עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ItachiSan,

שלום, ברשותי המסך DELL 2209WA וכרטיס מסך HD4870. כיוונתי בדרייבר של הכרטיס מסך את הרזולוציה ל 1680X1050. למרות זאת בחלק מהמשחקים עושה רושם שהרזולוציה נמוכה יותר - לדוגמה, נגיד ש 1 ו 2 הם אפשרויות לבחירה בתפריט הראשי במשחק, כדי לבחור את האופציה הראשונה אני צריך לעמוד עם העכבר איפה שה X 1 X 2 בדקתי בתוכנה TUNEUP UTILITIES ורשום שם שהרזולוציה מכוונת ל 1344X840 במקום לרזולוציה המירבית. ניסיתי כבר למחוק את הדרייבר של הכ.מסך ולעדכן לגירסה האחרונה, וגם להתקין מחדש את הדיסק שהגיע עם המסך. עוד רעיונות מישהו? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by WarMachine,

כן אני יודע שלהרבה כבר יש אותו אבל בשבילי זו פשוט חויה אחרת לגמרי, בתור אחד שעבר מCRT 17 למסך כזה זה כמו לגלות עולם חדש לגמרי! אני אעלה תמונות של הסביבת עבודה החדשה עוד מעט, בינתיים צריך לצבור כמה סרטי HD 1080

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by klayman,

טוב, אז ראיתי כאן את כל הטרדים על ה CMV "22 הרחב. עכשיו ההתלבטות שלי היא בינו לבין הסמסונג 931BF יש איזה הבדל של 300 שקל במחיר. מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  4. אני מבולבל כבר לגמרי וירדתי מה X95F כי הוא קשה להשגה ולא נראה לי כל כך העניין עם היבואן והפס ייצור אני יכול לקחת מסך של CHIMEI 20" ב 1300 שקל ואם אני לוחץ אני יכול להגיע ל 1200 אפילו הבעיה היא שזה מסך גרוע וחוץ מזה שיש לו 20" הוא לא שווה הרבה יש משהו שהוא לא פאנל TN בתקציב הזה? ואם אין אז איזה מסך לקחת? (עד 1400 לא יותר!)

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by nondos,

שלום רציתי לדעת האם יש למישהו מושג מה סוג הפנאל של המסכים הנ"ל: 1. Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel 2. Dell 19 LCD 1908FP UltraSharp Flat Panel Monitor 3. ASUS LCD 19" PW191 8ms DVI WIDE חיפשתי באתר של דל ואסוס אבל לא מצאתי מקום בו מצויין סוג הפנאל תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by J0n1,

יש לי את המסך הנ"ל (כן, גם לי) ואני ממש לא מרוצה מהPIP שלו, גם אם בוחרים בגודל הכי גדול, עדיין אי אפשר להשתמש בפיצ'ר בשביל שני מחשבים, התצוגה קטנה מאוד ואי אפשר לקרוא מה כתוב. יש אפשרות באמצעות תוכנה חיצונית, או אולי עדכון קושחה, להציג את שתי התמונות ב50:50? תודה :\

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  7. לא משנה לי איזה אינץ' זה. אני רוצה מסך שיתמוך בהצגת תכני HD, אני צריך גם מסך שתהיה לו יציאת HDMI כדי שאוכל לחבר את הPS3 שיש לי. ככה שאוכל להשתמש במסך אחד למחשב ולPS3. הנה המפרט : מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.93GHz E6500 : "SLGUH" - BOX ₪479 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-UD3L ₪453 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK ₪368 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL ₪901 צורב DVD: [..] PIONEER DVDRW DVR-216DBK X20 - SATA - BLACK ₪145 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪425 ספק כוח: [..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK ₪303 קרור למעבד: [..] COOLERMASTER V8 - זמין במלאי ₪283 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUD…

8. שלום לכולם, אשמח לקבל את עצתכם לפני קנייה. לאחר בדיקה, החלטתי ללכת על המסך הזה. המחיר הוא באזור ה 1200 שקל, והשאלה שלי היא האם כשאני יחבר אותו ללאפטופ (HP, מסך רחב 15.4) התמונה במסך הגדול תופיע בצורה ברורה, או שתהיינה כל מיני בעיות בחדות / איכות התמונה, מכיוון שזה לאפטופ והכרטיס מסך שלו הוא מובנה.. (לא יודע אם זה קשור, לכן אני שואל). האם תהיה בעייה כל שהיא בחיבור מסך זה ללאפטופ, או שהתמונה תופיע בבירור? כרגע אני עובד על רוזולוציה 1280X800 שזו הרוזולוציה הטבעית של המסך שלי. תודה מראש לכל התותחים.. עריכה: אני מעוניין להוסיף למסך מתאם TV BOX כדי ליצפות במסך גם טלויזיה. יש הצעות למתאם?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by The UnKnown,

האמת שזה לא חייב להיות 22'' אם יש 19 עם מפרט טוב יותר אז אני אפילו מעדיף, אבל אם יש 22'' שהוא טוב במחיר הזה אשמח לשמוע. באתי לקבל עצות בעקבות השוק הביזיוני שנהיה בחוץ, פשוט יש המון מסכים תקציביים אבל אני לא רוצה לקנות זבל (סליחה על הביטוי). תודה רבה ! ערב מעולה שיהיה לכם חבר'ה !

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  10. Started by haim.hdd,

היי אני מחפש זרוע למסך עד 28 אינץ' איכותית. הבנתי שיש בעיות עם זרועות שהם לא מחזיקים את המסך והמסך נוטה מטה, מה שיוצר טילט מעצבן. בזאפ וגם באמזון העירו על הבעיה הזו. אני מדבר על מקרים שבהם המסך במשקל נמוך מהרף שמוצהר על הזרוע ועדיין היא נוטה מטה (איכות חומרים ירודה) מישהו יכול להמליץ על זרוע שלא עושה את הבעיות האלה? אני גם מחפש זרוע עם תקן VESA 75X75 בלבד, מעוניין לרכוש את המסך הזה: https://ksp.co.il/web/item/187372 והבנתי שהזרועות עם VESA 100 לא נכנסת טוב. אם מישהו מכיר מתאם SPACER שהוא מתאם VESA 100 TO 75 - גם טוב. אשמח לעזרה.

11. Started by nizans,

יש לי מסך 20VL66E של טושיבה 20 אינץ' רציתי לדעת על איזה רזולוציה אני יכול לשים אותו כי עכשיו אני יכול רק על 800X600 אבל לפני שהתקנתי את הדרייבים של הכרטיס מסך [8800GTX ASUS] יכולתי לשים אותו על רזולוציה יותר גבוהה יש סיכוי שאני יוכל לשנות רזולוציה באיזה דרך? תודה..

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by eyarit,

האם אפשרי לקחת מסך מגע בגודל 17" ומעלה ולהפעילו ע"י סוללות ללא מקור מתח? ובאותו נושא, קיים מסך כזה עם קורא כרטיסים דיגיטלי מובנה? שאלות קשות אבל תודה למשיבים.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  13. Started by roshman32,

אני מעוניין לקנות מסך של benq שהוא כולל חיבור dvi , אני מחבר את המחשב שלי דרך svideo לטלוויזיה עכשיו אני מעוניין לדעת אם אני יוכל לחבר את המחשב דרך dvi לטלוויזיה ולראות באיכות מעולה כמו שרואים על מסך רגיל או שזה היה ב s -video שזה לא ממש איכותי ?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  14. שלום לכולם.. אנחנו מתכננים לקנות מסך- והמליצו לי על המסך הבא- LG L1953S 5ms . השימושים הם בעיקר משרדיים ולעיתים רחוקות (מאוד) סרטים, כי סביר מאוד להניח שסרטים ינוגנו על הטלויזיה. האם יש מסך אחר שמומלץ באיזור התקציב הזה - 1200 ¤ ומטה ? (לא מתעקש על 19'' ) . תודה לעונים, אמיר.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by vic1234,

המסך יהיה לכל השימושים מעדיף מסך רחב

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by mich4el,

למה הרבה ממליצים על המסך הזה? מה מיוחד בו לעומת מסכים אחרים? ואיזה מסך יותר טוב, זה או asus mw221c? המסך שאני מחפש הוא בעיקר למשחקים וקצת סרטים/גלישה באינטרנט התקציב שלי הוא 1400+- ואני מנסה למצוא את המסך הכי טוב לצרכים שלי בתקציב זה, אבל עדיין לא ראיתי החלטה חד משמעית לגבי מסך 22" תודה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  17. אז ככה חשבתי להביא את Dell 2408WFP מח"ל יצא לי סביבות 2000 ש"ח + אחריות(אבל אני לא יודע אם היא בינלאומית אז מי שיכול להגיד אם נציגויות דל בארץ יכבדו את האחריות מארה"ב אז שיגיד את זה גם) והאופציה השניה היא מסך של סמסונג ה T240 - שהרבה מאוד אנשים סביבי שלא מכירים את דל ממליצים עליו כמסך הטוב ביותר. המטרה של המסכים היא למשחקים במחשב, סרטים בהיי דף מלא, וגם בעתיד משחקים של פלייסטיישן 3 כשיצא הצ'יפ הכרטיס שיפעיל אותו סביר להניח יהיה 260 GTX מומהר (לינק): http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150330 אז עכשיו שיש לכם את הנתונים, מישהו יכול להגיד לי מבין שניהם איזה מסך יותר טוב ואמין ואיכותי?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by romchik19,

קניתי מסך חדש 2333SW של סאמסונג , אני מחבר אותו לנייד שלי דרך VGA שם על רזולוציה של 1920X1080 , התמונה יוצאת לא מדוייקת יש הפרעות כאלה כמו פסים זזים , מה ששמתי לב שברגע שאני משנה את הContrast בהגדרות של מסך הם זזים לכל מני מקומות במסך כיוונתי אותו ל58 , שם רואים הכי פחות את ההפרעות האלה . אבל עדיין קיימים וזה מפריע ברזולוציה 1600X1200 אין הפרעות וגם בחלק מרזולוציות יותר נמוכות. השאלה שלי , האם הבעיה של הפרעות ותמונה לא מדוייקת היא חיבור ישן או שצריך להחליף את המסך ? אם זה חיבור אני אצטרך לקנות מחשב נייח חדש עם כרטיס מסך תומך DVI , ככה שזה די חשוב לי תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by atomic rooster,

האם זה נכון שIPS הוא הפאנל המועדף ? אני מבין שכן לפי מאמרים וחיפוש בפורום. ההתלבטות היא בין גודל לסוג פאנל כאשר שתי האופציות העומדות הן 2408 מול L2000P של LG (היות ולא מוכרים את ה2007). אני מתלבט בגלל סוג הפאנל של האחרון, שהוא IPS. הסיבה שה2065 של HP הוא מחוץ לתחום בשבילי היא שמי שאתן לו את ההמלצה שלכם מעדיף לקנות פיזית ולא דרך האינטרנט (גר רחוק מירושלים...). קשה ללמד סוס זקן טריקים חדשים... מה אתם אומרים ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  20. היי היי אחרי 4 שנים המאג CRT 996 גסס ומת עכשיו צריך מסך חדש ומבקש המלצות הכי חשוב לי שזה יהיה 2MS ולא יותר וגם וככל שהפקסל יותר קטן יותר טוב " לי " ( אל תשכנעו אותי אחרת ) כל הזמן אני משחק על 1024-768 , השאלה על מסכי 22LCD מה היא הרזלוציה המינמלית וכמה זה ישפיע על פרימיים במשחקים ? למי יש את המסך הזהW2261V ? גודל נקודה 4.48 (כרטיס מסך 260-216 )

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by wow,

בלי קשר למחיר תודה.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by HAPOELTA,

הוא יותר טוב מה-226BW? יש מסכים טובים יותר של Samsung במחיר שלו?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  23. שלום לכולם! אני עוסק בעריכה גרפית והבאה לדפוס ואני חייב לקנות מסך חדש אני לא יודע אם 22 או 24 אינץ' תמליצו לי בבקשה על מסך טוב 22 או 24 אינץ' לעריכה גרפית התקציב פתוח העיקר איכות המסך תודה.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by sagim194,

רפרפתי פה בפורום וראיתי ששניהם מסכים סבבה יחסית לתקציב ... רציתי לדעת לפני קניה מה יותר טוב אז אשמח לחוות דעת (ובבקשה לפרט למה האחד עדיף על השני) תודה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  25. Started by Oranili,

איך המסך הזה ? מספיק ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 תודה

• 6 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.