עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני רוצה לקנות מסך שישמש לי לאקס בוקס ולמחשב...עכשיו אני רואה בזמן האחרון שיש מסכי lcd לטלויזיה שהם מאד איכותיים עם חיבורים למחשב...רק רציתי לדעת מה הבעיה עם מסך טלויזיה lcd מהדגמים החדשים לעומת מסך מחשב... ואם מסך טלויזיה הוא בעייתי..אז אם מסך מחשב ...אני מבין שיש חיבורי hdmi ואני צריך מסך מעל 24 אינץ' בשביל hd ועוד חיבור dvi איזה מסך יכול להיות הכי מתאים בשביל שימוש שכזה...? תודה...

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  2. שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש מסך LCD 19 אשר ישמש למשחקים וכטלויזיה (חיבור ישירות לממיר). מה חשוב להקפיד במסך כזה ? כיצד אוכל לעשות בנוחות switch בין המחשב לטלויזיה ? איזה מסך מומלץ ? פרטים נוספים: כרגע אני מתכנן לרכוש את הכרטיס מסך הבא (שהוא במסגרת התקציב שלי): Gigabyte Radeon 4670 512MB DDR3 Bulk את יציאות הקול של הממיר אחבר למסך. את יציאות הקול של המחשב אחבר לרמקולים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  3. אהלן כולם ! בינואר (מסתבר) ביררתי פה בפורום לגבי קניית מסך חדש. קיבלתי המלצות חמות לגבי ה971P בזמנו ונעניתי בצורה טובה ועניינית. כיום כעבור כמעט שנה המסך הגיע לביתי, (כן... אתם יודעים איך זה, לפעמים מדברים הרבה על לקנות מחשב חדש ובסוף זה מתעקב קצת). בכל אופן רציתי להודות לכם על ההכוונה! המסך נראה ממש יוקרתי ולא שיגרתי בכלל במראה שלו. אז קודם כל תודה ! לכל העוזרים למינהם הבנתי שיש צורך להתקין כמה דברים בכדי להנות מהמסך כמו שצריך כמו תוכנת magic tunes. אשמח אם תוכלו להכווין אותי לגבי איזה תוכנות אני צריך להתקין (ומאיפה אני משיג אותן) ובכללית מה אני עושה עכשיו על מנת לקבל כיול אופטימלי של המסך. בתודה מראש ! (הthread בזמנו: http://hwzone.co.il/community/index.php?top…

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by sSs Dragon,

תגידו מה אתם חושבים על המסך הזה.?? http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=399 הוא טוב או שכדי להוסיף עוד קצת למשהו יותר טוב

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by lipa,

כל מסכי ה-22' זולים יחסית , האם האיכות בהתאם למחיר ?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  6. Started by johnwoo,

זה הדגם שיצא באזור חודש יולי, בעל פאנל TN. http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs&sku=151077

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by evy_s,

ראיתי את המסך 22" הזה של proview ב1390 ש"ח : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10456 לא כתוב עליו יותר מידי פרטים ולא מצאתי עליו בכלל יותר מידי ביקורות ופרטים , בחיפוש בגוגל מצאתי רק 2 אתרים בארץ שמוכרים את המסך הזה. מישהו מכיר את המסך? יש אותו למישהו? מחיר מפתה מאוד לא? :

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by משתמש כבד,

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=410804

9. Started by zombie,

אני רוצה לסדר את הצבעים וגאמה והכל....במה להשמש?בתוכנה שהגיע עם המסך?בקונטרול פאנל של נוידיה?בהגדרות בתוך המסך עצמו?(דרך הכפתורים שלו)? ואתם יכולים להגיד לי במדוייק כמה אחוז\מספר לכל דבר במדיוק? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  10. נא להצביע באיזה מרחק אתם יושבים בזמן צפיה בסרטםי ובאיזה מרחק אםת יושבים כשאתם גולשים באינטרנט, קוראים טקסט, וכו'

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by leoleo,

מעוניין לדעת מה ההבדל בין מסכי המחשב של DELL 2009W ו-2009WA, פרט לגודל המסך? האם קיים הבדל מהותי? השימוש במחשב הוא לאינטרנט, צפיה בתמונות ויתכן שבהמשך בוידאו ביתי.

12. [הבעיות פשוט ממשיכות לצוץ אצלי ;_;] שלום רב לשוכני הפורום. לפני שאתם חובטים בפניכם עם איזה facepalm מכל הלב, דעו שנאלצתי לחבר את המסך לכרטיס המסך של לוח האם עקב חוסר ברירה. המאוורר של כרטיס המסך שלי(Geforce 7300GS) הלך לעולמו היום בבוקר, ומן הסתם, אי אפשר להמשיך בלעדיו. אני אקנה כרטיס מסך חדש בקרוב, אבל עד אז...... ובכן, קשה לי לתאר את הבעיה במדוייק משום שאינני מתמצא בכל העניין ולכן אני מבקש סליחה מראש עם ההסבר שלי לא יהיה ברור מספיק או ישמע(יקרא) מעט מוזר. נתחיל מההתחלה: המסך, כמו שציינתי בכותרת, הוא Dell2408wfp, לוח האם הוא Intel Guardfish DQ965GF והחיבור הוא VGA - האפשרות היחידה. כמו שאתם יכולים להסיק יש תמונה(שורות אלה נכתבות אל מול המסך), אבל זה כאילו המחשב לא מזהה …

13. והאם זה נחשב לפאנל טוב? בתודה...

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  14. 226BW samsung או dell 2007fp\wfp ?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by royossef,

שלום לכולם רציתי בבקשה לדעת כיצד ניתן להפחית את הרמת בהירות כי האור שיוצא מהמסך ממש מציק בגלישה באינטרנט למשל , והאם בכלל כדאי ? יש לי מסך 22 החדש של אל.ג'י W2252TQ

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  16. הציעו לי אותו ב 1350 כדי לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by moshtager,

אם אפשר לקבל בבקשה חוות דעת על המוצר הזה Toshiba 32WL58 איך הוא בהכל כי אני יכול להביא אותו ב4300 כולל התקנה על הקיר מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by Maccabi-T.A,

שלום יש לי מסך 19" LCD ישן של חברת NU, עכשיו הבעיה היא שכשאני מחשב את המסך למחשב הוא לא עושה שום דבר מלבד להראות את ה''לוגו'' של חברת NU, זה מופיע ונעלם מופיע ונעלם, עושה מן עמעום כזה. האם מישהו יודע איך ולמה זה קורה והאם אפשר לתקן זאת, זה מסך ממש טוב וחבל לי לזרוק אותו לפח (אני גם מאוד צריך אותו למחשב אחר שלי.) תודה רבה, ושבת שלום לכולם! המסך הינו NU L921G תמונה מהמסך:

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  19. שלום לכולם, בזמן האחרון חיפשתי מסך בגודל 24" ומעלה מכיוון שאני יושב רחוק מהמסך. אני משחק במשחקי FPS ולכן זמן התגובה מאוד משפיע במקרה הזה אז מסכים בעלי Input lag ירדו מהפרק. אחרי חיפוש בפורום ראיתי שהסמסונג T260 שרציתי מלכתחילה לא מגיע מכויל מהקופסא ורואים בבירור כי הגוון הכחול שולט בו, כמו כן הבנתי שגם המסך הזה הוא בעל זמן תגובה לא נמוך במיוחד. אז אני אשמח אם תעזרו לי בבחירת מסך שעונה לדרישות האלה.

20. Started by yz101,

איך המסך הזה? האם 1800 זהו מחיר טוב עבורו? איזה דגמים נוספים של 19" נכנסים בתחום של עד 1800 ש"ח? איזו טובים יותר?

21. Started by tom57,

הכ. מסך HD4870 יפיק את המירב במסך הזה: W2052TQ או W2042T ??

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  22. לא משחק (אולי משחקים ישנים ) צריך מסך נטו לסרטי HD ומסך שיהיה נעים לעינתיים לתיכנות ארוך כמו כן טווח המחירים 1200 מה שכן ראיתי מלא מסכי 22-24 בטווח המחירים האלו (ובדביק לא ראיתי הסברים על מסכים שהם לא למשחקים ) תודה רבה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  23. הציעו לי מסכים אחרים אבל ראיתי בחוות דעת בזאפ שלסרטים לא לקנות אותו בגלל הבעיה שמהצדדים לא רואים טוב.אבל על המסך הזה לא מצאתי חוות דעת .אז אם יש משהו שמכיר את המסך ויודע אם הצפיה טובה מהצד ולא רק מי שיושב ממול שיגיד לי.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  24. התצוגה בהירה גם כשהבהירות במסך על 0.. טענתי כל מיני פרופילים של ICC אבל זה לא עובד בכלל.. לא קורה כלום תודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by jbgood,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך 19 אינץ' 4:3-יש כאלה עדיין? אם לא אז אני צריך המלצה לרחב באותו גודל... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים