עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by נמשל,

שלום, קיבלתי הצעה לרכישת המסך הזה ב-2450 ש"ח. http://zap.co.il/model.asp?model_id=681569 איך המסך הזה? איך הוא בהשוואה לדל 2407 (גם הוא 24 אינטש)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ofiry,

תקציב עד 1000 ש"ח פאנל IPS, איך זה נראה לכם U2412M : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. על הדל קורא המון סקירות (חיוביות) ברשת ובאתר. על הפילפס נאדה . עניין של שיווק , פירסום ,שוק בארץ ? אשמח לקבל חוות דעת לכאן או לכן למסך חדש למחשב שלי (כיום בעליו הגאים של ה DELL 2007FP ). תודה, מראש, דרור .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ערב טוב ברצוני לרכוש מסך מחשב של DELL, ומתלבטת בין 24 אינש ל27 אינש. אני מעוניינת לגלישה תכתובת ומיילים בחנויות מחשבים לא מצאתי מסך 27 אינש עובד, אלא באריזה בלבד מידות השולחן שלי הם 1.60X70 מה יותר מומלץ לפי מידות השולחן מהו המרחק הרצוי בין המסך לעינים של הגולש האם המקלדת תוכל להיות על השולחן כאשר אני רחוקה מהמסך והשולחן לא רחב במיוחד. האם ידוע לכם על חנות מחשבים שאוכל לראות מסך כזה בתיפעולו? תודה נישה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Yoni991,

שלום אני מחפש מסך מחשב 24 אינץ בתקציב של עד 1800 שקל מסך FULL HD עם כניסות DVI וHDMI מקסימום 5MS, מינימום 10.000 ניגודיות המסך למשחקים ולצפיית סרטים תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אשמח לקבל הצעות למסכים כולל הדברים החיוביים בהם והשליליים . אשמח לקבל קצת הסברים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  7. Started by ליאורפ123,

תקציב בין 700-1000

8. הי, אני מחפש מסך מחשב 23' - 24' אינץ עם רמקולים עד 1500 ש"ח. צריך שיראו טוב גם מהצדדים כמובן, יש מקרים שבהם מציגים לכל העובדים וצריך שיראו טוב. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by Candy,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את מסך המחשב שלי שהוא עדיין CRT (כן כן..) למסך LCD כלשהוא.. מירב הזמן שלי במחשב היא גלישה, תכנות ועבודה ופחות משחקים.. מה שכן הייתי רוצה לנצל את הקנייה כבר למעין טלוויזיה בחדר. מפאת המרחק של המיטה מהמיקום של המסך אני חושב שאני צריך מסך 24". קראתי הרבה בפורום וראיתי כמובן את הממלצות על ה-Dell שמבחינתי יקר מדי בשביל המטרה. רציתי לדעת עד כמה משתלם יהיה לקנות מסך 24" טוב כלשהוא, ולהוסיף לו TVBOX רק כדי למלא את מטרת הטלוויזיה? אם זה יכול לצאת כדאי, איך עובד כל עניין הסאונד? יש לי מערכת רמקולים שמחוברת למחשב וכמובן כל הרעיון הוא לראות טלוויזיה גם כשהמחשב דלוק, האם ה-TVBOX פותר לי גם את זה ? וכמובן לסיום, המלצות לבחירת המסך/TVBOX יתקבלו ביותר מ…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  10. שלום פורום מסכי מחשב החלטתי לקנות מסך מחשב 24" אינץ' (לא טלוויזיה, כי מסכי מחשב פשוט יותר איכותיים) ולתלות אותו על הקיר מול המיטה שלי... המרחק בין המיטה לקיר הנגדי הוא 2 מטר בערך הייתי אומר... במסך אני אשתמש למשחקי XBOX360 וכדומה, וגם אצפה בו בסרטים בעזרת המחשב\XBOX360... התקציב שלי, עם כל הפלוסים (ז"א מקסימום), הוא 3000 שקלים... יש המלצות למסך איכותי? שמעתי על ה2408WFP, אבל הוא עולה 3100 שקל לקושחה הישנה, כשפעם הקושחה הישנה עלתה אפילו 2800 שקל... הקושחה החדשה בטח תקפיץ את המחיר אפילו עוד יותר... תודה מראש! :-*

11. שלום רב, שאלתי בקשר לדגם הנל. מחפש מסך נוח ופשוט למשחקים ולצפייה בסרטים, בסדר גודל מחיר של בין 600 - 700. האם המחיר והמסך משתלמים? לינק לדגם (אומנם אני לא קונה דרך שם, אלא במקום אחר, רק לצורך השוואה): http://ksp.co.il/?uin=26737 תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by merstik,

אני מחפש מסך מחשב לגיימינג וסדרות בגודל של 24" בתקציב של סביבות ה-1300ש"ח. המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by TerMiT_BoY,

אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מסך מחשב 24". התקציב הוא עד 1000 ש"ח. אין דרישות מיוחדות. תודה מראש, טוני

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. Started by arpaz,

1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 2000 ש"ח חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): חריגה של 400 ש"ח מקסימום. אם יש הבדל רציני אפשר להוסיף עוד. 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב כבדים, סרטי HD ,גלישה באינטרנט 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? הנוכחי - HD 5850 OC (אם אתם לא יודעים מה הכרטיס שבידכם העזרו בתוכנה EVERSET הסבר לתוכנה פה!). 4. בקשות מיוחדות - תליה על הקיר \ ארגונומיה וכו'. 5. גודל מסך רצוי: 27" *הערה: אני מבקש מאנשים שיותר מבינים להגיב כי אני רוצה לקנות מסך טוב שיחזיק לי להרבה זמן גם למשחקים כבדים וגם לסרטים באיכות גבוהה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yotamavi,

שלום לכולם. קניתי מסך מחשב 27 קעור של סמסונג FHD מדגם C27R500 אבל ממש התאכזבתי מהאיכות בחיבור למחשב נייד מק (צבעים לא מציאותיים, פקסול של טקסט באתרים, מעייף מאוד את העיניים). אשמח להמלצות על מסך 27, בעדיפות לרזולוציה גבוהה יותר מ-FHD עד אזור ה-1500 ש"ח שמתאים מאוד לעבודה משרדית.

16. Started by yoave,

אשמח להמלצה מסך 27 אינטש טוב עדיפות לסמסונג או DELL עם יציאות HDMI , DVI ורמקולים תודה לעוזרים

17. Started by RonCohen,

בהתחלה רציתי לקנות את הU2711 של דל אבל עקב בעיית תקציב אז ירדתי ממנו והחלטתי לבדוק עוד אפשרויות אבל אני לא מוצא שום מסך טוב בסביבות ה26-27 אינצ' שעולה עד 2300 שקל למשחקים זה או זה או לקנות 3 מסכים אבל זה יצרוך תקציב בסביבות 5000 כולל כרטיסי מסך שיעמדו בשלוש מסכים...

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by ron-d,

מישהו מכיר / ממליץ על המסך הזה ? http://ksp.co.il/?uin=19094

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by debil,

בלי קשר לפוסט הקודם, אני רואה בזאפ שיש כמה וכמה דגמים בארץ של מסכי 27" שנמכרים בפחות מ 2500 שקל, רציתי לדעת האם יש איזה דגם מומלץ שמגיע עם IPS נורמלי וארגונומיה כללית נוחה ששמעתם עליו המלצות טובות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by -Tal-,

היי, אני מחפש מסך מחשב עבור עבודה מהבית, גודל רצוי 27״. תקציב - 1500 שח עם חריגה קטנה. בעבודה אני עובד עם 2 מסכים של דל בגודל 27״ וזה מעולה. מפאת מקום בבית (ותקציב), לא אקנה שני מסכים. אשמח להמלצות תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by afik567,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב 4K בגודל של 27-28 אינצ'. שמעתי שמסך 4K בגודל הזה לא כל כך מומלץ אבל לא הבנתי למה. חשוב לי שתהיה אפשרות לסובב את המסך ב90 מעלות. אני לא החלטתי מחיר, אבל כמה שפחות. מעדיף ips. חשבתי על LG 27UD68P, בארץ הוא עולה כ3000 ש"ח ובאמזון £300.00 . כתוב שיש 25% הנחה, האם ניתן לדעת עד מתי? מה בנוגע למשלוח לישראל, אף פעם לא הזמנתי מאמזון, ומה עם האחריות? תודה

• 14 תגובות
    • 8.6k צפיות
  22. שלום חברים , מחפש מסך מחשב עבור 70% גלישה באינטרנט , 30% אחוז משחקים. המסך יחובר למחשב חדש ,גימינג בסיסי (כ.מסך ATI5750) כאשר לפי מה שהבנתי לא מומלץ ללכת על מסך בעל רזולציית FHD. מבקש לדעת איזה דגם מומלץ (אני מניח 22 אינץ בלבד) יכול לבוא בחשבון בתקציב של עד 1000 שקל למטרה זו. תודה מראש, דרור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gluz,

שלום, רציתי לקבל המלצה למסך מחשב LCD בין 800 ל 1200 ש"ח טוב. אבא שלי מבוגר כך שהוא הולך להשתמש ברזולוציה נמוכה. השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית (בעיקר אינטרנט). למרות שהנכדים משחקים כל הזמן במשחקי און ליין במחשב. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  24. היי, אשמח להמלצה דיי דחופה לגבי מסך Widescreen Ultra-Slim המסך הוא של dell דגם S2440L מסך בעיקר לגיימינג וצפייה בסדרות האם הוא מתאים לכך?

25. Started by danshimsh,

שלום רב, אני עוסק בתיכנות ובמקום עבודתי הקודם היה לי מסך Eizo 19 inch המסך היה מסך מרובע והייתי מאוד מרוצה חיפשתי בזאפ וראיתי שיש מסכים מרובעים תוצרת Eizo הם יקרים מאוד לדעתי, בסביבות 2000 שקלים חדשיים מה שמפריע לי הוא שמה שראיתי שם שיכול לעניין אותי היה מסך שתומך ב dvi אבל אינו תומך ב hdmi אם משקיעים סכום כה נכבד, האם חא כדאי לחפש מסך עם הטכנולוגיה החדשה ביותר ? שאלתי היא, האם חוסר התמיכה בhdmi, שהוא תקן חדש יותר, הוא משמעותי ? או שאין הבדל משמעותי באיכות? בברכה דן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים