עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by witherwings,

היי, אני מחפש מסך מחשב חדש בוא נגיד כמה שיותר זול לא משהו מפוצץ שיעמוד בדרישות אני הולך לקנות מחשב עם כרטיס gtx 470 אני לא חושב שאני הולך לשחק משחקים ברזולוציות גבוהות של 1920 לכן אני מחפש משהו בינוני + שיעבוד בסבבה עם הכרטיס

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by dekektam,

ראיתי שישנם מסכים רבים של LG ו SAMSUNG עם מהירות תגובה של 2 SEC ולעומת זו בVP930 זה 8 שניות האם ההבדל משמעותי? אם לא אני מחר קונה את המסך- אני כבר חייבת מסך....

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  3. אני מתלבט בין שני המסכים האלה... הצרכים שלי יהיו למשחקים וסרטים. רציתי לדעת איזה מסך עדיף ואם יש מסך אחר יותר טוב באותו סדר גודל מחיר אני אשמח לדעת. המסך יהיה על כרטיס מסך GTX260 התקציב שלי הוא 1100 +/-.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  4. ראיתי באחד האתרים מסך של חברת UTOPIA בגודל 19 הכולל גם טיונר של טלויזיה ורציתי לדעת אם מישהו מכיר או יש לו ניסיון עם המסך הנ"ל??? הנה לינק http://www.getit.co.il/Group/35704/ אני יכול להשיג אותו בערך ב-1400ש"ח האם שווה לקנות??? תודה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by xbuka,

שלום אנשים , יש לי בחדר טלויזה ישנה (שפורפרת) של 21 אינ' ואני מעונין להחליף אותה. הבעיה היא שאני לא יודע למה. מצד אחד אני מעונין בטלויזיה של 32-29 שתומכת ב-hd כי זה בעצם העתיד וכל המדיות מתקדמות לקראת זה , עוד לא רחוק היום שהשידורים בישראל יהיו כאלה וכל הסרטים בבלוק בסטר יהיו או בלו ראי או hd וכמובן זה שאני רוצה ps3 ומצד שני אני צלם חובב שמתעסק הרבה בפוטושוט והמסך בלפטופ לא מספק אותי אז חשבתי יותר בכיון של מסך 24 איכותי הבעיה שאין תמיכה ב-hd. יש אולי איזה מסך שמשלב או שיש פתרון נוסף לבעיה שלי. (החיבור יעשה ע"י הלפטופ או הhtpc העתידי שלי)

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by soprno,

איך אני יכול לנקות אותו? ??? אי מפחד לגרום לו נזק קבוע...

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  7. האם ריאלי למצוא מסך טוב שיתחרה עם הטלויזה 21 שלי (משהו רגיל של ברדר 50HZ) בהצגת סרטים בתקציב הזה? (מחובר דרך S.Video) מחפש מסך LCD בגודל שעולה על 19 אינט'ש בתקציב הנ"ל - ושיהיה אפשר לראות בו סרטים (וגם לעבוד מול אינטרנט!) בתקציב של עד 1600 ש"ח... הכ.מ. שלי הוא 7600GT Extreme של Leadtek... האם הוא ינוצל במסך ...? (יש 2 יציאות DVI) תודה מראש!! בראל.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  8. היי חברים, אני מחפש מסך 32 עבור אחותי באיכות 4K שישמש לצורך חיבור ללפטופ (hp elitebook 840 g7) ועבודה משרדית פשוטה עליו (סביבת אופיס וכו' בלי תוכנות כבדות/משחקים/עריכה גרפית וכו'). היא עובדת מהפינת אוכל ולכן חשוב מאוד שיהיו כמה שפחות כבלים, לכן אני מכוון למסך עם חיבור TYPE-C שגם יספק טעינה ללפטופ בנוסך להעברת התמונה למסך (וכך יחסוך כבל נוסף של מטען) נתקלתי במסך MSI MAG321CURV והוא נראה ממש מתאים לה, אבל המתח טעינה דרך TYPE-C הוא רק 15W. כמובן שלטעינה של בטריה ריקה זה מאוד איטי, אבל השאלה היא אם הלפטופ יהיה מחובר למסך (ולטעינה דרכו) כל הזמן, האם ה-15W יספיקו כדי לשמור על הבטריה מלאה (או כמעט מלאה) תוך כדי העבודה עליו? כאמור מדובר על עבודה משרדית פשוטה, ככל…

9. Started by ofer40,

היי אני עדיין עם מסך CRT 17 אינץ' ואני מתלבט אם לקנות מסך LCD במקומו. המחשב גם מחובר לטלוויזיה 32 אינץ' כך שאני לא צריך מסך למשחקים וסרטים. על מה הייתם ממליצים לי ללכת? האם כדאי לי ללכת על מסכי 22 אינץ' שהם כולם עם פאנל TN או שאולי כדאי לי לוותר על 2 אינץ' לטובת מסך 20 אינץ' עם פאנל איכותי? השימוש יהיה בעיקר גלישה וקריאת מסמכים לכן רצוי שהמסך יציג טקסט ברמה טובה מאוד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by Shiker,

היי חברים אני בהתלבטות קראתי ביקורות על T240 והבנתי שהוא אחלה מסך מגיע עם שלל אופציות ולא נתקלתי באנשים שנתקלו בבעיות איתו.. השאלה האם יש יותר טובים בטווח המחירים של 1300 עד 1800 ? אם כן מה היתרונות שלהם לעומתו ?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  11. המסך נמכר ב1840ש"ח, האם יש משהו שהרבה יותר משתלם\עמיד\מדוייק מבחינת איכות בניה או אחידות התאורה בפאנל?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by aracer,

אני מחפש מסך רחב 20 אני מעדיף בסביבות 1300 שקל. מה אתם אומרים על BENQ FP202W. המסך הוא פחות או יותר להכול משחקים סרטים וטקסטים אבל יותר למשחקים

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לרכוש מסך LCD לגיימינג בעיקר. בררתי בחנות לגבי מסך SAMSUNG 226BW (שעולה בסביבות 1800 ש"ח) והמוכר טוען שהאחריות למסך היא לשלוש שנים אבל היא תקפה רק מעל תקלה של 8 פיקסלים ומעלה. רציתי לדעת האם: 1. מדובר בקשקוש או שזה מה שמקובל בתחום האחריות למסכי LCD 2. האם יש מסכים עם אחריות לפיקסל בודד? אם כן מה הייתם ממליצים? 3. הלכה למעשה, מה השיטה הטובה ביותר לבדוק תקלות כאלה כאשר אני קונה את המסך. שאלה נוספת שסוטה מהעיקר, מהם החיסרונות שיש למסכי CRT מלבד המשקל וגודל. תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by someone2007,

אני עומד לקנות את המסך הזה ויש לי כמה שאלות האם יהיו בו מריחות? האם הנתון של 8MS הוא G-G או B-W-B והאם המסך הזה מתאים למשחקים או שיש משהו יותר טוב במחיר שלו(1700) תודה לכם כי אני כנראה עושה הזמנה היום עצתכם מאוד חשובה לי

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by mc_elad,

אני יודע שצריך לשנות הRTA מ1ל-2 לפי האתר- http://www.digitalversus.com/article-358-3448-36.html ה RTA אמור להיות בOSD -אני לא ראיתי RTA בOSD... אוליי יש לזה שם אחר???? :-\

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by TicTacToe,

שלום יש לי מסך chimei cmv 222h ולאחרונה התמונה התחילה להטשטש ולקבל blurred vision , סוג של מריחה .. בעבר זה קרה לעיתים נדירות , עכשיו זה קורה כל יום. יש לציין שכיבוי המסך והדלקתו פותר את הבעיה מדי פעם. לא יודע אם הבעייה שייכת לכאן אך אשמח לקבל עזרה והכוונה. תודה.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by amir.shani,

אני מתחרפן .... לא מסוגל לבחור אני נוטה קלות לסמסונג ... אבל הוא אזל מהמלאי לא למשחקים ולא לסרטים בעיקר לאינטרנט וקצת לעבודה משרדית אני חייב להחליט בין הדגמים הבאים l1960tr vs l1970hr vs 932bf בבקשה אני לא מעוניין בהמלצה על : vp930b 200w6cs 971p זה לא בתקציב ואני לא גרפיקאי תודה !

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by kushkush,

הייתה עליו כתבה דיי אוהדת ב-YNET אבל קשה למצוא עליו מידע באינטרנט - אפילו באתר XEROX... המחיר - 1800ש"ח - דיי מפתה בשביל מסך 22"... אני מתכוון להריץ אותו על VISTA ככה שאין בעיה מבחינת הרזולוציה...

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by megapuzik,

אני מעשן מול המסך, העשן פוגע במסך או שאפשר לחיות עם זה? תודה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by davidElcot,

אודה על המלצה למסך "23, חדש, לשימוש ביתי/משרדי ,בעל גרפיקה טובה, ללא רמקולים , לא למשחקים. תקציב 1500-2000 שח תודה

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  21. שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת מחפש מסך שיתאים לצרכים שלי בצורה מעולה, צריך מסך כמה שיותר מהיר וכמה שיותר איכותי לשימושי (גיימינג,HD,טקסטים). כמו כן ראוי לציין שזה חייב להיות מסך בעל תצוגת תמונה כמה שיותר חדה, אני כבר הרבה מאוד זמן גיימר ורואה דפקטים אפילו במסכים מהירים מאוד (2MS), לכן צריך מסך כמה שיותר איכותי לצרכיי. התקציב שלי הוא כמובן פתוח בינתיים, אבל לא רוצה לעבור את ה1500 שקל, מה שאומר תקציב עד 1500 שקל פחות או יותר. חשבתי על אחד מי 4 המסכים הבאים, לא יודע מה לבחור הרבעתם מעולים. 1 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2074 כמובן זה ה2333T ששמעתי שהוא מסך מעולה וגם המחיר מצוין. 2 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1727 האח הגדול של ה2333T, הבנתי ש…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by psybrain,

אני צריך עזרה בלמצוא מסך מחשב לגיימרים מ 24 אינטש ומעלה בנתונים הכי טובים .. כגון MS 2 וקונטראסט מהגבוהים שיש וכו׳ .. LED כמובן.. תודה

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  23. שלום. איך ניתן להפעיל את USB שעל גב המסך ? צריך להתקין/להגדיר משהו ? הדבר השני שברצוני לדעת, האם ישנו מסך שהוא גם איכותי למחשב וגם ניתן לצפות בו בטלווזיה? לאא מממיר אלא סתם ערוצים כמו ערוץ 2 ו10 . זאת אומרת חיבור אנטנה, או שאפשרי גם בדרך אחרת? לדוגמה: Dell U2711 מתאים? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  24. שלום, אני יודע שהמסכים האלו לא איכותיים, בעלי פאנל TN( חוץ מה EIZU) . אבל זה לא משנה לי, המסך הוא לא בשבילי, מי שביקש ממני לבדוק בשבילו לא מוכן להתפשר לשום מסך אחר אז אני לא טורח להסביר לא ופשוט לתת לו את ההמלצה למסך הכי טוב שיש בטווח מחירים הנ"ל. אם רוב הישראלים מסתדרים עם המסך הזה אני מניח שגם הוא יסתדר. תודה.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.