עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מוצרי תצוגה חדשים של החברה הענקית יגיעו אל החנויות בקרוב, תחת מותג ה-Odyssey המתפתח לכתבה

2. Started by OuTsIDe,

יש לי את המסך SAMSUNG 226BW לפי מה שהבנתי הוא TN אבל זה לא קשור לנושא... בקשר לפיקסלים איך אני מזהה את זה? תודה...

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  3. שלום לכולם, האם נתקלתם איפה שהוא באינטרנט, בהודעה מכל נציגות של Dell בה חברת Dell הודתה באופן רשמי בבעיות הידועות שיש עם הrev00 במסך 2408WFP? לינקים התקבלו בברכה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  4. היי כולם! כרגע יש לי מסך של Samsung 955DF CRT בגודל 19 אינטש שמשרת אותי נאמנה (במיוחד) כבר 5 שנים.. לדעתי הגיע הזמן להחליפו ולעבור למשהו יותר דק, מתקדם וקצת פחות מוציא עיניים וקרינה כמו LCD שחור יפיפה.. בעיקרון יש לי התלבטות בין 3 מסכים.. : 1) לאבא שלי יש Samsung 971P גם באותו גודל, מסך יפיפה ואיכותי אבל לא מצאתי אם יש אותו בשחור איפשהו.. 2) מסך ה-ViewSonic VP930 ששמעתי עליו וקראתי עליו ביקורות טובות.. מה ההבדלים העיקריים בין ה- VP930 ל- 971P חוץ מזה שהאחרון חדש יותר? ----------- 3) או שתמליצו לי על מסך של DELL איכותי גם בגודל 19 או 20 אינטש כמו ה-2007FP? איך הוא? קראתי שהשחור שלו לא ממש "שחור" במצבים של תמונות כהות.. זה נכון? כמו כן במאמרים לגבי קניית מסך LCD …

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by oferl31,

היי מבקש הצעה למסך 19" LCD אשמח לקבל הצעות למסכים טובים בטווח תקציב של 1500-1800 שח . אני לא משתמש כבד של משחקים אבל אולי בעתיד כן כך שרצוי שאופציה זו תיכלל בביצועי המסך ..לא הכרחי . מה שחשוב לי זה הוידאו שיוכל להיראות בזוויות חדות ככל האפשר , עם איכות תצוגה טובה . אם יש כאלה שמאפשרים חיבור ממיר , מה טוב . תודה .

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by Zeliran,

כרטיס המסך הוא geforce 7600 Extreme, ולאחרונה קניתי מסך LCD חדש מדגם fp93gx של benq הבעיה היא כזאת: לכרטיס המסך יש שתי יציאות DVI ולמסך שתי כניסות: אחת של SUB אנלוגי והשניה של DVI דיגיטלי עד עכשיו הייתי משתמש בכבל "אנלוגי" עם מתאם דיגטלי בשביל להשתמש בצג הישן אבל עכשיו הייתי רוצה פשוט להשתמש בכבל דיגיטלי.. אז מה שקורה זה כשאני מחבר כבל אנלוגי, הכל עובד מצויין.. אבל, כשאני משתמש בדיגיטלי אז כמה דברים קורים: 1. אי אפשר להשתמש בכפתור ה auto-adjust (עם אנלוגי הוא עובד) 2. כשאני מחבר את כבל ה DVI עם היציאה השניה של כרטיס המסך, התמונה שמתקבלת משובשת ולא תקינה... למרות שכשמחברים כבל אנלוגי עם מתאם דיגיטלי לאותה יציאה, התמונה נראית בסדר גמור ממ.. עצות? תודה :-)

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  7. Started by gtabak_37,

ההתלבטות שלי היא בין סמסונג t260 לבין האנסג'י 281dpb האם יש אלטרנטיבות טובות יותר בתקציב והאם מישהו ניסה את המסכים טויכול להמליץ על אחד מהם

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  8. אין ספק שרבות סופר ותואר על התמורה הגבוהה שנותן הצג בהצגת תכנים ברזולוציות גבוהות. השאלה שלי היא איך הוא "ישתלט" על סדרות וסרטים באיכות נמוכה הנפוצים לרוב באתרי שיתוף הקבצים? בתודה ערן

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  9. המסך הישן של ה17" הלך לעולמו. המפרט של המחשב בסיסי עם לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L בעל כרטיס מסך מובנה Intel GMA 3100. המעבד הינו E5300. המחשב משמש בעיקר לשימושים משרדיים אך גם למשחקי קזואל ואפשרות לסרטים. אני מחפש המלצה למסך גם שהמערכת תעמוד בדרישות להפעילו וגם שיהיה משתלם ביחס למחיר. אין תקציב ברור,אך אני מניח שלא כדאי לעבור את ה1000 ש"ח. תודה.

10. Started by oronluko,

אני רוצה לקנות מסך LCD כנראה 19'' בתקציב של עד 1600ש"ח כעקרון אני מתלבט בין 3 מסכים Xerox XG-91D Lenovo L192P Samsung 971P המסך אמור לשמש בעיקר טקסט,משחקים וסרטים. תודה לכל העוזרים?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  11. מעוניינת במסך רחב 20 אינץ איכותי עבור משחקים וסרטים וחשוב גם עבור הרבה קריאת טקסט. מחיר מקסימום 1400. המליצו לי על מסך Dell 20 2009W בכמעט 1400 ש"ח. האם זה המסך הטוב ביותר בתקציב הזה עבור המטרות שרשמתי? המפרט של המחשב : מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם DFI LANParty LT X48-T2R G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  12. ערב טוב כולם, לאחרונה רכשתי את המסך LG W2486L LED, בינתיים הוא סבבה והוא משמש אותי רק למחשב (יציאה אחת DVI-DVI) רציתי לדעת האם ישנה אפשרות (במסך הספציפי הזה או בכלל) לחבר למסך הנ"ל עוד חיבור (למשל, XBOX בחיבור HDMI), ולהגדיר אותו כך שיהיה ניתן לראות "מסך מפוצל" בין המחשב ל-XBOX? תמונה בתוך תמונה הכוונה, שהXBOX יתפוס אחוז מסוים שאני אוכל לשנות מהמסך, ושיתפקד כמו חלון על הווינדווס. אני יודע שזה קצת מוגזם מה שאני מבקש, אבל אפילו אם יש אפשרות מוגבלת של מסך בתוך מסך במקביל אני אשמח לדעת איך משתמשים בה. תודה

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  13. שלום, אני ממש לפני רכישת מסך LCD חדש והייתי מעוניין שתעזרו לי ממש לפני הקניה של המסך, האם הוא שווה או לא שווה את הכסף. נכנסתי לעמוד המוצר ב-Newegg.com שהוא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824112005 ואני יכול להגיד לכם שהייתי מופתע לטובה! - המחיר שלו רק $349.99 (שזה בדיוק 1500 ש"ח) - הגודל שלו הוא פשוט מדהים, אני הייתי חייב 22" ל-8800GTS שלי - זמן התגובה בסדר גמור, אני לא צריך פחות מ-5ms (מ"ש) - חיבור DVI - המסך 22" היחיד שמכיל חיבור HDMI - הבהירות בסדר גמור, 300 cd/m2 זה סטנדרטי - היחס ניגודיות הוא פשוט פצצה, לא הייתי מצפה ל-1200:1 ממסך 22" במחיר כזה - הצבעים נראים מצויין, ולמסך 16.7 מליון צבעים וזה אכן מספיק. - רמקולים מובנים (לא רמקולים טובים, אבל…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by parker8,

יש לי התלבטות... מה יותר טוב בשבילי מבחינת איכות צפייה, וכמובן שימושים של משחקים וטלווזיה... כרגע יש לי מסך 17 אינץ' למחשב אמנם לא מותג, אבל הוא אחלה של מסך... חשבתי להוסיף טלווזיה לחדר בגודל של 26-27 אינץ'... (המלצה לאחת כזאת יהיה נחמד) או ללכת על המסך של DELL ה-2007, שהרבה בפורום ממליצים עליו, בגודל 24 אינץ'... הוא עולה בסביבות ה-5500 ש"ח... מה עדיף מבין שני האופציות? לשימושים של סרטים, משחקים וטלווזיה? כמובן כדי שאוכל לנצל את האופציה השניי אצטרך להוסיף למחשב כרטיס טלווזיה, אך זה מחוץ לתקציב.... תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by ran07,

היי חברה למה חברת LG samsung רק מייצרים פאנלים כמו S-IPS וכו' לשאר חברות ולא מייצרות מסכים כאלה עם אף פאנל איכותי אחד הכל TN מעפן.רק חברות כמו DELL ועוד כמה משתמשים עם סוגי פאנלים וגם נורא בצימצום מה יכול להיות שהם ועוד חברות רוצים להיתמקד על מסכים פשוטים שזה רוב השוק היום כי אם הם ייצרו עם פאנלים איכותיים שעלות הייצור נורא יקרה אז לא יהיה שווה להם,יכול להיות שלאנשים זה לא ממש מפריע והם לא רוצים להשקיע(!?) כל מרכיבי החומרה מתקדמים מדי חודש בחודשו רק מסכי LCD נשארים אותו דבר קיצר פתחתי בעבר נושא לגבי קנית מסך עם פאנל אייכותי (בשביל משחקים וסרטים) הוצע לי על PHILPS וכאלה או NEC או DELL שלהם יש פאנל S-IPS אבל זה רק 20" ורחב כך שזה נראה קצת קטן עכשיו 22" אין סיכוי לפאנל א…

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by [NOS],

ולמה יש הבדל כ"כ בין המסכים של אסוס למסכים של LG או סמסונג ?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  17. השאלה בכותרת... תודה!

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  18. Started by byaniv,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל, ואשמח אם תוכלו להשיב לי על מס' שאלות: 1. בתחילה, הבחנתי שקיימים 3 מצבי תצוגת תמונה : תמונה ממורכזת במרכז המסך, תמונה ביחסים של ריבוע (בערך) ותמונה המתוחה על המסך כולו. הצלחתי לשחק בין האופציות הנ"ל, ע"י בחירה באפשרות ה- display settings, ושם בחירה ב- wide mode. אני לא יודע מה קרה, אבל לפתע האפשרות הנ"ל הפכה לאפורה, כלומר בלתי ניתנת לבחירה, יחד עם אפשרויות ה- sharpness וה-zoom, וסמן ה +- פשוט מדלג לי ישר מ-back ל-audio options. כיצד ניתן לשוב ולמתוח את התמונה על מלוא המסך?? 2. לפני כן היה ברשותי מסך crt בו יכולתי בקלות למתוח ידנית את התמונה למעלה , למטה ולצדיים או לכווץ כנ"ל. האם יש פה אפשרות כזו?? 3. כשאני צופה בסרטים/סדרות, לפע…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by Richard Walson,

קניתי היום את הSAMSUNG 931C לעצמי ואני שיחקתי בו קצת (BF2), קראתי כמה כתבות, ואפילו הספקתי לראות סרט איתו. אני חייב לציין, החוויה איתו היא פשוט זווע. איך שהתקנתי אותו לקח לו כמה דקות טובות רק כדי להבין שחיברתי אותו בDVI ולא באנלוגי... חוץ מזה, אני גם לא מרוצה מהאיכות שלו.... הכל נראה מגעיל מאוד, המשחקים נמרחים, התמנה נראת מוזר וכל הקטע של הצבעים והבהירות מעצבן ביותר. אז... אני עכשיו מתכנן להחליפו, ומבקש את עזרתכם: לאיזה מסך להחליף: דרישות והערות: - המחיר צריך לא לעלות על מחיר המסך הזה (1599 ש"ח), אם כן אז בחריגה של לא יותר מ100 ש"ח! - השימושים של המסך הם בעיקר משחקי FPS מהירים (BF2, CALL OF DUTY, ETQW וכאלה...) תודה רבה מראש, תמיר

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  20. שלום לכולם, להורים של אשתי נשרף המסך . אני מחפש להם מסך 19" נחמד ולא יקר שיתאים לצרכים כפי שרשמתי בכותרת. חשוב שלא יהיה רחב כי זה משגע להם את העיניים. מחיפושים בפורום עלו : LG1953TR LGL197WH Samsung 943B על מה הייתם ממליצים? כמו כן הם קיבלו הצעה מחבר למסך BENQ 19 במחיר של 1100 ש"ח? האם זו נחשבת לחברה טובה? לי זה נראה קצת יקר ללא סיבה. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  21. ראיתי דבר כזה בזמן שהיו בחירות לקדימה וזה עבדתי שמה היו שם מסכים רגילים לגמרי, והיו מדביקים עליהם מין מדבקה עם חיבור USB שהופכת אותו לטאץ' האם אפשר להשיג דבר כזה בשוק ?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by shdrthki1,

שלום , בעקבות קניית מחשב חדש אני צריך גם מסך חדש התקציב שיש לי הוא בין 700 ל 800 שקל אבל אם יש צורך בחריגה של עוד 100 שקל זה אפשרי רק אם זה יתן תמורה משמעותית יותר טובה ראיתי מסך 22" 1920*1080 5MS ב730 ש"ח איך הוא ? ויש עוד הצעות במחיר דומה ? http://tms.co.il/product/7463 והאם אפשר להתפשר על מסך כזה ? http://tms.co.il/product/10037 חשוב לי להגיד שאני לא גיימר אבל האיכות של המסך חשובה לי וגם הכסף לכן אני מחפש משהו כמה שיותר טוב וכמה שיותר זול אז יש במסך השני בעיה כל שהיא שתגרום לכך שלא יהיה כדי לקנות אותו ? ואיך המסך הראשון ? ןכמובן שעוד הצעות יעזרו מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by SpidiMan,

http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va902b מה דעתכם על המסך הזה ? הוא יהיה מיועד בעיקר למשחקים. אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים באותו טווח מחירים, אשמח לשמוע אם זה משנה, יש לי את הכרטיס X1950PRO. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by maors3,

שלום למסך ישמילמטה חיבור USB אשר לפי הוראות ההתקנה יש לחברו למחשב חוץ מהחיבור DVI שאני מישתמש השאלהלמה הוא נועד חיבור ה USB?

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by tom123p,

מה מומלץ? עבודה רגילה - מיילים/סרטים/וורד - לא הרבה מעבר. אני עדיין עם סמסונג CRT 17 אינטש 753 שמשרת אותי נאמנה....

• 0 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.