מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת אם המסך L1960TR הוא HDCP READY ? כלומר האם אני יכול להתחבר אליו עם כבל HDMI-DVI תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22 שיחליף את ה-CRT 17 שלי. השימושים הם סרטים ועבודה משרדית. בימים האחרונים אני עוקב אחרי כמות הפוסטים בנוגע לפיליפס המדובר ובמקביל בדקתי גם בפורום ב-anadatech: http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=2049206&enterthread=y ה-Viewsonic מופיע בהמלצות (בעקרון מופיע דגם VX2255wmb אבל הוא כמעט זהה מלבד מצלמה ומיקרופון מובנים וחסר רמקולים מובנים). מקום 10 ב-office work, מקום 12 ב-multimedia (גם מקום 7 ב-hardcore gaming אבל זה פחות משנה לי). השאלה היא - האם עדיף לקנות את הפיליפס רק בגלל שהפאנל שלו הוא VA? ההבדל כל כך עצום ששווה לרדת 2 אינץ' בשבילו? (וזה הבדל די משמעותי בגדלים האלה). עזרו לי... ???
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש, רציתי לקנות את הDELL.. אבל אז נתקלתי בסמסונג, שזול ממנו ב400 ש"ח (כשמדובר במחיר בלי מע"מ - אני מקבל את המע"מ בחזרה אז הוא לא רלוונטי) וגדול ממנו ב1.5 אינצ' ברור לי שהוא TN אבל עדיין, אני שוקל אותו כאופציה. ראיתי באופיס דיפו מסך 24" ואני חושב שזה לא גודל מפלצתי בסה"כ, בגלל שזה 16:9 ולא 4:3 - זה רק נשמע גדול, בתכלס זה כמו 19" 3:4 רק רחב יותר. לכן אני מוצא את האקסטרה 1.5 אינצ' מועילים.. אני לא רוצה להשקיע סכום גדול כ"כ במסך ואחרי שנה להחליט שאני רוצה 26" או 27". השימושים הם: תכנות, קריאת מסמכים, אינטרנט, סרטים/סדרות ומשחקים (חיבור PS3 ככל הנראה). מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
המלצות בבקשה..תודה לעוזרים.. בקשה לא לחרוג וחשוב שיהיו 3 שנים אחריות
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא דובר כאן בעבר אבל לאחר חיפוש די ממושך לא הצלחתי למצוא את הנושא אני רוצה לקנות את המסך הנ"ל אני מודע לגירסה ה 2007 מה חודש ב 2009 והאם כדי לנסות למצוא את הגירסה הישנה ולאו דווקא את החדשה ? שורה תחתונה 2007 או 2009 ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
איזה מסך הייתם קונים? מה יותר טוב למשחקים סרטים וכו'? הסמסונג T190P , http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716891 או הLG L1900R: http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=1905 מה עדיף? מה פאנל יותר איכותי?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים רכשתי את המסך 971P ןהכל בסדר חוץ מפיקסל תקוע אחד בצבע אדום. ניסיתי לשחרר אותו עם הסרטון שמחליף צבעים במהירות, אבל זה לא עזר ורק כשניסיתי את השיטה של הלחיצה על האיזור זה נעלם. העניין הוא שהנקודה הזו חוזרת לאחר מס' דקות בכל פעם שאני מצליח להעלים אותה. השאלה שלי היא כזו, האם פיקסל תקוע יתפתח בסופו של דבר לפיקסל שרוף או שאין קשר בין הדברים?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני חשבתי לאחרונה לקנות מסך של LG ומצאתי 2 דגמים טובים אבל אני לא יודע איזה דגם לבחור יש את W2261V שהוא 22 אינץ' עם ניגודיות 1:20000 מול W2353 שהוא 23 אינץ' עם ניגודיות 1:50000 אני חושש שה23 אינץ' יהיה גדול מדי לעיניים במרחק של חצי מטר בערך מהי דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג T240 ובפוטושופ אני רואה צבעים לא אמיתיים מישהו יכול להסביר לי איך אני מוסיף פרופיל צבע או משהו כזה ? תודה בכל אופן.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן. קראתי הרבה אבל לא כל מה שנכתב בנושא, מתאים לי לסגור את הנושא עוד היום, אני כבר שנה עם ה 15 אינצ' הזה... הדרישה הכי חשובה מהמסך היא מעבר בלחיצת כפתור מהמק לפיסי - DVI לVGA (בהתאמה). אני יושב\אשב מול הדבר הזה בערך 12 שעות ביום, אז חשוב שיהיה נעים לעיניים כמה שניתן. רוב העבודה היא תכנות, עבודה עם מסמכים, גלישה וכו'. מעט מאוד משחקים, קצת סרטים אבל זה לא משחק תפקיד. התקציב שלי הוא עד 300 דולר (אני בארה"ב). מעבר לזה - אני מוכן להתפשר על גודל, חברה, פאנל, וכו', רק שלא ישבוק לי אחרי יומים... תודה מראש על ההמלצות.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
טוב אני כבר נמאס לי מה22' CRT המפלצתי שיש לי פה בחדר ואני רוצה משהו חדש שיהיה אפשר לתלות על הקיר עד 1600. חשבתי על משהו בסגנון 226BW. אתם מוזמנים להגיב ולהציע ואפילו אולי לשנות את דעתי
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קיבל את המסך מחשב במבצע של בזק שהוא גם מסך טלוויזיה למי שמכיר. עכשיו משום מה המסך לא פועל כמסך מחשב, הוא מצליח לצפות בו כטלוויזיה אך לא רואה תצוגה של המחשב כשהוא בוחר באפשרות של PC ( הנורית של המסך מהבהבת ואין תצוגה כאילו no signal). כמובן שהמסך CRT הרגיל שלו עובד כרגיל על המחשב, יכול להיות שהבעיה היא בגלל שיש לו כרטיס מסך onboard ובגלל זה המחשב לא מזהה את המסך החדש ? אם אני אשים לו כרטיס שהוא לא onboard לדוגמא geforce 5200 יכול להיות שהבעיה תיפתר?? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום השתמשתי במסך 19" של MAG, אך לצערי בזמן האחרון הוא התחיל יותר מידי לזייף... ריצודים, פסים, עד שהיום נראה לי שהוא כבר מת סופית. (כתם שחור התפשט על המסך עד שהשחיר לגמרי). אי לכך, אני נאלץ לקנות מסך חדש, ולאור המחירים אני מניח שאין טעם לקנות 19" כשההבדלים במחירים הם כה זעירים לעומת 22". אני מחפש המלצות למסכים טובים, שלא חורגים מאיזור ה1000 בהרבה. השימושים הם בעיקר גלישה, ולפעמים גם צפייה בסרטים. משחקים לא. אשמח לשמוע המלצות! חג שמח! (:
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
המסך נועד לשימושים רגילים כמו גלישה באינטרנט, צפיה בתמונות וקצת סרטים. מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=695472 של Samsung http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=691772 של LG אם יש הצעות למסכים בין 600-700 ש"ח אשמח לשמוע.. תודה, גל.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את המסך חודש הכל טוב ויפה היום פתאם אני סתם על המחשב ופתאם אני רואה נקודה פצפונת אדומה על הרקע.. התעלמתי שכחתי ואז אני עוד פעם רואה אותה מהבהבת היא ממש בגודל הזה "." אפילו פחות אבל זה מוזר.. מישהו יודע מה זה ומה הפתרון?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
טוב, אז ראיתי כאן את כל הטרדים על ה CMV "22 הרחב. עכשיו ההתלבטות שלי היא בינו לבין הסמסונג 931BF יש איזה הבדל של 300 שקל במחיר. מה עדיף ?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין איך המסך הזה משום אתר שחיפשתי.. אני מעוניין לדעת אם הרגלית שלו מתקפלת לאחור או קבועה, וגם הדבר הזה הכסוף שיש לו בקידמת המסך למטה לא מובן לי.... תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הבנתי שלהרבה אנשים יש מסכים ישנים בגודל 19 ו-17 אינץ', שאין להם מה לעשות איתם, ואין מי שיקנה מהם, אם נכון הדבר, ויש ברשותכם מסך כזה, אשמח לקבל אותו. בתודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
השימושים: גרפיקה ממוחשבת ומשחקים. האם זה הגיוני מבחינת התקציב?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שימושים: בעיקר סרטים, אבל גם בשביל משחקים. תקציב: בערך 1,000 שקל חשוב שיהיה רחב. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך LCD 19 וראיתי את מסך ה NU L922A שהוא יחסית זול כ 1150 שקל עם זמן של 8MS עד כמה שזכור לי עוד מהתקופה שהייתי מנוי על PCPLUS הוא קיבל ציונים מעולים על תצוגה וערך\עלות וקיבל את נבחר הסדרה. מה אתם אומרים??? ואיזה מסך 19 עד 1300 שקלים אתם ממליצים אין לי יכולת לחרוג מה 1300 ש"ח או שבכלל להישאר עם ה LG17F700B שלי???
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ההורים שלי יביאו לי בלי להתייעץ איתי מהדיוטי-פרי מסך PROVIEW FV-926W ב - 200$ מה אתם אומרים על המסך הזה? יתרונות ? חסרונות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
איך מסכי ה LCD של ASUS?? שווה להשקיע על 22 שלהם: http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1382&modelmenu=2 אני יכול להשיג אותו במחיר מצחיק רק שיהיה שווה אותו.. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום חברי המלומדים. לפני הכל עלי לציין שעד היום הורגלתי במסך SYNECMASTER 750S שזה מסך 17' CRT כך שגם מסך 19' דק ושטוח ייחשב פריצת דרך משמעותי עבורי. קראתי את הסקירה הכללית האחרונה על כל מסכי 22' ואת חוות הדעת של המשתמשים בפורום והתרשמתי מכמה מסכים, אבל אני לא יכול לשפוט כלום כי פשוט כל מה שאני מכיר זה מסך 17. דרישות מהמסך: *הצגת משחקים חדשים באיכות גבוהה *סרטים באיכות סבבה, לא מצפה לאיכויות פינומנליות *שהטקסט יהייה קריא. אם זה ב word או באינטרנט או בכלל, שיהייה אפשר לקרוא בסבבה. כבר לא משמעותי היום לקחת מסך 19, 20 או 22 כי ה22 כבר ממש זולים עכשיו אז אני מעריך שכדאי 22 אלא אם כן אתם חושבים אחרת. ------->>>> אין לי דרישות גבוהות , אני רגיל לסטנדרטים נמוכים. תק…
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך, יכול להשיג אותו במחיר טוב...? benq בכלליות חברה טובה ואמינה?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-