עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. עכשיו לא סגרתי איתם על כמה כמות פיקסלים הם מחליפים את המסך. האם יש מצב שהם יחליפו את המסך בגלל פיקסל שרוף אחד?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  2. אתמול (1.4) הגיע מלאי ליבואן דל בארץ!!! הגרסא A04 פאנל S-IPS תודה לכל הממליצים מסכים מדהימים. אין מריחות והכל מצויין.תודה ולהזכירכם היו לי שני מסכים חדשים של סמסונג 931C שהוחזרו לחנות עקב תצוגה כואבת לעיין.....אין מה להשוות. שוב תודה לכל משתתפי הפורום.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  3. http://www.flatpanels.dk/panels.php

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  4. אני קונה מחשב חדש השבוע ובהצעה שנתנו לי יש מסך של LG זה המסך http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474 יש לי איתו שתי בעיות: 1) אני מעדיף מסך רחב כי אני עובד עם CUBASE ופוטושופ וזה הרבה יותר נוח לי במוד רחב 2) אני מעדיף שלא לרכוש LG מטעמי אחריות ונסיון לא טוב אני אשמח לקבל הצעות למסך שישמש בעיקר לשימושים שאמרתי, אני לא גרפיקאי מקצועי או משהו - פוטושופיסט מתחיל למדי והמחשב ישמש בעיקר לעבודה על CUBASE ואינטרנט. מה שכן אני רוצה שתהיה אפשרות לצפות בסרטים כמו בנאדם ואם פעם בעשור יתחשק לי משחק - שאני לא אבכה מעלבון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  5. במקרה וקיים אשמח לקבל את שמו המדויק ולינק . יש אפשרות חריגה אבל עד 100ש"ח גג אלא אם כן אצליח לקבל דבר מדהים בטיפה יותר. בתודה מראש!

6. Started by iSolt,

G3223Q DELL 4K 144HZ

7. Started by Cocoon,

אם אפשר המלצה על מסך מחשב הכי טוב בכסף הזה ולמה הוא יותר טוב מאחרים, שאלה, הרבה אמרו לי שה-T220 הוא הכי מומלץ למרות שיש אחד של LG יותר זול והוא FULL HD, אז למה לא לקנות אותו? ד"א יש לי HD4870 512MB

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by NDickler,

שלום לכולם, רציתי לדעת מהו המסך 22" עם פאנל TN הכי מוצלח היום, עד 1500 ש"ח . הוא בעיקר למשחקים ועבודה באינטרנט , הייתי רוצה לקנות פאנל יותר איכותי אפילו אם זה לרדת ל20 אינץ אבל אין בתקציב הנ"ל אין לי להשקיע. הוא ירוץ עם 8800GTS 640 MB (לסרטים תהיה לי בקרוב טלוויזיית LCD )

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by AloN(-)KiLLeR,

1. איך בודקים בדיוק אם המסך בעל פנל הרצוי S-IPS. 2. איזה הגדרות כדאי לכייל. 3. איך בודקים עם פיקסלים מתים. 4. האם ניתן לחבר PS2 למסך? 5. האם יש כניסה ליס מקס במסך? 6.כמה אתם מרוצים ממנו?

10. Started by the-f-master,

יש לי מסך 2407 ואני מתכונן לרכוש סוני 3 ולחבר אותם...זה משנה אם הסוני הוא PAL או NTSC? ואם אני מחבר אותם אז בDVI לHDMI ולא דרך הקומפוננט,נכון?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by weinman,

אני שוקל לרכוש מסך 24 לשימוש כללי וטיפול בתמונות EIZO מציעה כמה מסכי 24. לצרכים שלי הפרט החשוב הוא איכות הצגת התמונה בייחוד בתחום הכהה יש סיבה לא ללכת על הדגם הזול S2401W ? לא מצאתי על S2401W סקירות ברשת. אשמח לקישורים מה ההבדל המשמעותי מול הדגם S2431W ? המקבל תגובות טובות בתחום איכות התצוגה אבל מחוץ לגבולות התקציב כמו כן אשמח להמלצה למסך באיכות מקבילה באותו טווח מחירים (עד 5000 ש"ח) ה DELL 2408WFP-HC אולי שווה את מה שהוא נותן במחיר המחיר אבל לא מומלץ כבחירה מועדפת לעיבוד תמונה

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by Inzagi,

שלום אני צריך מסך ב2000 ש"ח למשחקים בגודל 19 אינץ' (מה שמתאים יותר למשחקים) כרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 512MB לוח אם INTEL DP35DP לא אכפת לי רחב או רגיל, LCD, CRT או VCR - רק מסך שיהיה טוב למשחקים בתקציב ובגודל הזה.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  13. קיבלנו טלויזית lcd 32' אבל חיברתי אותה למחשב, וממה שאני רואה זה עובד מעולה ומאוד יפה... אני שוקל להשאיר אותו ולותר על קניית מסך lcd קטן של 19 (יחסי אני משער) למחשב, כי זה מתפקד כמסך מחשב רגיל (חוץ מהגודל חחח). יש לי שני שאלות, ראשית - יש לדבר חיסרונות? יש משהו שמונע מזה להיות מסך לכל דבר? אני משחק הרבה, זה יכול להפריע (אולי תגובה של טלויזיה איטית מזו של מסך מחשב?)? שנית, משום מה, עכשיו שחיברתי את המסך הזה (ואפילו התקנתי מחדש דרייברים כי זה לא עבד בהתחלה) הרזולוציה המקסימלית שאני יכול לשים היא 1028X768... אני משער שזו לא רזולוציה טבעית למפלצת כזו.. מישהו יודע למה? וכיצד אני יכול לשנות את זה, אם בכלל? תודה מראש חבר'ה.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by clown,

יש לי כרטיס מסך 6600 המחשב משמש למשחקים, סרטים, אינטרנט וגרפיקה ממוחשבת. אין משהו מבין ה4 שאני עושה יותר משאר הדברים. חוץ מזה, האם כדאי לי לשקול אפשרות למסך רחב? תודה.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  15. Started by mor5,

מחפש מסך עד 2000 שח בגודל 22-24 INCH, שימוש כללי משחקים סרטים גלישה.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by ranyadovner9,

האם יש להתרחק ממנו בגלל המחיר שאולי הוא מבציע על האיכות? המסך יחובר לXBOX 360,האם הוא יפיק תמונה טובה? מישהו התנסה איתו ויכול להגיד לי אם הוא שווה את הכסף?

17. אני זקוק למסך מחשב אפשר להגיד גם בין השאר למשחקים אבל התקציב שלי הוא רק 600 שקל אין אפשרות לחרוג... אני צריך משהו עד 22" לא יותר מזה רצוי לא פחות מזה כי זה צריך להיות בשידה מיוחדת אשמח לכל העוזרים תודה... מעדיף חברות כמו LG MAG SAMSUNG

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  18. Started by _Daniel_,

אני רוצה לקנות מסך 17 אינץ' או 19 אינץ' לא רחב עד 1300 ש"ח או פחות. ראיתי מסך של סמסונג SAMSUNG 931BF שעולה 1298 ש"ח. ש גם של LG 1760TR שעולה 1159 ש"ח שהוא נראה לי אופציה די טובה ויש L1732TQ של LG שעולה 998 ש"ח. יש עוד המלצות, ומה הכי כדאי???

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by xena,

2007 FP A03 - Panel Code HN210: S-IPS LG.Philips LM201U05: Suspected, process of elimination. זה מה שנרשם עליו. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by daphne_n,

שלום לכולם צריכה את עזרתכם, התקציב שלי הוא ככה 1500-1700 אוקיי לא אני קונה את המסך אבא שלי קונה מתנה ככה שמבחינת כסף אין לי שליטה. רציתי לקנות את DELL LCD 20´ 2007WFP אבל לדאבוני זה פשוט יקר מידיי לכן התחלתי לחפש והתחלתי להתלבט האם לקנות LG או לקנות DELL זול יותר ואז עיניי נפלו על הדגם הנ"ל רציתי לדעת אם אתם מכירים את הדגם מה אתם חושבים עליו עזבו את עיניין הפאנל שהוא לפי המחיר TN, לצערי אין לי כסף להשקיע על פאנל מסוג ISP לכן אלך רק על TN. מה אתם ממליצים מסך 20 אינצ' ולא פחות.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  21. Started by Lethal_Acid,

שלום, מישהו יודע מה יחס הניגודיות של המסך הנ"ל. בכל אתר מפורסם אחרת: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=100&keySearch= http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1970HR-BF.jhtml http://www.sale4u.co.il/product.asp?productid=752 http://www.karish.co.il/ProductInfo....=980&catId=185

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  22. Started by natu,

היא לא רעה בכלל http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339287318,00.htm

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by Or_s2006,

אהלן חברה מה קורה? טוב אז ככה היום ראיתי 2 מסכים יפים אני רוצה שתמליצו לי בבקשה מה יותר משתלם לקחת.. המסכים הם: DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DV0I אם אפשר עוד שאלה בבקשה כמה יחס ניגודיות של הסמסונג ושל ה-Dell כמה MS בתודה אור

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  24. לבני דודים שלי נשרף (במילים עדינות) המאג CRT שהיה להם 10 שנים כבר והם מחפשים מסך LCD טוב שיהיה לרוב לעבודות שוטפות מול office ומידי פעם למשחקים, התקציב המתבקש 1000 ש"ח עם חריגה קטנה, על מה אתם מציעים?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  25. שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות יש דברים יותר טובים ממנו בתקציב?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים