עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני משחק COD ומקבל 120 FPS על רזולוציה מקסימלית, הבעיה שרואים "חתכים" בזמן המשחק, אז החלטתי לנסות להפעיל את האופציה שאמורה לתקן את העניין, ומה הפלא, היא לא עובדת : השגיעה מופיעה כשאני מסמן את הV. כל החלונות סגורים ובtray חוץ מNOD32 שום תוכנה לא פועלת. האם יש אפשרות להפעיל את האופציה דרך הפאנל של המסך? כי לא מצאתי. הדרייבר הוא 9.1 דרך אגב. תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  2. נא להצביע באיזה מרחק אתם יושבים בזמן צפיה בסרטםי ובאיזה מרחק אםת יושבים כשאתם גולשים באינטרנט, קוראים טקסט, וכו'

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by Refaelo,

ההיתי מעוניין לקבל חוות דעת על המסך ASUS 22 LCD MW221U 2Ms המסך מיועד בעיקר למשחקים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  4. היי. אצלי ואצל חבר יש את אותו הכרטיס מסך. GeForce FX 5700LE הוא רכש מסך של סמסונג, אבל הייתה לו בעיה כלשהי עם חיבור המסך לחיבור DVI שבכרטיס מסך. צירפתי תמונה, תוכלו להסתכל ולראות האם החיבור תקין, והאם המסך: Sony 19'' SDM-X95F או Samsung 731BF או Samsung 931C יתאימו לחיבור זה, אנא רק אלו שיודעים בוודאות. תודה. http://www.2send.us/uploads/981fe12172.jpg

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  5. [הבעיות פשוט ממשיכות לצוץ אצלי ;_;] שלום רב לשוכני הפורום. לפני שאתם חובטים בפניכם עם איזה facepalm מכל הלב, דעו שנאלצתי לחבר את המסך לכרטיס המסך של לוח האם עקב חוסר ברירה. המאוורר של כרטיס המסך שלי(Geforce 7300GS) הלך לעולמו היום בבוקר, ומן הסתם, אי אפשר להמשיך בלעדיו. אני אקנה כרטיס מסך חדש בקרוב, אבל עד אז...... ובכן, קשה לי לתאר את הבעיה במדוייק משום שאינני מתמצא בכל העניין ולכן אני מבקש סליחה מראש עם ההסבר שלי לא יהיה ברור מספיק או ישמע(יקרא) מעט מוזר. נתחיל מההתחלה: המסך, כמו שציינתי בכותרת, הוא Dell2408wfp, לוח האם הוא Intel Guardfish DQ965GF והחיבור הוא VGA - האפשרות היחידה. כמו שאתם יכולים להסיק יש תמונה(שורות אלה נכתבות אל מול המסך), אבל זה כאילו המחשב לא מזהה …

6. חברה מה אתם אומרים על המסך הזה: 2233BW Samsung 22 אינצ' 1:20000 ניגודיות בעל dvi ו 5ms המטרות שלי הם: 1) בעיקר בעיקר משחקים מחפש מסך שיביא לי חווית משחק ויוצא מכל משחק את האיכות שבו 2) סרטים סרטים ועוד פעם סרטים 3) גלישה באינטרנט+רקעים וכו' התקציב שלי הוא עד 1100 שח ומצאתי את המסך הזה ב995 שקל... האם המסך הזה שווה?משתלם?כדאי?יעבוד טוב עם משחקים סרטים? יתאים לדרישות שלי?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by Fir3DragoN,

זקוק לעזרה בבחירת מסך זול באזור ה500-600 אם חריגה קטנה מחייבת.. אני לא מבין במסכים.. זקוק לחברה טובה לא חברת מדבקה... מחיר טוב לקנייה באזור נתניה... מקובל גם מסך עם אחריות כוללת איסוף ושילוח (באזורים מרוחקים) צריך מסך לרזולוציה של 1920x1080 לגיימינג

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by maor-a-,

אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למסך הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5889 מה אתם חושבים עליו? ומה אתם אומרים על MAG ?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  9. 1. על LG L1960TR 2. ועל Asus 19" VW193D תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by Oranili,

שלום לכולם. יש לי בעיה במשחקים ובחלנוות שאני סוגר. כל פעם שאני משחק ומזיז את העכבר במשחק אני רואה צבעים לא טובים , מין פסים כאלה על המסך ... זה לא קשור לVSYNC כי הפעלתי אם אני מבטל את הRTA של המסך זה לא קורה . מה אפשר לעשות? זאת בעיה ידועה עם המסך?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  11. שלום רב. אני צריך את עזרתכם בבקשה בבחירת מסך ברזולוצית FHD למטרה של גיימינג וצפיה בסרטים. התקציב הוא כ1000 שקלים פחות או יותר, אבל אם חריגה קלה מחייבת את זה ושווה את ההפרש, אז בכיף. יש צורך במסך בגודל 24" או 23.6" (עדיפות לכמה שיותר גדול), וחייבת להיות אופציה של תלייה על הקיר (VESA). תודה מסכים שחשבתי עליהם בזאפ: Viewsonic VX2433WM Asus VH242H LG W2443T Samsung B2430L על איזה מסך אתם ממליצים? (לא חייב מהרשימה שנתתי).

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני הולך לפתוח קצת מהכיס(קצת הרבה) ולקנות מסך 22 אניץ למחשב למשחקים ולמשחקים ולמשחקים COD4,CRYSIS,COMPANY OF HEROES,THE SETTLERS,WARHAMMER,ASSASIN CREED,BIOSHOCK,SNIPER,ועוד אני מה מתלבט בין xerox לבין samsung לשניהם יש המון פידבקים, שניהם נראים טוב חיצונית,לשניהם יש איכות טובה תעזרו לי בעצות למי שיש כדי שאני לא אתבאס אחר כך שניהם בערך אותו מחיר(סמסונג טיפה יותר יקר) חייב לדעת למי יש נסיון עם אלה ספציפית כי ליבי אכול מדילמות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  13. Started by benh,

צריך המלצה למסך מחשב לצורך גיימינג גודל 23-24 אינץ תקציב 800-1000 שקל

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by idle`,

תגידו המסך הנ"ל טוב רק למשחקים ואינטרנט ?? ואיזה פנל יש לו http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=246

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  15. שלום, ניסיתי לכוון מחדש את הצבעים במסך, והוא רושם לי על חלק מהאפשרויות LOCK, בעצם על הכל חוץ מעל הקונטרסט והבהירות רציתי לדעת כיצד אפשר לתקן זאת, אם יש צורך העלה תמונה תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by Roy.T,

אני צריך לדעת אם זמני התגובה האיטיים של פאנל הIPS יפגעו במשחקיות... המחשב הוא רק למשחקים, אז אולי עדיף איזה 22" TN באותו המחיר.....? מה יתן תמונה טובה ויפה יותר?? מה דעתכם, תודה....

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by mrsmith,

הציעו לי את שני המסכים האלו. אשמח לקבל המלצות לגבי הבחירה בינהם. תודה, ירון.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  18. אני סוחב כבר די הרבה זמן עם ה vp930 המיתולוגי ודי מיציתי את החוויה של 19" איכותי למרות שאני באמת מרוצה מה vp930 הגיע הזמן לעלות כיתה למשהו קצת יותר גדול ויותר איכותי. כמובן שהמבחר עצום ולכן אני נזקק לדעתכם המקצועית. מקריאה ראשונית הספקתי להתרשם מהמסכים הבאים: HP W2228H - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721110 Dell 2208WFP - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=688916 Dell G2210 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743347 Dell 2209WA - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939 לציין שאני משתמש בכרטיס מסך - 8600GT 256MB מקריאה בפורום הבנתי שהמסך הכי חם הוא ה 209WA לפי יחיס עלות - תועלת (לא ידוע לי אם באמת שווה לקנות היום מסכי LED כמו G2210) אבל באופן…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב, אך המסך שתכננתי לקנות לא ממש נכנס בתקציב שלי :-\ אז חשבתי למה לא לחבר את המחשב לטלוויזה LCD שאני הולך לקנות ולחכות עד שיהיה לי קצת יותר כסף לקנות את המסך שרציתי.. בקיצור, השאלה שלי היא: 1. האם זה בכלל אפשרי? 2. האם אני יכול לעשות זאת רק ע"י כבל חיבור או שאני צריך גם לקנות כרטיס טלוויזיה? 3. נראה לכם שזה בכלל רעיון טוב? הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 8800 GTS 640MB וזאת הטלוויזיה שאני קונה Samsung LA27S71B אינטש 27 המפרט שלה הולך ככה.. יחס ניגודיות: 1:3000 בהירות: 500 cd/m2 זמן תגובה: 8ms רזולוציה: 1366X768 כניסות: Dsub - vga - 15pin ,AV ,2X Component ,HDMI ,RCA ,S-video תודה לכל העוזרים!!

20. Started by DrStyle,

אוקיי יש לי את המסך חודש הכל טוב ויפה היום פתאם אני סתם על המחשב ופתאם אני רואה נקודה פצפונת אדומה על הרקע.. התעלמתי שכחתי ואז אני עוד פעם רואה אותה מהבהבת היא ממש בגודל הזה "." אפילו פחות אבל זה מוזר.. מישהו יודע מה זה ומה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by bxr,

יש ברשותי את ה SONY SDM-HX93. מסך בעל איכויות יוצאות דופן: כתב (אינטרנט, מסמכים - הכי חשוב), תמונות. סרטים ומשחקים פחות חשובים אבל גם הם נראים לדעתי טוב מאד. אני רוצה לעלות בגודל וברזולוציה. האם DELL 2709' נותן את אותה האיכות (או יותר) רק ברזולוציה ובגודל גדול יותר? המלצות למסך אחר בתחום הכספי הנ"ל. אפשרויות נוספות מבחינתי: 1. DELL 2209WA (מעדיף בגלל עלות כספית נמוכה משמעותית) - האם מספיק טוב? 2. DELL 2408WFP. צפיתי בו ליד ה 27, ה 27 נראה הרבה יותר חד וברור (ה 24 נראה חיוור משהו).

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by EroSenin,

היי אני רוצה להתקדם מהמסך 17 CRT שלי ל24 איכותי... תקציב עד 1200 שקל. חשבתי על זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=345 אך המסך הזה מבחינת חדות לסרטים ומשחקים?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by Natural,

היי, מבקש המלצה ממי שמבין מסך 24" IPS 16:9 FULL HD בעדיפות על DELL אם יש משהו במסגרת BLACK FRIDAY זה יהיה ממש טוב אם מישהו ימצא. בבעלותי 2209WA של DELL ממש מרוצה ממנו אבל רוצה להתחדש וגם 16:10 רזולוצית 1680 1050 מעצבנת מבחינת סרטים ומשחקים. משהו נוסף אם מישהו רכש באתרים בחול כמו אמזון האם כדאי? תודה מראש !, דני.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  24. שלום יש לי כרטיס מסך RADEON HD 2900 PRO ומסך DELL 2007 WFP לשניהם התקנתי דרייברים עדכניים והמערכת מזהה אותם באופן מעולה. בוינדוס אני מצליח להגדיר את הרזולוציה על 1680X1050 כמו שצריך (זו הרזולוציה שך המסך). ב PES 2008 זה מגיע לי הכי הרבה ל 1280X1024 וב NBA 2008 זה מגיע לי ל 1440X900 לאחי יש את אותו כרטיס מסך אבל יש לו מסך 19' של MAG ואצלו זה נותן רזולוציה גבוהה יותר. מה הבעיה ואיך אוכל לתקן אותה? תודה רבה לכם נ.ב שמתי את ההודעה הזו גם בתצוגה וגרפיקה וגם במסכי LCD כי נראה לי שזה מתאים לשניהם.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  25. כמו שרשום בכותרת, רציתי לדעת האם ידוע לכם על חנות כזו. תצוגת המסכים היחידה שנתקלתי בה היא ב-Office Depot, אבל גם שם אי-אפשר כ"כ לקבל חוות דעת על המסכים. אפילו לראות איך נראית עליו מערכת ההפעלה לא יכולתי. האם בכלל קיימת תצוגה כזו? או שאני אמור לקנות מסך כעיוור?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.