מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת האם סוגי הפאנלים בטלווזיות LCD זהים לאלו שבמסכי המחשב (TN, VA, IPS וכו')...? אם כן, מהו הפאנל הכי מתאים לצפייה בעיקר בתכני טלוויזיה? אשמח למענה מהיר מכיוון שהורי, בבורותם, כבר הזמינו טלוויזיה בלי התרשמות מעמיקה למדי מעבר למצגת שהוצגה בחנות והיום בערב אני צריך להגיע להתרשמות נוספת... תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלחתי בקשה לאתר זאפ לאפשר סינון מסכי LCD לפי סוג פאנל. אני לא יודע אם זה בעקבות הבקשה, אבל האפשרות נוספה. סינון מהנה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עקב תקלה מסויימת במסך שלי 2209WA מגיע לי מסך חדש מדל . יכול להיות מצב שיחליפו לי למסך מדגם U2312HM . אני מבין שזה דגם חדש ולא רע.. אבל הוא 16:9 .. אני לא יודע אם זה שווה ההחלפה בדגם הזה .. אני לא מתלונן על 2209WA מסך טוב מאוד ) מה דעתכם בעניין ?
-
- 40 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
יש לי CRT LG F900B שהוא פשוט מצויין!!! כבר הגיע ל-42297 שעות תפעול. מה אתם אומרים כדאי לי גם לקנות מסך 20" של דל ה-2007FP או ה-24" 2408WFP או שלהשאר עם ה-CRT? המסך שלי עדיין עובד מצויין טפו טפו טפו, אני עובדת על רזולוציה של 1280X960 שבה אני רואה 2 דפי וורד אחד ליד השני ולכתוב בשניהם ללא בעיה של גופנים קטנים. אני קצת מאוכזבת מה-2408 שהוא לא פאנל S-IPS אלא S-PVA, אשמח לדעת מה אתם הייתם עושים... אתם הייתם נוטשים את השמן החביב למרות שעדיין עובד טוב?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
עקב ריבוי הדיונים בנושא בתקופה האחרונה וחוסר התועלת שבדיונים אלה ינעל כל דיון חדש שיפתח בעיניין. דוגמא לנושאים שנידונו לאחרונה: 1."קניתי את ה 226BW, איזה פאנל יש לי בפנים?" 2."מה עדיף פאנל S, C או A?" 3."איפה אני יכול למצוא 226BW עם פאנל X?" 4."מה היתרונות של פאנל TN X ב 226BW ע"פ פאנל TN Y ב 226BW" כאמור מעטה ינעל כל דיון בנושא הנ"ל! זאת מכיוון שאין שום טעם לדון בסוגיות הנ"ל כי: 1. אין דרך לדעת איזה פאנל יש במסך שלכם בגלל שסאמסונג לא רושמת זאת יותר. 2. זה לא משנה יותר מידי מכיוון שמדובר על מסך עם פאנל TN שאינו איכותי בכל מקרה. אם קניתם את המסך ואתם מרוצים זה מה שחשוב, אם עדיין לא קניתם מסך ואתם חושבים על 22" אני ממליץ להמתין לביקורת הבאה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה יהא מסך ה OLED הראשון בעולם שיושק . http://www.vnunet.com/vnunet/news/2200093/sony-switches-green-oled-tv
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
http://www.behardware.com/html/news/cat22/page1.html מעניין עד כמה גודל הנקודה קטן יהיה עם רזולוציה של 1920X1200 : בשל עלות ייצור הפנל, הצפי הוא למחיר לא ממש רחוק מה-Dell 2407WFP-HC
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי חודשיים של תיכנונים הזמנתי את המסך מפנדה סך הכל עם המשלוח עלה לי 2400 רציתי לשאול כמה שאלות לגביו 1.איך אני יודע שבאמת הפאנל שלו הוא S-IPS והגירסא גירסא: A04 (איזה גירסא הכי טובה ?) 2.המשחק הראשון ששיחקתי היה פרו 6 למה יש מריחות ככה זה אמור להיות ? סך הכל חיצונית המסך נראה מדהיפ פשוט
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום אני רואה שהגיע מסך GSYNC סוף סוף לאחת החנויות בארץ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15500 מה אתם אומרים על הסך? שווה קנייה? האם מסך טוב סך הכל? ומה בנוגע ל IVORY חנות אמינה? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אחרי תקופה דיי ארוכה שמסך 17'' CRT הגדול שלי עמד על השולחן,הגיע הזמן להחליף למסך LCD. קניתי את 2007WFP ב-900 שקל(הוא חדש לגמרי) בצבע שחור. המסך הגיעה באריזה דיי מרשימה עם שתי ידות נוחות לסחיבה. אחרי התקנת המסך וחיבור לכרטיס מסך קצת היתבאסתי,צבעים לא אמיתיים,צריך לכוון את הבהירות של המסך אבל חוץ משתי החסרונות הללו המסך פשוט מהמם!(החיסורונות הם רק בהתחלה,אחרי כיוון הכל מסתדר) במשחקים לא הבחנתי במריחות והגודל של המסך ממש משפיע,וכך גם הרוחב שלו! עם המסך קיבלתי גם רמקולים של לוגיטק (Z5500) - קיבלתי אותם בחינם פיזרתי אותם בכל החדר עשיתי קצת חושך,נכנסתי ל - F.E.A.R ולא הרגשתי אך הזמן טס! המסך מהמם!החדר קופץ בגלל הרמוקולים! בקיצור...אם אתם חושבים ללכת על מסך 20'' לא משנה …
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
היוזמה החדשה של ארגון VESA מגדירה שלוש רמות שונות של תמיכה ב-HDR, שיסייעו לצרכנים להבין מה הם מקבלים בתמורה לכספם לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז נתחיל ככה, לפני שקניתי את המסך שלי, הייתי נעול על הDELL 2407/8 שמעתי וקראתי שלא חסרות בעיות למסך וכל "יומיים" הם מוציאים דגם אחר עם 'שיפור' לבעיה וכו'... הבעיות לא היו כל כך קריטיות אבל בכל זאת רציתי לבדוק אם יש עוד אופציה למסך דומה של חברה אחרת. מצאתי את הSamsung 245T והאמת שבהתחלה בכלל לא חשבתי שאני יקנה אותו כי ראיתי את המחיר כ4,000 ש"ח אז סיקרן אותי לבדוק למה הוא עולה כל כך הרבה. מצאתי בyoutube את הסרטונים האלה ואפשר להגיד שזה שכנע אותי(כמובן שהמחיר שהמוכר בחנות עשה לי גרם לי בסופו של דבר לקנות את המסך). Our Best Computer Monitor Pick: Samsung Syncmaster 245T Samsung 245T LCD Monitor Unboxing אז כמו שאתם רואים, הלכתי בסוף על הסמסונג ולא על הדל …
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.hardwarecanucks.com/news/peripherals-news/samsung-syncmaster-f2370h-f2380mx-high-contrast-lcds-launched/ לפי הניגודיות הסטטית, מדובר בתאורה אחורית LED, ולפי ההבטחה לזויות צפיה של 178 מעלות והפקת צבעים נאמנה למקור, מדובר בפאנל IPS. במקרה שזה נכון, המחירים מעולים. ;D
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וואו וואו ועוד וואו DELL חברה שיודעת לייצר מסכים זה בטוח!!! ה 2407WFP זה מסך 24 אינטש מדהים מכל הבחינות אם יש למישהו התלבטות לגבי קניית מסך בסדר גודל כזה, אז אין מה להסס, שווה את המחיר שלו ובגדול!!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר על דגם חדיש A03) 2006-2007),פנל S-IPS ,RT 803? נרכש בחנות LCD-TV,אחריות 3 שנים של יבואן ראשי DELL בארץ החבר'ה בחנות יצאו גדולים ובדקו בפניי את גירסת/סוג הפנל טרם הרכישה תוכלו לקרוא התכתבויות לגבי זיהוי הפנל כאן: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1111100 מצורפת תמונה של התפריט מחר ארכיב אותו מי שרוצה פרטים נוספים על החנות-נא לפנות אלי בפרטי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצלחתי להזמין את הDELL 2007FP מהחנות "אנטר".....www.enternet.co.il הייתי שמח לקבל חוות דעת על החנות כלמר, אמינות ואספקה בזמן.. [br]פורסם בתאריך: 7.05.2007 בשעה 14:08:40 נ.בהם גם נותנים לבדוק פיקסלים שרופים...
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
לא יכול לחרוג בכלל מהמחיר [2000 כאמור] רצוי אפילו יותר זול. שימושים: משחקים : פיפא וניד פור ספיד בעיקר וגם לא הרבה סרטים : מדי פעם קצת סדרות או סרטים אינטרנט ואייסיקיו מעדיף זמן תגובה 2MS עד 5MS ולא יותר לא יודע אם כדאי לי רחב או לא 19" לפחות חשבתי או על 940BW או על 931BF אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קודם כל, תודה מראש על התגובות. ההתלבטות כרגע היא בין הדגמים שבכותרת. אשמח לגלות דגמים מומלצים אחרים. אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח, אך אין צורך לנצל את כל התקציב. אני עובר ל LCD כי יש לי חדר קטן ומכיוון שאני מתחיל מחר ללמוד הנדסת תעשיה אני צריך מקום בשולחן לכתיבה. המחשב ישמש בעיקר לשימושים כלליים (אינטרנט ומייל), בסרטים אני צופה באמצעות חיבור לטלוויזיה. אני אכן משחק לעתים קרובות משחקי מחשב, אך אני מאמין כי התדירות תרד בעקבות הלימודים. מפירוט השימוש אני מאמין שהמומחים שבינכם יבינו מה הדרישות מהמסך. בנוסף, אני מעוניין שתהיה אפשרות לתליית המסך על הקיר + יכולת כוונון. לגבי האחריות, קראתי את התעודות באתרי היבואנים. LG (ח.י.) מחליפים מסך במידה ויש 3 פיקסלים מתים. לעומת זאת אצל חי…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אחרי חודשים של חסכון יש לי מספיק כסף לרכוש מסך נורמלי! אך עדיין נותרתי עם כמה שאלות, כעת אני זוכר רק כמה אך אני משער שאני אזכר בהמשך. בלי שום קשר רציתי להציע לכתוב FAQ בנעוץ, כי רוב השאלות בפורום הן בד"כ אותן השאלות. 1. אני עוד לא סגור לגבי איזה מסך לקחת, את ה2007 הרגיל או את הרחב, אני לא משחק, אבל קורא בפורומים,רואה הרבה סרטים(לא תמיד בHD) ומעצב/מתכנת מדי פעם. עלי לקחת את הרגיל או את הרחב? 2. איזו חנות בסוף היא הכדאית ביותר לרכישה? אני רוצה פאנל ISP וLCDTV יקרים מאוד. חשבתי על נועה, אבל אני לא יודע אם הם מאפשרים לבדוק את המסך בחנות, אין לי כוח לסוע אליהם פעמיים. 3. יש לי כרטיס מסך FX550, הרזולוציה הגדולה לא תעמיס לי על המחשב בצפייה בסרטים? 4. אין לי כבלים או לווי…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר שנים שעובד עם 2 או 3 מסכי 24' FHD של DELL. כבר לא מספיק ומחפש שדרוג משמעותי - כרגע על הכוונת 3 מסכי 24 אינטש IPS/VA ברזולוציה של 2560X1440 + איזה מעמד מתאים. בדיוק נתקלתי במודעה בטריידזון על קונפיגורציה דומה אבל של מסכים שאני כלל לא מכיר - רוצה 3500 ש"ח. החלופה בכי זולה שמצאתי (חדש, בארץ) היא ה-Samsung S27A850D ב-2600 ש"ח כל אחד... לא זול! סה"כ 7800 ש"ח! http://ksp.co.il/?uin=20283 הכי יקר וככל הנראה פחות משתלם זה זוג של מסכי 34 אינטש בפורמט 21:9 שנותנים שטח עבודה (פיקסלים) די דומה, למשל ה-AOC 34" U3477PQU ב-5000 ש"ח כל אחד" https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=5163& סה"כ 10000 ש"ח. כל עצה תתקבל בברכה.
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש (מחכה ל-i5) והתחלתי לחשוב מה אני הולך לחבר לו כמסך. עד כה הייתי די משוכנע שאני אלך על ה-dell 2709. היום תוך כדי מעט שיטוטים ברשת ובחינת סטאפים של כל מני משוגעים לדבר, התחלתי לחבב את הרעיון של להוסיף למסך המרכזי עוד שני מסכים קטנים בצדדים. ייתכן ואופציה זו אפילו תהיה זולה יותר מבחינתי, שכן כיום יש בבית הורי dell 2407 אותו אני יכול לקחת (תמורת החלפה ב-dell 2209) ולצרף אליו זוג מסכי 17". הסתכלתי על הסטאפים המוכנים בלינק הזה: http://www.digitaltigers.com/zenview-three-screen-lcd-monitors-powertrio.asp?type=pro&intro=0. מה שאני מתקשה להבין זה כיצד מסתדרים המסכים הקטנים עם הגדול מבחינת הגודל והרזולוציה. לפי החישובים שעשיתי, יוצא שגם במקרה של ה-24+1…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח לדעת על דגמים וחנויות מומלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-