עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by DreadMare,

שלום, יש לי מסך של chimei T39D '20 וקיבלתי איתו קבל של HDMI - חיבור רגיל, וגם חיבור DVI-D שאמור לשפר את האיכות. עד עכשיו השתמשתי ב DVI אבל שמתי לב שאי אפשר לעלות הרצים דבר שקצת הפריע לי, עכשיו אני לא יודע אם יש הפרש כזה גדול באיכות ב DVI או HDMI אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה -מה ההבדל בין HDMI ל DVI ? -למי זה באמת משנה ? רזולוציות גבוהות\נמוכות ? -אם אני מריץ את המסך על הרצים גבוהים נגיד 100 במקום 60 זה פוגע באורך חיים שלו ? -יש הבדל בין צריכת החשמל ובאורך החיים של המסך אם אני משתמש ב HDMI\DVI ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by RebliNk17,

יש לי את המסך הנ"ל ואני רוצה להגדיר אותו הכי טוב שאפשר באיזה הגדרות עלי להשתמש? מה עלי לשנות ומה עלי להשאיר על מנת שהצבעים לא יהיו בהירים מדי וגם לא חשוכים מדי

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  3. אהלן כולם ! בינואר (מסתבר) ביררתי פה בפורום לגבי קניית מסך חדש. קיבלתי המלצות חמות לגבי ה971P בזמנו ונעניתי בצורה טובה ועניינית. כיום כעבור כמעט שנה המסך הגיע לביתי, (כן... אתם יודעים איך זה, לפעמים מדברים הרבה על לקנות מחשב חדש ובסוף זה מתעקב קצת). בכל אופן רציתי להודות לכם על ההכוונה! המסך נראה ממש יוקרתי ולא שיגרתי בכלל במראה שלו. אז קודם כל תודה ! לכל העוזרים למינהם הבנתי שיש צורך להתקין כמה דברים בכדי להנות מהמסך כמו שצריך כמו תוכנת magic tunes. אשמח אם תוכלו להכווין אותי לגבי איזה תוכנות אני צריך להתקין (ומאיפה אני משיג אותן) ובכללית מה אני עושה עכשיו על מנת לקבל כיול אופטימלי של המסך. בתודה מראש ! (הthread בזמנו: http://hwzone.co.il/community/index.php?top…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by dannyhecker,

שלום לכולם. קניתי טלוויזיה LCD של GRATEZ 32 אינץ'. אני מתקשה לחבר אותה למחשב. יש לי כרטיס מסך RADEON 9500/9700 עם יציאת DVI. כשאני מחבר את החיבור DVI למחשב אני שומע צפצוף כמו כשמחברים התקן USB והטלוויזיה עוברת אוטומטית למצב HD. הבעיה היא שאין תמונה.. המסך הרגיל שמחובר למחשב נכבה, ואני רואה תמונה שחורה בטלוויזיה. יש רעיונות? המערכת עובדת על WINDOWS XP. שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  5. Started by madweed,

שלום לכולם, אני רוצה מסך בסביבות ה 1000 שקל והשימושים שלו יהיו משחקים עם גראפיקה נחמדה וכן סרטים וסדרות. מחפש משהו בגודל של 22~ אינץ'. בעיקרון שמתי עין כבר על הדגם הזה: LG W2262TQ נראה עם מפרט חביב ותמיכה בHD ובתווך מחירים שלי. אם יש לכם התרשמות מסויימת על המוצר הזה/הצעות על מסכים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  6. אמור לעלות על מערכת הכוללת Dual Core (לא Core2Duo) עם כ. מסך 8500GT ו2 גיגה זכרון. כמו כן מחירו 2200 באופיס דיפו - אם אתם מכירים חלופות מעניינות ששוות את הכסף (לא מעוניין לחרוג מן התקציב הנ"ל) אשמח להתעניין. (כמו-כן רצוי חנות באזור המרכז - עדיפות לאזור ת"א) בתודה מראש לכל תגובה שי ביטון.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  7. שלום, חברים אני מעוניין במסך רחב 23",אך ללא תקציב מופרז. אני מביט בהודעות הללו ורואה אופציות לא מעטות: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=6&SalesSubCatID=36&SalesSubCat3ID=294&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info= האם לדעתכם ישנם נוכלים שמסתתרים מאחורי הודעות שכאלה? איך ניגשים לרכישה שכזו וכיצד כדאי לבדוק ת'מסך [בעזרת תוכנה למציאת פיקסלים שרופים לדוגמא?]. האם ישנו דגם שאתם יכולים להמליץ לי עליו? [שימוש למשחקים+עריכת וידאו, אפטר אפקטס\תלת. -אני לא איש מקצוע כרגע, לא רוצה זבל אבל גם לא רוצה סופר-מסך]. אשמח גם לשמוע אם יש לכם הצעות אטרקטיביות [עד 1100 שקל] למסך מחנות מסויימת? תודה רבה לכולם! :]

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  8. Started by אבשה,

LG 22" W2241S DVI או Asus 22" LCD VW223T 5MS 1:2000 או שיש לכם מסך אחר להמליץ באותו סדר גודל של מחיר??

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  9. Started by zniibidl,

חנות זולה איכותית וטובה שיש בה למיידי? כולם אומרים לי עוד שבוע עוד שבועיים

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by Lior4543,

אבא שלי הביא לי בהפתעה את המסך http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697929 הוא קנה אותו ב600 שקל במבצע, השאלה שלי האם המסך הזה טוב, איכותי ויחזיק זמן רב?

11. יש לי את הטלויזיה הבאה בחדר: http://toshiba.co.il/Index.asp?ArticleID=1470&CategoryID=109&Page=1 מכיוון שאני קונה מחשב חדש ללא מסך (והמסך הנוכחי די הרוס) חשבתי לחבר את הטלויזיה הנ"ל שתתפקד כמסך מחשב. השאלה שלי היא כזאת, למחשב הנוכחי (שהוא ממש ממש ישן) חיברתי את הטלויזיה למחשב, אבל מה שראו זה קווים בצבעים שונים. (השתמשתי בכבל שהוא זהה משני צידיו, שנראה כמו החיבור למחשב של המסכי CRT - 15 פינים כאלה) האם למחשב החדש זה יעבוד? יש כבל או יציאה שלא השתמשתי שהייתי אמור? עד כמה שאני יודע לכרטיס מסך שיהיה לי תהיה כניסת HDMI, אבל לא רשום על הטלויזיה שיש לה יציאה כזאתי.. מה עושים כדי להשתמש בטלויזיה הנ"ל שתתפקד כמו שצריך? תודה לעוזרים (:

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by massinvallus,

הדרישה היחידה שיש לי היא רזולוציה של 1600X1200. היעוד של המחשב הוא בעיקר להפעלת תוכנות בלי גרפיקה כבדה, וצפייה בסרטים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by תינוק22,

http://ksp.co.il/?select=.230.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13768&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= אודה לתגובתכם או זה http://ksp.co.il/?select=.230.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13587&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= כיום יש לי מסך של CHIMEI נראה לי זאת חברה גרועה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  14. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ובמסגרת החידוש מחליף גם את המסכים שלי אני עובד מול שוק ההון ולכן רואה הרבה גרפים במספר מסכים אני מעדיף מסך עם תכונת PIVOT ולכן אני מתלבט בין לקנות 3 מסכים סמסונג 2443 לבין 4 מסכים 2243 אשמח לקבל את חוות דעתכם והמלצה למסך אחר אם יש למישהו תודה חזי

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. אהלן, קניתי היום את המסך הנ"ל - נראה מדהים. ניסיתי לסובב את המסך ככה שהוא יהיה אנכי בעזרת אופציית הPIVOT שבו - אך המסך לא מסוגל להסתובב במלואו מבלי לפגוע בבסיס העגול. גם אם אני מרים את המסך הכי למעלה הוא עדיין נתקע. האם כדי לסובב אותו עליי לפרק אותו מהבסיס העגול שלו או שיש דרך יותר פשוטה לעשות זאת? פשוט נראה לי קצת מגוחך שבכל פעם שארצה לסובב אותו לצורה אנכית ולהחזיר למאוזנת אני צריך לפרק אותו מהבסיס העגול... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  16. הי מחפשת המלצה למסך LCD זול. הוא ישמש למחשב הישן שיעבור אחר כבוד לתפקיד טייס משנה. לא יעבוד על דברים מורכבים, לא משחקים או גרפיקה. מחפשת מסך סביר במחיר זול.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  17. Started by Dani24592,

היי אני חדש בפורום ויש לי שאלה.... השבוע יש לי יומהולדת וקנו לי מתנה מסך LCD FP2226W PROVIEW רציתי לדעת אם בחרתי מסך טוב? או שכדאי להחליף? אישית אני רואה בו מצוין והוא לא רע 22".... אה ועוד שאלה מה זה חיבור DVI-D? קבלתי עם המסך כבל לחיבור הזה ואני לא יודע לאן מחברים אותו... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  18. שלום חברה, רציתי לדעת האם כדאי לי להחליף מסך מבחינה בריאותית? תודה..

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by Liran3331,

http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=244 מחיר טוב אבל אין לו DVI ... זה משנה משהו? יש משהו מומלץ יותר במחיר הזה בערך? שווה להוסיף קצת בשביל ה 1907FP ?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  20. Started by AreaDooM,

אממ אני הייתי רוצה 19'' טוב אם אפשר בתקציב הזה השימושים העיקריים הם :גלישה , משחקים וסרטים.חווית המשחק והצפייה חשובים לי. אם אפשר תתנו הסבר קצר על הסיבה שבגללה אתם מציעים את המסך. המסך החדש אמור להחליף את הLG L1730B . תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  21. קניתי השבוע את הLG W2042T (עדיין באריזה) ואמרו לי שכדאי לי להחליף לSamsung 2053BW המטרה של המסך הוא עבודה משרדית והוא יחובר לכרטיס מסך מובנה בלוח GA73PVM-S2H האם כדאי להחליף? או שאין בכלל הבדל? זה יוצא בערך תוספת של 50-100 ש"ח... וכמובן זמן... תודה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  22. ואי אפשר להנמיך יותר את הכיסא

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  23. סוף סוף, נשרף המסך המעפן שלי, וכרגע אני עובד על הטלוויזיה ההרוסה שלי... המסך שלי נשרף וברצוני לקנות אחד חדש... התקציב לא מוגדר, כי אני קונה כדילר ויש מסכים שעולים לי 100 ש"ח פחות ויש 600 ש"ח פחות... בוא נגיד שהכי יקר שאני יכול לעלות זה: SAMSUNG 2493HM כנראה מסך חדש דבר ראשון:מישהו מכיר את המסך הזה??? אין בו לוטו פאנלים כמו הסמסונג האחרים? וכתוב שיש לו DCR של 1:10000 האם יכול להיות שזה פאנל IPS או VA? ואם כן, הוא שווה? כעיקרון, אני רוצה גודל 24" אך גם 22 יספיק לי... תציעו לי הצעות טובות יותר בתקציב פחות מהסמסונג אם יש, או תנו לי אישור להזמין אותו חח...

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  24. שלום לכולם, אני צריך מסך בגודל עד 32 אינצ' FULL HD או יותר הפרמטר הכי חשוב: צבעים המסך צריך להיות בעל יכולת להציג צבעים אמיתיים, לא שיפור צבע או שינוי צבע כניסות רצויות: AV - מתאר לעצמי שזו תהיה הבעייה הכי גדולה בעניין HDMI כל חיבור נוסף , מה טוב.. מבחינת תקציב, עד5000 ש"ח יש אפשרות להתגמש כמה שצריך תודה רבה

25. שלום לכולם, מעונין במסך בעיקר למחשב שישמש גם כטלוויזיה בחדר ילדים. (בהתחלה תוכנן על מסך למחשב, אך מפאת מקום הוחלט לשנות עמדה לכיוון שילוב טי.וי) גודל עד 22 אינץ כמובן רחב שיתמוך ברוזולציות הטבעיות NR, ושיציג ניגודיות טובה על מנת שלא יכאבו העיניים ושיהיה מסך מחשב טוב. תודה רבה לעוזרים, אשמח לכמה דגמים ומאיפה כדאי לקנות, כמובן שיהיה אחריות. אני גר באזור הקריות.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.