עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מחנות tms.co.il פשוט משם אני רוכש מחשב .. חשבתי אולי תוכלו להמליץ לי , חשוב שהוא לא יהיה wide

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  2. שלום, אני לא כל כך מבין במסכים אז רציתי לשאול כמה שאלות בסיסיות: יש לי מחשב נייד עם לוח אם כולל מעבד גרפי מובנה מסוג GMA X4500HD. אני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר אותו למחשב. השאלות שלי הן אלה: 1. במחשב שלי יש רק חיבור VGA רגיל. אם אני קונה מסך עם חיבור DVI (שאולי יתחבר בעתיד למחשבים אחרים) האם אני עדיין יכול לחבר אותו למחשב שלי? 2. באתר של אינטל ראיתי שלסוג המעבד הגרפי הזה הרזולוציה המקסימלית היא 2048x1536 ל-VGA ו-1920x1200 ל-HDMI. מה ההבדל בדיוק בין שני הדברים ומה זה אומר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  3. Started by RebliNk17,

יש לי את המסך הנ"ל ואני רוצה להגדיר אותו הכי טוב שאפשר באיזה הגדרות עלי להשתמש? מה עלי לשנות ומה עלי להשאיר על מנת שהצבעים לא יהיו בהירים מדי וגם לא חשוכים מדי

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by vc820,

שלום לחברי הפורום הודעה ראשונה שלי בפורום היה לי מסך 17 CRT נהדר של פיליפס שהיום בבוקר הלך בשעה טובה לעולמו :'(. בלית ברירה, ולצערי אני מחפש פיתרון הולם למסך חדש שיכול להתאים לי. קראתי את המאמרים בפורום (המצוינים ) והבנתי שיש את נושא הפנלים השונים שמשפיעים על נושא זוויות הצפיה והצבעים. השימושים שלי בעיקר הם,לפי הסדר הזה: פורומים,קריאת טקסטים,צפייה בסרטים,תמונות,ולעיתים רחוקות משחקים. חשוב לי בעיקר קריאת טקסטים קלה ללא מריחת הכתב,כמו שלפעמים ראיתי שיש במסכי LCD . ראיתי כמה מסכים בחנות ומצא חן בעיני הגודל של 22 אינטש . ראיתי את הסמסונג T220 ,אבל הוא מתנדנד כמו לולב ברוח מכל תזוזה קטנה . האם מסך רחב עם פנל TN יכול להוות פתרון טוב או שכדאי להתעקש על מסך עם פנל א…

5. Started by אבשה,

LG 22" W2241S DVI או Asus 22" LCD VW223T 5MS 1:2000 או שיש לכם מסך אחר להמליץ באותו סדר גודל של מחיר??

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  6. Started by bxr,

יש ברשותי את ה SONY SDM-HX93. מסך בעל איכויות יוצאות דופן: כתב (אינטרנט, מסמכים - הכי חשוב), תמונות. סרטים ומשחקים פחות חשובים אבל גם הם נראים לדעתי טוב מאד. אני רוצה לעלות בגודל וברזולוציה. האם DELL 2709' נותן את אותה האיכות (או יותר) רק ברזולוציה ובגודל גדול יותר? המלצות למסך אחר בתחום הכספי הנ"ל. אפשרויות נוספות מבחינתי: 1. DELL 2209WA (מעדיף בגלל עלות כספית נמוכה משמעותית) - האם מספיק טוב? 2. DELL 2408WFP. צפיתי בו ליד ה 27, ה 27 נראה הרבה יותר חד וברור (ה 24 נראה חיוור משהו).

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  7. אני מבולבל כבר לגמרי וירדתי מה X95F כי הוא קשה להשגה ולא נראה לי כל כך העניין עם היבואן והפס ייצור אני יכול לקחת מסך של CHIMEI 20" ב 1300 שקל ואם אני לוחץ אני יכול להגיע ל 1200 אפילו הבעיה היא שזה מסך גרוע וחוץ מזה שיש לו 20" הוא לא שווה הרבה יש משהו שהוא לא פאנל TN בתקציב הזה? ואם אין אז איזה מסך לקחת? (עד 1400 לא יותר!)

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  8. אין לי מושג במסכי lcd כרגע יש ViewSonic 19 e92f+ איך המסך W2221AוNu Tech ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=473448 תודה.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  9. Started by sh_idan,

שלום לכולם! אני מתכנן לשדרג את הטלוויזיה CRT 21 הישנה שלי, ואז חשבתי למה לא ללכת באותה הזדמנות על משהו שגם יתחבר למחשב? (17 lcd של סוני) תיכננתי על גודל באיזור ה32 אינץ, גודל סטנדרטי בעולם הטלוויזיות אך חריג מאוד בתחום מסכי המחשב. לכן ברצוני לשאול אם אתה מכירים טלוויזיה באיכות מספיק טובה שתוכל לשמש כמסך מחשב במשחקים (פיפא, סטרקרפט לא יותר מזה), בסרטים ובגלישה רגילה\קריאת מסמכים? תודה מראש, עידן נ.ב בעניין התקציב תיכננתי כ2500 שקל, אבל גם חריגה של 500-1000 עלולה להתקבל

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by shahard333,

אני מחפש מסך מחשב שיהיה 19" בתקציב של 1.6K, מה שחשוב שיהיה טוב לקריאת טקסטים ומשחקים. לפי מה שהבנתי Viewsonic VP930B הוא אחד המומלצים.... אני מחפש גם מסך טלוויזיה... אני מעדיף שהגודל שלו לא יהיה גדול מ-32, מה שחשוב שיהיה כמה שיותר חיבורים "איכותיים" : ושיהיה לפחות HD READY.תקציב 4K. אני חושב ללכת על Toshiba 32A3500 http://zap.co.il/model.asp?model_id=677190. מה אתם חושבים? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  11. אני משחק COD ומקבל 120 FPS על רזולוציה מקסימלית, הבעיה שרואים "חתכים" בזמן המשחק, אז החלטתי לנסות להפעיל את האופציה שאמורה לתקן את העניין, ומה הפלא, היא לא עובדת : השגיעה מופיעה כשאני מסמן את הV. כל החלונות סגורים ובtray חוץ מNOD32 שום תוכנה לא פועלת. האם יש אפשרות להפעיל את האופציה דרך הפאנל של המסך? כי לא מצאתי. הדרייבר הוא 9.1 דרך אגב. תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  12. ולא 1600X900? איפה ההיגיון פה?? יש לי במחשב רק תרזולוציה הרחבה 1600X900 וזה לא מציג לי טוב כ"כ... כתוב שצריך 1440X900 אבל אין לי!! מה הולך פה? הכרטיס מסך לא מובנה, אבל ישן, רק עם חיבור של VGA אחד... קיצר אם הבנתם יש פה 2 בעיות למה מסך 16:9 תואם רק 1440X900 ולמה המחשב שלי לא מאפשר לי לשים תרזולוציה הזאת?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  13. חברה מה אתם אומרים על המסך הזה: 2233BW Samsung 22 אינצ' 1:20000 ניגודיות בעל dvi ו 5ms המטרות שלי הם: 1) בעיקר בעיקר משחקים מחפש מסך שיביא לי חווית משחק ויוצא מכל משחק את האיכות שבו 2) סרטים סרטים ועוד פעם סרטים 3) גלישה באינטרנט+רקעים וכו' התקציב שלי הוא עד 1100 שח ומצאתי את המסך הזה ב995 שקל... האם המסך הזה שווה?משתלם?כדאי?יעבוד טוב עם משחקים סרטים? יתאים לדרישות שלי?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by beni125,

קישור http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6727

15. שלום כולם, אני מחפש מסך שיהיה אופטימלי לעבודה ארוכה - זה הפרמטר היחיד. דיוק צבעים, מריחות וכו' לא רלוונטי כלל. האם יש הבדל בין סוגי המסכים מבחינת עיפות העיניים? בתודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by chap123,

קניתי את המסך הזה עכשיו ואני רוצה לכייל אותו לפני שאני בכלל משתמש בו... אז לאן או למי אני יכול לפנות בקשר לכיול והאם הסיפור הזה צריך לעלות כסף בהנחה שקניתי איתו גם מחשב שלם... (האם אפשר לכייל אצל החנות והאם הם ייקחו על זה כסף או שהם יוכלו לשלוח את המסך לכיול?) :s05:

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by Oranili,

שלום לכולם. יש לי בעיה במשחקים ובחלנוות שאני סוגר. כל פעם שאני משחק ומזיז את העכבר במשחק אני רואה צבעים לא טובים , מין פסים כאלה על המסך ... זה לא קשור לVSYNC כי הפעלתי אם אני מבטל את הRTA של המסך זה לא קורה . מה אפשר לעשות? זאת בעיה ידועה עם המסך?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  18. בהנחה שאני יכול להשיג את שניהם חדש בקופסא. על הmw221c דורשים כ-200 ש"ח יותר. הכרטיס מסך שלי מתוצרת ספייר ati 2600xt. אני ממש לפני קנייה ,ודעתכם חשובה לי....

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  19. Started by ofer1928,

אני קונה לי מסך חדש למחשב, אני מעדיף לקנות מהאתר wallashops.co.il האם יש שם מסכי 19 אינץ' lcd טובים? טווח של 1550 ש"ח..

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. Started by el34,

מבקשת המלצה למסך מחשב לעריכת וידאו (צריכה שניים) עד 900 שח למסך. או אם יש אופציה למסך אחד גדול עד 1800 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by flowmeter,

שלום לכולם. לאחרונה הזמנתי מסך סמסונג 24" T240 אך הוא לא הגיע בזמן שהובטח שיגיע ולכן ביטלתי את ההזמנה, ולפי הביקורות פה אני רואה שעשיתי בשכל. השאלה היא מה מומלץ 24" במחיר של עד 2000 ש"ח? אם יש משהו ממש משמעותי הבדל של 200 ש"ח יותר בוא נאמר לא יעצור אותי. תודה

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by gofmarat,

יש לי אפשרות לקנות אותו ב 1260 ש"ח האם המסך מומלץ?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  23. שלום, רכשנו מסך 200W6 של פיליפס ואנו לא מצליחים לראות טוב, על האריזה של המסך ובחוברת רשום שהרזולוציה הטבעית הטובה ביותר של המסך היא : 1050*1680 (שזה לא קיים ב-WINXP). וכן כבר התקנו את הדרייבר המתאים..... בכל מקרה ניסינו הכי קרוב שזה רזולוציה 1024*1600 אבל זה מטשטש את רוב הפונטים במסך לגמרי... ניסינו רזולוציה נמוכה יותר של 960*1280 ורואים ברור את הפונטים אבל אז המסך "מותח" את הכל לרוחב...(ואנחנו לא מעוניינים למרובע) מה הבעיה כאן ? יש ברשותינו מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 2 MX 100/200 64MB

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by aga123,

כותרת,כפי שניתן להבין אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש למחשב... מפרט: http://i34.tinypic.com/2dt7ia0.png http://i35.tinypic.com/etdsfa.png לאחר שהצגתי לכם את המפרט ניגש למה שאני באמת מתכוון בדיון זה. אני רוצה לקנות מסך רחב בגודל 24-28 שהוא יהיה HD READY או FULL HD תקציבי יחסית דל עד כ1500-1700 אני מעוניין לחבר למסך גם ממיר של YES עוד לא החלטתי עם HD או רגיל.... *אנא לא לחרוג מהגודל עוד משהו חשוב,המסך הוא כחצי מטר ליד המיטה שלי ז"א שאינני צריך משהו ענקי כמו 32... אשמח לעזרה,איתי.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by d1v,

אז לפי הכותרת החלטתי ללכת על מסך הזה,אבל אני לא יודע איפה הכי זול והכי כדאי לקנות.. תודה רבה מראש לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים