עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by --Shadow--,

שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם הלחצן הפעלה POWER של המסך (שידוע כבעייתי באתרים ופורומים לאחר שימוש של מספר חודשים) צריך ללחוץ כמה פעמים עד שהוא ידלק \ יכבה וזה מציק..כנראה בעיה במגעים אפשר לחיות עם זה כמובן בלי בעיה כי אחרי כמה שניות זה נדלק אבל מאוד מעצבן. השאלה האם אני יכול לממש אחראיות על דבר כזה והאם שאני יתן את המסך לא יחזירו לו אותו דפוק מהנסיעות עם פיקסל מת תודה, אריאל

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  2. היי אני יודע שהתקציב מאוד נמוך אבל אני יודע שיש מסכים בסדר בתקציב הזה אני צריך מסך LCD לפחות 20"! אין לי מה לפרט יותר.. ושיהיה מSKYPC תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by SliDeRShai,

היי, לצערי נהרס לי המסך שהיה ברשותי עד היום LG L1970HR, לכן אני צריך אחד חדש. הדרישות הן גודל 22 מעבר לזה אני לא כל כך מבין האם לקנות LCD או LED, עם חיבור HDMI או לא. חשוב לציין שאני משחק במחשקים. התקציב הוא סביבות ה-1000 שקל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  4. שלום חברים כרגע אני עם מסך U2412M, ואני חושב לקנות מסך נוסף, ההתלבטות שלי האם לקנות מסך נוסף של 24 אינץ, באותו תצורה בה אני עובד במשרד, או לקנות מסך 27 ולהשתמש ב 24 הקיים כמסך נוסף. אני נוטה להחליט לקנות 27 על מנת להנות משטח מסך גדול יותר, ורוזולוציה גבוהה יותר, במיוחד במשחקים. יש לציין שכרגע אני עם מחשב ישן, CORE I5 750 , וכרטיס מסך AMD HD7950. 1. האם זה הגיוני ואפשרי לעבוד עם שתי מסכים, הראשי 27 והמשני 24 ? 2. אשמח להמלצה על מסך 27 אינץ, IPS עד 1500 שקל. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  5. Started by zion789,

שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 (קיימת אופציית שדרוג עתידית רחוקה לכרטיס מסך יותר מתקדם) ורציתי לדעת איזה מסך עד תג מחיר של 400 דולר אני יכול להביא מחו"ל...? השימושים שלי הם משחקים בעיקר,בנוסף מסך שלא יאמץ את העיניים,יהיו לו צבעים חדים,מהירות תגובה גבוהה,וקצב רענון גבוה...בקיצור מסך טוב! כרגע אני עם הטלוויזיה שלי עם הרזולוציה הסטנדרטית 1376*768 (האם יש כל כך הרבה הבדל ברזולוציות הגבוהות?,אם כן אז מתי מרגישים הבדל?...כי רציתי לדעת אם ני צריך להחליף את הטלוויזיה שלי) תודה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  6. שלום חברי המלומדים. לפני הכל עלי לציין שעד היום הורגלתי במסך SYNECMASTER 750S שזה מסך 17' CRT כך שגם מסך 19' דק ושטוח ייחשב פריצת דרך משמעותי עבורי. קראתי את הסקירה הכללית האחרונה על כל מסכי 22' ואת חוות הדעת של המשתמשים בפורום והתרשמתי מכמה מסכים, אבל אני לא יכול לשפוט כלום כי פשוט כל מה שאני מכיר זה מסך 17. דרישות מהמסך: *הצגת משחקים חדשים באיכות גבוהה *סרטים באיכות סבבה, לא מצפה לאיכויות פינומנליות *שהטקסט יהייה קריא. אם זה ב word או באינטרנט או בכלל, שיהייה אפשר לקרוא בסבבה. כבר לא משמעותי היום לקחת מסך 19, 20 או 22 כי ה22 כבר ממש זולים עכשיו אז אני מעריך שכדאי 22 אלא אם כן אתם חושבים אחרת. ------->>>> אין לי דרישות גבוהות , אני רגיל לסטנדרטים נמוכים. תק…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  7. יש לי הזדמנות למכור במחיר טוב את המסך הנ"ל. האם יש מסך שכדאי לשדרג אליו?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by itaykliin,

אני מחפש מסך רחב בתקציב של 1800 עד 2200 עם המיפרט הטכני הכי טוב יחסית לתקציב שציינתי ומיועד בעיקר לסרטים עדיף שיהיה 20 אינץ אבל לא חייב .בבקשה תעזרו לי!

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by ExploiT,

שלום אני צריך המלצה למסך lcd 17 אינץ, עד 1200 שקל, בלי חריגות, ישמש בעיקר, לקריאה, צפייה בסרטים, תכנות, לא משחקים.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  10. עיקר השימוש יהיה לגלישה באינטרנט ותוכנות משרדיות כגון Word. קצת עריכת תמונות, בלי משחקים בכלל ואולי קצת סרטים אבל זה די זניח. תודה.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by Big_Guy7,

לחבר שלי בבית יש את שני המסכים האלה, ויש לו אפשרות לבחור אחד על איזה אתם ממליצים? http://zap.co.il/model.asp?model_id=479039 http://zap.co.il/model.asp?model_id=38141 תודה!

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by messi,

שלום רציתי לדעת איך המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=692312 מה דעתכם? האם יש מסכים טובים יותר?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by the brick,

שלום אני מחפש מסך פשוט לצורכי אינטרנט - אופיס וכו' נתקלתי בחנות במסך http://www.fujicom.co.il/Web/Catalog.aspx?Page=Brands&Brand=LCD_Comp&ProductCategory=113 של חברת fujicom האם מישהו מכיר את החברה באופן כללי מבחינת איכות ואמינות או את המסך הזה ספציפי? מה דעתכם על הנתונים שלו באופן כללי? איכות התצוגה בחנות נראתה מעולה והמחיר מתחיל בזאפ מ 1000 ש"ח שזה התקציב שלי...

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  14. Started by יוסףש,

bgrl

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  15. אני שואל את השאלה כאן בגלל ההתמחות של פורום זה במסכי lcd. מאוד חשוב לי נוחות הקריאה במחשב נייד. זכור לי ההסבר בפורום זה על גודל הנקודה במסכי 19 אינטש ושלכן הם עדיפים אפילו על מסכי 20 לטקסט. אודה על עצות.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by WarMachine,

כן אני יודע שלהרבה כבר יש אותו אבל בשבילי זו פשוט חויה אחרת לגמרי, בתור אחד שעבר מCRT 17 למסך כזה זה כמו לגלות עולם חדש לגמרי! אני אעלה תמונות של הסביבת עבודה החדשה עוד מעט, בינתיים צריך לצבור כמה סרטי HD 1080

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  17. אני מתלבט בין כמה מסכי "24, בנתיים עיקר ההתלבטות שלי נע סביב Philips 240PW9EB , LG W2442PA , DELL 2408WFP. ואולי גם ה "22 שכולם מדברים עליו 2209WA אבל כמי שלא מבין יותר מידי באלמנטים הטכניים אולי הכי טוב לי זה לראות את המסכים, לראות את ההבדלים בינהם, לנסות לקרוא איזה מסמך על כל אחד מהם במשך כמה דקות ואז להחליט האם כדאי יותר "22 או "24 והאם מספיק TN או שכדאי להשקיע וכו'. יש מקום שמציג את המסכים האלו כדי שאוכל להתנסות בהם? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  18. היי. יש לי טלוויזיה LG C1 עד עכשיו צפיתי בתוכן ב-HDR10 במחשב ובקונסולות. כשניסיתי להשתמש ב-VRR ב-Xbox Series X התחלתי לקבל ארטיפקטים ירוקים כל כמה שניות במשחקים, ולאחר ששיניתי ל-Dolby Vision הבעיה נעלמה. אבל. זה חשוך ממש. לפי מה שקראתי ברשת ה-Dolby Vision לא אמור להיות עם איכות צבעים ומוער יותר מ-HDR10? למה התמונה שלי כל כך חשוכה?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  19. לא משנה לי איזה אינץ' זה. אני רוצה מסך שיתמוך בהצגת תכני HD, אני צריך גם מסך שתהיה לו יציאת HDMI כדי שאוכל לחבר את הPS3 שיש לי. ככה שאוכל להשתמש במסך אחד למחשב ולPS3. הנה המפרט : מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.93GHz E6500 : "SLGUH" - BOX ₪479 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-UD3L ₪453 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK ₪368 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL ₪901 צורב DVD: [..] PIONEER DVDRW DVR-216DBK X20 - SATA - BLACK ₪145 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪425 ספק כוח: [..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK ₪303 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER V8 - זמין במלאי ₪283 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUD…

20. שלום לכולם, אשמח לקבל את עצתכם לפני קנייה. לאחר בדיקה, החלטתי ללכת על המסך הזה. המחיר הוא באזור ה 1200 שקל, והשאלה שלי היא האם כשאני יחבר אותו ללאפטופ (HP, מסך רחב 15.4) התמונה במסך הגדול תופיע בצורה ברורה, או שתהיינה כל מיני בעיות בחדות / איכות התמונה, מכיוון שזה לאפטופ והכרטיס מסך שלו הוא מובנה.. (לא יודע אם זה קשור, לכן אני שואל). האם תהיה בעייה כל שהיא בחיבור מסך זה ללאפטופ, או שהתמונה תופיע בבירור? כרגע אני עובד על רוזולוציה 1280X800 שזו הרוזולוציה הטבעית של המסך שלי. תודה מראש לכל התותחים.. עריכה: אני מעוניין להוסיף למסך מתאם TV BOX כדי ליצפות במסך גם טלויזיה. יש הצעות למתאם?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  21. יש לי מסך 22 אינץ' של ViewSonic מדגם VX2240W. נכנסתי לתפריט ובmanual image adjust יש לי אפשרות להפעיל dynamic contrast. כרגע האפשרות לא מופעלת אך אם אני מפעיל הבהירות של המסך נהיית ממש נמוכה והכל נראה כהה כזה. מדוע זה ככה והאם כדאי להפעיל את האפשרות הזאת בכל מקרה?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  22. Started by hushnga,

שלום לכולם אתמול ההיתי בחנות בפתח תקווה ( היה להם שרות מדהים ) והם הסכימו לתת לי להריץ את המחשב שלי על המסך הנ"ל הרצתי כמה משחקים (pes6, nfsmw, Stranglehold, bioshock ) וכמה סרטים , לא נתקלתי בשום מריחה . יכול להיות שאני לא בודק נכון , אם כן תקנו אותי . נראה לי שאני ארכוש את המסך תודה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by gal426,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מחשב ואני מתלבט בין הדגמים samsung 2333t vs LG E2241T איזה כדאי ולמה אני רוצה הסבר מלא למה וכל זה וגם השימושים שלי למסך הוא לסרטים XBOX ומשחקים של המחשב תודה לכם ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by smoke_man,

ערב טוב לכולם כרגע יש לי 2408wfp אני שוקל למכור אותו לקנות את 2209wa האם הצעד הזה משתלם או שכדאי להישאר עם המסך שלי תודה מראש על התשובות

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by EagleXDR,

אז קודם כל, שלום. קיבלתי לפני כמה שעות את המסך, ואני מרוצה בצורה יוצאת דופן. יש לי שתי שאלות בינתיים: 1. האם יש דרך להעביר גם את הכבלי DVI דרך הגומי בבסיס? 2. האם יש דרך למצוא פיקסלים שרופים? 3. האם אני הוזה, או שהוא טיפה מעוגל כלפי פנימה? אני יכול לנסות לצלם כשאני אקבל את המצלמה חזרה, אולי יראו את זה. תודה, נעם.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים