עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yuvalg,

מחפש מסך לעבודה מאומצת מול תוכנות פיתוח וכן לעיצוב גראפי. דרוש דיוק בצבעים, חדות ואמינות. על מה תמליצו? מה המסך שנותן התמורה הטובה ביותר למחיר בדרישות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by חן מ,

שלום כנראה אני אקנה ב"ה עוד כמה ימים HD4870 512 מגה איזה מסך 22" יהיה הכי טוב לכרטיס המסך הזה,ויתן לי תמיד הגדרות הכי גבוהות במשחקים? בנוסף,מישהו יודע כמה זמן בערך הכרטיס מסך עם המסך יחזיקו לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?כאילו יכול להיות איזה 5 שנים ככה? תודה לילה טוב

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  3. יש לי מחשב נייד עם מסך 14.1 שפועל ברזולוציה מקסימלית של 1280X800 (יחס 16:10). רוב הזמן אני עובד איתו בבית ומחבר אותו למסך רגיל. כרגע יש לי מסך 17" רגיל לא רחב, כך שכדי למנוע עיוות של התמונה, יש שוליים שחורים די רחבים למעלה ולמטה. השאלה שלי היא האם שווה בכלל להשקיע במסך יותר גדול מ-17" (רחב כמובן)? קראתי שהמסכים האלו מיועדים לעבוד ברזולוציות גבוהות ואם לא מתכננים להגיע לכאלו רזולוציות אין טעם בכלל לקנות אותם. האם יש לכל גודל מסך רזולוציה ספציפית המתאימה לו? ואם כן מה הגודל המתאים לרזולוציה שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  4. שלום אנשים... בשבוע אני הולך לקנות מחשב חדש, ועל הדרך אני רוצה לקנות גם מסך חדש. אני יודע שכולם בזמן האחרון מתלהבים מה-Dell 22 LCD E2209WA וראיתי אותו בפנדה ב-1625 ש"ח. אבל האם שווה למתוח את התקציב בשביל המסך הזה? יש מסכים אחרים שמספקים את הסחורה בסביבות ה-1000 ש"ח? תודה אנשים...

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  5. שלום, אני מחפש מסך עם פאנל VA בלי ציפוי מבריק (אני עובד שעות רבות עם טקסטים, אך בהחלט מתוכנן שימוש גם למשחקים וסרטים). גודל המסך לא כל כך חשוב לי - רק שיהיה לפחות 20'', ושכרטיס המסך Radeon 4850 512mb יתמוך ברזולוציה הטבעית שלו בלי לקרטע. אני לא כל כך מתמצא במחירים, אבל אני לא רוצה לעבור את ה1500 ש"ח, ואפילו קצת פוזל לכיוון ה1000 ש"ח. המסך יוצב באופן סטטי על השולחן, ככה שתלייה על הקיר, סיבוב ב90 מעלות וכו' לא רלוונטיים לגבי. אם צריך לציין פרטים נוספים, אנא בקשו ממני תודה!

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by ozzur,

לפני שבוע המצלתם לי על הסוני בתקציב של עד 1600 ש"ח.... אלא שהישגתי תקציב נוסף לקניית מסך. מהן המלצותיכם למסך LCD 19 עד 2000 ש"ח ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  7. Started by aviv512,

ברשותי samsung 940bf , היו לי התלבטות רצינית בין הגרסת מסך רחב לבין הגרסה הרגילה.. לבעלי הגרסה הרחבה מעניין אותי איך ההתרשמות האישית שלכם מהמסך? בכל מקרה הבחירה כבר נעשתה אבל בכל זאת אני רוצה לדעת יותר פרטים ספציפיים, סתם מתוך סקרנות, אני אודה מראש למי שיוכל לשתף אותי .

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by alfus73,

האם כרטיס מסך מסןג GetForce 6600GT מספיק חזק ותומך במסך Lg l194WT. הרזולוציה של המסך הוא 900*1440

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  9. הצלחתי לחבר את ה dvi לכרטיס מסך שלי 6800xt איזה שינויים אני אמור לראות?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  10. Started by GanJaval,

למישהו יש פרטים על המסך ? אני מתעניין לשדרג ולקנות את ה 19" איך הוא ? האם הוא טוב למשחקים ?למישהו יש תמונות שלו פרטים עליו כל מה שיש דברו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  11. שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן יחסית, חשבתי על 22"וירדתי מהם, חשבתי על 20" ואמרתי נקנה דל אבל עם כל הכבוד מדובר בעוד 800 ש"ח מעבר ל 1700 ש"ח שאני לא מוכן להשקיע וזו תוספת של 50% למחיר המסך המתוכנן, תוספת שאני לא מוכן להשקיע. ומצאתי לא מעט מסכים שנראים מצויינים ב 1600-1700 ש"ח למשל: Dell 19 LCD 1907FP UltraSharp Flat 1600 ש"ח LENOVO L192P TFT LCD 1700 ש"ח Samsung 940BF (לא מכיר אבל אני די מרוצה מה 931BF , האם הוא אותו הדבר? רק דגם חדש יותר?) 1600 ש"ח אני מניח שיש עוד לא מעט מסכים לא רעים, ואני שוב מבקש מסך למטרות הבאות: 1. אני בעיקר מתכנת 2. משחקים 3. סרטים על מה אתם יכולים להמליץ? כאלו שלא רשמתי? דברים שלילים ? חיובים על המסכים שרשומים כאן? האם ה IBM מספיק מהיר למשחקים?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  12. Started by arik100,

יש אפשרות לקנות בנפרד/להאריך את הכבל VGA של המסך ? אני מעוניין בגדלים בסדר גודל של 10 מטר בערך אפשרי?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  13. Started by liron58,

בלי חריגה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  14. איך הדגם הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=676717& Samsung SyncMaster 932BF

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by dino,

אהלן אנשים :} אני מחפש מסך LCD 19" שישמש לאינטרנט ומשחקים, התקציב קצת מוגבל לכן אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על דגם שיתן את הביצועים הטובים ביותר לתקציב. תודה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by Godmoney,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17977 הוא נראה לי זול ממש יחסית לנתונים שלו לא?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by XxehsomxX,

שלום, אני מתעתד לקנות מסך מדגם samsung 226BW שהרזו' המקסימלית שלו היא 1680x1050. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 כרטיס המסך הנוכחי שלי קצת ישן geforce 4 440 64MB : ,הסתכלתי באפשרויות רזולו' והמקסימלית היא 1600x1206. שאלתי היא האם אוכל להשתמש במסך בצורה טובה ?- אני מתכוון שיראו בחדות ולא יהיה טשטוש או חלקים מתים שחורים. ועוד משהו, מישהו התנסה עם המסך הזה על 3ds max? תודה רבה לקוראים moshe

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  18. Started by hushnga,

שלום לכולם אתמול ההיתי בחנות בפתח תקווה ( היה להם שרות מדהים ) והם הסכימו לתת לי להריץ את המחשב שלי על המסך הנ"ל הרצתי כמה משחקים (pes6, nfsmw, Stranglehold, bioshock ) וכמה סרטים , לא נתקלתי בשום מריחה . יכול להיות שאני לא בודק נכון , אם כן תקנו אותי . נראה לי שאני ארכוש את המסך תודה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by TNAfan,

שלום, רכשתי בפברואר מסך 24" של דל ואחרי 2-3 חודשים הופיע לי איזה פאקינג פיקסל מת באמצע המסך (ירוק בהיר כזה) האם יש איזו שהיא אפשרת להחליף את המסך תמורת סכום כסף מסויים ? תודה.

20. Started by eyaler,

שלום האם מישהו יודע אם אפשר להחליף את ה-INPUT בDELL 2407WFP בעזרת תוכנה או מקלדת במקום שימוש בכפתור שעל המסך? תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  21. Started by TNAfan,

שלום יש ברשותי את הדגם הישן של המסך רוויסיה A3 כשאני נכנס ל - DISPLAY SETTINGS אני לא יכול לשנות את ה- WIDE MODE , SHARPNESS OR ZOOM למה זה ? ואיך אני יכול כן לשנותם ?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  22. כמו בכותרת. אבא שלי רוצה להפתיע את אמא שלי עם טלוויזיה חדשה בחדר שינה... דרישות: LCD 21" (אם זה קריטי אז 20.1") בין היתר (איכות וכו') צריך שהיא תיהיה עם הכנה לזרוע + זרוע (או שלפחות יהיה ניתן לרכוש באותה עסקה שלה זרוע) כי הטלוויזיה לא תיהיה על שידה... תקציב בסביבות ה3K (זה אומר שחריגות אפשריות, אבל בוא לא נגזים אל מעבר ל500 ש"ח כולל הזרוע...ההתקנה עם הקדיחות על חשבון בן דוד שלי ) תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by lipa,

כל מסכי ה-22' זולים יחסית , האם האיכות בהתאם למחיר ?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  24. Started by dd7,

http://enternet.co.il/sg_product~LCD-E207~9~122.htm או זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 איזה פאנל יש לdell

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  25. Started by somsomlo,

Philips 200WS8FS http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=584003 איזה פאנל יש לו? הוא עושה רושם יותר חדיש מ Philips 200W6CS הבעיה שאת הפאנל לא מצאתי. והזמן תגובה שלו 5 ולעומת ה-8.. זה חדש יותר?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים