עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני מחפש מסך בגודל 20 אינצ' עד 1400 ש"ח העדיפות כרגע למסך רחב, אם כי אני לא נעול על זה. מכיוון שהמסך מיועד לצרכי עבודה במשרדי החברה אני מעוניין ל"חסוך" את פריסת הרמקולים על שולחנות המשתמשים וחשוב לי שהרמקולים יהיו מובנים במסך. אשמח לשמוע ממכם המלצות לדגמים מומלצים רלוונטיים

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  2. הי.. כרגע אני משתמש בחיבור VGA ישן.. הוא מעצבן וגם פוגע באיכות ככל הנראה ואני רוצה להחליף לחיבור DVI אבל יש לי בעיה אחת: יש לי כבל DVI שהחיבור שלו נראה ככה: http://www.tech-faq.com/graphics/dvi-hdtv-connector.jpg משתי הצדדים רק כסוף... וגם ככה הכניסה של החיבור למסך שלי. אותו כניסה בדיוק נכנס בלי בעיה צריך לעבוד טוב אבל שאני רוצה לחבר למחשב שלי... החיבור שלי נראה בכלל ככה http://www.ngohq.com/images/articles/7800gtx/Pictures/Dual%20DVI.JPG יש לו 4 חורים כאלה מסביב לפס הזה ... מישהוא יכול להגיד לי מה הבעיה ומה ההבדל בינהם? מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום קנו לי מסך של חברה לא מוכרת - Sansui 20 אינץ רחב שמיועד כעקרון ל-TV חיברתי למחשב עם כבל HDMI TO DVI (יכול להיות שפה הבעיה ?) ב-1680 על 1050 רוב האתרים והפורומים מרצדים ברמה ממש מציקה ניסיתי להוריד ל-1440 על 900 והריצודים הרבה פחות מורגשים יש סיבה מסוימת שזה ככה ? אני שוקל להחליף את המסך במסך של Samsung או ASUS אבל פאק לא נעים לי וגם לא בטוח שתהיה את האופציה הזאת (מתנה ליוםהולדת, חבל שלא ביררו איתי איזה מסך אני מעדיף אפילו שזה היה הורס תהפתעה ...הבנתי ממקור סמוי ביותר שהמסך עלה פחות או יותר כמו ה-Samsung 2253BW..)

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  4. שלום לכולם! אחרי מיליון טלפונים ובירורים - התוצאות על הפנים. הובטחו לי מחירים הרבה הרבה יותר טובים, אך לא קיבלתי אותם לבסוף. המחירים הם: 2180 ל-2007WFP 2330 ל-2007FP 3640 ל-2407WFP (לא HC) אחרי שקיבלתי את המחירים האלה כבר לא טרחתי להגיע לבדוק את המסכים אני אישית הייתי מעוניין בהתחלה ב-2007WFP, ואחרי שהספק אמר לי שיש את ה-HC אז רציתי את ה-24". אבל אין HC וגם אין מחיר טוב למסכי ה-20" ככה שגם אני לצערי מחוץ לתמונה. הספק טוען כי כמעט כל החנויות עובדות איתו, והמחירים שהם מציגים לא נכונים ואין להם אותם במלאי, ככה שזה המחיר הכי נמוך שאפשר למצוא. המכירה פתוחה כעת אך ורק למסכי 2407WFP (לא HC) פנל S-PVA גרסה A04 ייצור אירלנד 2007, כל מי שעדיין מעוניין שיצור קשר ישירות עם הספק במייל…

• 281 תגובות
    • 36.2k צפיות
  5. שלום אנשים אני לומד עיצוב גרפי ובאופן כללי אני מתעסק עם תוכנות גרפיקה אנימצייה ועריכת סרט כבדות. אני מעוניין כרגע לרכוש מסך, המליצו לי על המסך Dell2007wfp/fp (התקציב שלי הוא 1600-2100שח) האם יש הבדל באיכות התמונה בין 2 המסכים ?? אם כן, איזה מהם יתאים יותר לצרכים שלי ??

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by bjnhv,

אני כנראה קונה נייד עם 9600GS/GT עם מסך 15.4 ואני רוצה שיהיה לי בחדר מסך גדול יותר לסרטים ומשחקים מישהו יכול להציע?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

אני בתהליכי "מחקר" לגבי מסך 23 אינץ' חדש עבור מחשב חדש לצרכים כלליים+גרפיקה שאני עומד לקנות בשבועות הקרובים. מצאתי למשל את הכתבה/השוואה הבאה: http://www.bestthinbezelmonitor.com/monitor/best-23-inch-monitor/ אבל לא הצלחתי למצוא אף אחד מן המסכים הללו בארץ... אם קונים למשל את ה ViewSonic VX2376 מאמזון, סך העלות מגיע לכדי ~850 ש"ח (כולל 160 ש"ח משלוח + 122 ש"ח מיסים!) כאשר אני חשבתי במקור שמסך יעלה לי בערך עד 800 באמת. השאלה היא האם יש בארץ אלט' טובות יותר/דומות אשר יחסכו לי את כל העלות של להביא מחו"ל. אני באמת מבין מעט מאוד בתחום הזה לצערי ואשמח לעזרה.

8. ברצוני לרכוש את המסך הזה. המחיר לטעמי הוא בסדר אך הייתי רוצה לדעת האם הוא מתאים לעבודה שוטפת וטיפה משחקים. אינני עורך גרפי אך אני בהחלט יושב שעות רבות מול המחשב... תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  9. שלום לכולם, אני קורא ותיק אך עד כה לא יצא לי להעזר בשירות חברי הפורום המנוסים ממני בתחום... אני מתחיל בקרוב דוקטורט במעבדה חדשה לחלוטין, העוסקת בתחום הנדסי, וכחלק מהתפקיד אני עוזר למנחה בכל ההחלטות לקביעת הרכב ציוד המחשוב במעבדה... שרשורים משלימים לשרשור זה: עמדות עבודה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556260.msg4742225#msg4742225 מדפסות - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556269 בנוגע למסכים, לכל עמדה יהיו 1-2 מסכים (במגבלת מקום ותפקיד במעבדה). אשמח להמלצות למסכים שמתאימים לעבודה ממושכת, טבלאות מורכבות ועתירות טקסט וכו'. אני יותר מכיר את עולם המסכים לצרכי מדיה, כך שאם יש דגמים שפונים יותר לשוק העסקי, אשמח לשמוע. אני גם לא בטוח לגבי גדלי המסכים…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. השאלה בכותר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by itai_1813,

היי! אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול את זה, פשוט זה היה נראה לי הכי מתאים. אז ככה, לא מזמן קניתי מסך LCD HP 22 (וד"א אני ממש מרוצה ממנו) ורצית לנסות את היכולות שלו, הייתי רוצה לדעת אם אני יוכל להריץ סרטים באיכות של 1080P. אני פשוט לא בטוח שהמחשב שלי יעמוד בזה למרות שהוא גם די חדש (מפרט בצד). מה אתם אומרים, המחשב יעמוד בזה? ד"א, צריך קודקים שונים בשביל להריץ סרטי HD? עוד ד"א, אתם מכירים מקום בו אפשר להוריד (באופן חוקי כמובן) סרטונים קצרים באיכות של 1080P למטרת בדיקה? תודה גדולה לעוזרים! עריכה: האם זה משנה שהמחשב מחובר למסך דרך VGA?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by dekektam,

ראיתי שישנם מסכים רבים של LG ו SAMSUNG עם מהירות תגובה של 2 SEC ולעומת זו בVP930 זה 8 שניות האם ההבדל משמעותי? אם לא אני מחר קונה את המסך- אני כבר חייבת מסך....

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  13. שלום לכולם, בהמלצת הפורום, קניתי את המסך הנ"ל אחרי חיפושים רבים, ואני אכן מאוד מרוצה! אני לא מומחה, וקשה לי להבחין בדברים שאנשים דקדקנים או כאלה שעוסקים בתחום שדורש דיוק מירבי מבחינים בו - אבל מזויית הראיה שלי: זה מסך מצויין. האמת שעוד לא התקנתי את התוכנה שבאה איתו, ועדיין לא כיילתי אותו, אבל בינתיים הוא מעולה. איך אני מכייל אותו בצורה מקצועית? לגבי הפיקסלים, רציתי להתייעץ אתכם: מבדיקה שעשיתי ראיתי שיש שני פיקסלים שרופים: אחד, בצד המסך (בערך בשישית הימנית של המסך, ובחמישית התחתונה של המסך, כלומר יחסית די בפינה), שהוא די שחור (כלומר לא לגמרי, אבל כן אפשר להבחין בו...לא הכי בקלות, אבל אם מסתכלים טוב אז כן). השני, בפינה השמאלית למעלה של המסך, והוא יותר בהיר (יש סיכוי כזה? …

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by A.J,

שלום, אני מטלבת בין 3 מסכי מחשב AOC G2460PF 24 אינצ' Samsung C24FG73FQM 23.5 קעור S25HG50FQM 24.5 אני יודע שהAOC יש לו פאנל TN ולסמסונגים יש פאנל VA, רציתי לשאול עם הבדל בפאנל במאת שווה את הפרש במחירים? עד כמה מורגש הבדל הזה, המסך ישמש לגיימינג ושימוש כללי במחשב. המסכי סמסונג בעיקר אותו דבר רק שאחד קעור והשני רגיל שטוח, אף פעם לא השתמשתי במסך קעור. אני יותר נוטה לסמסונג הקעור. אשמח עם תעזרו לי לבחור תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by omerz90,

שלום, אני רוצה שתמליצו לי על מסך מחשב שהוא גם טלוויזיה, רצוי שיהיה לו רזולוציה של 1920X1080, ניגודיות של 1:50000 ויציאת כומפוזיט, גודל המסך 22-24, התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח מקסימום.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK200WS8FS מתלבט מחיר מאור אטרקטיבי ללא יודע בדיוק איזה פנל יש לו ?? האם הוא טוב לעבודות גרפיות ומשחקים בערך 50\50 אחוז שימוש מה המלצתכם

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by MrCheese,

שלום, ברשותי מסך LG מדגם L1752T (אם אני לא טועה)בן שנתיים בערך שמחובר למחשב נייח עם כרטיס מסך Geforce 7900GT של Gigabyte. היום בערב בצורה די פתאומית המסך הפסיק להציג צבעים והציג רק לבן. חיברתי מסך אחר למחשב והתצוגה היתה בסדר גמור כך שהבעיה היא במסך. אני מעוניין לדעת האם יש לי איזושהי דרך לסדר את זה או שנדרש תיקון במעבדה?

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by ashibud,

שלום חברים. המסך נקנה לפני 8 חודשים מחנות TMS. פתאום היום החלה בעיה מוזרה - השליש השמאלי של המסך מוצג בגוון ירוק-כחול כזה, והפיקסלים נראים באופן בולט יחסית. אין לי שום מושג מה יכול היה לגרום לתקלה. האם יש למישהו מכם רעיון? תודה רבה מראש!

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. 1.איך אני בודק את הפנאל? 2.אני צריך להשתמש בדיסק שקיבלתי איתו? 3.האם אפשר לכוון אותו לגובה? תודה

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by warllock,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי מניופאן טלוויזיה גרונדינג 32". כאשר פתחתי את הטלוויזיה גיליתי שבר במסך. יצרתי קשר עם השירות של ניופאן ובאופן מפתיע הם מסרבים לקחת אחריות על כך. לא עברו 14 יום ממעמד הרכישה והקרטון בו הגיע הטלוויזיה היה ממש קרוע ומלוכלך. כרגע נשארתי עם חור בכיס ומסך שלא עובד \: שלחתי תלונה לפניות הציבור אבל אני לא יודע עד כמה זה יעזור. הצעות למישהו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shdor,

צריך עזרה בבחירת מסך למחשב שישמש גם לטלויזיה.... תקציב 4K. והאם המסך שהבאתם לי מתאים למפרט שלי? והאם הרזולוציות של המשחקים תומכות באותו מסך?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by haviv822,

האם קיים הבדל באיכות בין חיבור מסך לכרטיס מסך ע"י כבל HDMI לבין חיבור בכבל DVI ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הילד רוצה לקנות מסך גיימינג 240hz כדי לנצל את כל הfps שהכרטיס מסך מפמפם. הוא שם עין על האסוס PG258Q, אבל שמתי לב שהDell Alienware AW2518HF עולה 1000 שקל פחות! 1400 במקום 2400. שניהם 240 עם 1ms תגובה. יש הבדל משמעותי בין השניים שמצדיק את ההפרש? על מה הייתם הולכים? (אפשר גם אופציה אחרת) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by VortexD,

אני אשתמש במסך הרבה למשחקים גלישה וסרטים איזה מביניהם יותר טוב/עדיף חפשתי ביקורות ושני המסכים לא מאכזבים אז לשאלה שלי איזה מביניהם יותר מתאים לשימוש יום יומי

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by rafi k,

המסך הCRT הישן שלי משמיע מן קול קטן של שריקה בכל רגע שיש על המסך שלי חלון עם רקע לבן (כמו חלון תיקיות). לעוד מישהו זה קרה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.