מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
הבעיה שהית לי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227536.0 לא היה קשור לכל מה שענו לי .היום התברר לי ככה: בהתחלה היה לי מסך 21 והרזולוצה במשחק הית על 1600 .לאחר מכן שקניתי את המסך ה lcd 19 שתומך ב 1280 הפעלתי את המשחק שהוגדר מראש מהמסך 21 על 1600 שהרי ה lcd לא תומך אלא ב 1280 .לכן באה השגיאה הזאת בקישור שהבאתי. עכשיו יש לי שני שאלות. 1.האם ככה זה?. או שיש בעייה בכבל או משהו שלא חשבתי 2.במקרה כזה שקרה עם המשחק איך אני יכל להוריד את הרזולוציה מה 1600 ל1280 שאין ברשותי את המסך ה 21 כי הרי אפילו למחוק אותו לגמרי לא עזר.אין איזשהו דרך .?.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך X800XL מחפשLCD שלא יהיו מריחות עד 2000 שח בערך ראיתי את 1970HR עם 6600 רגיל ולא התלהבתי ,שיחקו קאונטר סטריק והרגשתי שהמסך איטי מחפש משהו יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך של DELL 2209WA. אני רגיל למסך CRT 17 אינץ עם רזולוציה 1024X768 - ברזולוציה הזאת רואים את הכתב בצורה מעולה. האם גם במסך רחב 22 אינץ עם רזולוציה 1680x1050 רואים את הגופנים באותו גודל?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני לא משתמש חדש, קרתה תקלה עם המשתמש הקודם לכן פתחתי חדש, לכן אני אל חדש בפורום שאלתי היא בקשר למסך הספציפי הזה שראיתי ב KSP עולה 1500 במזומן. הינה קישור למוצר בחנות : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4599 DELL 1908FP והינה קישור: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=biz&cs=555&sku=320-5293 כעיקרון אני מוכן להוציא עד 1600 שקל בערך. לכן כשראיתי אותו בקיי אס פי (כן אני מוכר עם הדעות של כולם ולכן מבקש לא להגיב בנושא), הקטע שחיפשתי בנועה, איי קיו, וסקיי ואין אצלהם את המסך הזה אלה גירסא שהיא e.... ולא הסדרה של ה ULTRASHARP מה שאני מענויין לדעת, האם למישהו יש את המסך הספציפי? מישהו התנסה איתו? אני לא גיימר כרגע, אבל כן משח…
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי (wide) ומתלבט בין DELL לNEC גודל המסך שאני מחפש הוא בין 20-22 אינץ' תודה רבה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום יש לי טלווזיה SAMSUNG 32R81 שמחוברת למחשב. משום מה השומר מסך וכיבוי המסך האוטומטי לא עובדים.... מישהו יודע מה הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט אם לקנות את ה chimei 222H או (במחיר יותר זול) את ה-samsung 2243BW לשניהם יש כוונון גובה שזה פיצ'ר חשוב עבורי, אבל אני מודאג מהזווית צפיה ואיכות התמונה בעיקר. היה לי Benq T2200HD ומכרתי אותו בגלל זווית צפיה נוראית (הייתי מזיז מעט את הראש והצבעים היו משתנים בצורה מטורפת) כיום חזרתי למסך 19" LCD של MAG שהוא די ישן (8MS) והזווית בו דווקא סבבה אני חושב שהוא TN אבל הוא הרבה יותר טוב מבחינת זיווית ובהירות מאשר ה-BENQ (אבל יש פיקסלים שרופים..) אשמח להמלצות, תודה !
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך מחשב 24". המחשב כרגע מיועד לגיימינג (בעתיד אני כנראה אקנה גם כרטיס TV ויהפוך אותו לטלויזיה רגילה). התכוונתי בהתחלה לקנות את המסך הזה- MW221C , אבל אחרי שידרוג הכרטיס מסך ל- HD4870 1024MB מהגירסה של החצי ג'יגה, החלטתי לשדרג גם את המסך... התקציב הוא בסביבות 1500 פלוס מינוס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
מה עדיף בין Samsung 943BM ל - LG L1953TR?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
-
התקציב שלי הוא בסביבות 700 שקל, מסך 19-20 אינצ' לעבודה בפוטשופ, אינטרנט סרטים ומשחקים גם כן, אבל פחות. אשמח להמלצות וחוות דעת. תודה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום, שנה טובה(: אני רוצה לקנות מסך רחב, אני לא בטוח לגבי הגדול, המליצו לי על 22" (אבל לא נתנו דגמים, יופי באמת). השימוש העיקרי יהיה עבודה (על מסמכים), אבל גם לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. אולי חשוב לציין שזה מסך שיתחבר למחשב נייד. לגבי תקציב - כרגע אין לי ממש מושג. אני צריך לדעת מה הטווח מחירים (פחות או יותר) כדי להסגר יותר טוב על התקציב. אז, מומחי הפורום.. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן, מדובר במסך לחבר, הוא יקנה בקרוב מחשב (שאת המפרט שלו אני מכין) והוא צריך מסך בגודל כלשהו (גדול?) הוא בעיקר מתכנת, הרבה מאוד שעות ביום, לרוב מעל 5. עורך קצת גראפיקה דו ותלת מימדתית לא מסובכת מדי. יחסית מעט משחקים וסרטים. מישהו מוכן לעזור? (הגודל מ19-22 נראה לי הגיוני, תלוי מה נכנס בתקציב) מישהו מוכן לעזור? תודה!
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך במתנה ורציתי לקבל חוות-דעת לגבי המסך והאים הוא מתאים ל- SAPPHIRE HD-4850
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב 22 אינץ' שיכלול בתוכו רמקולים. המסך מיועד להתחבר למחשב נייד דרך יציאת HDMI כך שיכלול דרכה גם סאונד. התקציב 1000 ש"ח אפשרות לחריגה קטנה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום אני מחר קונה מסך חדש. ואני לא יודע איזה מסך לבחור למפרת שלי חשבתי Dell u2312hm. כרטיס מסך Radeon hd 6950. מעבד i5 2500k. לוח בקרה P67A-UD3-B3. אני משחק הרבה מחשב ורואה הרבה סרטים. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות מסך LCD בגודל 46 אינצ' עם רזולוציה של 1080*1920 השאלה היא האם המסך הוא רק לסרטי HD או שניתן לראות בו גם יס? כלומר האם הוא יכול לשדר גם ברזולוציה שיס משדרת בכדי שאני לא אראה קוביות זזות במסך?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי. האם מישהו יכול להגיד לי מה גובהו של מסך Lg l194Wt בתודה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מעונין לרכוש את המסך החדש של LG 2284 לא מצאתי עליו שום חוות דעת ברשת מישהו יכול לתת עליו המלצה או חוות דעת ?בהשוואה לסמסונג 2253 או מסך ברמתו האם הוא מענין ? תודה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
איך הוא במשחקים? יש מריחות? האם באמת שמים לב שהצבעים יותר מדוייקים בגלל שזה 16.7 מיליון צבעים? אפשר להוריד ברזולוציה אחת במשחקים ועדיין זה יראה טוב ולא מעוות? מה קורה אם מורידים ב2 רזולוציות..? חוצמיזה אני מתלבט בין 2 המסכים האלה כי מצד אחד ה20 אינטש יותר גדול ובעל רזולוציה יותר גבוהה אבל מצד שני האם אני באמת ישתמש ברזולוציה כזאת גבוהה..? כי במשחקים ברזולוציה כזאת הכתב כבר ממש קטן ואז גם ככה יגדל לי המספר משקפיים בקצב.. (יהיה לי כרטיס גיפורס 8 ככה שכרטיס מסך זה לא הבעיה) לכן ניראה לי שאני ילך על ה19 כי במילא אני לא ישתמש ברזולוציה של ה20 כי זה יהרוס לי את העיניים.. המסך יהיה יחסית רחוק גם מהעיניים שלי.. מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. יש לי בקשה שאולי תשמע קצת יוצאת דופן, אבל זה על-מנת להוכיח משהו למספר אנשים. אבקש את החסרונות של המסך הנ"ל - Mag AL2237 - כמסך בכללי, ואח"כ כמסך המיועד לעבודה משרדית. תודה לעוזרים. (חיפשתי, לא מצאתי בדיוק Reviews עליו...)
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
חחח טוב הפעם זה ברצינות... שתי הבקשות היחידות שלי זה שהמסך יהיה עד 1900 ש"ח ושיוכל להריץ משחקים ב1600X1200. זה נראה לי כאילו אני לא מנצל את הכרטיס מסך שלי תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מזה כחודש מחפש מסך טוב שיענה על כל דרישותיי ולאחר הרבה התיעצויות ובירורים החלטתי לרכוש את המסך eizo S1931 , אך אני לא מצליח להבדיל בין הדגמים השונים (באתר יצרן לא מפורט) הדגמים הם: eizo S1931 SH eizo S1931 H eizo S1931 A eizo S1931 E eizo S1931 SA המסך הוא מסך יקר ואני לא רוצה לקנות דגם שאני לא יהיה מרוצה ממנו , ובכל זאת אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין כל הדגמים האלו (כל הדגמים מופיעים באתר zap ) והמפרט שלהם זהה לחלוטין. אנא ממכם אם משהו יודע לומר לי מה ההבדלים אשמח לשמוע. תודה. ניר.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
24" AOC 24" LCD 416V 22" NU W2221A 22'' LCD
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ה-17 שלי במסך רחב ראיתי שמסכי ה-20 אינץ מצריכים רזולוציה טבעית גדולה יותר ממסכי ה- 19 וגם יש הבדל מחירים משמעותי בקפיצה הזו מ 19 ל- 20 האם מעבר מ 17 רגיל ל 19 רחב יתן שיפור משמעותי בגודל התמונה או שאולי עדיף להחליף ל - 19 רגיל??
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-