מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזמן לרכוש מסכים חדשים למשרד.. אני צריך שני מסכים. מסך אחד ישמש לעבודה משרדית רגילה - אופיס, אינטרנט, וזהו בערך. השני ישמש בנוסף לתכנות - חשוב שידע להציג טקסט, גם קטן, בצורה יפה ונקייה. אני חושב שעדיף שהשני יהיה wide, לא יודע בקשר לראשון. בנוסף, נעדיף את המסך הכי טוב מבחינת דיוק צבעים. התקציב הוא עד 2000 ש"ח למסך. אפשר לחרוג מעט אם תהיה סיבה מאוד טובה.
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הדגם הישן של המסך רוויסיה A3 כשאני נכנס ל - DISPLAY SETTINGS אני לא יכול לשנות את ה- WIDE MODE , SHARPNESS OR ZOOM למה זה ? ואיך אני יכול כן לשנותם ?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אין העדפות גודל, מעדיף מאוד שלא לעבור את התקציב. חשוב מאוד שיתאים לX2900XT Sapphir Raedon. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם המסך הצבעים שהתנו והכול כהה והצבעים מוזרים, שאני בא לשנות את זה בהגדרות של המסך זה את הBrightness וContrast זה כותב לי sRGB ולא נותן לי לשנות את כלום בשניהם. סוג המסך סמסונג SyncMaster 753dfx. אם זה עוזר התקנתי עידכון של JAVA לפני זה בלילה ושקמתי זה ניהיה ככה, ומחקתי תJAVA עכשיו וזה עדיין נשאר!? תמונה להמחשה:
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב אני כבר נמאס לי מה22' CRT המפלצתי שיש לי פה בחדר ואני רוצה משהו חדש שיהיה אפשר לתלות על הקיר עד 1600. חשבתי על משהו בסגנון 226BW. אתם מוזמנים להגיב ולהציע ואפילו אולי לשנות את דעתי
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך של VS בגודל 19-20 אינץ לעבודה משרדית . אל תשאלו למה רק VS , זה פשוט מה שיש לי עליו הנחה ורוצה לנצל אותה עבור שידרוג מסך העבודה שלי במשרד. אשמח לשמוע דגמים ומחירים מומלצים. תודה מראש, דרור.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
1)מה זה ניגודיות? 2)מה זה מסך TN? 3)אני מחרתיים הולך לקנות או ASUS VW222U או SAMSUNG 2243BW מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אשמח לדעת על דגמים וחנויות מומלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן כיום יש לי viewsonic vp930 שהוא 19" 4:3 והוא אצלי כבר כ3 שנים. חשבתי לשדרג למסך רחב וגדול יותר, בעיקר בשביל סרטים אבל מדי פעם גם למשחק או 2. יש מסך טוב במחיר הזה בגודל 21"\22" ? משהו שגם אם אני אשחק הוא לא יאכזב. ברשותי כרטיס מסך ATI X1950pro.. אין לי בעיה טיפה להתגמש אם יש משהו משמעותי טוב יותר בקצת יותר מחיר.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD, שימוש עיקרי גלישה, קריאת מסמכים, סרטים ועיצוב גרפי (לצערי הרב אין זמן למשחקים). מחפש מחיר של 1700 (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה). רק חברות מוכרות ולא של לייבלים לא מוכרים. לא בטוח אם אני רוצה מסך רחב או רגיל, מבחינת גודל המסך יכול להיות או 19' או 22' (אם רחב אז אני כנראה מעדיף 22' במרובה פחות משנה). אני מעוניין שיהיה במסך חיבור DVI חוץ מהחיבור הסטנדרטי לפחות ושיהיה יציב. נתונים טכניים נוספים שהייתי שמח שיהיו במסך: refresh rate: 2-5ms וכמובן קונטרסט טוב וזווית צפייה כמה שיותר קרובה ל 180 מעלות.
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ובכלל... מבקש את עזרתכם בנדון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297650.0
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בבקשה זה חשוב לי...
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום כנראה אני אקנה ב"ה עוד כמה ימים HD4870 512 מגה איזה מסך 22" יהיה הכי טוב לכרטיס המסך הזה,ויתן לי תמיד הגדרות הכי גבוהות במשחקים? בנוסף,מישהו יודע כמה זמן בערך הכרטיס מסך עם המסך יחזיקו לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?כאילו יכול להיות איזה 5 שנים ככה? תודה לילה טוב
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מחפש בנרות את המסך הזה מצאתי אותו בחנות ברמת החייל שאומרת לי שהמדיניות היא מעל 3 פיקסלים מחליפים את המסך - ולא מהפיקסל הראשון כפי שניכתב כאן בפורום כמו כן אמרו לי שהיבואן הוא לייף... האם זה נכון? איך להיתיחס לזה? יכול להיות שמדובר במסכים משומשים? דחוף לי ...ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי חברים מחפש מסך 19 אינץ רחב/רגיל במחיר של עד 650 ש"ח לשימוש משחקים, אינטרנט וסרטים. תודה
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין איך המסך הזה משום אתר שחיפשתי.. אני מעוניין לדעת אם הרגלית שלו מתקפלת לאחור או קבועה, וגם הדבר הזה הכסוף שיש לו בקידמת המסך למטה לא מובן לי.... תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך שישמש לי גם כטלוויזיה. הגודל שאני רוצה הוא '26 אבל אם אין 26' במחיר 1500-2000 אז 24' גם יהיה טוב ,חשוב שהיה FULL HD.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מה דעתכם על samsung 203b האם זמן תגובה של 8msec יפריע למשחקים? איך ניתן לבדוק אם פיקסלים שרופים טרם הקנייה? על איזה מסכים אחרים אתם ממליצים בתור תחלפיים ראוים אך לא יקרים בהרבה תןדה על עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140 האם הוא מקביל באיכותו לדגם הפופלארי של 2007WFP? הוא עולה באתר של DELL רק 290 דולר, שווה ערך ל-1335 ש"ח עם מע"מ. גיסיתי תהיה בקרוב בארה"ב וחשבתי להמליץ לה להביא אותו איתה. היא מתעסקת בעיקר עם טקסט (מתרגמת) - האם מודבר על מסך עם פאנל איכותי? אגב מצאתי את זה מוזר שהמחיר שלו דומה לדגם ה-22" שאמור להיות עם פאנל TN.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הבנתי שלהרבה אנשים יש מסכים ישנים בגודל 19 ו-17 אינץ', שאין להם מה לעשות איתם, ואין מי שיקנה מהם, אם נכון הדבר, ויש ברשותכם מסך כזה, אשמח לקבל אותו. בתודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
היי אני צריך שתמליצו לי על מסך מהחנות אופיס דיפו: http://www.officedepot.co.il/(24lkpkidawsvrt45pjknxb55)/catalogDivision.aspx?PR=*&catid=1704 שיהיה נחמד, 17" ועד 1200 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האמת שזה לא חייב להיות 22'' אם יש 19 עם מפרט טוב יותר אז אני אפילו מעדיף, אבל אם יש 22'' שהוא טוב במחיר הזה אשמח לשמוע. באתי לקבל עצות בעקבות השוק הביזיוני שנהיה בחוץ, פשוט יש המון מסכים תקציביים אבל אני לא רוצה לקנות זבל (סליחה על הביטוי). תודה רבה ! ערב מעולה שיהיה לכם חבר'ה !
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מסך פשוט מעולה !! תלכו עליו ולא על הP כי פשוט אני לא מבין איך אפשר לראות משהו ברזולוציה יותר קטנה !!! סוף סוף קניתי אחרי ששיגעו אותי עם מבצעים פעם היה מבצע על הP עם נגן מוסיקה ב1250 אחרי זה ירידת מחירים וכאלה שהמליצו לפה וכאלה שהמליצו לפה . סוף סוף בחרתי וקניתי !!! :)
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך של דל 2407 wfp כשחיברתי אותו לממיר הוט hd והגדרתי לממיר שידור ב-1080i קיבלתי תמונה מרצדת קלות. לעומת זאת כשהגדרתי 720p התמונה הפסיקה לרצד. האם המסך אינו תומך בשידורי 1080i ?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-