עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by haim1440,

L1960TR או L1970HR שניהם של LG (המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים).

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  2. המסך נועד לשימושים רגילים כמו גלישה באינטרנט, צפיה בתמונות וקצת סרטים. מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=695472 של Samsung http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=691772 של LG אם יש הצעות למסכים בין 600-700 ש"ח אשמח לשמוע.. תודה, גל.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  3. הציוד הנוכחי : I5 7500 gigabyte Z170-D3H Kingston ddr3 16GB 1333MHz GTX 1050 Ti OC 4G Intel 500GB SSD Antec 600W בעיקרון השאלה היא מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות ועדיין יתאים לשאר החומרה?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by alfus73,

האם כרטיס מסך מסןג GetForce 6600GT מספיק חזק ותומך במסך Lg l194WT. הרזולוציה של המסך הוא 900*1440

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  5. Started by tombraider,

שלום, האם הגירסה של המסך 001 יותר משמעותית מה 000 אם כן במה היא יותר טובה תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by ilya.k,

שלום לכולם השאלה שלי בקשר לחיבור HDMI האם עדיף לחבר מסך בעל חיבור HDMI לכרטיס מסך בעל יציאת HDMI מאשר חיבור רגיל של מסך??? ואם כן במה זה עוזר?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  7. Started by Godmoney,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17977 הוא נראה לי זול ממש יחסית לנתונים שלו לא?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  8. שלום לכם, אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה 58U7880VQ Toshiba שנמצאת במרחק כ 8 מטר מהמחשב. במחשב יש לי כניסות MINI HDMI ו MINI DP ואשמח להמלצה לכבל שיתאים. להבנתי מעל ל 5 מטר יש פגיעה באיכות של כבלים HDMI והעברת הנתונים לא תהיה 4K 60Z 4:4:4. מה שחשבתי שיעבוד זה כבל שתומך ב8K כמו בלינק הזה https://www.aliexpress.com/item/33034055717.html ולהשתמש במתאם למחשב מ mini HDMI to HDMI. אשמח להמלצות, תודה!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by gperry,

היי לכולם, אני עוזר פה לחבר שמתלבט בין 2 מסכים: 1. מסך מחשב LED Samsung דגם T23A350 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8775&CatCode=398 2. מסך מחשב DELL דגם LED U2312HM http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7996&CatCode=398 המסך הוא עבור נער שעושה בעיקר עבודות תיכנות, קריאת טקסט אבל גם קצת משחקים ווידאו. איזה מסך עדיף משניהם (בלי התחשבות במחיר) היתרון של הסמסונג הוא כרטיס טלויזיה ורמקולים שאין בדל. אבל מבחינת טקסט בעיקר מה עדיף? האם יש מסכי טקסט (פאנל IPS) עם רמקולים?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  10. Started by yuvalg,

מחפש מסך לעבודה מאומצת מול תוכנות פיתוח וכן לעיצוב גראפי. דרוש דיוק בצבעים, חדות ואמינות. על מה תמליצו? מה המסך שנותן התמורה הטובה ביותר למחיר בדרישות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  11. המלצות בבקשה..תודה לעוזרים.. בקשה לא לחרוג וחשוב שיהיו 3 שנים אחריות

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  12. שלום! אני מתכנן לקנות מסך חדש. השימושים העיקרים הם אינטרנט, וורד וגם משחקים - זה מתחלק בערך חצי חצי מבחינת זמן שימוש. השאלה מה עדיף? להישאר עם הגודל הנוכחי שיש לי, שזה 19, או לעבור כבר ל22? הגבלה תקציבית עד 2000 אבל אני מעדיף כמובן לרכוש מסך זול מ2000. או בקיצור.. מסך ביצועים/מחיר טוב. אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה רבה. רגב.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  13. Started by ecentaur,

מסך VX1940W של ViewSonic נמכר בוואלהשופס ב-900 ש"ח לעומת 1200 בזאפ. אני מחפש עד 1100 ש"ח. איך המסך הזה לעומת ה-Samsung SyncMaster 932B?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  14. Started by thebenjamin,

איזה מסך לקנות? אני רוצה מסך 22" שיהיה למשחקים סרטים וכו' אבל שתהיה לי גם האפשרות לחבר PS2 למסך/מחשב ולשחק בו על אותו מסך של המחשב... לכן האם כדי לקנות את CHIMEI 222H עם החיבורים המתאימים ב1500 +/- או לקנות Samsung 2243BW ב1130 ולהוסיף אחרי זה כרטיס טלוויזיה למחשב עם החיבורים..? סה"כ זה יצא בערך אותה עלות אבל הבנתי שכרטיסי טלוויזיה יעודיים ימירו את האותות בצורה יותר טובה

15. Started by lev-27,

היום מסך LCD תוצרת CHIMEI שכמעט סוגר שנתיים וחצי התחיל לעשות בעיות. בכניסה למערכת הפעלה (VISTA) הבהירות מצויינת, אבל אחרי מספר שניות המסך נהיה מאד כהה. בלתי אפשרי לעבוד ככה. לא שיניתי שום הגדרות ובדקתי את כל החיבורים. מישהו נתקל בבעיה זהה?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  16. Started by genia,

בעיקרון הכותרת אומרת את הכול. המסך לא עובר לstand by כשמכבים את המחשב,ואי אפשר לכבות אותו,בנוסף לזה במקום לעבור לסטנדביי הוא מתחיל להריץ את רוב צבעי הקשת על כל המסך(כלומר פעם כל המסך לבן אח"כ מחליף לירוק,אדום,ורוד,שחור,כחול,לבן ) וכו'. יש הצעות לגבי מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  17. שלום המסך הישן מת (לאחר 6 שנים) , אני מתעניין במסך של 22" למטרת גלישה,אופיס וקצת משחקים (לא כבדים) וגם לשם עבודה עם תוכנה גרפית (AUTOCAD ) כרגע אני מתלבט בין 2 מסכים : 1. Samsung SyncMaster 226BW 2. Asus VW222U התקציב שלי בין 1300 - 1500 . (עדיפות לכיוון 1300 ) האם יש למשהו המלצה על המסכים האלו ואשמח לקבל הצעות נוספות . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  18. קורה לכם לפעמים שאתם שורפים את כל הפואנטה בכותרת ההודעה ואז פתאום אין לכם מושג מה לעשות עם כל הספייס הנפלא והלא ממומש הזה של תוכן המודעה עצמו?... בכל אופן - מסכים חבר'ה, מסכים! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  19. אוקיי אז קיבלתי את הצעתכם הקודמת בקשר לSAMSUNG 943 אבל בFOXPC אין אותו במלאי של חנות ראשון והחנות הייתה סגורה כשנסעתי לשם. איך המסך הבא? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=889 אם הוא לא מומלץ אז אבקש מסך אחר מאותה חנות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by dyn,

שלום, חבר שלי קיבל את המסך מחשב במבצע של בזק שהוא גם מסך טלוויזיה למי שמכיר. עכשיו משום מה המסך לא פועל כמסך מחשב, הוא מצליח לצפות בו כטלוויזיה אך לא רואה תצוגה של המחשב כשהוא בוחר באפשרות של PC ( הנורית של המסך מהבהבת ואין תצוגה כאילו no signal). כמובן שהמסך CRT הרגיל שלו עובד כרגיל על המחשב, יכול להיות שהבעיה היא בגלל שיש לו כרטיס מסך onboard ובגלל זה המחשב לא מזהה את המסך החדש ? אם אני אשים לו כרטיס שהוא לא onboard לדוגמא geforce 5200 יכול להיות שהבעיה תיפתר?? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  21. איך הNEC , לא מצאתי עליו ביקורות ,לכאורה יש לו פאנל יותר טוב, האם הוא גם טוב במציאות?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  22. אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ' ששימושו יהיה בעיקר לסרטים וקצת למשחקים... חשבתי ללכת על WS מסך רחב, השאלה האם זה יהיה יותר טוב לסרטים ולמשחקים או לקחת מסך רגיל ? התקציב שלי הוא 1300 שקל גג גג גג. חשוב לציין שאת המסך אני יחבר לפלייסטיישן ולויזה באמצעות TV BOX חיצוני, זה יפריע עם המסך יהיה WS.? אני יוכל לשחק בפלייסטיישן במסך כזה ? יש לי כרטיס מסך geforce 7600 gc המסך WS יעבוד טוב ? תודה רבה רבה לעוזרים, אשמח לתגובות כמה שיותר מהר, ביום ראשון אני קונה את המסך !

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by morx,

שלום היה לי מסך 19' של סמסונג והוא התקלקל ואין אחריות אז אני רוצה לקנות חדש... השימושים יהיו משחקים בעיקר, אינטרנט ועריכה בפוטושופ (אם זה משנה משהו) אני רוצה 24' שיהיה רזולוציה גבוהה (1920X1200) שיהיה חיבור HDMI וזהו תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  24. כמעט רכשתי את ה- Asus אך לפתע חבר סיפר לי על ה- Xerox עם הזכוכית הקשיחה והלהיב אותי עליו. איזה מסך עדיף מבין ה- 2 ? תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by omerz90,

שלום, אני רוצה שתמליצו לי על מסך מחשב שהוא גם טלוויזיה, רצוי שיהיה לו רזולוציה של 1920X1080, ניגודיות של 1:50000 ויציאת כומפוזיט, גודל המסך 22-24, התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח מקסימום.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים