מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
המסך מיועד למשחקים קלים לא fps, ולאינטרנט. תודה מראש ערן
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום המסך הישן מת (לאחר 6 שנים) , אני מתעניין במסך של 22" למטרת גלישה,אופיס וקצת משחקים (לא כבדים) וגם לשם עבודה עם תוכנה גרפית (AUTOCAD ) כרגע אני מתלבט בין 2 מסכים : 1. Samsung SyncMaster 226BW 2. Asus VW222U התקציב שלי בין 1300 - 1500 . (עדיפות לכיוון 1300 ) האם יש למשהו המלצה על המסכים האלו ואשמח לקבל הצעות נוספות . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
איך המסך של AOC 22 אינצ' שמוכרים באייבורי? הבנתי שהוא אחד הטובים עם PIVOT וכאלה מכול מה שיש להם במבחר פה ,מה עדיף? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=374 אני רוצה לקנות בימים הקרובים..
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שני המסכים הבאים לעבדוות גפריות ותלת מימד: LG 27UL850-W 27 DELL U2720Q אם למישהו יש נסיון עם אחד מהשניים, אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם, תודה!
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אותו ב 1260 ש"ח האם המסך מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, רכשנו מסך 200W6 של פיליפס ואנו לא מצליחים לראות טוב, על האריזה של המסך ובחוברת רשום שהרזולוציה הטבעית הטובה ביותר של המסך היא : 1050*1680 (שזה לא קיים ב-WINXP). וכן כבר התקנו את הדרייבר המתאים..... בכל מקרה ניסינו הכי קרוב שזה רזולוציה 1024*1600 אבל זה מטשטש את רוב הפונטים במסך לגמרי... ניסינו רזולוציה נמוכה יותר של 960*1280 ורואים ברור את הפונטים אבל אז המסך "מותח" את הכל לרוחב...(ואנחנו לא מעוניינים למרובע) מה הבעיה כאן ? יש ברשותינו מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 2 MX 100/200 64MB
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם מישהו יש לו נסיון עם זה ויכול להמליץ לי על מתקן תלייה למסך כזה? ומאיפה ניתן לקנות? (אני מירושלים אז עדיף אם יש שיהיה מירושלים?) האם יש איזה שם לסוג של התלייה של זה ? פעם שמעתי VERSA 100 או משהו כזה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מסך דק לקנות ואני רוצה לברר כמה דברים: 1. מה היחס ניגודיות שמומלץ לקנות? 2. מה הזמן תגובה שמומלץ לקנות? 3. איזה חברה אתם ממליצים? אי יודע ש PROVIEW ו MAG חברות טובות מה אתם אומרים? אבל תגידו מה אתם חושבים שיותר טוב... תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
מקריאת דיונים בפורום אני מתרשם שיש להעדיף מסכים עם פאנל VA באופן אבסולוטי על פני מסכים עם פאנל TN. מהפורום ניתן להסיק שיש להעדיף כל מסך VA על פני כל מסך TN לכל שימוש שהוא. מצד שני במקומות אחרים שמעתי שלמשחקים וסרטים יש להעדיף דווקא מסך עם פאנל TN בגלל זמני תגובה מהירים יותר למסכים באותו תקציב. שם טוענים שבמסכי VA, גם יקרים, יש מריחות בסרטים ומשחקים. בגלל שאני סומך קודם כל על הפורום בעניינים אלה, רציתי רק לוודא - האם יש להעדיף מסכי VA גם כשהשימוש העיקרי למסך הוא לצפייה בסרטים ובמשחקים?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לדעתכם\ידיעותכם בנושא. אני מעוניין להאריך את את הכבל מהמחשב שנמצא מרחק 20 מטר מהטלויזיה. אני רוכש כבל מאריך של VGA ומחבר אותו למתאם DVI עבור כרטיס מסך מסוג 8800 GT האם יש צורך במגבר עבור ההארכה של ה20 מטר? תודה חברים.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך RADEON HD 2900 PRO ומסך DELL 2007 WFP לשניהם התקנתי דרייברים עדכניים והמערכת מזהה אותם באופן מעולה. בוינדוס אני מצליח להגדיר את הרזולוציה על 1680X1050 כמו שצריך (זו הרזולוציה שך המסך). ב PES 2008 זה מגיע לי הכי הרבה ל 1280X1024 וב NBA 2008 זה מגיע לי ל 1440X900 לאחי יש את אותו כרטיס מסך אבל יש לו מסך 19' של MAG ואצלו זה נותן רזולוציה גבוהה יותר. מה הבעיה ואיך אוכל לתקן אותה? תודה רבה לכם נ.ב שמתי את ההודעה הזו גם בתצוגה וגרפיקה וגם במסכי LCD כי נראה לי שזה מתאים לשניהם.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
עדיפות לדק אני יודע שהתקציב דל אבל אי אפשר יותר :[ יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
ולא 1600X900? איפה ההיגיון פה?? יש לי במחשב רק תרזולוציה הרחבה 1600X900 וזה לא מציג לי טוב כ"כ... כתוב שצריך 1440X900 אבל אין לי!! מה הולך פה? הכרטיס מסך לא מובנה, אבל ישן, רק עם חיבור של VGA אחד... קיצר אם הבנתם יש פה 2 בעיות למה מסך 16:9 תואם רק 1440X900 ולמה המחשב שלי לא מאפשר לי לשים תרזולוציה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, לצערי נהרס לי המסך שהיה ברשותי עד היום LG L1970HR, לכן אני צריך אחד חדש. הדרישות הן גודל 22 מעבר לזה אני לא כל כך מבין האם לקנות LCD או LED, עם חיבור HDMI או לא. חשוב לציין שאני משחק במחשקים. התקציב הוא סביבות ה-1000 שקל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לרכוש מסך 20-22 אינטש עד 1200 ש"ח הבעיה שכרטיס המסך שלי הוא GEFORCE 2 MMX (כן זה מחשב ענתיקה אבל סוחב) מה אתם ממליצים לי לקנות ??? תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
איזה מסך לקנות? אני רוצה מסך 22" שיהיה למשחקים סרטים וכו' אבל שתהיה לי גם האפשרות לחבר PS2 למסך/מחשב ולשחק בו על אותו מסך של המחשב... לכן האם כדי לקנות את CHIMEI 222H עם החיבורים המתאימים ב1500 +/- או לקנות Samsung 2243BW ב1130 ולהוסיף אחרי זה כרטיס טלוויזיה למחשב עם החיבורים..? סה"כ זה יצא בערך אותה עלות אבל הבנתי שכרטיסי טלוויזיה יעודיים ימירו את האותות בצורה יותר טובה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מסך יחסית ישן של SAMSUNG SyncMaster931BF ואני מעוניין לקנות מסך חדש. הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 8800GTS 320 ואני מחפש מסך שישמש אותי בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה 22-24 אינץ'. התקציב הוא 1200 שקל אבל אם יש משהו שממש שווה להוסיף בשבילו 100-150 ש"ח אז אתם מוזמנים להמליץ עליו. קיבלתי המלצות על מסכי LED אז אם אתם באותה דיעה לגביהם, אני אעדיף שתמליצו לי על מסך מסוג זה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי. האם מישהו יכול להגיד לי מה גובהו של מסך Lg l194Wt בתודה.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים, יש לי מסך SAKURA SANSUI ששימש בערב כטלוויזיה לבעלים הקודם שלו ולאחר מכן גם כמסך מחשב. המסך עובד, אני מחבר אותו לחשמל ובכבל (עם יציאה כחולה) למחשב, כשאני מדליק אותו בכפתור POWER הוא נדלק לכמה שניות עם המסך של המחשב ואז נכבה. לא מצאתי את הפתרון, אשמח שתעזרו לי או שתתנו הכוונה! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
1)מה זה ניגודיות? 2)מה זה מסך TN? 3)אני מחרתיים הולך לקנות או ASUS VW222U או SAMSUNG 2243BW מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
רציתי לקנות מסך 24" של DELL דגם 2407WFP, הוצע לי לקנות באותו המחיר את הדגם 27" של DELL האם זה נוח לעבוד עם מסך 27"? זה לא גדול מידי? עיקר השימוש שלי הוא סרטים, WORD ותכנות... תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לא לשימוש משחקים..אולי פה ושם משחקים לא רציניים,עדיף מסך 22 אבל אם אין בתקציב אז מסך 20 לא ישמש לעריכה גרפית וכו'
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-