עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Danny_The_King,

אז ככה קניתי תמסך LG LCD 22 W2261V FULL HD.. אחלה מסך שבעולם אבל כשאני מגדיל תרזולוציה מה שקורה לי .. כמו בכל מסך אחר הכתב של האינטרנט ניראה קטן.. ברור וחד אבל קטן.. יש אפשרות להגדיל את הגופנים של האינטרנט? ככה שאני יוכל לקרוא את זה בברור.. בנוסף.. תביאו לי כמה טיפים בבקשה. איך להשתמש במסך LCD ברזולוציות גבוהות בצורה הכי טובה שאפשר. . תודה מראש. דני

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  2. Started by BuLA89,

מסך פשוט מעולה !! תלכו עליו ולא על הP כי פשוט אני לא מבין איך אפשר לראות משהו ברזולוציה יותר קטנה !!! סוף סוף קניתי אחרי ששיגעו אותי עם מבצעים פעם היה מבצע על הP עם נגן מוסיקה ב1250 אחרי זה ירידת מחירים וכאלה שהמליצו לפה וכאלה שהמליצו לפה . סוף סוף בחרתי וקניתי !!! :)

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  3. אוקיי אז הנה הבעיה ברשותי מסך samsung t220p וכרטיס מסך geforce 6800gs עכשיו כל פעם שהמסך מתנתק מהמחשב כלומר מהכרטיס מסך שדרך אגב מחובר בכבל DVI אז אני מחבר שוב ואז לא רואים את הווינדוס כלומר אם אני עושה restart אז רואים את הpost וכל זה ואז מגיעה סמל הטעינה של ווינדוס שגם רואים ואז צריך לשים סיסמה ומהקטע שצריך לשים סיסמה לא רואים כלום על המסך וגם אם אני מנסה בחיבור vga עדיין לא רואים כלום הדרך היחידה שאני יכול לחזור לראות זה לעשות restart להיכנס לsafe mode ולעשות system restore וזה משגע כי לפעמים אני מאבד דברים שהתקנתי דרך אגב פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת ואני יודע שזה לא בעיה עם המסך כי לפני זמן מה זה לא קרה לי אם המסך הזה וגם אני עם הדריבר הכי מעודכן 182.50

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  4. קודם כל סליחה על הבורות ,לקחתי הפסקה גדולה מכל מה שקשור למחשבים וחומרה בעיקר ואני ממש לא מעודכן.... אז ככה,יש לי כרטיס מסך ישן ati radeon 9500 pro 128mb שעשיתי לו אוברקלוק קטן. האם הוא מספיק לצפייה בסרטים באיכות HD על גביי מסך חדש שאקנה שהוא HD ready?,או שצריך לקנות גם כרטיס מסך חדש תומך HD (אם יש דבר כזה)?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by nadavcj,

היי חברים, אשמח לקבל המלצות על מסך לד או LCD בעלות של עד 1000 שקלים. הגדלים הרצויים הם בין 23 ל 24 אינטש. השימושים הם עבור שימוש בסיסי של גלישה, מסמכי אופיס. לא מתכוון לעשות שימוש במשחקים. התכונה היחידה שחשובה לי באמת היא שהמסך יהיה נוח עבור קריאה של מסמכי טקסט. תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by IMAGUY1X,

שמעו אני מחפש מסך גיימינג טוב עכשיו התקציב שלי בערך 1200-1500 אין לי בעיה להשקיע במסך אבל אני צריך איכות !! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 עכשיו השאלה המסך הזה הוא טוב לגיימינג ? כאילו זמן תגובה וכל זה .. ממש חשוב לי.. אם לא אפשר המלצות למסך גיימינג ברזולוציה מקסימלית ..

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  7. אני רוצה לקנות את המסך של DELL 2209WA. אני רגיל למסך CRT 17 אינץ עם רזולוציה 1024X768 - ברזולוציה הזאת רואים את הכתב בצורה מעולה. האם גם במסך רחב 22 אינץ עם רזולוציה 1680x1050 רואים את הגופנים באותו גודל?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  8. צריך המלצה למסך מחשב בגודל 22-24 עד 1100 שח (עדיף בכמה שפחות כסף). תודה לעוזרים. מעבד i5 750 כ.מסך 4850

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  9. שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב שאני משתמש בו למשחקים ( הרבה ) וסרטים. קודם כל חשוב לומר שקראתי את כל הנעוצים והדביקים למיניהם. יש לי תמיד את האפשרות לקנות מסך רגיל אבל חשבתי על האופציה של מסך רחב (WIDESCREEN) הבעייה שיש לי כמה שאלות של חוסר הבנה, ואם תוכלו לענות לי זה יהיה נהדר. נתונים התחלתיים (במידה וצריך): יש לי מחשב עם מעבד 6300 , 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ATI1900XT 512MB 1. למה קשה למצוא במסכים רחבים רזולוציה של 1600X1200 , הגבוה ביותר שאני מוצא זה 1680X1050 2. מהם הרזולוציות לצפייה במסך רחב? הבנתי שיש רזולוציות לא רגילות, אם אפשר רשימה של הרזולוציות. 3. מה קורה אם משחק כלשהו לא תומך במסך רחב ויש לו רזולוציה שלא מתאימה למסך רחב. האם אני אראה 2 פסים שחורים בצדדים? 4.…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  10. Started by MaromX,

שני המסכים קיבלו כאן ביקורות די טובות, אבל אני רוצה לגבש דעה סופית. לשניהם אותו המפרט, מלבד של-LG כ-5ms ולסמסונג 2ms: יחס ניגודיות של 1:2000 ורזולוציה מקס': 1440x900. אתר היצרן של סמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp אתר היצרן של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l194wt_1_6.jhtml הסמסונג על הנייר נשמע טוב יותר, אבל זה רק על הנייר. בגדול, אני צריך מסך 19" רחב ואיכותי, ואני די סגור על אחד מהם. השימושים שלי הם גרפיקה; 3D; וידאו; תכנות וכו' לא מעניין אותי משחקים. דעות?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Proview 19" LCD WIDE FV-926W 5MS 1009 ש"ח

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by okpimp,

שלום יש לי טלווזיה SAMSUNG 32R81 שמחוברת למחשב. משום מה השומר מסך וכיבוי המסך האוטומטי לא עובדים.... מישהו יודע מה הסיבה?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by ATL321,

איזה פנל יש לו ואיך הוא?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  14. Started by rogbi,

יש לי מסך L17390S LG יש לו HD (היי רזולושין)? יש מסכי מחשב בשוק שתומכים בHD? תודה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. Started by mich4el,

למה הרבה ממליצים על המסך הזה? מה מיוחד בו לעומת מסכים אחרים? ואיזה מסך יותר טוב, זה או asus mw221c? המסך שאני מחפש הוא בעיקר למשחקים וקצת סרטים/גלישה באינטרנט התקציב שלי הוא 1400+- ואני מנסה למצוא את המסך הכי טוב לצרכים שלי בתקציב זה, אבל עדיין לא ראיתי החלטה חד משמעית לגבי מסך 22" תודה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  16. אהלן, מדובר במסך לחבר, הוא יקנה בקרוב מחשב (שאת המפרט שלו אני מכין) והוא צריך מסך בגודל כלשהו (גדול?) הוא בעיקר מתכנת, הרבה מאוד שעות ביום, לרוב מעל 5. עורך קצת גראפיקה דו ותלת מימדתית לא מסובכת מדי. יחסית מעט משחקים וסרטים. מישהו מוכן לעזור? (הגודל מ19-22 נראה לי הגיוני, תלוי מה נכנס בתקציב) מישהו מוכן לעזור? תודה!

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by BH20062,

רציתי לדעת אם זה לא משנה איזה חברה של הכבל , בין אם הוא עלה 46 שך לבין אם הוא עולה 150 ש"ח וכן הלאה.. האם הכבל שאני קניתי שעלה לי 46 ש"ח הוא מבחינת איכות על המסך ..יהווה איכות פחות טובה מהכבל שעולה 150 ש"ח שיהווה איכות גבוהה יותר? או שאלה פשוטה יותר,האם הכבל שקניתי בזול יהיה באותה איכות כמו של כבל יקר יותר..?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by J0n1,

יש לי את המסך הנ"ל (כן, גם לי) ואני ממש לא מרוצה מהPIP שלו, גם אם בוחרים בגודל הכי גדול, עדיין אי אפשר להשתמש בפיצ'ר בשביל שני מחשבים, התצוגה קטנה מאוד ואי אפשר לקרוא מה כתוב. יש אפשרות באמצעות תוכנה חיצונית, או אולי עדכון קושחה, להציג את שתי התמונות ב50:50? תודה :\

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  19. כמו שהכותרת אומרת, איזה מסכים דקים טובים יש בתקציב הנ"ל? מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מסך איכותי, גדול וטוב לעיניים. תודה מראש, מיכאל

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  20. מתלבט בין שני המסכים: 1. Sumsung 931C - ניגודיות 1:2000 גוונים: 16.2 מיליון - כ-1,600ש"ח http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp?page=Specifications או 2 . Sumsung 971P - ניגודיות 1:1500 גוונים 16.7 מליון - כ-2,000 ש"ח http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp?page=Specifications האם יש הבדל מורגש בין 16.2 מיליון גוונים ל-16.7 גוונים? המסך הוא לעבודה בלבד. 3D MAX + פטושופ וגרפיקה ( לא באוןפן כבד) (המסך לא למשחקים) האם ההבדל שווה את הבדל המחיר? 400ש"ח? ( אני מתכוון לקנות שניים לעבודה במקביל) תודה!

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by basharis,

הגיע הזמן לרכוש מסכים חדשים למשרד.. אני צריך שני מסכים. מסך אחד ישמש לעבודה משרדית רגילה - אופיס, אינטרנט, וזהו בערך. השני ישמש בנוסף לתכנות - חשוב שידע להציג טקסט, גם קטן, בצורה יפה ונקייה. אני חושב שעדיף שהשני יהיה wide, לא יודע בקשר לראשון. בנוסף, נעדיף את המסך הכי טוב מבחינת דיוק צבעים. התקציב הוא עד 2000 ש"ח למסך. אפשר לחרוג מעט אם תהיה סיבה מאוד טובה.

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by navk2,

קניתי אותו לפני קצת יותר משנתיים ב1700 , היה שווה ? זה מסך טוב בכללי ??

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. סוף סוף כתבה שעושה קצת סדר בעניינים ומפריכה את השטויות של הנתונים המופרכים שמביאות יצרניות המסכים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3502901,00.html

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  24. שלום לכולם ראיתי שממליצים על הרבה סוגי מסכים של פנל tn למשחקים וכדומה. אבל אני צריך מסך שהטקסט בו יהיה נעים לקריאה, כי עיקר השימוש שלי הוא אופיס ואינטרנט ומדי פעם סרטים. איזה מסך פנל tn יהיה באיכות טובה לשימושים אלו? אני לא יכול להרשות לעצמי את מסכי ה va למיניהם כי זה הבדל גדול במחיר בשבילי. (נראה לי שצריך ניגודיות גבוהה בשביל טקסטים, אבל מכיוון שכל חברה מודדת לעצמה אז אני לא יכול לחפש לבד...) ממש ממש אודה למגיבים שמשקיעים מזמנם. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  25. שלום לכולם. ביום ראשון אני נוסע וקונה מסך חדש בתקציב של עד 2000 שקל. קיבלתי כל מיני המלצות למסכי דל שהם מאד איכותיים. בסופו של דבר הגעתי להתלבטות מסובכת. מסך סמסונג 22 אינץ' רחב - דגם 226WB. או מסך דל 22 אינץ' רחב - דגם E228WFP. או כמוצא אחרון: מסך סמסונג 19 אינץ' רגיל - דגם 971P. הייתי בחנות המציגה את המסכים וראיתי בבירור שהסמסונג עם המסך 19 יותר איכותי! לי בעיקרון יש כרטיס מסך nVIDIA 5200 שממנו מגיע החשש הכי גדול. אני דואג שאם אני אקנה את אחד ממסכי ה-22 הוא לא יציג לי אותו ברזולוציה המתאימה. אז מה אני צריך לעשות? על איזה מסך ללכת מבין ה-22 אינץ'? והאם הכרטיס מסך העלוב שלי יתמוך ברזולוציה של 1680 כמו שנדרש? במידה ולא אמצא תשובה אצטרך לקנות את מסך ה-19, שהוא לא רע! להיפך,…

• 8 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים