מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלה... הצרכים שלי יהיו למשחקים וסרטים. רציתי לדעת איזה מסך עדיף ואם יש מסך אחר יותר טוב באותו סדר גודל מחיר אני אשמח לדעת. המסך יהיה על כרטיס מסך GTX260 התקציב שלי הוא 1100 +/-.
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, קניתי היום את הספליטר הזה: כעת על הכרטיס מסך מחובר בכניסה אחת המסך הראשי, ובכניסה השנייה הספליטר. לספליטר חיברתי מסך מחשב נוסף, ואת הטלוויזיה. כשאני בוחר בהגדרה של המסכים את המסך הראשי + ספליטר, כלום לא קורה. כשאני מוציא את הטלוויזיה מהספליטר זה קולט את המסך השני, וכשאני מוציא את המסך השני זה קולט את הטלוויזיה. שורה תחתונה, זה לא קולט לי את שלושת המסכים ביחד. מה עושים? נ.ב כשכל המסכים מחוברים, ואני בוחר להציג את המסך הראשי + ספליטר, המסך הראשי משתגע לגמרי כאילו הוא עומד להישרף (מלא רעידות וזרמים בתוך המסך) היה שלב שהייתי בטוח שהוא הלך פייפן ואיכשהו הוא חזר לעבוד כרגיל. ואם זה משנה משהו - יש לי 8800GTS
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני קונה מחר מסך חדש ואני לא יודע מה עדיף . מבקש את עזרתכם בדחיפות .
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
פנו אלי בעזרה בנושא הזה, כמו שכתוב בכותרת מדובר במסך לצרכי עיצוב גראפי בלבד, לא למשחקים וכו'. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
נהרס לי המסך הקודם VIEWSONIC VX724 ששירת אותי נאמנה המון שנים. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש.... יש לציין שלמסך המחשב מתחברים הן המחשב והן XBOX360 במקום שבו שמתי את המסך לתיקון שאלו אותי אם אני מעוניין בהצעות מחיר לדגמים הבאים: [table][tr][td]VIS-442-VA926 מסך "VGA+DVI 1280X1024 2000:1 5MS 3X4 LCD 19 [/t]VIS-442-VG932M מסך "5MS 3X4 LCD 19 רמקולים SWIVEL DWON/UP TILT VIS-454-VA1948M-LED מסך "1440X900 10M:1 ,5ms VGA+DVI LED W 19 רמקו' כולם של VIEWSONIC אשמח לדעת גם מה המחיר הסביר עליהם... תודה מראש.[/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
-
אחים שלי ואני רוצים לקנות מתנה לאבא אבל אנחנו לא מבינים הרבה במסכים, ראיתי שיש נטייה לקטול את המסכים בגודל 20 אינטש כי הרזולציה שלהם היא 1600X900 ולא 1680X1050 כמה זה משנה? המסך הכי טוב שמצאתי שתואם לדרישות הוא http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726985 אם תיהיה סיבה מספיק טובה אפשר לחרוג מתקציב וגם לא חובה שזה יהיה LG אם יש משהו יותר טוב פשוט אצלנו בבית יש הרבה LG
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
עקב התנהלות ביזיונית של SKYPC אני צריך להזמין מסך אחר ובשאיפה ממקום אחר (לא נפרט על זה כרגע), בגדול אני רציתי את הT220P, אבל בגלל שלא היה במלאי הזמנתי את ה 2333SW שהוא בעל אותם נתונים ותכלס לא מבין מה ההבדל.... בקיצור אני מחפש המלצה למסך שהמטרה שלו היא משחקים, סרטים ושימוש יומיומי. ההעדפה לי היא SAMSUNG כי יש לי ניסיון מעולה איתם לעומת חברות אחרות שהיו איתם בעיות. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם אני יכול לקנות שלט למחשב ולחבר אותו למסך עם מתאם של USB ל HDMI ואז לשלוט ולהעביר מ HDMI ל DVI וכו'
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי מחשב לא מזמן ואני רוצה מסך חדש... הכרטיס מסך הוא 4870. תחילה רציתי ללכת על מסך 22 אינץ' (2243 או 2253), אבל אז ראיתי ששני אינץ' פחות שווים בסביבות ה-400 שקל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion 2043 עולה 795 שקלים ב-KSP כרגע... האם שווה לקחת אותו? או שלקחת 22 אינץ'? או בכלל מסך אחר לגמרי... התקציב בסביבות ה-1000 ש"ח ואפשר קצת להתגמש מעלה. תודה רבה מראש =)
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לנו במקלט מחשב די ישן, 3 מסכים וטלוויזיה ישנה. בכרטיס מסך של המחשב יש חיבור DVI ו-VGA. קנינו מפצל VGA (שהופך חיבור אחד לשניים) וממיר DVI ל-VGA (כדי שנוכל לחבר לשם מסך). אז עכשיו יש לנו 2 מסכים מחוברים שהעכבר יכול לעבור ממסך אחד לשני, 2 שולחנות עבודה כאלה. ועוד מסך שמראה כמו מסך מספר 2 ופונה החוצה לאנשים שלא יושבים ליד המחשב ורוקדים/עומדים/עושים משהו. (ככה שאת מסך מספר 1 רק המשתמש רואה)ץ שמנו במחשב את התוכנה FOOBAR 2000 שהיא נגן מוזיקה שניתן לעצב אותו איך שאתה רוצה. מתחנו אותו לשני המסכים ועיצבנו אותו ככה שבמסך למשתמש יש את כל הדברים התפעוליים והחשובים ובמסך שמופיע גם לאנשים האחרים יש כל מיני מידע, אפקטים ומילים של השיר. לטלוויזה יש חיבור SVIDEO וRGB והיא ממוקמת בפ…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך מחשב חדש בוא נגיד כמה שיותר זול לא משהו מפוצץ שיעמוד בדרישות אני הולך לקנות מחשב עם כרטיס gtx 470 אני לא חושב שאני הולך לשחק משחקים ברזולוציות גבוהות של 1920 לכן אני מחפש משהו בינוני + שיעבוד בסבבה עם הכרטיס
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני לא מעוניין לפתוח פה דיון בנושא GLOSS בעד או נגד. המסך היחיד שנראה לי טוב הוא ה- LG L227WTG , מעבר לזה עוד לא ראיתי משהו טוב. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה ברצינות מלאה. המון פה מחכים למשל ל-Dell 2048WFP A01 (לקשוחה החדשה - לאלו שטוענים שזה לא ממש רויזיה A01). בכל אופן, כשמצד אחד אין את הקשוחה החדשה בארץ ומצד שאני המחיר בארץ (לפי שער ההמרה הנוכחי) גבוה לאין ערוך מארה"ב, השאלה המתבקשת היא מדוע מספר צרכנים שיום-יום מלינים על שני הבעיות לעיל על דפי פורום זה, לא מנסים להתאגד וליבא מארה"ב?! ההבנה שלי בזה שואפת לאפס ולכן אני פונה אליכם. אם יש מישהו שמבין בזה וחושב שזה אפשרי וכדאי אז למה לא בעצם?! מבחינתי כל עוד יש מישהו שמוכן לקחת את זה על עצמו, לא אכפת לי שגם יגזור קופון בדרך - כל עוד תג המחיר הסופי יוצא לנו נמוך יותר. אני בטוח שנמצא תוך זמן קצר לפחות 10 אנשים (ובטח יותר) שיהיו מוכנים לקנות מסך בצורה הזאת. אני א…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם תוכלו לומר לי מה ההבדל בין ה EIZO S1932 ל EIZO S2201W (חוץ מהגודל כמובן)? איזה מהם עדיף/חדש/מומלץ יותר? איך זה שהמחיר שלהם זהה? (ואפילו ה 22 קצת זול יותר...) כמו כן אשמח לשמוע על עוד מסכים סביב התקציב הזה (בעיקר SAMSUNG) שיתאימו לשימוש מקצועי. אני לא מתכוון להריץ משחקים על המסך, חשוב לי הדיוק בצבעים, שיהיה מתאים לעבודה של הרבה שעות, וכדומה. רב תודות לעונים.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מסך למחשב, חשבתי לקחת אחד מהמסכים האלו: או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5032 או זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4954 ולקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר אליו ממיר של HOT. האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה בסדר גודל של 300 ש"ח ועל איזה מהמסכים כדאי ללכת? צריך לציין שהכרטיס משך שלי הוא: NVIDIA Sparkle Geforce 8800GT 512MB האם תהיה בעייה לחבר אותו ב-HD? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לנו מסכים כאלו במשרד ונראה שהם מתפקדים סבבה. האם יש איזשהו מאפיין נסתר שאני לא רואה על פני השטח שכדאי לדעת לפני שאני קונה כזה מסך גם הביתה, לאותם שימושים (שרטוט AUTOCAD, RAVIT, 3DMAX, פוטושופ וכד')? במשרד לא מצאנו בהם שום פגם... והם זולים, פחות מ-1000 ש"ח...
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
קניתי היום מסך W2253TQ אני מרוצה ממנו מאוד הוא יפה והכול אבל נירא לי שיש לי 2-3 פקסלים מתים בגלל שהוא מסך איך אני יוכל לזהות? אני לא מצליח מה אני ייעשה ?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, אמרו לי להגיע לפורום הזה בשביל לקבל חוות דעת מקצועית ולכן זה מה שאני עושה הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא - GTX 980 G1 המסך שיש לי כרגע הוא מסך 1080P פשוט מאוד ב 500 שקל. מה שאני רוצה זה לקנות מסך חדש ויש התלבטות... קודם כל את הכרטיס מסך שיש לי כרגע אני לא מתכוון להחליף לפחות ב 3 השנים הקרובות אבל את המסך חייב. אני חשבתי ככה, קודם כל חשבתי לקנות את המסך - Dell UltraSharp LED IPS U2414H ולהשאר כמובן ב 1080P אבל אז ראיתי שיש מסך חדש יותר וגם יעבוד בעתיד מעולה כשאני אשדרג כרטיס מסך ( ל GTX 1080 G1 ), המסך החדש יותר - Dell LED S2716DG. מה אתם מציעים לי לעשות? …
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בגלל שאני לא מעודכן כבר, אני לא בטוח באיזה כיוון ללכת אפילו האם יש מסך VA כלשהו היום במחיר סביר? כלומר, כיוון ה 1500 - 1600. אם לא, איזה מסך מומלץ יש באזור ב 1000 ש"ח? ראיתי את הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=676717 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378205 חשוב מאוד - ניגודיות גבוהה, צבעים טובים וחדות. זמן תגובה לא מעניין, וכך גם כל מה שקשור במשחקים. המסך ישמש בעיקר לצפיה בדפי אינטנרנט, וורד, תמונות ועיבוד תמונות. תודה! ! !
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
איך אני יכול לנקות אותו? ??? אי מפחד לגרום לו נזק קבוע...
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש על המלצה על מסך 19 אינץ מאיכות טובה,משהו עם אחריות ל 3 שנים.... והוא קצת דחוף כרגע כי המסך שאיתו אני משתמש עכשיו מחליף צבעים בטירוף ואחריותו פגה די מזמן... בכל מקרה, איזשהיא המלצה על מסך 19 אינץ ,עד 2000 שקל,לא ממש חשוב לי WIDE SCREEN או לא,אך חשוב שיהיה טוב למשחקים (לא ימרח) ,ושיהיו לו צבעים חיים ואמיתיים כמה שאפשר....
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני צריך עזרה בבחירת מסך 19'': - לעבודה משרדית ותיכנות, לא יהיו משחקים או סרטים עליו (וגם אם כן זה במידה מאוד מועטה ואין צורך להתחשב בזה) - במחיר של עד 1500 (אני מניח בשביל מסך לעבודה בלבד אין צורך ביותר מזה) - עדיפות רבה למוצר שנמכר ב"באג" כרגע יש לי בראש את 931B אני מוכן לשמוע את כול הצעות שלכם תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש מסך למשחקים וכו' שיהיה איכותי NEC 19" 93V 8ms PROVIEW 19" FV-926W 5MS WIDE ROVIEW 19" FV-926AFW DVI SPEAKERS 5MS WIDE PROVIEW 19" RV-928DG DVI SPEAKERS 5MS MAG 19" LCD B916 8MS SAMSUNG 19" LCD T906W 5MS WIDE SAMSUNG 19" LCD T906W + DVI 5MS WIDE SAMSUNG 19" S976i SLIM + SPEAKERS + DVI 8MS SAMSUNG 19" LCD 931B 5MS +DVI SAMSUNG 19" LCD 931BF 2MS +DVI 1:2000 ואיך הדגם הזה? SAMSUNG 20" LCD 203B 8MS + DVI תתייחסו לפי מחירים בשוק, וגם לפי הדגמים עצמם, ללא מחיר...
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-