עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לפני כמה זמן קניתי מסך lg l19wt. וכשאני צופה בסרט שנועד למסך רחב בכל זאת יש שניי פסים שחורים..... ורק שאני מגדיר ת'סרט ל- 4:3 רואים על כל המסך ואני לא מבין איך זה היגיוני ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה..... אני ישמח לקבל עזרה.... eyal91....

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  2. האים ה DELL 2007 WFP או FP מתאימים גם לשידורי טלויזיה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  3. היי המחשב נייד שלי נפל ועקב כך נסדק המסך עדיין רואים תצוגה אהל יש נזילות בצידי המסך אני מעוניין להחליף את המסך שהוא מדגם 15.4 של חב אייסר ACER אם מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש רק את המסך ללא עבודה כי אני פתחתי לבד וראיתי כיצד ניתן להחליף אותו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  4. Started by vk,

מה אתם אומרים עדיך מסך 17" או 19" בתקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. Started by yanai9837,

אני מחפש מסך טוב לא יקר באיכות סבירה מה אם זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8351

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. ^ העיקר שיתן יחס איכות למחיר הכי טוב שאפשר, למרות שאני מתאר לעצמי שזה קשה במחיר כזה. תקציב 1000-1300 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  7. Started by AVIMEN,

שלום אני צריך מסך מחשב בסביבות 400-500 שח לקריאת מסמכים מצולמים וטקסטים ראיתי את זה מסך מחשב Lenovo LI2264D ‏21.5 ‏אינטש לנובו שהוא IPS וזמן MS7 וחברה פחות נחשבת מצד שני ראיתי את זה מסך מחשב Dell E2218HN ‏22 ‏אינטש דל שהוא פאנל TN ו MS5 וחברה נחשבת יותר מה עדיף או המלצה אחרת תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. מותג הגיימינג של היצרנית הטאיוואנית יציע שילוב של מימדים גדולים, קימור, רזולוציה מוגדלת, איכות וקצב רענון גבוה - בתג מחיר של כמעט 10,000 שקלים לכתבה

9. שלום, אני מתלבט בין מספר מסכים. אני רוכש מסך פעם ב.. ולכן מעוניין להשקיע טיפה יותר על מנת שיהיה מסך איכותי וישמש אותי לזמן רב. קראתי ביקורות מאוד טובות על L2000CP lg במחיר 1800 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=21444 מה אתם אומרים גם על Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=20400 השימוש שלו יהיה משחקים + עבודה עם טקסטים כחצי חצי אין העדפה מה אתם אומרים?

10. בן דוד שלי מחפש מסך LCD בגודל 19" עם tv tuner (מסך מחשב שהוא גם טלוויזיה). בחנות מחשבים שאני עוד בה המסך היחיד העונה לדרישות שאני יכול לקבל הוא של חברת ktc. מייבא את המסכים האלה היבואן של XFX ושל זיכרונות קורסייר. חברת ktc לא מוכרת לי בתחום המסכים ורציתי לשאול כאן אם מישהו שמע עליה ואיך המסכים שלהם. הדגם עליו הומלץ לי הוא KTC - KPD 9005L-TD. אבקש תגובות בנוגע למסך שהזכרתי והצעות למסכים אחרים במחירים סבירים שעונים על הדרישות שציינתי (19" עם tv tuner). תודה רבה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Roeebaeloha,

היי, אני משתמש במסך M32U כבר מספר חודשים ולפני מספר ימים רכשתי מסך נוסף שהוא M32Q. כשאני מחבר את שני המסכים למחשב הנייד שלי אני רואה שה-M32U יכול לעבוד בקצב 144 הרץ שלו ברזולוציה 4K אבל המסך השני מגיע רק עד 720p בקצב 60 הרץ. חשבתי שיש כאן בעיה של רוחב פס או מאמץ על המחשב (אין כרטיס מסך נוסף והכל זה על האינטל גרפיקס) אז הורדתי את ה-M32U ל-60 הרץ ב-1440 אבל לא היה שינוי, גם ב-1080/60 לא היה שיפור עם המסך השני. המסכים מחוברים לדונגל ואני מחבר אותו למחשב עם USB-C. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? אציין שבעבודה אני מתחבר לשני מסכי 4K/60 עם דונגל USB-C זהה ואין שום בעיה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. צריך שבעיקר שהיה בעל צבעים ובקונטרס גבוהה מאוד ,למשחקים בתלת מיימד ,ולסרטים לפעמים בעדיפות אחרונה. מבחינת גודל כמה שיותר עדיף. תודה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. בקרוב אני מקבל פיסי3 ואקבוקס עלית וכרטיס מסך 8800 או 2900 ואני מבקש עזרה בבחירת מסך ברמת מחיר שלא עולה על 2000 שח ושייתן תצוגה יפה למכשירים שאקבל ביבוא אישי אני מדגיש לא קניתי בארץ ואני לחוץ בכסף למסך בגלל זה ארצה המלצות לרמת מחיר שציינתי אשמח על העזרה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  14. אני מחפש מסך גדול וזול למשימות OFFICE (נוח לעבוד עם מסך מפוצל). איזה מהמסכים הבאים עדיף? Samsung 2333SW http://zap.co.il/model.aspx?modelid=720100 LG W2343T http://zap.co.il/model.aspx?modelid=727678 iiYAMA 2407HDSB2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2663&CatCode=552

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  15. Started by Or Rahamim,

היי לכולם, מחפש מסך 24 אינץ עד 1000 ש''ח. השימושים העיקריים הם סרטים/גיימינג/לימודים. לאחר צמצום אפשרויות מתלבט בין שני אלה : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=946941 https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873416 הדבר הכי חשוב מבחינתי זה איכות תמונה, ובגלל זה הראשון עם ה-HDR מושך אותי יותר. יש עוד משהו ששווה לבדוק או שאלו הטובים ביותר ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. אהלן, אשמח לעזרה! דיי הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים.. אני מחפש מסך 27', 4K שישמש אותי לפיתוח וגיימינג. השימוש העיקרי שלי הוא לפיתוח לכן אני מעדיף מסך שטוח. רזולוציה: 4K. קצב רענון: כרגע אני עם כרטיס מסך התומך בעד 60hz אך בעתיד אני כנראה אשתדרג, לכן מעדיף קצב גבוה יותר. שוב לי גם שבגב המסך תהיה הכנה לתליה עם זרוע. לגבי התקציב והקניה, עד 1500 ש"ח. אפשר בארץ אבל גם אין לי בעיה לרכוש מחו"ל - amazon, newegg וכו', כל עוד המחיר יהיה משתלם. מה דעתכם? נתקלתם במבצע מעניין בבלאק פריידי בתקציב דומה לשלי?

17. אורח
    Started by אורח,

מה ההבדל בין החיבור האנלוגי ולדיגיטלי כשאני מחבר את המסך? ומה עדיף?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  18. Started by bay,

כמו שאפשר לשים לב אני ממליץ בחום בפורום על מסכים של BENQ מסדרת G2XXX, עד אז חשבתי שכול מסך בעל פאנל TN הוא מסך 6-ביט אבל באתרים רבים כתוב שהBENQ G2420HDBL הוא מסך 24-ביט שאלתי את BENQ כמה ביט הוא במקור וקיבלתי תשובה כזאת: Dear Gavriel The color support divides into the RGB three kinds, The one color is 6-BIT originally, But that will simulate to the 8-BIT, And the color support is multiplied by three 8BIT, So Calculated figure is 24BIT. " מישהו יכול להסביר לי בדיוק או בערך מה ה"קאצ'" כאן??

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  19. Started by momi2004,

רוצה לקנות למשפחה שני מסכים. השימושים הם גלישה ואולי קצת עבודה משרדית. מוזר לי קצת שאני קניתי את הסמסונג 943BW בזמנו ב 650 וזה היה די זול, והמסך בסך הכל סביר ומגיע עם ארגונומיה. והיום קשה כמעט למצוא את המותגים הגדולים במחירים האלה. למישהו יש המלצות? כיוונים?

20. Started by dood,

שלום , אני מחפש מסך מחשב שיתאים למשחקים וסרטים וגם לגלישה באינטרנט קראתי שה VIEWSONIC VP930B מומלץ פה בפורום . חלק מהביקורות ברשת אומרות שהוא לא הכי מתאים להצגת סרטים ולמשחקים בגלל הפאנל שלו וזמן התגובה. האם זה נכון ? ואם כן איזה מסך אחר מומלץ בתקציב דומה של כ 1500 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  21. Started by izhark,

נועד לשימוש כ;ללי, כולל משחקים אני מבין שהאפשרויות המומךצות כרגע הן : SAMSUNG 2333T 23" LCD או DELL UltraSharp U2311H 23" LCD האם יש ביניהם הבדל? הדל יקר יותר ב 90 שקל, האם יש הבדל מורגש? ואולי יש מסך אחר באיכות דומה (גם 22 מספיק) יותר זול?

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  22. Started by skyfire,

כל הכבוד לksp שמחזיקים את המסך במלאי. רציתי להתעניין מה חושבים בפורום לגבי המחיר? נראה לי שפספסו שם באיזה 1000 שקלים פחות או יותר. המסך מתומחר כמו מסכי 27" 1440p.

23. Started by Refaelo,

שלום לכולם ראיתי שיש מסך חדש של DELL דגם E248wfp מישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הנ"ל לבין הדגם 2407wfp תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. היי אני לא צריך מסך איכותי יותר מדי לעריכת וידאו או למשחקים- אני מעדיף מסך של סמסונג,גודל 20/22 בתקציב שלא יחרוג מ 850, אם החריגה ממש הכרחית והיא יחסית קטנה (20-50 שקלים) אז אין בעיה. אני אשמח להמלצות. תודה (המסך למחשב חדש,אם אתם צריכים את הדגם של הכרטיס מסך מסיבה כלשהי-הנה הוא: GTS250)

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  25. Started by Vaz,

יש לי מין סימן כזה של אבק או לכלוך במסך שלא יורד , איך אני מנקה את זה ? עם מטלית לחה ? סמרוט יבש ? איך מנקים מסך lcd ? צריך חומר מיוחד ? אגב זה מסך cmv 222h בהתחלה שנאתי אותו ! ורציתי להחליף אבל לקח לי שבוע להתרגל , ולהגדיר את ההגדרות שהכי יתאימו לי , גם אני חושב שאחרי כמה ימים המסך התחיל להיות יותר טוב. עוד שאלה : איך אני מחבר את המסך הזה לטלווזיה ? איזה כבל צריך ? כלומר אני רוצה שיראו את מה שיש במסך בטלווזיה ולהפך

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.