מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
ברשותי נייד של דל מדגם 1520 עם מסך 15 אינץ,מפני שהמסך קטן לי עבור סרטים היתי רוצה לדעת איזה מסך הכי מומלץ לחיבור למחשב נייד כדי שיתמוך ברזולוציות של הכרטיס מסך מסוג GEFORCE 8600 תודה רבה לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב בתקציב של 1800 עד 2200 עם המיפרט הטכני הכי טוב יחסית לתקציב שציינתי ומיועד בעיקר לסרטים עדיף שיהיה 20 אינץ אבל לא חייב .בבקשה תעזרו לי!
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האחד הוא:Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel השני: Philips Brilliance 200WP7ES - Flat panel display - TFT - 20" - widescreen קראתי ביקורות ברשת על שניהם וקצת הבנתי את הרעיון השאלה שלי היא, האם למישהו יש את אחד מהמסכים שייתאר לי ויסביר לי מה טוב ומה לא לפי ראות עינו כי לקרוא ביקורות ולראות בעיניים זה 2 דברים שונים המסך הוא לעבודות מקצועיות של אודיו ווידיאו אנימציה 3D תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב. 3 מסכים תפסו את עיניי והייתי מעוניין בעזרה ע''מ לבחור באחד. השימושים נכון להיום הם משרדיים. המסכים הם: Samsung 953BW 19'' LCD WideScreen CHIMEI 948D 19' LCD WideScreen Samsung W1942T 19'' LCD WideScreen תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום ראשון אני נוסע וקונה מסך חדש בתקציב של עד 2000 שקל. קיבלתי כל מיני המלצות למסכי דל שהם מאד איכותיים. בסופו של דבר הגעתי להתלבטות מסובכת. מסך סמסונג 22 אינץ' רחב - דגם 226WB. או מסך דל 22 אינץ' רחב - דגם E228WFP. או כמוצא אחרון: מסך סמסונג 19 אינץ' רגיל - דגם 971P. הייתי בחנות המציגה את המסכים וראיתי בבירור שהסמסונג עם המסך 19 יותר איכותי! לי בעיקרון יש כרטיס מסך nVIDIA 5200 שממנו מגיע החשש הכי גדול. אני דואג שאם אני אקנה את אחד ממסכי ה-22 הוא לא יציג לי אותו ברזולוציה המתאימה. אז מה אני צריך לעשות? על איזה מסך ללכת מבין ה-22 אינץ'? והאם הכרטיס מסך העלוב שלי יתמוך ברזולוציה של 1680 כמו שנדרש? במידה ולא אמצא תשובה אצטרך לקנות את מסך ה-19, שהוא לא רע! להיפך,…
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
צריך מסך עם הנתונים הנ"ל, ככה שישמש כמסך מחשב למשחקים וכדומה וגם לסרטים כשאני צופה מ3.5 מטר ככה אולי יותר. חשוב מאוד לא מאט. אין לי בעיה של תקציב מכיוון שבכל מקרה חבר שלי ירכשו את הטלויזיה מחו"ל וימכור לי אותה במחיר מוזל. אז תרבו בהצעות ותמליצו לי מה עדיף וכמובן מה נותן תמורה של כסף ומחיר הכי טוב שבוע טוב וחג עצמאות שמח!
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את המומלצים ובאמת אני מתלבט בין המסכים הבאים: סמסונג - 2243, 2253 ו- T220 אסוס - VW222U מה הכי מומלץ לשימוש בעיקר של אינטרנט וקצת סרטים (פחות למשחקים)? עוד דבר, יש שני דגמים של DELL שצדו את עיני: ה- E228WFP ו- 2208WFP. מה ההבדל ביניהם (או יותר נכון, מה יותר טוב)? והאם הם שווים התייחסות יחסית לסמסונגים ולאסוס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 מסכים לגיימינג Samsung T220P או Samsung 2253BW או שיש בכלל מסך יותר עדיף עד 1200 שקל
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
Benq G2220HD (למה יש באיבורי הבדל של 200 שח ממקומות אחרים?) KDF 228CM
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. עשיתי חיפוש בכל מיני מקומות ולא הצלחתי לימצוא פירוט על המסך (חשוב לי לדעת מה הפאנל שלו). האם מישהו יודע מהו סוג הפאנל של מסך זה?? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהי הרזולוצייה הגבוהה ביותר של מסכי LCD בגודל 22 אינץ' ו24 אינץ' במחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי התקציב שלי הוא 1500 ולא ממש מאפשר חריגה. אני לא מוכן להתפשר על מסך לא רחב. השימושים: קריאה, סרטים וקצת משחקים. דרישות: יחס ניגודיות סביר לסרטים, גודל נקודה כמה שיותר קטן, זמן תגובה העיקר שלא יהיו מריחות מורגשות. צימצמתי לי את הבחירה לכמה דגמים מסויימים וקיוותי שתוכלו לעזור לי בבחירה. הדגמים: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=472837 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=577957 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB187910=187953&DB55019=138766&DB4147=4920 אז מה אתם אומרים? מה ההבדל בין הדגמים השונים של ה 19? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי במסך הנ"ל וכמובן שצצו מספר שאלות: -שמתי לב שבתפריט DISPLAY SETTINGS של המסך אין לי אפשרות לבחור ב ASPECT SHARPNESS ו ZOOM כיצד מאפשרים ומה עדיף לבחור ב ASPECT לשמירה על פרופורציות האימג' המוצג(המסך מחובר DVI). -שאלה אחרונה, ב COLOR SETTINGS המצב אמור להיות כמובן על PC כשאני עובד על PC אבל שמתי לב שהלבן הרבה יותר לבן ובכלל הצבעים נראים טוב יותר לטעמי דווקא במצב של MAC הבהירות והקונטרסט נשארו על 50 וזה בסדר מבחינתי השאלה היא איך לתקן את מצב ה PC ושעדיין יראה "חי" תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22 בתקציב של 1100 ושניהם הכי מתאימים לי מה ההבדל ביניהם?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
השימושים: גרפיקה ממוחשבת ומשחקים. האם זה הגיוני מבחינת התקציב?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה... קניתי מחשב חדש לא מזמן אבל מסך עדיין לא קניתי... עשיתי סקר שוק בין כל מיני סוגי מסכים ועד שהגעתי למסך טוב שאני רוצה ומעוניין היו כאלה ששללו אותו... עכשיו הבקשה שלי אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא מסך טוב (העדפה ל-LG ו-SAMSUNG) במחיר של עד 1300-1400 ש"ח... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות על המסך: יש למסך OverDrive? עם כן אפשר לכוון אותו כמו במסך של ASUS שסוקר כאן באתר? יש למסך ציפוי משתקף או מאט? אפשר להגביה/להנמיך אותו או לשנות את הזווית שלו? יש לו מנגנון להתאמת תמונה שלא תומכת ב16:9 או שהמסך מותח אותה לכל אורך המסך? המסך תומך בHDCP? (לחיבור PS3 , XBOX וכו')
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אתם ממליצים לי עליו במחיר הזה? ועוד 22 אינץ'? יועד למשחקים וקריאת תקטסטים בעיר הכל במחשב... מה אתם אומרים במחיר של 1215 מאייבורי.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מסך פשוט מעולה !! תלכו עליו ולא על הP כי פשוט אני לא מבין איך אפשר לראות משהו ברזולוציה יותר קטנה !!! סוף סוף קניתי אחרי ששיגעו אותי עם מבצעים פעם היה מבצע על הP עם נגן מוסיקה ב1250 אחרי זה ירידת מחירים וכאלה שהמליצו לפה וכאלה שהמליצו לפה . סוף סוף בחרתי וקניתי !!! :)
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
רכשתי את המסך לפני שבוע קבלתי אותו אחרי יומיים אחלה שירות (אני לא כותב את שם החנות כי אני לא יודע אם מותר לפרסם) אבל אחרי שלוש ימים של עבודה בלי תלונות ובלי שום תקלות ביום השלישי בלילה כשאני משחק בגויינט טק פורס התחילו ריצודים על המסך התמונה קופצת ונראה כאילו המסך מציג את התמונה פעמיים אחד ךיד השניה ועוד כל מיני קויים שחורים מופיעים ברקע כיביתי את המסך הפעלתי אותו במחשב אחר אבל אותה תקלה החלפתי צורת חיבור במקום DVI חיברתי לAVG ושוב אותה הבעיה אחרי לילה שהמסך לא פעל הפעלתי את המסך ואין ריצודים רק פעם אחת מאז (יום חמישי) היו ריצודים אבל המשכתי לפעול עם המסך ואז זה פסק ולא הפיע שוב משהו מכיר את התופעה הנ"ל או יודע למה זה נובע? בכל אופן התקשרתי לחנות ממנה רכשתי את המסך והם…
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הגיע הזמן לרכוש מסכים חדשים למשרד.. אני צריך שני מסכים. מסך אחד ישמש לעבודה משרדית רגילה - אופיס, אינטרנט, וזהו בערך. השני ישמש בנוסף לתכנות - חשוב שידע להציג טקסט, גם קטן, בצורה יפה ונקייה. אני חושב שעדיף שהשני יהיה wide, לא יודע בקשר לראשון. בנוסף, נעדיף את המסך הכי טוב מבחינת דיוק צבעים. התקציב הוא עד 2000 ש"ח למסך. אפשר לחרוג מעט אם תהיה סיבה מאוד טובה.
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך \ טלווזיה שאוכל לתלות על הקיר שתיהיה FULL HD ושאוכל לבצע בה גם יישומי מחשב - גלישה באינטרנט, עריכת תמונות, עריכת סרטים, יישומי אופיס וכו'... חוץ מזה אני רוצה שתהיה טובה לסרטים ומשחקים. לגבי הגודל - היא תהיה תלויה על הקיר במרחק מטר וחצי ממני בערך, לתצוגה גדולה ומהנה (אם כי לא גדולה מדי) על איזה גודל תמליצו? כרטיס המסך שלי הוא HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E תודה!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
*לבקשת tmpusr מפרסם שיחה קטנה שהיתה לנו. שאלה : ראיתי שיש לך את הדל 24. הוא באמת טוב במשחקים? אחרי הכל אתה מוגבל לשחק ברזולוציה מאוד מאוד גבוהה. משחקים כמו קרייסיס אתה מצליח להפעיל על הגדרות גבוהות? בתור אחד שלא צריך אותו כטלויזיה, אלה רק מסך מחשב , שווה להשקיע? או ללכת על 226 וזהו? תשובה : שאלה : הבנתי.. במידה ואני מוריד נגיד לרזולוציה של 1680-1050 שזאת רזולוציה של מסכי 20-22 התמונה תמתח על כל המסך או שאני אקבל קצוות שחורים ובעצם המסך ירד ל 20-22 אינץ ? תשובה :
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כמה יעלה דגם ה-ROG Swift OLED PG27AQDM שסובב ראשים בתערוכת CES עם שילוב של רזולוציית QHD וקצב רענון של 240 הרץ? עכשיו יש תשובה עבור ארה"ב ואירופה - ולא בטוח שתאהבו אותהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
- 3 followers
-