עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ..!?!? תודה מראש תקציב: 1500 ש"ח 19-20 אינץ מעבד: AMD Athlon 64 X2 DUAL CORE 6400 Box לוח אם: ASUS M2N-E כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB זיכרון: TRANSCEND 1GB 667MHZ CL5 X1 כרטיס גרפי: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC2 512MB 256BIT PCI-E x16 צורב: Sony Nec - Optiarc Black X18 DVD מארז: JSP-TECH H-550D-F25 ומאוורר 25ס"מ ספק כח: Enermax Liberty 400W בקרוב: קרור למעבד: Thermaltake Blue Orb II זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by ironman405,

הייי יש לי מסך סמסונג 226BW שאני רואה סדרות (למשל אבודים) אז בקטעים בחושך המסך ממש חשוך והוא מוגדר על 100 BRIGHTNESS ,אשמח לקבל המלצות מה עוד אפשר לעשות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  3. אני עומד לרכוש מסך מחשב ומצאתי את המסכים של Fujitsu כזולים ביותר: 20 אינץ' דגם LL3200T י(650 ש"ח) (http://ts.fujitsu.com/home/products/displays/l_line/amilo_display_l-3200t.html) 22 אינץ' דגם SL3220W י(790 ש"ח) (http://ts.fujitsu.com/products/displays_projectors/sl_line/sl-3220w.html) (עוד לא החלטתי אם אני רוצה 20 אינץ' או 22 אינץ') אני ישמח לשמוע את דעתכם על המסכים האלה אם הם טובים או לא. רק קחו בחשבון שבחרתי בהם בגלל המחיר הזול, אבל אם יש בהם חסרונות בולטים אני רוצה לדעת עליהם לפני שאני רוכש מסך. אם יש לכם להמליץ מסך אחר אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  4. שלום, אני מחפש מסך בגודל 20 אינצ' עד 1400 ש"ח העדיפות כרגע למסך רחב, אם כי אני לא נעול על זה. מכיוון שהמסך מיועד לצרכי עבודה במשרדי החברה אני מעוניין ל"חסוך" את פריסת הרמקולים על שולחנות המשתמשים וחשוב לי שהרמקולים יהיו מובנים במסך. אשמח לשמוע ממכם המלצות לדגמים מומלצים רלוונטיים

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  5. Started by rogbi,

יש לי מסך L17390S LG יש לו HD (היי רזולושין)? יש מסכי מחשב בשוק שתומכים בHD? תודה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  6. היי אצל רוב החברות אין בעיה עם פיקסלים מתים כשהמסך יוצא מהאריזה - מחליפים מייד בלי בעיות. הבעיות מתחילות כשנוצרים פיקסלים מתים בשלב מאוחר יותר ואז לכל חברה יש מדיניות אחרת ככל העולה על רוחה. השאלה שלי היא עד כמה נפוצה התופעה של פיקסלים מתים שמתפתחים מאוחר יותר בזמן השימוש ? האם מישהו כאן חווה כאלו פיקסלים ? תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  7. רציתי לדעת מהי הרזולוצייה הגבוהה ביותר של מסכי LCD בגודל 22 אינץ' ו24 אינץ' במחשב. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by lol_minbet,

אני מחפש מסך 22 בתקציב של 1100 ושניהם הכי מתאימים לי מה ההבדל ביניהם?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  9. יש לי מסך 22 אינץ' של ViewSonic מדגם VX2240W. נכנסתי לתפריט ובmanual image adjust יש לי אפשרות להפעיל dynamic contrast. כרגע האפשרות לא מופעלת אך אם אני מפעיל הבהירות של המסך נהיית ממש נמוכה והכל נראה כהה כזה. מדוע זה ככה והאם כדאי להפעיל את האפשרות הזאת בכל מקרה?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  10. Started by hushnga,

שלום לכולם אתמול ההיתי בחנות בפתח תקווה ( היה להם שרות מדהים ) והם הסכימו לתת לי להריץ את המחשב שלי על המסך הנ"ל הרצתי כמה משחקים (pes6, nfsmw, Stranglehold, bioshock ) וכמה סרטים , לא נתקלתי בשום מריחה . יכול להיות שאני לא בודק נכון , אם כן תקנו אותי . נראה לי שאני ארכוש את המסך תודה

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מסך עם פאנל VA בלי ציפוי מבריק (אני עובד שעות רבות עם טקסטים, אך בהחלט מתוכנן שימוש גם למשחקים וסרטים). גודל המסך לא כל כך חשוב לי - רק שיהיה לפחות 20'', ושכרטיס המסך Radeon 4850 512mb יתמוך ברזולוציה הטבעית שלו בלי לקרטע. אני לא כל כך מתמצא במחירים, אבל אני לא רוצה לעבור את ה1500 ש"ח, ואפילו קצת פוזל לכיוון ה1000 ש"ח. המסך יוצב באופן סטטי על השולחן, ככה שתלייה על הקיר, סיבוב ב90 מעלות וכו' לא רלוונטיים לגבי. אם צריך לציין פרטים נוספים, אנא בקשו ממני תודה!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by --Shadow--,

שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם הלחצן הפעלה POWER של המסך (שידוע כבעייתי באתרים ופורומים לאחר שימוש של מספר חודשים) צריך ללחוץ כמה פעמים עד שהוא ידלק \ יכבה וזה מציק..כנראה בעיה במגעים אפשר לחיות עם זה כמובן בלי בעיה כי אחרי כמה שניות זה נדלק אבל מאוד מעצבן. השאלה האם אני יכול לממש אחראיות על דבר כזה והאם שאני יתן את המסך לא יחזירו לו אותו דפוק מהנסיעות עם פיקסל מת תודה, אריאל

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by barak4ever,

יש ברשותי מסך של דל 2407 wfp כשחיברתי אותו לממיר הוט hd והגדרתי לממיר שידור ב-1080i קיבלתי תמונה מרצדת קלות. לעומת זאת כשהגדרתי 720p התמונה הפסיקה לרצד. האם המסך אינו תומך בשידורי 1080i ?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by SliDeRShai,

היי, לצערי נהרס לי המסך שהיה ברשותי עד היום LG L1970HR, לכן אני צריך אחד חדש. הדרישות הן גודל 22 מעבר לזה אני לא כל כך מבין האם לקנות LCD או LED, עם חיבור HDMI או לא. חשוב לציין שאני משחק במחשקים. התקציב הוא סביבות ה-1000 שקל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  15. שלום לכולם.. אנחנו מתכננים לקנות מסך- והמליצו לי על המסך הבא- LG L1953S 5ms . השימושים הם בעיקר משרדיים ולעיתים רחוקות (מאוד) סרטים, כי סביר מאוד להניח שסרטים ינוגנו על הטלויזיה. האם יש מסך אחר שמומלץ באיזור התקציב הזה - 1200 ¤ ומטה ? (לא מתעקש על 19'' ) . תודה לעונים, אמיר.

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by guy_intel,

קיבלתי SAMSUNG 2043BW במתנה ואני שוקל אם כדאי להחליף אותו במסך אחר סביב אותו סכום (1500 שח). אני מוכן להוסיף במידת הצורך עוד 200-300 שח. השאלה איך המסך הזה והאם לא כדאי להוסיף עוד קצת בשביל מסך 22" ? השימוש העיקרי הוא למשחקים אבל גם לקריאת טקסטים. להשאיר או להחליף ??

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  17. Started by Makagen,

לא משנה אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by zion789,

שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 (קיימת אופציית שדרוג עתידית רחוקה לכרטיס מסך יותר מתקדם) ורציתי לדעת איזה מסך עד תג מחיר של 400 דולר אני יכול להביא מחו"ל...? השימושים שלי הם משחקים בעיקר,בנוסף מסך שלא יאמץ את העיניים,יהיו לו צבעים חדים,מהירות תגובה גבוהה,וקצב רענון גבוה...בקיצור מסך טוב! כרגע אני עם הטלוויזיה שלי עם הרזולוציה הסטנדרטית 1376*768 (האם יש כל כך הרבה הבדל ברזולוציות הגבוהות?,אם כן אז מתי מרגישים הבדל?...כי רציתי לדעת אם ני צריך להחליף את הטלוויזיה שלי) תודה

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by Mario14,

שלום חברים אמרו פה הרבה פעמים שמסכי 22 אינץ' לא שווים הרבה משום שהם TN ואם אני רוצה מסך יותר גדול מ-19 אז לקנות 20' אבל זה יותר יקר. במקרה שמתי לב שיש כמה מסכי 20 אינץ' רחבים ורגילים שנכנסים מתחת ל1800 שקל. השאלה אם הם שווים משהו או שיש להם אותם בעיות כמו 22 אינץ'. הנה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506203 זה ממש ממש זול... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472411 זה סמסונג רחב http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=463203 וזה סמסונג רגיל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472107 זה lg רחב שנראה טוב, ויש לו גם שטח פיקסלים גדול כמו 22'. אז יש פה איזה מסך שרואים בו טוב? האם שווה לקנות אחד כזה ולא 22' בהנחה ששניהם באותו מחיר?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by ZXY1,

מחפש מסך מחשב שהוא טוב למשחקים בעיקר + סרטים + איטרנט וכ"ו (בקיצור להכול) שמעתי על מסכים של "19 מומלצים ViewSonic LCD 19 VP930 / SAMSUNG 971P או מסך "20 Philips Brilliance 200P7ES או מסך "22 ASUS 22 LCD MW221U 2Ms / ASUS MW201U 20.1'' LCD 2MS איזה מהם יותר טוב / משתלם ביחס למחיר? ועם איזה פאנל מגיע כול אחד? ואיזה פאנל יותר טוב? איפה זה כתוב על המסך כשאני בא לחנות? תודה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  21. Started by Anonymous1,

שלום רב, מבין כתבות הסקירה שקראתי על הדגם הזה, ראיתי את הסקירה באתר הזה. כתוב שהמסך לא תומך בהתאמת תמונה רחבה והתמונה נמתחת. למה בדיוק הכוונה, למשל אם אני מפעיל סרט שהתמונה שלו היא לרוחב, התמונה תמתח?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  22. Started by biwi,

אני ממש לא מבין במסכים והייתי שמח לקבל עזרה בהחלטה איזה מסך מחשב לקנות ... אני מעוניין ב 17 אינצ' ... מה הולך היום ולא יקר מידי חשבתי על אזור ה 1000 שקל

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by adiaphoto,

שלום יש לי אפשרות לקנות מוצרים של hp במחירי עלות אני מחפש 2 מסכים שיעבדו טוב ביחד(DUAL) למטרת-גרפיקה(פוטושופ,לייטרום,פריימיר) ומשחקים על איזה דגמים אתם ממליצים? תודה(:

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  24. Started by messi,

שלום רציתי לדעת איך המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=692312 מה דעתכם? האם יש מסכים טובים יותר?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by the brick,

שלום אני מחפש מסך פשוט לצורכי אינטרנט - אופיס וכו' נתקלתי בחנות במסך http://www.fujicom.co.il/Web/Catalog.aspx?Page=Brands&Brand=LCD_Comp&ProductCategory=113 של חברת fujicom האם מישהו מכיר את החברה באופן כללי מבחינת איכות ואמינות או את המסך הזה ספציפי? מה דעתכם על הנתונים שלו באופן כללי? איכות התצוגה בחנות נראתה מעולה והמחיר מתחיל בזאפ מ 1000 ש"ח שזה התקציב שלי...

• 1 תגובה
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.