מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש אותו?? או מכיר אתר שמסקר אותו כי אני לא מצאתי. דרך אגב באתר של XEROX הדגם הזה הוא העל זמן תגובה של 16 MS ובאתרים בארץ הוא 8 MS.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק להמלצה למסך Lcd 19", והדרישות ממנו מאוד ספציפיות: הוא בעיקר ישמש לקריאת מסמכים, גלישה באתרים ועריכה של מסמכים, ולכן חשובה איכות צפייה בטקסט. אני מוכן לגלוש קצת מהתקציב וזאת בתנאי שהמסך יעמוד בדרישות. איזה מסך לדעתכם יתאים לדרישה זו באופן הטוב ביותר? שקלתי את ה- vp930b, יש משהו מתאים יותר? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ויישומי office. לעיתים רחוקות אני משתמש בתוכנות עריכת תמונות כדי להכין תמונות של המשפחה להדפסה ולעיתים אף יותר רחוקות משחק קצת במחשב במשחקי fps וקצת C&C. אני לא נוהג לצפות בסרטים על המחשב. ראיתי שאתם נוהגים להמליץ על ה VP930. הבעיה שלי איתו שהוא ממש מכוער ואני מעדיף לקנות משהו יותר אסתטי. אני מניח שאני לא צריך מסך wide לשימושים שלי, תקנו אותי אם אני טועה. תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים וסרטים שהוא לא פאנל TN לא מצאתי 22 ראיתי שיש 24 זה לא יעמץ את הכרטיס יותר מידיי? יש לי 8800GTX התקציב הוא 2K
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מסך lcd מחר ואני מתלבט האם לקנות את המסך BENQ FP93GX 2MS DVI שהוא 19 אינץ' אבל אני לא יודע אם הוא מספיק איכותי למשחקים/סרטים........אז השאלה שלי אליכם היא האם המסך הזה איכותי וטוב למשחקים או שעדיף לי ללכת על מסך 17 אינץ' איכותי?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן חברים... אני בהתלבטות מכל ההמלצות שאני רואה פה בפורום... (ועברתי איזה 8 עמודים כרגע..) קודם כל שיהיה טוב למשחקים, ושלא יהיה מציק מדיי בעיניים לאחר זמן רב עם טקסטים. חשוב לי גם שיתאים לחדר (משום מה ) שיש לי הגבלה של בערך 40 ס"מ גובה.. וראיתי שרוב ה - 22 רחבים נכנסים לי. אז או שיהיה ניתן לשינוי גובה, או שפשוט לא יהיה גבוה מדי. המסכים שאני מתלבט ביניהם: ASUS MW221C (שנבחר כביכול הכי מומלץ פה בביקורת באתר) Dell e228wfp (שלקח את "המקום השני" אחרי האסוס הנ"ל, אך קיבל המלצות רבות בפורום) ו- Samsung 2243BW (שגם קיבל המון המלצות בפורום פה וגם בעל ארגונומיה טובה יותר - שינוי גובה המסך) אם יש לכם דעות, ביקורות, כל דבר לגבי המסכים האלו או מסכים דומים בתקציב, אשמח לשמו…
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה למסך LCD 22" 1680X1050 2MS מיועד למשחקים כבדים ברשת תקציב של כ- 1000 ש"ח תודה !
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
היי ח'ברה! שאלתי כבר כמה פעמים אבל לא קיבלתי תשובה ברורה.... מהו המסך המומלץ ביותר לצרכים של אינטרנט, OFFICE , תיכנות סרטים מדיי פעם לא משחקים!!! התקציב הוא עד 1600 ש"ח ( השאיפה היא כמה שפחות.....) חשוב לי שיהיה מסך על רמה , איכותי ושיהיה עם כפתורים לכיוון - הבנתי שישנם מסכים ללא כפתורים על הצג.... אשמח לקבל את עזרתכם כיוון וקניתי מחשב כבר לפני שבועיים ועדיין אין לי מסך מה שאומר שהמחשב עדיין בקופסא.... תודה עינת
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם למישהו ידוע מתי יגיעו מסכי ה-26" של אסוס החדשים לארץ? VK266H ו VW266H? ראיתי שמאותה סדרה הגיע רק ה 24" אך אני מחכה ל 26"... אם למישהו יש מידע בנושא או יכול לחדש לי משהו אשמח לדעת. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. איך בודקים בדיוק אם המסך בעל פנל הרצוי S-IPS. 2. איזה הגדרות כדאי לכייל. 3. איך בודקים עם פיקסלים מתים. 4. האם ניתן לחבר PS2 למסך? 5. האם יש כניסה ליס מקס במסך? 6.כמה אתם מרוצים ממנו?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מסך למשחקים וסרטים באיכות HD.. הבנתי שה DELL טובים... כמו כן יש לי כרטיס מסך 8800 ULTRA כמה שאלות: 1. האם שווה לי ללכת כבר על 24" או שזה סתם ביזבוז כסף כרגע.. בכל זאת, מסך זה משהו שילך איתי הרבה זמן - דעתכם האישית 2. במידה ולמסך שתציעו לי יש יציאת HDMI, האם שווה לקנות מתאם מ DVI ל HDMI? עולה 25 שקל 3. אני יכול לחכות כמה חודשים.. האם ידוע לכם על ירידת מחירים דרסטית? כרגע יש לי 17" של סמסונג...
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
גם הכפתור AUTO רושם auto adjustment not available . מה זה יכול להיות? -תודה.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5329 ראיתי ביקורות שרק משבחות את המסך בצבעים וזמן תגובה מה אתם אומרים שווה? או שעדיין הדל עדיף יותר?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
אהלן...רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם VW224U לבין הדגם VW222U ומי מבין שניהם יותר טוב ונותן איכות תמונה טובה יותר? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RjK5jGChVMy3QbXt http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=aNVINW1uJlmCw9jZ
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על כפתור MENU במסך עצמו ואחריי זה אני בוחר אפשרות PICTURE,אז אני מגלה שאני לא יכול לשנות את ה CONTRAST. כשאני שם את שורת הבחירה על CONTRAST אז כתוב לי NOT AVALIBLE לעומת BRIGHTNESS שאני יכול לשנות. מישהו יודע את הסיבה אוליי?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מבחינת איכות האם המסכים זהים או שה 2709 W מתפשר באיכות בגלל גודלו?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
ראיתי כמה תגובות של אנשים שאומרים שהטלויזיות בארץ עדיין לא מתאימות... מה????ראיתי מלא טלויזיות HDTV מלאים עם כניסת HDMI...אזמה?
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שכתבתי לכם על הבעיה הקודמת ב- T220 החדש שלי (בעיה שהסתדרה בעקבות החלפת כבל VGA) גיליתי שיש בעיה נוספת. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. השינויים לא מהירים אלא פעם בכמה דקות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שיתן לי כמה שיותר ביצועים במשחקים ושאוכל לעבוד שעות רבות מול המסך בכתיבה מבלי כאב בעיניים. התקציב שלי עד 2200 שקלים לגבי הגודל של המסך שיהיה לפחות 19 ומעלה. תודה לכם מראש!.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הי אנו לפני רכישה לכל העובדים מסכים למחשב השימוןשים העקרים שלנו הם אופיס ואינטרנט אנו מתלבטים בין: DELL P190S ל MAG XP2011 מה אתם אומרים תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
עדיף משהו מאיזור הצפון כמו KSP.. בנוסף, האם זה מאד ישנה אם למסך חיבור DVI אם אני לא גיימר מטורף? אני רוצה את המסך למשחקים אבל בקטנה לא משהו מטורף ויותר לסרטים, גלישה וכדומה (ובכלל - עדיף לקנות מסך עם פורמט רחב? זה לא יהרוס לי קטע של גלישה באינטרנט?) ועוד שאלה - ראיתי פה כמה פעמים המלצות על חברות שלא כ"כ ידועות לי. עד כמה חברות לא כמו סמסונג או LG אמינות במסכים שלהן? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
משהו שהעסיק לי את הראש, שני מסכים, האחד 18" והשני 21" סתם בשביל הפרוטוקול, הרזולוציה הטבעית שבהם זהה, לצורך העניין 2000x1000, האם תוכן ברזולוציה של 2000x1000 ייראה טוב יותר על המסך הקטן יותר שכן אותה רזולוציה נפרסת על פחות שטח פיזי ? על אותו עקרון, האם כאשר נקטין תמונה שצולמה ב6MP לגודל של 640x480, היא תהיה איכותית יותר מתמונה שצולמה בגודל זה מלכתחילה (0.3MP) ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך של יונדאי 18 אינץ' http://www2.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90053133/d6/accessories/monitor-hyundai-l80a-18-1-tft.asp&urlmapped=true לא ברור לי מכאן מה הפאנל שלו: TFT? TCO 99? ואיך הפאנל שלו בהשוואה לTN film? ואיך הפאנלים שהזכרתי ביחס לפאנל של ה dell 2007wpf ? (TFT אני חושב) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איזה מהמסכים הבאים טוב יותר? זה: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=160&keySearch= או זה: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=10&l2=87&l3=363&model=1369&modelmenu=1 המטרה של המסך זה למשחקים,סרטים,מסנג'ר,אינטרנט ועבודה במחשב, אולי גם עיצוב גראפי... *הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות יחד עם המסך הוא הוא 8800GTS 320MB
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-