מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מסך 22" מחברה נורמלית, לאינטרנט ואופיס רצוי מאוד גם עם רמקולים תקציב של 800+- מחיפוש שלי מצאתי את LG W2242SM - לא הצלחתי למצא עליו ביקורות Viewsonic VG2230WM FujiCom W2206S אשמח לעזרה ולהצעות אחרות עוזי
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אני אשתמש בו בעיקר לצרכים משרדיים, (קריאת טקסטים), משחקים וסרטים הכי חשוב שלא יעייף את העיניים בשימוש ממושך (אם יש כזה דבר) התקציב הוא 2000 עם אפשרות לחריגה קלה (ועדיפות לחיסכון במידה וזה לא פוגע בצרכים.) יותר חשוב שיהיה מתאים לעבודה ממושכת עם פוקוס טוב (שוב דגש על בריאות העיניים) +תמיכה במשחקים מאיכות צבעים מדהימה וכדומה (אלא אם יש קשר ביניהם) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא באינטרנט תשובה לשאלה בנושא.. אם מישהו יוכל לענות לי זה יהיה נהדר, תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, איזה מבין שני המסכים עדיף עבור משחקים סרטים ותוכנות cad? תודה.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות. 1.איך אני הופך אותו ל 4:3? 2.כשאני גולש בנט או סתם פותח תיקיות,המסך חלק ונקי,אבלכשאני רואה סרטים,DVD או DIVX או לא משנה איזה,אז רואים "לא נקי" כמו מין נקודות כאלה...זה כמו לראות סרט בוידאוטייפ. אבל כשאני מתרחק מהמסך,משהו כמו מטר או 2 אז רואים יותר חלק. השאלה שלי אם זה דפקט במסך או זה רק בגלל שאני יושב קרוב אליו?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מבחינת איכות האם המסכים זהים או שה 2709 W מתפשר באיכות בגלל גודלו?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום, מחקירות בתוך הפורום הזה הבנתי שהמסך שכולם אוהבים ורוצים זה U2311H, שאני יודע שעומד בתקציב שלי, אבל אני לא ממש צריך את כל הסוויבל והטילט, אני לא רואה שום מצב שבו אני אסובב את המסך 90 מעלות. לעומת זאת אני ממש מתלהב מכל הדברים האחרים שהמסך מציע, לכן שאלתי היא האם יש מסך דומה מבחינת פאנל וביצועים ל-U2311H שאינו כולל את כל העניין של "הסיבובים" ולכן גם יותר זול. תודה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר פורום טוב (ברמה של המפורמים באתר זה) לציוד לקולנוע ביתי? השאלה הספציפית היא לגבי מסכי (פלזמה או LCD) בגדלי 42".
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום אנשים ! מה אתם אומרים על מסך LCD של CMV ומה ההבדל בין ?CMV 945A 19'' LCD 8ms? ל ?CMV 938D 19'' LCD 5ms DVI? כלומר מה זה ms וכמה זה כבר משפיע אם אני לא GAMER כל כך תודה רבה על כל תגובה או עצה אלכס
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה 2MS ו22" וזה בערך המחיר שאני מוכן לשלם על מסך, זה המסך הכי טוב שאני יוכל להוציא ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט לגביי המסך. נניח ואני יכול להשיג את שני הדגמים באותו מחיר, מה כדאי יותר לדעתכם? Samsung 226BW או SAMSUNG BW2243 ההבדלים העיקריים: 226BW זה 2 מילי שניות וה2243BW הוא 5 מילי שניות. ה2243BE יחס קונטרסט 1:8000 וב226BW זה 1:3000. וב2243 יש גם אפשרות של שינויי זוית צפיה (פיבוט) תודה לעונים....
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך בתקציב של 1200-1300 ש"ח בלי אפשרות להתגמש, כאשר שימושי המסך יהיו 70% משחקים 30% צפייה בסדרות ושימוש כללי. לאחר שיטוט באתר הגעתי לבסוף לשני הדגמים שבכותרת שלרב מומלצים פה, אך לא הצלחתי להבין מי מהם עדיף. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
האם המסך הזה נוטה לזליגה כי שמתי לב שהמסך שקניתי היום סובל מזליגה רצינית
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
T220 מלבד כל העיצוב החיצוני האם המסך מבחינת איכות התמונה טוב יותר מסדרת 2253
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
המסך הוחלף בחדש לפני חצי שנה כי סבלתי מבעיה כמו בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465805.0 מאז אין שום תקלות. מאתמול הנורה הכחולה מקצרת לפעמים מהבהבת, לפעמים לא עובדת בכלל. הזוי לגמרי..אני מפחד עכשיו שהכפתור יפסיק לעבוד או משהו
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
התעניינתי פה בפורום לגבי מסך 19" מומלץ בתקציב של עד 1300 ש"ח, והמליצו לי על Hyundai B90D http://www.prad.de/en/monitore/review-hyundai-b90a.html. ניסיתי לברר בכמה חנויות שמציעות אותו למכירה ומסתבר שבאף אחת מהן אין תצוגה ואפשר רק להזמין אותו. האם יהיה מסוכן להזמין אותו בלי שראיתי אותו קודם או שהמסך הזה מספיק מוכר ולא צריכות להיות הפתעות אם אני מזמין אותו בלי להתרשם ממנו קודם? וחוצמזה, סתם מעניין לדעת, איפה אני ארגיש הבדל בין המסך הזה למסכים מומלצים בתקציב גבוהה יותר, נגיד של 1800 ש"ח? והאם בגלל שהוא מסך זול יותר הסיכוי שישרפו לו פיקסלים יותר גדול?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
למשחקים, קריאה, סרטים ? סוני ?SDM-X95F? או S1931 ? מה יותר משתלם מבחינת מחיר וכל מה שציינתי ?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2516502 לפי המפרט זה מאוד מפתה + האחריות שהם נותנים ממש טובה וגם המחיר שלו בזאפ די נמוך (פחות מ 1,200 ש"). מה דעתכם על המסך הזה? זאת בטח חברת מדבקה כלשהי אבל אולי זה משתלם? גם ה chimei זה מסך של חברת מדבקה והוא יצא טוב, לא? עוד שאלה היא איך הם "מרשים" לעצמם לתת אחריות של החלפה בחדש על כל פיקסל שרוף למשך 3 שנים??? או שיש להם סטוק של מאות אלפים או שהם כ"כ בטוחים באיכות המוצר שלהם...
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה למסך LCD 19 ב1300 שקל מקסימום!...ושיהיה לו 4MS וניגודיות סבירה...
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לא יכול לחרוג בכלל מהמחיר [2000 כאמור] רצוי אפילו יותר זול. שימושים: משחקים : פיפא וניד פור ספיד בעיקר וגם לא הרבה סרטים : מדי פעם קצת סדרות או סרטים אינטרנט ואייסיקיו מעדיף זמן תגובה 2MS עד 5MS ולא יותר לא יודע אם כדאי לי רחב או לא 19" לפחות חשבתי או על 940BW או על 931BF אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את הVP930, חיברתי אותו והתקנתי את הדרייברים ואת התכנה שבכותרת. הבעיות הן: 1) אפילו שכיוונתי בתכנה שהמסך יעבור לPIVOT לבד בצורה אוטומתית כשמסובבים אותו ב90 מעלות - לא קורה כלום. 2) בתכנה, כל הלשוניות חוץ מ-Options הן ב-Dimmed ולא ניתן להגיע לחלקים האלה. בטח לא עשיתי משהו נכון - אם מישהו יוכל לכוון אותי אשמח!
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מסך LCD לשימוש משרדי ומשחקים בתקציב של 1000 ש"ח . אני יודע שאין יותר מידי מסכים איכותיים במחיר הזה אבל תנסו להביא לי כמה שיותר טוב במחיר הזה , כי חבר שלי לא יכול להוציא יותר מזה על מסך. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום האם ה a01 פתר את הבעיה של ה input lag ב 2408wfp תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://www.hothardware.com/articles/Dell_UltraSharp_3008WFP_30inch_LCD_With_DisplayPort/
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מסך LG 19' L196WTQ . הרזולוציה הטבעית 1440*990 אני שם אותו ברזולוציה אבל יש לי כזה גליל במסך כלומר אני זז עם העכבר ימינה... איך אני מסדר שזה יהיה קבוע?! עם צריך כ.מסך: GIGABYTE GEFORCE 7600GT עדכנתי את הדריבר הכי חדש!
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-