עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לכל מי שרכש את המסך הזה ומעוניין לתלותו על הקיר בוודאי שם לב שמתלה סטנדטי לא יעזור כי אין הברגות מאחורה... אחרי בירורים לא מעטים (5 מעבדות ומרכזי שירות) הגעתי לכתובת הבאה שם אפשר לרכוש מתלה מיוחד לדגם הזה http://www.koor-sale.co.il/index.aspx?id=2998 אם לא עובד: http://www.koor-sale.co.il/index.aspx?id=2672&returnUrl=%2findex.aspx ולהכניס קוד: BEZ-TV מוגש כשירות לציבור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. בס"ד שלום אני שוקל לרכוש את המסך הזה https://tms.co.il/monitors?product_id=104606 אני מעוניין לדעת אם המחשב שלי יוכל לעבוד איתו כמו שצריך (מצורף המפרט שלי) 1. אין לי צורך במשחקים 2. חשוב לי לעבוד ברזולוציה 2K עם כמה שיותר הרץ - כלומר עד כמה הרץ אוכל להגיע 3. המחשב משמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, גם קצת עריכת וידאו פשוטה תודה רבה

3. (טעות בכוונה ). לאור האכזבה מאי-מציאת 2007WFP במלאי באף מקום בצפון (אלא אם מישהו מכיר מקום כזה, שיכול לספק את המסך בשבוע, אמין ועם אחריות). איזה מסך עד מחיר מומלץ ? או שהכי קרוב מבחינת רמת איכות / מחיר זה ה 19" של ה 971P ?

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by Danny_The_King,

שלום רב.. אתמול קניתי מסך מסוג CHIMEI 222H קודם כל זה מסך מחשב מצויין.. הוא הגיע לי עם אחלה איכות.. רציתי לשאול מישהו שיש לו מסך כזה.. כמה שאלות דבר ראשון באיזה רזולוציה להשתמש? כאילו מה הכי מתאים.. דבר שני.. על כמה הקונטרס אצלכם? ודבר שלישי האם גם אצלכם הבהירות על 100? ועוד משהו ...יש אפשרות להגדרות תצוגה מתקדמות? ואם כן אז איך עושים את זה ועל מה זה אצלכם תודה מראש דני

5. מסך שהיה איתי המון זמן, 17 אינץ' פשוט נישרף היום יש ריח מסריח הוא עשה "טזזזז" ובום כזה ונשרף ריח ממש מסריח. יש לי כרטיס מסך 8500GT אני יודע שיש בו כניסה כחולה ולבנה מרובעת אפשר בבקשה המלצות למסך הכי זול והכי טוב שיכנס לי בתקציב הדל שלי? מקסימום 400 אם אפשר ב 300 בבקשה אני גר ליד אשקלון במושבים ואני יכול להגיע לאיבורי חשוב לי גם אחריות שלא ישרף או משהו שוב המסך ישמש לגלישה אינטרנט סרטים 720P לפעמים אני רואה 1080P לא תמיד אבל מאוד חשוב שלא יזיק ממש לעיניים ושלא יהיה ממש גרוע תעזרו בבקשה אם תהיה עזרה כבר מחר ארכוש או אמתין שיהיה תגובות עד יום ראשון תודה רבה לכם עריכה: מה ההיתם בוחרים מ 2 אלה? אחד זה חברה שני לא מוכר אבל סמסונג שנה אחריות השנ 3 שנים אם היתה לי עכשיו אחריו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" או 24" לשימושים הבאים: 1) עבודה משרדית על מחשב 2) צפייה בסרטים 3) חיבור PS3 (חיבור HDMI או תמיכה בכבל DVI<->HDMI) התקציב שלי הוא כ ~850 ש"ח והסטנדרטים שלי לא גבוהים במיוחד על מה הייתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  7. שלום קבלתי היום תמסך DELL 2709W עכשיו יש לי כרטיס מסך X550 ATI מעבד 3GHZ פנטיום 4 לוח D945GTP עכשיו חיברתי לDVI ופעל טוב רק המסך היה מחשיך לשניה וחוזר לעבוד כרגילופתאום אחרי כמה דקות אין אות כאילו נותק הקשר בין המחשב לכרטיס אבל חיבור AGV כן פועל אז מה יכול להיות שהכרטיס לא תומך ברזולוציה הזו אם כן למה זה פעל בהתחלה כמה שניות או שזה בעיה מהלוח אם וגם הורדתי את הרזולוציה וחברתי שוב ועדיין לא פעל. יש לציין שכל ההגדרות כוונו אם זה DVI או AGV במסך .וגם ניסיתי להחליך כבל DVI DVI במסך 19" הישן פועל טוב . תודה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  8. לפני כ 20 דקות המסך(T240) הפסיק להציג כמו שצריך והתחיל לחפש קלט, הוא עבר בין HDMI, Analog, Digital בלי הפסקה למרות שיש קלט מחובר(עם DVI). הוא הציג את התמונה אבל עדיין המשיך לעבור בין הקלטים. עכשיו הוא נרגע קצת אבל השליטה עליו לא עובדת, מקודם הוא החליף הגדרות ושפות באופן רנדומלי. עכשיו עושה רושם שהמקש "למעלה" תקוע(מה שמכריח אותי לעבוד על בהירות מקסמילית ולהכאיב לעיניים) אבל רואים תמונה. מרפי... איך שכתבתי "אבל רואים תמונה" הוא התחיל להחליף מצבי קלט עוד פעם. עצות? תודה נ.ב. ברגע שאני אמצע את הקבלה אני אקח אותו לחנות(KSP אם אני לא טועה) אבל זה יקח זמן(אם בכלל אני אצליח למצוא ).

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  9. רציתי לקנות מסך LCD עד +-1200 שח .. לעבודה כללית אני בצבא ולכן לא משחק הרבה..רואה סרטים לפעמים למרות שהמחשב מחובר ל TV אבל מסך טוב ולא בלאי ושלא יהיה הרבה מריחות עריכה | על הדרך הייתה עוזר לי חח מזמן לא הייתי בפורמים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אז ככה, המסכים הם Chimei 221D LG L226WTQ Samsung 226BW. אז ככה, הייתי באופיס דיפו וניסיתי להבין את כל העניין עם הזוויות וההבדל בין מסכי TN לPVA/MVA. היו בתצוגה המסכים L226WTQ, 226BW וגם את הסמסונג שהיה פה בסקירה 971P (אשר מבוסס PVA/MVA). בהחלט ראיתי שהזוויות ראיה של הסמסונג הרבה יותר טובות, אבל - וזה אבל גדול - אם סתם שמים את הראש מול המסך במרחק סביר ומזיזים את הראש כמה סנטימטרים לפה ולשם אין באמת פגיעה באיכות התמונה, רק שבאמת מזיזים את הראש בזווית 30 מעלות או יותר מהמסך באמת מתחילה ירידה באיכות. כך שכרגע אני לא רואה סיבה לקנות מסך שהוא לא מבוסס פאנל TN. אבל אני עדיין מחפש חדות בצבעים, שהטקסט יהיה קריא וברור ולא יגרום לי לכאב ראש אחרי שעתיים. וגם שלא יהיו מריחות במשחקים -…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dark crystal,

יש לי היתלבטות בין שתי המסכים האלה, הLG בעל מסך 21.5" עם רזולוצייה ענקית 1920x1080 ותומך Full HD הSamsung בעל מסך 22" עם רזולוציה של 1680x1050 ולא תומך בHD.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם כדאי לקחת את הLG עם הרזולוצייה הענקית רק בגלל שהוא תומך בHD? שזה היתרון לעתיד (?) או עדיף לקחת את הסמסונג רק בגלל שהרזולוציה נורמלית לגודל וזה עדיף מבחינת הקלה בהרצת משחקים. אני בהתלבטות רק בגלל הקושי שיהיה לכרטיס המסך (ATI HD4850 512MB) להריץ משחקים (אם אין קושי אז אין התלבטות..) תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by dani688933,

אני צריך 26-27 INC בלא יותר מ 2000-2200. המסך טוב?? יש יותר טוב מזה באותו מחיר? תודה מראש! נ.ב. שימושים: סרטים וגיימינג

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by oor,

זהוא נימאס לי חפרתי וחפרתי וחפרתי ולא הצלחתי למצוא את המסך "שלי" אני מחפש מסך "19 למשחקים (כמובן שלא רק אבל זה הכי חשוב)(ולכן גם הוספתי זמן תגובה) ב300$ או 1371.45 (כולל מעמ) מה שאני יכול להשיג ב300$ זה SAMSUNG 960BF 4MS SAMSUNG 931C 2MS SAMSUNG 931BF 2MS SAMSUNG 931BW 2MS SAMSUNG 940BX 5MS SAMSUNG 941BW 4MS אני נוטה לכיוון ה 931 אבל ראיתי יותר מדי דברים בימים האחרונים. האם למישהוא יש הצעה יותר טובה באזור מחירים זה ? לא חייב להיות SAMSUNG זה פשוט מה שאני יכול להשיג "בזול" נ.ב. אני בעיקרון עדיין לא (לגמרי) מאמין במסכי LCD בכלל אז אתם מוזמנים בהיזדמנות זו לגרום להאמין כי אני רוצה לקנות מסך ופשוט לא קיימים מסכי CRT בכלל+ - ועד נ.ב. אפשר גם בטיפה יותר מהמחיר הנקו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני עומד לקנות מסך ואני מתלבט בין 2 המסכים הבאים של LG: שניהם מסכים רחבים ואני שואל איזה יותר משתלם מבחינת המחיר לעומת האיכות ובהתחשב בכרטיס מסך שיש לי. W2042T 690 ש"ח 20 אינץ ניגודיות 8000:1 רזולוציה 1680X1050 מהירות תגובה 5ms או W2261V 1055 ש"ח 22 אינץ רזולוציה 1920x1080 ניגודיות 20000:1 מהירות תגובה 2ms הכרטיס מסך שלי הוא SAPPHIRE ATI RADEON 4870 512MB אני אשתמש במסך למשחקים ולסרטים באיכות HD. אז מה משתלם לי יותר? (השיקולוים שלי הם שאולי הכרטיס מסך לא יהיה טוב למשחקים הכבדים בעוד שנתיים ואני אצטרך להקטין ממילא לרזולוציה נמוכה יותר שאמרו לי שלא כדאי לעשות במסכים האלה, לעומת זאת שהמסך ה22 אינץ יהיה טוב לעוד הרבה שנים מבחינת הרזולוציה ושאולי אין בעיה להקטין.)

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לקנות מסך 19", בתקציב של כ 2200 שקל. המסך מיועד לשימוש כללי. קראתי את הדיונים והבנתי שה VS 930 הוא המומלץ ביותר למטרה זאת, אבל הוא מחוץ לטווח התקציב שלי ואין לי אפשרות לקנות אותו.לאחר הקריאה פה בפורום ואתרי היצרנים צמצמתי את הבחירה ל3 מסכים: 1) Samsung 930B LG L1950B (2 L1970HR (3 חשוב לי שלא יהיה אפקט ghosting, ושאיכות התמונה תהיה טובה (אני מתכוון במסגרת מגבלות התקציב). קראתי תגובות וביקורות טובות על שלושתם, לא נתקלתי בבעיות מיוחדות עליהן אנשים דיווחו, ממה שהבנתי הם גם פחות או יותר שווים מבחינת איכות התמונה והתכונות. הלכתי גם לראות אותם בחנות ה L1970HR לא היה במלאי וגם לא הופיע בתצוגה, ובין הL1950B ל 930B לא ראיתי הבדל גדול באיכות התמונה אבל אני חייב ל…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. קניתי מסך חדש של 19 אינץ' של LG , דגם L 1953, מאוד מרוצה ממנו. פתחתי אותו בהתלהבות לראות ולעבוד איתו כבר מיד, וכמובן כמו תמיד אני קוראת את האחריות והתפריט שלו. להפתעתי, גילתי סעיף תחת הכותרת "הוראות שימוש" שכתוב: * יש לבצע פתיחה ראשונית של האריזה והתקנת של המוצר ע"י נציג מוסמך של קבוצת ח.י. ואז יש כותרת נוספת של "הוראות בטיחות" ובו יש תת סעיף שאומר : *יש להתקין את המוצר בהתאם להוראות ההתקנה המצורפות אליו, לאחר קריאת הוראות השימוש. זה ממש לא נראה לי הגיוני שכל מסך שנמכר של LG יותקן ע"י טכנאי. אז... להתקין ולחבר ושלום על ישראל? או לחכות לטכנאי באמת? מה צריך לעשות?? אשמח לתשובה, מורן

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  17. Started by Ck3,

שלום קניתי את הסמסונג 730B לפני כמה ימים, ויש לי בעיה קטנה איתו. (מעבר לזה שהתוכנות לכיול המסך שבאות איתו ממש ממש על הפנים, ובסוף עשיתי ידנית לפי מה שנראה לי) ה native resolution שלו היא 1280 על 1024 בקצב רענון של 60, אבל יש בה ריצוד קל.. רואים במיוחד על רקע אפור בהיר.. זה טיפה מפריע לי.. למישהו יש מושג למה זה/איך לסדר? אולי זה בגלל כרטיס המסך הישן שלי? geforce 4mx, בלי DVI.. אשמח לשמוע כל רעיון..

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD לפחות 22-24 אינץ' למחשב (עדיף 24 ומעלה - יכול להיות גם טלוויזיה) אבל הבעיה היא שכרגע המחשב יחובר ב VGA ורק אח"כ אולי דרך הDVI או HD (בגלל שהוא מחובר כרגע למפצל KVM שהוא VGA...) אז אני צריך מסך טוב שיש לו רזולוציה גבוהה גם בVGA ולא רק בDVI וב HD. מישהו יכול להמליץ לי? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by Trol,

שלום, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה היא הדרך הטובה ביותר לניקוי מסך LCD? תודה רבה לעונים..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by deannahum,

שלום ! אני מתכוון לקנות מסך במסגרת המבצע של שקם אלקטריק למי ששמע ואני מתעניין במסך SAMSUNG 940BW עם המסך הרחב... (4ms) רציתי לשאול האם זה משתלם לקנות מסך רחב ? האם זה נוח ? טוב למשחקים ? כדאי או לא ? בבקשה תנו לי את חוות הדעת בהקדם כי המבצע מסתיים מחרתיים, וזה מסך שבאילת עולה רק 1465 שקל וחבל...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by OverBooking,

אני מתכוון למסך הזה: http://www.istoreil.co.il/AppleThunderbolt27Display.html האם ניתן לחבר אותו למחשב רגיל? האם התצוגה תהיה סבירה? אני מתכוון לתצוגה בלבד וללא כל שאר הפונקציות.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by galCool,

מסך 19 אינץ' לעבודה כללית.. ועבודה עם מסמכים.. לא צריך רחב תודה!@!

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by d.c.n,

שלום, יש לי היבהובים במסך LG E2350T. זתומרת מהרגע שאני מפעיל את המחשב כל הקטע שעולה הלוגו של השם של לוח אם עד לטעינה של הווינדוס הוא מהבהב וכשהוא מגיע כבר לחלון ברוך הבא הוא מפסיק... מה זה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ofirr,

בהמשך לנושא הקודם שלי (שננעל למרבה האירוניה לא בגללי) בגלל 3 משתמשים בויכוחים, להלן התמונות: תמונות נוספות בהמשך..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by GRiM,

האם שווה להשקיע 1200 ש"ח במסך LCD בגודל 19 אינץ' בכלל? אני יודע שזה תקציב של 17 אינץ', אבל מכיוון שכרגע יש לי מסך CRT בגודל כזה - לא בא לי לקנות מסך חדש ולהשאר עם אותו הגודל. מה דעתכם על ה-Nu Tech L922A? האם גודל נקודה 0.294 מ"מ זה משמעותי? ראיתי מסכים 0.20 מ"מ. איך הוא יהיה עם כרטיס מסך 7900GS במשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.