עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Jesper,

אני קונה עכשיו מחשב חדש, ודי מתלבט בקשר למסך. אני מעדיף מסך של 19". אני משחק במשחקים מדי פעם, לא יותר מדי. האם אני יכול להסתפק במסך עם זמן תגובה של 8ms, או שמשחקים ממש לא יראו טוב על מסך עם זמן תגובה כזה ואני חייב מסך עם זמן תגובה קטן יותר? אם אני קונה כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 ב-1100 ש"ח, האם זה יהיה יהיה בזבוז רציני של היכולות של כרטיס המסך שלי, או שרק לגיימרים כבדים, שקונים כרטיס מסך ב-2500 ש"ח נגיד, זה באמת יהיה בגדר עוול לכרטיס המסך שלהם, אם הם יקנו מסך 8ms? אם אני מחליט לקנות מסך עם זמן תגובה של 8ms, ודי לחוץ בכסף (מחפש לחסוך עוד), כדאי לי כבר לרדת גם בכרטיס המסך, או שלמסך אין כזאת השפעה משמעותית על משחקים והוא מהווה מרכיב קטן מבין כלל הדברים שקובעים את…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  2. שלום, הייתי רוצה לדעת איזה מסך מומלץ לי לקנות? גודל 20" ומעלה. עדיף שיהיה WIDE. לסרטים, קצת משחקים, (אין צורך ברמקולים מובנים), עריכת מסמכים, אינטרנט ועריכת וידאו. איזה מסך נותן תמונה הכי טובה ונעימה לעין?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  3. מישהו יודע מה ההבדל הין שני הדגמים של סוני X95F ו- X95K ? ראיתי שהדגם X95K הוא עם פאנל MVA. הדגמים שיש בזאפ הם X95F. שאלה נוספת, למה הדגם הזה של סוני כל כך זול ? המחיר שלו הוא כמו של מסכי TN של LG או אחרים והמפרט של סוני די מרשים. האם יש לו בעיות מיוחדות שבגללן המחיר שלי יחסית נמוך ?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  4. שלום לכולם, קניתי שבוע שעבר מסך LCD NEC90GX2 ואני עובד ברזולוציה הטבעית של מסך 19 אינץ רגיל שזה 1280 על 800. עד עכשיו עבדתי עם הXP על מסך CRT ועבדתי ברזלוציה של 1024 על 768. הפונטים נראו גדולים וברורים ובמסך LCD הם נראים קטנים, יש דרך להגדיל בצורה שלא תיראה שונה בהרבה את גודל הפונטים בתוכנות השונות זאת אומרת גלישה ובWINDOWS.

5. עומדים להגיע בשנה הקרובה מסכים חדשים של 24 אינטש ומעלה?? מסכים ששווה לחכות בשבילם..

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  6. מחפש צג LCD גודל 19 למשחקים תקציב 1500 שקל.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by FearAge,

צריך עזרה בקנית מסך... בינתיים המסך הכי טוב שמצאתי הוא F-20 של Acer: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009071 הפאנל הוא P-MVA "20 תודה לכל המגיבים ;D

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  8. מסך בלי מריחות שיראה תמונה יפה מבלי כל-מיני עיבוטים.... בבקשה עזרה...

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by noambaum,

שלום לכולם! אולי זה אני אבל המסך ממש בהיר לטעמי והצבעים לא כל כך "חיים". כמובן שהורדת בהירות דרך ה-OSD ודרייבר כ.מסך כבר ניסיתי,רק שאת ה-CONTRAST לא ניתן לשנות מכיוון שהמסך מחובר ע"י DVI. כשאני יושב בחדר חשוך המסך ממש מסנוור אותי באופן לא רגיל. בקיצור...מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by Liran3331,

http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=244 מחיר טוב אבל אין לו DVI ... זה משנה משהו? יש משהו מומלץ יותר במחיר הזה בערך? שווה להוסיף קצת בשביל ה 1907FP ?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  11. AOC 32 HD READY L32W451B מ IVORY הם אומרים שישנה אחריות שנתיים בבית הלקוח מחיר 3390ש"ח או 6.5MS זמן תגובה 1:1200ניגודיות 500 וcd/m2 בהירות MAG JL328 32 יש 3 שנות אחריות של אמטל לא בבית הלקוח (אבל זו לא בעיה כי אני עובד איתם יחסית הרבה). לפי מה שכתוב הנתונים: 8MS זמן תגובה 1:1000ניגודיות 500 וcd/m2 בהירות מחיר 3590 ש"ח אני באמת לא מבין גדול בטלוויזיות כאלו ככה שאם אתם יכולים להמליץ ולהסביר למה זה ממש יעזור. תודה.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by guyku,

לאחרונה קניתי מסך DELL 2007WFP, כפי שכתבתי בנושא קודם, הוא מהבהב לי מאד בחיבור VGA ואני הולך להחזיר אותו בקרוב. נראה שאני אקנה את ה- 226BW והייתי שמח לדעת האם מישהו חיבר אותו ל-VGA ואם כן האם ישנו הבהוב כלשהו במסך? תודה!

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  13. שמעו חברשלי קונה מחשבחדש ועכשיו צריך מסך חדש מה אתם ממליצים שיהיה טוט למשחקים וצפיה בסרטים תודההה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by royboy777,

שלום לכולם אני מחפש מסך 17" למחשב חדש - אודה לממליצים ואם אפשר על דגמים מסוימים - שמעתי המלצות על Hyundai והדגם שמצאתי שמתאים לי הינו Hyundai B71D - אשמח לפידבקים

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  15. 1. ViewSonic Vp930 מסך 19" בעל נתונים טובים ופאנל P-MVA . 2. DELL2007 WFP מסך 20" רחב בעל נתונים טובים מגיע עם פאנל IPS/PVA. 3. DELL 2007FP זההל מסך למעלה רק שהוא אינו רחב אלא בפורמט 4:3 רגיל. 4. Philps 200W6CS מבחינת פאנל זהה ל DELL 2007WFP בגירסת ה IPS, ללא כניסות נוספות כגון SVIDEO,Composite וללא האב USB.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  16. Started by b3ta0,

שלום רק רציתי לדעת אם המסך עצמו מעט חופשי בעת שנוגעים בו ומעלים אותו מעט למעלה או למטה (ועל מנת לשנות את גובהו יש ממש להעלות אותו מעט בכוח כך שמעט קשה לקבל את הגובה הרצוי אלא אחרי כמה נסיונות) תודה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  17. Started by shalomshalom,

אני ממש מתלבט אם להשתמש ב-ClearType או לא (Asus VW222u)... אשמח לשמוע את דעתכם - אולי יש איזה אקסיומה שבמסכי LCD תמיד משתמשים ב-ClearType או משהו כזה ולא הייתי מודע לזה...

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  18. תקציב 1500 למחשב AMD תודהההה!!!!!!! אושרת :-*

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  19. אני אומנם טכנאי מחשבים מתקדם אבל לא הכל יודע ורוצה לדעת עם כמות גדולה של ניגדויות וכמות קטנה של ms ב-LCD זה דבר טוב כלומר אני רוצה לדעת עם כמה שפחות נגדויות זה טוב או להפך ואותו דבר ב-ms . אני פחות או יותר יודע אבל רוצה תשובה מי מומחים שפה בעיניין הזה רוצה להעשיר את הידע שלי

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  20. Started by 12w23e,

שלום אני מעוניין במסך מחשב לעבודות תיכנות. (לא משחק בכלל, רק אינטרנט ובעיקר תיכנות). אני חושב על גודל של 21-22 אינץ , אבל אשמח להמלצות. הבנתי שבגדלי ה-24 ממולץ ה-dell 2407. יש המלצות על גדלי ה-21, 22 ?? תודה, ליאור .

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  21. שלום לכולם, ראיתי שהמסך "המומלץ" כאן הוא הvp930, כאשר נכנסתי לזאפ ומשם לפנדה ראיתי שהוא בכלל לא מומלץ לגיימרים (אולי בגלל שהוא 8MS?), בכל אופן אני מחפש מסך 19" לגיימרים בתקציב של 1500 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by Ariel Style,

אני רוצה לקנות מסך חדש LCD הנה הדרישות: אמינות - ללא פיקסלים שרופים. שלא יהיו דליפות אור במסך. 20-21 אינצ' רחב [שאלה.. רחב שמעתי שחלק מהמשחקים הוא לא תומך זה נכון? איזה עוד בעיות איתו ומה עדיף רחב או רגיל? ] ניגודית גבוה [1:3000] זמן תגובה הכי נמוך [2 / 8 / 5 MS] עומק צבעים הכי גבוה [16.7 ++] לא עם ציפוי מבריק [כי ציפוי רגיל הוא יעשה בעיות עם המנורה] פאנל VA שיחזיק להרבה זמן וישמור על האיכות שלו! תקציב - 2000 מקסימום. לא מצאתי עדיין אתר שיכול להראות את כל הפרטים האלה.. תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  23. שמעו, אני קונה מסך חדש ! כרגע יש לי 17" ישן (לפני 4 שנים) ואת האמת, פרט לגודל הוא דיי מספק אותי, אבל אני חייב להחליף כי אחותי לוקחת אותו. המסך הוא L1730B. לפני הבעיה, תיראו את המפרט שלי. הנה הבעיה : כשאמרו לי שאנחנו קונים מסך חדש שמחתי וזה ואמרתי סוף סוף אני אתפנק ואראה סרטים מהמיטה (בערך 2 מטר רוחק) עם 22" סבבה כמו שראיתי אצל דוד שלי (יש לו 2243BW), אבל אז נזכרתי, יש לי כ.מ ישן ואין סיכוי שאני אצליח לשחק ברזו' כזאת ! אז ניראה לי שאני " מתפשר" על 19". בו אני אסביר לכם את השימושים שלי שתבינו את הראש : 20% טקסט (הפורום ולימודים) 30% סרטים וסדרות ב HD ועוד 50% משחקים. חיפשתי קצת בפורום הבנתי שאם אני קונה 22" אני קונה 2243BW, גם ראיתי אותו אצל דוד שלי וממש ממש אהבתי וגם הביק…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by spartan932,

אני מעוניין רק במסך 24 אינץ' למשחקים ולסרטים שיהיה אם כבר FHD ושלא יעבור את ה2000 שקל.. שמתי עין על T240 או על 2443BW של סמסונג LG אני פחות אוהב השאלה אם יש משהו עם פאנל מיוחד ולא TN כמו 2408 DELL רק לא במחיר 3100 אלא הרבה פחות או שאין מה לעשות וללכת על TN?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  25. AMD Ryzen 7 2700X 16GB GTX1080TI בעתיד אשדרג שהמחירים יהיו טיפה יותר נורמלים המסך הנוכחי DELL 24 IPS 60HZ 1080P קצת רקע: משחקים שאני ששיחקתי בהם HITMAN 1/2/3 assassin's creed האחרון סיימתי אותו לפני חצי שנה the evil village BF 2042 עדיין משחק משחקים בתכנון: Dying Light 2 far cry 6 ועוד מלא תודה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים