מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, המסך מיועד לתכנות וקריאה אינטנסיבית (בעיקר קבצי PDF). דרישות המסך: 1) 22" 2)רזולוציה 1050:1680 לא יותר בשום פנים ואופן 3)פנל מאט (לא מבריק) רצוי anti-glare. תודה מראש למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך שיש לי כרגע הוא W2353V במיוחד בקריאה, העיניים מאוד כואבות לי אני מעוניין להחליף למסך 23 אינץ' שיהיה טוב גם במשחקים וגם לא יכאיב על העיניים וכמובן רזולוציה של 1920X1080 התקציב עד 3K אבל אפשר לסטות הן למעלה, הן למטה. מה שמאוד חשוב לי שניתן יהיה לקנות אותו דרך אופיס דיפו/אייבורי. תודה!
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מחקירות בתוך הפורום הזה הבנתי שהמסך שכולם אוהבים ורוצים זה U2311H, שאני יודע שעומד בתקציב שלי, אבל אני לא ממש צריך את כל הסוויבל והטילט, אני לא רואה שום מצב שבו אני אסובב את המסך 90 מעלות. לעומת זאת אני ממש מתלהב מכל הדברים האחרים שהמסך מציע, לכן שאלתי היא האם יש מסך דומה מבחינת פאנל וביצועים ל-U2311H שאינו כולל את כל העניין של "הסיבובים" ולכן גם יותר זול. תודה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
ראשית אני אציין שלפני שפתחתי את האשכול עשיתי סיקור וחיפוש ברשת בכל מיני אתרים, החל מחיפוש מפרט טכני 'יבש' באתרי השוואות zap,wisebuy (וגם קריאהבCNET),חיפוש מפרט טכני באתרי יצרן,קריאת חוות דעת גולשים[טוקבקים] וסיקורים בYNET (דליתי מידע ועזרה יותר מהטוקבקיסטים,מאשר מהסוקר עצמו שלא התרשמתי כלל), קריאת רוב האשכולות שנמצאים ב4 הדפים האחרונים בפורום הזה [מצאתי מידע אבל לא מספיק], וגם קריאת מדריכים איך לבחור מסך LCD. אך הדרך הטובה ביותר לבחור מסך זה לשאול כאן, ושאקבל תשובה מדוייקת לצרכים ולמה שאני צריך מאנשים שזה התחום שהם מבינים ושולטים בו. כי לדלות מאשכול כזה רבע מידע, ומתגובה כזאת עשירית מידע לא כל כך עוזר לי. לפני שאני אציג את המסכים אציין שאני פתוח להצעות למסכים נוספים חוץ מ…
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש עם עדיפות לפאנלים אחרים(ולא הTNים למיניהם) האם יש אפשרות כזאת עד 2400 שקל? הבנתי שיש את הvs vp930 אבל הסתבכתי עם הגרסאות. במחשב יעשה בעיקר שימושים של משרד ומעט סרטים.
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז ככה... אני רוצה להביא מסך 22 אינץ' של SAMSUNG ויש כמה סוגים ראיתי (T220, T220p, 2243BW, 2253BW, ועוד כמה דגמים שאני זוכר...) אני ישתמש בזה גם לטלויזיה וגם למחשב ויש לי מחשב חזק מאוד של 4 ליבות 2.66 וכרטיס מסך HD4870 ויש הרבה סוגים ראיתי באותם מכירים מערך מה ההבדל?...ומה כדי? אבל שיהיה משהו טוב
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מבירור קטן גיליתי את ה DELL E-IPS 22 שעולה בערך 1300 מעוניין לדעת האם יש אופציות טובות של LED אבל לא עם פאנל TN\TFT מעבר לחיסכון בחשמל מעניין אותי האם כדי בכלל לקחת LED (איכותי יותר מהE-IPS של דל?) הכ"מ שלי הוא HD5850 המסך למטרות משחקים, סרטים, עבודות אקסל, וורד ועיצוב גרפי לא מקצועי (שטח עבודה גדול יכול להועיל) איכות חשובה מאוד לפני הזמנה אז אשמח לתשובות מהירות בתודה מראש בן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מסך חדש שיתאים לדרישות הבאות: גודל בין 21 ל23 אינץ (כולל) חיבור HDMI יצירת חוויית משחק גדולה במשחקי מחשב חדשים שיהיה LED תקציב של עד 1200 שקל, העדפה לסביבות האלף. יש לי כרטיס מסך GeForce GTX 550 Ti במקור רציתי לקנות AOC i2353Fh אבל לפי דיונים שנפתחו עליו כאן בפורום ראיתי שהוא לא איכותי, ושהוא לא משתווה למספר מסכי DELL, אבל כשבדקתי את הדגמים האלו של דל ראיתי שיחס הניגודיות שלהם על הרצפה ולחלקם אין חיבור HDMI. בקיצור, אשמח לקבל המלצה, תודה!
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב חדש שיאפשר לראות סרטים ב-HD ולערוך אותם. אין לי הרבה מקום ולכן המגבלה היא עד 22 אינטש יש ב-ZAP מסך של חברת KDF 228CV LCD בקישור http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736935 מומלץ לקנות אותו? יש מסך אחר שמומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני שם דגש בעיקר על איכות.. תודה לכל העוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל-מהו הגודל המינימלי לתמיכה ב-FHD?(בטלוייזיות אני יודע שאין פחות מ-37'',ומסקירה קצרה שעשיתי על מסכי מחשב ראיתי שיש גם 24'') אני מחפש את המסך הכי זול שיתמוך ב-FHD,עדיין לא הקצבתי לזה סכום כי חסר לי מידע בנושא.... תודה נ.ב. כשאני אומר תמיכה ב-FHD-אני מתכוון להצגה מלאה ואמיתית של 1080P,ללא הורדה מלאכותית של האיכות והתאמה לרזולוציה הקיימת
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך למשחקים ב1000 ש"ח שיהיה גודל עד 22" הכרטיס מסך שלי הוא 8800GT 512MB תודה על העזרה...[br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 17:53:17 חשבתי על לקנות את ה LG W2286L LED מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כותרת מעוניין לקבל הצעות על מסכים למשחקים בלבד שיתמכו בFULLHD עד 1400 שקל תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מסך LCD לא משנה הגודל העיקר האיכות.... ואני לא יכול לתת יותר כסף למסך אז לצערי חייב פנל TN... מה אתם אומרים על המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=577971
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין במסך מחשב 24 אינץ לצפייה ממושכת ,לא מיועד למשחקים אשמח להכוונה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מתמצא בשוק המסכים בכלל ובמחירים בפרט לכן אינני יכול להגיד מה התקציב שלי. חשוב לי שזה יהיה מסך טוב ואמין, בגודל 20 אינץ' ומעלה מחברה טובה ואמינה. השימושים העיקריים עבודה משרדית וסרטי HD. המפרט שלי: מעבד AMD 3 ליבות 8650 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H זכרון OCZ DDR2 2048 MB 800 MHZ CL 4-4-4-15 Platinum דיסק קשיח Seagate ST3320613AS 3.5 320 GB SATA2 16 MB מאורר למארז zalman zm-F3 מארז thermaltake WINGRS100 ספק כוח HEC TRT 400W
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות מסך מחשב לגיימינג גודל מסך 27 אינץ 1440p 2k IPS חשבתי על Lenovo y27q-27 או Gigabyte f127q או מסך אחר שאתם ממליצים הבנתי שיש גם מסך של lg 27gl850 יש לי כ. מסך RTX2070 מעבד I7 8700K תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל המלצות למסך מחשב איכותי שיכול לשמש גם למשחקים ברמה סבירה עד טובה וגם לטלויזיה ואינטרנט. קראתא הרבה תגובות על פנלים שונים שעונים לצרכים שונים. אני מחפש בדרישות שציינתי תמורה טובה ביותר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מעוניין המסך מחשב רחב 22" שישמש את הילדים גם כמכשיר טלויזיה המחובר לממיר YES לא ראיתי כאן בפורם התלהבות יתרה "מהמחשביזיה" של סמסונג (P2270HD) ולכן אשמח לשמוע על כל הצעה אחרת לחיבור המסך לממיר YES אני מעוניין במסך 22" או 23" ואשמח לקבל רעיונות / המלצות / הסבר באשר לסוג המסך המיועד לשימושים הללו , ז"א אלו חיבורים צ"ל במוניטור אני חוזר ומדגיש, אני לא מעוניין לחבר / לצפות בטלביזיה דרך המחשב ע"י כרטיס TV דוגמאת WinTV-PVR-150 MCE האם כל מוניטור הכולל חיבורים מסוג: קומפוזיט, S-Video, קומפוננט ו- HDMI יכול להתאים למטרה זו? כיצד עוברים ממצב של גלישה באינטרנט לצפייה בTV ללא שלט? האם המסכים שכה ממליצים עליהם באתר מסוג LG W2220P או Dell U2311H מתאימים לשימוש הנ"ל תודה מרא…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני מעוניין לקדם את נושא רכישת המסך שאני מעוניין בו - Dell 24" 2405FPW או ה- Dell 24" 2407WFP. המסך ישלים את המחשב הראשי שאני עובד איתו. פרטים מלאים למי שמעוניין לקרוא על הפרוייקט בדיון מיוחד שפתחתי לפני חצי שנה בדיוק בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153789.0 * הדיון בנושא מופנה רק לאותם אנשים שכבר יודעים היכן ניתן לרכוש את אחד מהם בארץ. * אשמח לקבל בפרטי או בדיון תשובות לגבי חנויות/חברות, שבוודאות מסוגלות לספק לי את אחד משני המסכים שצויינו בתור אדם פרטי בלבד ולא בתור חברה או עסק. * לגבי המחיר - ידוע לי על הטווח המדובר בארץ, אני כבר אצור קשר עם הגורמים שתספקו לי בנושא. * היתרונות מול החסרונות של שניהם מוכרים לי היטב מכל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תלושים שאני רוצה לנצל בשקם אלקטריק(יחסוך לי 400 שקל) אז עשיתי שם ביקור ועשיתי רשימה של כמה מסכים שראיתי שם אם אפשר מתוך הרשימה איזה מסך עדיף? סאמסונג: E2200HD גודל 22 T220 גודל22 T220P גודל 22 2333 גודל 23 BENQ: T2200HD גודל22 FP202W גודל 20 תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
תודה אני רוצה לקנות מסך דק בסביבות 1300 שקל על מה אני צריך להסתכל?חוץ ממהירות התגובה שצריך שתהיה 2ms ?.. ראיתי את המסך benq fp93gx והוא 19 אינצ' עם 2ms מה אתם אומרים עליו? נ.ב יש דגם נוסף אבל של מלבני? מה יותר טוב מלבני או מרובע?מה הייתם לוקחים?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך 24" שתומך ב3D וב120HZ כמובן ראיתי שיש את 2 המסכים האלה: http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS23A950DS/XS ואת זה http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS23A700DS/XK?subsubtype=series-7-and-9-3d-led אני מתלבט ביניהם איזה כדאי לקחת הראשון עולה 200 שקל יותר מאשר השני... מה אתם ממליצים לקחת לי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כלומר לקרוא ברור וכל זה.. האם המסך הזה יותר טוב מ- Samsung 930B?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה כמו בכותרת אני קונה מחשב חדש כ.מסך GTX 570 לגיימינג כבד ואני רואה הרבה סרטים במינימום 720P אז אני צריך את המסך הכי טוב שאני יוכל לקבל הכי חשוב שלא יהיו מריחות ושהצבעים שלו יהיו חיים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-