מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מחפשת מסך טוב לסרטים במיוחד וגם משחקים (san andress וסימס במיוחד) בטווח מחירים של 1300-1500 מחפשת איכות וגודל אם יש משהו טוב אז אולי מוכנה להשקיע יותר אני ממש אשמח שתעזרו... תודה =]
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
הזמנתי מסך חדש ( LG L1970HR ) כי זה היה כבר בלתי נסבל להיות עם ה15 אינץ' שיש לי עכשיו . השאלה שלי היא כזאת : יש לי כרטיס מסך FX 5200 ולמיטב ידיעתי אין לי יציאת DVI . שאלות: 1. האם עם חיבור DVI אני אקבל תמונה יותר טובה מאשר עם חיבור אנאלוגי ? ועם כן אז האם ההבדל משמעותי? 2. האם קיים קשר בין כרטיס המסך שלי לבין איכות התמונה ? לדוגמא , אני מתכנן לקנות 6600GT (הכל בגדר רעיון עדיין) , אז האם עם ה6600GT תתקבל לי תמונה יפה יותר מאשר עם ה FX 5200 ? (בלי שום קשר לFPS היותר גבוה שיהיה לי במשחקים וכד' , אני מתכוון תמונה נטו , לדוגמא בדסקטופ .) תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי התלבטות... מה יותר טוב בשבילי מבחינת איכות צפייה, וכמובן שימושים של משחקים וטלווזיה... כרגע יש לי מסך 17 אינץ' למחשב אמנם לא מותג, אבל הוא אחלה של מסך... חשבתי להוסיף טלווזיה לחדר בגודל של 26-27 אינץ'... (המלצה לאחת כזאת יהיה נחמד) או ללכת על המסך של DELL ה-2007, שהרבה בפורום ממליצים עליו, בגודל 24 אינץ'... הוא עולה בסביבות ה-5500 ש"ח... מה עדיף מבין שני האופציות? לשימושים של סרטים, משחקים וטלווזיה? כמובן כדי שאוכל לנצל את האופציה השניי אצטרך להוסיף למחשב כרטיס טלווזיה, אך זה מחוץ לתקציב.... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
?...
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך טוב 26 אינץ' של פירמה טובה עד 5000 שח' כמה שפחות יותר טוב... אני צריך זווית צפיה טובה וגם שיראו בשידורים רגילים את גווני השחור בצורה טובה כמה שיותר. תודה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי מבקש הצעה למסך 19" LCD אשמח לקבל הצעות למסכים טובים בטווח תקציב של 1500-1800 שח . אני לא משתמש כבד של משחקים אבל אולי בעתיד כן כך שרצוי שאופציה זו תיכלל בביצועי המסך ..לא הכרחי . מה שחשוב לי זה הוידאו שיוכל להיראות בזוויות חדות ככל האפשר , עם איכות תצוגה טובה . אם יש כאלה שמאפשרים חיבור ממיר , מה טוב . תודה .
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המסך הזה ויש לי כמה שאלות האם יהיו בו מריחות? האם הנתון של 8MS הוא G-G או B-W-B והאם המסך הזה מתאים למשחקים או שיש משהו יותר טוב במחיר שלו(1700) תודה לכם כי אני כנראה עושה הזמנה היום עצתכם מאוד חשובה לי
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הייתה עליו כתבה דיי אוהדת ב-YNET אבל קשה למצוא עליו מידע באינטרנט - אפילו באתר XEROX... המחיר - 1800ש"ח - דיי מפתה בשביל מסך 22"... אני מתכוון להריץ אותו על VISTA ככה שאין בעיה מבחינת הרזולוציה...
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
זה המסך: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=141&products_id=1244 יש לי אפשרות לרכוש אותו ב1300 ש"ח (חדש)! כדאי? מישהו מכיר את המסך ויכול לתת לי חוות דעת עליו? תודה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם המסך CRT הזה.... יצליח להציג FULL HD אמיתי? http://zap.co.il/model.asp?model_id=4515# או שרק יציג את הסרט (FULL HD) ברוזולוציה הרגילה שלו, בלי פירוט חד כמו שאמור להיות במסכים האלו למשל http://zap.co.il/model.asp?model_id=470107 האם אני אראה בשני המסכים שהבאתי אותו דבר בדיוק ? (אין שום קשר ל CRT מול LCF, זה לא מה שמשנה לי. אלא הפירוט המדוייק של הפרטים, בלי שום קשר לסוג המסך) כאילו הוא תומך ברוזולוציה הזאת. אז יש סיבה שלא יציג פירוט והפרדה אמיתיים של FULL HD? זה מאוד חשוב לי. אם לא הבנתם אני אסביר עוד פעם, אבל בבקשה תגיבו... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אנשים , יש לי בחדר טלויזה ישנה (שפורפרת) של 21 אינ' ואני מעונין להחליף אותה. הבעיה היא שאני לא יודע למה. מצד אחד אני מעונין בטלויזיה של 32-29 שתומכת ב-hd כי זה בעצם העתיד וכל המדיות מתקדמות לקראת זה , עוד לא רחוק היום שהשידורים בישראל יהיו כאלה וכל הסרטים בבלוק בסטר יהיו או בלו ראי או hd וכמובן זה שאני רוצה ps3 ומצד שני אני צלם חובב שמתעסק הרבה בפוטושוט והמסך בלפטופ לא מספק אותי אז חשבתי יותר בכיון של מסך 24 איכותי הבעיה שאין תמיכה ב-hd. יש אולי איזה מסך שמשלב או שיש פתרון נוסף לבעיה שלי. (החיבור יעשה ע"י הלפטופ או הhtpc העתידי שלי)
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני צריך שני מסכי מחשב שביחד הם יעלו בסביבות ה1550 שקל אחד שיהיה למשחקים כבדים והשני בשביל גלישה באינטרנט ושטויות כאלה.. תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
מה קורה אחרי הרבה המלצות שקיבלתי, קניתי את המסך הנ"ל והוא הגיע היום. חיברתי אותו למחשב, הכל בסדר, אבל שמתי לב שבגוונים מסויימים (למשל האפור שבצידי הפורום והתכלת הבהיר שמקיף את חלון כתיבת התגובה) רואים פסים אנכיים במרווחים של כחצי ס"מ... אני הוזה? הגדרתי משהו לא בסדר או שקיבלתי מסך תקול? :-[ אשמח לתשובה מהירה בשביל לדעת אם ליצור קשר עם השירות לקוחות ולבקש שיחליפו את המסך, תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך חדש כדי שאוכל לנצל את כרטיסי המסך שלי HD RADEON 6870 CROSSFIREX . מעבד i7 920 2.67GHZ. לפי מיטב הבנתי המשחקים לא רצים חלק מכוון שאני מריץ אותם על רזולוציה של 1400X900. ראיתי הרבה מאוד מסכים במגוון מחירים ואין לי מושג מה אני צריך.... לא מפריע לי שלא יהיה המסך הטוב ביותר אך שיתמוך ברזולוציות גבוההות ויתן תמורה למפרט שלי.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את המסך שלי למחשב הנייד שלי אבל הכבל של המסך הוא DVI והיציאה של המחשב היא VGA, אני יודע שיש מתאמים, השאלה שלי אם הם דופקים או משנים את הרזולוציה, לנייד שלי יש רזולוצית HD, אם אני אחבר אותו למסך אני אראה את אותה הרזולוציה ואותה החדות כמו שאני רואה במסך של הנייד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו גם צג מדגם lg 1960tr 19 יש לי בעיה שקרתה תמיד מאז החלפתו של המחשב והמסך.. כל פעם שאני לא נוגע במחשב מעל חמש דקות בערך אז המסך נכבה ונדלק עד כדי הבהוב..גם כשאני מגדיר כיבוי צג אוטומטית מהווינדוס של לאחר 10 דקות או דקה אחת למשל, זה לא עובד בכלל ועושה את אותה הבעיה שתיארתי קודם לכן.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מסך מתאים לעבודה ממושכת ומדוייקת על פוטושופ וכו' קניתי ASUS MW221C מסך מדהים חד ונוח לעבודה אבל... אחרי חודש המסך פשוט נהיה שחור..הוא עובד אבל אין תמונה הביאו לי אחד חילופי ואחרי שבועיים...אותו הדבר החזרתי אותו וקיבלתי זיכוי.. אשמח להמלצות על מסכים אחרים ואולי גם לדעת מעוד מישהו שרכש את המסך הנ"ל תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
רציתי המלצת מפרט עם מסך בעל כניסת HDMI- ולגבי המסך הפנו אותי לפורום מסכי מחשב מידע נוסף: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408331.0 שימושים בקצרה: למחשב גיימינג ולחיבור PS3 למחשב בנוסף, (לפי מה שהבנתי 1080P יתאים כאן) תודה, גל
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הי! קניתי למחשב נייד מדגם T500 קניתי גם docking station תואם ועכשיו אני רוצה לקנות מסך גדול שיתאים לו היחס במסך שלי עכשיו הוא 3:4 והבנתי שזה בעייתי כי היחס של הT500 שונה (אני לא יודע מה הוא) תוכלו להמליץ לי על מסך טוב בגודל 21 או 22 אינץ' שתואם? התקציב שלי הוא 1500-2000 שקל אני לא מחפש משהו מדהים, אני לא משחק יותר מידי... בעיקר אני רוצה לקבל נוחות שימוש מהמסך הגדול אם התקציב גבוה מידי אין בעיה גם להסתפק במסך זול יותר
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD טוב למשחקים וסרטים בתקציב של 800 שקל (אפשרות לחריגה קטנה אם ממש משמעותי). תודה
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ערב טוב כולם, לאחרונה רכשתי את המסך LG W2486L LED, בינתיים הוא סבבה והוא משמש אותי רק למחשב (יציאה אחת DVI-DVI) רציתי לדעת האם ישנה אפשרות (במסך הספציפי הזה או בכלל) לחבר למסך הנ"ל עוד חיבור (למשל, XBOX בחיבור HDMI), ולהגדיר אותו כך שיהיה ניתן לראות "מסך מפוצל" בין המחשב ל-XBOX? תמונה בתוך תמונה הכוונה, שהXBOX יתפוס אחוז מסוים שאני אוכל לשנות מהמסך, ושיתפקד כמו חלון על הווינדווס. אני יודע שזה קצת מוגזם מה שאני מבקש, אבל אפילו אם יש אפשרות מוגבלת של מסך בתוך מסך במקביל אני אשמח לדעת איך משתמשים בה. תודה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך והומלץ לי על פי הנתונים שאני צריך שמפורטים בהמשך על LD460 אבל בכל החנויות אומרים שזה דגם ישן, אני יודע שLK זאת הסדרה היותר חדשה של LG, האם מבחינת השימוש במסך כתצוגת מחשב (למשחקים, סרטים, ותוכנות עריכה גם) ומבחינת ה INPUT LAG והNATIVE RATE הסדרה החדשה עומדת בצרכים? כי את הLD460 אני מתקשה למצוא ואני לא רוצה לקנות חתול בשק רק כי זה שך LG בלי לוודא שהנתונים שלו טובים לפחות כמו של הLD460. בקצרה: 32" LCD FULL HD במחיר 1700 פלוס/מינוס פרטים נוספים כאן:
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
יש בזאפ חמישה דגמים רלוונטים: Samsung SyncMaster T260 Samsung SyncMaster T260HD LG W2600H Viewsonic VX2640W LG 26LH20R כולם באותה קבוצת מחיר ככה. מי מהם מומלץ לעבודה משרדית?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום חברה אני צריך המלצה למסך 19 רגיל 4:3 בתקציב של 1200 ש"ח גג שימושים משחקים וסרטים בעיקר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-