עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. התקציב עד 1000 אבל אני מחפש משהו בסביבות 800-900 שקל, אבל אם יש הבדל באיכות ששווה את הכסף אז כן אני אחרוג. אני רוצה מסך 22 אינץ', בעיקר למשחקםי וגם לסרטים - על מה צריך להסתכל כשקונים מסך? יש חברה שידוע שיש לה מסכים איכותיים במחירים סבירים? (חח אני נשמע כמו פרסומת) תוכלו להמליץ על מסך מKSP בתקציב שלי?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by soulz,

הציעו לי את המסך הזה דרך עבודה ב 700 שקל, אני יושב הרבה מול המחשב, בעיקר קורא טקסטים, אבל גם גיימר חובב ורואה סרטים...האם המסך הזה טוב לשימוש כזה, ועוד במחיר מוזל...? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=490460

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  3. VP950 האם ידוע למומחי הפורום בוודאות מהו סוג הפנל ? האם הוא עדיף על VP930 בכל הקשור לקריאת טקסט? מה מחירו ? תודה שמי

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by skyline,

עדיפות לדק אני יודע שהתקציב דל אבל אי אפשר יותר :[ יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  5. Started by mtn9,

שלום, יש לי כמה שאלות על המסך: יש למסך OverDrive? עם כן אפשר לכוון אותו כמו במסך של ASUS שסוקר כאן באתר? יש למסך ציפוי משתקף או מאט? אפשר להגביה/להנמיך אותו או לשנות את הזווית שלו? יש לו מנגנון להתאמת תמונה שלא תומכת ב16:9 או שהמסך מותח אותה לכל אורך המסך? המסך תומך בHDCP? (לחיבור PS3 , XBOX וכו')

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by BuLA89,

מסך פשוט מעולה !! תלכו עליו ולא על הP כי פשוט אני לא מבין איך אפשר לראות משהו ברזולוציה יותר קטנה !!! סוף סוף קניתי אחרי ששיגעו אותי עם מבצעים פעם היה מבצע על הP עם נגן מוסיקה ב1250 אחרי זה ירידת מחירים וכאלה שהמליצו לפה וכאלה שהמליצו לפה . סוף סוף בחרתי וקניתי !!! :)

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  7. Started by vic1234,

המסך יהיה לכל השימושים מעדיף מסך רחב

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by mich4el,

למה הרבה ממליצים על המסך הזה? מה מיוחד בו לעומת מסכים אחרים? ואיזה מסך יותר טוב, זה או asus mw221c? המסך שאני מחפש הוא בעיקר למשחקים וקצת סרטים/גלישה באינטרנט התקציב שלי הוא 1400+- ואני מנסה למצוא את המסך הכי טוב לצרכים שלי בתקציב זה, אבל עדיין לא ראיתי החלטה חד משמעית לגבי מסך 22" תודה

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by HAPOELTA,

הוא יותר טוב מה-226BW? יש מסכים טובים יותר של Samsung במחיר שלו?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  10. קניתי מסך חדש, Samsung SyncMaster 2333SW. מסך שנראה נפלא, מראה מאוד אלגנטי ומרענן אחרי שנים עם מסך CRT 17". אחרי חצי שעה שעברה באיטיות רבה על מנת לחבר את המסך לרגלית (פטנט מפגר) חיברתי חשמל, חיברתי DVI (הכל בא ביחד כמובן), המסך לא מציג כלום.. הוא אפילו לא רושם ש"לא קיים אות" או משהו כזה כמו שהוא אמור לרשום ברגע שיש תקלה בחיבור וכדומה.. המנורה פשוט מהבהבת וזהו.. אי אפשר ללחוץ על התפריט אלא רק על הכפתור שמשנה את סוג האות Digtal או Analog. עכשיו מחוברים יחדיו לכרטיס מסך המסך הישן והמסך החדש ככה שאוכל אולי לסדר זאת דרך המחשב. עכשיו הדבר הכי מוזר בעניין, הוא שמסך אחר לדוגמא LCD שמתחבר למחשב דרך הDVI עובד נורא טוב והמסך שלי מתחבר למחשב אחר דרך הDVI ועובד נפלא. לא יודע כבר מה לע…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by itaykliin,

אני מחפש מסך רחב בתקציב של 1800 עד 2200 עם המיפרט הטכני הכי טוב יחסית לתקציב שציינתי ומיועד בעיקר לסרטים עדיף שיהיה 20 אינץ אבל לא חייב .בבקשה תעזרו לי!

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  12. עיקר השימוש יהיה לגלישה באינטרנט ותוכנות משרדיות כגון Word. קצת עריכת תמונות, בלי משחקים בכלל ואולי קצת סרטים אבל זה די זניח. תודה.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  13. היי אני לא צריך מסך איכותי יותר מדי לעריכת וידאו או למשחקים- אני מעדיף מסך של סמסונג,גודל 20/22 בתקציב שלא יחרוג מ 850, אם החריגה ממש הכרחית והיא יחסית קטנה (20-50 שקלים) אז אין בעיה. אני אשמח להמלצות. תודה (המסך למחשב חדש,אם אתם צריכים את הדגם של הכרטיס מסך מסיבה כלשהי-הנה הוא: GTS250)

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  14. Started by agility77,

שמעתי שבמסך 2253BW של סמסונג יש משהו בשם OVERDRIVE שהוא מעוות את התמונה... אז ברצוני לדעת איך מכבים את ה- overdrive במסך סמסונג דגם 2253bw סליחה על הבורות, ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by crowbar87,

שלום יש לי מסך 22" של LG, דגם w2284. כרטיס מסך radeon 4850X2 2GB ווינדווס XP. במשחקים כבדים כמו Fallout 3 וfar cry 2 כשאני מזיז את העכבר מהר נוצרים קצוות ירוקים מסביב לכל מיני אובייקטים. אני לא חושב שזה ארטיפקטים כי הכרטיס מסך שלי לא בOC. הדרייברים של הכרטיס מסך ושל המסך מעודכנים. אני לא בטוח איפה בדיוק הבעיה, בכרטיס מסך או במסך עצמו כך שאולי אני מפרסם את הדיון במקום הלא נכון. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  16. Started by BH20062,

רציתי לדעת אם זה לא משנה איזה חברה של הכבל , בין אם הוא עלה 46 שך לבין אם הוא עולה 150 ש"ח וכן הלאה.. האם הכבל שאני קניתי שעלה לי 46 ש"ח הוא מבחינת איכות על המסך ..יהווה איכות פחות טובה מהכבל שעולה 150 ש"ח שיהווה איכות גבוהה יותר? או שאלה פשוטה יותר,האם הכבל שקניתי בזול יהיה באותה איכות כמו של כבל יקר יותר..?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by יוני שמין,

תעזרו לי האם כדאי לקנות מסך מחשב שני מאוד בא לי לשמוע את דעתכם

18. Started by hanokh,

שלום, התחדשתי במסך הנ"ל וכמובן שצצו מספר שאלות: -שמתי לב שבתפריט DISPLAY SETTINGS של המסך אין לי אפשרות לבחור ב ASPECT SHARPNESS ו ZOOM כיצד מאפשרים ומה עדיף לבחור ב ASPECT לשמירה על פרופורציות האימג' המוצג(המסך מחובר DVI). -שאלה אחרונה, ב COLOR SETTINGS המצב אמור להיות כמובן על PC כשאני עובד על PC אבל שמתי לב שהלבן הרבה יותר לבן ובכלל הצבעים נראים טוב יותר לטעמי דווקא במצב של MAC הבהירות והקונטרסט נשארו על 50 וזה בסדר מבחינתי השאלה היא איך לתקן את מצב ה PC ושעדיין יראה "חי" תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by clown,

יש לי כרטיס מסך 6600 המחשב משמש למשחקים, סרטים, אינטרנט וגרפיקה ממוחשבת. אין משהו מבין ה4 שאני עושה יותר משאר הדברים. חוץ מזה, האם כדאי לי לשקול אפשרות למסך רחב? תודה.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  20. Started by smoke_man,

ערב טוב לכולם כרגע יש לי 2408wfp אני שוקל למכור אותו לקנות את 2209wa האם הצעד הזה משתלם או שכדאי להישאר עם המסך שלי תודה מראש על התשובות

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by moshel7,

קיבלתי את המסך במתנה ורציתי לקבל חוות-דעת לגבי המסך והאים הוא מתאים ל- SAPPHIRE HD-4850

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by romchik19,

קניתי מסך חדש 2333SW של סאמסונג , אני מחבר אותו לנייד שלי דרך VGA שם על רזולוציה של 1920X1080 , התמונה יוצאת לא מדוייקת יש הפרעות כאלה כמו פסים זזים , מה ששמתי לב שברגע שאני משנה את הContrast בהגדרות של מסך הם זזים לכל מני מקומות במסך כיוונתי אותו ל58 , שם רואים הכי פחות את ההפרעות האלה . אבל עדיין קיימים וזה מפריע ברזולוציה 1600X1200 אין הפרעות וגם בחלק מרזולוציות יותר נמוכות. השאלה שלי , האם הבעיה של הפרעות ותמונה לא מדוייקת היא חיבור ישן או שצריך להחליף את המסך ? אם זה חיבור אני אצטרך לקנות מחשב נייח חדש עם כרטיס מסך תומך DVI , ככה שזה די חשוב לי תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by DontPanic,

אני מתלבט בין כמה מסכי 20 אינצ' השימוש שלהם יהיה בעיקר משרדי (אינטרנט,אופיס) מה עדיף? LG W2042T LG L207WT Samsung 2053BW Samsung T200 אני בכיוון של ה2053 נראה לי יחס מחיר תמורה הכי גבוהה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by atomic rooster,

האם זה נכון שIPS הוא הפאנל המועדף ? אני מבין שכן לפי מאמרים וחיפוש בפורום. ההתלבטות היא בין גודל לסוג פאנל כאשר שתי האופציות העומדות הן 2408 מול L2000P של LG (היות ולא מוכרים את ה2007). אני מתלבט בגלל סוג הפאנל של האחרון, שהוא IPS. הסיבה שה2065 של HP הוא מחוץ לתחום בשבילי היא שמי שאתן לו את ההמלצה שלכם מעדיף לקנות פיזית ולא דרך האינטרנט (גר רחוק מירושלים...). קשה ללמד סוס זקן טריקים חדשים... מה אתם אומרים ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.