מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! רכשתי לפני שבועים את ה SAMSUNG 971P וחיברתי אותו לנייד שלי, עד אז הכל היה בסדר גמור התוכנות של ה Magic Rotation ו Magic Tune עבדו מצויין! ועכשיו קניתי מחשב שולחני חדש עם מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 ולוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H והתוכנות לא עובדות ה-MagicTune נותן לי הודעה שהוא לא מתאים ל SYSTEM שלי! ושאני צריך להיכנס לאתר של סמסןנג להוריד את העידכון האחרון! עשיתי את זה הורדתי את העידכון האחרון וגם את כל הגרסאות השונות שמצאתי שם, התקנתי אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר, עדיין אני מקבל את אותה התשובה עם ה-Magic Rotation הבעיה פחות מעצבנת אני מצליח להעלות את התוכנה, ועם אני לוחץ על הקליק הימני אני רואה בסרגל את התוכנה ואת האופציות לסובב את המסך, אבל אם…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
יש לי בעיה של "מריחה" במסך DELL 2007 WFP גרסה : A04 . המסך נקנה לפני חודש ועבד ללא תקלות (עד לפני רבע שעה) הכרטיס מסך שלי הוא (הכרטיס הזה זמני והמחשב משמש רק לעבודה משרדית) FX5200 הערה : בסרטים לא רואים את הבעיה כרגע. תמונות להמחשה: http://www.siz.co.il/my.php?file=ny2ttdixooky.jpg http://www.siz.co.il/my.php?file=himmkjgn0owz.jpg
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני כמה ימים קניתי מסך Samsung 226BW בלי שהיה לי מושג על מסכי lcd פשוט רציתי מסך גדול עם עיצוב סבבה, אבל כשהגעתי הביתה וחיברתי את המסך למחשב (macintosh g5) התאכזבתי והחזרתי אותו לחנות... הפורום הזה ממש עזר לי להבין דברים על מסכים ובמיוחד המדריך השלם למסכי LCD. בכל אופן, אני לא גרפיקאי או משהו אבל אני רוצה מסך איכותי שיוציא את המקסימום מהמקינטוש אז חשבתי על apple cinema display "23 או על dell 2407WFP ורציתי לדעת בלי קשר למה שמשתלם יותר מבחינת השקעה/תמורה.. אלא פשוט איזה מסך נחשב ליותר איכותי ואם יש למישהו ניסיון על מחשבי מקינטוש, איזה מסך יוציא את המקסימום מהמחשב. עוד דבר זה על קנייה בארה"ב אני יכול לקנות משם את המסך של אפל ורציתי לדעת אם באמת אין שום מכס עליו…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי התלבטות ארוכה מאוד, החלטתי שדי, צריך להחליט, קראתי המון פה בפורום והגעתי ל2 המסכים האלה הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, סרטים כבר לא ראיתי בחדר הרבה זמן... והמשחקים היחידים שאני משחק זה אסטרטגיה (וורקראפט וכאלה) אני לא יודע ולא מתכוון להתחיל לכייל את המסך, וכל סוגי הפאנלים בילבלו אותי לגמרי.... מה שאני צריך לדעת זה האם אני (בתור משתמש די פשוט ובסיסי) ארגיש הבדל בין המסכים? האם ההבדל הזה שווה את הכסף? ומה אני צריך לבדוק במסך כשאני קונה אותו\ מקבל אותו? (איזה פאנל הוא צריך להיות?, איך אני בודק פיקסלים שרופים? וכו') תודה מראש, ואני יודע שחלק מהמידע כבר נמצא בפורום, אבל בטוח יש עוד כמה כמוני שצריכים את הכל מרוכז (הרבה מדברים פה על מסכים עם אפשרויות כיול מטורפות ויכולות אדיר…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
לצערי אין במלאי את הסמסונג 931B או 932B, נאמר לי שאלה יגיעו בייבוא בעוד כשבועיים שלושה וחבר שלי לא רוצה לחכות. הוא רוצה מסך מתחת ל-8 ms ובצבע שחור . יש משהו ?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
Eizo FlexScan S1931-SH או הדל 2007 fp? ראיתי על שניהם המלצות בפורום, ה 19 אינץ יותר יקר, האם בצדק?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה מסך חדש ואני משחק משחקים דיי הרבה ורואה בקושי סרטים אבל משתמש באופיס ובאינטרנא דיי הרבה חשבתי על מסך 19 כי יש לו מסכים טובים וזולים כמו ה viewsonic vp930 אבל שמעתי שיש להם נקודות גדולות וקשה לקרוא מסמכים וחשבתי גם על מסך 22 שאמור להיות טוב למסמכים ולסרטים אבל הם עם מסך tn כמו ה samsung 226bw אבל אני לא בטוח אם הוא טוב למשחקים וגם הוא יקר יותר מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מישהו מכיר?? איך הוא? איזה סוג פנאל? כדאי/ לא כדאי? מצאתי ב 1500 באול סייל תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD של סמסונג syncmaster 930b והוא עבד כמה שעות בלי שומר מסך וחלק מחלונות נשארו אבל חלש גם אחרי שסגרתי אותם איך אני עושה שזה יעלם?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אז ככה, הכנתי פרויקט בULEAD VIDEO STUDIO שאני צריך להגיש ביום ראשון, אני לא בטוח בקשר למסך שהולך להציג אותו, יכול להיות WS ויכול להיות רגיל, מה אני אמור לעשות עם הפרוייקט? לשמור אותו ביחס של 4:3 או 16:9? איך זה עובד? כשקונים סרט DVD לדוגמא, הם שומרים אותו על הדיסק גם כ16:9 וגם כ4:3 ויש אפשרות להחליף כשצופים בו ? או ששומרים אותו רק ביחס אחד, והמסך מווסת את זה לבד ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם המסך הזה: ViewSonic 19" LCD VP930 הוא מסך טוב ? הסבירו לי כי הנתונים היבשים לא ממש קובעים ושהוא טוב למרות היותו מסך 8MS מחירו סביב ה-1600 ש"ח. האם יש מסך טוב יותר במחירים הללו ? האם הוא באמת האופציה הטובה ביותר סביב המחיר הזה ולמה ? תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני על הקצה של קנית המסך, כרגע אני עובד עם 2001FP ומחפש שדרוג קראתי המון על המסך הזה גם בביקורות שהעלו פה וגם בת'רדים שאנשים אחרים רשמו ולא הצלחתי להגיע לשורה תחתונה האם המשתמש הממוצע ישים לב לחסרונות המסך ? כן , אני משחק .. אבל לא הרבה כי אני סטודנט.. כן, אני רואה סרטים וסדרות (כולל HD) ואחד השיקולים שלי למסך הזה הוא בעיקר איכות תצוגה גבוהה של סרטים ותוכן HD מהמחשב כן, אני עובד המון על המחשב כי אני סטודנט למדמ"ח וכל מה שקשור ללימודים מבוצע על המחשב אבל מאיפה אני יכול לדעת שלא אשים לב לחסרונות .. שלא יפריעו לי המריחות במשחקים וכו' .. מודה מראש לכל מי שיכול להכריע לכאן או לכאן בהתלבטות שיש לי עם עצמי :
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני רכשתי את המסך לפני 4 חודשים בערך בשקם אלקטריק ועכשיו הופיע פיקסל שרוף אחד. צלצלתי ל"רונלייט" שהם האחריות והם אומרים לי שהאחריות מ3 פיקסלים ואני יודע שזה לא נכון, כשקניתי את המסך אמרו לי שזה מהפיקסל הראשון! אני צריך להגיע למעבדה שלהם אבל אני רוצה להגיע עם משהו כתוב שזה מהפיקסל הראשון, יש לי רק את החשבונית קניה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניינת לרכוש מסך LCD בגודל 20-22". אני יודעת שהמסך הנ"ל של LG הוא בעל פאנל TN שאינו מומלץ, אך לאחר שראיתי אותו בחנות ליד מסכים אחרים (אולי גם הם היו TN, לא יודעת), הוא נראה לי בעל התצוגה הטובה מכולם. כמו כן, כששאלתי באופיס דיפו ובבאג לגבי סוג הפאנל הם לא הבינו על מה אני מדברת... אז אמרתי לעצמי שאם הם, שעובדים בזה, לא יודעים על מה מדובר, אולי זה לא כזה משמעותי בסופו של דבר... אולי אני טועה... בכל אופן, המחשב אמור לשמש אותי בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, פלאש וכו), אינטרנט, וורד וצפייה בסרטים. אשמח לשמוע דעתכם בנוגע למסך LG L226WTQ וכן המלצות למסכים אחרים (אבל חשוב לי באמת לדעת גם לגבי המסך הספציפי הזה). תודה מראש לעוזרים :-) המשך יום טוב, קרן.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב , אני מחפש מסך LCD 19 אינץ' עד 1200 ש"ח - לא גמיש. יש משהו בתקציב הזה שיכול להתאים לעבודה מול אינטרנט ואופיס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך רחב וראיתי שמסך רחב 19-20 אינצ' הם פשוט קטנים ונראים כמו ה17 אינצ' הCRT שיש לי עכשיו לכן אני מעוניין ב22 אינצ' עד 2000 ש"ח מקסימום 2200 ואפילו יותר מ22 אבל אני לא רוצה להתפשר על איכות השימושים שלי הם בעיקר סרטים,הרבה קריאה באינטרנט,ואולי איזה כמה משחקים(ראיתי אצל דוד 760 BF של סמסונג מריץ משחקים מצוין והוא TN) אני צריך גם מסך שיוכל לנגן 1080P או לפחות 720P,כמו כן שאני יוכל לעבוד איתו ברזולוזוציות נמוכות יותר מהרזולוצציה הטבעית שלו(מזה הפונטים הקטנים האלו ב1680*1050 העיניים עוד שנייה יוצאים לי מהמקום) בלי עיוותים אני גר בחיפה קריות אז אני קונה או מאייבורי KSP או TMS........... ובחנות אייבורי אני יכול להשיג כל מסך שקיים של כל חברה...אם המסך שמתא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר בערך 6 שנים עם מסך CRT 17" החלטתי שהגיע הזמן להתקדם. ברצוני לרכוש מסך LCD עד 20" בתקציב של עד 2000 ש"ח. יש לי כמה אפשרויות אך רציתי להתייעץ איתכם. המסך מיועד לעריכה גראפית קצת עריכת וידאו, תכנות, כתיבת מסמכים וגם משחקים וצפייה בסרטים. - האם עדיף לקנות מסך 4:3 או 16:9? הבנתי שזה הבדל מאוד משמעותי בצפייה בסרטים ומשחקים אבל הבנתי שגם זה ממש לא מומלץ למתכנתים שכותבים הרבה ולמעצבים גראפיים.. מה אתם אומרים? - יש לי רמקולים אז אין צורך ברמקולים מובנים. - האם תוכלו להסביר לי כמה משמעותי ההבדל בפנאלים? ומה זה בכלל הפאנלים? (איזה חלק זה במחשב) - לגבי יציאות, האם יהיה אפשר לחבר ממיר של HOT\YES למסך? איזה יציאה זה דורש? - הבנתי שבמסך רחב (16:9) יש פונקציה מיוחדת שמאפשרת צפ…
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לא מעוניין להוציא יותר מדי. סביבות 1200 יהיה סביר. בחנות המליצו לי על AG Neovo LCD 19 F419 4ms http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 הביקורות בזאפ לא היללו (היו מעורבות), תהיתי מה יש לכם לומר או להמליץ על אלטרנטיבה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש המלצות טובות בטווח המחירים הזה? מה לגבי ה - Samsung 740N? התקציב די דחוק אז לא לחרוג בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום המסך מיועד למשחקים כבדים ולסרטים , כמו כן רציתי לדעת אם יש מסך 24 עם פאנל IPS תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: אני צריך את המסך בשביל משחקי מחשב ובעיקר בשביל תכנות ועבודה מול VISUAL STUDIO. בעצם גם לשניהם ביחד כי אני מתכנת משחק מחשב. ראיתי במאמרים שלכם שיש ביקורות על מסכים שנראו לי קצת ישנים? אולי בגלל שלא ראיתי שום דבר שמדובר על חיבור הDVI יש לי מסך LCD 17" עם חיבור אנלוגי, אני מחבר אותו למתג כזה (SWITCH) שמחליף בין שני מחשבים. הבעיה היא שיש לי כל מיני עיוותים קטנים במסך, ואני חושש שזה בגלל המתג. חשבתי שאם יהיה לי מסך עם חיבור DVI דיגיטלי לא יהיו לי העיוותים האלה גם אם אני אחבר אותו לSWITCH עם חיבור DVI. אז אני רוצה לדעת מה אני צריך לדעת בנוגע לחיבור הDVI כשאני קונה מסך? יכול להיות חיבור DVI שהוא לא דיגיטלי? והאם יש לכם המלצות על מסכים טובים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיועד לשימוש ביתי לא מוגדר, בעיקר אינטרנט. אנא הציגו לפחות 3 דגמים/חברות לבחירה, מפני שלא תמיד אפשר למצוא זמין דגם מסויים ואו תמיד בעל העסק ינסה לדחוף משהו אחר אם אין לו דגם ספציפי. התקציב למסך הזה מאד דחוק.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין המסך VP930B לבין VP930 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך מסך למחשב חדש שאני קונה בעיקר לצורכי סרטים , גלישה באינטרנט , לימודים , כמעט ולא משחק... מה עדיף רגיל או WIDE ואם יש לכם המלצות למסך מסוים זה יהיה מצויין תודה!!
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב יהודים יקרים..... טאני מעוניין מזה זמן לקנות מסך מחשב רחב במחיר מאוד גמיש ונכון לעכשיו מצאתי 2 מסכים צריך חוות דעת מקצועיות בעניין כגון : האם מופיע במסכים "הילה" מסביב לאיקונים ואוביקטים, חדות וכדומה המסכים הם : View Sonic VX2235wm and Mag BP2219FW אודה לתשובה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-