עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אתמול (1.4) הגיע מלאי ליבואן דל בארץ!!! הגרסא A04 פאנל S-IPS תודה לכל הממליצים מסכים מדהימים. אין מריחות והכל מצויין.תודה ולהזכירכם היו לי שני מסכים חדשים של סמסונג 931C שהוחזרו לחנות עקב תצוגה כואבת לעיין.....אין מה להשוות. שוב תודה לכל משתתפי הפורום.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by eegg,

מה דעתכם על המסך הזה השימוש הוא בעיקר למשחקים

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  3. שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה לקנות גם מסך חדש. ניסיתי להבין מה לקנות בשיטוט בזאפ, והבנתי שהמגוון כל כך עצום, וכל מסך מתאים לשימושים אחרים, לכן החלטתי לשאול אתכם פה. אני לא גיימר כבד, אבל משחק, ומסך שייתן מריחות במשחקים לא בא בחשבון. חשוב לי גם שטקסט יהיה חד וברור. יש לכם המלצות מסוימות בהתאם לצרכים שלי? תודה רבה ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  4. אין לחנות שקניתי ממנה את המחשב 1970HR אז הוא אומר שהוא יתן לי את ה1900R השאלה שלי אם זה אותה רמה???

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  5. Started by oDot,

שלום חברים! הרגע מת לי המסך ואני מעוניין לקנות אחד חדש, אין תקציב, הכל תלוי במסך המוצע. בעיקרון אני רוצה 24" בשביל שטח עבודה, סרטים ומשחקים, אבל הכרטיס מסך שלי הוא X1950PRO, כרטיס שאני לא בטוח שיכול להחזיק רזולוציה כל כך גבוהה במשחקים. אם תגידו שדווקא הוא כן יוכל להחזיק, אפילו בלי פילטרים ובאיכות נמוכה, אני אקח 24" טוב (לא TN) שיומלץ לי. אם לא, אני כנראה אקח את ה2209WA של דל עד שאקנה כרטיס מסך חדש, אעביר לאבא שלי את המסך שלי שבהחלט יתאים להחליף את שלו ואקנה לי את ה24. אשמח לדעת מה דעתכם, ובמהרה, כי החנויות נסגרות די בקרוב. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  6. כמובן שיש הרבה סוגים ואיכויות שונות של מסכים, אבל בהנחה שמדובר בשני מסכים רחבים בעלי אותה איכות ואותו פאנל, באיזה גודל יותר נוח לעבוד על טקסט? מכיוון ששני הגדלים הם בעלי אותה רזולוציה טבעית, ההגיון אומר שבמסכי 22" הטקסט יהיה יותר גדול ולכן יותר נוח לקריאה (בעיה נפוצה במסכים גדולים מאוד היא טקסט מאוד קטן ולא נוח לקריאה, אלא אם כן משחקים עם ה DPI מה שלפעמים יוצר עיוותים בתצוגה). האם זה באמת כך? תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  7. Started by ClubCaliber,

אני חוזר ושואל עוד פעם, בדיון הקודם שפתחתי החלטתי ללכת על הVP930BוViewsonic אבל עשיתי עוד חיפוש ברשת של מסכים דומים מבית דל וויוסוניק (שלפי הבנתי שתי חברות טובות למסכי מחשב) אלו המסכים וVP930BוViewsonicו וVX922וViewsonicו ו1908FPוDellו וE197FPוDellו וVG930MוViewsonicו וE196FPוDellו סליחה על ההטדרה פשוט אני רוצה לקנות מסך בלי להתסכל אחרי יומיים שיש מסך יותר טוב באותו\פחות\קצת יותר כסף. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by kornov,

הגעתי להחלטה לקנות את המסך אך רגע לפני רציתי לשאול האם הוא מספיק טוב. עיקר השימוש משחקים סרטים עבודה ב-Photoshop ותכנות.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  9. Started by shime,

שלום לחברי הפורום אבקש המלצה לרכישת מסך המיועד רק לעבודה : קריאת מסמכי WORD ומסמכים אחרים מתוך האינטרנט בנוחות וללא עייפות של העיניים. בסכום עד 1800 ש"ח תודה שמי

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by mor5,

מחפש מסך עד 2000 שח בגודל 22-24 INCH, שימוש כללי משחקים סרטים גלישה.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by AreaDooM,

אממ אני הייתי רוצה 19'' טוב אם אפשר בתקציב הזה השימושים העיקריים הם :גלישה , משחקים וסרטים.חווית המשחק והצפייה חשובים לי. אם אפשר תתנו הסבר קצר על הסיבה שבגללה אתם מציעים את המסך. המסך החדש אמור להחליף את הLG L1730B . תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by primo,

שלום, שבוע הבא כנראה אני מזמין את המחשב (E6750+8800GT) ואני צריך המלצה למסך LCD חדש. התקציב הוא בערך 1450 שקל ועדיף פחות.. בהתחלה היה 1800 אבל אני מעדיף לחסוך לפחות במסך.. אני צריך את המסך האיכותי ביותר לתקציב הזה ולמחשב החדש שמיועד למשחקים כבדים. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  13. שלום לכולם, ראיתי שהמסך "המומלץ" כאן הוא הvp930, כאשר נכנסתי לזאפ ומשם לפנדה ראיתי שהוא בכלל לא מומלץ לגיימרים (אולי בגלל שהוא 8MS?), בכל אופן אני מחפש מסך 19" לגיימרים בתקציב של 1500 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by asaf_azar,

מזה 1080P ו1080I ? ואיך זה מתקשר ל2407WFP? עאילו אני יודע שזה HD אבל יותר מזה אין לי מושג.... אשמח לתשובות.

15. בקרוב אני מקבל פיסי3 ואקבוקס עלית וכרטיס מסך 8800 או 2900 ואני מבקש עזרה בבחירת מסך ברמת מחיר שלא עולה על 2000 שח ושייתן תצוגה יפה למכשירים שאקבל ביבוא אישי אני מדגיש לא קניתי בארץ ואני לחוץ בכסף למסך בגלל זה ארצה המלצות לרמת מחיר שציינתי אשמח על העזרה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  16. Started by madweed,

שלום לכולם, אני רוצה מסך בסביבות ה 1000 שקל והשימושים שלו יהיו משחקים עם גראפיקה נחמדה וכן סרטים וסדרות. מחפש משהו בגודל של 22~ אינץ'. בעיקרון שמתי עין כבר על הדגם הזה: LG W2262TQ נראה עם מפרט חביב ותמיכה בHD ובתווך מחירים שלי. אם יש לכם התרשמות מסויימת על המוצר הזה/הצעות על מסכים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by pms1,

שלום אני מתלבט בין U2212HM לבין U2312HM שתי שאלות: עד כמה גרוע full hd בגודל 22 אינץ הרי אפשרלהגדיל פונטים תצוגה ? (עיקר השימוש לעבודה משרדית וקריאת מסמכים ) מישהו אמר שהחלוקה הטיבעית ברזולוציה הזאת זה בגודל 22 אינץ האם זה נכון ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  18. Started by Jesper,

אני קונה עכשיו מחשב חדש, ודי מתלבט בקשר למסך. אני מעדיף מסך של 19". אני משחק במשחקים מדי פעם, לא יותר מדי. האם אני יכול להסתפק במסך עם זמן תגובה של 8ms, או שמשחקים ממש לא יראו טוב על מסך עם זמן תגובה כזה ואני חייב מסך עם זמן תגובה קטן יותר? אם אני קונה כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 ב-1100 ש"ח, האם זה יהיה יהיה בזבוז רציני של היכולות של כרטיס המסך שלי, או שרק לגיימרים כבדים, שקונים כרטיס מסך ב-2500 ש"ח נגיד, זה באמת יהיה בגדר עוול לכרטיס המסך שלהם, אם הם יקנו מסך 8ms? אם אני מחליט לקנות מסך עם זמן תגובה של 8ms, ודי לחוץ בכסף (מחפש לחסוך עוד), כדאי לי כבר לרדת גם בכרטיס המסך, או שלמסך אין כזאת השפעה משמעותית על משחקים והוא מהווה מרכיב קטן מבין כלל הדברים שקובעים את…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  19. שלום לכם אני מעוניין להחליף את ה CRT שלי למסך חדש, הגודל הרצוי הוא 22, התקציב הוא 1000-1200. השימוש העיקרי שלי למסך הוא: אינטרנט, עורכי- טקסט כמו וורד וסביבות פיתוח תוכנה [למשל VS.NET 2005/8], וסרטים. שימושים משניים ופחות חשובים- אם כי יש גם מהם: תוכנות גרפיות ומשחקים. מה דעתכם על המסך הבא- Samsung דגם T220 גודל 22 ראיתי את ה"אח הגדול" שלו, הT220P, אבל אני מפחד שהרזולציה הגבוהה שלו תפריע לי לראות את הטקסט. אני גם ככה משתדל להגדיל את הפונטים לסיכום, אשמח לקבל המלצות על דגמים שמתאימים לצרכים ולתקציב שלי. גם המלצות על חנויות אמינות [וזולות] באזור ירושלים תתקבלנה בברכה תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  20. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפרט לי על הכפתורים השונים של המסך, מה צריך לבדוק במסך, איך אני מגדיר אותו בצורה הטובה ביותר, איזה חיבורים אני צריך לחבר... תודה רבה לעוזרים ושבת שלום! ;D

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  21. אני מחפש מסך 19'' לא רחב לצורך אינטרנט ואופיס. לא מדובר על מסך שישבו מולו ליום עבודה אלא בבית מדי פעם לגלוש באינטרנט. ראיתי כאן המלצות על מסכים באיזור ה-1100 ש"ח כגון: L1953TR LG L1972H LG SyncMaster 932BF Samsung 943BM Samsung מי מהן לבחור? אני מוכן להוציא גם 1500 אם זה ישפר מהותית את המסך ואיכות הצפיה בו. האם זה ישפר מהותית? ואם כן איזה מסך לבחור?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by asaf_azar,

יש לי 226BW והמפרט שלי בצד. עכישו שמעתי שאם אתה משחק על רזולוציה שונה מהטבעית אז המשחק נראה לא טוב. אם כרטיס מסך כזה אני לא יכול לשחק בקזולוציה של 20.1. זאת שאלה קצת מוזרה פשוט לא שמתי לב להבדלים(רוב המשחקים אני משחק 1280X1024).יכול להיות שאני פשוט התרגלתי לרזולוציה לא טבעית ושאני מפסיד מהיופי של המשחק ושזה כמו ביישומים כמו אינטרנט ?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  23. אהלן. אני צריך עזרה בשביל מעצבת גרפית (דו מימד רוב הזמן) שרכשה את ה2007 אבל בגלל פגם מסוים במסך צריכה להחזירו ולקחת דגם אחר. אין לה אפשרות לקחת מסך אחר מאותו הדגם שרכשה. אם אני מבין נכון, ההעדפה היא תמיד לפאנל IPS ? לצורך העניין, הגודל אינו מהווה פקטור, כל עוד הוא מתחיל מ20", ולא חוצה את התקציב של ה2408. אולי אני מפספס כאן מסך מדגם אחר שכדאי לרכוש ? ... אשמח אם תמליצו ותאירו את עיניי בנושא. הרכישה תתבצע ב"פנדה". תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by יניב קופר,

http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3561

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  25. Started by zombie,

אני רוצה לסדר את הצבעים וגאמה והכל....במה להשמש?בתוכנה שהגיע עם המסך?בקונטרול פאנל של נוידיה?בהגדרות בתוך המסך עצמו?(דרך הכפתורים שלו)? ואתם יכולים להגיד לי במדוייק כמה אחוז\מספר לכל דבר במדיוק? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.