עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 2,200 שקל גג. המסך מיועד לעבודות משרד, תכנות, גיימינג, סרטים. אני מעדיף מסך מעל גודל של 20' אינץ'. אני כבר ממש רוצה לסגור עסקה ... תודה רבה רבה לעוזרים. עריכה: שחכתי לציין שאני רוצה שלמסך יהיה תמיכה ב HDCP

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  2. לפי קריאה בפורום מה שהבנתי זה שכדי להבטיח תמונה טובה במחשב כל מה שאני צריך לדאוג לו זו שהטלוויזיה שאני ארכוש תהיה ברזולוציה של לפחות 1024-768. האם זה מדוייק? יש עוד דברים שצריך לשים אליהם לב כדי שטלוויזית LCD תהווה מסך מחשב ? בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by kornov,

הגעתי להחלטה לקנות את המסך אך רגע לפני רציתי לשאול האם הוא מספיק טוב. עיקר השימוש משחקים סרטים עבודה ב-Photoshop ותכנות.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  4. וכמובן יהיה גם טוב? והוא צריך להיות רחב...(לא משנה אם 20 או 21) אני לא מתכוון לזרוק את הכסף שלי על DELL עם המדיניות החלפה שלהם... סביב האלפיים חמש מאות שקל?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by TheReaper,

אם מישהו מכיר שיטה טובה לניקוי מסך LCD (לא הערכות האלה ) עם מוצרים ביתיים שיכתוב פה...

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  6. לא משנה, הצלחתי!

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  7. אני יודע שיש לו פאנל מסוג S-PVA ומחירו בסביבות 1600 ש"ח. האם למישהו היה ניסיון איתו? האם הוא שווה את הכסף? תודה

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  8. אני חושב שאולי הדרייבר לא מאפשר לי הרבה אופציות עוד...אבל בכל זאת אני כרגע בסביבת DESKTOP על 1680 ..22 אינ'צ (LG2252TWQ) .הבעיה שזה נורא קטן לי הכתיב (לא רואה 6\6 מה לעשות ...) איזה רזולוציה בעצם יכולה להתאים לי במסך 22 WIDE בלי לעוות את התמונה ? משמע רזולוציה טבעית (כגון 1680...) במסך הקודם 19 שלי 3\4 זה היה 800X600 ....1024.....שיחקתי עם זה כשרציתי שטקסט יהיה לי יותר קריא אבל מה הרזולוציות בWIDE חוץ מ 1680 ? שאלה נוספת ...האם ניתן להגדיר בדפדפן שימתח את כל התמונה לכל המסך ? (כמו בדסקטופ בעצם) במקום להשאיר לי שוליים לבנים לא מנוצלים ? 10X

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by iakovl,

טוב אנשים, כחלק מהעבודות המקדימות שאני עושה בשביל השיפוץ/ריהוט/בניה מחדש של החדר שלי (יהיה על זה מתישהו ת'ראד נפרד) אני קונה לעצמי מסך חדש, הMAG 786FD בן השמונה שלי כבר מתעייף (האמת עובד כמו גדול רק שנמאס לי כבר ממנו) אני רוצה לקנות לחדר מסך LCD למחשב וגם TV... אחרי הכל גם את ה21" שלי צריך להחליף לדק. חשבתי על המסך הזה כעל פתרון ביניים. במקום לקנות מסך מחשב 22" ב~1500 ש"ח ומסך 32" בתור TV עם תמיכה בFULL HD (מה לעשות שהאנימה של היום היא 1080p) ה2408WFP עולה היום בסביבות ה3K, די גדול לדעתי בשביל החדר שלי בשביל לשמש גם כTV. השאלות הם כאלו: 1. מה דעתכם באופן כללי על הרעיון שלי? האם כדאי להשתמש במסך 1 לשני הצרכים (TV ו-PC) 2. איך המכשיר בצפיה של TV רגיל? למי שמשתמש בו כTV כמוב…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by Seaninho10,

שלום רב, לא מכבר (היום!!) רכשתי את ה- MW221C של ASUS. אקדים ואומר שכל תוכנה, מדריך או סתם מאמר על המסך יתקבל בברכה. בנוסף, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לתוכנה שעוזרת להדגיש את הפונטים, כי הם נראים לי די מרוחים. נ.ב. תודה לכם מבקרי האתר שהמלצתם על המסך, באמת מסך מצוין.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  11. Started by zniibidl,

חנות זולה איכותית וטובה שיש בה למיידי? כולם אומרים לי עוד שבוע עוד שבועיים

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by Anonymous1,

ראיתי כתבה באתר על מסך l1960tr שהוא לא תומך בתמונה רחבה והוא מותח אותה. גם כאשר התמונה היא רחבה מעצמה, היא נמתחת? ובכלל עדיף מסך אחר ברמת מחירים הזאת של 1500 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by ronkeren,

מדובר בין לקנות WideScreen של DELL 22 אינץ או מסך אחר.. יש בעיות כיום למסכי ה WideScreen?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by jazzman,

הוא הגיע!! אני ממש מרוצה! לכל מי שעוד מתלבט שיפסיק. (תודה לכל מי ששכנע אותי לבחור בו ) צבעים מעולים, טלויזיה באיכות סבירה לגמרי, DVD באיכות מצויינת, רק הרגל הזאת תופסת יותר מדי מקום! בדקתי עם DEAD PIXEL BUDDY, ו- 0 פיקסלים מתים! (אני לא יודע אם זה חוקי פה לפרסם חנויות, אבל מגיע להם... ) לא הצלחתי לצרף תמונה... (התמונות פשוט גדולות מדי..) לא התקנתי את הPERFECT SUIT, לא רואה צורך (ואומרים שהיא לא משהו... ) יש לי רק שאלה אחת, הPIVOT לא עובד לי אוטומטית. כשאני מסובב את המסך, התמונה לא מסתדרת אנכית, ואין לי מושג איך עושים את זה (גם לא ידנית) מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by cheap,

שלום אני מתלבט, איזה מבין המסכים vp930 וסמסונג 971 עדיף? השימושים הם אינטרנט,אופיס,פוטושופ וצפיה בסרטים. (משחקים מעט פה ושם.) ממה שהבנתי יש במסכים האלו מריחות, במיוחד ב971 האם המריחות הם רק במשחקים או גם בסרטים? חשוב לי מאוד שלא יהיו מריחות בסרטים!!! אז מה עדיף לקנות מבין שניהם? תודה.

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by Gil28,

לראשון יש יותר כניסות...(טלויזיה)

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by דודיפלצת,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6257

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  18. סוף סוף, נשרף המסך המעפן שלי, וכרגע אני עובד על הטלוויזיה ההרוסה שלי... המסך שלי נשרף וברצוני לקנות אחד חדש... התקציב לא מוגדר, כי אני קונה כדילר ויש מסכים שעולים לי 100 ש"ח פחות ויש 600 ש"ח פחות... בוא נגיד שהכי יקר שאני יכול לעלות זה: SAMSUNG 2493HM כנראה מסך חדש דבר ראשון:מישהו מכיר את המסך הזה??? אין בו לוטו פאנלים כמו הסמסונג האחרים? וכתוב שיש לו DCR של 1:10000 האם יכול להיות שזה פאנל IPS או VA? ואם כן, הוא שווה? כעיקרון, אני רוצה גודל 24" אך גם 22 יספיק לי... תציעו לי הצעות טובות יותר בתקציב פחות מהסמסונג אם יש, או תנו לי אישור להזמין אותו חח...

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  19. איזה מפצל אני אצטרך ,בגדול זה לא משנה אם יציאה של DVI או VGA תודה!

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  20. צד LCD קטן לא ציבעוני גרפי או תווים בכמות מסחרית ומחיר בהתאם כמה אלפים כל שנה 5000 בממוצע זה יכל להיות מחול או מהארץ לפי דעתי בארץ אני לא ימצא ביותר זול מחול הצד לא צריך להיות גדול בימיוחד משהו שיציג 3 לגובה ו10-12 לרוחב בתודה AC/DC

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  21. עקרונית אני מתעסק בצילום, אז אני צריך מסך שהצבעים שלו יהיו כמה שיותר נאמנים למקור, שיהיה חד מאוד, ושבכללי יהיה מסך איכותי מאוד ויציג גרפיקה באיכות טובה. התקציב : +- 2000 שקל גודל : 22" מסכים ששמתי עליהם את העין : SyncMaster 226BW - Samsung L226WTQ - LG E228WFP - Dell FP222W - Benq אתם מוזמנים להציע עוד דגמים. תודה מראש לכל מי שיעזור יוסי.

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  22. מבקש המלצות למסך LCD 19-21'' לאינטרנט תיכנות וקצת משחקים ב- 1600 ש"ח. שהיה איכותי ושיתאים למשחקים ( לא רחב ) ניתן קצת לחרוג מהתקציב. הכי חשוב שלא יסנוור ושלא יהבהב. תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  23. האם המסך טוב, אמין? האם הוא יכול להתאים גם לטקסט(וורד וכדומה)

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by tascam,

Samsung 23 LCD F2380 cPVA 1:150000 Pivot יש למישהוא ניסיון עים המסך הזה אשמח לישמוע חוות דעת

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  25. היי, אני מחפש מסך מחשב בגודל הנ"ל אבל חשוב שיהיה מתכוונן (במיוחד לגובה), ציפוי מט, עם USB HUB וכמובן עם רמקולים מובנים לפחות 2 של 2W. פעם אחרונה שהחלפתי מסך הייתה המלצה גורפת על פאנל IPS, האם זה עדיין נכון לגבי מחשב לשימוש ביתי ולא למשחקים? תקציב עד 1000 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים