תודה מראש .....!
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך בגודל 19-22 אינץ. המסך הוא בעיקר למטרת עבודה (אני מתכנת וצריך לשבת שעות ארוכות מול המחשב כל יום) ואינטרנט ובנוסף יהיה נחמד לראות איתו סרטים פה ושם. אני לא רוצה להוציא יותר מדי על מסך שמיועד בעיקר לעבודה אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות מסך קקי. יש לכם המלצות למסך כזה (עדיף כמה שיותר אינץ) במחיר סביר של בערך 1500 שקל (אם יש יותר זול - יותר טוב )
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז קודם כל, שלום. קיבלתי לפני כמה שעות את המסך, ואני מרוצה בצורה יוצאת דופן. יש לי שתי שאלות בינתיים: 1. האם יש דרך להעביר גם את הכבלי DVI דרך הגומי בבסיס? 2. האם יש דרך למצוא פיקסלים שרופים? 3. האם אני הוזה, או שהוא טיפה מעוגל כלפי פנימה? אני יכול לנסות לצלם כשאני אקבל את המצלמה חזרה, אולי יראו את זה. תודה, נעם.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה עדיף, מסך רחב או מרובע? שימושים: הכול - אינטרנט (בעיקר), אופיס, סרטים, משחקים (קומפי בעיקר...), אוהב לפתוח הרבה חלונות במקביל (בגלל זה עלה רעיון המסך הרחב). מחיר: עד 1500 ש"ח האם בהתאם לזאת עדיף להשקיע ב-17" איכותי יותר (samsung 731BF או LG1770HQ) או ללכת על ה-19" של LG L194WT? האם במסך רחב אכן שטח הצפייה קטן יותר? אז מה עדיף? תודה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
רכשתי את הdell 2007wfp פנל S-IPS 04... המסך מחובר דרך הDVI ורציתי לדעם האם יש צורך לכיל אותו כפי שהיה צורך לכייל מסך בחיבור VGA? ואם כן אז איך? (כ. מסך של nVIDIA) תודה... נ.ב אם כבר... איזה כבל צריך כדי לחבר אותו לממיר של HOT
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אחרי הרבה חיפושים, מצאתי דגם (בעצם שני דגמים) שמצאו חן בעיני: LG 1972H שבמבחן השווה יצא מתאים עבור גיימרים: http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/19inch-11_19.html#sect0 הבעיה היא שמצאתי שני דגמים בעלי שם כמעט זהה ונתונים זהים (לפחות על הנייר) ואפילו זולים יחסית (סביבות ה1100 ש"ח). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=706939 - L1972HR http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694986 - L1972H מישהו יודע מה ההבדל בין שני הדגמים? באיזה כדאי לבחור? ואם יש המלצה למסך מתאים יותר למשחקים ושימושים כלליים (אינטרנט, סרטים, Office) בסביבות המחיר שציינתי?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היו לי (נגנבו) 2 מסכים: Samsung 17 לא זוכר את הדגם וכן ViewSonic 19 נדמה לי ה VP930B. ועכשיו אני צריך לקנות שניים במקומם. אני מעוניין באחד שיהיה 19 והשני 19-22. בשני המסכים משתמשים לגלישה באינטרנט ועבודה רגילה ביתית (office וכדומה) וכן במשחקים (גם משחיקם כבדים) ובצפייה בסרטים. על אילו מסכים אתם ממליצים בתקצבי של 4000 ש"ח לשניהם (אם תהיה חריגה קלה מהתקציב אך שווה - לא נורא)? האם כדאי ללכת על מסך רגיל (4:3) או (עקב הצפיה בסרטים וסדרות ושנות שהתמונה בהם רחבה) על מסכי 16:9 (אם אני לא טועה ביחסים)? תודה רבה יגאל
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
טוב, הבנתי ש22" זה על הפנים אז אני רוצה לקנות יותר קטן. לא יודע עוד אם רחב או לא, כי אני מפחד מהקטע שברחב הכל נראה מתוח. אם יש דרך לסדר שבחלק מהדברים יהיה שחור בצדדים או משהו כזה זה מעולה. טוב, אני אוסיף את השאלה לפה, מה אתם אומרים על ה הbenq T201W, יש לי אפשרות להשיג אותו במחיר מציאה... תודה לעוזרים בכל מקרה, מצטער על ההצפות והכל אבל אני ממש לחוץ על זה ופשוט אף אחד לא עונה פה ואני לא מצליח למצוא מידע טוב בנושא מסכים, יש כ"כ הרבה... :-\
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
מחכה כבר חודש למסך החדש שלי Samsung 245T וסוף סוף אתמול הוא הגיע לארץ ונחשו מה? המסך הגיע דפוק ליבואן... עכשיו צריך לחכות לעוד מסך לא מבין למה הם מזמינים רק אחד, גם כן היבואנים הקמצנים האלה... :'( עוד מישהו הזמין את המסך הזה וצריך לקבל אותו?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עוסק בעריכה גרפית והבאה לדפוס ואני חייב לקנות מסך חדש אני לא יודע אם 22 או 24 אינץ' תמליצו לי בבקשה על מסך טוב 22 או 24 אינץ' לעריכה גרפית התקציב פתוח העיקר איכות המסך תודה.
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
Proview 19" LCD WIDE FV-926W 5MS 1009 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך למחשב בגודל 24' ומעלה.. בעיקרון הכי חשוב לי שיעבוד טוב לסרטים ושהמסך יהיה כמה שיותר גדול. (עד 32' אינץ) צריך המלצות לגבי מסכים, אם אפשרי גם איפה ניתן לרכוש אותם. התקציב שלי עד 2000 ש"ח. תודה על כל עזרה והמלצה שתבוא, אמיל.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מסך LM2230W DAEWOO 22 - טוב ברור לי שזה לא מסך בין הטובים ל 22 אבל שמקבלים זה מה יש , בסה"כ מסך יפה ורואים מצויין. השאלות? 1.האם ממולץ\צריך לשים על הרזולוציה הגבוהה ביותר ? 1050*1680 2.איזה קצב רעינון מומלץ? 3.האם זה נורמלי שאתרי אינטרנט נצפים באותו גודול כמו ב 19 רק שהשטח הלבן בצדדים רק גודל ? 4.האם רזולוציה גבוהה עשויה לגרום להאטת קצב המשחק ? (כרטיס 9600XT 256 תודה על התשובות !
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שני המסכים קיבלו כאן ביקורות די טובות, אבל אני רוצה לגבש דעה סופית. לשניהם אותו המפרט, מלבד של-LG כ-5ms ולסמסונג 2ms: יחס ניגודיות של 1:2000 ורזולוציה מקס': 1440x900. אתר היצרן של סמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp אתר היצרן של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l194wt_1_6.jhtml הסמסונג על הנייר נשמע טוב יותר, אבל זה רק על הנייר. בגדול, אני צריך מסך 19" רחב ואיכותי, ואני די סגור על אחד מהם. השימושים שלי הם גרפיקה; 3D; וידאו; תכנות וכו' לא מעניין אותי משחקים. דעות?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איך המסך הזה? האם 1800 זהו מחיר טוב עבורו? איזה דגמים נוספים של 19" נכנסים בתחום של עד 1800 ש"ח? איזו טובים יותר?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
חחח טוב הפעם זה ברצינות... שתי הבקשות היחידות שלי זה שהמסך יהיה עד 1900 ש"ח ושיוכל להריץ משחקים ב1600X1200. זה נראה לי כאילו אני לא מנצל את הכרטיס מסך שלי תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן כיום יש לי viewsonic vp930 שהוא 19" 4:3 והוא אצלי כבר כ3 שנים. חשבתי לשדרג למסך רחב וגדול יותר, בעיקר בשביל סרטים אבל מדי פעם גם למשחק או 2. יש מסך טוב במחיר הזה בגודל 21"\22" ? משהו שגם אם אני אשחק הוא לא יאכזב. ברשותי כרטיס מסך ATI X1950pro.. אין לי בעיה טיפה להתגמש אם יש משהו משמעותי טוב יותר בקצת יותר מחיר.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD של סמסונג syncmaster 930b והוא עבד כמה שעות בלי שומר מסך וחלק מחלונות נשארו אבל חלש גם אחרי שסגרתי אותם איך אני עושה שזה יעלם?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 מסכים לגיימינג Samsung T220P או Samsung 2253BW או שיש בכלל מסך יותר עדיף עד 1200 שקל
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ההבדל עומד על 20 שקלים לטובת הEWX? מה ההבדלים בינהם? ואם יש המלצה למסך אחר אשמח לקבל אותה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
-
ואם כן, איפה אפשר לקנות, כי חשפתי ולא מצאתי ...
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך LCD איכותי במחיר עד 1700 שקל שהגודל יהיה 24 אינצ מה אתם ממליצים?!
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
חברה אני קונה מסך LCD עדיפות ל19" המסך ישמש בעיקר למשחקים וסרטים וכמו כן קריאה באינטרנט וגלישה וכו.. התקציב 1800 אפשר לחרוג טיפה, אם אפשר להציע רחב הוא יתקבל בשמחה . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום, לאחר בערך 6 שנים עם מסך CRT 17" החלטתי שהגיע הזמן להתקדם. ברצוני לרכוש מסך LCD עד 20" בתקציב של עד 2000 ש"ח. יש לי כמה אפשרויות אך רציתי להתייעץ איתכם. המסך מיועד לעריכה גראפית קצת עריכת וידאו, תכנות, כתיבת מסמכים וגם משחקים וצפייה בסרטים. - האם עדיף לקנות מסך 4:3 או 16:9? הבנתי שזה הבדל מאוד משמעותי בצפייה בסרטים ומשחקים אבל הבנתי שגם זה ממש לא מומלץ למתכנתים שכותבים הרבה ולמעצבים גראפיים.. מה אתם אומרים? - יש לי רמקולים אז אין צורך ברמקולים מובנים. - האם תוכלו להסביר לי כמה משמעותי ההבדל בפנאלים? ומה זה בכלל הפאנלים? (איזה חלק זה במחשב) - לגבי יציאות, האם יהיה אפשר לחבר ממיר של HOT\YES למסך? איזה יציאה זה דורש? - הבנתי שבמסך רחב (16:9) יש פונקציה מיוחדת שמאפשרת צפ…
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-