מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
ראיתי עליו ביקורות בסדר בזאפ ופה בפורום וקניתי אותו ב 1370 שקל כלל משלוח עד הבית הוא שווה את המחיר הזה? אני יודע שקודם צריך לשאול בפורום אם כדאי לקנות אבל זכיתי במקרה.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך מחשב חדש בוא נגיד כמה שיותר זול לא משהו מפוצץ שיעמוד בדרישות אני הולך לקנות מחשב עם כרטיס gtx 470 אני לא חושב שאני הולך לשחק משחקים ברזולוציות גבוהות של 1920 לכן אני מחפש משהו בינוני + שיעבוד בסבבה עם הכרטיס
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
הכוונה שלי היא לקנות דגם עם רמקולים מובנים, שישמש גם כטלויזיה עם TV BOX, שיהיה די זול ואין לי ציפיות גבוהות ממש בקשר לאיכות, סה"כ מסך סביר קצת למשחקים בעיקר PRO EVOLUTION וטלויזיה דרך ממיר דיגיטלי. הדגמים והמחירים הבאים הם האפשרויות בערך, ואני לא יודע אם שווה לי להשקיע בדגם יקר אם לא יהיה הבדל משמעותי באיכות: Chimei 228D ש"ח 995 AOC 2219P2 ש"ח 1,425 AOC 2217PWC ש"ח 1,350 Asus MW221C ש"ח 1,377 Asus VW222U ש"ח 1,090 חשבתי שהכי עדיף לי, גם כי זו חברה מוכרת יותר את אחד מדגמי ה- אסוס. מה אתם אומרים ? (ובבקשה בלי הצעות לדברים אחרים כי אין ממש משהו אחר שיתאים לדרישות ובתקציב חוץ מחברת מדבקה או רמקולים בנפרד)
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום רב. אני בדיוק מתעניין במסך חדש למחשב שלי,וחוץ מזה בעתיד תתבצע קניית מערכת חדשה אז אין משמעות כ"כ לכ.מסך שקיים כרגע. בדיוק שמתי לב שה2408 התחיל להגיע לארץ ביבוא סדיר לפנדה. ההבדל בינו ל2407 במחיר הוא כ-500 שקל. האם תכל'ס יש סיבה להשקיע 500 שקל יותר ב2408,איזשהם איכויות מדהימות(לגבי תוספת הHDMI שקיימת אצלו,אמרו שדווקא רואים פחות טוב דרך יציאה זו מהDVI) או משהו בסגנון ולוותר על ה2407(בהנחה שהוא קיים במלאי בפנדה היות שכבר די הפסיקו ליצרו)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קניתי את המסך מ ksp ב 1700 בהתחלה היה לו פיקסל אחד שרוף בדקנו בחנות אז לקחנו לבנתיים והיום קיבלתי אחד חדש. האריזה מגיעה אם כבל dvi-dvi חיבור dvi-אנלוגי כבל usb כבל חשמל ומין ספק ואפילו מטלית לניקוי וכמובן חוברת להתקנה ודיסק התקנה אם הדריבר והתוכנות magic tune ,natural color שאיתם מכוונים את הצבעים כי אי אפשר דרך המסך עצמו. למסך עיצוב יפה מאוד וכפתור מגע להדלקה וכיבוי ויש לו 2 יציאות usb בצד חבל רק שהם הפוכות. בעבודה באינטרנט וסתם במחשב פשוט נוח לעבוד איתו הצבעים חיים ומלאים וזווית הצפיה גובהה מאוד אפשר להסתכל מהצד כאילו אתה עומד מולו בסרטים רואים מצוין כמובן לא ראיתי מריחות. במשחקים מה שבדקתי זה פיפא 2007 ולא ראיתי מריחות ושיחקתי cs .16 בהתחלה ראיתי מין הילה אדומה כזא…
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רב. אשמח לעצתכם. יש לי התלבטות בין שני המסכים הנ"ל, תקציב לא חשוב. מה שחשוב שהייעוד הוא לעבודות גרפיקה ועיבודי תמונה, סרטים וכמובן אינטרנט. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. עניין הדילמה הוא: ב-VP2030B הפאנל הוא: MVA עם גודל נקודה 0.255MM, זוית צפיה 170 מעלות וב-VP2130B הפאנל הוא: PVA עם גודל נקודה 0.27MM, זוית צפיה 178 מעלות שניהם ברזולוציה 1200X1600 אילו מבינהם הייתם בוחרים? חשוב לי איכות צבעים, נוחות עבודה עם המסך, שלא יהיו מריחות במשחקים (לא כבדים) ובסרטים. ושיהיה נוח לעבוד איתו בעיבוד תמונות בפוטושופ וכו'. המסך שאותו אני מחליפה הוא LG F900B. כתבתי פה פעם הודעה כבר, אם התלבטות אחרת. אבל החלטתי לשנס תקציב טוב לקבלת מסך טוב ושאני אהיה מרוצה ממנו. התלבטתי גם עם ה-DELL 2007…
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אחים שלי ואני רוצים לקנות מתנה לאבא אבל אנחנו לא מבינים הרבה במסכים, ראיתי שיש נטייה לקטול את המסכים בגודל 20 אינטש כי הרזולציה שלהם היא 1600X900 ולא 1680X1050 כמה זה משנה? המסך הכי טוב שמצאתי שתואם לדרישות הוא http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726985 אם תיהיה סיבה מספיק טובה אפשר לחרוג מתקציב וגם לא חובה שזה יהיה LG אם יש משהו יותר טוב פשוט אצלנו בבית יש הרבה LG
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
יש לנו מסכים כאלו במשרד ונראה שהם מתפקדים סבבה. האם יש איזשהו מאפיין נסתר שאני לא רואה על פני השטח שכדאי לדעת לפני שאני קונה כזה מסך גם הביתה, לאותם שימושים (שרטוט AUTOCAD, RAVIT, 3DMAX, פוטושופ וכד')? במשרד לא מצאנו בהם שום פגם... והם זולים, פחות מ-1000 ש"ח...
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. איך ניתן להפעיל את USB שעל גב המסך ? צריך להתקין/להגדיר משהו ? הדבר השני שברצוני לדעת, האם ישנו מסך שהוא גם איכותי למחשב וגם ניתן לצפות בו בטלווזיה? לאא מממיר אלא סתם ערוצים כמו ערוץ 2 ו10 . זאת אומרת חיבור אנטנה, או שאפשרי גם בדרך אחרת? לדוגמה: Dell U2711 מתאים? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD 32 אינץ בעלות של עד 5000 ש"ח יש מבצע עכשיו על טלויזיות Hisense דגם: LCD3233EU מישהו שמע על ביקורות או יודע משהו על הטלויזיה ויכול לתת המלצות?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מסך 19, תקציב 1500 שח חשוב לי שיהיה לו חיבור DVI שימושיי הם אינטרנט קצת משחקים ויותר מאוחר (שנה) לימודים תודה.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי חברים אני בהתלבטות קראתי ביקורות על T240 והבנתי שהוא אחלה מסך מגיע עם שלל אופציות ולא נתקלתי באנשים שנתקלו בבעיות איתו.. השאלה האם יש יותר טובים בטווח המחירים של 1300 עד 1800 ? אם כן מה היתרונות שלהם לעומתו ?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מסך. מצאתי כמה מסכים במחיר שלי אבל יש כמה דברים שאני לא מבין בהם ואשמח אם תעזרו לי בבחירת המסך הטוב ביותר מבין המסכים קישור לרשימת המסכים או אם יש מסך אחר שאתם ממליצים עליו אני רוצה שהמסך יהיה 27 אינצ' שטוח (עדיף אבל אני פתוח ללראות אפשרויות נוספות) QHD ומעלה זמן תגובה 1M ומטה קצב רעונן של 144 ומעלה עד 1700 שח אני לא מבין ברזולוציה השימושים המרכזיים שלי הם משחקים וצפייה בסדרות וסרטים שהמסך לא יהיה של Lenovo, המסך הקודם שלי היה שלהם, הוא וכל המסכים החלופיים שהם הביאו לי התקלקלו אחרי שבועות אחד הדברים שאינני מבין הוא ההבדל בין QHD ו WQHD האם אחד יותר טוב מהשני למשחקי מחשב ולצפייה בתוכן? חקרתי ב…
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברה', את המחשב שלי קניתי אחרי המלצות שלכם, ואני מאוד מרוצה. הפעם אבקש את עזרכתם בכול הקשור למסך. אני מעוניין להחליף את הטנק שיש לי בחדר למשהו קצת יותר מעניין. חשבתי על Wide screen 24 אינצ' , כרגע עוד לא ניכנסתי לעומק העיניין ולכן אני רוצה לדעת מה אתם ממליצים בסביבות המחיר 1500 שקל. אני עובד עם פוטושופ, המון סרטים , וכמובן משחקים. יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 260 golden smaple . אגב, חשוב לי שמהירות התגובה תיהיה 2MS (לא חושב שכדאי להתפשר על זה). זה הכול בערך, מחכה לתגובות! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך של חברת Chi Mei אני מתלבט איזה גודל עדיף ההבדל הוא 200 שקל ככה שזה לא משמעותי. ה22 הוא מסך רחב וה20 מסך רגיל 22 איזה מסך יהיה יותר נוח לקריאה של מסמכים? השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, לא משחקים, לא סרטים. אני לא צריך את המסך האיכותי ביותר. 22 אינטש proview גם אופציה באותו מחיר מה עדיף? ויש את הXEROX שעולה 1800 , 400 שקל יותר אבל עם 5 שנים אחריות
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם MVA כמו ל X95F? האם צצו באופק מסכי 19" מומלצים עד 1600 ש"ח שאינם TN? ------------------ עריכה: שכחתי את http://www.flatpanels.dk/panels.php. אני לא בכושר... האם יש היכן להשיג היום את x95f? או אולי המלצה על מסך לא TNי עד 1600? אני מניח שאם מגדילים את התקציב ל 2000, יש את ה971 כן?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק הרבה ברשת ולכן הייתי רוצה לשחק עם 160hz האם הם יצאו מהמשחק?יש אותם בארץ?וכמה הם אמורים לעלות? וחשבוב לי מאוד גם איכות. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מסך S23A700D שקניתי בווולה שואפ ואחרי יום הופיע לי נקודה שחורה באמצע המסך והחליפו לי אותו עכשיו אחרי חודש שאחרי שקיבלתי את המסך החדש מהם יש לי עוד פעם נקודה שחורה בצד ימין למעלה במסך מה אפשר לעשות כדי להתקשר עליהם?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך 19 אינץ' עד 1200 שח. מכיוון שיש לי כרטיס מסך HD4850 הבחירה לניצול טוב הוא 19' . תקנו אותי אם אני טועה. אם כן יש שינוי בין 19 רגיל ל19 רחב מבחינה ביצועית של הכרטיס מסך.? אני מציין שהמסך לשימוש ביתי רגיל +משחקים. אנא עזרו לי ותמליצו לי על מסך איכותי ששוה את הכסף ונותן את הביצועים בתמורה לכסף. עדיפות למסך שחור להשלים את הסט.
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני קונה מחר מסך חדש ואני לא יודע מה עדיף . מבקש את עזרתכם בדחיפות .
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם קיים מסך עם הדרישות הבאות עד 2,000 ש"ח? דרישות: - 34 אינץ או יותר - מסך IPS - רצוי מאוד שלא יהיה רחב (כלומר 16:9) - רזולוציה לפחות 2k (יספיק לגודל כזה או שצריך יותר?) - קצב רענון לפחות 144 הרץ - שיתאים גם למשחקים מבחינת זמן תגובה (אני משער שמשהו כמו 1 ms?) - רצוי מאוד שיהיה אפשר לכוונן את המסך - מעדיף לא מ-TMS. רצוי מאוד שהרכישה תהיה בארץ, אבל אם תהיה ברירה אשקול גם מאמאזון. ברגע שממיינים לפי IPS וגודל מסך כזה, נראה שכמעט כל האופציות נעלמות. ראיתי את המסך של שיאומי, אבל הוא זול מדי, אז אני משער שזה בא על חשבון משהו.
-
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
- 2 followers
-
-
סמסונג 931BF או viewsonic vx922. ממש לקראת קנייה, מה עדיף ?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום חיברתי בעזרת כבל HDMI את הטלוויזיה למחשב. מסך המחשב מחובר עם כבל DVI. אך המחשב לא יכול להציג את התמונה בשניהם בו זמנית, כלומר אני צריך לנתק את הכבל למסך המחשב כדי לראות בטלוויזיה. יש שיטה או תוכנה שמעבירה את התמונה מיציאה אחת לשנייה? אני לא מעוניין שהטלוויזיה תהיה "המשך" של המסך אלא פשוט שאני אוכל להעביר את התמונה מהטלוויזיה למסך ולהפך. אם זה רלוונטי כרטיס המסך שלי הוא RADEON HD 6870
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחפש בעצמי וגם לקרוא בפורום לגבי מסכים אבל לצערי כבר איבדתי כיוון. עיקר השימוש שלי במסך הוא סרטים, משחקים ועבודות (גיימר בעברי) אני מחפש מסך 27' 1440 1 ms או 4ms 144Hz ips או Tn - בעיקר משחק משחקים בהם הגרפיקה יותר חשובה לי מהקצב רענון הכטיס מסך שלי הוא GTX1070 של Nvidia והבנתי שיש G-sync או freesync אבל לא הבנתי אם אני אראה ממשי בין הסוגים. אשמח לקבל כל המלצה, בייחוד אם יש גם ניסיו עם מסך ספיציפי, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-