עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eyalha,

קניתי DELL 2007WFP, ישר שקיבלתי אותו בדקתי פיקסלים שרופים.. לא ראיתי שהיו, עכשיו לצערי ראיתי אחד בצבע אפור.. יש מה לעשות? (לא מבחינת החלפת מסך אלא דרך להחיות אותו?)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני רוצה לקנות את 2007fp וחשוב לי שיהיה טקסט גדול יחסית. פרטים על עצמי: אני עם משקפיים ולא רואה 6\6, מסך נוכחי והתצוגה המועדפת עליי: Samsung SyncMaster 700ift (19", dot:0.2) רזולוציה: 1024X768. הנה ציטוטים על Dell 2007fp בנושא הקריאות של הטקסט: ולטובת :vp930 ------------ דוגמה לבעיה צפויה: יש אתרים שבהם גודל הטקסט לא משתנה, כמו YNET. במסך הנוכחי, אני לא יכול לקרוא טוב אם זה יותר מ- 1024X768. האם לאור המצב, Dell 2007fp, יהיה בחירה גרועה ? אם כן, זה די מעציב שבגלל טקסט, המסך הזה ייפסל מבחינתי. אשמח מאוד לקבל תגובות.

• 31 תגובות
    • 11.6k צפיות
  3. שלום רב, אני מחפש השוואות או חוות דעת על מסכים לקריאת מסמכים ולא למשחקים. מישהוא יודע, מישהוא מכיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by dood,

שלום , אני מחפש מסך מחשב שיתאים למשחקים וסרטים וגם לגלישה באינטרנט קראתי שה VIEWSONIC VP930B מומלץ פה בפורום . חלק מהביקורות ברשת אומרות שהוא לא הכי מתאים להצגת סרטים ולמשחקים בגלל הפאנל שלו וזמן התגובה. האם זה נכון ? ואם כן איזה מסך אחר מומלץ בתקציב דומה של כ 1500 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  5. Started by online,

שלום, אני מתכוון לקנות את VP930 בתור מסך לשימוש ביתי כללי - רוב הזמן טקסט ולפעמים סרטים, אבל לא משחקי FPS. קראתי קצת סקירות ודפדפתי בפורום ונראה שבאופן כללי מדובר במסך מומלץ. האם זה נכון שהגירסה החדשה ביותר שלו היא REV 3? כשקונים את המסך, איפה צריך להסתכל כדי לבדוק את הגירסה? האם מישהו מכיר מקום בארץ ששם אותו בתצוגה? קשה לי לקנות על עיוור.. :-\ האם יש נקודות או חולשות מסוימות בדגם הזה שחשוב לשים לב אליהן? האם מי שקונה מסתכן ב-sample variance בנוגע ל-backlight bleeding? איך עומק הצבע השחור ב VP930 בהשוואה לדל 2007? אם יש עצות נוספות אשמח לשמוע. בעבר עזרתם לי לבחור בסמסונג 730B, מסך איכותי ונחמד במבט לאחור (למרות שהוא TN), וזו הזדמנות לומר שוב תודה. אני מקווה שתוכלו לעזור …

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by em28,

קיבלתי הצעה למסך של benq , ורציתי לשמוע את המלצתכם, גם לגבי המסך עצמו, גם לגבי כדאיות הדיל וגם לגבי השירות של חברת "גטר". - מסך "20 רחב מדגם FP202W : רזולוציה : 1680X1050 מהירות תגובה : 5MS יחס ניגודיות : 1:1000 בהירות : 2^30CD/M כניסות : D-SUB,DVI זוית צפיה : 130/140 צבעים : 16.7M אחריות : 3 שנים בבית הלקוח. סה"כ 999 ש"ח ב-3 תשלומים. - ניתן להזמין דגם מקביל שיש בו גם רמקולים מובנים ב-1029 ש"ח. דעתכם ? ???

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by primo,

שלום, המסך הנוכחי שלי נדפק לגמרי (אני כותב מחבר) ולכן אני מעוניין בקניית מסך LCD איכותי חדש. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, עדיף טיפה פחות. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד חודשיים לכן צריך שהמסך גם יהיה טוב ואיכותי למחשב הבא (המפרט של המחשב הנוכחי שלי בן 3 השנים גרוע). המטרה של המסך היא משחקים כבדים, גלישה באנטרנט. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by taiber,

יש לי כרגע מסך של יונדאי 18 אינץ' http://www2.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90053133/d6/accessories/monitor-hyundai-l80a-18-1-tft.asp&urlmapped=true לא ברור לי מכאן מה הפאנל שלו: TFT? TCO 99? ואיך הפאנל שלו בהשוואה לTN film? ואיך הפאנלים שהזכרתי ביחס לפאנל של ה dell 2007wpf ? (TFT אני חושב) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by freerider,

שלום, אני עומד לגשת לחנות ולרכוש את המסך הנ"ל. אני רואה שיש דגם חדש יותר B שלא מופיע בחנויות. האם כולם היום B ? מעבר לפיקסלים שרופים, יש משהו נוסף שצריך לבדוק ? גרסאות מסויימות שעדיפות על אחרות ? תודה

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  10. וכמובן שיהיה LCD, בסביבות ה-1000 ש"ח.. תודה!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by evy_s,

תיכננתי בעיקרון לקנות את הDELL בקניה הקבוצתית אבל יש לי כרגע אפשרות לקנות את המסך של Eizo יד שניה במצב חדש לגמרי עם אחריות לעוד 4 שנים ב1200 ש"ח(המחיר הזול ביותר שניתן לקנות אותו כיום הוא 2700 ש"ח) אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש אז אני מעדיף לחסוך בהוצאה על המסך אבל אני לא מוכן להתפשר על האיכות! הDELL עולה 1000 שקל יותר מהEizo השאלה היא אם זה שווה את זה... הבנתי שהEizo מסך מקצועי מאוד ושבמחיר הזה אין לי מה לחשוב בכלל. מה אתם אומרים???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. תשמעו... אני יחלק את זה ככה: 80% משחקים 10% גלישה 5% וורד אקסל 5% סרטים אני בנאדם ששם לב לכול שינוי בפריים וכמובן למריחה הכי קטנה ככה שאחרי מחקרים ארוכים הגעתי לשני מסכי LCD פאנל TN שהם הכי טובים ומדורגם לגיימר. VIEWSONIC VX922 ו NEC 90GX2 עכשיו הכיוון שלי יותר הולך ל VX922 כי הNEC יש לו מסך מאוד שקוףף יכול לעצבן אותי השאלה שלי האם כדי לי ללכת על VX922 מסך בן שנתיים פלוס היום? או שיש בכול זאת אופציה אחרת? ךמרות שעד היום הוא מדורג במקום הראשון לגיימינג... מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by dorish,

אני גר במנהטן ויש לי דירה ממש קטנה אני רוצה לקנות מסך לסדי 42 אינץ ולחבר אותן אל המחשב ושזה יהיה המסך היחיד שלי בגלל שאין לי מקום לשני מסכים עד כמה גדול אני יכול לקנות מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו בעיקר גלישה ומשחקים פחות טלויזיה מה אתם ממלצים פעם זה היה 15 אחרי זה 17 בבית בישראל יש לי 19 ועכשיו הבנתי התחילו לקנות 22 אין לי בעיה של כסף ראיתי בבית של משהוא מסך מחשב 32 והוא עובד איתו אבל אני רוצה יותר מדעה אחת נוחות הכי חשוב לי על תגידו לי תלוי איזה כרטיס מסך יש לך כי עוד לא קניתי אני קונה ביחד אני בטח יקנה את 8800 הכי טוב שיש עכשיו תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי תקציב של 1700 ש"ח ואני מחפש מסך LCD גודל 19 שיתאים לי לשימושים הבאים 60% גלישה באינטרנט 30% משחקים כבדים כמו F.E.A.R , RAINBOW SIX VEGAS 5% סרטים 5% תוכנות כמו WORD ,PHOTSHOP

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  15. Started by gabi_y,

היי היום יש לי מסך 19 של CTX אני לא יודע איזה דגם בדיוק. עקר התעסוקה במחשב שלי היא אינטרנט וסרטים קצת משחקים. בגלל שאני צופה הרבה אני מעונין לשרדג למסך גדול יותר אני רוצה את המסך הכי גדול שאני אוכל לקבל בתקציב הנ"ל... תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  16. Started by איתמר,

אני צריך לקנות מסך די טוב ב מחיר של 1600 1700 שקל אני ישמח לקבל הצעות מעדיף 20 אבל לא אכפת לי כל כך.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני רואה הרבה אנשים שיש להם במחשב שלושה מסכיי LCD למשל,למה זה ומה זה נותן? תודה

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  18. יש לי מסך LCD SyncMaster 710C ויש לי בעיות בכוון הרוולציה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס במקום שיופיע "ברך הבא" בXP מופיע: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz בעיה דיי מציקה ואני לא יודע מה לעשות כרגע המחשב חדש לחלוטין אני רוצה לציין שבמחשב הישן שלי לא היו בעיות מסוג זה כלל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בבוקר לאחר שהמחשב היה מכובה כל הלילה הרוולציה נפתחת כרגיל רק לאחר שעה בערך שוב מופיעה ההודעה מהמסך הה"ל ועכשיו גם זה לא פועל.. וכרגע אני משתמש במצב Enable VGA MODE -מצב זה מפעיל את המחשב בהגדרות רוולציה וצבעים נמוכה מאוד ולכן הגודל מאוד גדול... אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ואני לא רוצה לשלול אפשרויות שונות.. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה,פירמטתי וגם לא עזר...…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Oranili,

איך המסך הזה ? מספיק ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 תודה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  20. טוב, הבנתי ש22" זה על הפנים אז אני רוצה לקנות יותר קטן. לא יודע עוד אם רחב או לא, כי אני מפחד מהקטע שברחב הכל נראה מתוח. אם יש דרך לסדר שבחלק מהדברים יהיה שחור בצדדים או משהו כזה זה מעולה. טוב, אני אוסיף את השאלה לפה, מה אתם אומרים על ה הbenq T201W, יש לי אפשרות להשיג אותו במחיר מציאה... תודה לעוזרים בכל מקרה, מצטער על ההצפות והכל אבל אני ממש לחוץ על זה ופשוט אף אחד לא עונה פה ואני לא מצליח למצוא מידע טוב בנושא מסכים, יש כ"כ הרבה... :-\

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  21. Started by chenapil,

מה אתם אומרים על המסך, יכול להשיג אותו במחיר טוב...? benq בכלליות חברה טובה ואמינה?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  22. אני רוצה להצטרף לקניה הקבוצתית של הDELL 2007FP בעקבות כל הדברים הטובים ששמעתי עליו אבל לפני זה הייתי רוצה לראות אותו פיזית וחיפשתי בהרבה חנויות ברחובות יבנה וראשון ולא ראיתי אותו באף חנות בתצוגה. מישהו מכיר חנות באיזור רחובות שיש בה את המסך בתצוגה?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. Started by Ghtm,

היי יש לאחד מהמחשבים בבית שלי מסך CRT ישן שהתחיל לקפוץ, אז החלטנו לקנות מסך חדש... המסך ישמש בעיקר לוורד ואינטרנט. עדיף שיהיה LCD [וכמובן בעל חיבור DVI], העדפה ל-19". אני יודע שאלו דרישות גבוהות ואני לא יודע אם קיימת כזו חיה, אבל אני מקווה שיש. הסכום המקסימלי כמו שמצויין בכותרת הוא 1000 שקלים, אבל עדיף כמה שפחות. תודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  24. Started by ofirr,

אקדים ואומר שהשוותי בין שני המסכים האלו ולא אחרים כי אלו המסכים המומלצים ביותר בפורום לגדלים, והיחס עלות-תועלת הטובה ביותר אצלם. להלן נתונים עיקריים להבדלים בין המסכים: יתרונות הדל: *גודל המסך: 1.1'' יותר בהשוואה לויוסוניק. *פאנל טוב יותר (S-IPS) - עומק ודיוק צבעים טוב יותר, זוויות צפייה רחבות יותר. *מגיע עם כיול צבעים טוב יותר. *יותר חיבורים אנלוגיים (כגון S-video וקופוזיט, בנוסף לDVI-D וVGA). *רכזת USB על המסך. *פונקציות תצוגה: תמונה בתוך תמונה, תמונה ליד תמונה. *ציפוי קשיח. *בהירות מקסימלית גבוהה יותר. יתרונות הויוסוניק: *יחס ניגודית טוב יותר (1:1000 בהשוואה ל1:800 של הדל). *הזזה לצדדים את המסך (לא ראיתי שיש את האפשרות הזו לדל). חוץ מי זה למעשה לא מצאתי יתרון של מסך זה…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  25. שלום אנשים אני לומד עיצוב גרפי ובאופן כללי אני מתעסק עם תוכנות גרפיקה אנימצייה ועריכת סרט כבדות. אני מעוניין כרגע לרכוש מסך, המליצו לי על המסך Dell2007wfp/fp (התקציב שלי הוא 1600-2100שח) האם יש הבדל באיכות התמונה בין 2 המסכים ?? אם כן, איזה מהם יתאים יותר לצרכים שלי ??

• 3 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.