עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אני משתמש במסך CRT כבר שנים זה מסך LCD הראשון שלי לכן אני עדיין לא סגור סופית ועדיין בודק ומשווה. המסך מיועד לסרטים רגילים ותוכן HD 720p 1080p, כמו כן גם למשחקים ומשחקי רשת. המלצות ועדיפות לחנויות מאזור הצפון יתקבלו בברכה בינתיים אני חושב על פנדה או TMS. עדיפות למסכים בעלי התכונות הבאות: low ms s-ips o s-pva high Resolution קראתי קצת פוסטים של אחרים וביקורות, בינתיים צמצתי את הרשימה למסכים הבאים: 24 inch : Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black 22 inch: Samsung LCD 22 2253W 2Ms 1:8000 LG LCD 22 W2252TQ 10000:1 LG LCD 22 L227WT 2ms 1:10000 20 inch: LG LCD 20 L206WU MultiLink Connection Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel EIZO LCD 20.1…

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  2. אני מבקש המלצה למסכים עבור צפיה ועיבוד של תמונות סטילס . גודל 20-22 אינץ תודה. המאמר "המדריך השלם.." של ארז ורבר מצויין !!! אך נכתב לפני כשנה וחצי. גיל.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  3. מעוניין סופסוף לרכוש מסך LCD "22 התקציב שברשותי אינו גדול (1400ש"ח) אך הייתי רוצה לדעת איזה מסך נותן את התמורה והאיכות הכי טובה למחיר הנ"ל? השימושים הם למשחקים \ סרטים \ שימוש שוטף זהו תקציב סופי :\ חשבתי גם על המסכים הללו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695471 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=576847 אם אפשר לדעת גם מה ההבדל בין ה226BW לבין ה225LW? תודה רבה על הסבלנות =]

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  4. Started by mambo,

ראיתי בזאפ מסכי ענק למחשב - מעל 25 אינטש. והשאלה שנשאלת - מדובר באמת במסכי מחשב או שבעצם זה לחבר את המחשב לטלוויזיה? יש הבדל עקרוני בין טלוויזיות LCD למסכי מחשב LCD?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by ofer40,

היי אני עדיין עם מסך CRT 17 אינץ' ואני מתלבט אם לקנות מסך LCD במקומו. המחשב גם מחובר לטלוויזיה 32 אינץ' כך שאני לא צריך מסך למשחקים וסרטים. על מה הייתם ממליצים לי ללכת? האם כדאי לי ללכת על מסכי 22 אינץ' שהם כולם עם פאנל TN או שאולי כדאי לי לוותר על 2 אינץ' לטובת מסך 20 אינץ' עם פאנל איכותי? השימוש יהיה בעיקר גלישה וקריאת מסמכים לכן רצוי שהמסך יציג טקסט ברמה טובה מאוד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מסך LCD יש לי כ 1500 שקלים לא משנה לי 17-19 שיהיה מסך איכותי וכל מה שצריך במחיר הזה..... אני משחק לא הרבה..גולש באיטנרנט ורואה סרטים...

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by Kodak997,

החלטתי ללכת על מסך 19" בגלל גודל הנקודה שמאוד קריטי לי (מסתבר) והעובדה שהפנל של ה-22 נשמע זוועה ולא בריא. ממה שאני רואה פה בפורום שולט ללא עוררין ה-vp930. נשמע שהוא הכי איכותי. האם יש יתרון כלשהו למסכים היותר יקרים באותו גודל (eizo, nec)?? או שאפשר בביטחה להסתפק בvp? (הרבה קריאה וטלויזיה, קצת משחקים/סרטים) אגב, תודה לכל מי שענה לי בשרשור הקודם.. פשוט קצת השתנה הנושא אז העדפתי לפתוח שרשור חדש.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  8. רוצה לקנות מסך SAMSUNG 226BW - מה כדאי לשאול/לבדוק בחנות? המסך למשחקים בעיקר.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  9. מחפש מסך גם טלוויזיה וגם מסך מחשב תקציב עד 2500 שהיה מינימום 19 אינצ'

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by SpidiMan,

http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va902b מה דעתכם על המסך הזה ? הוא יהיה מיועד בעיקר למשחקים. אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים באותו טווח מחירים, אשמח לשמוע אם זה משנה, יש לי את הכרטיס X1950PRO. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by opherc,

קניתי מסך neovo f-419 וישלך FADE לבן בקצוות של המסך...למישהו מוכרת הבעיה?....ואם אפשר לפתור אותה או שזאת בעיה במסך...? ?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , אני צריך המלצה למסך LCD 17" 8 ms - עד 1000 ש"ח . בלי חריגה ! תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by almogila,

האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  14. Started by elif,

יש לי טלויזיה full hd 1920*1080 שמחוברת למחשב, אני מעוניין בהמלצה למסך 22"-24" שיחובר בנוסף לטלויזיה, כאשר המטרה היא שיראו תמונות זהות בשני המסכים. כיום יש לי את הdell 2209wa אך מישום שהרזולוציה שלו לא 1080*1920 אני לא רואה מסך מלא בטלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה1000 עם חריגה קטנה. חובה חיבור DVI. אם יש מסכים יקרים יותר בעלי פנל IPS שמצדיקים את המכיר אך לא חורגים מהתקציב בצורה משמעותית, המלצות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by Goblindest,

אהלן.. אני מעוניין לקנות מסך שתומך בסרטים הכי טוב (FULL HD), וגם במשחקי מחשב. חשבתי על המסך LG W2486L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793. ורציתי לדעת אם זהו המסך הכי טוב לתקציב הזה? ** יש לי את הכרטיס מסך GEFORCE 7800 GTX האם הוא יתמוך ב- FULL HD במסך? אם הכרטיס מסך לא עומד בדרישות איזה כרטיס מסך מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by hensh9,

שלום חברים הרבה זמן לא הייתי כאן בזמנו רכשתי 2 מסכי 2007WFP,ועדיין זכורים לי כל השירשורים שהיללו את המסך,את ההנחיות לזיהוי הפאנל המומלץ,המלצה על חנויות וכד'. בכוונתי לרכוש כעת מסך "22 ,ואני כמובן לא רואה שום דבר חוץ ממסכי DELL הבנתי שהגיע מלאי חדש של המסכים מהדגם 2209WA,לאחר תקופה שהיה קשה להשיגם. מספר שאלות לי אליכם: 1.האם ה-2209WA הוא המסך האיכותי ביותר מבחינת כדאיות קנייה(תמורה מול מחיר) בגודל "22? 2.האם הדגם העכשווי שהגיע למלאי הוא הדגם המהולל(זה שהיה קודם)? האם יש צורך לבצע איזושהי בדיקת-זיהוי הפאנל (בדומה לזו שבוצעה ב 2007WFP)? 3.האם למסכים שהגיעו קיימים גם ייבואנים פרלליים? לגביי ייבואן ראשי-על מי אתם ממליצים? 4.מהם החנויות המומלצות על ידכם לקניית המסך …

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  17. לגבי מסכים של חברת דל. התקשרתי לאייבורי והם אמרו שהם מחליפים מסך מחשב שנתגלו בו פיקסלים שרופים רק אם ישנם 3 פיקסלים ומעלה - וזה בגלל שזאת מדניות היבואן. לעומת זאת בחניויות אחרות אמרו לי שמחליפים מהפיקסל הראשון? איך זה יכול להיות? עדיף להוסיף עוד 100 שקל ולקנות "בראש שקט" מחנות שנותנת מהפיקסל הראשון?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  18. נראה לכם שהמסך LG W2262TQ טוב למשחקים?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by smoke_man,

ראיתי את שני המסכים האלה במבצע samsung 2253bw 2ms "22 במחיר 949 ש'ח לא כולל מע''מ lg w2042t 5ms '20 במחיר 819 ש'ח לא כולל מע''מ איזה מבין המסכים משתלם

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by gman_il,

בעקרון עד לא מזמן רציתי לקנות את ה- LG L227WTG. עכשיו החלטתי שאני רוצה לעבור ל-24. במידה ויש דגם מקביל למסך הנ"ל אשמח לדעת. בעקרון אשמח למסך עם GLOSS אבל זה לא חובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש אשר ישמש אותי בעיקר לעריכת תמונות (עבודה במרחב הצבע SRGB) וגלישה ומעט לסרטים ולמשחקים איטיים יחסית (RPG). התקציב המבוקש הוא לא לחרוג בהרבה מ-3500 ש"ח. מקריאה וחיפוש שכבר עשיתי מצאתי המלצה על ה-Eizo S2431WE וה-NEC LCD2470WNX אבל.. מעבר לחריגה של כ-1000 ש"ח במחיר, הייתי רוצה שהוא ישמש גם כטלוויזיה בחדר בחיבור לממיר HD של HOT ואני לא מצליח להבין האם המסכים הללו תומכים בכך. בנוסף, אני משתמש בלפ-טופ עם כרטיס מסך nVidia 8600M GT 256MB ואין לי כוונה לשנות אותו בעתיד הקרוב (בהקשר של הרזולוציה המקסימאלית האפשרית). האם הוא מתאים לכך וינצל את כל גודלם או שצריך לרדת בגודל? האם יש המלצות נוספות שלא יצא לי להתקל בהן (ואם במחיר זול יותר, מה טוב)? מי מבי…

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  22. קניתי מסך חדש של t220 ובמסך הזה הצבעים לא חדים כמו במסך הקודם שלי ה lcd 19 ובמסך הקודם שלי שיש לו פחות ניגודיות יש צבעים יותר חדים ויותר חזקים, פה זה אפור כזה והצבעים ניראים חלשים למרות ששיניתי גם את ההגדות ב דרייבר של נוידיה את ההגדרות בצבע,ועדיין הצבע דהויי כיוון שאני מחובר דרך כבר dvi התקנתי את הדרייבר של digital מהדיסק שהגיע ועדיין לא עזר,אני פשוט לא רגיל לצבעים האלו גם במשחקים שמים לב לצבעים חלשים

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  23. אני מחפש לעבודה משרדית מאומצת מסך 22" או 24". מדובר בעבודה ב-MAIL, אינטרנט ו-OFFICE במשך כ-10 שעות ביום לפחות והמטרה היא לרכוש מסך שלא יעייף את העיניים ויאפשר עבודה נוחה ורצופה של כ-10 שעות ביום. חשבתי על ה-FWP2408 של DELL או ה-2232W של EIZO אבל אם יש הצעות מענינות יותר, אשמח לשמוע. האם כדאי לחכות ל-2410U החדש של DELL?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  24. Started by RisingStar1,

שלום חברים, אני מחפש לרכוש מסך מחשב חדש לסבא שלי, הדרישה היחידה היא שהמסך ידע ואו יעבוד ברזולציה נמוכה, קרי פונטים, איקונים וכו' גדולים. תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  25. Started by Or94,

את הנושא הקודם פתחתי בטעות מהמשתמש של אח שלי אז אפשר לנעול ולמחוק אותו. יש לי מסך רחב של ViewSonic VX2240W ויש לי כמה שאלות: 1. האם זה מסך טוב למשחקים ולצפייה בסרטי HD וסדרות בHD? 2. האם ניתן לחבר אליו ממיר של yes ולצפות דרכו בטלוויזיה? 3. איך המסך הזה בכללי? 4. ראיתי שהמסך הזה תומך בSuper HD. האם Super HD זה כמו HD Ready או שיותר טוב? 5. מה ההגדרות המומלצות למסך הזה? 6. מה זה תקן HDCP והאם המסך הזה תומך בזה?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים