מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
הצרכים: עבודה של שעות רבות מול המסך: לפעמים זה עריכת סרטים , לפעמים פוטושופ ,משחקים, סרטים וכו' גלישה רבה!! האם יש למישהו את 971P ויכול לומר האם עבודה רצופה עליו גורמת לעייפות\צריבה בעיניים\סינוור באתרי אינטרנט...מריחה במשחקים וכו' כנ"ל אם מישהו משתמש בדגמים האחרים... סקירות שקראתי באינסוף אתרים סותרות את עצמן....זה כבר מבלבל. אני יודע שהדל גדול יותר וגם יקר יותר , השאלה מה הכי טוב?
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם צריכה את עזרתכם, התקציב שלי הוא ככה 1500-1700 אוקיי לא אני קונה את המסך אבא שלי קונה מתנה ככה שמבחינת כסף אין לי שליטה. רציתי לקנות את DELL LCD 20´ 2007WFP אבל לדאבוני זה פשוט יקר מידיי לכן התחלתי לחפש והתחלתי להתלבט האם לקנות LG או לקנות DELL זול יותר ואז עיניי נפלו על הדגם הנ"ל רציתי לדעת אם אתם מכירים את הדגם מה אתם חושבים עליו עזבו את עיניין הפאנל שהוא לפי המחיר TN, לצערי אין לי כסף להשקיע על פאנל מסוג ISP לכן אלך רק על TN. מה אתם ממליצים מסך 20 אינצ' ולא פחות.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
בעיקרון המסך יהיה שייך לילדתי הקטנה (4) אך עדיין אני רוצה מסך שאפשר יהיה לעבד בו תמונות בפוטושופ מה הכי מומלץ עם תקציב של בסביבות 1000 ש"ח תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום רב, לא מכבר (היום!!) רכשתי את ה- MW221C של ASUS. אקדים ואומר שכל תוכנה, מדריך או סתם מאמר על המסך יתקבל בברכה. בנוסף, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לתוכנה שעוזרת להדגיש את הפונטים, כי הם נראים לי די מרוחים. נ.ב. תודה לכם מבקרי האתר שהמלצתם על המסך, באמת מסך מצוין.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
לצערי לא יכולתי לקנות את מסך הדל שרציתי ולכן חיפשתי ומצאתי תחליף ובנוסף העלתי את התקציב ל-1000 שקלים. יש אישור לקנות את הסמסונג 943BM שהוא 19". מספיקים לי האינצ"ים תודה רבה לעונים, למנהלים וגם לאבירם שעוזר לי הרבה בזמן האחרון
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם לצורך בניית מערך של 4 מסכים שניים מעל שניים באמצעות זרוע אני צריך לבחור מסך צימצמתי את הבחירה למסכים הבאים כולם 24 באותו סדר גודל של מחיר SAMSUNG 2494LW PHILIPS 241E1SB BENQ G2410HD ASUS VW246H מי מהם מומלץ יותר תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, המסך לשימושים משרדיים, לא משחקים. תודה. נ.ב. קישור
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD סמסונג דגם 731BF יחס ניגודיות 1:2000 2 M"S עכשיו השאלה שלי היא האם אני צריך להתקין משו מהדיסק שקיבלתי עם המסך בשביל לראות את התגובות המהירות של המסך או שזה מוגדר כבר אוטומטי?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
המסך לא ישמש למשחקים ראיתי המלצה ל MAG L1970OHR האם יש המלצות נוספות תודה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי ח'ברה! שאלתי כבר כמה פעמים אבל לא קיבלתי תשובה ברורה.... מהו המסך המומלץ ביותר לצרכים של אינטרנט, OFFICE , תיכנות סרטים מדיי פעם לא משחקים!!! התקציב הוא עד 1600 ש"ח ( השאיפה היא כמה שפחות.....) חשוב לי שיהיה מסך על רמה , איכותי ושיהיה עם כפתורים לכיוון - הבנתי שישנם מסכים ללא כפתורים על הצג.... אשמח לקבל את עזרתכם כיוון וקניתי מחשב כבר לפני שבועיים ועדיין אין לי מסך מה שאומר שהמחשב עדיין בקופסא.... תודה עינת
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להטעין פרופיל צבע ולא מצליח. העלתי אותו דרך חלון ה-Color Managment של מערכת ההפעלה עצמה וכמובן שסימנתי אותו כברירת מחדל. זה לא עשה שום שינוי, גם לא לאחר הפעלה מחדש. התוכנה DisplayProfile מאפשרת לדלג בין פרופילי צבע on-the-fly והפרופיל שניסיתי להטעין דרך מערכת ההפעלה נמצא ברשימה שהיא מציגה. ברגע שאני מקליק עליו אני שם לב שהפרופיל אכן נכנס לתוקף מבחינת שינוי בצבעים. הבעיה היא שהתוכנה לא מסוגלת לכפות פרופיל על מערכת ההפעלה וזה בדיוק מה ש-LUT Manager אמורה לעשות. אני מטעין דרכה פרופיל, מכניס אותו לתוקף בתור ה-startup LUT אבל אחרי הפעלה מחדש שוב אובדות ההגדרות והפרופיל אינו נכנס לתוקף. יש למישהו מושג למה זה קורה או שאני עושה משהו לא בסדר? LUT Manager עבדה תחת …
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אין לחנות שקניתי ממנה את המחשב 1970HR אז הוא אומר שהוא יתן לי את ה1900R השאלה שלי אם זה אותה רמה???
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
רוצה לקנות את אחד מהמסכים האלה ואני מתלבט. אפשרי גם לקנות את אותו המסך של סמסונג בגודל של 20 אינץ' בגלל שאני חושב שהגודל יהרוס לי תעיניים.. יש מבצע בחנות ספיד על הסמסונג והוא עולה משו כמו 1400 שח וה20 אינץ' עולה 1200 ומשו. המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים,קיצור אסוס או סמסונג?? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי את המסך הנ"ל באחת החניות ברשת ורציתי לדעת איך המסך הזה SDM-X95FB לאומת הדגם שדיברתם אליו פה המון שזה SDMX95F מה יותר טוב מבין השניים?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני עובד עם גרפיקה 3D, צבעי ADOBE SRGB, ותכנות. אני מבקש את חוות הדעת - מי מבין המסכים עדיף לי, שכן העלות די דומה וגם הפנלים, אך האינצ' בEIZO קטן יותר.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
מחפש מסך עד 2000 שח בגודל 22-24 INCH, שימוש כללי משחקים סרטים גלישה.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שמעתי שיש כאלו שלא מרוצים מ WS בגלל שקשה לקרוא מסמכים איתם ובכלל זה נוח רק לסרטים למרות שבמסכים FS ממש לא מפריע הפסים השחורים למטה שמיועדים לכתוביות האם השטח המסך יותר נמוך ? מ FS ? מה דעתכם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם- אני מתכנן לרכוש XBOX ומאחר ויש לי טלוויזיה מצו'וקמקת אני מאמין שאני חייב לשדרג את המסך- ממון לטלוויזיה LCD טובה אין, כך שנראה לי טוב לקנות מסך מחשב איכותי (22) ולחברו לXBOX. שאלותי: 1. מה דעת המומחים כאן? אני באמת קטונתי, זה סתם נראה לי רעיון טוב... 2.המלצות למסך? ה chimei באמת קורצים עקב המחיר הנוח- 225D די זול- זהו רק מסך מחשב או גם טלוויזיה? בכל מקרה אני אשמח לראות גם סרטים על המסך. אשמח לתשובות! תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הי אנו לפני רכישה לכל העובדים מסכים למחשב השימוןשים העקרים שלנו הם אופיס ואינטרנט אנו מתלבטים בין: DELL P190S ל MAG XP2011 מה אתם אומרים תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש, עם חימור HDMI בכרטיס מסך, אבל במסך אין חימור HDMI, יש רק DVI והרגיל, השאלה שלי כזאת, עם אני יקנה את המתאם הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26936 זה יתן לי איזשהו שיפור ? כי המסך תומך ב FULL HD תודה
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע מה יחס הניגודיות של המסך הנ"ל. בכל אתר מפורסם אחרת: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=100&keySearch= http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1970HR-BF.jhtml http://www.sale4u.co.il/product.asp?productid=752 http://www.karish.co.il/ProductInfo....=980&catId=185
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום.. לפני כחודש בערך קניתי מחשב חדש הכרטיס מסך שלי הוא HD4870 והוא מחובר למסך CRT 17 ישן מאוד אפילו לא שטוח. עכשיו השאלה הראשונה שלי אם יש הבדלים בחיבורים שאני מחבר את הכרטיס למסך (זאת אומרת אם אני ישתמש במתאם DVI לVGA רגיל או מתאם HDMI אני ירגיש הבדל בגרפיקה ובמשחקים על אותו המסך?) השאלה השניה שלי היא איזה מסך אתם ממליצים לי בתקציב של 1000 ש"ח אני מתלבט בין 22 ל20.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מחפש מסך , שבקושי ( עד כמעט ולא ) יהיה למשחקים , השימוש המרכזי יהיה לגלישה באינטרנט , וגם חשוב שיהיה טוב לסרטים . התקציב שלי ..עדיף שיהיה כמה שפחות , אבל אם התוספת של 100-200 שקל תתן לי שיפור מורגש , אז זה לא בעיה . 1200-1400 בערך אם דרוש מספר , אם יש משהו טוב בפחות , מה כי טוב . כמו שאתם רואים , הדגש הוא על תמורה יחסית למחיר . עריכה: חשוב שהמסך לא ימכר בלעדית בKsp
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מתלבט בין סמסונג 2043BW לבין 2053BW. ב 2053 הזמן תגובה יותר טוב וב 2043 יש פיבוט, שאני ישתמש בו כשאני מתכנת. לא ראיתי אף אחד מהם בחנות, יש המלצות ?? נ"ב אני ישמח לשלם אפילו פחות אם זה לא אומר להתפשר מדי באיכות
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-