מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מה כדי לקנות ? רצויי עם תושבת שניתנת להגבהה ! תודה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אוקי אני מחפש מסך מחשב עד 1000 ש"ח...להלן: ראיתי הרבה המלצות באתר לקנות את של DELL U2311H אבל ראיתי גם את המסך הבא: SAMSUNG B2330HD אם יש אפשרות שהמסך יבוא עם שלט אני אשמח חשובן לציין אני לא רוצה מסך יותר גדול מ-23 אינץ אני בעיקרון קראתי שצריך לקנות מסך עם אפשרות כיוונים (הגבהה הנמכה ושיפוע קדימה אחורה) רציתי לדעת איזה מסכים אתם ממליצים לקנות אני מעדיף ללכת בעיקרון על LG SAMSUNG MAG אלא חברות שאני מכיר ויודע שהם טובות אשמח לקבל ייעוץ איזה מסך שווה לקנות...
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מידע לגבי איכות המסך בעבודה כללית אינטרנט וכו ובסרטים ומשחקים תודה מראש .....!
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שממליצים על הרבה סוגי מסכים של פנל tn למשחקים וכדומה. אבל אני צריך מסך שהטקסט בו יהיה נעים לקריאה, כי עיקר השימוש שלי הוא אופיס ואינטרנט ומדי פעם סרטים. איזה מסך פנל tn יהיה באיכות טובה לשימושים אלו? אני לא יכול להרשות לעצמי את מסכי ה va למיניהם כי זה הבדל גדול במחיר בשבילי. (נראה לי שצריך ניגודיות גבוהה בשביל טקסטים, אבל מכיוון שכל חברה מודדת לעצמה אז אני לא יכול לחפש לבד...) ממש ממש אודה למגיבים שמשקיעים מזמנם. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום! אחרי שירדתי ממסכי ה22" הפשוטים, החלטתי לעבור ולהתרכז ב20" האיכותיים עם פאנל S-IPS. לאחר בדיקות מרובות הגעתי למסכנה שבמחיר שלא גבוה בהרבה מ2000 ש"ח יש את הדגם של DELL 2007WFP, אך גיליתי שיש מסך שעל פי אנשים רבים לא נופל בהרבה מהדל והוא עולה 500 שקל פחות:ה-PHILIPS 200W6CS. שני המסכים הם בעצם מאותו הפאנל של PHILIPS. אשמח לשמוע את דעתכם...
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
למה הרבה ממליצים על המסך הזה? מה מיוחד בו לעומת מסכים אחרים? ואיזה מסך יותר טוב, זה או asus mw221c? המסך שאני מחפש הוא בעיקר למשחקים וקצת סרטים/גלישה באינטרנט התקציב שלי הוא 1400+- ואני מנסה למצוא את המסך הכי טוב לצרכים שלי בתקציב זה, אבל עדיין לא ראיתי החלטה חד משמעית לגבי מסך 22" תודה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך, יכול להשיג אותו במחיר טוב...? benq בכלליות חברה טובה ואמינה?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
-
אני חושב על לקנות מסך LCD בגודל 46 אינצ' עם רזולוציה של 1080*1920 השאלה היא האם המסך הוא רק לסרטי HD או שניתן לראות בו גם יס? כלומר האם הוא יכול לשדר גם ברזולוציה שיס משדרת בכדי שאני לא אראה קוביות זזות במסך?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איזה חברה עדיפה באחריות לדוגמה - על כמה פיקסלים שרופים מחליפים מסך בלי בעיות ???
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
1000 שקל לא יותר אני לא מחפש במסך 50 אינץ רק מסך נורמלי עדיף של חברה טובה כמו lg samsung ו 19 אינץ לא חייב!! רק אם אפשר
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, יש לי עכשיו את 17" LCD של LG דגם: L1720P, עם 7-8 פיסלים שרופים - (נגמרה האחריות..) ואני מעוניין לשדרג אותו למסך מסך 20-22" רחב אז התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. המטרות העיקריות שלי הן: בעיקר (80%) סרטים ועובדות ב OFFICE , וכמעט ולא משחקים. עכשיו, הרבה אנשים גם פה, וגם בפורומים אחרים המליצו לי על ה 2007WFP של DELL אז הלכתי לראות בחנויות במו עיני מסכים שונים כדי להתרשם, ובאמת שמתי לב שה226BW 22 הוא יותר טוב באיכות התמונה ממסכים אחרים אבל, לא ראיתי באף תצוגה את ה2007WFP של DELL... הבנתי שה2007WFP בנוי מפאנל טוב יותר והוא "צריך" להיות איכותי יותר הבנתי גם שהוא נמוך מהסמסונג, האם - עובדה זו פוגעת בחווית הצפיה/העבודה איתו? אבל יש לי כמה הסתיגויות …
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
עזרת המומחים מתבקשת למסך 19 אינץ באיכות טובה: נדרש מסך מחשב לאיש מבוגר=אין שימוש למשחקים מהירים. חשובה קלות התיפעול=ללא התעסקות בתוכנות שליטה כמו ה971P,אלא באפשרות כיוונון דרך לחצנים על המסך בתודה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מעצב ולכן חשובה לי אפשרות העבודה ב-2 מסכים וכן אמינות הצבע. 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 ובעוד שנה להוסיף לידו אחד נוסף. 2) להוסיף 350 ש"ח ולרכוש שני CRT (אין בעיה של מקום/משקל) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=172 מה בכל זאת החסרונות באופציה הזאת? > המירווח הגדול שיש בהצמדה של שני CRT בשל מסגרת המסך. > אורח החיים של ה-CRT אומרים שקצר יותר. > CRT עושה יותר קרינה (?), וכאן זה כפול 2. > קראתי כאן טענה שדופק את העיניים. > הנטו של המסך בLCD גדול יותר.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איך המסך הזה? האם 1800 זהו מחיר טוב עבורו? איזה דגמים נוספים של 19" נכנסים בתחום של עד 1800 ש"ח? איזו טובים יותר?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
..!?!? תודה מראש תקציב: 1500 ש"ח 19-20 אינץ מעבד: AMD Athlon 64 X2 DUAL CORE 6400 Box לוח אם: ASUS M2N-E כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB זיכרון: TRANSCEND 1GB 667MHZ CL5 X1 כרטיס גרפי: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC2 512MB 256BIT PCI-E x16 צורב: Sony Nec - Optiarc Black X18 DVD מארז: JSP-TECH H-550D-F25 ומאוורר 25ס"מ ספק כח: Enermax Liberty 400W בקרוב: קרור למעבד: Thermaltake Blue Orb II זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי Dell 2007FP והייתי רוצה שהוא יבצע שינוי סיבוב אוטומטי כאשר אני משנה את זוית המסך (ב 90 מעלות). אני מתאר לעצמי שיש את המסך להרבה אנשים כאן ואולי מישהו מצא תוכנה או דרייבר שיאפשרו את האופציה הזאת. ידוע לי כי אם המחשב הוא של דל אז הדבר ניתן אבל אולי מישהו הצליח לפתח כלי שיתאים לכל מחשב. אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז ככה ל 206 יש 2 MS וקונטרנסט של 1:3000 לעומת ה 204 שיש לו 5 MS ו קונטרסט של 1:8000 המסכים ישמשו למשחקים מהירים(כמו UNREAL TOURNAMENY?) את שניהם אני משיג כמעט באותו מחיר... השאלה מה עדיף? והאם ההבדל בין 2MS ל5 MS הוא קריטי?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב בגודל 22-24 עד 1100 שח (עדיף בכמה שפחות כסף). תודה לעוזרים. מעבד i5 750 כ.מסך 4850
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך onboard X3100 שהגיע עם הלפטופ שלי. אני מעוניין לקנות מסך חדש - dell u2311h. למסך יש 1920*1080, עם 8MS. (לכל מי שאומר שחבל לקנות מסך טוב עם כרטיס מסך חרא - אני אחליף את הלפטופ עוד איזה שנה...) אני מעוניין לדעת האם אוכל להריץ עליו (ברזולוציה מקסימלית, אם לא אז באיזו) סרטי FHD, ופעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וכד'. לא אריץ עליו משחקים! תודה. למי שעונה - תגיד בבקשה כמה אתה בטוח בתשובה...
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בערב בטעות שפחתי כוס תה על שולחן המחשב שלי והתה תיפתף וכניראה הרטיס את החיבור של המסך שלי ואת המתאם DVI-VGA שלו. מאז המחשב לא מזהה את המסך - אך עדיין רואים תמונה. המסך לא מזוהה והקצבי רענון הם אסטרונומיים. (כתוב 1280X960 @ 200Hz). אבל גם אחרי שימוש התוכנה REFORCE עדיין הקצבים לא משתנים. המסל כרגע ה 50 הרץ והעיניים שלי ממש מתעיפות. האם זהו זה? המסך בין כמעט שש (6) שנים ועבר הרבה. השאלה היא איך אני מתקן את הבעיה הזאת, או שאן בררה אלא לקנות מסך חדש?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהי הרזולוצייה הגבוהה ביותר של מסכי LCD בגודל 22 אינץ' ו24 אינץ' במחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי במסך הנ"ל וכמובן שצצו מספר שאלות: -שמתי לב שבתפריט DISPLAY SETTINGS של המסך אין לי אפשרות לבחור ב ASPECT SHARPNESS ו ZOOM כיצד מאפשרים ומה עדיף לבחור ב ASPECT לשמירה על פרופורציות האימג' המוצג(המסך מחובר DVI). -שאלה אחרונה, ב COLOR SETTINGS המצב אמור להיות כמובן על PC כשאני עובד על PC אבל שמתי לב שהלבן הרבה יותר לבן ובכלל הצבעים נראים טוב יותר לטעמי דווקא במצב של MAC הבהירות והקונטרסט נשארו על 50 וזה בסדר מבחינתי השאלה היא איך לתקן את מצב ה PC ושעדיין יראה "חי" תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות אותו? או שיש מסכי 22" בתקציב דומה יותר טוובים (1500-2000 ש"ח) ומי נותן עליו אחריות בארץ? ניב
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחר חיפוש מסך טוב והחלטה לקנות את ה ASUS, קיבלתי הצעה על המסך הנ"ל שמאוד מפתה - 1050 שקל. קראתי קצת תגובות של אנשים על המסך, היו טובות, אך לא הצלחתי לימצוא סיקור מקצועי על המסך. איך המסך הזה בהשוואה ל ASUS ? ואני לא מדבר על כל פרט ופרט, בכלליות, איך המסכים של ACER ? המחיר הוא פקטור פה, אחרת הייתי לוקח את ה ASUS. רק שהוא עולה 250 שקל יותר. תודה לכולכם שוב..
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-