עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני חושב שאולי הדרייבר לא מאפשר לי הרבה אופציות עוד...אבל בכל זאת אני כרגע בסביבת DESKTOP על 1680 ..22 אינ'צ (LG2252TWQ) .הבעיה שזה נורא קטן לי הכתיב (לא רואה 6\6 מה לעשות ...) איזה רזולוציה בעצם יכולה להתאים לי במסך 22 WIDE בלי לעוות את התמונה ? משמע רזולוציה טבעית (כגון 1680...) במסך הקודם 19 שלי 3\4 זה היה 800X600 ....1024.....שיחקתי עם זה כשרציתי שטקסט יהיה לי יותר קריא אבל מה הרזולוציות בWIDE חוץ מ 1680 ? שאלה נוספת ...האם ניתן להגדיר בדפדפן שימתח את כל התמונה לכל המסך ? (כמו בדסקטופ בעצם) במקום להשאיר לי שוליים לבנים לא מנוצלים ? 10X

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  2. אני אומנם טכנאי מחשבים מתקדם אבל לא הכל יודע ורוצה לדעת עם כמות גדולה של ניגדויות וכמות קטנה של ms ב-LCD זה דבר טוב כלומר אני רוצה לדעת עם כמה שפחות נגדויות זה טוב או להפך ואותו דבר ב-ms . אני פחות או יותר יודע אבל רוצה תשובה מי מומחים שפה בעיניין הזה רוצה להעשיר את הידע שלי

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  3. אני משחק COD ומקבל 120 FPS על רזולוציה מקסימלית, הבעיה שרואים "חתכים" בזמן המשחק, אז החלטתי לנסות להפעיל את האופציה שאמורה לתקן את העניין, ומה הפלא, היא לא עובדת : השגיעה מופיעה כשאני מסמן את הV. כל החלונות סגורים ובtray חוץ מNOD32 שום תוכנה לא פועלת. האם יש אפשרות להפעיל את האופציה דרך הפאנל של המסך? כי לא מצאתי. הדרייבר הוא 9.1 דרך אגב. תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  4. אני רוצה לקנות את המסך 940BF של סמסונג ויש גם את ה 941B מה ההבדל ביניהם? האם אני ארגיש הבדל כל כך גדול?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by BTB,

רציתי לשאול אותכם מה הם המסכים המובילים היום? לפני שנתיים שהתעניינתי בחומרה והכל אני זוכר שהVP930 וDELL היו ממש מבוקשים בגלל הפאנל שלהם. יש איזושהי התקדמות בנושא היום?(הוציאו פאנלים חדשים?) לפי מה שאני רואה עדיין רוב המסכים עם הTN ובעצם רק הולכים ועוברים לגדלים יותר גדולים? תקנו אותי אם אני טועה...

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  6. שלום לכולם , אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני מסכים LG L206WTQ 20" LCD LG או SUMSONG 206BW אני מחפש את המסך האידיאלי מבחינתי לצפיה בסרטים ובשידורי טלוויזיה יהיה במחשב כרטיס עריכה. יש לי ארבע שאלות שאם תוכלו לענות לי עליהם אני אשמח!!! 1. אני צריך הסבר לגבי הפנאל של המסכים מה זה אומר??? 2. על איזה מסך אתם הייתם הולכים? 3. בחרתי כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe הוא בסדר לסרטים ושידורי טלוויזיה איכותיים או שכדאי ללכת על משהו אחר? 4. אם תוכלו להמליץ על כרטיס עריכה זה יהיה מצויין.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by zahav5289,

שלום רציתי לקבל חוות דעת כללית על המסכי LCD של SAMSUNG לעומת LG תודה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  8. Started by tomervasilevsky,

אני מתעניין בלקנות מסך מגע מולטיטאצ'. הייתי רוצה המלצה למסך טוב כזה שיהיה גם במחיר סביר יחסית. כלומר עד 1200-1300 שקל.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  9. שלום, אני בחור שמעביר הרבה זמן ברשת, צופה בהמון סדרות וסרטים דרך המחשב ולפעמים משחק קצת במשחקים ישנים(heroes 4 וכו'). המערכת שיש לי היא ישנה, אבל אני רוצה לשדרג את ה-MAG CRT השמן והישן שלי כדי שאני אוכל להנות מהדברים בהם אני צופה. אני לא בטוח אם יש לי כניסת DVI, אז קחו זאת בחשבון.(ואם זה באמת חשוב, תציעו לי אלטרנטיבות בהנחה ויש לי DVI ובהנחה ואין לי DVI). עריכה: ושיהיה רחב תודה רבה לעוזרים, גיל.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by BlackSheep,

אחרי שלוש שנים שיש לי אותו, החלטתי סוף סוף להעיף את ה"19 CRT שלי אחרי החג ולהחליף אותו ב"22 LCD. פשוט כי זה המסך הכי גרוע שקניתי בחיים. עכשיו התקציב הוא 1000, אבל אם חורגים ב200 שקל זה לא נורא. אני משתמש במחשב לכל מיני מטרות, בעיקר שילוב של משחקים & סרטים. על איזה מהמסכים אתם ממליצים? תודה.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  11. קניתי השבוע את הLG W2042T (עדיין באריזה) ואמרו לי שכדאי לי להחליף לSamsung 2053BW המטרה של המסך הוא עבודה משרדית והוא יחובר לכרטיס מסך מובנה בלוח GA73PVM-S2H האם כדאי להחליף? או שאין בכלל הבדל? זה יוצא בערך תוספת של 50-100 ש"ח... וכמובן זמן... תודה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  12. פעם פתחתי פה את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=235087.msg2065029;topicseen#msg2065029 אבל אחריו הסבכו קצת העניינים והמסך לא נקנה לבסוף. כיום התקציב השמין קצת, והייתי רוצה לדעת מה תהיה מדרגת המחיר הבאה אחרי המסך שהוצע שם, אם אני רוצה לטפס אל מעבר ל19" ולהישאר עם מסך באיכות טובה. תודה רבה לכם.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  13. סוף סוף, נשרף המסך המעפן שלי, וכרגע אני עובד על הטלוויזיה ההרוסה שלי... המסך שלי נשרף וברצוני לקנות אחד חדש... התקציב לא מוגדר, כי אני קונה כדילר ויש מסכים שעולים לי 100 ש"ח פחות ויש 600 ש"ח פחות... בוא נגיד שהכי יקר שאני יכול לעלות זה: SAMSUNG 2493HM כנראה מסך חדש דבר ראשון:מישהו מכיר את המסך הזה??? אין בו לוטו פאנלים כמו הסמסונג האחרים? וכתוב שיש לו DCR של 1:10000 האם יכול להיות שזה פאנל IPS או VA? ואם כן, הוא שווה? כעיקרון, אני רוצה גודל 24" אך גם 22 יספיק לי... תציעו לי הצעות טובות יותר בתקציב פחות מהסמסונג אם יש, או תנו לי אישור להזמין אותו חח...

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  14. Started by Liran3331,

נגיד ששניהם באותו המחיר יש בינהם הבדל?<

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  15. http://zap.co.il/model.asp?model_id=411556 שמתי לב שבשבוע האחרון יש מלחמה גדולה בין האתרים שמוכרים את הLCD הזה והמחיר שלו צונח כל הזמן (בשבוע שעבר הכי זול היה 4129 ש"ח--ותראו לאיזה מחיר זה הגיע עכשיו!!!) מה אתה אומרים על הדגם הזה? שווה את המחיר?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by Doron_Rajwan,

ברשותי טלויזיה LCD, רחבה, 42", רזולוציה של 1366X768. כאשר אני מחבר אותה למחשב, דרך חיבור אנלוגי VGA, המחשב מזהה אותה, אך נותן רק רזולוציות צרות. התוצאה היא שפשר להציג 1024X768, אך נשארים קווים שחורים מעצבנים (או עוות). לא הצלחתי לשכנע את המחשב להציג ב-1366X768. כרטיס המסך במחשב הוא נייד של ATI, מסוג Fire GL V3200. אין לי חיבור DVI, כי הניידים המעצבנים לא כוללים כזה (צריך port replicator). האם יש פתרון? תודה, דורון

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  17. Started by Anonymous1,

ראיתי כתבה באתר על מסך l1960tr שהוא לא תומך בתמונה רחבה והוא מותח אותה. גם כאשר התמונה היא רחבה מעצמה, היא נמתחת? ובכלל עדיף מסך אחר ברמת מחירים הזאת של 1500 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  18. הציעו לי אותו ב 1350 כדי לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by benh,

צריך המלצה למסך מחשב לצורך גיימינג גודל 23-24 אינץ תקציב 800-1000 שקל

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by vc820,

שלום לחברי הפורום הודעה ראשונה שלי בפורום היה לי מסך 17 CRT נהדר של פיליפס שהיום בבוקר הלך בשעה טובה לעולמו :'(. בלית ברירה, ולצערי אני מחפש פיתרון הולם למסך חדש שיכול להתאים לי. קראתי את המאמרים בפורום (המצוינים ) והבנתי שיש את נושא הפנלים השונים שמשפיעים על נושא זוויות הצפיה והצבעים. השימושים שלי בעיקר הם,לפי הסדר הזה: פורומים,קריאת טקסטים,צפייה בסרטים,תמונות,ולעיתים רחוקות משחקים. חשוב לי בעיקר קריאת טקסטים קלה ללא מריחת הכתב,כמו שלפעמים ראיתי שיש במסכי LCD . ראיתי כמה מסכים בחנות ומצא חן בעיני הגודל של 22 אינטש . ראיתי את הסמסונג T220 ,אבל הוא מתנדנד כמו לולב ברוח מכל תזוזה קטנה . האם מסך רחב עם פנל TN יכול להוות פתרון טוב או שכדאי להתעקש על מסך עם פנל א…

21. Started by moshtager,

אם אפשר לקבל בבקשה חוות דעת על המוצר הזה Toshiba 32WL58 איך הוא בהכל כי אני יכול להביא אותו ב4300 כולל התקנה על הקיר מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by Y-T-M,

איך ה LG W2261V ? לא מצאתי עליו ביקורות חיפשתי בפורום וגם ראיתי שאין עליו ביקורות.. אז למישהו יש אותו?כי לפי התכונות שלי אני רואה שהוא צריך להיות מסך פצצה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by manshush,

LG IPS226V LG E2290V תודה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  24. Started by itzik1,

שלום אפשר בבקשה המלצות למסכי מחשב עד 750 שקל? אפשר לומר שזה בעיקר לקריאת טקסט, שיתחבר עם הDVI עם הכרטיס מסך שלי (7600GT) שיהיה נוח לשימוש מרחוק (אני הולך לשכב על המיטה לכן אקנה גם מקלדת ועכבר אלחוטי) תודה רבה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  25. Started by ShaharZ1,

שלום , אשמח שתרשמו פה חוות דעת על המסך הבא: http://www.tms.co.il/product/11513 חג שמח לכולם !

• 1 תגובה
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.