מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
התמונה שמגיעה מהמחשב למסך ברזולוציה של 1920 על 1080 השולים יוצאים מהמסך. יש מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח לקבל מכם המלצות למסך עבור PS5. גודל : 27 - 28 אינץ' קצב רענון : 120 -144 HZ עדיפות שיתמוך ב-AMD Freesync וכמובן זמן תגובה של 3ms (או נמוך מזה). אין צורך ברזלוציה של 4K. תקציב עד 2500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהשאלה חוזרת על עצמה ועדיין: מהו מסך 19" 3:4 המומלץ (עם ציון סוג המסך) ??? (עבור האחראי, האם ניתן להוסיף דף המלצות עבור מסכי 19" בדומה לדף עבור 22" :s05:) תודה מראש עודד
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אהלן כולם ! בינואר (מסתבר) ביררתי פה בפורום לגבי קניית מסך חדש. קיבלתי המלצות חמות לגבי ה971P בזמנו ונעניתי בצורה טובה ועניינית. כיום כעבור כמעט שנה המסך הגיע לביתי, (כן... אתם יודעים איך זה, לפעמים מדברים הרבה על לקנות מחשב חדש ובסוף זה מתעקב קצת). בכל אופן רציתי להודות לכם על ההכוונה! המסך נראה ממש יוקרתי ולא שיגרתי בכלל במראה שלו. אז קודם כל תודה ! לכל העוזרים למינהם הבנתי שיש צורך להתקין כמה דברים בכדי להנות מהמסך כמו שצריך כמו תוכנת magic tunes. אשמח אם תוכלו להכווין אותי לגבי איזה תוכנות אני צריך להתקין (ומאיפה אני משיג אותן) ובכללית מה אני עושה עכשיו על מנת לקבל כיול אופטימלי של המסך. בתודה מראש ! (הthread בזמנו: http://hwzone.co.il/community/index.php?top…
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל חוות דעת כללית על המסכי LCD של SAMSUNG לעומת LG תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19'' לא רחב לצורך אינטרנט ואופיס. לא מדובר על מסך שישבו מולו ליום עבודה אלא בבית מדי פעם לגלוש באינטרנט. ראיתי כאן המלצות על מסכים באיזור ה-1100 ש"ח כגון: L1953TR LG L1972H LG SyncMaster 932BF Samsung 943BM Samsung מי מהן לבחור? אני מוכן להוציא גם 1500 אם זה ישפר מהותית את המסך ואיכות הצפיה בו. האם זה ישפר מהותית? ואם כן איזה מסך לבחור?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
http://ksp.co.il/?select=.230.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13768&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= אודה לתגובתכם או זה http://ksp.co.il/?select=.230.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13587&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= כיום יש לי מסך של CHIMEI נראה לי זאת חברה גרועה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
הי, צריכה את עזרתכם לבחירת מסך מחשב טוב בגודל 22-24 אינץ שישמש בהתחלה בעיקר לצפייה בכבלים וDVD ובהמשך יצורף מחשב. המסך לחדר ילדים ואמור לשבת על ספרייה ומיועד בעיקר לצפייה בטלויזיה ובעתיד למשחקים ומעט גלישה הפרמטרים שחשובים לי: 1. איכות צפייה טובה כטלויזיה 2. גובה כולל מעמד - עד 42 ס"מ 3.תקציב עד 1500 שח עשיתי קצת סקר שוק לגבי מחשביזיה כי זה היה נראה שעונה לצרכים שלי ,אחר כך הגעתי למסקנה שכבר עדיף להשקיע במסך טוב עם חיבור לממיר HD האם המסקנה שלי נכונה?(יש מעט מאוד דגמים של מחשביזיות) ואם עדיף מסך, אנא המליצו לי על מסכים טובים שעונים לדרישות שלי .אני מעוניינת לקנות ממש בימים הקרובים. או שאולי במחשבה נוספת עדיף טלויזיה LCD 24 שתתחבר למחשב ? אני מאוד מבולבלת , אש…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם מה הם המסכים המובילים היום? לפני שנתיים שהתעניינתי בחומרה והכל אני זוכר שהVP930 וDELL היו ממש מבוקשים בגלל הפאנל שלהם. יש איזושהי התקדמות בנושא היום?(הוציאו פאנלים חדשים?) לפי מה שאני רואה עדיין רוב המסכים עם הTN ובעצם רק הולכים ועוברים לגדלים יותר גדולים? תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
התצוגה בהירה גם כשהבהירות במסך על 0.. טענתי כל מיני פרופילים של ICC אבל זה לא עובד בכלל.. לא קורה כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הדגם : ACER P193W מחיר: 800 איך המסך? שווה אתה המחיר? יש לכם הצעה למסך טוב יותר באותו תקציב פחות או יותר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום חברים! קנתי השבוע את המסך Asus VW222U, שהגדרתי אותו לרזולוציה הממומלצת 1680x1050 אני מקבל נקודות שחורות כאלה בצד השמאלי של המסך, מין ריצוד כזה של נקודות שחורות. כאשר המסך מוגדר לרזולוציה אחרת (לדוגמא 1440x900) אז הכל נורמאלי. יש לכם מושג מה הבעיה? נ.ב כרטיס המסך הוא ATI Radeon Xpress 1250, והוא מחובר בDVI למחשב. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ"ל ואני רוצה להגדיר אותו הכי טוב שאפשר באיזה הגדרות עלי להשתמש? מה עלי לשנות ומה עלי להשאיר על מנת שהצבעים לא יהיו בהירים מדי וגם לא חשוכים מדי
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון חיפשתי מסך בגודל 24" ומעלה מכיוון שאני יושב רחוק מהמסך. אני משחק במשחקי FPS ולכן זמן התגובה מאוד משפיע במקרה הזה אז מסכים בעלי Input lag ירדו מהפרק. אחרי חיפוש בפורום ראיתי שהסמסונג T260 שרציתי מלכתחילה לא מגיע מכויל מהקופסא ורואים בבירור כי הגוון הכחול שולט בו, כמו כן הבנתי שגם המסך הזה הוא בעל זמן תגובה לא נמוך במיוחד. אז אני אשמח אם תעזרו לי בבחירת מסך שעונה לדרישות האלה.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי בהפתעה את המסך http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697929 הוא קנה אותו ב600 שקל במבצע, השאלה שלי האם המסך הזה טוב, איכותי ויחזיק זמן רב?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אפשר בבקשה המלצות למסכי מחשב עד 750 שקל? אפשר לומר שזה בעיקר לקריאת טקסט, שיתחבר עם הDVI עם הכרטיס מסך שלי (7600GT) שיהיה נוח לשימוש מרחוק (אני הולך לשכב על המיטה לכן אקנה גם מקלדת ועכבר אלחוטי) תודה רבה רבה מראש !
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום ה CRT שלי נגמר הוא איבד גוונים וחדות, מדי פעם לא נדלק והגיע הזמן להחליף אותו. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא עיבוד תמלילים וקריאת טקסט במשך פרקי זמן ארוכים, מדי פעם עיבוד תמונות וגרפיקה, ומעט סרטים. המחשב לא משמש למשחקים. חשובה לי נוחות הקריאה ואיכות הגוונים. המסך שלי כרגע הוא 17" וזה די מספיק לי. התקציב מינימאלי, אין לי סכום ספציפי, רוצה להוציא כמה שפחות. מתוך קריאה בפורום אני מבינה שעדיף שלא לקנות מסכי TN. אלו פאנלים יכולים להתאים ? האם לצרכים שלי בתקציב מינימאלי עדיף לקנות CRT או LCD ? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה ושבוע טוב עדי
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
הדרישה היחידה שיש לי היא רזולוציה של 1600X1200. היעוד של המחשב הוא בעיקר להפעלת תוכנות בלי גרפיקה כבדה, וצפייה בסרטים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, לקראת הקנייה הקרובה של מסך, התעניינתי בין היתר בדגם LG L1950B, שזכה בדירוג גבוה בpcworld. משום מה, בין עשרות המסכים ש LG מציגה באתר שלה, הוא לא מופיע . למישהו יש מושג למה? האם הוצא לו דגם חלופי? תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אממ אני הייתי רוצה 19'' טוב אם אפשר בתקציב הזה השימושים העיקריים הם :גלישה , משחקים וסרטים.חווית המשחק והצפייה חשובים לי. אם אפשר תתנו הסבר קצר על הסיבה שבגללה אתם מציעים את המסך. המסך החדש אמור להחליף את הLG L1730B . תודה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שני המסכים הם בעלי פאנל TN-(האם הוא מספיק לי לגלישה באינטרנט וסרטים? ופעם בכמה חודשים איזשהו משחקון?) לLG יש יתרון בזווית הצפייה בזמן התגובה וברמת הניגודיות והוא גם עולה קצת יותר. בכל זאת, שמתי עין על שני המסכים האלה, איזה מביניהם עדיף? תודה!
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לשימוש:גלישה , משחקים , סרטים תודה ענקית לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מסך טלוויזיה בגודל 32" שיחליף את המסך מחשב שלי... האם הדבר כדאי מבחינת הרזולוציה? כלומר, האם אוכל לראות הכל ברור?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-