עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  2. Started by Sargon,

הזמנתי מלפניי חודשיים מסך DELL 2007FP אצל נועה מחשבים. המסך לא הגיע עד היום. כשהתקשרתי הם אמרו לי שהזמנה שלי נעשתה ב2008 למרות שביצעתי את ההזמנה ב2007(שזה חשוד). כאמור עברו כבר חודשיים מאז ההזמנה. הם אמרו לי שהם ישלחו לי אותו ברגע שהיבואן יביא להם אותו, כלומר לא אמרו עוד כמה זמן זה יכול לקחת (גם חשוד). עכשיו קראתי שלא מייצרים כבר את המסך הזה והמלאי אוזל. אז מה כדאי לעשות בנידון? נועה מחשבים אמרו שהם יכולים לבטל לי את ההזמנה אם אני רוצה. מה כדאי לי לעשות? והאם כדאי לי להזמין מנועה מחשבים או ממקום אחר? תודה.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by Ariel Style,

אני רוצה לקנות מסך חדש LCD הנה הדרישות: אמינות - ללא פיקסלים שרופים. שלא יהיו דליפות אור במסך. 20-21 אינצ' רחב [שאלה.. רחב שמעתי שחלק מהמשחקים הוא לא תומך זה נכון? איזה עוד בעיות איתו ומה עדיף רחב או רגיל? ] ניגודית גבוה [1:3000] זמן תגובה הכי נמוך [2 / 8 / 5 MS] עומק צבעים הכי גבוה [16.7 ++] לא עם ציפוי מבריק [כי ציפוי רגיל הוא יעשה בעיות עם המנורה] פאנל VA שיחזיק להרבה זמן וישמור על האיכות שלו! תקציב - 2000 מקסימום. לא מצאתי עדיין אתר שיכול להראות את כל הפרטים האלה.. תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  4. שלום לכם אני מעוניין להחליף את ה CRT שלי למסך חדש, הגודל הרצוי הוא 22, התקציב הוא 1000-1200. השימוש העיקרי שלי למסך הוא: אינטרנט, עורכי- טקסט כמו וורד וסביבות פיתוח תוכנה [למשל VS.NET 2005/8], וסרטים. שימושים משניים ופחות חשובים- אם כי יש גם מהם: תוכנות גרפיות ומשחקים. מה דעתכם על המסך הבא- Samsung דגם T220 גודל 22 ראיתי את ה"אח הגדול" שלו, הT220P, אבל אני מפחד שהרזולציה הגבוהה שלו תפריע לי לראות את הטקסט. אני גם ככה משתדל להגדיל את הפונטים לסיכום, אשמח לקבל המלצות על דגמים שמתאימים לצרכים ולתקציב שלי. גם המלצות על חנויות אמינות [וזולות] באזור ירושלים תתקבלנה בברכה תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by Silol,

רציתי לדעת איך המסך UltraSharp 2407WFP 24 של דל, והאם הוא טוב למשחקים וסרטים בלי מריחות וכאלה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  6. וכמובן יהיה גם טוב? והוא צריך להיות רחב...(לא משנה אם 20 או 21) אני לא מתכוון לזרוק את הכסף שלי על DELL עם המדיניות החלפה שלהם... סביב האלפיים חמש מאות שקל?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  7. שלום, אני מנסה להטעין פרופיל צבע ולא מצליח. העלתי אותו דרך חלון ה-Color Managment של מערכת ההפעלה עצמה וכמובן שסימנתי אותו כברירת מחדל. זה לא עשה שום שינוי, גם לא לאחר הפעלה מחדש. התוכנה DisplayProfile מאפשרת לדלג בין פרופילי צבע on-the-fly והפרופיל שניסיתי להטעין דרך מערכת ההפעלה נמצא ברשימה שהיא מציגה. ברגע שאני מקליק עליו אני שם לב שהפרופיל אכן נכנס לתוקף מבחינת שינוי בצבעים. הבעיה היא שהתוכנה לא מסוגלת לכפות פרופיל על מערכת ההפעלה וזה בדיוק מה ש-LUT Manager אמורה לעשות. אני מטעין דרכה פרופיל, מכניס אותו לתוקף בתור ה-startup LUT אבל אחרי הפעלה מחדש שוב אובדות ההגדרות והפרופיל אינו נכנס לתוקף. יש למישהו מושג למה זה קורה או שאני עושה משהו לא בסדר? LUT Manager עבדה תחת …

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  8. אהלן. אני צריך עזרה בשביל מעצבת גרפית (דו מימד רוב הזמן) שרכשה את ה2007 אבל בגלל פגם מסוים במסך צריכה להחזירו ולקחת דגם אחר. אין לה אפשרות לקחת מסך אחר מאותו הדגם שרכשה. אם אני מבין נכון, ההעדפה היא תמיד לפאנל IPS ? לצורך העניין, הגודל אינו מהווה פקטור, כל עוד הוא מתחיל מ20", ולא חוצה את התקציב של ה2408. אולי אני מפספס כאן מסך מדגם אחר שכדאי לרכוש ? ... אשמח אם תמליצו ותאירו את עיניי בנושא. הרכישה תתבצע ב"פנדה". תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by יניב51,

שלום לכולם אני אישית לא מבין בשביל מה, אבל אבא שלי רכש את המסך הנ"ל. התקנתי, הכל עבר בשלום, פרט לעובדה שהגוון הכחול יותר מדי שולט! יש איזו שהיא דרך לסדר את זה? יש את ה MAGIC TUNE שמגיע עם המסך, אבל הוא לא עולה במחשב ( ויסטה ), ובאתר של סמסונג כניראה שמשהו נדפק כי לא הצלחתי להוריד משם. אשמח לקבל קצת עזרה וכיוון מה לעשות... תודה

10. לא משנה לי טלוויזיה או מסך מחשב. רק שאם מדובר במסך מחשב אז אצטרך סטרימר וכן שיהיה ניתן לחבר אליו רמקולים. ישמש בעיקר לסרטים. לא יודע אם שווה את המחיר ה oled או psi, אם 4k או 2k, פשוט תציעו משהו עם איכות צבעים גבוהה שנותן תמורה גבוהה למחיר. כמובן שחשוב לי שהכל יראה איכותי כמעט ללא פשרות(אלא אם המחיר מתייקר בלי פרופורציה) חשוב לי האפשרות שניתן לחבר אליו מחשב. תקציב בין 1500 ל 4500 מה שהכי נותן תמורה למ

11. Started by omrid14,

הבעיה הכי מוזרה שראיתי בחיים שלי.... שאני מכבה את המסך ומדליק אותו הוא עושה היבהובים כאלה בלי להפסיק איזה שעתיים אם לא יותר.. כרגע המסך לא מהבהב אבל שמתי לב למשהו מוזר. תמיד שאני שם רקע כהה או אתר כהה שחור או משהו שלא בהיר הוא מהבהב.. למשל אני נכנס לאתר TORRENTLEECי שזה כהה הוא מהבהב כי טורנטליץ שחור . שאני ניכנס לוואלה נגיד אז זה טובבב...

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by yaron@,

שלום רב, אני מעוניין במסך רחב 19 אינץ שיתאים לכרטיס מסך HD 4670 במינימום מחיר. תודה, ירון.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by iakovl,

טוב אנשים, כחלק מהעבודות המקדימות שאני עושה בשביל השיפוץ/ריהוט/בניה מחדש של החדר שלי (יהיה על זה מתישהו ת'ראד נפרד) אני קונה לעצמי מסך חדש, הMAG 786FD בן השמונה שלי כבר מתעייף (האמת עובד כמו גדול רק שנמאס לי כבר ממנו) אני רוצה לקנות לחדר מסך LCD למחשב וגם TV... אחרי הכל גם את ה21" שלי צריך להחליף לדק. חשבתי על המסך הזה כעל פתרון ביניים. במקום לקנות מסך מחשב 22" ב~1500 ש"ח ומסך 32" בתור TV עם תמיכה בFULL HD (מה לעשות שהאנימה של היום היא 1080p) ה2408WFP עולה היום בסביבות ה3K, די גדול לדעתי בשביל החדר שלי בשביל לשמש גם כTV. השאלות הם כאלו: 1. מה דעתכם באופן כללי על הרעיון שלי? האם כדאי להשתמש במסך 1 לשני הצרכים (TV ו-PC) 2. איך המכשיר בצפיה של TV רגיל? למי שמשתמש בו כTV כמוב…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  14. יש לי תוכנה שהויזואל שלה מגיע עם חלון בגודל קבוע שלא ניתנת לכיונון לדוגמא גודל 37*30 שזה גודל של מסך 19 שאיתו עבדתי לאחרונה קניתי מסך 24 והעברתי את הכבל מחשב מהמסך 19 ל24 והתוכנה נשארה באותו גודל של מסך 19במסך ה24 ונשאר לי מקום בשולחן עבודה מעבר לתוכנה לפתוח עוד חלונות ואז כשכיבתי את המחשב ופתחתי מחדש ופתחתי את התוכנה התוכנה נמרחה לי על כל המסך 24 ולא נשאר לי מקום לעבוד במקביל לתוכנה עם עוד חלונות ( ולא יוצא לי שום תועלת מהמסך 24 ) מצאתי צורה פרימטיבית לעקוף את הבעיה אני משנה את הרזלוציה של המסך לרזלוציה של מסך 19 ואז פותח את התוכנה ואז משנה את הרזולוציה למסך 24 ואז יוצא לי התוכנה בגודל של מסך 19 ורזלוציה של מסך 24 אודה למי שיוכל לתת לי פיתרון יותר טוב לבעיה ? …

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by aviv00,

שמעתי שיש כאלו שלא מרוצים מ WS בגלל שקשה לקרוא מסמכים איתם ובכלל זה נוח רק לסרטים למרות שבמסכים FS ממש לא מפריע הפסים השחורים למטה שמיועדים לכתוביות האם השטח המסך יותר נמוך ? מ FS ? מה דעתכם ? תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  16. Started by Itaybe,

בוקר טוב, אני מתלבט בין שני המסכים הללו מצד אחד אני משחק במחשב (bf3). יש לי מחשב חזק מאד (i7 extreme ,480GTX וכו...) שיכול לדחוף 1920X1200 מצד שני הגודל קובע ו27 אינץ מאד קורץ למרות שהוא כנראה פחות איכותי מהמסך של דל, כמו כן יש לי ממיר HD ספייר בבית של הוט המסך 27 אינץ כזה גרוע ? לא יודע מה להחליט.....יש למישהו עצה ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  17. Started by pilotkevin,

המסך שלי כבר גוסס לי ואני צריך מסך חדש, לא חושב שצריך להשקיע מעל 1300 ש"ח. אני מוגבל ל-42 ס"מ עומק של מסך על השולחן שלי. ל-CRT יש לי מקום על השולחן רק ל-17'', וכל מסך LCD 17'' יהיה יותר יקר מזה. אז, זה או שאני קונה 17'' CRT, או 19'' LCD. אני צריך מסך חדש, לא רוצה חדש המסך מת לי (היטאצ'י), הוא מרצד, והוא כהה נורא. אני צריך מסך שלא יתקלקל מהר מדי, ואני לא מחשיב את עצמי גיימר אז לא אכפת לי במיוחד איך ייראו משחקים. [ עדכון: כבר ירדתי ממסך רחב וPROVIEW, ראיתי שהחברה לא משהו ומסך רחב מיותר לי ] אני מעדיף CRT 17'', כי זה איכות טובה וזה מספיק לי. אבל אם יש לי מסך כמו הנ"ל שעולה בערך אותו דבר ומשיג לי נתונים גבוהים יותר, למה לא. תוכלו להביע את חוות דעתכם? תודה, PK

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by חן חן,

מה ההבדל בין DELL 2209WFPלבין ?DELL 2209WA איזה מהם נחשב טוב יותר?

19. מסך בלי מריחות שיראה תמונה יפה מבלי כל-מיני עיבוטים.... בבקשה עזרה...

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by gilvi,

שלום, יש לי את המסך samsung 2233bw ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו פרט לעניין אחד. כשאני מסתכל על תמונות(או סרטים, או כל דבר אחר) שרובן בצבע אפור-שחור אני מרגיש בכאילו המסך מאוד מרצד(אבל החלק הלבן בתמונה נורמלי לחלוטין). מה לעשות? אני חושב ש-color calibration יעזור(לא עשיתי בכלל). תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  21. Started by psappir,

התמונה שמגיעה מהמחשב למסך ברזולוציה של 1920 על 1080 השולים יוצאים מהמסך. יש מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  22. Started by prelly,

איך המסך הזה אנשים Benq LCD 22 FP222W 5ms? יחזיק מעמד הרבה זמן? הנה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16394 תודה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  23. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפרט לי על הכפתורים השונים של המסך, מה צריך לבדוק במסך, איך אני מגדיר אותו בצורה הטובה ביותר, איזה חיבורים אני צריך לחבר... תודה רבה לעוזרים ושבת שלום! ;D

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by lipa,

כל מסכי ה-22' זולים יחסית , האם האיכות בהתאם למחיר ?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  25. Started by kamikazie,

שלום לכולם, כפי שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה: בזמן שאני משחק, המסך בשלב מסויים פשוט נכבה. לאחר מספר שניות הוא שוב נדלק, ואז שוב נכבה. מופיעה הודעה: " No Signal" ולאחר מספר שניות הוא שוב נדלק. המחזוריות הזאת נמשכת ונמשכת עד שאני פשוט מוותר. ברצוני לציין שבשימוש רגיל במחשב (גלישה באינטרנט לדוגמא) זה לא קורה. קצת פרטים: ברשותי מסך 17 inch מסוג MAG. מפרט: מעבד-E8400 קירור למעבד- arctic cooling freezer 7 pro לוח אמ- ga-ep43-ds3l זכרונות- kingston pc6400 2gb x 2 כרטיס מסך- 4850HD sonic של palit ספק כוח: corsair 550W דיסק קשיח- segate 320 gb מארז- cm 690 המשחקים שבהם הבעיה נפוצה: Call Of Duty 4 ו- Heroes 5

• 3 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.