עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מה שלומכם? שמתי לב שהדיון שפתחתי "ניסגר" על 44 עמודים מעניין אותי אם קיבלתם לבסוף איזה נייר,אחריות? להזכירכם:אני כבר אחרי שבועיים התייאשתי מההזמנה הזו מנקסטופ,ורכשתי מ-LCDtv בפ"ת. כמובן שבדקתי עם CMS שהם עובדים איתם בכל מה שקשור למתן אחריות DELL של 3 שנים למכשיר. רציתי רק שתדעו משהו:בחנות עצמה לא קיבלתי שום נייר/תעודת אחריות כלשהי..נאמר לי שהצגת חשבונית הרכישה היא זו שמהווה את האחריות.כמובן שווידאתי זאת עם המעבדה של CMS.אבל-במחשבה שנייה,כנראה ואדרוש מחר מ-CMS נייר כתוב. לגבי נקסטופ-לדעתי העניין מורכב הרבה יותר..היות והם ל-א עובדים עם מעבדת השירות של DELL בארץ(המעבדה של CMS)- הרי על איזו תעודת אחריות הם מדברים איתכם בכלל? :s05: במקרה הטוב-הוא יכול לתת לכם נייר אח…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  2. אני מעוניין שתהיה לי טלויזיה בחדרולהשתדרג במסך LCD חדש .. ומפה אני נכס ל- 2 שאלותי א. מה יותר עדיף שיישמש כמסך וטלווייזה ? לקנות טלוויזיה ולחבר אותה כמסך למחשב או לקנות מסך LCD ולקנות גם כרטיס טלווזיה שישמש גם לצפייה בטלוויזיה בנוסף , מה מה יותר משתלם ? ב . הכרטיס מסך שלי הוא X1600xt אני אסתפק ואהיה חייב לקנות 19 אינץ' נכון ? ג - תביאו לי דגמים (אחרי שאמרתם והגעתם למסקנה מה יהיה יותר משתלם , איכותי ונוח לשימוש ... טלוויזית LCD או מסך LCD + כרטיס טלויזיה ד - במקרה ובחרתם במסך LCD + כרטיס טלויזיה אודה לכם אם תצרפו לי גם כרטיס טלויזיה ואם תוכלו לאמר לי מהה הבדלים........... ה - המסך או הטלויזיה ישמשו לצפיה בסרטים - צייה בערוצי טלויזיה - משחקים וכל השאר (תוכנות תמונות …

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by talcohn1,

הבאתי היום את המחשב החדש עם 4850 של ג'יגה בייט חיברתי את המחשב, עכשיו אני לא רואה שום דבר על המסך, כתוב no signal ואז הנורה הופכת לכתום. לכרטיס יש שני יציאות DVI ולמסך שלי יש כבל VGA. עם הכרטיס קיבלתי מעביר מ VGA ל DVI חיברתי אותו כמו שכתוב בחוברת הוראות של הכרטיס וזה לא עובד. את כל הדברים האלה נסיתי על המחשב החדש: ניסיתי עם מעביר אחר מ VGA ל DVI שהיה לי בבית וגם זה לא עובד. ניסיתי שבשני הצדדים של הכבל יש מעבירים ל DVI וזה לא עובד במסך שלי יש אופציה להעביר אותו מאנאלוגי לדיגיטלי ניסיתי תוך כדי שאני מנסה כל קומבינציה וכל אפשרות על המעבירים VGA ל DVI וזה לא עזה למחשב הנוכחי שאני כרגע משתמש בו יש גם יציאת DVI ברגע שהחלפתי מ VGA ל DVI קיבלתי את אותה הבעייה כמו שניסיתי ב…

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  4. כותרת =] תודה מראש

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  5. שלום רב, שאלה - מה שארץ קיים דגם זה 2243BW האם הוא שונה מדגם 2243BWX שקיים באתר של סמסונג? אם כן במה? מה לגבי קצב הרענון שלו 5 MS מול כל האחרים 2 MS אני מתלבט חרוני בין מסך 22 אינץ של סמסונג או אפילו LG בסביבות ה 1400 שקל שלא יהיה בעל רגל ענקית כמו ה - 2253BW עם העיגול הענק. כי יש לי שולחן קטן. עוד שאלהה 2243BW שמוצא בכל החנויות זה שחור מבריק או מט המסגרת של המסך? וגם המסך עצמו אם זה זכוכית מבריקה או רגיל ? או שאתם מכירים דגם מקביל של LG שהוא גם מתכונן למעלה ולמטה וקצב הרענון שלו 2MS... תודה מה לעשות? אני כבר חופר על זה יותר מדי זמן. תעזרו לי לבחור את המסך האחד ... בשבילי. תודה.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by TOMMYB1,

איך האיכות שלו? יש מסכים שיותר טובים במחיר שלו ? (1300 ש"ח) ואם מישהו השתמש בו בתור מסך טלויזיה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  7. הבנתי שלהרבה אנשים יש מסכים ישנים בגודל 19 ו-17 אינץ', שאין להם מה לעשות איתם, ואין מי שיקנה מהם, אם נכון הדבר, ויש ברשותכם מסך כזה, אשמח לקבל אותו. בתודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  8. Started by Tamirwig,

אהלן. אני מחפש LCD מומלץ למשחקים ופעולות גרפיות בינוניות, וגם בכלליות באיכות טובה בסביבות 2000 שקל פלוס מינוס (יכול לחרוג אבל לא ביותר מדיי - לא בכמה מאות שקלים). אני אשמח אם הוא יהיה רחב (16:9), לא יזיק אם הוא יהיה בגודל 19 או 20 אינץ'. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by maor-a-,

אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למסך הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5889 מה אתם חושבים עליו? ומה אתם אומרים על MAG ?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  10. מחפש מסך 19 אינץ' למשחקים בעיקר וגם לקראית מסמכים שזה אומר כמו פה באינטרנט... יש לכם המלצה?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  11. שלום, אנשים חולים(גרגורי ה.) לאחרונה נדמה שאין יותר מקום מפלט, אני חייב לעבור ל-LCD. ללא הסברים מיותרים, הידע שלי בנושא שטחי ביותר. אני מעוניין במסך שיתאים לשימוש נרחב במולטימדיה אך יאפשר את המשחק המזדמן וקריאה נוחה של טקסטים. הפורמט המתבקש הוא מסך רחב, ובהתאם למפרט כנראה שההמלצה שתגיע היא למסך של 1440X900, 19''. נתקלתי כבר במסכי 10 ביט במסגרת הדרישות, אך לאחרונה התברר לי כי הם לא באמת 16.7 פרופר, אלא תוצר של סקיילינג די עלוב בפאנל(שוב, לא התחום שלי - מילא אותות שמע, אבל לתמונה זה עוד מוקדם מדי ) אני מדבר על ההוא של LG וההוא של סמסונג (ההם,אתם יודעים...). אעריך תשובה בהקדם האפשרי(וגם פתור מOOP, אבל כאן אתם לא יכולים לעזור). אייל.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  12. אני רוצה לקנות את המסך 940BF של סמסונג ויש גם את ה 941B מה ההבדל ביניהם? האם אני ארגיש הבדל כל כך גדול?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by smulikon,

אחרי שבוע של התלבטויות החלטתי ללכת על המסך הזה, התקשרי לבאג לברר כמה הוא עולה אצלהם (1250 דרך אגב) אבל הנציג אמר לי שבתור המלצה אישית לא כדאי ללכת על המסך הזה כי היו איתו המון בעיות, מלא מסכים מגיעים עם פיקסלים שרופים או שנשרפים להם פיקסלים כבר בימים הראשונים. גם את הבעיה עם הרגלית של המסך הוא סיפר לי שהיא נשברת מהר ושלהרבה נשברה הרגלית (ראיתי את המסך בחנות ובאמת היא לא הכי יציבה הרגלית...) עכשיו אני תקוע... ללכת על זה כל זאת ולהתחיל בריצות לחנות על כל פיקסל או שאולי ללכת על מסך אחר עם אותם נתונים בערך? דרך אגב הנציג לא ניסה לשכנע אותי לקנות אחד אחר יותק יקר, להיפך. הוא המליץ לי על אחד יותר זול רק שהוא 4 ms. אז אם למישהו יש רעיון \עצה\ חוות דעת אישית או ניסיון עם העיניין …

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  14. בקרוב אני מקבל פיסי3 ואקבוקס עלית וכרטיס מסך 8800 או 2900 ואני מבקש עזרה בבחירת מסך ברמת מחיר שלא עולה על 2000 שח ושייתן תצוגה יפה למכשירים שאקבל ביבוא אישי אני מדגיש לא קניתי בארץ ואני לחוץ בכסף למסך בגלל זה ארצה המלצות לרמת מחיר שציינתי אשמח על העזרה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  15. שלום, מתלבט בין הדגמים הנ"ל : LG L1953TR BENQ FP93GX אני משתמש בו למטרות טקסטיות וסרטים (אינטרנט, אופיס, סרטים). איזה מהם עדיף??? אולי יש משהו אחר ששווה יותר (אני ראיתי בפורום שעליהם ממליצים הכי הרבה). תודה.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. אוקיי צריך מסך שטוח 17 אינצ'. אני צריך אותו למשחקים לא כבדים סתם כאלה סטייל פיפא. אולי גם CS , קצת סרטים וסתם גלישה באינטרנט. אבל אני צריך שהמחיר שלו יהיה 950 ש''ח +- אפשר להגיע ל1000 רק עם זה שווה אבל מעל 1000 אני לא עולה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  17. היי, לאחרונה ראיתי בקטלוג של באג מסכים של 22" של LG ושל סמסונג ודי נדלקתי על הרעיון למסך כזה. לכן עברתי על כמה דפים בפורום וראיתי שאנשים פה אוהבים את DELL וממליצים עליהם, וכמו כן המחיר הנמוך ביותר של ZAP למסך הזה הוא 1880 לרגע זה. כמו כן חיברתי את הכבלים (הוט) למסך הנוכחי שלי,ואני יודע שבגלל של LCD יש רזולוציה יותר גבוהה מטלויזיה אז רואים פחות טוב. לכן: 1.האם אתם ממליצים על המסך הזה? (לשימוש רגיל של מחשב->תוכנות כו') 2.האם יראו יותר טוב את שידור הטלויזיה? 3.האם לא להתרשם מחברות עם מחירים נמוכים כמו nu tech ,שהמחירים שלהם מעוררים תמיהה? 4.יש לי כרטיס מסך די ישן fx5200 האם זה יתמוך במסך?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש מאמר אשר ישווה\יפרט את הטכנולוגיות השונות במסכי LCD (משמע סוג הפנל - איך עובד יתרונותיו חסרונותיו) אשמח לעזרה, גבריאל

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  19. Started by shahard333,

אני מחפש מסך מחשב שיהיה 19" בתקציב של 1.6K, מה שחשוב שיהיה טוב לקריאת טקסטים ומשחקים. לפי מה שהבנתי Viewsonic VP930B הוא אחד המומלצים.... אני מחפש גם מסך טלוויזיה... אני מעדיף שהגודל שלו לא יהיה גדול מ-32, מה שחשוב שיהיה כמה שיותר חיבורים "איכותיים" : ושיהיה לפחות HD READY.תקציב 4K. אני חושב ללכת על Toshiba 32A3500 http://zap.co.il/model.asp?model_id=677190. מה אתם חושבים? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  20. לאחר קריאת כל הפורומים/ביקורות ולאחר בחינה פיזית של אופיס/סרטים מול מסכים אחרים רכשתי את הצעצוע הזה ויש לי אותו כחודשיים סה"כ מרוצה מה"צעצוע" וביצועיו ביומיום נקודות שכן הטרידו: כפתורי תפריט בצד לא נוחים תוכנת ה- f-forte manager עבדה רק אחרי שהחלפתי את כרטיס המסך שלי בכרטיס חדש יותר (RADEON HD 3650) ועקב לוח האם הוותיק שלי נאלצתי לחפש גירסת AGP אותם קשה להשיג היום נאלצתי לוותר על חיבור המסך למחשב דרך כרטיס הטלוויזיה החיצוני שלי (IT-901 TV Box) מכיוון שחיבור זה לא איפשר ל- fortemanager לזהות את המסך (דבר שאושר גם ע"י תחנת השרות של הספק , ח.י., אליו הבאתי את המסך לבדיקה) כפי שאמרתי, מעבר לנקודות אלו, המוצר מספק את הסחורה יפה מאוד!

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  21. Started by doronz,

1942pq LG SAMSUNG 943B אודה על המלצתכם.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  22. Started by nisimm,

שלום לכולכם אני חשבתי לאחרונה לקנות מסך של LG ומצאתי 2 דגמים טובים אבל אני לא יודע איזה דגם לבחור יש את W2261V שהוא 22 אינץ' עם ניגודיות 1:20000 מול W2353 שהוא 23 אינץ' עם ניגודיות 1:50000 אני חושש שה23 אינץ' יהיה גדול מדי לעיניים במרחק של חצי מטר בערך מהי דעתכם?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by sababchik,

כרטיס המסך - HD4870 512MB אני צריך מסך למשחקים כבדים באיכות גבוהה GTA4 COD4 וכ"ו גודל מסך 20 -22 אינץ (לא חובה מסך רחב) עד סכום של 700-750 ש"ח

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  24. אהלן לחברי הפורום, אני מחפש מסך מרובע 3X4 (לא אוהב אותם רחבים) בגודל של 19-20 אינץ'. עיקר העבודה תהיה טקסטואלית אבל מדי פעם גם סרטים ומשחקים. כרטיס המסך שלי הוא ATI 5750. המון תודה, זיו.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  25. Started by benh,

צריך המלצה למסך מחשב לצורך גיימינג גודל 23-24 אינץ תקציב 800-1000 שקל

• 0 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים