עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tamir950,

אני מעוניין לקנות את המסך Dell 24" 2407WFP השאלה שלי אם המסך הענק הזה לא הורס את העיניים ובאיזה מרחק מומלץ לי להיות עם המסך הזה?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  2. Started by ATGatdner,

אני הזמנתי את ה L194WT וקיבלתי במקומו את ה L192WS. בחנות איש המכירות מתעקש שזה אותו המסך, רק דגם אירופאי מול דגם לא-יודע-מה. באתר של LG כתוב שה 192 הוא discontinued, וה 194 זה הדגם הנוכחי. מישהו כאן מבין בנושא? כדאי לי להתעקש?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by Cilay,

איך הטלויזיה הזו ? http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=UZFWD42PV1 יגודיות 1:10,000 נתוני מסך גודל מסך: 42 אינץ' יחס ניגודיות: 10000 :1 זוית צפיה: 178 מעלות רזולוצית מסך: 852x480 מספר צבעים: 1.07 מיליארד בהירות: 1500 cd/m² גודל נקודה: 1.08 מ"מ יחס תמונה: 16:9 מספר מצבי צפיה: כלול שיטות שידור: מולטי סיסטם תמונה בתוך תמונה (PIP): כלול יהיה נחמד אם מישהו עיזור זה די לחוץ תודה

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by hj4ever,

המחשב יהיה מיועד למעט משחקים, והרבה וידאו.. חריגה מקסימום 200 שקל, אם יש 19' איכותי אז עדיף, אבל אפשר להתפשר על 17... מסך לא רחב.. אמממ מה עוד.. פאנל TN זה -כזה- הבדל באיכות? בכל אופן, עדיף פאנל שהוא לא TN, אבל אם יש מסך טוב עם פאנל TN, גם סבבה

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by dante123,

היי חבר'ה קניתי את הAL1916W שזה מסך רחב. רציתי לשאול, חוץ מרזולוציה יש עוד עצות לאיכות מקסימלית ממסך רחב?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש את המסך מחנות באזור אשדוד. תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לרכוש מסך LCD לגיימינג בעיקר. בררתי בחנות לגבי מסך SAMSUNG 226BW (שעולה בסביבות 1800 ש"ח) והמוכר טוען שהאחריות למסך היא לשלוש שנים אבל היא תקפה רק מעל תקלה של 8 פיקסלים ומעלה. רציתי לדעת האם: 1. מדובר בקשקוש או שזה מה שמקובל בתחום האחריות למסכי LCD 2. האם יש מסכים עם אחריות לפיקסל בודד? אם כן מה הייתם ממליצים? 3. הלכה למעשה, מה השיטה הטובה ביותר לבדוק תקלות כאלה כאשר אני קונה את המסך. שאלה נוספת שסוטה מהעיקר, מהם החיסרונות שיש למסכי CRT מלבד המשקל וגודל. תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  8. ברור שעדיף פאנל איכותי יותר אך אין לי כסף לכך.............

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  9. Started by Dj-Insane,

שלום לכולם יום ראשון אני אני רוצה להזמין מסך 19 LCD אני בשבוע האחרון קורא ממש הרבה בפורמים שלכם וקשה לי לגבש דעה לגבי המסך האולטימטיבי בשבילי שימושים: תמונות בעיקר ועבודה משרדית וטיפה סרטים אני מתלבט בין 2 מסכים שראיתי שמדברים עליהם פה המון 1.LG L1970HR Samsung 931BF.2 התקציב התחיל ב 1200 ועלה ל1500 ועכשיו אני מוכן עד 1800 בבקשה חשובה לי מאוד העזרה שלכם כל מי שמכיר, יכול להמליץ לי על מסך שיתאים לי מוזמן לרשום...גם אם יש מסכים יותר טובים מבין השניים שאני מתלבט... תודה רבה חשוב לי...

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  10. הם נראים מסכים ממש טובים... בגדלים 20,21,22 אינץ' לסירוגין (נדמה לי יש גם 24 אבל זה עולה הרבה) מסך רחב, 6MS... נראה מצוין יש למישהו עוד פרטים, והאם יש בארץ? האם אמורים להגיע בקרוב? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  11. Started by pbp,

היי, רגע לפני הקנייה, מה את אומר כדאי להשקיע בו 1400 שקל ? איך הוא ישתלב עם העובדה שהוא הולך לשבת ליד חלון ? ובכלל הוא עדיף על מסך של סמסונג לדוגמא? עד עכשיו דיי התלהבתי ממנו ואני רוצה לוודא שאני לא קונה חתול בשק.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by Zeliran,

כרטיס המסך הוא geforce 7600 Extreme, ולאחרונה קניתי מסך LCD חדש מדגם fp93gx של benq הבעיה היא כזאת: לכרטיס המסך יש שתי יציאות DVI ולמסך שתי כניסות: אחת של SUB אנלוגי והשניה של DVI דיגיטלי עד עכשיו הייתי משתמש בכבל "אנלוגי" עם מתאם דיגטלי בשביל להשתמש בצג הישן אבל עכשיו הייתי רוצה פשוט להשתמש בכבל דיגיטלי.. אז מה שקורה זה כשאני מחבר כבל אנלוגי, הכל עובד מצויין.. אבל, כשאני משתמש בדיגיטלי אז כמה דברים קורים: 1. אי אפשר להשתמש בכפתור ה auto-adjust (עם אנלוגי הוא עובד) 2. כשאני מחבר את כבל ה DVI עם היציאה השניה של כרטיס המסך, התמונה שמתקבלת משובשת ולא תקינה... למרות שכשמחברים כבל אנלוגי עם מתאם דיגיטלי לאותה יציאה, התמונה נראית בסדר גמור ממ.. עצות? תודה :-)

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  13. Started by MagnuM_47,

שלום אני מעוניין לקנות בקרוב מסך רחב ואני רוצה המלצות. אני רוצה 22 אינץ' ורצוי שיהיה של חברת SAMSUNG רוב הזמן אני מריץ משחקים כבדים על המחשב, ובחודשים הקרובים אני ישדרג את הכרטיס מסך שלי גם- האם כל כרטיס מסך שאני אקנה ינצל את המסך? תודה לעוזרים. ד"א אני קונה באתר הזה: http://www.newegg.com/

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by As-21,

שלום לכם קניתי את המסך 2480WFP ולעומת ה 2407WFP שיש לי הצבעים שלו עזים מאוד וכמו כן יש מעין מריחה כזאתי של צבע בטקסט צבעוני. והצבעים לא נראים מדוייקים והם נראים כאילו הם יוצאים מגבולות הגזרה שלהם ונראים מרוחים . האם זה תקין ?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by freezzer,

מה דעתכם על המסך החדש של חברת W2284F LG http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23775&catid=926

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  16. Started by UVnet,

איך ה VA912 Viewsonic מתפקד? כעיקרון שימוש משרדי, משחקים וסרטים עם דגש על משחקים. אם יש יותר טוב באותו טווח מחיר (בלי עלייה רצינית במחיר!) נשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by ran07,

היי חברה למה חברת LG samsung רק מייצרים פאנלים כמו S-IPS וכו' לשאר חברות ולא מייצרות מסכים כאלה עם אף פאנל איכותי אחד הכל TN מעפן.רק חברות כמו DELL ועוד כמה משתמשים עם סוגי פאנלים וגם נורא בצימצום מה יכול להיות שהם ועוד חברות רוצים להיתמקד על מסכים פשוטים שזה רוב השוק היום כי אם הם ייצרו עם פאנלים איכותיים שעלות הייצור נורא יקרה אז לא יהיה שווה להם,יכול להיות שלאנשים זה לא ממש מפריע והם לא רוצים להשקיע(!?) כל מרכיבי החומרה מתקדמים מדי חודש בחודשו רק מסכי LCD נשארים אותו דבר קיצר פתחתי בעבר נושא לגבי קנית מסך עם פאנל אייכותי (בשביל משחקים וסרטים) הוצע לי על PHILPS וכאלה או NEC או DELL שלהם יש פאנל S-IPS אבל זה רק 20" ורחב כך שזה נראה קצת קטן עכשיו 22" אין סיכוי לפאנל א…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by EdenC,

לילה טוב, יש לי תקציב של 1300 ש"ח למסך "LCD 19. אני מתלבט בין היונדאי,שהוא "19 או הCMV שהו "20. מה עדיף? ואם יש מסך יותר טוב בתקציב הזה,פשוט תגידו לי נראה שעדיף היונדאי,אני רק צריך אישור. תודה ולילה טוב, עדן

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  19. האם ריאלי למצוא מסך טוב שיתחרה עם הטלויזה 21 שלי (משהו רגיל של ברדר 50HZ) בהצגת סרטים בתקציב הזה? (מחובר דרך S.Video) מחפש מסך LCD בגודל שעולה על 19 אינט'ש בתקציב הנ"ל - ושיהיה אפשר לראות בו סרטים (וגם לעבוד מול אינטרנט!) בתקציב של עד 1600 ש"ח... הכ.מ. שלי הוא 7600GT Extreme של Leadtek... האם הוא ינוצל במסך ...? (יש 2 יציאות DVI) תודה מראש!! בראל.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by b_r0cK,

האם אפשר לחבר ממיר של yes למסך Dell 2407WFP ואם כן אז באיזה אופן? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by dd7,

מוזר שאני לא רואה את הסרט על כל המסך אולי צריך תוכנה מסויימת? יש לי bsplayer אני לוחץ באפשרויות וידאו ב-16:9 וזה מותח לי את התמונה עדיין רואים למעלה ולמטה מלבנים שחורים? תודה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  22. חשבתי על המסך הבא: LG L1953TR מה אתם אומרים עליו?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by tomeryh,

אני רוצה ליקנות מסך של חברת Chi Mei אני מתלבט איזה גודל עדיף ההבדל הוא 200 שקל ככה שזה לא משמעותי. ה22 הוא מסך רחב וה20 מסך רגיל 22 איזה מסך יהיה יותר נוח לקריאה של מסמכים? השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, לא משחקים, לא סרטים. אני לא צריך את המסך האיכותי ביותר. 22 אינטש proview גם אופציה באותו מחיר מה עדיף? ויש את הXEROX שעולה 1800 , 400 שקל יותר אבל עם 5 שנים אחריות

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by boaz_aha,

שלום, לצורך תערוכה אני צריך לקנות 3 מסכי lcd 19, שיקרינו תמונות מdvd, המסכים צריכים להיות שחורים ועם מינימום קשקושים (לוגו, כפתורים וכ"ו) צריך אפשרות לתליה על הקיר התקציב כ 1000 ש"ח, אך ניתן לחרוג עד 1200 אם זה שווה את זה. אשמח להצעות, תודה.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות מסך שמיועד לגימיירים ולצפייה בסרטים. אני בנוסף קורא קבצי טקסט וגולש באינטרנט (כמובן ). תודה רבה

• 8 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים