עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by robin7,

יש לי כרטיס של Geforce fx5200 ומעונין לקנות צג חדש שלViewsonic 930 לדוגמא. האם כרטיס זה יכול להתחבר דיגיטלית לצג? האם זה משמעותי? להחליף כרטיס? הצחשב שלי נוא פנטיום 4 בין שנתיים.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by 6600GT,

שלום לכולם! אל תדאגו, כל אלה שקופצים שטחנו את הנושא... עברתי על הפורום וראיתי את כל הדיונים בנושא מסכי 19 עד 1500 שקל. הבעיה היא שנראה שההמלצות מאוד מגמתיות- אותם 2-3 אנשים ממליצים תמיד על אותם מסכים, כך שנראה שזה לא ממש מדיון אובייקטיבי. יש סיכוי לקבל המלצה על מסך מסוים ממספר אנשים? או לפחות דיון על היתרונות של כל מסך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  3. ברור שבמסך "19 הטקסט גדול מ"17 כי זה אותה רזולוציה ומסך "22 רחב עדיף על "20 רחב שניהם אותה רזולוציה אבל אם מה שקובע את גודל הטקסט הוא גודל הפיקסל אז מסך "19 שבו גודל הנקודה בסביבות 0.294 הטקסט ייראה הכי גדול וברור אפילו יותר ממסך "24? ואני לא מתכוון לשטח מסך הכי גדול אלא לטקסט הכי נוח לקריאה בלי לשנות DPI ומשחקי זום

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by שיקאגו,

שלום, אני בדרך לקנות מסך חדש לשימוש ביתי , פה ושם סרטים, ובעיקר בעיקר סתם לגלישה באינטרנט ואני רוצה להתעייץ לגבי כמה סוגיות, א) איזה גודל הכי בריא לעיניים, אין לי בעיות בעיניים (טפו טפו) והכל טוב ויפה אבל כששאלתי תח'ברה חלק אמרו שהכי טוב 22 אינץ' וחלק אמרו ש-22' זה גדול מדי וקשה להתרגל, אז מבחינה בריאותית, האם יש משמעות כלשהי? ללכת ל 20, 22? מה מי וכו' ב) איזה מסך עדיף MAT או GLASY, גלאסי זה עם הציפוי זכוכית כמו של LCD טלווזיה ומאט זה בלי זה. השיקול הראשוני הוא מבחינת בריאות עיניים, השני הוא נוחות, בהתאם לצרכים. מצפה להסברים עיניינים, תודה

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  5. בוקר טוב חברה. הגיע המסך אבל לצערי הכבל שמחבר לחשמל לא מתאים.. ולא ראיתי שהגיע מתאם כלשהו. אז איך לחבר לחשמל? אפשר להשתמש בכבל של המסך קודם שלי או שזה יכול לגרום לנזק?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  6. Philips 240BW8EB Chimi 222H Sumsung 2043 הייתי רוצה המלצות והן ביקורות לגביי המסכים האלו שכן הבנתי שהם "האיכותיים" מבן פנאלי הTN, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות השימוש העיקרי: גלישה באינטרנט, סרטים, משחקים, קצת פוטושופ, בעצם הכל. הקריטריונים שלי הם: מסך שלפחות יהיה "22 כי אני אוהב לראות סרטים במיטה שזה בדיוק מול המחשב שלי. איכות התמונה תיהיה טובה ככל האפשר (שכן התקציב הוא לTN) שמשחקים ירוצו טוב עם כמה שפחות מריחות. (ברשותי 8800GTS) איכותי שיחזיק לכמה שיותר זמן.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה ה-vs vp930 שלי קצת "גוסס" לוקח לו איזה חצי שעה להידלק ואני חושב שהוא בקרוב יהרס לגמרה. אני מבין שאותו דגם כבר אי אפשר להשיג ובכלל בעייתי להשיג מסכים היום מסכים עם פאנלים איכותיים. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בכל זאת התקציב 2000 ש"ח אם צריך אפשר גם לחרוג קצת. תודה.

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  8. שלום, אתמול קניתי את הסמסונג החדש דגם P2370, חיברתי את המסך, הוא יפה והכל אבל הזויות צפיה שלו נוראיות, אני זז טיפה ימינה והצד השמאלי של המסך ניהיה לי חשוך, טיפה שמאלה ואותו דבר קורה, האם הDELL 2209WA יותר טוב מהמסך הזה מבחינת זויות צפיה וניגודיות? אשמח לתשובה כי אם כן אני יצטרך להחזיר אותו היום, תודה

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  9. יש לי מחשב ישן מלפני כ-6 שנים (P4-2.4G) עם כרטיס מסך MX440 (סדרת Geforce 4). האם המחשב/הכרטיס מסך יעבוד עם מסכי ה- LCD הרחבים החדשים (למשל '22 עם 2ms)? חג שמח, טל

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  10. שלום , אני מחפש מסך מחשב בגדלים של מ 19 עד 22 - לעבודה שוטפת כולל משחקים , אינטרנט , סרטים וכו' אני לא בטוח מה עדיף , אז כרגע אני יותר בכיוון של 20 רחב. הדגם הראשון שמצאתי הוא T200HD של sumsung , אבל הוא עושה רושם של דגם זול ולא איכותי (ופה תגיע הדעה שלכם). השאלה הנוספת היא מה העניין של הפנאלים? חלק מהמסכים שאני מוצא הם TN ובחלק האחר פשוט לא כתוב , אז מה הרעיון? תודה רבה לעוזרים... * נכון שרשמתי עד 1500 , אבל אם תמצאו לי משהו איכותי ב 2000 + , סבבה.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  11. טוב אז ככה. המסך רחבSamsung 19 LCD 931BW http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20129 כמה שאלות: המסך עצמו מומלץ? מסך 19" רחב [הסמסונג שכתבתי למעלה], הוא קטן מדי, כאילו בגובה שלו? יש לי עכשיו מסך 17" CRT והגובה שלו הוא מספיק בשבילי, אז כמה הבדל יהיה בגובה בין שתי המסכים? ואם אני ישחק בו משחק שלא תומך במסך רחב אז זה ימתח או יהיו בצד שוליים שחורים? ואם זה נימתח, האיכות גרועה\מגעילה? ושאלה אחרת, נכון אומרים שמסכים רחבים טובים לסרטים בגלל שכשאתה רואה סרט במסך רחב אז השוליים השחורים למעלה ולמטה מתבטלים ואתה מקבל יותר שטח לרוחב? אזז... אם יש לי סרט במחשב עכשיו [מסך 4:3 רגיל], שהכתוביות אצלו מובנות והכתוביות מופיעות על השוליים שלמטה כמובן, אז מה יקרה כשאני …

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by reyrey_200,

שלום, כנראה שבימים הקרובים אני אקבל PS3. הייתי אצל חבר וראיתי את האיכות על מסך HD וראו פצצה [במקרה שלי GTA IV] !!!. נכנסתי לזאפ וראיתי שמסך HD 20 אינץ' עולה בסביבות 1800-900 ש"ח. אז חשבתי אולי אפשר ללכת על מסך מחשב שהוא תומך HD עכשיו השאלה שלי היא האם המסך שהזכרתי בכותרת תומך בHD ? ראיתי עוד 2 מסכים נחמדים של ASUS האם גם הם תומכים ב HD ? Asus VW222U Asus MW221C ואיך הביצועים שלהם לעומת הסמסונג והשאלה הכי גדולה אם 22 אינץ' יספק אותי לPS3 ?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  13. טוב, אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקר חשבתי על המסך הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6750&perur=2&t=19&c=405 מכיוון שבאג הורידו את המחיר שלו ל-600 עד מחרתיים. מה אתם אומרים עליו? ואיך 2 אלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6242&perur=2&t=19&c=405 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6239&perur=1&t=19 איך הם בכלל ובהשוואה למסך הקודם? תודה.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by erezs,

היי אני מעוניין לקנות מסך 22-24 אינץ' בתקציב של עד 1500 שקל. אני בעיקר רואה סרטי HD וסדרות באיכות HD וגולש באינטרנט ומידי פעם משחקים אבל לעיתים רחוקות. האם זה תקציב הגיוני או בכלל לא? תודה!

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  15. שלום. אני רוצה לחבר את המסך שלי למחשב הנייד שלי אבל הכבל של המסך הוא DVI והיציאה של המחשב היא VGA, אני יודע שיש מתאמים, השאלה שלי אם הם דופקים או משנים את הרזולוציה, לנייד שלי יש רזולוצית HD, אם אני אחבר אותו למסך אני אראה את אותה הרזולוציה ואותה החדות כמו שאני רואה במסך של הנייד? תודה.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  16. Started by lipa,

http://www.thetechlounge.com/article/384/Dell+W3207C+32+LCD+HDTV/

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by ledan1991,

קניתי את המסך הנ''ל. שהוא בעצם גם מסך מחשב וגם טלויזיה. אני חיברתי אותו בתור טלויזיה בחדר. הבעיה היא שהרמקולים המובנים מאוד מאוד חלשים ובקושי שומעים! מה אני יכול לעשות? לקנות רמקולים חיצוניים? איזה אפשרויות יש לי? אנא עזרו לי בבקשה! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  18. הי, אני מעוניין לקנות מסך חדש שיתאים לדרישות הבאות: גודל בין 21 ל23 אינץ (כולל) חיבור HDMI יצירת חוויית משחק גדולה במשחקי מחשב חדשים שיהיה LED תקציב של עד 1200 שקל, העדפה לסביבות האלף. יש לי כרטיס מסך GeForce GTX 550 Ti במקור רציתי לקנות AOC i2353Fh אבל לפי דיונים שנפתחו עליו כאן בפורום ראיתי שהוא לא איכותי, ושהוא לא משתווה למספר מסכי DELL, אבל כשבדקתי את הדגמים האלו של דל ראיתי שיחס הניגודיות שלהם על הרצפה ולחלקם אין חיבור HDMI. בקיצור, אשמח לקבל המלצה, תודה!

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  19. אני צריכה מסך בגודל 26 אינטש, הוא ישמש בעיקר לקריאה מרובה ולצפיה בסרטים (HD) ובטלויזיה 2500 4000ש"ח . תודה לעוזרים ושבוע טוב [br]פורסם בתאריך: 19.04.2009 בשעה 21:19:13 סליחה על ההקפצה, אשמח לתגובההתקציב גדל ל3000.. יום טוב.

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  20. יש ברשותי את המסך LG L1970HR מצב מסך: מצב מכני תקין לחלוטין פיקסל אחד שרוף. נימצא מתחת לשורת כתובות (Firefox) ימינה מהמרכז. רב הזמן בכלל לא רואים אותו. כמה לדעתכם שווה המסך?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by Trin1ty,

שלום אני מחפש מסך מחשב בשביל אחותי שיוחבר לממיר HOT שימושים : יוחבר לממיר HOT , סרטים , קצת משחקים קלילים אבל בעיקר צפייה בTV עכשיו יש לי 2 שאלות : הבנתי שיש מסך טלווזיה בגודל 24-22 אינץ שיכול להתבר למחשב .. אפשר לחרוג קצת בתקציב אם צריך ושווה.. 2) או שעדיף מסך מחשב רגיל בגודל 22 אינץ שיוחבר לממיר HOT ? דרך אגב אפשר פשוט לקנות כרטיס טלווזיה לשים במחשב ולחבר לממיר נכון? המסך יחובר לכרטיס מסך 8600 ומעלה ( עדיין לא החלטנו איזה כרטיס לקנות ) דרוש מסך HD READY רזו 1680-1050 (כרגיל ל 22 אינץ ומעלה )..

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  22. טוב כיוון שהבנתי שמסכים מומלצים עם פנאלים איכותים אינם ניתנים להשגה אני יורד מזה ומבקש המלצה למסך עם פאנל TN. מסך לשימושים מגוונים קצת מכל דבר. (סרטים, משחקים, אינטרנט, אופיס וכו...) מחיר 1500-1800 ש"ח. אשמח עם יהיה לינקים לסקירה על המסך המומלץ.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by starnet,

איך הכרטיס GeForce 7600 GT Extreme משתלב עם מסך זה אשמח לקבל חוות דעת

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by DODO14A,

שלום לכולם, אמרו לי להגיע לפורום הזה בשביל לקבל חוות דעת מקצועית ולכן זה מה שאני עושה הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא - GTX 980 G1 המסך שיש לי כרגע הוא מסך 1080P פשוט מאוד ב 500 שקל. מה שאני רוצה זה לקנות מסך חדש ויש התלבטות... קודם כל את הכרטיס מסך שיש לי כרגע אני לא מתכוון להחליף לפחות ב 3 השנים הקרובות אבל את המסך חייב. אני חשבתי ככה, קודם כל חשבתי לקנות את המסך - Dell UltraSharp LED IPS U2414H ולהשאר כמובן ב 1080P אבל אז ראיתי שיש מסך חדש יותר וגם יעבוד בעתיד מעולה כשאני אשדרג כרטיס מסך ( ל GTX 1080 G1 ), המסך החדש יותר - Dell LED S2716DG. מה אתם מציעים לי לעשות? …

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by avinatbezeq,

אני כנראה מתכנס על ה-T240. סיכמתי פה מה שלמדתי. אשמח לקבל תגובות. כל הדגמים פה 1920x1200 (או 1220) ו-24 אינטש או יותר. עד ה-=== פאנל TN, שהוא יותר מהיר אבל פחות מתאים לסרטים וכ"כ זוויות צפיה מוגבלות, כך שהמסך משנה את הצבע שלו כשמסתכלים בזווית. כ"כ שחור פחות "שחור". Samsung T240 - כ-1700 ש"ח. פופולארי מאוד. אורליאנס אומר שכמו ה-HP w2408h המומלץ ע"י prad.de שעולה כ-900 ש"ח יותר, רק עם רגלית פחות משוכללת, ולכן הרבה יותר משתלם. DELL e248WFP - כ-2100 ש"ח. בהשוואה ל-T240, לא מכיל HDMI ופחות נוח לכייל צבעים. Samsung T260 - כ-2300 ש"ח. אורליאנס אומר שהוא (וגם ה-T200 ו-T220P) לא מומלץ. Benq G2400W - כ-2500 ש"ח. פאנל TN. הרבה יותר מהיר. בעיות - פאנל TN שנחשב פחות טוב. ארגונומטריות …

• 3 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים