עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני זקוק להמלצה למסך LCD 19 ב1300 שקל מקסימום!...ושיהיה לו 4MS וניגודיות סבירה...

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by tal_p,

אם אפשר בבקשה חוות דעת עליו, או המלצות?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by shalomshalom,

אני ממש מתלבט אם להשתמש ב-ClearType או לא (Asus VW222u)... אשמח לשמוע את דעתכם - אולי יש איזה אקסיומה שבמסכי LCD תמיד משתמשים ב-ClearType או משהו כזה ולא הייתי מודע לזה...

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by LiL Gangster,

שלום אני קונה 3 מסכים 20" אחד למשחקים, ושני האחרים יותר למסמכים וקצת סרטים אם אפשר המלצה על מסכים שיעשו את העבודה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  5. יש לי תוכנה שהויזואל שלה מגיע עם חלון בגודל קבוע שלא ניתנת לכיונון לדוגמא גודל 37*30 שזה גודל של מסך 19 שאיתו עבדתי לאחרונה קניתי מסך 24 והעברתי את הכבל מחשב מהמסך 19 ל24 והתוכנה נשארה באותו גודל של מסך 19במסך ה24 ונשאר לי מקום בשולחן עבודה מעבר לתוכנה לפתוח עוד חלונות ואז כשכיבתי את המחשב ופתחתי מחדש ופתחתי את התוכנה התוכנה נמרחה לי על כל המסך 24 ולא נשאר לי מקום לעבוד במקביל לתוכנה עם עוד חלונות ( ולא יוצא לי שום תועלת מהמסך 24 ) מצאתי צורה פרימטיבית לעקוף את הבעיה אני משנה את הרזלוציה של המסך לרזלוציה של מסך 19 ואז פותח את התוכנה ואז משנה את הרזולוציה למסך 24 ואז יוצא לי התוכנה בגודל של מסך 19 ורזלוציה של מסך 24 אודה למי שיוכל לתת לי פיתרון יותר טוב לבעיה ? …

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by primo,

שלום, שבוע הבא כנראה אני מזמין את המחשב (E6750+8800GT) ואני צריך המלצה למסך LCD חדש. התקציב הוא בערך 1450 שקל ועדיף פחות.. בהתחלה היה 1800 אבל אני מעדיף לחסוך לפחות במסך.. אני צריך את המסך האיכותי ביותר לתקציב הזה ולמחשב החדש שמיועד למשחקים כבדים. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by Itaybe,

בוקר טוב, אני מתלבט בין שני המסכים הללו מצד אחד אני משחק במחשב (bf3). יש לי מחשב חזק מאד (i7 extreme ,480GTX וכו...) שיכול לדחוף 1920X1200 מצד שני הגודל קובע ו27 אינץ מאד קורץ למרות שהוא כנראה פחות איכותי מהמסך של דל, כמו כן יש לי ממיר HD ספייר בבית של הוט המסך 27 אינץ כזה גרוע ? לא יודע מה להחליט.....יש למישהו עצה ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  8. Started by noambaum,

שלום לכולם! אולי זה אני אבל המסך ממש בהיר לטעמי והצבעים לא כל כך "חיים". כמובן שהורדת בהירות דרך ה-OSD ודרייבר כ.מסך כבר ניסיתי,רק שאת ה-CONTRAST לא ניתן לשנות מכיוון שהמסך מחובר ע"י DVI. כשאני יושב בחדר חשוך המסך ממש מסנוור אותי באופן לא רגיל. בקיצור...מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by pazer005,

מה הוא הזמן התגובה המינימלי להרצת משחקים כמו שצריך?

10. Started by I21I21,

מה זה מסך מחשב חכם ? אין לי שום מושג מה זה חשבתי על זה https://ksp.co.il/web/item/278501 הבנתי שאפשר לצפות בטלויזיה , אז חשבתי לקנות מסך מחשב חכם ולצפות עם זה בטלויזיה ,במקום לקנות טלויזיה האם אפשר לחבר את הממיר ולצפות ? אם כן , איך אני עושה את זה ?

11. אני מישתמש לרוב במחשב למישחקים,סרטים ואינטרנט כרטיס מסך: (מפרט מלא בצד) 8600GTS 256mb המליצו לי על ה 206BW Samsung , אבל אני רואה שהמון ממליצים פה על ה Dell 2007WFP ועוד שאלה , איך מישחקים מיסתדרים עם מסכים רחבים? , העם כידי לקחת מסך רגיל (3:4)? , ועם כן אז איזה? תודה

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  12. מסך בלי מריחות שיראה תמונה יפה מבלי כל-מיני עיבוטים.... בבקשה עזרה...

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

דל 22" E-ips

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  14. Started by Arikation,

אני רוצה לקנות מחשב חדש.. עכשיו לא ברור לי אם אני קונה מסך 3D אם אני צריך את ה 3D VISION או שמספיק המשפקיים שמגיעות עם המסך ... תודה.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  15. Started by ofer40,

היי מישהו מכיר את המסך הזה? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1934 זה בטח פאנל TN לא?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by TheDiesel,

רציתי לדעת אם שוווה לקנות מסך באתרים בחו'ל כגון איביי, אמאזון, עלי אקספרס? האם זה שווה מבחינת עלות, והאם הסחורה היא איכותית?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  17. Started by joniii,

קניתי מסך LCD סמסונג דגם 731BF יחס ניגודיות 1:2000 2 M"S עכשיו השאלה שלי היא האם אני צריך להתקין משו מהדיסק שקיבלתי עם המסך בשביל לראות את התגובות המהירות של המסך או שזה מוגדר כבר אוטומטי?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  18. הצלחתי לחבר את ה dvi לכרטיס מסך שלי 6800xt איזה שינויים אני אמור לראות?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  19. שלום, אני מנסה להטעין פרופיל צבע ולא מצליח. העלתי אותו דרך חלון ה-Color Managment של מערכת ההפעלה עצמה וכמובן שסימנתי אותו כברירת מחדל. זה לא עשה שום שינוי, גם לא לאחר הפעלה מחדש. התוכנה DisplayProfile מאפשרת לדלג בין פרופילי צבע on-the-fly והפרופיל שניסיתי להטעין דרך מערכת ההפעלה נמצא ברשימה שהיא מציגה. ברגע שאני מקליק עליו אני שם לב שהפרופיל אכן נכנס לתוקף מבחינת שינוי בצבעים. הבעיה היא שהתוכנה לא מסוגלת לכפות פרופיל על מערכת ההפעלה וזה בדיוק מה ש-LUT Manager אמורה לעשות. אני מטעין דרכה פרופיל, מכניס אותו לתוקף בתור ה-startup LUT אבל אחרי הפעלה מחדש שוב אובדות ההגדרות והפרופיל אינו נכנס לתוקף. יש למישהו מושג למה זה קורה או שאני עושה משהו לא בסדר? LUT Manager עבדה תחת …

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by d1v,

sorry but i dont have hebrew on this comp. i need to find the best screen in about 1.1k,for a new comp im about to buy. it will be 19 inches.. thanks for your help

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  21. שלום לכולם היום התחדשתי בדל ורציתי לדעת איך אני מכוון אותו לאיכות מרבית מבחינת הבהירות חדות וכודומה לבדוק פיקסלים הילה סגולה סוג פאנל וכדומה וכמו כן לשמוע מה יש לכם להגיד עליו תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  22. או ש 20 גם יתאים ומספיק בכל אופן אני מתלבט בין 4 מסכים לכרטיס XFX geforce 9600 1. PHILIPS 220CW9FB - 22 2. מסך LCD רחב למחשב בגודל "20.1 דגם: PHILIPS 200cw8fb 3 2233 של סאמסונג 4. 2333 סאמסונג מסך מחשב ענק "23 דגם: SAMSUNG 2333SW תודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  23. Started by Gil28,

לראשון יש יותר כניסות...(טלויזיה)

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by Dani24592,

היי אני חדש בפורום ויש לי שאלה.... השבוע יש לי יומהולדת וקנו לי מתנה מסך LCD FP2226W PROVIEW רציתי לדעת אם בחרתי מסך טוב? או שכדאי להחליף? אישית אני רואה בו מצוין והוא לא רע 22".... אה ועוד שאלה מה זה חיבור DVI-D? קבלתי עם המסך כבל לחיבור הזה ואני לא יודע לאן מחברים אותו... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.