מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין סמסונג 2043BW לבין 2053BW. ב 2053 הזמן תגובה יותר טוב וב 2043 יש פיבוט, שאני ישתמש בו כשאני מתכנת. לא ראיתי אף אחד מהם בחנות, יש המלצות ?? נ"ב אני ישמח לשלם אפילו פחות אם זה לא אומר להתפשר מדי באיכות
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן מחפש מסך LCD איכותי בגודל 20" למחשב שישמש גם כטלויזיה עם חיבור לממיר של YES. תקציב של עד 2000 ש"ח. בתודה מראש זיו.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
רכשתי את המסך סמסומג 226BW והגדרתי אותו למצב NATIVE RES 1200X1680 אבל אני לא יכול לעלות את קצב הרענון מעל 60 HZ יש למישהו רעיון למה ?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה למסך LCD 22" 1680X1050 2MS מיועד למשחקים כבדים ברשת תקציב של כ- 1000 ש"ח תודה !
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו מחפשים לקנות שני מסכים. אני מניח שהם יהיו מאותו סוג. התקציב לכל מסך הוא באזור ה1000 שקל. מסך 1: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - עריכת וידיאו. מסך 2: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - לייט גיימינג (מעט משחקים של לפני כמה שנים, לא חשוב סופר איכות). כיום, אנחנו עובדים עם מסכי 17 אינצ' - נשמח להגדיל למסך באזור 22 אינץ. עדיפות למסך רחב. בטווח מחירים זה ההמלצות בפורום הם על ה DELL U2312HM. האם זה מתאים לצרכים שלנו? או שעדיף לחסוך ולקחת את ה U2211H? אשמח לשמוע המלצות ולאו דווקא על דגמים אלו. האם שווה לקחת מסכים מדגמים שונים לכל מחשב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מחפש צג LCD גודל 19 למשחקים תקציב 1500 שקל.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה המלצה למסך טוב למישחקים עד 1000 עם חיבור HDMI !HDMI זה בקבל הכי איכותי נכון ?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מעוניין גם בהמלצות למקום הכי זול בו ניתן למצוא את המסך. אחריות רשמית של היבואן חובה המטרה-תומך FHD,משחקים וסרטים. אפשרות לתלייה תהיה תוספת נחמדה,אבל בחשיבות עליונה-ניגדיות וזמן תגובה (מצטער על הת'רד הכפול-פשוט רציתי לפתוח נושא ברור יותר עם כותרת עיניינית)
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
דברתי עם מוכר בחנות (לא זוכר את שמה) ובקשתי ממנו להמליץ לי על מסך מחשב שטוב למשחקים וסרטים על ה DELL 2408 הוא לא המליץ בגלל הלאג שלו הוא המליץ על סאמסונג T220P או משהו כזה ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות... שאלות מעמיקות..יצאתי אתמול לפנדה מחשבים בבאר שבע,שאלתי אם יש להם במלאי,דיברתי עם אחד העובדים שבחנות בקשר למסך הנ"ל הוא אמר לי שאין להם אותו במלאי,אבל,המסך הכי משתלם בשוק היום זה הHanns-g והוא אמר שכדאי לי אותו מאוד.[לא מסתמך על דעת שלו זו דעת רבים] לעומת הDELL שאנשים טענו שהוא איטי מאוד למשחקי קונסולות וכדומה,כל מה שנשאר זה שאקבל את המסך מחר..הסכום יצא סה"כ 3050 ש"ח דיי משתלם למשלוח מהיר של עד 48 שעות אספקה לבית הלקוח. כשיגיע ,אעלה תמונות=] תודה לכל מי שהמליץ!!
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אם אפשר המלצה על מסך מחשב הכי טוב בכסף הזה ולמה הוא יותר טוב מאחרים, שאלה, הרבה אמרו לי שה-T220 הוא הכי מומלץ למרות שיש אחד של LG יותר זול והוא FULL HD, אז למה לא לקנות אותו? ד"א יש לי HD4870 512MB
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
-
אהלן...רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם VW224U לבין הדגם VW222U ומי מבין שניהם יותר טוב ונותן איכות תמונה טובה יותר? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RjK5jGChVMy3QbXt http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=aNVINW1uJlmCw9jZ
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש מסך 24 לשימוש כללי וטיפול בתמונות EIZO מציעה כמה מסכי 24. לצרכים שלי הפרט החשוב הוא איכות הצגת התמונה בייחוד בתחום הכהה יש סיבה לא ללכת על הדגם הזול S2401W ? לא מצאתי על S2401W סקירות ברשת. אשמח לקישורים מה ההבדל המשמעותי מול הדגם S2431W ? המקבל תגובות טובות בתחום איכות התצוגה אבל מחוץ לגבולות התקציב כמו כן אשמח להמלצה למסך באיכות מקבילה באותו טווח מחירים (עד 5000 ש"ח) ה DELL 2408WFP-HC אולי שווה את מה שהוא נותן במחיר המחיר אבל לא מומלץ כבחירה מועדפת לעיבוד תמונה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכם, אשמח לקבל מכם המלצות למסך עבור PS5. גודל : 27 - 28 אינץ' קצב רענון : 120 -144 HZ עדיפות שיתמוך ב-AMD Freesync וכמובן זמן תגובה של 3ms (או נמוך מזה). אין צורך ברזלוציה של 4K. תקציב עד 2500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, לאחר מחקר ממושך, עדיין נותרה ההתלבטות הבאה, הצורך - פיתוח קוד בסביבת VS ,MATLAB. גלישה לקריאת מסמכים וגרפים. עבודה ממושכת מדי יום בתנאי תאורה משתנים. עקרונות - רכישה ל- 5 שנים. משקל גבוה ינתן לאיכות תצוגת הטקסט בפרט ואיכות התצוגה בכלל. שלושת החלופות שעלו לקו הגמר וחסרונותיהן: EIZO S1931SH - כמות אינפורמציה מעטה מדי (1280*1024). לטעמי, פונטים מעט גדולים מדי. LG L2000C - ניגודיות פחות טובה ממסכי איזו (SIPS/1:800 מול SPVA/1:1000). ללא כיוונון בהירות אוטומטי. להערכתי, פונטים מעט קטנים מדי. EIZO S2100 - עבור הצורך שלעיל, לכאורה מושלם אבל המחיר גורם להיסוס. האם אכן נטול חסרונות? ראוי להשקעת 5300 ש"ח? כל התייחסות שתתרום לבחירה נכונה מבין השלוש תתקבל בברכה. תודה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני סטודנט לעיצוב גרפי שמשתמש המון בתוכנות גרפיות.עד היום השתמשתי במסך LCD ישן 17 אינץ'.רציתי לשדרג ל22 רחב, אך בגלל מגבלות כספיות כמו של כל סטודנט.אני לא יכול להשקיע מעל 1000.ניסיתי להציע הצעות מחיר בוואלה שופס על samsung 2253BW אך לא זכיתי והשבוע התקשרה אליי נציגה שלהם להציע לי אותו ב900 ש"ח. אני כבר משוטט מעל כשלוש שעות וקורא מאמרים ועורך השוואות אך לא קיבלתי מידע מספיק.קראתי את המדריכים באתר ואת ההשוואות ל- 2243BW . הבנתי את הבעיות של ה-TN בתצוגה ואת שאר הפרמטרים שצריך לקחת בחשבון. אך בכל זאת רציתי לשאול, לאור המחיר שהציעו לי האם בכל זאת שווה לי לקנות את המסך הזה.(אני בטוח שמבחינתי זה יהיה שינוי אדיר-המעבר ביו 17 ל-22 אינץ' רחב,השאלה אם זה כדאי).
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מסך LCD לשימוש משרדי ומשחקים בתקציב של 1000 ש"ח . אני יודע שאין יותר מידי מסכים איכותיים במחיר הזה אבל תנסו להביא לי כמה שיותר טוב במחיר הזה , כי חבר שלי לא יכול להוציא יותר מזה על מסך. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם- אני מתכנן לרכוש XBOX ומאחר ויש לי טלוויזיה מצו'וקמקת אני מאמין שאני חייב לשדרג את המסך- ממון לטלוויזיה LCD טובה אין, כך שנראה לי טוב לקנות מסך מחשב איכותי (22) ולחברו לXBOX. שאלותי: 1. מה דעת המומחים כאן? אני באמת קטונתי, זה סתם נראה לי רעיון טוב... 2.המלצות למסך? ה chimei באמת קורצים עקב המחיר הנוח- 225D די זול- זהו רק מסך מחשב או גם טלוויזיה? בכל מקרה אני אשמח לראות גם סרטים על המסך. אשמח לתשובות! תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני יודע שעם רחב רואים ביותר כיף סרטים, אבל פה זה נגמר? עם טיפה מקום מהצדדים לא עושה סתם בלאגן? רקעים למחשבים ומשחקים זקוקים לרזולוציה מיוחדת בשביל שיעבודה בצורה טובה עם מסכים כאלה. בנוסף - אני מעוניין במסך LCD 20" ומעלה, של חברה טובה ו-MS נמוך למשחקי מחשב. מתעניין במיוחד במסכי SAMSUNG. חשבתי על ה- 204BW. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי בבקשה לדעת כיצד ניתן להפחית את הרמת בהירות כי האור שיוצא מהמסך ממש מציק בגלישה באינטרנט למשל , והאם בכלל כדאי ? יש לי מסך 22 החדש של אל.ג'י W2252TQ
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מסך 17" נועד למשחקים, כך שהניגודיות, קצב רענון, וכו' ממש חשובים לי. מסך 19" נועד לעבודה משרדית, אבל חשוב שיהיה איכותי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך 17" למחשב חדש - אודה לממליצים ואם אפשר על דגמים מסוימים - שמעתי המלצות על Hyundai והדגם שמצאתי שמתאים לי הינו Hyundai B71D - אשמח לפידבקים
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המסך הוא Lenovo LI2215s 21.5 Inch LED האם כדאי? ראיתי אותו באחד מאתרי המחשבים. המחיר הוא 331 ש"ח במסגרת הבלאק פרידיי יש את המסך LG 22MK400H-B 21.5'' LED שעולה 430 ש''ח. והמסך AOC 22E1D 21.5'' LED שמוגדר כמסך גיימינג, וזה מה שאני מחפש, והוא עולה 364 ש'ח
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
- 1 follower
-