עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by alonkl,

שמעתי שהגז של הפלאזמה יוצא לאט לאט.. הדבר תקף בLCD?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by יניב קופר,

http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3561

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  3. Started by Borat,

אני מתכונן לקנות את המסך הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1298 ורציתי לדעת אך הוא במשחקים ולשימוש כללי. :s05: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  4. Started by eegg,

מה דעתכם על המסך הזה השימוש הוא בעיקר למשחקים

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  5. שלום לכולם, קניתי שבוע שעבר מסך LCD NEC90GX2 ואני עובד ברזולוציה הטבעית של מסך 19 אינץ רגיל שזה 1280 על 800. עד עכשיו עבדתי עם הXP על מסך CRT ועבדתי ברזלוציה של 1024 על 768. הפונטים נראו גדולים וברורים ובמסך LCD הם נראים קטנים, יש דרך להגדיל בצורה שלא תיראה שונה בהרבה את גודל הפונטים בתוכנות השונות זאת אומרת גלישה ובWINDOWS.

6. פעם היה לי אתר שמוצא את הפנאל לפי דגם. יש למישהו קישור לאתר כזה? תודה...

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by TheDiesel,

אני רוצה לבקש עזרה לגבי מסך. איזה מסך כדאי לשדך לכרטיס מסך מסוג nvidia rtx 2060. אני רוצה בעתיד לשדרג לכרטיס RTX 3070 אז נא לקחת בחשבון.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  8. אני אומנם טכנאי מחשבים מתקדם אבל לא הכל יודע ורוצה לדעת עם כמות גדולה של ניגדויות וכמות קטנה של ms ב-LCD זה דבר טוב כלומר אני רוצה לדעת עם כמה שפחות נגדויות זה טוב או להפך ואותו דבר ב-ms . אני פחות או יותר יודע אבל רוצה תשובה מי מומחים שפה בעיניין הזה רוצה להעשיר את הידע שלי

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  9. Started by Gil28,

לראשון יש יותר כניסות...(טלויזיה)

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by erezpp,

יש ברשותי מספר שנים מסך CRT של 20 אינטש V1000 של חברת קומפק לשעבר. http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/10587_div/10587_div.HTML אני מתלבט האם לרכוש במקומו מסך LCD בגודל כ 22 אינטש אני יושב מספר שעות כל יום מול המסך לשימושים רגילים - גלישה, קריאת טכסטים וכו. אינני גיימר (לצערי...). בכוונתי לחבר את המסך בנוסף למחשב גם לממיר של יס ע"מ לאפשר צפיה בטלויזיה . קרי, המסך ישמש כמסך מחשב בזמן שאני עובד במחשב וגם , לא במקביל, כטלויזיה בחדר בזמן שאני הולך על ההליכון. איכות הצפיה בשימוש כטלוויזיה לא משמעותית כי מדובר בשעה ביום לכל היותר להבדיל מגלישה שהיא מספר שעות בכל יום. שאלתי: 1. האם מסך CRT הקיים הוא הכי מתאים ואיכותי לדרישותי או ש LCD עדיף. 2. אם LCD עדיף - איזה מומלץ …

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  11. אני יודע שיש לו פאנל מסוג S-PVA ומחירו בסביבות 1600 ש"ח. האם למישהו היה ניסיון איתו? האם הוא שווה את הכסף? תודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by Inzagi,

שלום אני צריך מסך ב2000 ש"ח למשחקים בגודל 19 אינץ' (מה שמתאים יותר למשחקים) כרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 512MB לוח אם INTEL DP35DP לא אכפת לי רחב או רגיל, LCD, CRT או VCR - רק מסך שיהיה טוב למשחקים בתקציב ובגודל הזה.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by qwerty1987,

אין צורך ברמקולים. שיציג טקסט באיכות טובה (אם יש הבדל בין מסכים בתקציב זה). אין צורך ב-PIVOT. עדיף משהו שיש ל-KSP (מבחינת נוחות). תודה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by ptX,

היי חברה, יש לי בעיה דיי רצינית! פירמטתי עם Windows 7, והמסך שלי נורא מטושטש! הבעיה היא כנראה במסך (כל שאר הדרייברים מותקנים מצויין), הבעיה שXerox הפסיקו לייצר מסכים כבר לפני שנים ואין תמיכה, ואין את הדרייבר בשום מקום באינטרנט! אני כבר נואש המסך מטושטש עד כאב! בבקשה אם למישהו יש את הדרייבר, או יכול להגיד לי מאיפה להוריד אותו אני אודה לו מאוד :ם תודה!

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  15. Started by Check_Point,

שלום, לקראת הקנייה הקרובה של מסך, התעניינתי בין היתר בדגם LG L1950B, שזכה בדירוג גבוה בpcworld. משום מה, בין עשרות המסכים ש LG מציגה באתר שלה, הוא לא מופיע . למישהו יש מושג למה? האם הוצא לו דגם חלופי? תודה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by kornov,

הגעתי להחלטה לקנות את המסך אך רגע לפני רציתי לשאול האם הוא מספיק טוב. עיקר השימוש משחקים סרטים עבודה ב-Photoshop ותכנות.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  17. שלום חברים! קנתי השבוע את המסך Asus VW222U, שהגדרתי אותו לרזולוציה הממומלצת 1680x1050 אני מקבל נקודות שחורות כאלה בצד השמאלי של המסך, מין ריצוד כזה של נקודות שחורות. כאשר המסך מוגדר לרזולוציה אחרת (לדוגמא 1440x900) אז הכל נורמאלי. יש לכם מושג מה הבעיה? נ.ב כרטיס המסך הוא ATI Radeon Xpress 1250, והוא מחובר בDVI למחשב. תודה רבה

18. Started by zahav5289,

שלום רציתי לקבל חוות דעת כללית על המסכי LCD של SAMSUNG לעומת LG תודה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  19. Started by elixvx,

שלום לכם ככול הנראה התקלקל לי המסך {LCD 17 LG} שיש לי כשנתיים וחצי אולי יותר עכשו אני מחפש לקנות חדש לפי מה שהבנתי 22 זה הגודל הנפוץ ביותר היום התקציב שלי הוא עד 1,000 שקל כמובן שאם פחות אז עוד יותר טוב השימושים: עבודה משרדית משחקים {כבדים וקלים} וסרטים אשמח להמלצות למסך טוב שמתי לב שרוב המסכים היום עוברים לFHD אבל לפי מה שהבנתי זה לא טוב למשחקים בקיצור תמליצו תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by asaf_azar,

מזה 1080P ו1080I ? ואיך זה מתקשר ל2407WFP? עאילו אני יודע שזה HD אבל יותר מזה אין לי מושג.... אשמח לתשובות.

21. Started by gshani,

שלום, אני מחפש מסך 23/24 שישמש אותי גם כטלויזיה. אין לי דרישות גבוהות ואני לא משחק משחקים ולא רואה סרטים HD. הבעיה שכמעט כל המסכים שאני רואה (הסתכלתי בעיקר על אלה של AOC) לא ניתנים לכינון ובד"כ באים עם נטיה כלפי מעלה, כך שאי אפ]שר לשבת בגובה נמוך ולראות בהם סרטים בצורה נורמאלית. אשמח להמלצות למסכים 23/4 שניתן לכונן - זוית צפיה או למעלה למטה. תודה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by uh615,

רכשתי היום את ה- VP930 , אך ורק בזכות פורום זה. ד"א ראיתי אותו בפעולה מחובר למחשב ביתי, הוא באמת מדהים בהשוואה לתצוגת המסכים ב-מגה למשל. טוב, שאלתי למומחי הפורום איך ניתן באמצעים פשוטים לכייל אותו? בגירה ציין באחד השרשורים שלא כדאי להשתמש בתכנה המגיעה עם המסך, O.K - עם מה כן?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by zoyaniv,

שלום לדעתי כדאי לעשות סטיקי של מסכים מומלצים לפי שימוש ומחיר בדומה למה שיש בפורום כרטסיי מסך\פריסה כזאת של שלל המסכים הפרוסים על פני התקציבים השונים תתן בסיס ראשוני למידע על כיוונים למחפשים למינייהם ותמנע המון שאלות וגם תראה בעצם איזה מסכים מתמודדים מול איזה מסכים מבחינת מחיר ושימוש

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by davenos,

הדגם : ACER P193W מחיר: 800 איך המסך? שווה אתה המחיר? יש לכם הצעה למסך טוב יותר באותו תקציב פחות או יותר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.