מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם ! בינואר (מסתבר) ביררתי פה בפורום לגבי קניית מסך חדש. קיבלתי המלצות חמות לגבי ה971P בזמנו ונעניתי בצורה טובה ועניינית. כיום כעבור כמעט שנה המסך הגיע לביתי, (כן... אתם יודעים איך זה, לפעמים מדברים הרבה על לקנות מחשב חדש ובסוף זה מתעקב קצת). בכל אופן רציתי להודות לכם על ההכוונה! המסך נראה ממש יוקרתי ולא שיגרתי בכלל במראה שלו. אז קודם כל תודה ! לכל העוזרים למינהם הבנתי שיש צורך להתקין כמה דברים בכדי להנות מהמסך כמו שצריך כמו תוכנת magic tunes. אשמח אם תוכלו להכווין אותי לגבי איזה תוכנות אני צריך להתקין (ומאיפה אני משיג אותן) ובכללית מה אני עושה עכשיו על מנת לקבל כיול אופטימלי של המסך. בתודה מראש ! (הthread בזמנו: http://hwzone.co.il/community/index.php?top…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המסך הוא LG 1900R והרזולוציה היא 1280X1024 32BIT , קצב הרענון הוא 60 ואין לי אפשרות לעלות אותו. עידכנתי את התוכנה של המסך + דרייבר כרטיס מסך (7600GT), ווידאתי שהמחשב מזהה את המסך לפי הדגם שלו ולא כסתם מסך P&P ועדיין לא הצלחתי לעלות את קצב הרענון... הוא על 60 ואין לי אופציות אחרות יש לציין שאם אני יורד ברזולוציה, אני יכול לעלות לקצב של 70.. האם זה נורמלי ומה עושים??
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מסך בסביבות ה 1000 שקל והשימושים שלו יהיו משחקים עם גראפיקה נחמדה וכן סרטים וסדרות. מחפש משהו בגודל של 22~ אינץ'. בעיקרון שמתי עין כבר על הדגם הזה: LG W2262TQ נראה עם מפרט חביב ותמיכה בHD ובתווך מחירים שלי. אם יש לכם התרשמות מסויימת על המוצר הזה/הצעות על מסכים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מציעים לי מסך 22 אינץ' dell 2207 ואני מתקשה למצוא כל מידע על המסך הזה, האם מישהו מכיר או שיכול להביא קישור למפרט טכני/אתר מכירות - כל דבר יעזור...
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המסך חייב להראו צבע אמיתי .כרטיס המסך הוא GTX9600 המעבד Q9950
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש את הקטע של ה NATIVE RES ב OLED כמו ב LCD . או שכל הRESOLUTIONS נראות טוב כמו בCRT.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך ביחס גודל 4:3 שאני ממש אוהב, המסך הוא Samsung SyncMaster 960BF יש לי עכשיו בעיה במסך, שלא נוגעת לאלקטרוניקה שלו. המסך פועל בצורה תקינה, אבל חלק מהפלסטיק האחורי שלו, מתחיל להשבר. החלק שמתחיל להשבר נמצא מאחור, איפה שסימנתי באדום: זה הציר שאחראי על הזוית של המסך, מבחינת למעלה-למטה. צריך לציין שהבעיה בפלסטיק היא לא חיצונית מבחינת איך שזה נראה, אלא פנימית, מבחינת זה שהציר כאילו מתחיל להשבר.. (אם זו הייתה רק בעיה אסטתית, זה היה פחות מפריע לי - במיוחד כשזה מאחור ואף אחד לא רואה) כיוון שאני מאד אוהב את המסך הזה, האם יש אפשרות לקנות איפהשהו את הפלסטיק עבורו, כדי להחליף וכך להמשיך להשאר איתו? תודה רבה card
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפרט לי על הכפתורים השונים של המסך, מה צריך לבדוק במסך, איך אני מגדיר אותו בצורה הטובה ביותר, איזה חיבורים אני צריך לחבר... תודה רבה לעוזרים ושבת שלום! ;D
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
וכמובן יהיה גם טוב? והוא צריך להיות רחב...(לא משנה אם 20 או 21) אני לא מתכוון לזרוק את הכסף שלי על DELL עם המדיניות החלפה שלהם... סביב האלפיים חמש מאות שקל?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קניתי היום את lg ips236v, במטרה לעבוד איתו כמסך שני המחובר ללפטוב שלי במצב של 'אקסטנד'. המסך כל רגע עובר למצב של חיסכון בחשמל ומנתק את עצמו. מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? אני מנסה לעבוד בצורה רציפה וזה פשוט מפסיק לי את העבודה באמצע-משום שהמסך הופך שחור.... HELP!!!!
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי במחשב חיבור רק של D-SUB, ובמסך יש חיבור של DVI. רציתי לדעת, אם אני אקנה ממיר של VGA ל-DVI האם אני אקבל את האיכות של DVI או שחייב חיבור של DVI במחשב לשם כך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי 226BW והמפרט שלי בצד. עכישו שמעתי שאם אתה משחק על רזולוציה שונה מהטבעית אז המשחק נראה לא טוב. אם כרטיס מסך כזה אני לא יכול לשחק בקזולוציה של 20.1. זאת שאלה קצת מוזרה פשוט לא שמתי לב להבדלים(רוב המשחקים אני משחק 1280X1024).יכול להיות שאני פשוט התרגלתי לרזולוציה לא טבעית ושאני מפסיד מהיופי של המשחק ושזה כמו ביישומים כמו אינטרנט ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך עזרה בשביל מעצבת גרפית (דו מימד רוב הזמן) שרכשה את ה2007 אבל בגלל פגם מסוים במסך צריכה להחזירו ולקחת דגם אחר. אין לה אפשרות לקחת מסך אחר מאותו הדגם שרכשה. אם אני מבין נכון, ההעדפה היא תמיד לפאנל IPS ? לצורך העניין, הגודל אינו מהווה פקטור, כל עוד הוא מתחיל מ20", ולא חוצה את התקציב של ה2408. אולי אני מפספס כאן מסך מדגם אחר שכדאי לרכוש ? ... אשמח אם תמליצו ותאירו את עיניי בנושא. הרכישה תתבצע ב"פנדה". תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3561
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
יש למישהו מושג? דרך אגב האם למישהו יש את המסך הז והוא יכול לתת חוות דעת, כי יש לי הצעה לקנות אותו במחיר בסביבות 1500 ש"ח (את הדגם בלי ה-b) ואני לא יודע אם זוהי עסקה יותר טובה מאשר לקנות את ה-Dell 2007fp פשוט ההבדל במחיר כבר נעשה ממש משמעותי בסביבות 800ש"ח
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?select=.230.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13768&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= אודה לתגובתכם או זה http://ksp.co.il/?select=.230.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13587&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= כיום יש לי מסך של CHIMEI נראה לי זאת חברה גרועה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה לקנות גם מסך חדש. ניסיתי להבין מה לקנות בשיטוט בזאפ, והבנתי שהמגוון כל כך עצום, וכל מסך מתאים לשימושים אחרים, לכן החלטתי לשאול אתכם פה. אני לא גיימר כבד, אבל משחק, ומסך שייתן מריחות במשחקים לא בא בחשבון. חשוב לי גם שטקסט יהיה חד וברור. יש לכם המלצות מסוימות בהתאם לצרכים שלי? תודה רבה ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בלמצוא מסך LCD בחיבור DVI במחיר של 1000 ש''ח ואפשר למתוח ל1500 בלי רמקולים מובנים.. ושיהיה אפילו WIDE SCREEN ושכמה שפחות יהרוס את העיניים
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שאלתי פה בעבר לגבי מסך מחשב במקום זה שהתקלקל לנו - LG W226IV מאז המסך הקודם הספיק לחזור לחיים ולהתקלקל שוב וגם אנחנו הספקנו להחליט שאנחנו רוצים להוציא לכל היותר 650 שקל, ולכן חזרתי להמלצה נוספת. אני יודעת שזה לא הרבה כסף, אבל בכל זאת - מה הדגם הכי איכותי שאתם יכולים להמליץ עליו בטווח המחירים הזה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם מה הם המסכים המובילים היום? לפני שנתיים שהתעניינתי בחומרה והכל אני זוכר שהVP930 וDELL היו ממש מבוקשים בגלל הפאנל שלהם. יש איזושהי התקדמות בנושא היום?(הוציאו פאנלים חדשים?) לפי מה שאני רואה עדיין רוב המסכים עם הTN ובעצם רק הולכים ועוברים לגדלים יותר גדולים? תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה ההבדל בין מסכי המחשב של DELL 2009W ו-2009WA, פרט לגודל המסך? האם קיים הבדל מהותי? השימוש במחשב הוא לאינטרנט, צפיה בתמונות ויתכן שבהמשך בוידאו ביתי.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
ההיתי מעוניין לקבל חוות דעת על המסך ASUS 22 LCD MW221U 2Ms המסך מיועד בעיקר למשחקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות מסך LCD בגודל 24 אינץ המסך מיועד למשחקים סרטים ועבודה ב- autocad חשבתי ללכת על ה- Dell UltraSharp 2407WFP מה אתם אומרים ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים... אז ככה אבא שלי קנה לי מסך של HAIER ... דגם L26R1... עכשיו מאחורי המסך יש חיבור VGA רגיל אז חיברתי רגיל את המסך למחשב ואין לי תמונה... עשיתי סריקה במסך וזה פשוט לא מצא כלום... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-