מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
תודה להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ה-17 שלי במסך רחב ראיתי שמסכי ה-20 אינץ מצריכים רזולוציה טבעית גדולה יותר ממסכי ה- 19 וגם יש הבדל מחירים משמעותי בקפיצה הזו מ 19 ל- 20 האם מעבר מ 17 רגיל ל 19 רחב יתן שיפור משמעותי בגודל התמונה או שאולי עדיף להחליף ל - 19 רגיל??
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למסך הזה - TCL 32'' 32V6AW + DVD ב-3900 ש"ח. האם ההצעה משתלמת? האם המסך הזה טוב? והאם ניתן למצוא משהו טוב יותר עד 4000 ש"ח? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
גם הכפתור AUTO רושם auto adjustment not available . מה זה יכול להיות? -תודה.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
1) יש לי מסך MAG CRT 996Fs עם חיבור VGA ויש לי X1900XT חיבור DVI אז אם אני ייחליף במסך LCD עם חיבור DVI אני אראה יותר טוב (באיכות יות טובה)? 2)האם המסך של DELL יכול להיתלות על הקיר? 3) האם למסך של DELL יש חיבור HDMI, והאם הוא יותר טוב באיכותו מ-DVI?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המסך DELL 2407WFP אבל אם אני יעמד אותו סתם ככה על השולחן הרמקולים יסתירו אותו או שהוא יצטרך להסתיר את הרמקולים.. (הרמקולים שלי בגובה15 ס"מ מהשולחן.. האם הם יסתירו את המסך, או שאפשר לכוונן את המסך שיתחיל מ15 ס"מ??) אז יש את ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_1771&products_id=10928 האם הוא מתאים למסך שאני מתכוון לקנות?? והאם יש משו יותר טוב במחיר הזה או עד 500 שיהיה עדיף משמעותית?? תודה רבה מראש לעונים.. זה חשוב מאוד בשבילי..
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכם... קניתי את המסך הזה ושאני רואה בו סרטים אז הסרטים טיפה מקוטעים שהמצלמה זזה בסרט... אם אתם יודעים למה אני מתכוון ובCRT רגיל זה זז חלק ... מתי שהמצלמה זזה לצדדים ... אבל אם המצלמה לא זז לצדדים הסרט זז חלק ... גם לכם זה קורה?... זה ממש מעצבן אותי זה כמו קטוע כזה.. האם יש דרך לטפל בזה?..
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
זה נכון שבמסך רחב אז סרט נראה על כל המסך ? למה בעצם מסך רחב הוא המומלץ לצפייה בסרטים ?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
-
ראיתי כמה תגובות של אנשים שאומרים שהטלויזיות בארץ עדיין לא מתאימות... מה????ראיתי מלא טלויזיות HDTV מלאים עם כניסת HDMI...אזמה?
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לאחר הצלחה מרובה בפורום השכן ("מפרטי מחשב") ורכישת שני מחשבים על פי המלצת מומחי הפורום, מנסה את מזלי גם בבחירת המסך... 1. המסך הראשון הוא לאינטרנט ומעט עבודה גרפית - ביחס 3:4 (פשוט כי לא הולכים לצפות בו בסרטים אז אני לא רואה טעם למסך רחב כשהשימוש הצפוי הוא אינטרנט ותמונות). להבנתי, בתקציב של 800 ש"ח המסך היחיד שהוא לא רחב שניתן למצוא הוא בגודל 19", אשמח להמלצות. 2. המסך השני הוא לאינטרנט בלבד, כאן הדרישה היחידה היא שהמשתמש הוא אדם מבוגר שרוצה לפנק את עצמו עם מסך גדול ותו לא. גם כאן התקציב הוא 800 ש"ח והגודל המבוקש הוא 22" (?), אשמח להמלצות. תודה מראש ושנה טובה !
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הי חברה מי משניהם יותר כדאי למשחקים ווידאו ? הT220 קצת יותר זול אבל אין במלאי (לא יודעים מאתי יגיעה) לא רלבנתי כבר, בחרתי בLG (W2284F(
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מסך 17" נועד למשחקים, כך שהניגודיות, קצב רענון, וכו' ממש חשובים לי. מסך 19" נועד לעבודה משרדית, אבל חשוב שיהיה איכותי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין, וחיפשתי, באמת שחיפשתי. בפשטות, איך אני יכול לקנות מסך אם, לדוג', האחריות על הפיקסלים השרופים חלה רק מ-5 ומעלה (סמסונג, למשל)? הנחת היסוד שלי היא שלא כל מסך שרוצים לקנות אפשר להתחיל לערוך עליו בדיקות. מה עושים? יש איזושהי ערובה, משהו? או אולי בכלל המושג "פיקסלים שרופים" לא כזה נורא? אין לי מושג, לא התנסיתי. אודה לכם מאוד אם תעירו ותאירו את עיניי (או שסתם תתעצבנו על "למה פתחת נושא אם מדברים על זה בסטיקי?!?!" [תשובה: אבל חיפשתי שם]).
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום רק רציתי לדעת אם המסך עצמו מעט חופשי בעת שנוגעים בו ומעלים אותו מעט למעלה או למטה (ועל מנת לשנות את גובהו יש ממש להעלות אותו מעט בכוח כך שמעט קשה לקבל את הגובה הרצוי אלא אחרי כמה נסיונות) תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 של AOC ויש לו מצלמה ומיקרופון ויש לו גם רמקולים יש כבל שמחבר בין המסך למחשב כדי שישמעו דרך הרמקולים .יש לי רמקולים וסאב למחשב אז אני לא משתמש ברמקול של המסך .זה הורס את המסך שאני לא מחבר את הרמקול של המסך ואני לא חיברתי את הכבל ? נ.ב את הרמקולים שסמתי אני שם אותם מאחורי המסך וזה יכול גם להרוס אותו ולפעמים אני שומע חזק?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
צריך דעה לגבי מסך 22" LG L226WTQ LCD האם זה מסך טוב? בעיקר למשחקים.. האם יש מסך טוב יותר במחיר זה? לא מופיע בשום אתר את סוג הפאנל של מסך זה תודה על כל תגובה...
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הרבה המליצו עליו המחיר שלו 1200 ש"ח 22" 1:20,000 2MS עיצוב יפה יש מישהו שיודע משהו על המסך ולא ממליץ עליו?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בין מסך LCD של NU L-922A ובין AOC ........ מה עדיף? תודה ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי מה המסך 19 הכי משתלם שניתן לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח מקסימום? האם מסך 19 של חברת HAIER עם שירות 3 שנים של ניופאן הוא טוב? מוכרים אותו ב 900 בשופרסל
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן אנשים :} אני מחפש מסך LCD 19" שישמש לאינטרנט ומשחקים, התקציב קצת מוגבל לכן אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על דגם שיתן את הביצועים הטובים ביותר לתקציב. תודה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חנות זולה איכותית וטובה שיש בה למיידי? כולם אומרים לי עוד שבוע עוד שבועיים
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
תגידו אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים בגוד 22 אינץ בתקציב של 1500 שח איזה מסך עדיף? MW221CוAsusו W2252TQוLGו 2253BWוSamsungו
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אתמול (1.4) הגיע מלאי ליבואן דל בארץ!!! הגרסא A04 פאנל S-IPS תודה לכל הממליצים מסכים מדהימים. אין מריחות והכל מצויין.תודה ולהזכירכם היו לי שני מסכים חדשים של סמסונג 931C שהוחזרו לחנות עקב תצוגה כואבת לעיין.....אין מה להשוות. שוב תודה לכל משתתפי הפורום.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
במקרה וקיים אשמח לקבל את שמו המדויק ולינק . יש אפשרות חריגה אבל עד 100ש"ח גג אלא אם כן אצליח לקבל דבר מדהים בטיפה יותר. בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-