עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Zinger777,

היי, אני מעוניין לקנות שני מסכים ואני מתלבט איזו קוניפיגורציה עדיפה. השימושים העיקריים של המחשב יהיו תכנות, צפייה בוידאו ומדיי פעם גם משחקי מחשב. בהתחלה חשבתי על מסך קעור אבל הבנתי שזה לא נוח לטקסטים ואני אשתמש במחשב הזה הרבה בשביל תכנות. הכרטיס שאני רוצה לקנות הוא ברמה של ה1070GTX (אני לא יודע אם אקנה אותו בקרוב או שבינתיים אשתמש בכרטיס מסך מובנה של המעבד. ההתלבטות היא בין שני מסכים 1440P עם 60 Hz או שני מסכים 1080P עם 144Hz. מה עדיף לשימושים שלי? כשאשחק במחשב אני אשתמש במסך אחד בלבד כי אני לא רוצה שבמירוץ מכוניות או במשחק יריות זה יצא לי על האמצע. התקציב הוא 1500 לכל מסך (כמובן שאני מעדיף לחסוך אם ניתן). …

2. אורח שלום
    Started by אורח שלום,

שלום, איזה מבין שני המסכים שבכותרת עדיף לקנות? השימוש הוא גיימינג וצפייה. חשבתי לקנות את ה-PG279Q, אבל הבנתי שהיו עם המסך הזה הרבה בעיות תצוגה שאני לא יודע אם הם תוקנו או לא, אם מישהו כאן יודע משהו חדש לגבי זה אני אשמח לשמוע, אחרי הכל זה יהיה מבאס להשקיע 4500 שקל ולקבל מוצר לא איכותי. תודה.

3. היי יש לי טלווזיה LG 32 אינץ' LCD, מהדגמים החדשים יותר (לא זוכר בדיוק) ממה שהבנתי, אני כול לחבר לה כל מיני מכשירים כמו די וי די וממיר ולחבר לה רמקולים ואת הכל אשמע דרך הרמקולים, כמו רסיבר כזה נשמע הגיוני?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by Or_s2006,

רוצה מסך טוב משהו שיהיה אפשר לגלוש באינטנט משחקים כבדים כמו CSS Crysis ועד פוטושופ מדיי פעם. 2ms 1:2000 לא יקר בער 1500 שקל.. בתודה ושבת שלום אור.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  5. מה אתם אומרים על המסך SAMSUNG LCD 24 2433BW ? מה ההבדל בינו לבין ה2443BW שתיהם עולים 1300 יש מסכים יותר טובים מבחינת איכות במחיר הזה ? (אל תתנו לי מסכים שעולים יותר כי גם ככה חרגתי מהתקציב)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Pilero,

שבוע טוב! ברשותי מחשב נייד של Lenovo, דגם: y700 בן 4 חודשים, מפרט: כרטיס מסך:Nvidia GeForce GTX 960M 4gb - מריץ את כל המשחקים שנמצאים כרגע בשוק. מעבד: Intel Core i7-6700 HQ זיכרון פנימי:16GB RAM זיכרון:1TB hard disk, 128g ssd מסך:15.6 אינצ מכיוון שממש לא נוח לשחק משחקים עם המסך הקטן הזה - וגם מחוסר הרטס(hertz) גבוהה, אני מעוניין לקנות מסך של 144 הארטס. להלן השאלות: האם המשחקים יוכלו לרוץ ב120/144 הרטס כשאחבר את המסך? ובאותו אפיאס על אותן הגדרות נוכחיות? כרגע עומד על 120 אפיאס יציב. תודה לעונים מתן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by acidance,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ויש לי בעיההההה.... קניתי אתמול מסך LCD חדש מדגם sumsung p2370 23" עכשיו כמו שכולכם יודעים מסכים מגיעים עם 2 קבלים קבל כחול רגיל שזה לכטיסי מסך ישנים יותר וקבל DVI שזה לתמונה נקייה יותר ולאיכות יותר גבוהה של המסך... עכשיו אני מחבר את הכבל הכחול וזה עובד analog עכשיו אני רוצה לחבר תDVI כדי שהמסך יעבוד בdigital וכאשר אני מחבר המסך פשוט שחור ולא נדלק רגיל..מופיע מסך שחור וזה מנסה להחליף בין analog ו digital והמסך נכבה וניסיתי לחפש בהגדרות של הכרטיס מסך אין שם שום דבר שקשור לקבלים...ניסיתי להחליף דרך ההגדרות של המסך עדין לא עולה כאשר אני מחבר DVI מקווה שמישו פה יוכל לעוזר לי כי זה מסך חדש וממש מוזר לי שלא עובר לDVI. תודה.

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by Talool,

שלום לכל חברי הפורום לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה שכל פעם שאני מדליק את המחשב המסך מתחיל להבהב במשך כמה דקות ניסיתי להוציא תחיבורים ולהחזיר בחזרה למקום אבל זה עדיין עושה את זה אני אשמח אם מישהו יודע ממה נובעת הבעיה והפיתרון שלה אם אני לא טועה דגם המסך הוא -lg1970hr בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by gal,

ובכן המסך אכן נהדר למרות שקשה להתרגל למסך LCD אחרי הCRT שהיה לי אבל אני מניח שהעיניים צריכות להתרגל.מה שרציתי לדעת באיזה רזולוציה רואים הכי ברור גם את הטקסט וגם את התמונה ובאיזה קצב רענון מומלץ להשתמש? מה שלי מפריע אישית הוא שהטקסט מטושטש לי קצת .בעזרת מה ניתן לחדד כמה שאפשר את הטקסט והאם יש תוכנות שעוזרות לעניין. בתודה גל

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  10. מעוניין סופסוף לרכוש מסך LCD "22 התקציב שברשותי אינו גדול (1400ש"ח) אך הייתי רוצה לדעת איזה מסך נותן את התמורה והאיכות הכי טובה למחיר הנ"ל? השימושים הם למשחקים \ סרטים \ שימוש שוטף זהו תקציב סופי :\ חשבתי גם על המסכים הללו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695471 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=576847 אם אפשר לדעת גם מה ההבדל בין ה226BW לבין ה225LW? תודה רבה על הסבלנות =]

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  11. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ובמסגרת החידוש מחליף גם את המסכים שלי אני עובד מול שוק ההון ולכן רואה הרבה גרפים במספר מסכים אני מעדיף מסך עם תכונת PIVOT ולכן אני מתלבט בין לקנות 3 מסכים סמסונג 2443 לבין 4 מסכים 2243 אשמח לקבל את חוות דעתכם והמלצה למסך אחר אם יש למישהו תודה חזי

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  12. Started by kokoki,

האם יש הבדל בין שני המסכים האלה חוץ מהמעמד שלהם? http://www.samsung.com/ae/monitors/curved-cfg70/ http://displaysolutions.samsung.com/business-monitor/detail/1112/C24FG73 ומה דעתכם עליהם בכללי? השימוש הוא גיימינג וצפייה

13. Started by AloN(-)KiLLeR,

1. איך בודקים בדיוק אם המסך בעל פנל הרצוי S-IPS. 2. איזה הגדרות כדאי לכייל. 3. איך בודקים עם פיקסלים מתים. 4. האם ניתן לחבר PS2 למסך? 5. האם יש כניסה ליס מקס במסך? 6.כמה אתם מרוצים ממנו?

14. Started by duuuura,

אם אני קונה מסך מחשב 2253bw הוא יכול להתחבר לps3? והאם צריך מתאם או שרק כבל hdmi to dvi?

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by Inzagi,

VIEWSONIC VP930 לא כמו הביקורת, שם מבקרים את VP930b ששינו בו מספר דברים בעיקר למשחקים מהירים. תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  16. Started by gman_il,

הי חברים. אני כנראה הולך על המסך הנ"ל. האם למישהו יש אותו? יכול להמליץ? אני יודע שהוא יצא לפני כמה חודשים כבר , אולי יש מסכים דומים של LG (אותם מאפיינים + העובדה שהמסך הוא עם GLOSS) שעדיפים יותר? תודה מראש.

17. Started by איתמר,

לא משנה 17 או 19 ועדיף שיהיה פחות מ1000

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by consults,

לקראת קנייה של מחשב חדש - מחפש את המסך הכי טוב לגיימינג בתקציב של עד 3000 ש"ח. מוכן להוציא את הכסף אם יש לכך הצדקה. תודה!

• 68 תגובות
    • 5.8k צפיות
  19. Started by oshri8,

שלום לכולם. יש לי מסך viewsonic vp930 מחובר לכרטיס ATI radeon x1950gt ע"י כבל DVI לפני שבוע בערך התחילה תופעה מוזרה, כשאני מדליק את המחשב או כשהמחשב חוזר ממצב חיסכון המסך לא נדלק מייד אלא הנורה של המסך מהבהבת בצורה לא סדירה במשך 5 דקות בערך ורק אז המסך נדלק. כאשר המסך דלוק אין איתו בעיות והוא לא נכבה. בדקתי את החיבורים במסך ובמחשב ואין בעייה. הבעייה התחילה לפני כשבוע שאז לקח למסך "רק" 30 שניות להדלק ולאט לאט הזמן מתארך. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש על התשובות. אושרי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by zarra,

ההבדל במחיר משמעותי, האם הוא מוצדק נא לשלוח תגובות מנומקות אם אפשר

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by supernet,

שלום לכולם יש ברשותי מקרן PJD6421 VIEWSONIC ראיתי באתר שלהם משקפים שאמורים להיות תואמים PGD-250 http://www.viewsonic.com/products/projectors/pgd250.htm המשקפים האלו זולים יותר מחצי מהמשקפים של NVIDIA ובלי משדר יש לי3שאלות א . האם הם המקרן יעבוד עם המשקפים? בPDF הוא מופיע תומך ב . האם כדאי לי לקנות את המשקפים של NVIDIA או של VIEWSONIC ( אין לי בעיה תקציבית העיקר שיעבוד) ? ג . במקרן מוצהר שהוא תומך ב 3D ויש לו רק כניסות VGA איך ? חשבתי שזה HDMI או DVI יש לי מערכת 875K INTEL COOLR MASTER V8 260GTX NVIDIA 3T HDD

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ben389,

התחדשתי לי השבוע במסך הזה ואין מה להגיד, רואים מדהים! עכשיו כשאני מנסה לסובב אותו בדריברים אני מקבל את ההודעה הבאה: "The requested rotation mode is not supported by your current display mode (resolution and/or refresh rate and/or colour depth)." כמובן שניסיתי את כל הרזולוציות והצבעים האפשריים (הקצב ריענון תקוע על 60HZ). ניסיתי גם לבטל את הDUAL וזה גם נותן את אותה הודעה כנ"ל גם שאני מנסה "לסובב" את סוני. יש דרך לסדר את זה או שזאת בכלל בעיה של הכרטיס מסך ATI 9200? הכרטיס למרבה ההפתעה עובד לא רע כשבדל הרזולוציה היא על 1920X1200 ובסוני 1280X1024. הוא גם מצליח להריץ את FARCRY ברזולוציה 1920X1200 כאשר הכל על LOW והסוני מבוטל. ועכשיו מצא את ההבדלים: הראשונה מה 12…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ShadowNet,

שלום לכם. היום התחדשתי לי במסך ASUS MW221C. ובכן, איכות התמונה עוד לא כ"כ טובה, כי עוד לא עברתי למצב sRGB. כשאני מנסה לעשות זאת דרך התפריט-האופצייה "חסומה", כלומר אי אפשר להפעיל אותה. מה עושים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by eran256,

הי - יש לי מסך LCD של בנקיו (17 אינטש) - דגם FP737S. המסך הפסיק לפעול - הוא מקבל זרם ומגיב (לדוגמא - אחרי כמה זמן הוא נכנס לIDLE וכשמזיזים את העכבר הוא חוזר לפעול - אבל אין תמונה). רציתי לשאול אם לדעתכם כדאי ללכת לתיקון ואם כן איפה (באזור המרכז)? במידה ואצטרך מסך חדש אני מתכנן להשקיע ~900 שקל ללא חריגות. אם ההודעה לא מתאימה לפורום זה, אני מבקש להעביר אותה לפורום המתאים - תודה. המון תודה מראש, ערן

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.