עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הבעיה שהית לי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227536.0 לא היה קשור לכל מה שענו לי .היום התברר לי ככה: בהתחלה היה לי מסך 21 והרזולוצה במשחק הית על 1600 .לאחר מכן שקניתי את המסך ה lcd 19 שתומך ב 1280 הפעלתי את המשחק שהוגדר מראש מהמסך 21 על 1600 שהרי ה lcd לא תומך אלא ב 1280 .לכן באה השגיאה הזאת בקישור שהבאתי. עכשיו יש לי שני שאלות. 1.האם ככה זה?. או שיש בעייה בכבל או משהו שלא חשבתי 2.במקרה כזה שקרה עם המשחק איך אני יכל להוריד את הרזולוציה מה 1600 ל1280 שאין ברשותי את המסך ה 21 כי הרי אפילו למחוק אותו לגמרי לא עזר.אין איזשהו דרך .?.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by Unique,

שלום. אני רוצה לתלות את המסך על הקיר ואני צריך המלצות למתלה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  3. 19 אינץ' לגבי הפיליפס עם הפאנל , נגמר הסיפור שלו בחנויות ? יש לו מתחרה טוב באזור 1300-1500 ?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by ftzahi22,

יש לי כ.מסך X800XL מחפשLCD שלא יהיו מריחות עד 2000 שח בערך ראיתי את 1970HR עם 6600 רגיל ולא התלהבתי ,שיחקו קאונטר סטריק והרגשתי שהמסך איטי מחפש משהו יותר טוב

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  5. מפרט בחתימה. עיקרון אני רוצה רזולוציה של 1920*1080\1200 נגיד 22" אין לי בעיה לשנות את הגודל אין עדיין מחיר... משהו נגיד 1000 גמיש, איך P2250? מסך טוב?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  6. כמו שהכותרת אומרת אני צריך המלצה למסך 19 wide כמובן המסך מיועד למשחקים בעיקר... שיהיה כמה שיותר חלק בלי מריחות וכל שאר הדברים שהורסים את חווית המשחק וכמובן גם לסרטים . תקציב: אני מניח שבין 600 ל800 אפשרות לחריגה קטנה של אולי 50 שקל משום מה אני מרגיש שאני לא צריך לקנות LG שוב ... 2 מסכים שהחליטו למות בטרם זמנם... תודה לעוזרים! אה כן חנויות אמינות tmsfox וכיוצא בזה....

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  7. שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב שאני משתמש בו למשחקים ( הרבה ) וסרטים. קודם כל חשוב לומר שקראתי את כל הנעוצים והדביקים למיניהם. יש לי תמיד את האפשרות לקנות מסך רגיל אבל חשבתי על האופציה של מסך רחב (WIDESCREEN) הבעייה שיש לי כמה שאלות של חוסר הבנה, ואם תוכלו לענות לי זה יהיה נהדר. נתונים התחלתיים (במידה וצריך): יש לי מחשב עם מעבד 6300 , 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ATI1900XT 512MB 1. למה קשה למצוא במסכים רחבים רזולוציה של 1600X1200 , הגבוה ביותר שאני מוצא זה 1680X1050 2. מהם הרזולוציות לצפייה במסך רחב? הבנתי שיש רזולוציות לא רגילות, אם אפשר רשימה של הרזולוציות. 3. מה קורה אם משחק כלשהו לא תומך במסך רחב ויש לו רזולוציה שלא מתאימה למסך רחב. האם אני אראה 2 פסים שחורים בצדדים? 4.…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  8. מה ההבדל בין שני המסכים הללו, כמובן חוץ מגודל המסך וגודל הנקודה? יש איזשהם הבדלים באיכות התצוגה? האם בגלל גודל הנקודה ב- "19 האובייקטים יראו יותר גדולים מב- "17? וכתוצאה מזה אני מקבל באופן יחסי את אותו שטח עבודה (כמו ב- "17)?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by RealTime,

חיפשתי בגוגל שעה, REVIEWS, או כל דבר שיכול להגיד לי אם זה מסך טוב יחסית למשחקים/סרטים/שימוש משרדי... ה- L1953TR דווקא נתן תוצאות ב-ZAP ויש תגובות חיוביות. מישהו יכול להגיד מה ההבדל בין ה-TR ל-HR? אני פשוט רוצה לדעת על מה ללכת... תודה!

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by tom57,

Benq G2220HD (למה יש באיבורי הבדל של 200 שח ממקומות אחרים?) KDF 228CM

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  11. Started by AmirNadav,

שלום. קודם כל, אני לא מאלה שכותבים דחוףףף!!!11אחדאחד , אני פשוט צריך עזרה בדחיפות, מצטער אם זה נשמע אחרת :\ . אז ככה, אבא שלי מעוניין לקנות לעצמו מסך למחשב, והוא ראה בעיתון את שני אלו : 1. acer 19" TFT 5MS 1440X900 pixels @ 75Hz 1:700 Contrast מחיר 1199 ¤. 2. Deawoo 8MS 1:700 contrast מחיר 1199 ¤. איך המסכים האלו? השימוש הוא משרדי בלבד ולא משחקים או משהו כזה. האם יש מסכים טובים יותר בסביבות המחיר הזה? בתודה, אמיר.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by nivbrn,

האם כדאי לקנות אותו? או שיש מסכי 22" בתקציב דומה יותר טוובים (1500-2000 ש"ח) ומי נותן עליו אחריות בארץ? ניב

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  13. Started by gal426,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מחשב ואני מתלבט בין הדגמים samsung 2333t vs LG E2241T איזה כדאי ולמה אני רוצה הסבר מלא למה וכל זה וגם השימושים שלי למסך הוא לסרטים XBOX ומשחקים של המחשב תודה לכם ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  14. רכשתי את המסך לפני שבוע קבלתי אותו אחרי יומיים אחלה שירות (אני לא כותב את שם החנות כי אני לא יודע אם מותר לפרסם) אבל אחרי שלוש ימים של עבודה בלי תלונות ובלי שום תקלות ביום השלישי בלילה כשאני משחק בגויינט טק פורס התחילו ריצודים על המסך התמונה קופצת ונראה כאילו המסך מציג את התמונה פעמיים אחד ךיד השניה ועוד כל מיני קויים שחורים מופיעים ברקע כיביתי את המסך הפעלתי אותו במחשב אחר אבל אותה תקלה החלפתי צורת חיבור במקום DVI חיברתי לAVG ושוב אותה הבעיה אחרי לילה שהמסך לא פעל הפעלתי את המסך ואין ריצודים רק פעם אחת מאז (יום חמישי) היו ריצודים אבל המשכתי לפעול עם המסך ואז זה פסק ולא הפיע שוב משהו מכיר את התופעה הנ"ל או יודע למה זה נובע? בכל אופן התקשרתי לחנות ממנה רכשתי את המסך והם…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  15. היי היי אחרי 4 שנים המאג CRT 996 גסס ומת עכשיו צריך מסך חדש ומבקש המלצות הכי חשוב לי שזה יהיה 2MS ולא יותר וגם וככל שהפקסל יותר קטן יותר טוב " לי " ( אל תשכנעו אותי אחרת ) כל הזמן אני משחק על 1024-768 , השאלה על מסכי 22LCD מה היא הרזלוציה המינמלית וכמה זה ישפיע על פרימיים במשחקים ? למי יש את המסך הזהW2261V ? גודל נקודה 4.48 (כרטיס מסך 260-216 )

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  16. *לבקשת tmpusr מפרסם שיחה קטנה שהיתה לנו. שאלה : ראיתי שיש לך את הדל 24. הוא באמת טוב במשחקים? אחרי הכל אתה מוגבל לשחק ברזולוציה מאוד מאוד גבוהה. משחקים כמו קרייסיס אתה מצליח להפעיל על הגדרות גבוהות? בתור אחד שלא צריך אותו כטלויזיה, אלה רק מסך מחשב , שווה להשקיע? או ללכת על 226 וזהו? תשובה : שאלה : הבנתי.. במידה ואני מוריד נגיד לרזולוציה של 1680-1050 שזאת רזולוציה של מסכי 20-22 התמונה תמתח על כל המסך או שאני אקבל קצוות שחורים ובעצם המסך ירד ל 20-22 אינץ ? תשובה :

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  17. איך הוא?? למישהו יש ניסיון איתו? הנתונים היבשים הם: Panel Type: a-si TFT/TN Viewable Size: 20.1" Pixel Pitch: 0.255mm Brightness (Typical): 300 cd/m² Contrast Ratio (Typical): 800:1 Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160° (CR>5) Aspect Ratio: 4:3 Interface: Analog/Digital Response Time (Typical): 5 ms Native Resolution: 1600 x 1200 Maximum Color: 16.7M Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital Link Sync Type: Separate H/V, Composite HV, SOG Input Connectors: 15-Pin D-Sub, DVI-D Power Consumption: 36 Watts (max) VESA® Wall Mount: 100 mm (optional) Emission Standard: TCO '99 Bezel Color: Silv…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  18. שלום לכולם. ביום ראשון אני נוסע וקונה מסך חדש בתקציב של עד 2000 שקל. קיבלתי כל מיני המלצות למסכי דל שהם מאד איכותיים. בסופו של דבר הגעתי להתלבטות מסובכת. מסך סמסונג 22 אינץ' רחב - דגם 226WB. או מסך דל 22 אינץ' רחב - דגם E228WFP. או כמוצא אחרון: מסך סמסונג 19 אינץ' רגיל - דגם 971P. הייתי בחנות המציגה את המסכים וראיתי בבירור שהסמסונג עם המסך 19 יותר איכותי! לי בעיקרון יש כרטיס מסך nVIDIA 5200 שממנו מגיע החשש הכי גדול. אני דואג שאם אני אקנה את אחד ממסכי ה-22 הוא לא יציג לי אותו ברזולוציה המתאימה. אז מה אני צריך לעשות? על איזה מסך ללכת מבין ה-22 אינץ'? והאם הכרטיס מסך העלוב שלי יתמוך ברזולוציה של 1680 כמו שנדרש? במידה ולא אמצא תשובה אצטרך לקנות את מסך ה-19, שהוא לא רע! להיפך,…

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  19. צריך מסך עם הנתונים הנ"ל, ככה שישמש כמסך מחשב למשחקים וכדומה וגם לסרטים כשאני צופה מ3.5 מטר ככה אולי יותר. חשוב מאוד לא מאט. אין לי בעיה של תקציב מכיוון שבכל מקרה חבר שלי ירכשו את הטלויזיה מחו"ל וימכור לי אותה במחיר מוזל. אז תרבו בהצעות ותמליצו לי מה עדיף וכמובן מה נותן תמורה של כסף ומחיר הכי טוב שבוע טוב וחג עצמאות שמח!

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  20. גם אני מעונין ברכישה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by Danny_The_King,

אז ככה קניתי תמסך LG LCD 22 W2261V FULL HD.. אחלה מסך שבעולם אבל כשאני מגדיל תרזולוציה מה שקורה לי .. כמו בכל מסך אחר הכתב של האינטרנט ניראה קטן.. ברור וחד אבל קטן.. יש אפשרות להגדיל את הגופנים של האינטרנט? ככה שאני יוכל לקרוא את זה בברור.. בנוסף.. תביאו לי כמה טיפים בבקשה. איך להשתמש במסך LCD ברזולוציות גבוהות בצורה הכי טובה שאפשר. . תודה מראש. דני

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  22. Started by spaltiel,

יש לי Dell 2007FP והייתי רוצה שהוא יבצע שינוי סיבוב אוטומטי כאשר אני משנה את זוית המסך (ב 90 מעלות). אני מתאר לעצמי שיש את המסך להרבה אנשים כאן ואולי מישהו מצא תוכנה או דרייבר שיאפשרו את האופציה הזאת. ידוע לי כי אם המחשב הוא של דל אז הדבר ניתן אבל אולי מישהו הצליח לפתח כלי שיתאים לכל מחשב. אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by yogevzak,

aoc i2252vwh יש לי אפשרות לקנות אותו יד שניה במחיר של 400 ש"ח עם אחריות לשלוש שנים,נרכש במרץ האחרון ואין לו שימוש בו. אשמח למענה מהיר בבקשה. הדרישות למחשב סטנדרטי ובעתיד למשחקים וסרטים. תודה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם. עשיתי חיפוש בכל מיני מקומות ולא הצלחתי לימצוא פירוט על המסך (חשוב לי לדעת מה הפאנל שלו). האם מישהו יודע מהו סוג הפאנל של מסך זה?? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  25. 1907FPוDell או Vs vx922 או אפילו הlg 1970hr?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.