מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק להמלצה למסך LCD 19 ב1300 שקל מקסימום!...ושיהיה לו 4MS וניגודיות סבירה...
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המסך נראה לי בוהק מדי... ואז אני מוריד בהירות והלבן נראה לי אפור מדי... ואז אני מעלה בהירות ומוריד ניגודיות והוא נראה לי חשוך מדי... מה הערכים שלכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר פורום טוב (ברמה של המפורמים באתר זה) לציוד לקולנוע ביתי? השאלה הספציפית היא לגבי מסכי (פלזמה או LCD) בגדלי 42".
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכל עונה. היום עשיתי הזמנה של המסך הנ"ל דרך אתר של גיבור מחשבים. כמובן, לפני ההזמנה בדקתי וסרקתי פה בפורום ועוד בהרבה מקומות ברשת העולמית. לאחר שלא מצאתי תשובה, שאלתי היא כזו : שמתי לב, כי הדגם של המסך בחלק מחנויות מופיע עם זמן תגובה של 16 מ"ש ובחלק עם 8. האים יש משהו שעלי לדעת על הנושא ? האים יש קשר לפאנל או למודל של המסך ? (A3 או A4 ו פאנל IPS או VA ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
תצוגה של XBOX360 ב720P על LCD SAMSUNG 731BF 4:3: 1.איך יראה תצוגה של מסך רחב שהXBOX360 מראה על מסך שהוא לא מסך רחב??? 2.זה יראה יותר טוב מלטלויזה 29 אינט SDTV
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
קראתי את ההשוואה של מסכי ה 22" (בלינק שצורף באחד התראדים). בכל מקרה הנקודה הכי בעיתית שלו ומאוד בעיתית ביחד לשאר ה 22" היא איכות הצבעים. למישהו כאן בפורום יש 22" ויכול לספר על נסיונו? האם היו לכם מסכי LCD שאתם יודעים להשוות אליהם? נתונים נוספים שמסובבים על נסיון שלכם ולא רק מספרים?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הבנתי שלמסכי 22 יש בדרך כלל רזולוציה של 1650*1080 משהו כזה.. ורק למסכי 24 יש 1900*1200 אבל היום סתם חיפשתי מסכים ונתקלתי במסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=22849 זה נכון מה שהם רשמו שלמסך 22 תיהיה רזולוציה של מסך 24? ואם זה באמת נכון האיכות שלו תיהיה הרבה יותר טובה ממסך רגיל ?(בגלל גודל הנקודה ההרבה יותר קטן)
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
תגידו המסך הנ"ל טוב רק למשחקים ואינטרנט ?? ואיזה פנל יש לו http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=246
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
טוב, אז בשעה טובה החלטתי לרכוש, על מה אתם ממליצים? תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את אחד ממסכי ה27" הקוריאנים מאיביי (יש באמת הבדל בין החברות?) לפי מה שראיתי, אין אף מסך שהוא גם perfect pixel וגם עם tempered glass. השאיפה שלי זה לקבל מסך מבריק הם צבעים חזקים ויפים. כל המסכים של החברות האלו הם מבריקים? האם הtempered glass גם משפיע על הצבעים והאיכות או שמדובר רק בהגנה? והאם כדאי להמר על מסך שהוא לא perfect pixel.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב עד 1000 ש"ח לצרכי משחקים ואינטרנט, וקצת סרטים. - קצת סרטים כי בעיקרון המחשב גם יהיה מחובר למסך 32", אז סרטים אני יראה ב32". המסך יהיה מחובר לכרטיס מסך GTX260
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את זה 22" Black Dell Flat Panel LCD Monitor E228WFP יש למישהו הצעות טובות יותר
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD סמסונג דגם 731BF יחס ניגודיות 1:2000 2 M"S עכשיו השאלה שלי היא האם אני צריך להתקין משו מהדיסק שקיבלתי עם המסך בשביל לראות את התגובות המהירות של המסך או שזה מוגדר כבר אוטומטי?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
-
שלום אני קונה בקרוב את ה-Samsung 2243BW ורציתי לשאול לגבי אחריות של חיון למשל, בעת תקלה אני יכול לפנות באופן עצמאי ישירות ליבואן או שאני צריך לפנות לחנות ? אני שואל כי זו חנות שאני לא הכי סומך עליה ולחנות אחרת צריך לנסוע קצת.. תודה מראש,לירן
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כמובן שיש הרבה סוגים ואיכויות שונות של מסכים, אבל בהנחה שמדובר בשני מסכים רחבים בעלי אותה איכות ואותו פאנל, באיזה גודל יותר נוח לעבוד על טקסט? מכיוון ששני הגדלים הם בעלי אותה רזולוציה טבעית, ההגיון אומר שבמסכי 22" הטקסט יהיה יותר גדול ולכן יותר נוח לקריאה (בעיה נפוצה במסכים גדולים מאוד היא טקסט מאוד קטן ולא נוח לקריאה, אלא אם כן משחקים עם ה DPI מה שלפעמים יוצר עיוותים בתצוגה). האם זה באמת כך? תודה
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים... אז ככה אבא שלי קנה לי מסך של HAIER ... דגם L26R1... עכשיו מאחורי המסך יש חיבור VGA רגיל אז חיברתי רגיל את המסך למחשב ואין לי תמונה... עשיתי סריקה במסך וזה פשוט לא מצא כלום... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון... יש לי מסך מחשב 32" (מגלומני קצת כן...) אבל אני עובדת בתוכנות שצריכה לראות את הגרפיקה נכון וזה אומר לא "מתוח"(שמן) במשחק רגיל עם הרזולוצית מסך לא קורה כלום. המסך הוא MAG כרטיס מסך ATI . יש אפשרות לשנות כך שפותחת תוכנה היא לא תיהיה על כל המסך ? ואז כל ריבוע לא יהפוך למלבן? תודה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מסך 22" לשימושי פוטושופ וקצת משחקים התקציב שלי הוא 1400 שקל בערך תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, קנינו מסך סמסונג 935BW וגם כרטיס מסך 8400GS והכל היה בסדר. ניסינו להחליף כרטיס והחזרנו, וכשהחזרנו התעקם פין בחיבור VGA וכנראה כתוצאה מכך, המסך נראה צהוב. אבל משום מה, גם חיבור הDVI השתבש, וכשהמחשב עולה רואים הכל כרגיל, וכשצריך להופיע מסך 'ברוך הבא' המסך נכבה וזהו לא רואים יותר, למרות שהמחשב עובד. יש לכם פתרון?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
-
בס"ד הרכבתי לחבר מחשב חדש (המפרט נבנה באתר.. ), ואיתו את האסוס. אני חייב לציין שבקשר למסך היו התלבטויות רבות ועקרונית התכוננו לקנות את ה samsung 2443bw, ע"פ המלצות בפורום- ציפוי לא-משתקף ואגרונומיה, אך בשל אילוצי תקציב קנינו את האסוס. יש לציין- עד עכשיו עבדתי איתו בשעות אחה"צ והערב,עם מנורה רגילה דולקת בחדר ורקע שולחן עבודה בהיר. חסרונות: את המסך לא ניתן לכוון פיזית כלל ואיכות הלחצנים שעליו לא כזו טובה לדעתי. יתרונות: אולי זה תלוי מאוד בתאורה שבחדר, אבל אני לא הבחנתי כלל בשינויי צבע בהזזה של הראש-עדיין לא ניסיתי לזוז קיצונית. כשהמסך כבוי,ממש רואים את ההשתקפות,אך כשעבדתי איתו לא שמתי לב להשתקפות למרות שיש בחדר 2 חלונות ואחד מהם ממש לצד המחשב. לטעמי, כיול הצבעים "מהק…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שמעו, אני קונה מסך חדש ! כרגע יש לי 17" ישן (לפני 4 שנים) ואת האמת, פרט לגודל הוא דיי מספק אותי, אבל אני חייב להחליף כי אחותי לוקחת אותו. המסך הוא L1730B. לפני הבעיה, תיראו את המפרט שלי. הנה הבעיה : כשאמרו לי שאנחנו קונים מסך חדש שמחתי וזה ואמרתי סוף סוף אני אתפנק ואראה סרטים מהמיטה (בערך 2 מטר רוחק) עם 22" סבבה כמו שראיתי אצל דוד שלי (יש לו 2243BW), אבל אז נזכרתי, יש לי כ.מ ישן ואין סיכוי שאני אצליח לשחק ברזו' כזאת ! אז ניראה לי שאני " מתפשר" על 19". בו אני אסביר לכם את השימושים שלי שתבינו את הראש : 20% טקסט (הפורום ולימודים) 30% סרטים וסדרות ב HD ועוד 50% משחקים. חיפשתי קצת בפורום הבנתי שאם אני קונה 22" אני קונה 2243BW, גם ראיתי אותו אצל דוד שלי וממש ממש אהבתי וגם הביק…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
צריך המלצה על מסך 19" widescreen עד 1400 ש"ח, הרכיבו לי מפרט וכללו את המסך הזה בתוכו: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI (¤1334 אבל הוא לא מסך רחב ואני רוצה רחב... אני צריך משהו באותה רמה פחות או יותר, ואם זה ממש קריטי אז חריגה של 100 שקל אפשרית. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לשימוש ביתי בעיקר סרטים, וצפייה ממושכת במסך, כמעט ולא משחקים,אולי פעם ב.... רצוי בצבע שחור באסה שאי אפשר להשיג את 971P Samsung בשחור עד עכשיו כל הLG, המג והסמסונג שראיתי?(בעיקר את הדגמים הפשוטים שלהם באיזור ה 1400 שקלים) הם עם צבעים בהירים מידי ויש כזה טישטוט כזה אפילו בשולחן עבודה, כיום יש ל19 אינץ' שפורפרת זה יכול להיות בגלל שאני לא רגיל למסכי LCD ? כואב לי העיניים רק מלהסתכל על המסכים הללו 5 דקות ועוד שאלה האם לא כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות מסך מחשב LCD שישמש אותי גם בתור מסך טלוויזיה ויחליף את הטלוויזיה הישנה שלי ? אבל נגיד 2407WFP Dell שנחשב בין המסכים הטובים בשוק מגיע רק ב24 אינץ' וזה דיי קטן למסך טלוויזה לחדר לראות סרטים וכאלה , נכון ? מישהו יכול להביע את דעתו ולע…
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-