עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by nondos,

שלום רציתי לדעת האם יש למישהו מושג מה סוג הפנאל של המסכים הנ"ל: 1. Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel 2. Dell 19 LCD 1908FP UltraSharp Flat Panel Monitor 3. ASUS LCD 19" PW191 8ms DVI WIDE חיפשתי באתר של דל ואסוס אבל לא מצאתי מקום בו מצויין סוג הפנאל תודה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  2. צריך המלצה למסך מחשב בגודל 22-24 עד 1100 שח (עדיף בכמה שפחות כסף). תודה לעוזרים. מעבד i5 750 כ.מסך 4850

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by arnon,

מה כדי לקנות ? רצויי עם תושבת שניתנת להגבהה ! תודה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by doscape,

http://www.consumer.philips.com/consumer/en/us/consu…nitor+220SW9FB-27 http://www.aoc-europe.com/wEn/monitors/tft/20_22/21_2217Pwc.php http://www.samsung.com/au/consumer/detail/spec.do?gr…SA&fullspec=F http://www.lge.com/products/model/detail/W2242T.jhtml http://benq.com/products/LCD/?product=1299&page=specifications http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?maincla…1&model_no=45 http://www.chimei.com.sg/default.aspx?pageId=266 מה שחשוב זה עבודה בבהירות נמוכה כמה שניתן וכמה שפחות איבוד ניגודיות.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  5. לא משנה לי איזה אינץ' זה. אני רוצה מסך שיתמוך בהצגת תכני HD, אני צריך גם מסך שתהיה לו יציאת HDMI כדי שאוכל לחבר את הPS3 שיש לי. ככה שאוכל להשתמש במסך אחד למחשב ולPS3. הנה המפרט : מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.93GHz E6500 : "SLGUH" - BOX ₪479 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-UD3L ₪453 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK ₪368 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL ₪901 צורב DVD: [..] PIONEER DVDRW DVR-216DBK X20 - SATA - BLACK ₪145 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪425 ספק כוח: [..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK ₪303 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER V8 - זמין במלאי ₪283 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUD…

6. Started by EviLeader,

שלום לכולם, בהמשך לפוסט הקודם שכתבתי פה (בדיוק מלפני 10 דקות ) חשבתי על משהו, החלטתי לפרסם את זה באשכול נפרד היות והנושא לגמרי לא קשור. אני מחזיק בידי מסך ASUS MW221C אני מאוד מרוצה ממנו חוץ מהבעיה הבסיסית והידועה של הברק (אם אור\חלון דלוק בחדר, כמעט בלתי אפשרי לשחק). בקיצור, עיקר השימוש שלי במחשב: *משחקים (בעיקר SHOOTERS - אני מת על COD4. קצת אסטרטגיה וקצת מירוצים.) *עבודה משרדית - PHOTOSHOP,WORD,MESSENGER ולא צריך לפרט יותר. ***אין שימוש כלל לסרטים. אני רואה סרטים על מסך 32 אינץ' המחובר למחשב ישירות בנוסף. על כן, חשבתי, אולי אני יגנוב לאח שלי את המסך T220P וייתן לו את הASUS... אז, איזה מסך אתם אומרים יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  7. שלום לכולם, אשמח לקבל את עצתכם לפני קנייה. לאחר בדיקה, החלטתי ללכת על המסך הזה. המחיר הוא באזור ה 1200 שקל, והשאלה שלי היא האם כשאני יחבר אותו ללאפטופ (HP, מסך רחב 15.4) התמונה במסך הגדול תופיע בצורה ברורה, או שתהיינה כל מיני בעיות בחדות / איכות התמונה, מכיוון שזה לאפטופ והכרטיס מסך שלו הוא מובנה.. (לא יודע אם זה קשור, לכן אני שואל). האם תהיה בעייה כל שהיא בחיבור מסך זה ללאפטופ, או שהתמונה תופיע בבירור? כרגע אני עובד על רוזולוציה 1280X800 שזו הרוזולוציה הטבעית של המסך שלי. תודה מראש לכל התותחים.. עריכה: אני מעוניין להוסיף למסך מתאם TV BOX כדי ליצפות במסך גם טלויזיה. יש הצעות למתאם?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by matanf,

מחפש מסך 19".. אלה הם השימושים העיקריים: אינטרנט, סרטים, צפייה בתמונות, גלישה, משחקים פה ושם, פוטושופ, ואני מתחיל מידול (גרפיקה). ושהבסיס לא יהיה גדול מדי.. תמליצו בבקשה.. מתן.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  9. אחרי שהתייאשתי מלמצוא מסך 19 סביר במחיר הזה, החלטתי לרדת ל- 17. יש הצעות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by oceans68,

אני עובד בפוטושופ ו3D MAX - לכן חשובה לי איכות התמונה ושהתמונה בKCD לא תהיה בהירה מאוד, וגוונים כמה שיותר קרובים להדפסה. אני לא גיימר בכלל. המליצו לי על 3 מסכים: 1. SUMSUNG 931C - עם ניגודיות 1:2000 2. LG 1960 - החדש עם ניגודיות 1:3000 3. SONY 95X - בגלל שיש לו פנל איכותי עם 8BIT וניגודיות של 1:1500 אני מתכנן לרכוש שני מסכים שיעבדו עם כרטיס שתומך בשני מסכים. לכם גם הפרש של 500ש"ח קריטי לגבי. מה מומלץ לעבודת גרפיקה בLCD? מה כדאי לבדוק בשביל לקנות מסך טוב לגרפיקה מעבר ללכת לחנות ולראות במו עיניי? (נתונים) תודה!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  11. שילוב בין רזולוציית Ultra HD לקצב רענון גבוה מסתמן בתור הטרנד החדש לשנת 2021 - והיצרנית הטאיוואנית מקווה להיות זו שתזניק אותו קדימה באמצעות מותגי ה-Predator וה-Nitro שלהלכתבה

12. Started by vic1234,

המסך יהיה לכל השימושים מעדיף מסך רחב

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by mich4el,

למה הרבה ממליצים על המסך הזה? מה מיוחד בו לעומת מסכים אחרים? ואיזה מסך יותר טוב, זה או asus mw221c? המסך שאני מחפש הוא בעיקר למשחקים וקצת סרטים/גלישה באינטרנט התקציב שלי הוא 1400+- ואני מנסה למצוא את המסך הכי טוב לצרכים שלי בתקציב זה, אבל עדיין לא ראיתי החלטה חד משמעית לגבי מסך 22" תודה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by zion789,

שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 (קיימת אופציית שדרוג עתידית רחוקה לכרטיס מסך יותר מתקדם) ורציתי לדעת איזה מסך עד תג מחיר של 400 דולר אני יכול להביא מחו"ל...? השימושים שלי הם משחקים בעיקר,בנוסף מסך שלא יאמץ את העיניים,יהיו לו צבעים חדים,מהירות תגובה גבוהה,וקצב רענון גבוה...בקיצור מסך טוב! כרגע אני עם הטלוויזיה שלי עם הרזולוציה הסטנדרטית 1376*768 (האם יש כל כך הרבה הבדל ברזולוציות הגבוהות?,אם כן אז מתי מרגישים הבדל?...כי רציתי לדעת אם ני צריך להחליף את הטלוויזיה שלי) תודה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  15. יש לי הזדמנות למכור במחיר טוב את המסך הנ"ל. האם יש מסך שכדאי לשדרג אליו?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by arkzai,

שלום אני מחפש מסך שעיקר תפקידו הוא עבודה גרפית, איור עיצוב ממשקים ואתרי אינטרנט כמובן קצת תלת עריכה ואפקטים. חשבתי על מסך 22' משהו שאפשר לראות עליו סרטים אך בעיקר לעבוד. אין לי תקציב מוגדר חשבתי להוציא עד 1500 אך אפשר לחרוג תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  17. אין העדפות גודל, מעדיף מאוד שלא לעבור את התקציב. חשוב מאוד שיתאים לX2900XT Sapphir Raedon. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  18. שלום לכולם! אני עוסק בעריכה גרפית והבאה לדפוס ואני חייב לקנות מסך חדש אני לא יודע אם 22 או 24 אינץ' תמליצו לי בבקשה על מסך טוב 22 או 24 אינץ' לעריכה גרפית התקציב פתוח העיקר איכות המסך תודה.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by darkquest,

שלום רב, אתמול רכשתי מסך חדש "2333SW", כאשר חיברתי אותו למחשב בכבל ה DVI הוא העלה את הווינדוס ואחרי כ 20 שניות עד דקה הוא מקבל מסך שחור, הוא לא רושם "No Signal" או משהו בסגנון, אלא פשוט מסך שחור. כשאני מחבר את המסך בחיבור ה Vga הכל עובד כראוי. אשמח אם תוכלו לעזור לי כי זה ממש מתסכל לקנות מסך, והוא לא עובד טוב. דרל אגב הכרטיס מסך שלי הוא Leadtek Winfast 6600gt AGPx8 אולי צריך לעדכן לו את הביוס או משהו? הדרייברים הכי חדשים של Nvidia

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by roisg,

שלום, אני מקווה שכאן יהיה מי שידע את התשובה - מה המשמעות של מסך דק שפועל בתאורת LED? אני מדבר על מסכי MACBOOK PRO. ואגב, שאלה נוספת היא אם לכל מסך יש רזולוציה טבעית אחת, כיצד אפל טוענים שבמסכי ה-17'' של הניידים אפשר בתוספת מחיר לקבל מסך HIRES עם רזולוציה 1920*1200 שהיא כמו מסר 24''? מה ה-CATCH? חג שמח.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  21. מזה מספר שבועות אני קורא פה בפורום אודות מסכים מומלצים וסוגי פאנלים. ראשית החכמתי מאוד שאלתי כרגע היא כזו: מסך עם פאנל איכותי יקר באופן יחסי, אולי כדאי לרכוש טלויזיה lcd ששם מין הסתם פאנל איכותי ולהנות מכל העולמות. ראו למשל באופיס דיפו יש מותג שלהם - Ativa ,1792X1344 8ms 1:500 :s05: מה דעת החברים הנכבדים בפורום? דרך אגב בגירה, יצא לך לבדוק ולחוות דיעה אודות xerox d91g ? הוא אינו איטי מדי ? ( 25ms ). תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  22. האחד הוא:Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel השני: Philips Brilliance 200WP7ES - Flat panel display - TFT - 20" - widescreen קראתי ביקורות ברשת על שניהם וקצת הבנתי את הרעיון השאלה שלי היא, האם למישהו יש את אחד מהמסכים שייתאר לי ויסביר לי מה טוב ומה לא לפי ראות עינו כי לקרוא ביקורות ולראות בעיניים זה 2 דברים שונים המסך הוא לעבודות מקצועיות של אודיו ווידיאו אנימציה 3D תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  23. עיקר השימוש יהיה לגלישה באינטרנט ותוכנות משרדיות כגון Word. קצת עריכת תמונות, בלי משחקים בכלל ואולי קצת סרטים אבל זה די זניח. תודה.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  24. אני שואל את השאלה כאן בגלל ההתמחות של פורום זה במסכי lcd. מאוד חשוב לי נוחות הקריאה במחשב נייד. זכור לי ההסבר בפורום זה על גודל הנקודה במסכי 19 אינטש ושלכן הם עדיפים אפילו על מסכי 20 לטקסט. אודה על עצות.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  25. מחפש מסך LCD, שימוש עיקרי גלישה, קריאת מסמכים, סרטים ועיצוב גרפי (לצערי הרב אין זמן למשחקים). מחפש מחיר של 1700 (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה). רק חברות מוכרות ולא של לייבלים לא מוכרים. לא בטוח אם אני רוצה מסך רחב או רגיל, מבחינת גודל המסך יכול להיות או 19' או 22' (אם רחב אז אני כנראה מעדיף 22' במרובה פחות משנה). אני מעוניין שיהיה במסך חיבור DVI חוץ מהחיבור הסטנדרטי לפחות ושיהיה יציב. נתונים טכניים נוספים שהייתי שמח שיהיו במסך: refresh rate: 2-5ms וכמובן קונטרסט טוב וזווית צפייה כמה שיותר קרובה ל 180 מעלות.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים