עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי מחשב נייד עם מסך 14.1 שפועל ברזולוציה מקסימלית של 1280X800 (יחס 16:10). רוב הזמן אני עובד איתו בבית ומחבר אותו למסך רגיל. כרגע יש לי מסך 17" רגיל לא רחב, כך שכדי למנוע עיוות של התמונה, יש שוליים שחורים די רחבים למעלה ולמטה. השאלה שלי היא האם שווה בכלל להשקיע במסך יותר גדול מ-17" (רחב כמובן)? קראתי שהמסכים האלו מיועדים לעבוד ברזולוציות גבוהות ואם לא מתכננים להגיע לכאלו רזולוציות אין טעם בכלל לקנות אותם. האם יש לכל גודל מסך רזולוציה ספציפית המתאימה לו? ואם כן מה הגודל המתאים לרזולוציה שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  2. שלום לכולם.. אנחנו מתכננים לקנות מסך- והמליצו לי על המסך הבא- LG L1953S 5ms . השימושים הם בעיקר משרדיים ולעיתים רחוקות (מאוד) סרטים, כי סביר מאוד להניח שסרטים ינוגנו על הטלויזיה. האם יש מסך אחר שמומלץ באיזור התקציב הזה - 1200 ¤ ומטה ? (לא מתעקש על 19'' ) . תודה לעונים, אמיר.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by puNani,

http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3584 שימו לב שכתוב: Dell 24" 2407WFP UltraSharp 4MS+DVI ברוב המקומות קראתי שזמן התגובה הוא 6ms. כדאי לקנות מהמקום הזה או שהם מסלפים עובדות?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  4. שלום. יש ברשותי מסך יחסית ישן של SAMSUNG SyncMaster931BF ואני מעוניין לקנות מסך חדש. הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 8800GTS 320 ואני מחפש מסך שישמש אותי בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה 22-24 אינץ'. התקציב הוא 1200 שקל אבל אם יש משהו שממש שווה להוסיף בשבילו 100-150 ש"ח אז אתם מוזמנים להמליץ עליו. קיבלתי המלצות על מסכי LED אז אם אתם באותה דיעה לגביהם, אני אעדיף שתמליצו לי על מסך מסוג זה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by liav12,

שלום, רכשתי מסך LCD. בזמן שהוא לא פועל רציתי לדעת האם כדאי לכבות אותו, וכיצד? האם מהכפתור או שניתן להשאירו דלוק עד שיכבה בעצמו עפ"י כיוון המערכת הפעלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  6. קראתי שיש מסך Chimei 222H מה דעתכם ? אם המסך הז טוב או שיש עוד דגמים ????? היעוד של זה זה סרטים TV ואינטרנט ומסמכים .

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by HAIM511,

יש לי מסך סמסונג T240 ובפוטושופ אני רואה צבעים לא אמיתיים מישהו יכול להסביר לי איך אני מוסיף פרופיל צבע או משהו כזה ? תודה בכל אופן.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by Anonymous1,

שלום רב, מבין כתבות הסקירה שקראתי על הדגם הזה, ראיתי את הסקירה באתר הזה. כתוב שהמסך לא תומך בהתאמת תמונה רחבה והתמונה נמתחת. למה בדיוק הכוונה, למשל אם אני מפעיל סרט שהתמונה שלו היא לרוחב, התמונה תמתח?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  9. Started by darkquest,

שלום רב, אתמול רכשתי מסך חדש "2333SW", כאשר חיברתי אותו למחשב בכבל ה DVI הוא העלה את הווינדוס ואחרי כ 20 שניות עד דקה הוא מקבל מסך שחור, הוא לא רושם "No Signal" או משהו בסגנון, אלא פשוט מסך שחור. כשאני מחבר את המסך בחיבור ה Vga הכל עובד כראוי. אשמח אם תוכלו לעזור לי כי זה ממש מתסכל לקנות מסך, והוא לא עובד טוב. דרל אגב הכרטיס מסך שלי הוא Leadtek Winfast 6600gt AGPx8 אולי צריך לעדכן לו את הביוס או משהו? הדרייברים הכי חדשים של Nvidia

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by roisg,

שלום, אני מקווה שכאן יהיה מי שידע את התשובה - מה המשמעות של מסך דק שפועל בתאורת LED? אני מדבר על מסכי MACBOOK PRO. ואגב, שאלה נוספת היא אם לכל מסך יש רזולוציה טבעית אחת, כיצד אפל טוענים שבמסכי ה-17'' של הניידים אפשר בתוספת מחיר לקבל מסך HIRES עם רזולוציה 1920*1200 שהיא כמו מסר 24''? מה ה-CATCH? חג שמח.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  11. אני קורא יותר מידי תגובות של אנשים באינטרנט על כך שהטקסט במסכים הנ"ל לא חד מספיק ואף מטושטש. המטרה העיקרית שלי בקניית אחד מהמסכים הנ"ל היא קריאה מהמסך ולכן חשוב לי שהטקסט יהיה כמה שיותר חד. ההמלצות פה בפורום הם בצורה חד משמעית לאחד מהמסכים הנ"ל אבל אולי כי השימושים העיקריים פה הם גיימינג וצפיה בסרטים. רציתי לקבל חוות דעת מחברים שבפורום שהם בעלי אחד מהמסכים הנ"ל בנוגע לחדות הטקסט כי זה משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו. האם במסך P2314H, הטקסט אמור להיות יותר חד בגלל צפיפות פיקסלים גדולה יותר עקב מסך קטן יותר? המסך יהיה מחובר למחשב נייד חדש שנקנה לפני שבוע. אם אף אחד מהמסכים הנ"ל לא מתאים לשימושים שלי, איזה מסך בתקציב של עד 1200 ש"ח יכול להתאים? אין לי בעיה לרדת בגודל מסך עד …

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  12. שלום רב, שאלה - מה שארץ קיים דגם זה 2243BW האם הוא שונה מדגם 2243BWX שקיים באתר של סמסונג? אם כן במה? מה לגבי קצב הרענון שלו 5 MS מול כל האחרים 2 MS אני מתלבט חרוני בין מסך 22 אינץ של סמסונג או אפילו LG בסביבות ה 1400 שקל שלא יהיה בעל רגל ענקית כמו ה - 2253BW עם העיגול הענק. כי יש לי שולחן קטן. עוד שאלהה 2243BW שמוצא בכל החנויות זה שחור מבריק או מט המסגרת של המסך? וגם המסך עצמו אם זה זכוכית מבריקה או רגיל ? או שאתם מכירים דגם מקביל של LG שהוא גם מתכונן למעלה ולמטה וקצב הרענון שלו 2MS... תודה מה לעשות? אני כבר חופר על זה יותר מדי זמן. תעזרו לי לבחור את המסך האחד ... בשבילי. תודה.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  13. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by ItachiSan,

שלום, ברשותי המסך DELL 2209WA וכרטיס מסך HD4870. כיוונתי בדרייבר של הכרטיס מסך את הרזולוציה ל 1680X1050. למרות זאת בחלק מהמשחקים עושה רושם שהרזולוציה נמוכה יותר - לדוגמה, נגיד ש 1 ו 2 הם אפשרויות לבחירה בתפריט הראשי במשחק, כדי לבחור את האופציה הראשונה אני צריך לעמוד עם העכבר איפה שה X 1 X 2 בדקתי בתוכנה TUNEUP UTILITIES ורשום שם שהרזולוציה מכוונת ל 1344X840 במקום לרזולוציה המירבית. ניסיתי כבר למחוק את הדרייבר של הכ.מסך ולעדכן לגירסה האחרונה, וגם להתקין מחדש את הדיסק שהגיע עם המסך. עוד רעיונות מישהו? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  15. אני צריכה המלצה למסך בטווח ה-1000 ש"ח בעיקר למשחקים כמו gta ו-sims ועבודה עם אינטרנט. כמובן חשוב שלא יהיה פחות מ 19' טנקס אנשים =]

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by nondos,

שלום רציתי לדעת האם יש למישהו מושג מה סוג הפנאל של המסכים הנ"ל: 1. Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel 2. Dell 19 LCD 1908FP UltraSharp Flat Panel Monitor 3. ASUS LCD 19" PW191 8ms DVI WIDE חיפשתי באתר של דל ואסוס אבל לא מצאתי מקום בו מצויין סוג הפנאל תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by ironman405,

הייי יש לי מסך סמסונג 226BW שאני רואה סדרות (למשל אבודים) אז בקטעים בחושך המסך ממש חשוך והוא מוגדר על 100 BRIGHTNESS ,אשמח לקבל המלצות מה עוד אפשר לעשות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  18. איך הדגם הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=676717& Samsung SyncMaster 932BF

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by XxehsomxX,

שלום, אני מתעתד לקנות מסך מדגם samsung 226BW שהרזו' המקסימלית שלו היא 1680x1050. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 כרטיס המסך הנוכחי שלי קצת ישן geforce 4 440 64MB : ,הסתכלתי באפשרויות רזולו' והמקסימלית היא 1600x1206. שאלתי היא האם אוכל להשתמש במסך בצורה טובה ?- אני מתכוון שיראו בחדות ולא יהיה טשטוש או חלקים מתים שחורים. ועוד משהו, מישהו התנסה עם המסך הזה על 3ds max? תודה רבה לקוראים moshe

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  20. Started by rogbi,

יש לי מסך L17390S LG יש לו HD (היי רזולושין)? יש מסכי מחשב בשוק שתומכים בHD? תודה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  21. Started by altkll,

צריך המלצה למסך 1000 שקל מחנות באיזור חיפה תודה

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  22. כלומר מסך נוח לעיניים. מישהוא מכיר? ???

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by liron58,

בלי חריגה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by skyline,

עדיפות לדק אני יודע שהתקציב דל אבל אי אפשר יותר :[ יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  25. Started by Might,

התקציב שלי הוא בסביבות 700 שקל, מסך 19-20 אינצ' לעבודה בפוטשופ, אינטרנט סרטים ומשחקים גם כן, אבל פחות. אשמח להמלצות וחוות דעת. תודה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים