עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by TheReaper,

איך הם מבחינת הפאנל? האם כולם מגיעים עם TN? ונניח שאני רוצה להשתמש בהם כטלוויזיה ממרחק של 2 מטר~. אין לי YES HD אז האם תהיה בעיה?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  2. שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות יש דברים יותר טובים ממנו בתקציב?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  3. http://www.custompc.co.uk/custompc/reviews/84156/lg-flatron-l2000c.html

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  4. שיתן לי כמה שיותר ביצועים במשחקים ושאוכל לעבוד שעות רבות מול המסך בכתיבה מבלי כאב בעיניים. התקציב שלי עד 2200 שקלים לגבי הגודל של המסך שיהיה לפחות 19 ומעלה. תודה לכם מראש!.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by shaynac,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר פורום טוב (ברמה של המפורמים באתר זה) לציוד לקולנוע ביתי? השאלה הספציפית היא לגבי מסכי (פלזמה או LCD) בגדלי 42".

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  6. שווה לנסות להשיג אותך? כמה הם צריכים לעלות בארץ?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by Lancer,

כשאני לוחץ על כפתור MENU במסך עצמו ואחריי זה אני בוחר אפשרות PICTURE,אז אני מגלה שאני לא יכול לשנות את ה CONTRAST. כשאני שם את שורת הבחירה על CONTRAST אז כתוב לי NOT AVALIBLE לעומת BRIGHTNESS שאני יכול לשנות. מישהו יודע את הסיבה אוליי?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by loadstone007,

Samsung 206BW או Dell 2007WFP שאנשים עם נסיון יגידו, האם הפאנל המיוחד בדל עושה הבדל משמעותי? קראתי שהיום הפנלים לא רלוונטיים והפערים מצטמטמים מאוד. בנוסף לא מצאתי בשום מקום ש-ms זה נתון לא אוניברסלי, רק פה אומרים את זה. הסמסונג עם ms נמוך מאוד (2) בהשוואה לדל (16), חיבור HD וניגודיות טובה יותר (1:800, ולא כמו שחושבים 1:3000). מה דעתכם? האם יש למישהו את המסך של סמסונג שצייתי? תודה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  9. שלום, אז ככה, אני רוצה לקנות מסך "19 במחיר עד 2000 ש"ח אני לא יכול להשקיע אפילו שקל יותר. אני צריך את המסך בעיקר למשחקים, אפשר להגיד ש - 85% משחקים ו - 15% סרטים. קראתי את המדריכים והבנתי בערך את ההבדלים בין הפאנלים ולמה אי אפשר להתייחס לנתוני יצרן לגבי זמן תגובה. ההתלבטות שלי היא בין 5 מסכים : LG L1900R LG 1970HR LG L1960TR Viewsonic VP930 Samsung 971P עד עכשיו רוב ההמלצות שקיבלתי היו על מסכי LG עד שהגעתי לכאן ונראה שכולם מתעלמים מהם. אודה למי שיוכל להמליץ לי על מסך (מהרשימה או לא) ולמי שיסביר לי מה יש לכם נגד LG. תודה, צבי

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by Jules Winnfield,

מה זה אומר: פאנל S-IPS ?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  11. אני צריך מסך בעיקר לצורכי אינטרנט וסרטים: כנראה אני קונה מ IQPC האפשרויות שלי הם : SAMSUNG LCD 19" 931BF LG LCD 19" L1953TR VIEWSONIC 19" VX1945WM רחב VIEWSONIC 19" VX922 מה אתם אומרים? על מה ללכת? וגם אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע! תודה!

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  12. המסך הוא LG 1900R והרזולוציה היא 1280X1024 32BIT , קצב הרענון הוא 60 ואין לי אפשרות לעלות אותו. עידכנתי את התוכנה של המסך + דרייבר כרטיס מסך (7600GT), ווידאתי שהמחשב מזהה את המסך לפי הדגם שלו ולא כסתם מסך P&P ועדיין לא הצלחתי לעלות את קצב הרענון... הוא על 60 ואין לי אופציות אחרות יש לציין שאם אני יורד ברזולוציה, אני יכול לעלות לקצב של 70.. האם זה נורמלי ומה עושים??

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  13. העיניין הוא פשוט מאוד , המסך רץ על רזולוציה של 1900-1280 , היא גבוהה מאוד , אולי אפילו מידי. ראיתי באנצמארקים היום של משחקים חדשים שהופעלו על מחשב מאוד חזק (Q6600 \ 8800ultra \ 2gb ddr ) ברזולוציה הזאת , ואפילו שלא היה AA בכלל המחשב הגיע לממוצע של50-60fps במשחקים האלו. אם תפעילו AA זה אפילו ירד לממוצע של 40-50 אז אומנם זה מסך מדהים , איכות חבל על הזמן, אבל בכל זאת.. אם תסתכלו חצי שנה קדימה אולי קצת יותר , משחקים חדשים וכבדים יותר יצאו שאני ממש בספק אם מחשב חזק מאוד היום יריץ אותם בצורה חלקה על רזולוציה מטורפת כזאת. מה גם שמי שרוצה את המסך הזה בשביל מפרט לגיימינג, חייב להשקיע לפחות 2000+ בכרטיס מסך ועוד הרבה במעבד חזק. שלא נדבר בכלל על המחיר של ה8800gtx\gts אז מה אני מפס…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  14. שלום לכולם הסתבכתי מעט בכיוונון ההגדרות של ה - 1953TR שקניתי היום אשמח אם תוכלו לכתוב פה את ההגדרות שלכם / הגדרות המומלצות. תודה רבה. :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  15. אהלן חברים... אני בהתלבטות מכל ההמלצות שאני רואה פה בפורום... (ועברתי איזה 8 עמודים כרגע..) קודם כל שיהיה טוב למשחקים, ושלא יהיה מציק מדיי בעיניים לאחר זמן רב עם טקסטים. חשוב לי גם שיתאים לחדר (משום מה ) שיש לי הגבלה של בערך 40 ס"מ גובה.. וראיתי שרוב ה - 22 רחבים נכנסים לי. אז או שיהיה ניתן לשינוי גובה, או שפשוט לא יהיה גבוה מדי. המסכים שאני מתלבט ביניהם: ASUS MW221C (שנבחר כביכול הכי מומלץ פה בביקורת באתר) Dell e228wfp (שלקח את "המקום השני" אחרי האסוס הנ"ל, אך קיבל המלצות רבות בפורום) ו- Samsung 2243BW (שגם קיבל המון המלצות בפורום פה וגם בעל ארגונומיה טובה יותר - שינוי גובה המסך) אם יש לכם דעות, ביקורות, כל דבר לגבי המסכים האלו או מסכים דומים בתקציב, אשמח לשמו…

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by Las@Vegas,

אני צריך מסך 19 או 20 אינצ' לא רחב. חשבתי על 971P של סמסונג אבל הוא לא נמצא במלאי באף חנות שבדקתי. חשבתי על דגם HP שנמכר על ידי NEXTOP אבל זה לא נראה לי שרק הוא מוכר אותו אפילו אם הדגם טוב, אני לא אוהב את הרעיון. חשבתי על L2000CP של LG אבל אני לא מוצא ביקורות עליו וחלק מהאנשים אומרים שהוא בעייתי ולא נמצא אצל יבואנים רשמיים. אז לסיכום, יש המלצות למסכים טובים? והכי חשוב חנויות אמינות עם שם. תקציב 2100 שקלים, פאנל מומלץ IPS אבל לא TN ובלי ציפויים למסך. TNX יבגני

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by Richard Walson,

קניתי היום את הSAMSUNG 931C לעצמי ואני שיחקתי בו קצת (BF2), קראתי כמה כתבות, ואפילו הספקתי לראות סרט איתו. אני חייב לציין, החוויה איתו היא פשוט זווע. איך שהתקנתי אותו לקח לו כמה דקות טובות רק כדי להבין שחיברתי אותו בDVI ולא באנלוגי... חוץ מזה, אני גם לא מרוצה מהאיכות שלו.... הכל נראה מגעיל מאוד, המשחקים נמרחים, התמנה נראת מוזר וכל הקטע של הצבעים והבהירות מעצבן ביותר. אז... אני עכשיו מתכנן להחליפו, ומבקש את עזרתכם: לאיזה מסך להחליף: דרישות והערות: - המחיר צריך לא לעלות על מחיר המסך הזה (1599 ש"ח), אם כן אז בחריגה של לא יותר מ100 ש"ח! - השימושים של המסך הם בעיקר משחקי FPS מהירים (BF2, CALL OF DUTY, ETQW וכאלה...) תודה רבה מראש, תמיר

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by taiber,

יש לי כרגע מסך של יונדאי 18 אינץ' http://www2.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90053133/d6/accessories/monitor-hyundai-l80a-18-1-tft.asp&urlmapped=true לא ברור לי מכאן מה הפאנל שלו: TFT? TCO 99? ואיך הפאנל שלו בהשוואה לTN film? ואיך הפאנלים שהזכרתי ביחס לפאנל של ה dell 2007wpf ? (TFT אני חושב) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by shay_55,

שלום האם משחק חדש יחסית ומתקדם לא תומך ברזולוציה גבוהה? יכול להיות שהמקסימום רזולוציה שהוא נותן לי זה 1600X1200? למה אין תמיכה במסך רחב? וב 1900 X 1200 תודה

20. Started by mhnuemhnue,

איזה מסך יותר טוב בלי קשר לתקציב vp930 vx922 מצד אחד הVP הוא 8 מילישנייה והVX הוא 2 מילישנייה , אבל הפאנל של VP יותר טוב! כך הפאנל של VX הוא TN והוא ממש נחות ... עזרה ? :-X אגב המטרה היא גיימינג.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  21. בעיקר כשהמטרה היא לראות סרטים.. יש לי 2 אפציות: LG 19'' 2MS 1970 PHILIPS 19'' 190 WV7CS מה אתם ממליצים? תודה..

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  22. שלום. רציתי לדעת מה כדאי לי לקחת מבין 3 המסכים הבאים: Samsung 17" LCD 2MS Samsung 19" LCD 8MS ProView 19" LCD 5MS WIDE אני קונה מחשב למשחקים ואני צריך לבחור מסך אחד מבין אלו. מה אתה אומרים? אני מפחד שה-WIDE יהיה לי דפוק כי הוא רחב ואז אני לא יאהב אותו... ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  23. לאחר התקנת תוכנת ה Adjustments וה Calibration של המסך, אשר מאפשרת לשלוט על ההגדרות שלו באמצעות המחשב, המסך הגיע למצב שכשמנסים ללחוץ על הכפתורים הנמצאים עליו, במגמה לטעון את התפריטים ולשלוט על הגדרות המסך, אין תגובה כלל. הסרת התוכנה והתקנתה מחדש - לא נפתרת הבעיה. ביצוע ה RESET ל Adjustments - לא נפתרת הבעיה. ביטול/איפשור פונקציית ה A-Set - לא נפתרת הבעיה. בקרי המסך פשוט אינם מגיבים. הם תפקדו לפני שהותקנה התוכנה, הם לא מתפקדים כעת. האם ישנה גירסה עדכנית לתוכנה שפותרת את הבעיה? באתר של Viewsonic לא נתקלתי בגירסה שכזו, או בתוכנה כלל.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  24. שלום לכולם רציתי לדעת איזה מסך עדיף מבין השניים ומה השוני ביניהם?, רציתי גם לדעת מה הMS? ומה הרזולוציה המקסימלית? (דרישות: משחקים כבדים באיכויות גבוהות, תוכנות גרפיות וכל מה שאפשר לעשות במחשב) הראשון הוא DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא מסך רחב בשווי של 2316 ש"ח והשני הוא DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא מסך רגיל בשווי של 2271 ש"ח רציתי לדעת מה הMS של כל אחד, האם הם טובים למשחקים, מה השוני ביניהם ומה הרזולוציה המקסימלית שלהם. אני דווקא אוהב את השני. בתודה אור כהן

• 3 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים