עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by g0884,

איך הוא יחסית ל T240? ראיתי בעיתון שמוכרים אותו ב- 1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  2. מחפשת מסך טוב לסרטים במיוחד וגם משחקים (san andress וסימס במיוחד) בטווח מחירים של 1300-1500 מחפשת איכות וגודל אם יש משהו טוב אז אולי מוכנה להשקיע יותר אני ממש אשמח שתעזרו... תודה =]

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  3. Started by ilstockman,

ומה המחיר שלו בארץ?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  4. Started by roi777,

שלום! אני צריך עזרה בקנית מסך בסביבות 19" או יותר תקציב של בערך 600 ש"ח. זה מיועד בעיקר לכתיבה ב WORD וגלישה באינטרנט. האם אפשר למצוא משהוא סביר בתקציב הזה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  5. הכוונה שלי היא לקנות דגם עם רמקולים מובנים, שישמש גם כטלויזיה עם TV BOX, שיהיה די זול ואין לי ציפיות גבוהות ממש בקשר לאיכות, סה"כ מסך סביר קצת למשחקים בעיקר PRO EVOLUTION וטלויזיה דרך ממיר דיגיטלי. הדגמים והמחירים הבאים הם האפשרויות בערך, ואני לא יודע אם שווה לי להשקיע בדגם יקר אם לא יהיה הבדל משמעותי באיכות: Chimei 228D ש"ח 995 AOC 2219P2 ש"ח 1,425 AOC 2217PWC ש"ח 1,350 Asus MW221C ש"ח 1,377 Asus VW222U ש"ח 1,090 חשבתי שהכי עדיף לי, גם כי זו חברה מוכרת יותר את אחד מדגמי ה- אסוס. מה אתם אומרים ? (ובבקשה בלי הצעות לדברים אחרים כי אין ממש משהו אחר שיתאים לדרישות ובתקציב חוץ מחברת מדבקה או רמקולים בנפרד)

6. Started by MagnuM_47,

שלום אני מעוניין לקנות בקרוב מסך רחב ואני רוצה המלצות. אני רוצה 22 אינץ' ורצוי שיהיה של חברת SAMSUNG רוב הזמן אני מריץ משחקים כבדים על המחשב, ובחודשים הקרובים אני ישדרג את הכרטיס מסך שלי גם- האם כל כרטיס מסך שאני אקנה ינצל את המסך? תודה לעוזרים. ד"א אני קונה באתר הזה: http://www.newegg.com/

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  7. בדפדפן . היי במסך רחב דפי האינטרנט מופיעים צרים ,האם יש אפשרות להגדיל את מסך הדפדפן באופן קבוע , או שיש דרך טובה לגלוש במסך רחב שהתצוגה תתפרס על כל המסך. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by eliau21071981,

הבנתי שזה משפר את מהירות התגובה אבל לא הבנתי איך אני מפעיל את זה? ולמה הוא נכבה לי אוטומתית כאשר אני שם על 1024X768 יש ריבוע כזה באמצע והוא רושם לא רזולוציה ממלצת ונכבה אחרי דקה

9. יש לנו מסכים כאלו במשרד ונראה שהם מתפקדים סבבה. האם יש איזשהו מאפיין נסתר שאני לא רואה על פני השטח שכדאי לדעת לפני שאני קונה כזה מסך גם הביתה, לאותם שימושים (שרטוט AUTOCAD, RAVIT, 3DMAX, פוטושופ וכד')? במשרד לא מצאנו בהם שום פגם... והם זולים, פחות מ-1000 ש"ח...

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by PipOd,

אהלן, אני רוצה להתחדש במסך מחשב חדש , אני עם מסך 19 רחב ואני רוצה משהו יותר גדול שיאפשר לי לעבוד בכמה חלונות במקביל. אני חושב מסך 22 או 23 מבחינת הגודל , מעוניין לחסוך ולקנות מסך טוב . מבחינת שימושים אני לא משחק במשחקים, בעיקר גלישה וכאלה. אשמח להמלצה למסך באיזור הגג 600 שקל במידה וזה אפשרי .. כמו כן איך המסכים האלו? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12165 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12321

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by eladh16,

שלום יש לי את ה t220 של samsung. שאלתי היא, האם אפשר לנקות את הצג עם קצת תרסיס לניקוי חלונות ומגבת עדינה? האם מומלץ? לא ישאיר סימנים?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  12. הם נראים מסכים ממש טובים... בגדלים 20,21,22 אינץ' לסירוגין (נדמה לי יש גם 24 אבל זה עולה הרבה) מסך רחב, 6MS... נראה מצוין יש למישהו עוד פרטים, והאם יש בארץ? האם אמורים להגיע בקרוב? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  13. Started by Baz34,

היום התקנתי את המסך, והתוצאה פשוט מדהימה, שאלתי מתייחסת לאופצית טמ"פ הצבע, משום מה אין לי אפשרות לבחור את האופציה של sRGB (אופציה אפורה). האם נדרש לבצע פעולה כל שהיא לאפשר את האופציה הנ"ל? אני מניח שהוא פעיל רק בחיבור RGB ולא DVI אם אכן כך, איזה מן האופציות עדיפה יותר, ראיתי שבביקורת שביצעו דיברו על האופציה הזו כעדיפה. אודה מאוד לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  14. שלום, ראיתי המון חומר על מסכים למשחקים, סרטים וכו', אבל העניין של טקסט די מוזנח. עד כמה איכותי הטקסט לאחר pivot (הטייה של 90 מעלות), שאמור לתת הרבה מרחב אנכי?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  15. שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מסך LCD בגדול 32 או 37 אינצ' עם עדיפות למסך 1080, אך אם לא קיים אז מסך 720. המסך יהיה מחובר כמובן למחשב, מה שאומר שהמסך יהיה גם למשחקים, וגם סרטים וגם לצפייה במסמכים. התקציב, כ-8 אלף. אני מקווה שיש מספיק מידע, אם אין אשמח לדעת מה עוד אתם צריכים בשביל לעזור. תודה מראש, Dj-L@g0la5

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by chaim_f,

שלום אני מבקש המלצה למסך 24 עד 1500 ש"ח צריך שיהיו צבעים אמיתיים/מסך איכותי (אם יש עדיף למסך קריסטלי) אם יש משהו קצת יותר מ - 24 בתקציב, זה גם מתאים

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by aracer,

אני מחפש מסך רחב 20 אני מעדיף בסביבות 1300 שקל. מה אתם אומרים על BENQ FP202W. המסך הוא פחות או יותר להכול משחקים סרטים וטקסטים אבל יותר למשחקים

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by ATL321,

מישהו מוכן להגיד לי?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by Ferrari599,

כל כמה זמן הלגדיר את הפעלת השומר מסך? כל כמה זמן להגדיר כיבוי של המסך?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  20. היי אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל של אסוס לצורך מחשב וקונסולה. אשמח לשמוע את דעתכם בהקדם (מה ההבדלים בינם, איזה עדיף לשימושים הנ"ל וכו'). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by ofer40,

היי אני עדיין עם מסך CRT 17 אינץ' ואני מתלבט אם לקנות מסך LCD במקומו. המחשב גם מחובר לטלוויזיה 32 אינץ' כך שאני לא צריך מסך למשחקים וסרטים. על מה הייתם ממליצים לי ללכת? האם כדאי לי ללכת על מסכי 22 אינץ' שהם כולם עם פאנל TN או שאולי כדאי לי לוותר על 2 אינץ' לטובת מסך 20 אינץ' עם פאנל איכותי? השימוש יהיה בעיקר גלישה וקריאת מסמכים לכן רצוי שהמסך יציג טקסט ברמה טובה מאוד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  22. שלום לכולם במסגרת לימודי הנדסאי תוכנה נתבקשתי להכין עבודה על ההבדלים בין מסך LCD ל- CRT מבחינת הנושאים להלן: מאפיינים,מחירים,אופן עבודה,צריכת חשמל,יתרונות\חסרונות,תדר סריקה אופקי\אנכי ותדר רענון,גודל פיקסל,רזולוציה,בעיות נפוצות,הקשר בין כרטיס המסך למסך ומדדים להערכת מסכים. **כל חומר מכל אתר אינטרנט, פורום או ספר מקצועי בנושא עשוי לעזור,אציין כי מצאתי חלק מהדברים אך אני מחפש להרחיב את הכתיבה שכן העבודה צריכה להיות בגודל 5-7 עמודים. תודה אבירן.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by yohna,

אהלן, נהייתה לי היום בעיה ממש מוזרה במסך, המסך מושחר ולא משדר תמונה אך מזוהה על ידי המחשב (הוא משמש כהרחבה של המסך הראשי שלי..) הנורה שלו בנוסף מהבהבת בירוק. ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל ומכבל הVGA אך ללא הצלחה. אם אפשר עזרה אעריך את זה מאוד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by ofekd23,

קניתי היום מסך W2253TQ אני מרוצה ממנו מאוד הוא יפה והכול אבל נירא לי שיש לי 2-3 פקסלים מתים בגלל שהוא מסך איך אני יוכל לזהות? אני לא מצליח מה אני ייעשה ?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  25. Started by jazzman,

דיברתי עם החנות LCDTV, כרגע אין להם במלאי, אך יכול להיות שיביאו אותה בשבוע/יים הקרובים (בזכות זה שהסברתי לו שהרבה רוצים לראות את הדגם הזה). ככל שיתקשרו יותר אנשים בימים הבאים הם יביאו את הדגם לתצוגה יותר מהר!! המספר שלהם 1800303050, ותבקשו את ברק (כתובת: הלפיד 15 ק.מטלון פ"ת)

• 5 תגובות
    • 862 צפיות