עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by jazzman,

הזמנתי שבוע שעבר בשעה טובה מחשב חדש (עם המון עזרה מהפורומים השונים כאן... ) ואני חייב למהר עם קניית המסך כאמור השימוש שלי במסך הוא משרדי + סרטים (וטלויזיה). (שיהיה 19-20'' ללא רמקולים, זוית צפיה אנכית רחבה) כמה סיבות ושאלות המעכבות אותי בהחלטה: :s05: 1) ראיתי שלשימושים שלי תמיד ממליצים על ה VP930 המהולל אבל מצד שני יש המון פניות בפורומים (בפורום הזה) עם בעיות עם המסך הזה: מריחות וקורונה, המון מקרי פיקסלים מתים ואני כבר לא זוכר מה עוד (בעיות שהצטרכו להחליף מסך) וכו'.. ונוצר קצת רושם של מסך מעולה תיאורטית אבל לא מאוד אמין בפועל... ובהתחשב שאין איפה לראות אותו לפני הקניה זה בכלל מפחיד 2) יש לי כרטיס TV וכרטיס מסך פשוט ביותר (Integrated ATI Radeon X1250-based graphics ) -…

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  2. לאחר הרבה התלבטויות ולאחר שהחלטתי להעלות את התקציב ל 1600 שקל אחרי שהצלחתי לגרד עוד כסף (אחרי הכל אני חייל) החלטתי ללכת על 22" אני מתלבט בין המסכים הבאים: CHIMEI 221D MAG BP2219FW MAG AI2237W BENQ FP222W Viewsonic VX2235WM עיקר העבודה היא אינטרנט, סרטים, ומוזיקה 1. אבקש המלצה למסך מומלץ מבין הרשימה. 2. האם כ. המסך geforce 7300LE יוכל להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך בלי בעיות? המסך יחובר עם כבל DVI תודה,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DxCx,

אני צריך המלצה למסך LCD זול וטוב.. נועד בעיקר לסרטים ומשחקים . עד 2000 שקל גג שבגגות מעדיף להוציא אפילו קצת פחות.. 22 אינץ' תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Joe Blow,

שלום לכולם אני צריך המלצה למסך חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ויישומי office. לעיתים רחוקות אני משתמש בתוכנות עריכת תמונות כדי להכין תמונות של המשפחה להדפסה ולעיתים אף יותר רחוקות משחק קצת במחשב במשחקי fps וקצת C&C. אני לא נוהג לצפות בסרטים על המחשב. ראיתי שאתם נוהגים להמליץ על ה VP930. הבעיה שלי איתו שהוא ממש מכוער ואני מעדיף לקנות משהו יותר אסתטי. אני מניח שאני לא צריך מסך wide לשימושים שלי, תקנו אותי אם אני טועה. תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by hensh9,

קראתי את תגובתך האחרונה בשרשור ה"פיקסל השרוף",שרשור שנינעל,ולכן אני מגיב כאן. הצעתי אליך היא שתפסיק להכפיש את החנויות המתחרות-אלו שמוכרות מסכי DELL המיובאים ע"י הספקים המורשים של DELL בארץ. אתה מבטיח כאן תנאי אחריות, שלפי בירורים שעשיתי-אינך יכול לעמוד בהם לידיעתך-שמעתי על אותם המסכים שרכשת מ-CMS (ללא ידיעתם,עד אשר הם עלו על ה"פירצה",כהגדרתם)כשהיית "תקוע" עם מסכים שנדרשו החלפה,ו-DELL לא הושיעו אותך..כפי שהם רגילים לתמוך בייבואן שעובד איתם באופן סדיר... תפסיק להפיץ כאן דברים שאין להם כיסוי בנוגע לאחריות הספקים המורשים שהיא "כביכול" נופלת משלך!! אחריות זו "מכסה " על האחריות שלך,וידוע לי על מיקרים שמסכים עם פיקסל שרוף אחד הוחלפו גם לאחר מספר חודשים,ואף יותר מזה... ידע לי שהא…

• 68 תגובות
    • 6.5k צפיות
  6. שלום. לפני זמן מה מסך ה CRT הותיק והאהוב שלי החל לגסוס לו, וכעת הוא על ערש הדוי. בכל מקרה, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך LCD שמחירו אינו עולה על 1000 ש"ח, ויחד עם זאת שהאיכות , חדות התמונה והרזולוציה שלו יהיו טובות. אני מניח שעל המסך להיות בגודל 17 אינצ' שכן במחיר הזה אי אפשר להשיג הרבה יותר מזה. אשמח גם אם המסך שתמליצו עליו יהיה נפוץ ברשתות הגדולות כדי שאוכל לקנות אותו בהקדם. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  7. Started by exquisite,

המסך נועד לצפיה בסרטים בעיקר ולא למשחקים... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by noise,

היי לכולם, מסך שנרכש לפני מסר חודשים הבהב בחלקו התחתון, לאחר שהתגברה התופעה עד מצב של בלתי אפשר לשבת מול המחשב, נשלח המסך למעבדה, המעבדה אמרה שמדובר בתקלת INVERTER והחליפו את הרכיב. מה דעתכם? האם לדעתכם זה תקין שמסך (בן מספר חודשים בודדים ביותר) שנקנה חדש לגמרי יתוקן בצורה שכזו או שמה יש לדרוש החלפה לחדש? מעבר לזה שפגעו לי בפלסטיקת המסגרת (לא בצד עצמו)של המוצר במספר שריטות מסביב?? אומנם המסך תוקן תוך יום אך בכל זאת לא ציפיתי לקבל אותו פצוע, בעיקר כשהוא נשמר אצלי כחדש לגמרי. דעתכם בנושא?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by mambo,

דיברתי איתם, הם רוצים 2000 על המסך הרגיל ו-1950 על המסך הרחב. מה אתם אומרים על המחירים? מה חשוב לבדוק במסך בחנות כשאני קונה אותו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי! השימושים העיקריים שלי יהיו בעיקר עבודות Office ואינטרנט, משחקים מידי פעם ומעט סרטים.. (אני רואה סרטים יותר ב-DVD בסלון) 1) מאיזה חנות כדאי לקנות את המסך הנ"ל? מישהו מכיר חנויות מאזור נתניה אולי? בעיקרון יש לי אפשרות בתשלומים אבל חשבתי גם על מזומן בתשלום אחד.. ויש הרבה חנויות ב-ZAP ולו דווקא הכי זולה היא הכי אמינה.. איזה חנות אמינה מ-ZAP כדאי לבחור? 2) מה המדיניות של חברת Dell לגבי פיקסלים מתים? מה ה-Rev הכי חדש של המסך הנ"ל? (הבנתי שהפאנל הזה מסומן כ-RT803 בתצוגת ה-setup של המסך, זה נכון?) 3) איזה עוד בדיקות מומלץ לעשות במעמד הקניה? (אני לא מומחה למסכים אך הבנתי שיש עוד מושגים כמו Bleeding וכאלה..?) 4) בכמה אתם חושבים שכדאי למכור את המסך הישן שלי? …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by mambo,

יש לי שני מסכי CRT ישנים שאני כבר לא צריך, אחד 15 אינטש והשני 17 אינטש שטוח לחלוטין (flatron או משהו בסגנון). בכמה אני יכול למכור אותם?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  12. ^^ כותרת. המסכים: http://a.zap.co.il/compare.asp?sog=C-Monitor&models=490583,424619,501592,577957 השימוש שלי בעיקר משחקים, אינטרנט, ICQ, וגראפיקה חובבנית. איזה הכי מומלץ מבינהם והאם יש גם חנות מומלצת לקנות? תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by the_lighting,

צריך מסך LCD רוצה יותר בכיוון של 24' אבל לא יודע את המחירים אז אם אפשר המלצות לדברים טובים!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  14. Started by ניב200,

אני צריך מסך בעיקר בשביל אינטרנט\מוזיקה וקצת סרטים מה אתם אומרים עליו? הוא אמין? איך האיכות? אם יש המלצה למסך אחר עד 1100 שקל נא להמליץ.. חשוב שיהיה 19 אינץ' 4:3 או 20 רחב

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by d1v,

sorry but i dont have hebrew on this comp. i need to find the best screen in about 1.1k,for a new comp im about to buy. it will be 19 inches.. thanks for your help

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  16. Started by shuy,

הבנתי שמפנל TN כדאי להתרחק, כמו כן הבנתי שפנל VA הוא הטוב ביותר לשימושים משרדיים שלא מתפשרים על איכות, נכון? תודה.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by d1v,

ein li ivrit sorry. kizer ani kone mahshve hadash od meat ve ani gam zarih masah. az ani roze liknot masah mamash zollo roze lehaskia bo yoter meday she lo aale yoter me 800 im ze efshari maspik 19`? toda raba lekol ha ozrim !!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  18. שלום, מה ההבדל בין rev a04 a05 במסכי Dell? מתלבט בין 2007WFP ובין 2007FP ואחד השיקולים הוא בעיות שעלולות לצוץ. מבדיקה בפורום כנראה שאין עדיין rev a05 ל- 2007WFP. מה ההבדלים בין A04 ו- A05? מה הבעיות הידועות שיש ב- 2007WFP? תודה, ירון.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by r0ckY,

2007WFP - איך מכניס למצב 1:1 ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by kisin,

יש לי מסך CRT מלפני 8 שנים בערך שחוץ מהעובדה שהבהירות קצת נחלשה הוא עובד בסדר גמור. אבל בזמן האחרון, בחצי שנה האחרונה, שמתי לב שאני סובל מכאבי ראש ועייפות כשאני עובד מולו הרבה שעות. קודם כל , רציתי לדעת אם זה אפשרי או שאני סתם מחפש את מי להאשים בכאבי הראש שיש לי? דבר שני, האם קניית מסך LCD יכולה לעזור לי בנושא הזה? ואם כן על איזה מסך LCD אתם ממליצים לי בגודל 19-22 אינץ שיהיה טוב לעבודה ממושכת מבלי לאמץ את העיניים ושלא יגרום לכאבי ראש?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by mambo,

קניתי את ה-dell 2007fp. איך אני גורם למחשב לשנות את אופן תצוגת הדסקטופ כשאני מסובב את המסך למצב עומד?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  22. יש פס כזה שמתחיל למעלה כסנטימטר אחד מהקצה ומצד שמאל.. עד אמצע המסך הוא נעלם לאט לאט.. מזה? עוד דבר.. הוא מופיע רק אחרי פעילות ממושכת של המסך.. כשרק מפעילים את המסך אין את הפס.. מזה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by kisin,

אני מחפש לקנות מסך בגודל 19-22 אינץ. המסך הוא בעיקר למטרת עבודה (אני מתכנת וצריך לשבת שעות ארוכות מול המחשב כל יום) ואינטרנט ובנוסף יהיה נחמד לראות איתו סרטים פה ושם. אני לא רוצה להוציא יותר מדי על מסך שמיועד בעיקר לעבודה אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות מסך קקי. יש לכם המלצות למסך כזה (עדיף כמה שיותר אינץ) במחיר סביר של בערך 1500 שקל (אם יש יותר זול - יותר טוב )

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by RJ1,

אני אשמח אם תמליצו לי על מסך 19 אינץ', שהתצוגה הטבעית שלו היא 1024X768, מסך שיתאים לעבודה עם טקסט ומשחקים. שיהיה אמין: כמה שפחות פיקסלים מתים, שיראו אותו טוב גם באמצע וגם בצדדים(לא חייב 180 מעלות...), צבעים אמתיים ובקיצור מסך שממולץ לקנות. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  25. לחברי הפורום שלום רב, יש לי עכשיו את 17" LCD של LG דגם: L1720P, עם 7-8 פיסלים שרופים - (נגמרה האחריות..) ואני מעוניין לשדרג אותו למסך מסך 20-22" רחב אז התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. המטרות העיקריות שלי הן: בעיקר (80%) סרטים ועובדות ב OFFICE , וכמעט ולא משחקים. עכשיו, הרבה אנשים גם פה, וגם בפורומים אחרים המליצו לי על ה 2007WFP של DELL אז הלכתי לראות בחנויות במו עיני מסכים שונים כדי להתרשם, ובאמת שמתי לב שה226BW 22 הוא יותר טוב באיכות התמונה ממסכים אחרים אבל, לא ראיתי באף תצוגה את ה2007WFP של DELL... הבנתי שה2007WFP בנוי מפאנל טוב יותר והוא "צריך" להיות איכותי יותר הבנתי גם שהוא נמוך מהסמסונג, האם - עובדה זו פוגעת בחווית הצפיה/העבודה איתו? אבל יש לי כמה הסתיגויות …

• 6 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים