עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מחר אני הולך לקנות מסך 22,וחשבתי על ה dell2209wa,כי יש לו אפשרות לזויות צפיה מצויינות. המסך בעיקר לסרטים (HD) ומשחקים.על כרטיס 9800gx2. השאלה היא האם ה T22 של samsong מתעלה באיכות הצבעים על ה 2209 ? מה הייתם מציעים לי לקחת בתקציב של 1400 ש"ח ? תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  2. כמו שהכותרת אומרת, איזה מסכים דקים טובים יש בתקציב הנ"ל? מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מסך איכותי, גדול וטוב לעיניים. תודה מראש, מיכאל

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by mirileh,

מחפשת מסך מחשב לעבודה בבית. בעיקר ישמש לאופיס, דוא"ל ואינטרנט (ולעתים רחוקות גרפיקה ותכנות). הכי חשוב נוחות פיזית ונוחות לעיניים בקריאה של טקסטים. חייבת שיתכוונן בגובה ובזוית. חייבת רזולוציה נוחה לקריאה של טקסטים (לווא דווקא רזווציה גבוהה, כי אחרת האותיות קטנות). כמה שפחות מעייף את העיניים (מניעת אור כחול וריצוד). צריכה אחריות באתר הלקוח רציתי מסך לא גדול ולא יקר (חשבתי סביבות 400-500 ש"ח), אבל אני רואה שהמסכים גדלו והתיקרו. מסכים שהסתכלתי עליהם - https://www.freedio.co.il/items/4476639-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-Dell-SE2422H-23-8-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A9-Full-HD-%D7%93%D7%9C https://www.freedio.co.…

4. Started by taiber,

ראיתי שיש בפורום קנייה משותפת של מסכי DELL 2007 wfp ורציתי לשאול: תכננתי במקור ללכת על ה samsung 931bw שיעלה לי 1,200. השאלה היא האם עדיף לי במקום זה ללכת על הDELL כי מצד אחד הוא יהיה זול יותר בקנייה משותפת אבל מצד שני הוא עדיין יהיה יקר יותר בלפחות 500-600 שקל ואתרים באינטרנט מראים לי לSAMSUNG יש פרטים טכניים טובים יותר. מה לעשות? תודה מראש.

5. Started by Danny_The_King,

אז ככה קניתי תמסך LG LCD 22 W2261V FULL HD.. אחלה מסך שבעולם אבל כשאני מגדיל תרזולוציה מה שקורה לי .. כמו בכל מסך אחר הכתב של האינטרנט ניראה קטן.. ברור וחד אבל קטן.. יש אפשרות להגדיל את הגופנים של האינטרנט? ככה שאני יוכל לקרוא את זה בברור.. בנוסף.. תביאו לי כמה טיפים בבקשה. איך להשתמש במסך LCD ברזולוציות גבוהות בצורה הכי טובה שאפשר. . תודה מראש. דני

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  6. שלום אני מחפש מסך שישמש לי גם כטלוויזיה. הגודל שאני רוצה הוא '26 אבל אם אין 26' במחיר 1500-2000 אז 24' גם יהיה טוב ,חשוב שהיה FULL HD.

7. Started by משתמש כבד,

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=410804

8. Started by rogbi,

יש לי מסך L17390S LG יש לו HD (היי רזולושין)? יש מסכי מחשב בשוק שתומכים בHD? תודה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  9. 1907FPוDell או Vs vx922 או אפילו הlg 1970hr?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by skyline,

עדיפות לדק אני יודע שהתקציב דל אבל אי אפשר יותר :[ יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  11. Started by rani,

שלום אני צריך עזרה בלמצוא מסך LCD בחיבור DVI במחיר של 1000 ש''ח ואפשר למתוח ל1500 בלי רמקולים מובנים.. ושיהיה אפילו WIDE SCREEN ושכמה שפחות יהרוס את העיניים

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by idofr,

היייי כולם, אני צריך עזרה... אני רוצה לקנות לחדר מסך LCD ~20 אינטש שיהיה widescreen וישמש גם לטלביזיה גם למחשב....התקציב הוא גגגגגגגגג 2000 ש"ח אבל עדיף על ה1500-1800 ככה.... תודה מראש עידו

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  13. Started by gal426,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מחשב ואני מתלבט בין הדגמים samsung 2333t vs LG E2241T איזה כדאי ולמה אני רוצה הסבר מלא למה וכל זה וגם השימושים שלי למסך הוא לסרטים XBOX ומשחקים של המחשב תודה לכם ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by la_pumik,

שלום אני רוצה מסך 19 אינץ עד 1500 ש"ח ראיתי שממליצים על SONY X95F האם תיהיה לי בעיה לראות איתו סרטים בגלל שהוא 8 מילי שניות? האם באמת הוא הכי שווה? אני משתמש למטרות של וורד, אינטרנט, סרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  15. שלום לכולם: 3 המועמדים שלי הם: סמסונג 2243 יקיר הפורום(האם הוא לא ישן מידי ???) סמסונג T220 -הוא יפה אך מקובע סמסונג 2333 נראה לי בעייתי בעיקר בקטע של הרגלית הבעייתית אז מה כדאי לי לקנות? אודה לתשובתכם המהירה ושיהיה לכולנו שבוע טוב !!!

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by havlin,

שלום האם ה a01 פתר את הבעיה של ה input lag ב 2408wfp תודה מראש

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by rotemlp,

שלום, אני מחפש מסך מחשב - LCD מן הסתם.. בתקציב של עד 1000 ש"ח. שימושים: גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות, סרטי HD וקריאה של המוווון מסמכים (בד"כ PDF). לכן אני מחפש מסך שתומך ברזולוציית Full HD ושכמה שפחות יעייף לי את העיניים בזמן שאני קורא מסמכים. המרחק שלי מהמסך הוא בערך 50-60 ס"מ. שמתי לב שרוב פה ממליצים על: DELL U2312HM, שנראה מרשים מאוד. אך האם הוא מתאים להגבלת העייפות שציינתי לעיל?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  18. יש לי כרגע מסך מחשב 17" של SAMSUNG SYNCMASTER הסיבה שרשמתי 20" / 22" היא משום אני לא בטוח שהכרטיס מסך שלי (8600GT 512) ישרוד 22" על הגדרות גבוהות. יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך חדש - Radeon ATI HD4670 512MB GDDR3, האם זה יעשה את ההבדל מהכרטיס מסך הקודם על מסך 22" ? או שזה יהיה שולי ? לפי חיפוש קצר בגוגל ראיתי benchmarks של הכרטיס שאני רוצה לקנות והם דיי גבוהים יחסית לכרטיס מסך הנוכחי שלי. מכיוון שיש לי ניסיון עם SAMSUNG, כרגע אני שם עין על SAMSUNG T200 ו SAMSUNG SYNCMASTER T220. [ למרות שהמסך מחשב הנוכחי עשה לי קצת בעיות עם הלבן בפוטושופ.. הצבעים לא הוצגו כמו שצריך.. אבל אני מניח שזה בגלל ששיחקתי עם ההגדרות ] תודה רבה מראש, אורן.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by Comie,

ובנוסף אם אפשר הסבר על החיבורים של כל מסך למה הם מתאימים? תודה!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by uncommon,

אני מעצב ולכן חשובה לי אפשרות העבודה ב-2 מסכים וכן אמינות הצבע. 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 ובעוד שנה להוסיף לידו אחד נוסף. 2) להוסיף 350 ש"ח ולרכוש שני CRT (אין בעיה של מקום/משקל) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=172 מה בכל זאת החסרונות באופציה הזאת? > המירווח הגדול שיש בהצמדה של שני CRT בשל מסגרת המסך. > אורח החיים של ה-CRT אומרים שקצר יותר. > CRT עושה יותר קרינה (?), וכאן זה כפול 2. > קראתי כאן טענה שדופק את העיניים. > הנטו של המסך בLCD גדול יותר.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  21. דוקטורים ראיתי לינק בפורום פעם שמביא השוואה של האיכויות השונות של הפאנלים בתמונות. עכשיו כשאני מחפש מסך אני לא מוצא את הת'רד הזה :kopfpatsch: מישהו הבין על מה דיברתי ויכול לעזור לי נורא בבקשה? המון תודה חברים

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by ilil,

האם התחדש משהו עם הבאג ב-OSD שדווח עליו בביקורת שבאתר? http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/5 ועוד שאלה: מה ההבדל בין 930b ל-930-3? בברכה, ilil

23. Started by spaltiel,

יש לי Dell 2007FP והייתי רוצה שהוא יבצע שינוי סיבוב אוטומטי כאשר אני משנה את זוית המסך (ב 90 מעלות). אני מתאר לעצמי שיש את המסך להרבה אנשים כאן ואולי מישהו מצא תוכנה או דרייבר שיאפשרו את האופציה הזאת. ידוע לי כי אם המחשב הוא של דל אז הדבר ניתן אבל אולי מישהו הצליח לפתח כלי שיתאים לכל מחשב. אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by 2130TOMER,

איך המסך הזא http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3241&category_id=9618eba332cd3187523f7822702b8b56& שמעתי שהוא המחליף של ה226BW זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  25. Started by yogevzak,

aoc i2252vwh יש לי אפשרות לקנות אותו יד שניה במחיר של 400 ש"ח עם אחריות לשלוש שנים,נרכש במרץ האחרון ואין לו שימוש בו. אשמח למענה מהיר בבקשה. הדרישות למחשב סטנדרטי ובעתיד למשחקים וסרטים. תודה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.