מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
לפני כחצי שנה קניתי מסך LCD של סמסונג - אחד הטובים בשוק http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS17MEDSFXAA.asp מ.תגובה: 2 ניגודיות: 2000 כל בני ביתי מתלוננים שיש מריחה של התמונה על המסך (אגב, המסך עבר בין שני מחשבים והבעיה נשארה)... אני לא כ"כ שמתי לב לזה עד עכשיו, ועכשיו (כמה מרוקאי מצדי) זה מתחיל לעצבן אותי... כשאני אומר שהמסך "מרוח" הכוונה היא ששני קוים דקים שמאוד קרובים אחד לשני נבלעים לקו אחד... כך יוצא שצל מתחת לאותיות גורם לאותיות להיראות מתוחות אנכית... (ובסרטים הבעיה מתבטאת בריבועי "צנזורה" קטנים על כל התמונה...) הם בעיה כזאת מוכרת...? זה בכלל הבעיה במסך או בכרטיס מסך(7600GT חדש) ...? יש לי עליו אחריות אז אני רוצה לגשת לחנות רק אני לא בדיוק יודע מה …
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני בזמנו לפני כשנתיים הייתי מאוד פעיל בפורום, אני זוכר שאז מסכי הLCD היו 25MS וכולם התלהבו מהיונדאי Q17 או משהו כזה שהיה 16M. ועכשיו שאני רוצה לראות מה ישתנה במסכי LCD, שכל המסכים הללו מגיעים היום עם קצב רענון מטורף. של 2MS. כולם פה ממליצים על איזשהו דל שהדגם שלו משהו עם 2007 שעולה מינימום 2300 שקל, ועם קצב רענון גבוה מאוד ביחד למה שהולך היום בשוק, שלמיטב הבנתי הקצב רענון קשור למריחות על המסך, אז למה בעצם ממליצים עליו?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מחפשת מסך מחשב לעבודה בבית. בעיקר ישמש לאופיס, דוא"ל ואינטרנט (ולעתים רחוקות גרפיקה ותכנות). הכי חשוב נוחות פיזית ונוחות לעיניים בקריאה של טקסטים. חייבת שיתכוונן בגובה ובזוית. חייבת רזולוציה נוחה לקריאה של טקסטים (לווא דווקא רזווציה גבוהה, כי אחרת האותיות קטנות). כמה שפחות מעייף את העיניים (מניעת אור כחול וריצוד). צריכה אחריות באתר הלקוח רציתי מסך לא גדול ולא יקר (חשבתי סביבות 400-500 ש"ח), אבל אני רואה שהמסכים גדלו והתיקרו. מסכים שהסתכלתי עליהם - https://www.freedio.co.il/items/4476639-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-Dell-SE2422H-23-8-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A9-Full-HD-%D7%93%D7%9C https://www.freedio.co.…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, קניתי מסךLCD של חברת LG דגם L1953TR המסך רואים מעולה, כייף לקרא בו ו משחקים עובדים בוא ברמה סבירה... סבירה זאת אומרת שלדוגמא BF2.. או סימלטור.. טסתי על מסוק ואז את השמים שרואים דרך הפרופלור רואים מהבההב.. מרצד או לא ידוע איך קוראים לזה אבל בצבע ובצורה לא טובה. כמו כן גם אם מסתכלים על השמש או בכלל אם מזיזים את העכבר מהר אז יש תישטוש... המסך הוא בעל 2MS וקצת לא הגיוני שזה מרצד במשחקים ...(יש גם קצת בסרטים אבל לא יכול לבחון את זה מול משהו שכן רואים טוב, לדוגמא במשחקים רואים הכל חלק חוץ מהפרופלור שיוצר ריצוד) השאלה היא האם זה מסך, אולי כרטיס מסך..(פאליט סופר 7600 גיפורס) .. דיברתי עם חבר שיש לחנות מחשבים הוא אומר שמבדיקה עם יבואן LG הוא הבין שזו סידרה דפוקה.. מה דעת…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, קניתי היום את הספליטר הזה: כעת על הכרטיס מסך מחובר בכניסה אחת המסך הראשי, ובכניסה השנייה הספליטר. לספליטר חיברתי מסך מחשב נוסף, ואת הטלוויזיה. כשאני בוחר בהגדרה של המסכים את המסך הראשי + ספליטר, כלום לא קורה. כשאני מוציא את הטלוויזיה מהספליטר זה קולט את המסך השני, וכשאני מוציא את המסך השני זה קולט את הטלוויזיה. שורה תחתונה, זה לא קולט לי את שלושת המסכים ביחד. מה עושים? נ.ב כשכל המסכים מחוברים, ואני בוחר להציג את המסך הראשי + ספליטר, המסך הראשי משתגע לגמרי כאילו הוא עומד להישרף (מלא רעידות וזרמים בתוך המסך) היה שלב שהייתי בטוח שהוא הלך פייפן ואיכשהו הוא חזר לעבוד כרגיל. ואם זה משנה משהו - יש לי 8800GTS
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
אני רואה הרבה סרטים במחשב עם משפחה או הרבה חברים לכן חשוב שהמסך יהיה כמה שיותר גדול 24 אינץ' ומעלה ... זוויות צפיה ואיכות צבעים במסך חשובות מאד , מדי פעם אני גם חורש על משחקי מחשב ... תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, (סליחה אם רשמתי במקום לא נכון תעבירו במידה וצריך) אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר 2 מסכים למחשב אחד ומסך אחד יראה את השולחן עבודה ומסך שני יראה את מה שאני בוחר להראות (חלק מסויים מהמחשב נגיד תוכנה או סרט מסויים) הכוונה היא ש2 המסכים יהיו מחוברים לאותו מחשב אבל שיראו דברים שונים. תודה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לרכוש מסך LCD לגיימינג בעיקר. בררתי בחנות לגבי מסך SAMSUNG 226BW (שעולה בסביבות 1800 ש"ח) והמוכר טוען שהאחריות למסך היא לשלוש שנים אבל היא תקפה רק מעל תקלה של 8 פיקסלים ומעלה. רציתי לדעת האם: 1. מדובר בקשקוש או שזה מה שמקובל בתחום האחריות למסכי LCD 2. האם יש מסכים עם אחריות לפיקסל בודד? אם כן מה הייתם ממליצים? 3. הלכה למעשה, מה השיטה הטובה ביותר לבדוק תקלות כאלה כאשר אני קונה את המסך. שאלה נוספת שסוטה מהעיקר, מהם החיסרונות שיש למסכי CRT מלבד המשקל וגודל. תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD 20" לא רחב עם שנאי חיצוני. המחיר לא משנה. והוא נועד ל-VESA אז גם הסטנד לא משנה
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה לנצל את פונקציית ה-pivot של המסך הרחב, כדי לקבל מרחב אנכי גדול יותר לעבודה עם טקסט. השאלה היא עד כמה המסך הזה מתאים לעבודה עם טקסט? תגובות כלליות על המסך גם יבורכו. תודה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במסכים. מה צריך להיות במסך כדי שיהיה טוב ועל איזה מסך אתם ממליצים? אפשר לחרוג מהתקציב עד 2300.99
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני לא משחקת יותר מידיי, אבל כן מתעסקת בגרפיקה רואה הרבההה סרטים וסדרות דרך המסך מחשב חשוב שאיכות המסך תיהיה טובה זמן הריענון לא כזה חשוב כי למען האמת אף אחד לא מבדיל כשזה נוגע למיליסקונד חשבתי ללכת על דל שמעתי שהם איכותיים במסכים השאלה איזה דגם ומה כדאי התקציב הוא 1500 מקס'. תודה לכל הועזרים, דפנה.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם אפשרי לקנות כבל DVI-D 24+1 ולחבר אותו מצד אחד למסך ומצד שני למחשב, במקום הכבל שמגיע עם המסך. השאלה שלי נובעת מהעובדה שהכבל שמגיע עם המסך הוא DVI-D 18+1 פינים. האם 24+1 פינים יעבדו? זה בסדר לחבר עם חיבור כזה, אפשרי בכלל? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כל כמה זמן הלגדיר את הפעלת השומר מסך? כל כמה זמן להגדיר כיבוי של המסך?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מעוניין לקנות אחד מהם לא יכול להחליט מבקש עזרה
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב בשביל אחותי שיוחבר לממיר HOT שימושים : יוחבר לממיר HOT , סרטים , קצת משחקים קלילים אבל בעיקר צפייה בTV עכשיו יש לי 2 שאלות : הבנתי שיש מסך טלווזיה בגודל 24-22 אינץ שיכול להתבר למחשב .. אפשר לחרוג קצת בתקציב אם צריך ושווה.. 2) או שעדיף מסך מחשב רגיל בגודל 22 אינץ שיוחבר לממיר HOT ? דרך אגב אפשר פשוט לקנות כרטיס טלווזיה לשים במחשב ולחבר לממיר נכון? המסך יחובר לכרטיס מסך 8600 ומעלה ( עדיין לא החלטנו איזה כרטיס לקנות ) דרוש מסך HD READY רזו 1680-1050 (כרגיל ל 22 אינץ ומעלה )..
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 2560 על 1440 חשבתי על הדגם הזה LG 27EA83R הוא די יקר בארץ ולכן חשבתי על אופציה לקנות אותו ב 3100 באיביי השאלה אם זה אמין וזה לא סיכון להזמין כזה מוצר באיביי? הציעו לי גם את הדגם הזה של DELL http://www.tms.co.il/product/12025 האם יש עוד הצעות ואיזה מבין המסכים האלו איכותי וטוב יותר והאם ההבדל משמעותי בניהם ששווה להוסיף את הכסף? כמובן השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו CRYSIS 3 BF3 וכל אלו וכמובן משחקים עתידיים לצאת. כרגע אני עם כרטיס יחיד 760 גרסת ה OC מה שהבנתי שיוריד משמעותית את הביצועים ולכן כנראה אוסיף עוד כרטיס כזה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
תשמעו... אני יחלק את זה ככה: 80% משחקים 10% גלישה 5% וורד אקסל 5% סרטים אני בנאדם ששם לב לכול שינוי בפריים וכמובן למריחה הכי קטנה ככה שאחרי מחקרים ארוכים הגעתי לשני מסכי LCD פאנל TN שהם הכי טובים ומדורגם לגיימר. VIEWSONIC VX922 ו NEC 90GX2 עכשיו הכיוון שלי יותר הולך ל VX922 כי הNEC יש לו מסך מאוד שקוףף יכול לעצבן אותי השאלה שלי האם כדי לי ללכת על VX922 מסך בן שנתיים פלוס היום? או שיש בכול זאת אופציה אחרת? ךמרות שעד היום הוא מדורג במקום הראשון לגיימינג... מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום , בעקבות קניית מחשב חדש אני צריך גם מסך חדש התקציב שיש לי הוא בין 700 ל 800 שקל אבל אם יש צורך בחריגה של עוד 100 שקל זה אפשרי רק אם זה יתן תמורה משמעותית יותר טובה ראיתי מסך 22" 1920*1080 5MS ב730 ש"ח איך הוא ? ויש עוד הצעות במחיר דומה ? http://tms.co.il/product/7463 והאם אפשר להתפשר על מסך כזה ? http://tms.co.il/product/10037 חשוב לי להגיד שאני לא גיימר אבל האיכות של המסך חשובה לי וגם הכסף לכן אני מחפש משהו כמה שיותר טוב וכמה שיותר זול אז יש במסך השני בעיה כל שהיא שתגרום לכך שלא יהיה כדי לקנות אותו ? ואיך המסך הראשון ? ןכמובן שעוד הצעות יעזרו מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום!! הסתכלתי בהודעות בפורום ובמדריכים (עשיתי שיעורי בית!) והגעתי למסקנה שאני צריכה מסך עם פאנל VPA או IPS, כי בעיקר אני קוראת טקסטים ומשוטטת באתרים, וגם מדי פעם סרטים, אבל משחקים בכלל לא. התקציב שלי כרגע הוא עד 1900 שקל גג גג... וחשבתי על ה-LG L2000CP שיש לו פאנל כזה משוכלל אז: 1. מה אתם אומרים על המסך הזה ביחס למחיר שלו? יש משהו יותר טוב בתקציב שלי? 2.בעבודה אמרו לי שכדאי להתרחק מLG , ושעדיף לי חברות אחרות בגלל השירות ושאין עם מי לדבר אחכ אם קורה משהו, אז אתם מכירים משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב,עדיפות לLCD כמובן,עדיפות ל19 אינץ',והכי חשוב שלא יהיה חשוך אני צריך אותו בעיקר למשחקים ועירכות 3D ווידאו המליצו לי על מסך של NU ב1200 שקל..הבעיה שאני לא בידיוק יודע את הדגם שלו..אם אני לא טועה זה זה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418972 על מה אתם ממליצים לי? וגם סתם שאלה..ככל שזמן התגובה גבוהה יותר(במילי..) זה יותר טוב? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בדפדפן . היי במסך רחב דפי האינטרנט מופיעים צרים ,האם יש אפשרות להגדיל את מסך הדפדפן באופן קבוע , או שיש דרך טובה לגלוש במסך רחב שהתצוגה תתפרס על כל המסך. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי אני עדיין עם מסך CRT 17 אינץ' ואני מתלבט אם לקנות מסך LCD במקומו. המחשב גם מחובר לטלוויזיה 32 אינץ' כך שאני לא צריך מסך למשחקים וסרטים. על מה הייתם ממליצים לי ללכת? האם כדאי לי ללכת על מסכי 22 אינץ' שהם כולם עם פאנל TN או שאולי כדאי לי לוותר על 2 אינץ' לטובת מסך 20 אינץ' עם פאנל איכותי? השימוש יהיה בעיקר גלישה וקריאת מסמכים לכן רצוי שהמסך יציג טקסט ברמה טובה מאוד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני יודע שהם מסכים לא ממש איכותיים אבל מי משני החברות ייותר טובות?? אני יודע שתבקשו דגם או משהו אבל אני מתכוון בכלליות
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-