עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש, ואני מחפש עכשיו דגמים מומלצים. עקרונית לא משנה לי-WIDE או לא, העיקר שהפאנל יהיה איכותי. עקרונית אני אשתמש בו המון המון שעות ביום, חלקם למשחקים וסרטים ככה שאני רוצה שהוא יציג משחקים כמו CS או COD4 למופת. הגודל שלו יכול להסתובב בין ה-19-22 אינץ', והעיקר שיכנס בתקציב-1800 שקל,אפשר לחרוג למעלה. בתודה מראש=]

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  2. שלום! אני כנראה יקנה מסך השבוע רציתי לדעת מה ההבדל בין המסכים 226BW ו 2243BW ואם הוא שווה את ההבדל במחיר כ 100 ש"ח ואיך ה2243BW לעומת הASUS MW221C השימושים שלי הם בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט וצפיה בטלויזיה (ע"י כרטיס טלויזיה מסוג WinFast TV2000 XP Expert) וקצת סרטים. תודה לעוזרים! ofeky1 עריכה: המפרט שלי בצד למקרה הצורך!

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  3. LCD, חשוב שיכלול תמיכה ב-HD, יחס ניגודיות גבוה ככל האפשר, פאנל IPS, רצוי שאפשרויות הכיוון שלו יהיו גבוהות, אך לא קריטי. תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by HuGeMouTh,

ראיתי עליו ביקורות בסדר בזאפ ופה בפורום וקניתי אותו ב 1370 שקל כלל משלוח עד הבית הוא שווה את המחיר הזה? אני יודע שקודם צריך לשאול בפורום אם כדאי לקנות אבל זכיתי במקרה.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by g0884,

איך הוא יחסית ל T240? ראיתי בעיתון שמוכרים אותו ב- 1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  6. האם יש בעייתיות במסך כזה ?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  7. מחפשת מסך טוב לסרטים במיוחד וגם משחקים (san andress וסימס במיוחד) בטווח מחירים של 1300-1500 מחפשת איכות וגודל אם יש משהו טוב אז אולי מוכנה להשקיע יותר אני ממש אשמח שתעזרו... תודה =]

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  8. Started by Elad91,

צריך המלצה למסך 19' LCD עד 1500 ש"ח. שימושים: טקסט, משחקים, סרטים (מעט מאוד). חשבתי על Sony SDMX95F. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  9. Started by TheDiesel,

אני רוצה לבקש עזרה לגבי מסך. איזה מסך כדאי לשדך לכרטיס מסך מסוג nvidia rtx 2060. אני רוצה בעתיד לשדרג לכרטיס RTX 3070 אז נא לקחת בחשבון.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by starnet,

איך הכרטיס GeForce 7600 GT Extreme משתלב עם מסך זה אשמח לקבל חוות דעת

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  11. AMD Ryzen 7 2700X 16GB GTX1080TI בעתיד אשדרג שהמחירים יהיו טיפה יותר נורמלים המסך הנוכחי DELL 24 IPS 60HZ 1080P קצת רקע: משחקים שאני ששיחקתי בהם HITMAN 1/2/3 assassin's creed האחרון סיימתי אותו לפני חצי שנה the evil village BF 2042 עדיין משחק משחקים בתכנון: Dying Light 2 far cry 6 ועוד מלא תודה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  12. Started by Dudass,

שלום, אני מתכנן לרכוש מסך חדש מכיוון שהמסך של הנייד הורג אותי חשוב לי שלמסך תהיה כניסת HDMI, ככה אני מחבר אותו לממיר HD ויכול לצפות בטלויזיה חתכתי בזאפ את המסכים הרלוונטים (HDMI, LED) יש למשיהו המלצה? האם כדאי לרכוש מסכי LED כיום או שהם לא באמת מספקים איכות גבוהה יותר? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db1591804=1591805&db4157=1636526 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  13. הלן יש לי כרטיס מסך של ATI 4870 512 אני רוצה לקנות מסך עד גבול של 1700 שקל בדגש על מסך גדול (24) לא פוסל 22 רצוי 24 כמובן מסך שיתאים לניצול הכוח של הכרטיס מסך שלי בקטע הגרפי(משחקים\רזולוציה) וכמובן בקטע של סרטים באיכות גבוהה(HD) (יש לי כרטיס טלויזיה במחשב ואני מחובר ל חברת "יס" אז רצוי F.HD) תודה על ההמלצות

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  14. גם בטלויזיות LCD יש קצב רענון? ואם יש מאיזה כדי להתרחק?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  15. Started by Guy King,

השימושים הם רק לאינטרנט, אופיס וסרטים. המסך ישמש למשחקים לעיתים נדירות ביותר. תודה

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by Anonymous1,

שלום רב, הוצע לי מפרט מחשב שמותאם למסך 144Hz, ועד היום השתמשתי למחשב במסך טלויזיה. דגם המסך טלויזיה 48H6400, וראיתי במפרט שלו באתר סמסונג שרשום ערך 400 ל Clear motion rate. האם זה בעצם תדר המסך? במידה ולא, אבקש המלצה למסך מחשב.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

מישהו מכיר את המסך הספציפי הזה? http://www.viewsonic.com/products/lcddisplays/xseries/VX2262wm/ משומה הוא בעל מפרט מאוד מרשים במחיר כה זול של 1115 האם הוא משתלם?

18. Started by ELi Rabi,

היי. במסך מחשב שלא רואים בו טוב ב vga ורואים מצוין ב dvi .אם אחבר מתאם מ vga ל dvi אראה באיכות של dvi ? תודה למי שיודע.

19. Started by yigael_o,

היי, כרגע אני עובד מול זוג מסכים TN FullHD הייתי רוצה להחליף לזוג מסכים זהים. הרוב המוחלט זה עבודה מול VS מה מומלץ? אני יודע שחלק גדול מהאנשים פה משתמשים במסכים בגדלים שונים אבל אני רוצה שניים זהים. האמת שאני מוכן לשקול שלוש זהים, אבל כרגע אני צריך שניים. אין מגבלת תקציב אבל אני מעדיף כמה שיותר זול.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  20. Started by gman_il,

מישהו מכיר את המסך? יכול להמליץ? לשלול קניה? תודה.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  21. שלום רב, קניתי מסךLCD של חברת LG דגם L1953TR המסך רואים מעולה, כייף לקרא בו ו משחקים עובדים בוא ברמה סבירה... סבירה זאת אומרת שלדוגמא BF2.. או סימלטור.. טסתי על מסוק ואז את השמים שרואים דרך הפרופלור רואים מהבההב.. מרצד או לא ידוע איך קוראים לזה אבל בצבע ובצורה לא טובה. כמו כן גם אם מסתכלים על השמש או בכלל אם מזיזים את העכבר מהר אז יש תישטוש... המסך הוא בעל 2MS וקצת לא הגיוני שזה מרצד במשחקים ...(יש גם קצת בסרטים אבל לא יכול לבחון את זה מול משהו שכן רואים טוב, לדוגמא במשחקים רואים הכל חלק חוץ מהפרופלור שיוצר ריצוד) השאלה היא האם זה מסך, אולי כרטיס מסך..(פאליט סופר 7600 גיפורס) .. דיברתי עם חבר שיש לחנות מחשבים הוא אומר שמבדיקה עם יבואן LG הוא הבין שזו סידרה דפוקה.. מה דעת…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by Y-T-M,

רכשתי לפני כשנה את המסך סמסונג T240 ששירת אותי נהדר במהלך השנה הזאת עד שלפתע שבק חיים..במסגרת האחריות החזרתי את המסך לחברה על מנת שייבדקו את התקלה ויתקנו אותה..אך התברר כי אי אפשר לתקן את המסך והביאו לי מסך אחר שהוא סמסונג ה2433BW לפי הנתונים שלו באינטרנט אני רואה כי הוא לא משתווה למסך שהיה לי מקודם, לא רק מבחינת החיצוניות אלא גם מבחינת יציאות usb ושל רמקולים שאין לו וכמו כן יציאת HDMI שגם אין לו ..שאלתי היא האם אני יכול לדרוש לקבל מסך המשתווה למסך הקודם ובמקרה אחר לדרוש את כספי חזרה.. בתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  23. Started by Babylone,

אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש עם עדיפות לפאנלים אחרים(ולא הTNים למיניהם) האם יש אפשרות כזאת עד 2400 שקל? הבנתי שיש את הvs vp930 אבל הסתבכתי עם הגרסאות. במחשב יעשה בעיקר שימושים של משרד ומעט סרטים.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

הייתי דיי נעול על ViewSonic LCD 19 VA912 מפנדה אבל אחרי שיחה עם האיש מכירות שלהם , שלטענתו, אין אחריות על פיקסלים שרופים ??? וגם כשנשאל "ואם יש לי 50 פיקסלים שרופים, אז מה?" התשובה היתה "אין אחריות". (לדעתי הבעיה היתה בסוכן ואין לו מושג מה המדיניות) בכל אופן, האחריות של המוצר מתנהלת מול היבואן ולא מול החנות לכן התכוונתי להתפשר על ה VA902B 19'' LCD 8ms מ KSP. כרגע ראיתי את הדגם VA902B 19'' LCD 8ms ב skypc ורציתי לדעת מה הדעות עליו, האם הוא מוצלח יותר מהמסכים שהזכרתי כאן? |כי המחיר מאוד משכנע| 1,257.00 ש"ח או עדיף שאני יקח את ה ViewSonic LCD 19 VA912 מ skypc ? מישהו יודע איך הם מתייחסים לאחריות?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by Dj-Insane,

שלום לכולם יום ראשון אני אני רוצה להזמין מסך 19 LCD אני בשבוע האחרון קורא ממש הרבה בפורמים שלכם וקשה לי לגבש דעה לגבי המסך האולטימטיבי בשבילי שימושים: תמונות בעיקר ועבודה משרדית וטיפה סרטים אני מתלבט בין 2 מסכים שראיתי שמדברים עליהם פה המון 1.LG L1970HR Samsung 931BF.2 התקציב התחיל ב 1200 ועלה ל1500 ועכשיו אני מוכן עד 1800 בבקשה חשובה לי מאוד העזרה שלכם כל מי שמכיר, יכול להמליץ לי על מסך שיתאים לי מוזמן לרשום...גם אם יש מסכים יותר טובים מבין השניים שאני מתלבט... תודה רבה חשוב לי...

• 3 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.