עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by r0ckY,

שלום, אני מעוניין למכור את המסך הזה, כיוון שאני מעוניין במסך גדול יותר. לפי דעתכם, כמה שווה המסך הזה כיום. חשוב לציין שהמסך נראה כמו חדש אצלי.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by davidreznic,

אפשר לעשות דואל מוניטור בויסטה כאשר מסך אחד מחובר ל DVI והשני (טלוויזיה) מחוברת ב SVIDEO?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by [NOS],

ולמה יש הבדל כ"כ בין המסכים של אסוס למסכים של LG או סמסונג ?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by manticore,

נגיד והחלטתי איזה מסך אני רוצה ואיפה אני קונה אותו, על איזה דברים אני צריך לשים דגש כשאני קונה אותו ומשלם? עד כמה זה חשוב להגיע לחנות ולקחת את המסך בעצמי, מה עושים אם החנות לא מוכנה לפתוח את המסך אצלה? איזה בדיקות צריך לעשות למסך אחרי שמקבלים אותו ואיך עושים אותן?

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by ShayKing,

קניתי כבל HDMI לDVI חיברתי ורואים מין פיקסלים כאלה שלג כזה לא יודע איך להסביר את זה וברזולוציה גבוהה זה חד מידי ורועד איך מגדירים את זה בהגדרות אני לא מבין תודה לעוזר

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by Menuval,

אהלן, רכשתי מחשב חדש עם הכ.מסך ZOTAC 260 GTX - DUAL DVI שאמור להגיע בעוד מספר ימים. כרגע אין לי מסך אך יש ברשותי טלויזית LCD LG 37 אינץ' מהדגם הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=596136 אני מעוניין להשתמש בה כמסך מחשב לישיבה מקרוב, מן הסתם, לא יהיה באפשרות העין האנושית לראות את כל התמונה כשהעיניים שלי צופות במסך ממרחק של 20 סנטימטר לערך. האם ישנה תוכנה שמאפשרת יצירת מסגרת קטנה בתוך הטלויזיה עצמה כך שאני אוכל בעצם לראות בגודל של 19-22 אינץ' ? קצת קשה להסביר אני מתכוון ל"מסך בתוך מסך" כביכול. אשמח לעזרתכם. תודה,

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  7. Started by toms9563,

שלום לכולם, אני מעונין לקנות מסך שישמש גם כמסך מחשב (שימוש משרדי) וגם כמסך לטלוויזיה. התקציב המקסימאלי הוא 2000 ש"ח. השימוש העיקרי של המסך הוא הטלוויזיה ופחות שימוש במחשב. הממיר שיחובר למסך לא תומך ב HD לכן לא חייב מסך יקר או טוב מידי אך כדאי שתהיה תמיכה ב HD (אופצייה לחיבור כבל HD). רצוי שהמסך יהיה גדול יחסית ושיהיה נוח לראות בו טלוויזיה (עדיף לפחות 27"). המחשב יתחבר למסך דרך כבל DVI או כבל VGA. הממיר (טלויזייה) יתחבר למסך דרך כבל RCA. ראיתי את המסך הזה : http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-samsung-27-t27b300m מה דעתכם עליו ? תודה מראש לעוזרים וסליחה על הבורות אני לא מתמצא בנושא...

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  8. Started by ben060,

המסך מיועד למחשב- משהו סטנדרטי שיכנס לתקציב רצוי מאוד שלא יהיה ג'נרי כמו MAG או AOC אלא יותר לכיוון של SAMSUNG LG וכו רצוי לא לחרוג מ 1300 שח. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  9. (זה שצבוע בכחול) http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=42 ומתברג ...יש נכון? כי אני רוצה לחבר את ה XBOX360 עם החיבור VGA אליו..

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  10. Started by snapdragon,

שלום. נשרף לי ה CRT ואני צריך מסך בדחיפות עליונה. אני הולך על LCD, לא סגור אם 17 או 19. ראיתי בזאפ שרזולוציות של מסכי 17 זהות לאלו של 19, מה זה אומר ? מה יהיה ההבדל בתצוגה ? יש לי גם שאלה על פיבוט, האם זה לא גימיק שמתקלקל מהר ? נותנים על זה אחריות מלאה ? אולי כדאי לוותר על פיבוט ולקנות מתקן לקיר שיכול להסתובב ב90 מעלות ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by SpidiMan,

http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va902b מה דעתכם על המסך הזה ? הוא יהיה מיועד בעיקר למשחקים. אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים באותו טווח מחירים, אשמח לשמוע אם זה משנה, יש לי את הכרטיס X1950PRO. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by omrik10,

המסך ישמש לעבודה רגילה + משחקים (לא סרטים)

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  13. שלום! אני מחפש מסך 22" או 24" אם נכנס בתקציב של 1200 ש"ח השימוש של המסך הוא לגלישה באינט' עבודה באופיס[ממש קצת] ובעיקר לצפיה בסרטים חובה שלמסך תיהיה אפשרות של שליטה על הזווית שלו[למטה למעלה] תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by yaron@,

שלום רב, אני מעוניין במסך רחב 19 אינץ שיתאים לכרטיס מסך HD 4670 במינימום מחיר. תודה, ירון.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by Baz34,

היום התקנתי את המסך, והתוצאה פשוט מדהימה, שאלתי מתייחסת לאופצית טמ"פ הצבע, משום מה אין לי אפשרות לבחור את האופציה של sRGB (אופציה אפורה). האם נדרש לבצע פעולה כל שהיא לאפשר את האופציה הנ"ל? אני מניח שהוא פעיל רק בחיבור RGB ולא DVI אם אכן כך, איזה מן האופציות עדיפה יותר, ראיתי שבביקורת שביצעו דיברו על האופציה הזו כעדיפה. אודה מאוד לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  16. שלום ! אני מחפש מסך 19" , שישמש לצרכים כלליים - אינטרנט ותוכנות למיניהן. אני לא גיימר, ולא רואה סרטים במחשב , כך שאין צורך להתעקש על זמן תגובה של 2 MS , וגם אין צורך במסך רחב . התקציב - עד 1800 ש"ח . מועמדים : LG 1932 BENQ 93gx Hyundai Q90 / L90 יש המלצות נוספות ? מישהו יודע איפה ניתן לראות את המסכים של יונדאי באיזור חיפה ?

17. Started by most,

שלום ראיתי שיש כל מיני סוגי פאנלים יש איזה סקירה עליהם? מדריך למתחילים? איך המסך DELL LCD 17" E177FP ? איך אני יודע איזה פאנל יש לו?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by אלוןפ,

אני מחפש מסך LCD 19# והתרשמתי מ2 הכתבות שהיו פה לגבי השוואה בין מכי 19# . התרשמתי מהביקורת של סמסונג 971P סמסונג. הבנתי שהוא בס"כ יותר ממולץ מה 932B ,אך מה תקן TCO ? יש לו בכלל? חיפשתי בחנות כי רציתי לקנות LG L1900R ולא מצאתי בנתוני יצרן ולא בתור מדבקה שיש בד"כ על פנל של המסך. הבנתי שהתקן הכי טוב ואחרון הוא TCO-03 ,והוא יותר מחמיר מה MPR2. האם זה נכון? אני לא צריך מסך למשחקים אבל מסך שימזער לי את הנזק הנגרם לעיניים מהקרינה.... מי היבואן הרישמי של סמסונג ? והאם האריות היא ל3 בד"כ? אשמח אם תענו לי על השאחות תודה

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  19. Started by assaf990,

ברשותי 2 מסכים כאלה משומשים. אני רוצה לדעת איזה מהם עדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by gman_il,

הי חברים. למישהו יש את המסך? יכול להמליץ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  21. אני לא מעוניין לפתוח פה דיון בנושא GLOSS בעד או נגד. המסך היחיד שנראה לי טוב הוא ה- LG L227WTG , מעבר לזה עוד לא ראיתי משהו טוב. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by okarmi,

שלום לכולם, אנחנו מחפשים לקנות שני מסכים. אני מניח שהם יהיו מאותו סוג. התקציב לכל מסך הוא באזור ה1000 שקל. מסך 1: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - עריכת וידיאו. מסך 2: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - לייט גיימינג (מעט משחקים של לפני כמה שנים, לא חשוב סופר איכות). כיום, אנחנו עובדים עם מסכי 17 אינצ' - נשמח להגדיל למסך באזור 22 אינץ. עדיפות למסך רחב. בטווח מחירים זה ההמלצות בפורום הם על ה DELL U2312HM. האם זה מתאים לצרכים שלנו? או שעדיף לחסוך ולקחת את ה U2211H? אשמח לשמוע המלצות ולאו דווקא על דגמים אלו. האם שווה לקחת מסכים מדגמים שונים לכל מחשב? תודה!

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  23. הי, אני מעוניין לקנות מסך חדש שיתאים לדרישות הבאות: גודל בין 21 ל23 אינץ (כולל) חיבור HDMI יצירת חוויית משחק גדולה במשחקי מחשב חדשים שיהיה LED תקציב של עד 1200 שקל, העדפה לסביבות האלף. יש לי כרטיס מסך GeForce GTX 550 Ti במקור רציתי לקנות AOC i2353Fh אבל לפי דיונים שנפתחו עליו כאן בפורום ראיתי שהוא לא איכותי, ושהוא לא משתווה למספר מסכי DELL, אבל כשבדקתי את הדגמים האלו של דל ראיתי שיחס הניגודיות שלהם על הרצפה ולחלקם אין חיבור HDMI. בקיצור, אשמח לקבל המלצה, תודה!

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by newyork3,

שלום ברשותי מסך LG 194WT (רחב). יש לי ויטסה במחשב שפירטמתי אותו. כאשר המסך מוגדר להיכבות אחרי 10 דקות הוא לא נכבה. ניסיתי לחפש דרייבר למסך לווינדוס ויטסה ולא מצאתי. מישהו יוכל לעזור? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by firebirdrc,

מישהו במקרה יודע מה צריך לעשות כדי להכנס למסך טכנאי במסכי סמסונג? או אולי לינק לאתר ברשת ששם זה כתוב?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים