מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי לפני יומיים U2414H והיה לי איתו כמה בעיות קודם כל נכנסתי למשחק ( DYING LIGHT ) והיה מסך שחור, לא יכלתי לעשות כלום, שמעתי הכל אבל שום שימוש. ואז בכלל לא יכלתי לעשות כלום, כאילו המחשב בכלל לא הגיב ושום פקודה לא עבדה, הייתי צריך לכבות ולהדליק את המסך כדי שתחזור אליי השליטה. אחר כך נכנסתי ועבד, אבל בכל זאת... אחר כך BF3 פעמיים בערך זה קרה, נכנסתי ומסך שחור, אני שומע הכל ויכל לשלוט במחשב, סגרתי פעמיים ונכנסתי ואז זה פעל. היום זה קרה עם GTA V כשאני משחק, באמצע המשחק ממעזר וחוזר ואין לי מסך, הוא שחור ואני שומע הכל, יכלתי לשחק רק עם משחק ממזוער ( ALT +ENTER ) אם אני לא טועה.. אז מישהו יכל להסביר לי מה אני יכל לעשות פה? אני חייב לציין שלא היו לי את הבעיות האלו עם המסך ה…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
לפי איך שזה נראה לא כדאי לי למהר עם 4K, למרות שאני מאוד רוצה, כי זה נראה כמו סנונית ראשונה כרגע, בטח במסכי IPS וגם לגבי המחיר, האם מסתבר שהוא יירד, האם כדאי לחכות עם זה שיתבשל או שאין טעם לחכות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מסך נטו לגיימינג, עכשיו זה אומר שבמשחקים שאוכל להגיע אליהם ל144Hz אני ארצה להשאיר את זה ככה, חוץ מבcs:go, שם אני רוצה את אפקט ה"lightboost", שזה אומר 120Hz עם strobe. הדגם שאני כנראה הולך לרכוש הוא Benq XL2430T אבל יש לי שאלה: הmotion blur reduction 2.0 זה בעצם הSTROBE? ואז מה אני עושה בעצם מפעיל את זה ומכוון את המסך ל120Hz? תודה רבה מראש לעוזרים זה בלבל לי תחיים.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, אם אני מחבר שני מסכי U2414H בDaisy Chain האם אני אוכל להתחבר לשני המסכים דרך חיבור HDMI בודד או שרק ע"י חיבור Display Port בודד? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניים לקנות מסך מחשב חדש. ההתלבטות היא בין שני הדגמים הבאים - U2412M ו U2415. הצורך הוא לגרפיקה ושימוש רגיל. האם ה 300 שקל תוספת עבור ה U2415 שווים את זה או שעדיף לקנות את הU2412M ? אודה לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה מה עדיף מבין השתיים הראשונים מבחינת רזולציה 2560X1440 על 25 אינץ' או 27 אינץ' ? מרחק הצפיה שלי הוא 75-85 ס"מ אם אני מודד נכון את מרחק הצפיה.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש מסך 24" לשימוש ביתי לצפיה באינטרנט. מסך שישמש את המחשב שבסלון בו בעיקר משחקים הילדים. ראיתי את הסמסונג הזה ב-KSP שנמצא ממש מתחת לבית שלי. Samsung SyncMaster S24B300H 24 http://ksp.co.il/?select=.1024..230..137..198.&list=1&sort=3&glist=0&uin=26932&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה דעתכם על המסך? תודה חנן
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב וחשבתי לקנות את המסך הזה http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=383&vmenu=20 אני יודע שזה מסך טלוויזיה ולכן רציתי לדעת אם כדי לקנות את זה בכלל? אם יש הבדל משמעותי בין מסך כזה למסך מחשב? השימוש העיקרי שלי במחשב זה למשחקים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אבקש המלצה למסך 23 לשימושי אינטרנט וגיימינג. מה ההבדלים בין המסכים, והאם יש לכם המלצה למסך? HP 23 cw 780₪ Dell P2314 900₪ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים. אני רוצה להחליף מסך 24 של סמסונג sync master 2370 למסך מתקדם יותר ואולי אף גדול יותר. העבודה שלי היא מול מחשב. אני מבלה במשך שעות מול המחשב. אני עוסק טיפה בענייני גרפיקה בעיקר עבודה עם איורים באמצעות הפוטושופ. העובדה שהמסך שלי כיום הוא פאנל NT קצת מפריעה לי. אני כל הזמן מזיז את הראש כדי לראות מה הצבע וכן שאני מראה למישהו עיצוב תמיד אני צריך להגיד לו להתכופף כדי לראות את הצבע האמיתי של העיצוב. זה לא סוף העולם אבל בהחלט קצת מטריד. אני אוהב לשחק משחקי מחשב ברזולוציה טובה כככל שאפשר אבל לא בטרוף על העניין. כל עוד המשחק עובד אני מבסוט. יש לי כרטיס מסך סביר GTX760. מדי פעם אני רואה סרטים במחשב. אני רוצה להוציא כמה שפחות התקציב שלי נע בסביבות 2000 ש"ח פלוס מינוס. כמו…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן כל המסכים הקוריאנים מגיעים עם רמקולים? זה לא פוגם באיכות? בתכלס יש לי רמקולים נפרדים כמובן . סתם חבל וזה בטח פוגם באיכות וגם עולה יותר
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי U2414H ומאחורה כתוב A01. זה אומר שזו סדרת ייצור ראשונה? יש לי בעיה במסך שהוא נשאר הרבה על POWER SAVE MODE והמסך לא נכבה.. שמעתי שזו בעיה ידועה. אם אני אציין בפניהם את הבעיה הם יביאו לי A03? האם כל סדרות הייצור אותו הדבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה מסך כזה ייתן לי? האם שטח העבודה יוגדל משמעותית? מה רזולוציית QHD תתן לי? יעזור רק בתכנים של QHD?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להחליף את המסך "17 שלי בחדש, משהו בין "23 ל- "24. המסך ישרת אותי להכל, בעיקר משחקים. מקריאה פה ושם ראיתי את שני אלו. HP Pavilion 23" 23xi IPS LED HP Pavilion 23" 23xw IPS LED הקווים המנחים שלי הם: מחיר 900 ש"ח במזומן או תשלומים ללא ריבית (1000 ש"ח במקרה הגרוע). מסך IPS חיבור טוב כמו HDMI שאני מאמין שהוא חשוב. אשמח להארות, הערות או המלצות למסכים טובים יותר. אגב מה זה DisplayPort ? תודה למי שיכול לעזור. **** לאחר בדיקה נוספת החלטתי ללכת על Dell P2414H מהחנות שבקישור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה הכי משתלם לקנות את המסך aoc g2460pg? הצעות מחול גם.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מסך סטנדרטי AOC e2343f, וחשבתי אולי להחליף למסך ייעודי לגיימינג למשל כמו BenQ LED XL2430T. לא אגיד שאני גיימר מטורף, אבל כן, אני עדיין משחק BF4, COD, GTA ועוד... באילת המסך עולה 1733. מה אומרים, המעבר יורגש ויהיה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מסך מחשב מה ההבדל בין המסך Dell P2314H למסך Dell P2414H אן אני מבין זה אותם מסכים רק הבדל בגודל? רוכש באילת שווה להוסיף 85 שקל בשביל 0.8 אינץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה היתרונות של המסך הנל מול מסכים דומים 24 אינצ של והאם הוא מצדיק את ההפרש במחיר (המסך יקר) ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין מאוד לקנות את המסך הזה Samsung S24D360HL איך הוא לתקציב, הוא עולה 1000+- שקל ואם יש משהו יותר טוב לתקציב ואם כן אז הסבר.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
אני כרגע עם טלוויזיה 32" אין לי דרישות מיוחדות, אין לי שמץ של מושג בתחום ומה התחדש ב3 שנים האחרונות, אשמח להמלצה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה יש לי מסך dell במחשב ולאחרונה שיחקתי קצת בהגדרות וראיתי שיש אפשרויות של presnt modes שמשנים את הצבעים ככה שמשחקים נראים יוצר טוב. השאלה שלי היא בגלל שהמוניטור מחובר ישירות לכרטיס מסך עם כבל display port האם זה יכול להשפיע על ביצועים של הכרטיס מסך במשחקים כבדים גרפית? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל את המלצכתם למסך בגודל 22" ומעלה, לעבודה ביתית-משרדית סטנדרטית בתקציב עד 1,000 ש"ח (אפשר פחות...). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מסך מחשב משני למחשב. אני לא צריך משהו ממש איכותי כי השימוש בו יהיה בסיסי בזמן שאני משחק על המחשב...יוטיוב סטרימס וכדומה. התקציב נמוך היות וזה מסך משני אז עד 550 עדיפות ל22 אינץ ומעלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
גודל: "22-"24. בקטע של הסרטים לא מעניין אותי שיתמוך ב-4K אלא שיהיה "סביר". יש משמעות לפנל בצרכים שלי? אם כן הייתי רוצה IPS. מחיר? כמה שיותר זול אבל מתאים לצרכים שלי. נניח סביב ה1000 זה תקציב סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-