עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Crapy,

לא הצלחתי למצוא המלצות על אחד, יש מישהו שמכיר אחד מומלץ?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  2. Started by vourt,

הי, 2 מסכים 34 אינצ', שימוש בעיקר למשחקים, יש בשניהם G-Sync והבדל מחירים גדול של + - 1,100 ש"ח. 1. מסך מחשב לגיימרים LG 34GL750-B 34'' LED 2. מסך מחשב קעור לגיימרים Dell Alienware AW3418DW 34'' LED IPS מישהו התנסה עם שניהם או אחד מהם ויכול להמליץ אם כן או לא? תודה !

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  3. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31679&iszap=1 https://www.cubeex.co.il/מסך-acer-nitro-xv273k-4k בהתחלה תכננתי לקנות את הACER NITRO XV273K 4K אבל הביקורות עליו לא טובות בכלל זליגת אור ובהירות חזקה מידי וכדומה לכן התוכנית שלי היום בעיקרון היא לקנות את הAW3418DW יש סיבה כלשהיא שאני לא אקנה אותו או המלצות אחרות עד 4000-4500 שקל?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  4. שלום, יש ברשותי מסך גיימינג- C24F390FHM של סמסונג, רזולוצייה HD שמתי לב שהצבעים לא מספיק יפים ושלפעמים התמונה חדה מידי והבנתי שאפשר לשנות את ההגדרות. אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי, ויוכל לבדוק/או שיודע כבר, מה ההגדרות במסך זה שיתנו לי את התמונה הכי יפה שאפר, צבעים חיים יותר, למשחקים וכו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  5. היי שלום, לאחר שבועיים מתסכלים של חיפוש אינטרנטי אחר המסך המושלם לצרכים שלי, התייאשתי ואשמח לעזרתכם. מחפש מסך בטווח הגדלים הללו, ברזולוציית 2K ולא 4K. ההרצים פחות קריטי לי ואני 'אתפשר' גם על 100. השימושים שלי הם בעיקר עבודה עם הרבה חלונות, וגיימינג (בעיקר אולי גיימיניג) במשחקי סינגל, אני בכלל לא משחק קומפטטיבי (הכי הרבה שלי זה RDR2 Online - שזה גם לא באמת). אני אעשה גילוי נאות, יש לי טלוויזית OLED B9 בבית, אז התחלתי להבין את חשיבותו של המסך (גם אם הכרטיס מסך שלי לא יתמוך באיכויות הגבוהות ביותר של משחקי המחשב), ולכן אני רוצה מסך שיעיף אותי מבחינת צבעים, בהירות, ניגודיות וצבע שחור ופחות להש…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Black_Citadel,

מחפש מסך לעבודה, האמת תכננתי על 30-35״ על 4K - אבל אני חושש שהטקסט יהיה קטן מדי לקריאה. בזמנו היה לי iMac 5k 27" (שעושה scaling לחצי מהרזולוציה - 2560 על משהו, וזה עדיין היה לי קטן מדי). אני עובד המון על טקסטים ואתרים, וראיתי את הסרטון הזה: אחת התגובות שם מעניינית: לכן אני תוהה אם כדאי לי ללכת על מסך 4K ענק (כדי שהטקסט לא יהיה קטן מדי) - לדוגמא 35-43״, או מסך 28-32״ עם 2K או רזולוציה אחרת. מה הקומבינציה שתתן לי טקסט קריא בלי scaling ועדיין שטח מסך גדול כדי לעבוד על הרבה דברים במקביל? אני עובד מול המסך, אולי 70 ס״מ מרחק ~ תודה רבה רבה !!

7. Started by Ligeron,

היי, מיועד לגיימינג עם כרטיס מסך 2070S, מעבד Ryzen3600. 24 אינצ', 144HZ, רצוי 1ms. 1080p.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. רכשתי AOC Q3279WG5B לפני מספר חודשים. בגדול, מסך נסבל במחיר זול, אבל מספר דברים מרגיזים אותי שם. -במדריך המשתמש (שהורדתי מהרשת...) כתוב כי ישנו CD הכולל את מדריך למשתמש, דרייוורים ואת i-Menu. משום מה ה CD לא היה בקופסה... -אני מריץ WIN10 ואחרי התקנת i-Menu (שגם הורדתי מהרשת) אני רואה וורסיה שלא מופיעה במדריך למשתמש, מה שהורדתי ממש מכוער לי והייתי מעדיף את הוורסייה המופיעה במדריך למשתמש. איפה אני מוצא אותה? באתר הדפוק ברמות של AOC כדי להוריד משהו צריך להכניס את דגם המסך ומשום מה Q3279WG5B לא מופיע כחוקי ולא נמצא בשום מקום...😥 -למערכת שלי מחוברים שני מוניטורים Q3279WG5B ודל U2715. כשאני מפעיל את ה i-Menu הוא מתחבר לדל ואני לא מוצא שום דרך להעביר אותו ל AOC. …

9. Started by Second Edition,

היי אני מחפש מסך, בתור מסך משני (וחשוב לי גם pivot) נתקלתי במסך הזה : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998967 אשמח לקבל עליו ביקורת

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, בהתאם למפרט הבא שמצאתי בפורום: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=263933 איזה מסך מחשב מומלץ? עד 1200₪ תודה

11. Started by a.li,

שלום לכולם, אני מחפש מסכים לעבודה משרדית בתקציב של עד 700 ש"ח, רצוי שיהיו שוליים כמה שיותר קטנים כי אני הולך לשים 2 אחד ליד השני. אך זה לא הפרמטר העיקרי, כמובן שאני לא רוצה מסך עם צבעים ובהירות ממש גרועים רק בשביל לקבל שוליים. כמו כן אני הולך לקנות באזור ה-6 מסכים אז אם למישהו במקרה יש מוכר שיכול לעשות מחיר יותר טוב בקניה כזאת, אני גם אשמח. תודה מראש לעוזרים!

12. Started by VGFreak,

ברשותי מסך דל U2711 כבר שנים רבות. לאחרונה התאורה האחורית שלו פשוט כבתה והוא הפך ללא שמיש. כבר השגתי מסך אחר במקומו, ועכשיו אני שואל את עצמי מה לעשות איתו. המסך במצב חיצוני ממש חדש. איך עליו שריטה. מה דעתכם? יש טעם לנסות לדבר עם מעבדות לקחת אותו? הוא היה יקר מאד בזמנו וממש לא בא לי לשים אותו ברחוב.

13. Started by Forest14,

ברשותי מספר שנים מסך DELL- U2713H עבד מעולה עד אמש- שהופיע פס ירוק דק לאורך המסך (מלמעלה למטה - בצד הימני של המסך) האם ניתן לתיקון, או שמדובר בתחילת הסוף שלו?

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  14. איזה מסך מומלץ לילד בכיתה א לשלוחן העבודה. תקציב עד 600 ש"ח תודה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by oddlyenough,

היי חברים, מתלבט בין שני מסכים ואשמח לעזרתכם. המטרה היא גיימינג FPS בעיקר ב-24 אינץ׳, 1080p, 144hz ובעדיפות ל-IPS כיוון שהמסך גם ישמש לעבודה יום-יומית. מתלבט בין ה-ViewSonic XG2405 - https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103237#.XykpBGo35wQ.link לבין ה-AOC 24G2U - https://ksp.co.il/mob/item/107610 מלבד העדפות עיצוביות (ה-AOC קצת יותר אגרסיבי בנראות) - האם יש הבדל ניכר בביצועים? ניסיון עם אחד מהם? ולמי שמכיר את TMS אולי - לא מצאתי אם ניתן לקנות את המסך בנפרד ללא רכישת מחשב. מישהו יודע? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם חבר שלי בנה לילד שלו מחשב גיימינג ועכשיו הוא צריך מסך מחשב שיתאים לכך הוא מכוון ל24 אינץ' עם אופציה (לדעתי בלתי אפשרי בתקציב) ל27. מה שחשוב זה מינימום 144 הרץ. זמן תגובה נמוך כמובן. התקציב הוא 1000 ש"ח , כשבמדית הצורך אפשר לחרוג ולהגיע ל1200. הוא ראה את המסך הזה : https://www.htzone.co.il/item/48721/מסך-גיימינג-_23.8/#productFullSpec2 שעולה 1250 באתר אבל הוא יכול לקנות ב1175 . המסך הזה טוב ? יש המלצות נוספות ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. היי, אני מחפש מסך מחשב בגודל הנ"ל אבל חשוב שיהיה מתכוונן (במיוחד לגובה), ציפוי מט, עם USB HUB וכמובן עם רמקולים מובנים לפחות 2 של 2W. פעם אחרונה שהחלפתי מסך הייתה המלצה גורפת על פאנל IPS, האם זה עדיין נכון לגבי מחשב לשימוש ביתי ולא למשחקים? תקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  18. Started by psappir,

התמונה שמגיעה מהמחשב למסך ברזולוציה של 1920 על 1080 השולים יוצאים מהמסך. יש מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  19. אהלן, ראשית אני אפתח את הפוסט באמירה שכן אני יודע שעבור וידאו מדובר בעולם בפניי עצמו הדורש מסכים איכותיים יותר בתקציב גבוה יותר, וכן אני יודע שדרוש גם מכייל מסך שזה ירכש בלי קשר להמשך, לכן אבקש להתייחס נטו לתנאי החיפוש שלי בפוסט ואני אודה לכם מראש על העזרה :] ועכשיו לענין, אני מחפש מסך 27" בתור שדרוג ל-DELL U2419H החביב שלי, הסיבה היא שאני מרגיש שאני צריך קצת יותר מרחב עבודה על המסך + מעוניין לעלות ברזולוציה, 2K וצפונה, כרגע אני מתלבט מאוד בין מס' מסכים כאשר התנאים שלי הם תקציב סביב ה-2000 ש"ח, אחריות טובה מאוד לפחות כמו של DELL, מנסיוני עם המסך הנוכחי שלי, קיבלתי אותו עם שריטה במסך מהקופסא ובוצעה החלפה באחד חדש בתוך 24 שעות, אני מעוניין ברמה כזו של אחריות שלא…

20. היי לכולם, אני צריך לחבר כ10-20 מסכים למחשב אחד ולהעלות מצגות power point שונות בין המסכים. בנוסף כל כמה דקות צריך לעדכן חלק מהמצגות, כך שshare של וידיאו או תמונות לא יעזור פה. מסכי FULL HD. עדיפות גבוהה לעשות את זה איכשהו דרך רשת LAN קווית או WIFI, אבל אם יש פתרון לפצל HDMI גם טוב. אין צורך להתחשב במגבלות תקציב, מדובר בעסק. אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון, או מכיר שירות כזה.

21. Started by Aviadrose,

אני מחפש לקנות מסך מחשב למקבוק פרו שלי (2017) יש לי מתאם hdmi ככה שמבחינת חיבורים אני פחות מוטרד. עד היום עבדתי במשרד עם שני מסכי 24 אינץ ואני רוצה לקנות מסך אחד של 27 אינץ׳ בשאיפה שייתן את המענה בגודלו לשני מסכים. הצרכים שלי הם כמעט רק משרדיים בלבד, עריכה קטנה פה ושם, אבל אני לא גיימר ולא צופה בסרטים מהמחשב. עם זאת אני יושב מול המחשב מלא, אז אני צריך מסך טוב (אגב כדי ללכת על קעור?) אחרי בירור קטן שעשיתי אני מאמין שאין סיבה להוציא יותר מ1000 ש"ח על המסך, אבל אני פתוח לכל סוגי ההמלצות יש לי נטיה ללכת על דל p2719h אבל פתוח לכל המלצה (גם כזאת שתגיד שאני יכול לחסוך ולקנות מסך יותר זול שאינו פחות טוב) אני מעדיף משהו מהרשימה הזאת של קיי אס פי סת…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  22. Started by royban,

הי,מעוניין לרכוש Gigabyte G27Q-זה בערך התקציב. זמן לרכוש או שיצפויות הנחות משמעותיות בקרוב? תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  23. היי חברים, משתגע ממהדבר הזה חיברתי מחשב נייד LENOVO T480s עם כבל HDMI למסך 4K חדש של סמסונג. המקסימום שאני מצליח לקבל זה 29-30HZ במקום 60 והעכבר גם זז מוזר. ניסיתי להחליף כבל HDMI ללא הצלחה. יש לציין שאת אותו מסך חיברתי גם עם DP למחשב הנייח ושם יש זיהוי של 60HZ כאשר הכל נראה תקין. למישהו רעיון?

24. אהלן. אני בקרוב מתחיל עבודה שהיא 100 אחוז עבודה מהבית (כנראה גם אחרי עידן הקורונה) עיקר העבודה היא קריאה של מאמרים וקצת טרמינל ותכנות. בערב לפעמים אני משחק במחשב אבל זה די שולי. כרגע בבית יש לי מסך 24 אינץ' full hd ישן (בן 5 שנים) של dell יש לי מחשב נייד macbook pro 16' 2019 שאני רוצה לחבר למסך החדש. בגדול חשוב לי הרבה real estate כדי לעבוד עם מספר חלונות. באופן אישי אני מעדיף מסך גדול אחד עם הרבה real estate על פני 2 מסכים. מכיוון שאני לא מעוניין לקנות docking למחשב, מאוד קורץ לי הפיצ'ר של מסכים עם חיבור usb-c שאפשר לחבר את המחשב וגם להטעין במקביל. תקציב: עד כ2500 ש"ח מה שמצאתי…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  25. Started by עמית הוברמן,

היי מתייעץ לגבי מסך מה אומרים על ROG STRIX XG27UQ האם למישהו יש אותו \ חוות דעת?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.