עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי לכולם, אני צריך לחבר כ10-20 מסכים למחשב אחד ולהעלות מצגות power point שונות בין המסכים. בנוסף כל כמה דקות צריך לעדכן חלק מהמצגות, כך שshare של וידיאו או תמונות לא יעזור פה. מסכי FULL HD. עדיפות גבוהה לעשות את זה איכשהו דרך רשת LAN קווית או WIFI, אבל אם יש פתרון לפצל HDMI גם טוב. אין צורך להתחשב במגבלות תקציב, מדובר בעסק. אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון, או מכיר שירות כזה.

2. האם יש בעייתיות במסך כזה ?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by davidElcot,

אודה על המלצה למסך "23, חדש, לשימוש ביתי/משרדי ,בעל גרפיקה טובה, ללא רמקולים , לא למשחקים. תקציב 1500-2000 שח תודה

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  4. Started by dekektam,

ראיתי שישנם מסכים רבים של LG ו SAMSUNG עם מהירות תגובה של 2 SEC ולעומת זו בVP930 זה 8 שניות האם ההבדל משמעותי? אם לא אני מחר קונה את המסך- אני כבר חייבת מסך....

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by toms9563,

שלום לכולם, אני מעונין לקנות מסך שישמש גם כמסך מחשב (שימוש משרדי) וגם כמסך לטלוויזיה. התקציב המקסימאלי הוא 2000 ש"ח. השימוש העיקרי של המסך הוא הטלוויזיה ופחות שימוש במחשב. הממיר שיחובר למסך לא תומך ב HD לכן לא חייב מסך יקר או טוב מידי אך כדאי שתהיה תמיכה ב HD (אופצייה לחיבור כבל HD). רצוי שהמסך יהיה גדול יחסית ושיהיה נוח לראות בו טלוויזיה (עדיף לפחות 27"). המחשב יתחבר למסך דרך כבל DVI או כבל VGA. הממיר (טלויזייה) יתחבר למסך דרך כבל RCA. ראיתי את המסך הזה : http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-samsung-27-t27b300m מה דעתכם עליו ? תודה מראש לעוזרים וסליחה על הבורות אני לא מתמצא בנושא...

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  6. איך המסך הבא כ¤1200 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QS943B או זה כ¤1,049 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX8C6D378 הודות הפנל האיכותי (A+) אנו מתחייבים ל-0 פיקסלים שרופים ב-3 שנים! החלפת מסך בחדש במקרה ויש אפילו פיקסל שרוף אחד בתקופת האחריות מה זה פאנל A+? אני כמעט נעול על האחרון - יש סיבה שהוא לא כדאי או יש המלצה אחרת?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by gr2000au,

שלום לכולם מכל הדיונים במסכים אני מבולבל לגמרי אני מעוניין לרכוש 2 מסכים אחד לעבודה משרדית (כולל צפיה בסרטים לא בטירוף) ואחד לבית משחקים וכו' לפי מה שהבנתי מדיונים קודמים ה - 932b הוא טוב מאד אלא שהוא כבר לא קיים ומחליף אותו 932bf עכשיו יצא דגם 943bm, השאלה היא האם הם באותה רמה בערך? המחירים דומים דבר נוסף הבנתי שמשלושתם רק 943bm מתכוונן מעלה מטה, האם זה נכון? תודה

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  8. Started by gb1981,

אשמח לקבל המלצה למסך עם הפרמטרים הבאים: 1. 27 אינץ 2. רזולציה 2560x1440 3.לא מזיק לעיניים 4. מחיר טוב. אני משתמש במסך רק לצורכיי קידוד ולא משחק איתו. יש כל כך הרבה מבחר שהלכתי לאיבוד. תודה רבה מראש

9. אני שואל את השאלה ברצינות מלאה. המון פה מחכים למשל ל-Dell 2048WFP A01 (לקשוחה החדשה - לאלו שטוענים שזה לא ממש רויזיה A01). בכל אופן, כשמצד אחד אין את הקשוחה החדשה בארץ ומצד שאני המחיר בארץ (לפי שער ההמרה הנוכחי) גבוה לאין ערוך מארה"ב, השאלה המתבקשת היא מדוע מספר צרכנים שיום-יום מלינים על שני הבעיות לעיל על דפי פורום זה, לא מנסים להתאגד וליבא מארה"ב?! ההבנה שלי בזה שואפת לאפס ולכן אני פונה אליכם. אם יש מישהו שמבין בזה וחושב שזה אפשרי וכדאי אז למה לא בעצם?! מבחינתי כל עוד יש מישהו שמוכן לקחת את זה על עצמו, לא אכפת לי שגם יגזור קופון בדרך - כל עוד תג המחיר הסופי יוצא לנו נמוך יותר. אני בטוח שנמצא תוך זמן קצר לפחות 10 אנשים (ובטח יותר) שיהיו מוכנים לקנות מסך בצורה הזאת. אני א…

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by ofer40,

היי אני מנסה לבדוק איזה פאנל המסך הזה ואני לא מוצא. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12799 לפי הנתונים זה לא נראה TN אבל לפי המחיר כן.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  11. (זה שצבוע בכחול) http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=42 ומתברג ...יש נכון? כי אני רוצה לחבר את ה XBOX360 עם החיבור VGA אליו..

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  12. שלום, האם כדאי מבחינת איכות לעבוד עם מסך כזה מול מחשב (עם כרטיס מסך GTX 295, לא איזה דרעק שלא יסחוב אותו)? או שיש בעצם הבדל בין מסכים שיועדו להיות מסכי מחשב מול מסך כזה שאמור להיות טלויזיה יותר... אני בכוונה מכוון לכיוון הFULL HD ולא לREADY בגלל הרזולוציה. שאלת הכדאיות היא מבחינת חוויה ואיכות בלבד, לא אם מתשלם או לא. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by RED_ALERT,

שלום אני צריך שני מסכים מהחנות זיגזאג הראשון הוא מסך לשימושים רגילים:אינטרנט וכו'(בלי משחקים) תקציב עד 1200 שקל ולא אכפת לי ממש מנתונים יבשים רק שהמסך יהיה מבית טוב ואמין אמין אמין המסך השני הוא לשימושי גראפיקה:פוטושופ ודומיו תקציב עד 1500 וכמה שיותר איכותי תודה מראש ארז

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by OuTsIDe,

יש לי את המסך SAMSUNG 226BW לפי מה שהבנתי הוא TN אבל זה לא קשור לנושא... בקשר לפיקסלים איך אני מזהה את זה? תודה...

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  15. איך יכול להיות שלמסכים בגדלים שונים יש את אותה רזולוציה לדוגמה מסך 21" ומסך 24" עם רזולוציה 1920X1080 זה אומר שבמסך הקטן יראו יותר טוב ביגלל שיש את אותה כמות פקסלים על פחות מקום אז הפיקסלים יותר קטנים. ואיך יכול להיות שיש שינוי ב PPI במסכם באותם גדלים ?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by TiGeRGuY,

יש למסך הזה תפריט סודי? אם כן איך נכנסים?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by taimor,

דבר ראשון, שמתי לב לאחרונה שיש לי בעיה בסדרות שאני רואה שיש שבירה כזאת של הסרט כאילו עובר כזה פס מלמטה למעלה של שבירת סצינה זה קורה בדרך כלל בסצינות מהירות כאלו וזה מטריף אותי וזה לא היה פעם ובזמן האחרון זה קורה לי הרבה. ממה נובאת הבעיה ? יש מצב שזה בגלל פעולה נוספת שאני עושה במחשב ? כמו צריבה או טורנט או משהו כזה ? (כל הסדרות שאני רואה באיכות של 720P...) דבר שני ראיתי שיש לי אפשרות בדריברים ל lcd overdrive לא ממש הבנתי מה זה, יש מצב שמישהו פה יסביר לי מה זה עושה ואם אני צריך את זה? ועל כמה להגדיר את זה ? עריכה: טוב עברתי על זה וזה כנראה בעיה הקידוד של הסדרות וזה לגמרי הורס לי את כל הכייף בבצפיה כי זה מציק יש מצב לסדר את זה ? אולי יש נגן שמתקן את זה ? אני משתמש בVLC כעיקר…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by oferl31,

היי מבקש הצעה למסך 19" LCD אשמח לקבל הצעות למסכים טובים בטווח תקציב של 1500-1800 שח . אני לא משתמש כבד של משחקים אבל אולי בעתיד כן כך שרצוי שאופציה זו תיכלל בביצועי המסך ..לא הכרחי . מה שחשוב לי זה הוידאו שיוכל להיראות בזוויות חדות ככל האפשר , עם איכות תצוגה טובה . אם יש כאלה שמאפשרים חיבור ממיר , מה טוב . תודה .

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by lmlm,

אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22" רזולוציה 1600*1200 או דומה לה, שהיה מצוין למשחקים ובלי מריחות. יש לי תקציב של 1500-2000 אבל אם ב200 -100 שקל יש מסך יותר טוב אז תציעו גם. תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by דידוש,

מסכים של LG מתלבט בין הדגמים: L1972H L1972HR 1200 שקל מיועד למשחקים ולשימוש יומיומי ביתי מסכים טובים או שעדיף דגם אחר בכלל?

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  21. ערב טוב כולם, לאחרונה רכשתי את המסך LG W2486L LED, בינתיים הוא סבבה והוא משמש אותי רק למחשב (יציאה אחת DVI-DVI) רציתי לדעת האם ישנה אפשרות (במסך הספציפי הזה או בכלל) לחבר למסך הנ"ל עוד חיבור (למשל, XBOX בחיבור HDMI), ולהגדיר אותו כך שיהיה ניתן לראות "מסך מפוצל" בין המחשב ל-XBOX? תמונה בתוך תמונה הכוונה, שהXBOX יתפוס אחוז מסוים שאני אוכל לשנות מהמסך, ושיתפקד כמו חלון על הווינדווס. אני יודע שזה קצת מוגזם מה שאני מבקש, אבל אפילו אם יש אפשרות מוגבלת של מסך בתוך מסך במקביל אני אשמח לדעת איך משתמשים בה. תודה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  22. אשמח לקבל מידע והמלצות לגבי הנ"ל

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  23. Started by davidreznic,

אפשר לעשות דואל מוניטור בויסטה כאשר מסך אחד מחובר ל DVI והשני (טלוויזיה) מחוברת ב SVIDEO?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by qt1h00,

שלום, האם סמסונג 204B במחיר של 1900 ש"ח כדאי ?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by M_power,

שלום לכולם. אני חושב לקנות את ה 971p אבל מתלבט בקשר לחסרונו היחיד לדעתי שהוא לא רחב ,השאלה היא האם יש מסך עד 2000 שח שנותן לפחות נתונים כמו ה 971p אבל הוא רחב. שימושים עיקריים למסך הם: 45% גלישה באינטרנט 45% סרטים 10%משחקים ושאלה נוספת האם שווה לקנות מ ivory מחשבים ספציפית הסניף ברשל"צ,הם מצעים את המחירים הנמוכים ביותר ואחריות יבואן השאלה אם למישהוא היה ניסיון איתם בקניית מסך?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים