עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mhnuemhnue,

איזה מסך יותר טוב בלי קשר לתקציב vp930 vx922 מצד אחד הVP הוא 8 מילישנייה והVX הוא 2 מילישנייה , אבל הפאנל של VP יותר טוב! כך הפאנל של VX הוא TN והוא ממש נחות ... עזרה ? :-X אגב המטרה היא גיימינג.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by EviLeader,

שלום לכולם, אח שלי חזר מהצבא ובדיוק נהרס לו המסך מחשב (ככה החיים ). בכול מקרה, השימוש העיקרי שלו במסך זה: 1. סרטים 2. עבודה משרדית (ICQ,MESSENGER לא צריך להרחיב) 3. משחקים (ממש מעט מאוד ומשחקים ממש נמוכים בדרישות, כגון CIVILISATIONS, סדרת TOTAL WAR ומדי פעם משחקי SHOOTER ישנים). בקיצור, לפי הדרישות, עושה רושם שאפשר לקנות לו מסך 19 אינץ' זבל ישן של SAMSUNG ב600 ש"ח ולסיים סיפור. העניין הוא, שהחלטנו לקנות כבר מסך רציני שיחזיק אותו אחרי שהוא ירצה לשדרג את המחשב (מתישהו הרי זה יהיה נחוץ.. לא?) ולכן החלטנו על T220P מסיבה פשוטה, יש את המסך הנ"ל לאחותי וזו הייתה אחת הקניות הטובות שעשינו. השאלה היא- האם המסך יתאים לכול כרטיס מסך גם לישנים (מלפני שנתיים-שנתיים וחצי? אני זו…

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by Radeon38,

שלום אחרי בדיקה של עלויות אני מתעניין לדעת אם יש טלויזיות LCD שיכולות לתת רזולוציה של מסך מחשב.כלומר HD יכולה לתת מה שמסך מחשב נותן? ראיתי מסכי 27" בסכומים יחסית גבוהים ואילו טלויזיות LCD גודל זהה עם HDMI עולה כמעט חצי מחיר.מה ההבדלים הטכנולוגים?? למה כאלה פערים רק בגלל רזולוציה?.האם יש מסך LCD שיכול להראות מסמכים ושירטוטים באיכות גבוהה או רק מסכים מחשב.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  4. Started by EagleXDR,

היי.. אז לאחרונה קלטתי באופן סופי שהפלאטרון F700B שלי פשוט דפוק, וכנראה שאחרי כל כך הרבה זמן עם מסך דפוק כזה הגיע הזמן לקנות מסך חדש. אני צריך המלצה למסך 19 מהיר ומדוייק עד כמה שאפשר (עריכת צילומים, RAW, וגם משחקים, בעיקר FPS), אחרי שעם המסך הנוכחי פתאום הבנתי שאני עורך תמונות לא נכון... מצד שני, אני רואה שהמון קונים מסכים רחבים, ושהמחירים שלהם לא בשמיים - אז אם יש לכם המלצות לגבי מסכים אחרים.. אני פתוח.. תודה רבה. עריכה: רק רציתי להבהיר כמה דברים, וגם להוסיף כמה שאלות: אפשר לחרוג מה1600. אפשר לחרוג אפילו מאוד. זה לא אולטימטיבי, אבל זה אפשרי - עם שיקול דעת, לא סתם לזרוק דברים יקרים. פאנלים - אני קצת מבולבל, מה נחשב הכי טוב, ומה הסיכויים לקבל אותו במסך בסביבות התקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  5. הזמנתי מסך LG L1753TR יש לו חיבור DVI זמן תגבוה 2ms יחס ניגודיות 1:2000 וקיבלתי LG L1754SM אין לו חיבור DVI זמן התגובה שלו 5ms יחס ניגודיות 1:5000 המסך שקיבלתי יותר יקר טיפה (לפי זאפ) תודה מה יותר טוב? להישאר עם מה שיש לי או להחליף? דרך אגב, המחשב לא למשחקים, הוא לעריכת סאונד.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by manticore,

קיבלתי את המסך עכשיו ואני זקוק לכמה עצות. מה עושים, מכיילים ומשנים בהתחלה? את בדיקת הפיקסלים עשיתי (צבעים שונים ברקע וחיפוש), מה חוצמזה? משהו ששמתי לב אליו: השמות של האנשים פה בפורום שמופיעים בירוק סגול וכאלה, רואים ממש בקושי שזה הצבע, כולם נראים די אותו דבר וקשה להבדיל שזה ירוק סגול וכ'ו... מה עושים בקשר לזה? מה צריך לשנות בהגדרות? ועוד משהו, אחרי חצי שעה עליו אני מרגיש קצת מוזר בעיניים. זה בגלל שההגדרות לא משהו או שצריך להתרגל? (הייתי עם CRT עד עכשיו)

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  7. בס"ד הרכבתי לחבר מחשב חדש (המפרט נבנה באתר.. ), ואיתו את האסוס. אני חייב לציין שבקשר למסך היו התלבטויות רבות ועקרונית התכוננו לקנות את ה samsung 2443bw, ע"פ המלצות בפורום- ציפוי לא-משתקף ואגרונומיה, אך בשל אילוצי תקציב קנינו את האסוס. יש לציין- עד עכשיו עבדתי איתו בשעות אחה"צ והערב,עם מנורה רגילה דולקת בחדר ורקע שולחן עבודה בהיר. חסרונות: את המסך לא ניתן לכוון פיזית כלל ואיכות הלחצנים שעליו לא כזו טובה לדעתי. יתרונות: אולי זה תלוי מאוד בתאורה שבחדר, אבל אני לא הבחנתי כלל בשינויי צבע בהזזה של הראש-עדיין לא ניסיתי לזוז קיצונית. כשהמסך כבוי,ממש רואים את ההשתקפות,אך כשעבדתי איתו לא שמתי לב להשתקפות למרות שיש בחדר 2 חלונות ואחד מהם ממש לצד המחשב. לטעמי, כיול הצבעים "מהק…

8. Started by Bug2000,

אהלן, לפני שבועיים הגיע המסך אליי . בהתחלה לא היתי בטוח אבל עכשיו אני בטוח שיש זליגת אור דיי רצינית גם בתחתית המסך וגם למעלה. האם זאת תופעה רגילה למסך או שמשהו פגום בו ?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  9. מבקש עזרה בבחירת מסך , גודל 19 או 22 , רגיל או רחב, הכי טוב שיש, תקציב לא מוגבל תודה אבירם

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  10. לאחר הצלחה מרובה בפורום השכן ("מפרטי מחשב") ורכישת שני מחשבים על פי המלצת מומחי הפורום, מנסה את מזלי גם בבחירת המסך... 1. המסך הראשון הוא לאינטרנט ומעט עבודה גרפית - ביחס 3:4 (פשוט כי לא הולכים לצפות בו בסרטים אז אני לא רואה טעם למסך רחב כשהשימוש הצפוי הוא אינטרנט ותמונות). להבנתי, בתקציב של 800 ש"ח המסך היחיד שהוא לא רחב שניתן למצוא הוא בגודל 19", אשמח להמלצות. 2. המסך השני הוא לאינטרנט בלבד, כאן הדרישה היחידה היא שהמשתמש הוא אדם מבוגר שרוצה לפנק את עצמו עם מסך גדול ותו לא. גם כאן התקציב הוא 800 ש"ח והגודל המבוקש הוא 22" (?), אשמח להמלצות. תודה מראש ושנה טובה !

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by shedon,

דרישות: גודל: לפחות 20", רצוי 21-22. עדיפות גדולה למסך רחב שימוש משרדי בעיקר, אולי מעט וידאו חשוב זוית צפייה רחבה. הרבה פעמים מגיעים אורחים וצריכים לראות בבירור מזויות שונות מחיר: רצוי באיזור 2200-2500, אך אם יש מסך טוב במחיר גבוה יותר(עד 3000) אשמח גם לשמוע. בתודה מראש [move] [/move]

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by taiber,

יש לי כרגע מסך של יונדאי 18 אינץ' http://www2.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90053133/d6/accessories/monitor-hyundai-l80a-18-1-tft.asp&urlmapped=true לא ברור לי מכאן מה הפאנל שלו: TFT? TCO 99? ואיך הפאנל שלו בהשוואה לTN film? ואיך הפאנלים שהזכרתי ביחס לפאנל של ה dell 2007wpf ? (TFT אני חושב) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by adebisi,

איך הביצועים של ה-viewsonic VX922? הוא שווה את הכסף? ואיך הוא בהשוואה למסכי 19' אחרים באותו טווח מחיר (1,900-2,000) אז קיצר שאלתי היא אם הוא מומלץ - פרט נמק והסבר ;D

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by Lanzar,

אני צריך המלצה למסך שישמש לגיימינג עד 1000 שקל, 22"... יש ברשותי T240 וחשבתי לכיוון ה T220 אבל אני לא מוצא אותו בשום חנות... איזה מסך הכי מומלץ בתקציב הזה ? תודה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת אם קיים בכלל מסך כזה שעומד בדרישות התקציב שלי יש לי תקציב 1300 שקל אני צריך מסך שחשוב שיהיה לו שתי כניסות RCA לפחות (לממיר ולסוני) בגודל 22-23 אינץ' ברזולוציה הכי גבוהה שניתן במסגרת התקציב ואם זה לא מספיק כסף אני מעוניין לדעת כמה הוא יעלה לי יותר בבקשה ואם אין שתי כניסות אז כניסת אחת אני אשתמש במפצל תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  16. אני שוקל לקנות מסך טלוויזיה בגודל 32" שיחליף את המסך מחשב שלי... האם הדבר כדאי מבחינת הרזולוציה? כלומר, האם אוכל לראות הכל ברור?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  17. אהלן חברים... אני בהתלבטות מכל ההמלצות שאני רואה פה בפורום... (ועברתי איזה 8 עמודים כרגע..) קודם כל שיהיה טוב למשחקים, ושלא יהיה מציק מדיי בעיניים לאחר זמן רב עם טקסטים. חשוב לי גם שיתאים לחדר (משום מה ) שיש לי הגבלה של בערך 40 ס"מ גובה.. וראיתי שרוב ה - 22 רחבים נכנסים לי. אז או שיהיה ניתן לשינוי גובה, או שפשוט לא יהיה גבוה מדי. המסכים שאני מתלבט ביניהם: ASUS MW221C (שנבחר כביכול הכי מומלץ פה בביקורת באתר) Dell e228wfp (שלקח את "המקום השני" אחרי האסוס הנ"ל, אך קיבל המלצות רבות בפורום) ו- Samsung 2243BW (שגם קיבל המון המלצות בפורום פה וגם בעל ארגונומיה טובה יותר - שינוי גובה המסך) אם יש לכם דעות, ביקורות, כל דבר לגבי המסכים האלו או מסכים דומים בתקציב, אשמח לשמו…

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by Alexkmr,

המסך הוחלף בחדש לפני חצי שנה כי סבלתי מבעיה כמו בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465805.0 מאז אין שום תקלות. מאתמול הנורה הכחולה מקצרת לפעמים מהבהבת, לפעמים לא עובדת בכלל. הזוי לגמרי..אני מפחד עכשיו שהכפתור יפסיק לעבוד או משהו

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  19. חבר שלי מחפש מסך מחשב בגודל 24 אינץ' עם פאנל E-IPS שמיועד למשחקים,סרטים,גלישה באינטרנט בתקציב 1500-2000 שקל בחנות KSP או SKYPC. תודה.

20. עכשיו לא סגרתי איתם על כמה כמות פיקסלים הם מחליפים את המסך. האם יש מצב שהם יחליפו את המסך בגלל פיקסל שרוף אחד?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  21. מסך שהוא לפחות 20 אינץ' והוא לא רחב יש אופציה להשגה? אם זה בכלל קיים..

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  22. שלום, יש לי התלבטות ממש קשה בין ה 2333sw ל 2243bw אחד full hd והשני בעל אורגונומיה טובה יותר. התקציב שלי עומד על סביבות ה 1100, יש משהו אחר מומלץ בתקציב?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  23. במקרה וקיים אשמח לקבל את שמו המדויק ולינק . יש אפשרות חריגה אבל עד 100ש"ח גג אלא אם כן אצליח לקבל דבר מדהים בטיפה יותר. בתודה מראש!

24. Started by my truth,

שלום היום רכשתי מסך זה בעקבות ההמלצות בפורום שהחליף מסך CRT די ישן. תמונות וטקסט נראים בסדר גמור, אך סרטים בצפיה ישירה ו- VOD שאני רואה ברשת נראים די גרוע. האם ישנן הגדרות מסויימות שאפשר לשנות על מנת לשפר את הצפיה בסרטים? ניסיתי גם בחיבור VGA וגם בחיבור DVI ובשניהם הסרטים נראים גרוע. אשמח לתגובות והמלצות, ענבל.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  25. Started by Born2Kill,

1) יש לי מסך MAG CRT 996Fs עם חיבור VGA ויש לי X1900XT חיבור DVI אז אם אני ייחליף במסך LCD עם חיבור DVI אני אראה יותר טוב (באיכות יות טובה)? 2)האם המסך של DELL יכול להיתלות על הקיר? 3) האם למסך של DELL יש חיבור HDMI, והאם הוא יותר טוב באיכותו מ-DVI?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.