עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gilvi,

שלום, יש לי את המסך samsung 2233bw ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו פרט לעניין אחד. כשאני מסתכל על תמונות(או סרטים, או כל דבר אחר) שרובן בצבע אפור-שחור אני מרגיש בכאילו המסך מאוד מרצד(אבל החלק הלבן בתמונה נורמלי לחלוטין). מה לעשות? אני חושב ש-color calibration יעזור(לא עשיתי בכלל). תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  2. Started by tiptipon,

רכשתי את המסך סמסומג 226BW והגדרתי אותו למצב NATIVE RES 1200X1680 אבל אני לא יכול לעלות את קצב הרענון מעל 60 HZ יש למישהו רעיון למה ?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  3. היי, מחפש המלצה למסך LCD 22" 1680X1050 2MS מיועד למשחקים כבדים ברשת תקציב של כ- 1000 ש"ח תודה !

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  4. אני יודע שהנושא ממש נחרש פה.. אבל מחר אני הולך לשים על המסך הזה 2000 ומשהו שקל ולא בא לי להתאכזב אז בבקשה תעזרו... קודם כל, נתקלתי במסך בדגם 2007FPV, מה השונה בו מאשר ב2007FP? דבר שני, אני לא יוצא מההתלבטות בין רחב לרגיל... הPIVOT במסך הרגיל מורגש ביכלל? היחס בין הרוחב לגובה משמעותי או שרק במסך הרחב אוכל להרגיש זאת משמעותית בגלישה באינטרנט? בעיקרון אני רוצה את המסך הרגיל ביגלל משטח העבודה הגדול שהוא נותן לי בעבודה עם תוכנות, ומצד שני במסך הרחב בעבודה עם PIVOT מקבלים יתרון ענק בגלישה באינטרנט... אז נסדר את העניין ל3 שאלות: 1. מה מיוחד ב?2007FPV 2. הPIVOT בגרסא הלא רחבה משמעותי מבחינת היחס בין גובה לרוחב המסך? 3. אם יש עוד משהו שעלי לדעת על המסך לפני הקניה / הצעה כלשהיא לגב…

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by GEVER1,

יש בבית של ההורים טלויזיה שמחוברת לאנטנה על הגג גם יש ממיר דיגיטלי עכשיו אני גר בחצר בדירת חדר ויש טלויזיה.. אני צריך לחבר כבל מהטלויזייה לאנטנה על הגג איזה מפצל אני צריך ואיך אני שם תמפצל אם אפשר קישור

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by Silol,

רציתי לדעת איך המסך UltraSharp 2407WFP 24 של דל, והאם הוא טוב למשחקים וסרטים בלי מריחות וכאלה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by LOOSE,

דברתי עם מוכר בחנות (לא זוכר את שמה) ובקשתי ממנו להמליץ לי על מסך מחשב שטוב למשחקים וסרטים על ה DELL 2408 הוא לא המליץ בגלל הלאג שלו הוא המליץ על סאמסונג T220P או משהו כזה ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  8. Started by crssa,

Dell 19 LCD 1908FP ? מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  9. Started by mtomy,

שלום לכולם לאחר מעבר על הודעות בפורום הגיעו לגמר הגדול 3 מסכים: 203B של סמסונג 931BF של סמסונג 1970HR של LG רציתי לדעת מה כדאי מבחינת אינטרנט ומשחקים ואחריות ( החלפות במקרה של פיקסלים שרופים). הייתי מעוניין על עובדות מבוססות בלבד ולא על שמועות (עדיף ניסיון עם המסכים הללו). בתודה מראשעל כל תשובה טומי

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  10. אני משחק מעט מאוד, רואה סרטים, גולש המון באינטרנט וגם שימושי טקסט לא חסרים. האם הייתם ממליצים לי עליו או שעדיף לרדת ל E2209WA? אבקש התייחסותכם, הכסף לא משחק תפקיד בשיקול.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  11. קראתי באחד הפורומים שסמסונג עשו reshipment לדגם וכרגע אי אפשר לזהות לא בHidden Screen ולא במדבקה מאחורה את סוג הפאנל. לטענתם במסכים אלה מדובר אך ורק בפאנל משלהם. כלומר כולם בעלי פאנל S . היתכן ?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  12. מטרות : גלישה באינטרנט - אופיס - סרטים - משחקים (פחות ) עיקר השימוש במחשב הוא צפייה בסרטים ובסדרות באיכות של ( divx (300 - 1500 mb ולכן חשוב לי שיהיה ניתן לראות בצורה נורמאלית כבר ממרחק של שישים ס"מ ועד ל מטר וחצי לפחות. מפרט מחשב: יש לי כרטיס מסך Gforce 8600GTS מעבד Intel עם ליבה כפולה של2.66Ghz ו - 2gb של ram קראתי פה הרבה שמציעים את ה dell 2209wa אבל הבנתי שזה המסך האחרון לבחור אם אתה רוצה לראות סרטים http://www.tomsguide.com/us/Monitors-Samsung-LG-ViewSonic,review-1345-3.html אז אולי זה לא המסך בשבילי.. ותקנו אותי אם אני טועה אבל אין הבדל משמעותי בין 1080P לבין 720P בגודל הזה של המסכים אז לא הכרחי שהמסך יהיה FHD תודה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  13. נא להצביע באיזה מרחק אתם יושבים בזמן צפיה בסרטםי ובאיזה מרחק אםת יושבים כשאתם גולשים באינטרנט, קוראים טקסט, וכו'

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  14. אני יודע שיש לו פאנל מסוג S-PVA ומחירו בסביבות 1600 ש"ח. האם למישהו היה ניסיון איתו? האם הוא שווה את הכסף? תודה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by shime,

שלום לחברי הפורום אבקש המלצה לרכישת מסך המיועד רק לעבודה : קריאת מסמכי WORD ומסמכים אחרים מתוך האינטרנט בנוחות וללא עייפות של העיניים. בסכום עד 1800 ש"ח תודה שמי

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by guy_intel,

קיבלתי SAMSUNG 2043BW במתנה ואני שוקל אם כדאי להחליף אותו במסך אחר סביב אותו סכום (1500 שח). אני מוכן להוסיף במידת הצורך עוד 200-300 שח. השאלה איך המסך הזה והאם לא כדאי להוסיף עוד קצת בשביל מסך 22" ? השימוש העיקרי הוא למשחקים אבל גם לקריאת טקסטים. להשאיר או להחליף ??

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  17. Started by emule2,

יש לי מסך CRT התצוגה בו קצת עקומה לא משנה באיזה כפתורים אני לוחץ ואיזה הגדרות אני משנה אני לא מצליח ליישר אותו כמו שצריך יש תוכנה שמותחת את התצוגה באופן אוטומטי?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by iem,

למישהו יש מסך ולא WIDE באיזור ה- 1100 ש"ח, אמין של חב' LG או אחרת מוכרת שהוכח כבר בשוק ? תודה !

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  19. יש לי תוכנה שהויזואל שלה מגיע עם חלון בגודל קבוע שלא ניתנת לכיונון לדוגמא גודל 37*30 שזה גודל של מסך 19 שאיתו עבדתי לאחרונה קניתי מסך 24 והעברתי את הכבל מחשב מהמסך 19 ל24 והתוכנה נשארה באותו גודל של מסך 19במסך ה24 ונשאר לי מקום בשולחן עבודה מעבר לתוכנה לפתוח עוד חלונות ואז כשכיבתי את המחשב ופתחתי מחדש ופתחתי את התוכנה התוכנה נמרחה לי על כל המסך 24 ולא נשאר לי מקום לעבוד במקביל לתוכנה עם עוד חלונות ( ולא יוצא לי שום תועלת מהמסך 24 ) מצאתי צורה פרימטיבית לעקוף את הבעיה אני משנה את הרזלוציה של המסך לרזלוציה של מסך 19 ואז פותח את התוכנה ואז משנה את הרזולוציה למסך 24 ואז יוצא לי התוכנה בגודל של מסך 19 ורזלוציה של מסך 24 אודה למי שיוכל לתת לי פיתרון יותר טוב לבעיה ? …

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  20. כתוצאה מרעמים וברקים לפני כמה שבועות, נשרף המסך שלי, הוא היה מאג גדול ומסורבל אבל עם זאת מספק מאוד. אני רוצה עכשיו לקנות מסך LCD טוב, שהתקציב הוא 1200 ואפשר קצת לחרוג ממנו, לא הרבה. אני לא מבין במסכים כמו שאני מבין במוזיקה אז אני מבקש כאן ייעוץ פשוט. אני לא יודע מה יותר כדאי, מסך רחב או מסך רגיל, אז תגידו לי אתם ם: , רק לא 17 אינץ'.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by r32,

שלום קניתי אתמול מסך lg w2042t מסך רחב שהרזולציה המקסימלית שלו היא 1680*1050 אבל שאני בא לסדר את הרזולציה במחשב (יש לי ויסטה) יש לי אפשריות של רזולציה יותר נמוכה שהאיכות לא טובה וכל התמונות מרוחות ורזולציה יותר גבוהה שהמסך כותב הודעת שגיאה איך יש לי אפשרות להשיג רזולציה המקסימלית של המסך? אני מחובר אנלוגי לכרטיס מסך ob של אינטל x3100

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by asaf_azar,

מזה 1080P ו1080I ? ואיך זה מתקשר ל2407WFP? עאילו אני יודע שזה HD אבל יותר מזה אין לי מושג.... אשמח לתשובות.

23. Started by davenos,

הדגם : ACER P193W מחיר: 800 איך המסך? שווה אתה המחיר? יש לכם הצעה למסך טוב יותר באותו תקציב פחות או יותר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  24. עד עכשיו חיברתי ל LCD מחשב חדש דרך כבל מ DVI במחשב ל HDMI בטלביזיה, התמונה לא הייתה משהו, טקסט קטן היה כמעט לא קריא, קצת בהיר מדי ומרצד.. עכשיו חיברתי מחשב עתיק (voodoo 3000!!) בRGB ל RGB בטלביזיה, והתמונה נראית מדהים! הכל חד וחלק ויפה! איך זה ייתכן? האם זה ההמרה בכבל? אולי הוא פשוט פגום?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by guyku,

לאחרונה קניתי מסך DELL 2007WFP, כפי שכתבתי בנושא קודם, הוא מהבהב לי מאד בחיבור VGA ואני הולך להחזיר אותו בקרוב. נראה שאני אקנה את ה- 226BW והייתי שמח לדעת האם מישהו חיבר אותו ל-VGA ואם כן האם ישנו הבהוב כלשהו במסך? תודה!

• 5 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים