עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by slater,

היי אני עומד לקנות מסך lcd חדש ביומיים הקרובים, ולכן רציתי את עזרתכם. מה אתם אומרים על המסך הזה: Samsung 731Bf? אם יש מסך אחר בתקציב של עד 1400 שקלים, שעדיף, תמליצו לי עליו..... תודה מראש, וחג שמח לכולם!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  2. יש שלי מסך 20 אינצ' של לנקו שהוא גם טלווזיה ואני צריך דריבר זה גם טלווזיה וגם מסך למחשב חיברתי את המסך למחשב ורואים בו לא טוב נראה לי צריך איזה דריבר למסך... חיפשתי באתר של לנקו דריברים למסך אבל לא מצאתי הדגם של המסך LLCD-20HB תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  3. קיבלתי את הסמסונג 22 אינטש השטוח. הוא באמת נראה אחלה ויפה אבל הכל מעוות. כל התמונות יוצאות שטוחות ופחוסות. האם יש דרך לתקן את זה? קצת מאכזב

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by tom123p,

מה מומלץ? עבודה רגילה - מיילים/סרטים/וורד - לא הרבה מעבר. אני עדיין עם סמסונג CRT 17 אינטש 753 שמשרת אותי נאמנה....

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by pbp,

היי, רגע לפני הקנייה, מה את אומר כדאי להשקיע בו 1400 שקל ? איך הוא ישתלב עם העובדה שהוא הולך לשבת ליד חלון ? ובכלל הוא עדיף על מסך של סמסונג לדוגמא? עד עכשיו דיי התלהבתי ממנו ואני רוצה לוודא שאני לא קונה חתול בשק.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by TiGeRGuY,

יש למסך הזה תפריט סודי? אם כן איך נכנסים?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by Blaz0r,

מה קורה אחרי הרבה המלצות שקיבלתי, קניתי את המסך הנ"ל והוא הגיע היום. חיברתי אותו למחשב, הכל בסדר, אבל שמתי לב שבגוונים מסויימים (למשל האפור שבצידי הפורום והתכלת הבהיר שמקיף את חלון כתיבת התגובה) רואים פסים אנכיים במרווחים של כחצי ס"מ... אני הוזה? הגדרתי משהו לא בסדר או שקיבלתי מסך תקול? :-[ אשמח לתשובה מהירה בשביל לדעת אם ליצור קשר עם השירות לקוחות ולבקש שיחליפו את המסך, תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  8. Started by Unavoidable Encounter,

הרזולוציה של 720p היא 1280x720 ושל המסך (Dell 2007WFP) היא 1680x1050. אם אני צופה בוידאו ברזולוציה של 720p ומגדיל אותו על כל המסך (חוץ מהפסים השחורים שנשארים) - האיכות יורדת? ואז זה בעצם כבר לא High Definition (מבחינת מה שרואים)? קצת הסתבכתי

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  9. קניתי מחשב חדש ואיתו גם צג מדגם lg 1960tr 19 יש לי בעיה שקרתה תמיד מאז החלפתו של המחשב והמסך.. כל פעם שאני לא נוגע במחשב מעל חמש דקות בערך אז המסך נכבה ונדלק עד כדי הבהוב..גם כשאני מגדיר כיבוי צג אוטומטית מהווינדוס של לאחר 10 דקות או דקה אחת למשל, זה לא עובד בכלל ועושה את אותה הבעיה שתיארתי קודם לכן.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  10. האם יש מסך עם אותם נתונים של 2007FP רק 19 או 17 אינץ'? וכמובן של דל חשוב שיהיה עם אותו פאנל וכו' רק קטן יותר

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  11. אין ספק שרבות סופר ותואר על התמורה הגבוהה שנותן הצג בהצגת תכנים ברזולוציות גבוהות. השאלה שלי היא איך הוא "ישתלט" על סדרות וסרטים באיכות נמוכה הנפוצים לרוב באתרי שיתוף הקבצים? בתודה ערן

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by vsx,

שלום, אני רוצה לקנות לאימי בת ה-60 מסך מחשב דק. היא מול המחשב כל יום כ-6-7 שעות ולכן חשוב לי להחליף לה את ה-CRT למסך איכותי יותר. היישומים שהיא משתמשת בהם כרגע הם רק אינטרנט ותוכנה פשוטה של העבודה שלה. לא גרפיקה או סרטים. אבל אולי בראייה לעתיד כדאי לקנות כבר מסך שיתאים גם לסרטים, אני לא יודעת... יש לי כמה שאלות: 1. האם בתור השקעה לעתיד טובה כדאי לי לקנות כבר 22 אינץ' ולא 19 אינץ'? 2. ככל השרזולציה חדה יותר, הפונטים קטנים יותר, ולכן אני לא בטוחה שהעיינים שלה (היא בת 60) יתאימו לפונט כל כך קטן, אני צודקת? האם מסכי ה-22 אינץ' של היום בהכרח עובדים טוב רק עם פונטים קטנים? (אגב האקספלורר לא מגדיל את הפונט של כל האתרים, זה תלוי באתר, ולכן אני לא רוצה לסמוך על ההגדלה של האקספלור…

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  13. חיברתי את המחשב למסך טלוויזיה 32 אינצ' של HAIER והאיכות פשוט זוועת עולם!! למה?!

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  14. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD של: DELL 2007 FP עם פאנל S-IPS. לפי מה שהבנתי ישנם שני סוגי פאנלים: S-IPS ו- S-PVA. אני רוצה לקנות את S-IPS איך אני יכול לדעת את סוג הפאנל? מאיפה ניתן לקנות? מחיר מומלץ? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by parker8,

יש לי התלבטות... מה יותר טוב בשבילי מבחינת איכות צפייה, וכמובן שימושים של משחקים וטלווזיה... כרגע יש לי מסך 17 אינץ' למחשב אמנם לא מותג, אבל הוא אחלה של מסך... חשבתי להוסיף טלווזיה לחדר בגודל של 26-27 אינץ'... (המלצה לאחת כזאת יהיה נחמד) או ללכת על המסך של DELL ה-2007, שהרבה בפורום ממליצים עליו, בגודל 24 אינץ'... הוא עולה בסביבות ה-5500 ש"ח... מה עדיף מבין שני האופציות? לשימושים של סרטים, משחקים וטלווזיה? כמובן כדי שאוכל לנצל את האופציה השניי אצטרך להוסיף למחשב כרטיס טלווזיה, אך זה מחוץ לתקציב.... תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by boaz_aha,

שלום, לצורך תערוכה אני צריך לקנות 3 מסכי lcd 19, שיקרינו תמונות מdvd, המסכים צריכים להיות שחורים ועם מינימום קשקושים (לוגו, כפתורים וכ"ו) צריך אפשרות לתליה על הקיר התקציב כ 1000 ש"ח, אך ניתן לחרוג עד 1200 אם זה שווה את זה. אשמח להצעות, תודה.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by Cavalier,

אני מחפש מסך גיימינג בטווחים של 700-800 רצוי מKSP, משהו עם 144 הרץ, וכמובן איכות תמונה גבוהה יחובר לכרטיס 2070OC

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  18. ויודע איך הוא ... כי אין עליו המלצות בזאפ והוא נראה מסך אחלה בחלה מי שמכיר אותו...תודה!

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  19. ברור שעדיף פאנל איכותי יותר אך אין לי כסף לכך.............

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  20. Started by byaniv,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את המסך הנ"ל, ואשמח אם תוכלו להשיב לי על מס' שאלות: 1. בתחילה, הבחנתי שקיימים 3 מצבי תצוגת תמונה : תמונה ממורכזת במרכז המסך, תמונה ביחסים של ריבוע (בערך) ותמונה המתוחה על המסך כולו. הצלחתי לשחק בין האופציות הנ"ל, ע"י בחירה באפשרות ה- display settings, ושם בחירה ב- wide mode. אני לא יודע מה קרה, אבל לפתע האפשרות הנ"ל הפכה לאפורה, כלומר בלתי ניתנת לבחירה, יחד עם אפשרויות ה- sharpness וה-zoom, וסמן ה +- פשוט מדלג לי ישר מ-back ל-audio options. כיצד ניתן לשוב ולמתוח את התמונה על מלוא המסך?? 2. לפני כן היה ברשותי מסך crt בו יכולתי בקלות למתוח ידנית את התמונה למעלה , למטה ולצדיים או לכווץ כנ"ל. האם יש פה אפשרות כזו?? 3. כשאני צופה בסרטים/סדרות, לפע…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  21. למי שראה בעיניים בעיקר את שני הדגמים הנ"ל מופנית השאלה ... 100 שקל לתוספת ה LED שווה ? בטלויזיות אין ספק שהתשובה היא כן ושוב כן !! כל תצוגה שאני רואה באל"מ לדוגמא או שקם אלקטריק אין ספק בכלל שהLED מככב בין כל שאר הLCD הרגילים ... אבל האם במסכי מחשב והאם יש הבדל בין שני הדגמים בעין ? ;D ? תודה !!!!!!

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  22. שלום לכולם, להורים של אשתי נשרף המסך . אני מחפש להם מסך 19" נחמד ולא יקר שיתאים לצרכים כפי שרשמתי בכותרת. חשוב שלא יהיה רחב כי זה משגע להם את העיניים. מחיפושים בפורום עלו : LG1953TR LGL197WH Samsung 943B על מה הייתם ממליצים? כמו כן הם קיבלו הצעה מחבר למסך BENQ 19 במחיר של 1100 ש"ח? האם זו נחשבת לחברה טובה? לי זה נראה קצת יקר ללא סיבה. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  23. שלום, לפני שבועיים קניתי מסך מדגם LG W2042T ישבתי שעות על גבי שעות על ההגדרות ואין לי אפשרות לשנות את הקצב רענון ליותר מ60 Hertz. אני כבר לא יכול זה הורס לי את העיניים. הרזולוציה היא 1050X1680. אם מישהו יכול לעזור לי זה יחסוך לי רופא עיניים חח..

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  24. איך המסך הבא כ¤1200 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QS943B או זה כ¤1,049 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX8C6D378 הודות הפנל האיכותי (A+) אנו מתחייבים ל-0 פיקסלים שרופים ב-3 שנים! החלפת מסך בחדש במקרה ויש אפילו פיקסל שרוף אחד בתקופת האחריות מה זה פאנל A+? אני כמעט נעול על האחרון - יש סיבה שהוא לא כדאי או יש המלצה אחרת?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by shdrthki1,

שלום , בעקבות קניית מחשב חדש אני צריך גם מסך חדש התקציב שיש לי הוא בין 700 ל 800 שקל אבל אם יש צורך בחריגה של עוד 100 שקל זה אפשרי רק אם זה יתן תמורה משמעותית יותר טובה ראיתי מסך 22" 1920*1080 5MS ב730 ש"ח איך הוא ? ויש עוד הצעות במחיר דומה ? http://tms.co.il/product/7463 והאם אפשר להתפשר על מסך כזה ? http://tms.co.il/product/10037 חשוב לי להגיד שאני לא גיימר אבל האיכות של המסך חשובה לי וגם הכסף לכן אני מחפש משהו כמה שיותר טוב וכמה שיותר זול אז יש במסך השני בעיה כל שהיא שתגרום לכך שלא יהיה כדי לקנות אותו ? ואיך המסך הראשון ? ןכמובן שעוד הצעות יעזרו מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.