עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. חחח טוב הפעם זה ברצינות... שתי הבקשות היחידות שלי זה שהמסך יהיה עד 1900 ש"ח ושיוכל להריץ משחקים ב1600X1200. זה נראה לי כאילו אני לא מנצל את הכרטיס מסך שלי תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by rogbi,

יש לי מסך L17390S LG יש לו HD (היי רזולושין)? יש מסכי מחשב בשוק שתומכים בHD? תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  3. אהלן, מדובר במסך לחבר, הוא יקנה בקרוב מחשב (שאת המפרט שלו אני מכין) והוא צריך מסך בגודל כלשהו (גדול?) הוא בעיקר מתכנת, הרבה מאוד שעות ביום, לרוב מעל 5. עורך קצת גראפיקה דו ותלת מימדתית לא מסובכת מדי. יחסית מעט משחקים וסרטים. מישהו מוכן לעזור? (הגודל מ19-22 נראה לי הגיוני, תלוי מה נכנס בתקציב) מישהו מוכן לעזור? תודה!

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  4. שלום לכולם ראיתי שממליצים על הרבה סוגי מסכים של פנל tn למשחקים וכדומה. אבל אני צריך מסך שהטקסט בו יהיה נעים לקריאה, כי עיקר השימוש שלי הוא אופיס ואינטרנט ומדי פעם סרטים. איזה מסך פנל tn יהיה באיכות טובה לשימושים אלו? אני לא יכול להרשות לעצמי את מסכי ה va למיניהם כי זה הבדל גדול במחיר בשבילי. (נראה לי שצריך ניגודיות גבוהה בשביל טקסטים, אבל מכיוון שכל חברה מודדת לעצמה אז אני לא יכול לחפש לבד...) ממש ממש אודה למגיבים שמשקיעים מזמנם. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  5. שלום לכולם. ביום ראשון אני נוסע וקונה מסך חדש בתקציב של עד 2000 שקל. קיבלתי כל מיני המלצות למסכי דל שהם מאד איכותיים. בסופו של דבר הגעתי להתלבטות מסובכת. מסך סמסונג 22 אינץ' רחב - דגם 226WB. או מסך דל 22 אינץ' רחב - דגם E228WFP. או כמוצא אחרון: מסך סמסונג 19 אינץ' רגיל - דגם 971P. הייתי בחנות המציגה את המסכים וראיתי בבירור שהסמסונג עם המסך 19 יותר איכותי! לי בעיקרון יש כרטיס מסך nVIDIA 5200 שממנו מגיע החשש הכי גדול. אני דואג שאם אני אקנה את אחד ממסכי ה-22 הוא לא יציג לי אותו ברזולוציה המתאימה. אז מה אני צריך לעשות? על איזה מסך ללכת מבין ה-22 אינץ'? והאם הכרטיס מסך העלוב שלי יתמוך ברזולוציה של 1680 כמו שנדרש? במידה ולא אמצא תשובה אצטרך לקנות את מסך ה-19, שהוא לא רע! להיפך,…

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by RisingStar,

אז ככה חברים,אחרי שקראתי כאן נראה לי כל אשכול אפשרי הגעתי למסקנה ש הDELL מספק את האכויות הטובות ביותר. עכשו השאלה שלי היא כזו,איזה עדיף לקחת 2007FP או 2007WFP. השימושים שלי במחשב הם לרוב:אינטרנט,מוזיקה,ויצירת מוזיקה. אז ככה שלפי דעתם מה כדאי לקחת? תודה רבה לעוזרים

7. Started by alfus73,

היי. האם מישהו יכול להגיד לי מה גובהו של מסך Lg l194Wt בתודה.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  8. Started by clown,

יש לי כרטיס מסך 6600 המחשב משמש למשחקים, סרטים, אינטרנט וגרפיקה ממוחשבת. אין משהו מבין ה4 שאני עושה יותר משאר הדברים. חוץ מזה, האם כדאי לי לשקול אפשרות למסך רחב? תודה.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  9. Started by koof,

שלום כולם, ראיתי הרבה התיחסויות למסכים אחרים ויחס אוהד ל1970HR אבל התעלמות מה1952TQ. במפרט הוא נראה מאוד דומה - קצת יותר איטי, קצת פחות קונטרסט - ויותר זול. אז למי שמשחק רק לעיתים, בעיקר גולש, עבודה משרדית וסרטים - מומלץ?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. סוף סוף כתבה שעושה קצת סדר בעניינים ומפריכה את השטויות של הנתונים המופרכים שמביאות יצרניות המסכים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3502901,00.html

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by J0n1,

יש לי את המסך הנ"ל (כן, גם לי) ואני ממש לא מרוצה מהPIP שלו, גם אם בוחרים בגודל הכי גדול, עדיין אי אפשר להשתמש בפיצ'ר בשביל שני מחשבים, התצוגה קטנה מאוד ואי אפשר לקרוא מה כתוב. יש אפשרות באמצעות תוכנה חיצונית, או אולי עדכון קושחה, להציג את שתי התמונות ב50:50? תודה :\

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by RealTime,

חיפשתי בגוגל שעה, REVIEWS, או כל דבר שיכול להגיד לי אם זה מסך טוב יחסית למשחקים/סרטים/שימוש משרדי... ה- L1953TR דווקא נתן תוצאות ב-ZAP ויש תגובות חיוביות. מישהו יכול להגיד מה ההבדל בין ה-TR ל-HR? אני פשוט רוצה לדעת על מה ללכת... תודה!

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  13. כמו שהכותרת אומרת, איזה מסכים דקים טובים יש בתקציב הנ"ל? מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מסך איכותי, גדול וטוב לעיניים. תודה מראש, מיכאל

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by ofirr,

כן הייתי מעוניין בתשובות ענייניות בנוגע לכמה שאלות. רוב השאלות אני דיי בטוח, אבל אני רוצה לוודא חד משמעית אם אכן התשובה היא כמו שאני חושב או אחרת. *מה ההבדלים,יתרונות/חסרונות בין ספק כח פנימי לספק כח חיצוני? - אני יודע שהיתרונות בפנימי שהוא מוסתר, אך החיסרון הוא שהוא מתחמם ומחמם גם את הרכיבים שמסביבו. ואם אני לא טועה ל2007wfp יש ספק כח פנימי, האומנם? *ל2007wfp/fp ולvp930b יש מצבים מותאמים מראש (רגיל,סרטים,לילה וכו') כך שלא נצטרך לשחק עם הבהירות ולהתאימה לכל מצב? -אני חושב שכן, אם כן השאלה אם יש כפתורים בחזית/בצד שמעבירים מצבים או שעושים זאת דרך תוכנה מסויימת(דרך המחשב)? *מה ההבדל בין revision A04 לrev החדש שדל הוציאו A05, מישהו יודע למה דל הוציאו תיקון גירסה חדש יותר? מה …

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  15. ראיתי סרטון של חברת TigerDirect ב- YouTube וחשבתי שזה יהיה נחמד, האם יש דבר כזה בארץ? הסרטון:

16. Started by yochze,

שלום, לאחר בערך 6 שנים עם מסך CRT 17" החלטתי שהגיע הזמן להתקדם. ברצוני לרכוש מסך LCD עד 20" בתקציב של עד 2000 ש"ח. יש לי כמה אפשרויות אך רציתי להתייעץ איתכם. המסך מיועד לעריכה גראפית קצת עריכת וידאו, תכנות, כתיבת מסמכים וגם משחקים וצפייה בסרטים. - האם עדיף לקנות מסך 4:3 או 16:9? הבנתי שזה הבדל מאוד משמעותי בצפייה בסרטים ומשחקים אבל הבנתי שגם זה ממש לא מומלץ למתכנתים שכותבים הרבה ולמעצבים גראפיים.. מה אתם אומרים? - יש לי רמקולים אז אין צורך ברמקולים מובנים. - האם תוכלו להסביר לי כמה משמעותי ההבדל בפנאלים? ומה זה בכלל הפאנלים? (איזה חלק זה במחשב) - לגבי יציאות, האם יהיה אפשר לחבר ממיר של HOT\YES למסך? איזה יציאה זה דורש? - הבנתי שבמסך רחב (16:9) יש פונקציה מיוחדת שמאפשרת צפ…

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  17. אני מעוניין לרכוש שני מסכי T240 של סמסונג- איפה כדאי לחפש הצעות מחיר, למחיר הזול ביותר??

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  18. Started by ItachiSan,

שלום, אני צריך המלצה למסך מחשב 24". המחשב כרגע מיועד לגיימינג (בעתיד אני כנראה אקנה גם כרטיס TV ויהפוך אותו לטלויזיה רגילה). התכוונתי בהתחלה לקנות את המסך הזה- MW221C , אבל אחרי שידרוג הכרטיס מסך ל- HD4870 1024MB מהגירסה של החצי ג'יגה, החלטתי לשדרג גם את המסך... התקציב הוא בסביבות 1500 פלוס מינוס. תודה.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  19. Started by יוסףש,

bgrl

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by rotemlp,

שלום, אני מחפש מסך מחשב - LCD מן הסתם.. בתקציב של עד 1000 ש"ח. שימושים: גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות, סרטי HD וקריאה של המוווון מסמכים (בד"כ PDF). לכן אני מחפש מסך שתומך ברזולוציית Full HD ושכמה שפחות יעייף לי את העיניים בזמן שאני קורא מסמכים. המרחק שלי מהמסך הוא בערך 50-60 ס"מ. שמתי לב שרוב פה ממליצים על: DELL U2312HM, שנראה מרשים מאוד. אך האם הוא מתאים להגבלת העייפות שציינתי לעיל?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by Eli100,

אהלן אני צריך מסך לאחי הקטן שהוא משחק אולי פעם בשנתיים , לרוב רק באינטרנט \ סרטים שום דבר מעבר עדיף שיהיה עד 800 ש"ח אם אפשר לרדת עדיף גודל 22

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  22. שלום לכל התותחים חייב חוות דעת על LCD- AOC Full HD 42 חברת AOC - איך החברה בטלויזיות ? אם יש בעיות איתם ! השימוש שאני עושה בה זה בעיקר חיבור למחשב וסרטי HD לינק לפרטיים על הטלויזיה http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=543&CategoryName=TV_Plasma_LCD&AuctionId=7726357 אני חייב להחזיר תשובה אם אני לוקח אותה עד הערב ים של תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  23. צריך המלצה למסך מחשב בגודל 22-24 עד 1100 שח (עדיף בכמה שפחות כסף). תודה לעוזרים. מעבד i5 750 כ.מסך 4850

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  24. מחפש מסך טוב למשחקים וגם לרגיל שיראו טוב ! תמליצו לי מקווה שתעזרו לי...

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  25. מבקש ממישהו שימליץ לי איך דגם של מסך זה מבחינת איכות צבע חדות וכו לשימוש כללי באינטרנט הודה לכול מי שיעזור לי מראש עקב רצון לקנות מסך בזמן הקרוב....

• 1 תגובה
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים