עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש שלי מסך 20 אינצ' של לנקו שהוא גם טלווזיה ואני צריך דריבר זה גם טלווזיה וגם מסך למחשב חיברתי את המסך למחשב ורואים בו לא טוב נראה לי צריך איזה דריבר למסך... חיפשתי באתר של לנקו דריברים למסך אבל לא מצאתי הדגם של המסך LLCD-20HB תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  2. שלום! אני מחפש מסך 22" או 24" אם נכנס בתקציב של 1200 ש"ח השימוש של המסך הוא לגלישה באינט' עבודה באופיס[ממש קצת] ובעיקר לצפיה בסרטים חובה שלמסך תיהיה אפשרות של שליטה על הזווית שלו[למטה למעלה] תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  3. הלן יש לי כרטיס מסך של ATI 4870 512 אני רוצה לקנות מסך עד גבול של 1700 שקל בדגש על מסך גדול (24) לא פוסל 22 רצוי 24 כמובן מסך שיתאים לניצול הכוח של הכרטיס מסך שלי בקטע הגרפי(משחקים\רזולוציה) וכמובן בקטע של סרטים באיכות גבוהה(HD) (יש לי כרטיס טלויזיה במחשב ואני מחובר ל חברת "יס" אז רצוי F.HD) תודה על ההמלצות

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by mor_shalev,

מה עדיף משניהם? זה mag XP2211W (XP2211AFW)22" Wide Screen LCD Monitor http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=446π=1459 או 931BW sumsung http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by Lior10,

אני מעונין לקנות מסך מחשב לשימושים של סרטים, משחקים ועבודה שוטפת. אני מתלבט בין 3 דגמים: "22 T220 2209WA 24" T240

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by Spiderpaz,

יש לי מסך samsung xl2370HD רציתי לדעת האם המסך מומלץ ואיך הוא לגיימינג ולטלויזיה וכול מיני אפשרויות חוץ מהHDMI

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  7. Started by sharon3581,

כרגע יש לי את האסוס MW221u שחייב לציין כי נהנתי איתו מכל רגע והוא מסך מצוין, זה הוביל אותי לחפש גם באתר של אסוס מסכים ברמה קצת יותר גבוהה, עדיין לא ממש הסתכלתי על עוד חברות, בעיקרון אני לא מוכן להתפשר על איכות אז אני מוכן להשאר עם 22 רק שיתן עוד טיפה... ראיתי את הVW225N שהיחס ניגודיות שלו הוא 8000:1 אבל אין לו trace free... מה זה בכלל trace free ועד כמה זה חשוב? העיניין הוא שאני מעביר את המסך לאחי, במקום הCRT הישן שלו. עשיתי קצת חיפושים והבנתי מה דרוש בכדי לעלות לרמה של PVA מכיוון שהשימושים שלי הם בין היתר סרטי DVD וטלויזיה, אך בתקציב שלי זה לא מתאפשר לפי מה שראיתי, אז מה דעתכם על הVW ואשמח להמלצות נוספות.. עריכה : עכשיו ראיתי שאין את המסך הזה בארץ...

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by Dolman,

אהלן, מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 23-24" +(מעדיף 23" לדעתי), לשימוש משרדי, סרטים, אינטרנט וכו' (אין צורך במשהו שמתאים למשחקים). עדיפות בתקציב היא למשהו טוב עד 1000 ש"ח אבל אם יש משהו מומלץ שחורג מהתקציב, אז אפשר לחרוג. הכרטיס מסך על המחשב הוא nvidia geforce 210, והמסך כרגע הוא samsung 2243ewx. אני מתכנן להעביר את המסך שלי להורים, ולהשתמש במסך החדש בעצמי. כרגע חשבתי על Dell U2312HM, יש הערות, המלצות למשהו אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  9. Started by tomeryh,

אני רוצה ליקנות מסך של חברת Chi Mei אני מתלבט איזה גודל עדיף ההבדל הוא 200 שקל ככה שזה לא משמעותי. ה22 הוא מסך רחב וה20 מסך רגיל 22 איזה מסך יהיה יותר נוח לקריאה של מסמכים? השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, לא משחקים, לא סרטים. אני לא צריך את המסך האיכותי ביותר. 22 אינטש proview גם אופציה באותו מחיר מה עדיף? ויש את הXEROX שעולה 1800 , 400 שקל יותר אבל עם 5 שנים אחריות

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by liran22,

רכשתי מסך AOC LED E2243FW ב 640 שקל זה מסך טוב? זה מחיר טוב?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  11. מה ההבדל בין Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp לבין Dell 22 LCD E228WFP ומה יותר מומלץ. כי אני גם מתלבט בין ה ASUS למרות שהוא די חדש בשוק ופעם ראשונה שומעים עליו דברים טובים.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  12. שלום, אני צריך המלצה למסך עבור פוטושופ ועבודות גרפיקה עד 1000 ש"ח, המסך הנוכחי שלי בעבודה הוא LCD של סמסונג (נראה לי דגם BF960). לא משנה לי 19' או 22' מסך רחב או מרובע (האמת היא ש-22 רחב עשוי דווקא להועיל לי בעבודה) הבעייה היחידה שלי איתו זה אי אחידות בצבעים, הכוונה היא שאם אני אשים תמונה בתחתית המסך ואז לאט לאט אני אעלה אותה למעלה אז ניתן יהיה לראות שהצבעים טיפה משתנים, האדום הופך להיות במקצת אדום יותר וכהה יותר והמסך נמצא בגובה העיניים.. ברור לי שזה בגלל שהמסך רגיש לזווייות הצפייה ושיש הבדל בזוית בין החצי העליון של המסך לבין החצי התחתון. אני בהחלט מודע לזה שמסך CRT יתאים לי ביותר אבל הצלחתי להסתדר עם ה-LCD הנוכחי עד כה ואני מעדיף את שאר היתרונות שלו על פני ה-CRT, כעת אנ…

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by koodkid,

אני יודע שכבר טחנו את הנושא הזה אבל אני חייב להחליט היום ..... בהתחלה נטיתי לכיוון ה 971p מכיון שאני לא צריך אותו למשחקים אבל מצאתי אותו רק בבאג והוא יקר שם .... 1890 אבל אפשר בתשלומים את ה 930 יש ב 1650 בערך ... rev3 אני מניח ... אני צריך אותו ל: קריאת טקסט כתיבת טקסט גלישה באינטרנט צפייה בתמונות (לא עריכה) לא למשחקים please help me !!!! אני משתגע ! לא יכול להחליט

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש ב5000 עם כרטיס מסך HD4870 512MB ויש לי כולה מסך 17 אינץ עם רזולציה מקסימלית של 1280על1024 ואני רוצה להביא משהו יותר טוב עם רזולציה גבוה שתוכל לנצל תכרטיס מסך במחיר 1500 גג ושאלה קטנה... במסכים בקשר ליחס ניגודיות 1:10000 זה יותר טוב מה 1:2000 או ההפך?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by avi_rehovot,

מי מהם יותר טוב ? לסמסונג יש רזולוציה יותר גבוהה והוא נראה ממש טוב. את הדל אני לא מכיר ... המחיר שלהם דומה מאוד.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  16. אני מתכונן לקנות מחר את המסך זה ב 1290 ש"ח האם מסך זה מתאים למחירו, מה דעתכם ומה המלצתכם ? בזאפ יש הרבה חוות דעת שכולם משבחים בו http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=410956 מה אתם אומרים כשאתם יותר מומחים בתחום זה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  17. Started by livne21,

תקציב: 2000 ש"ח שימושים: גיימינג כבד BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 DIRT 2 וכו' כרטיס מסך שלי: ATI HD5850 המסך הולך לשבת על שולחן עבודה רגיל גודל המסך שאני מעוניין: 22 - 24 אינץ ואם אפשר אז שיתמוך בHD תודה!

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  18. Started by assaf990,

ברשותי 2 מסכים כאלה משומשים. אני רוצה לדעת איזה מהם עדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  19. היי לכולם אני מעצבת גרפית והמסך שלי גוסס ברגעים אלה ממש.. אני זקוקה למסך חדש אבל התקציב שלי מוגבל. מה האופציות שלי בסביבות ה-2000 ש"ח? (מעדיפה גם מסך רחב) יש לי פי.סי בן פחות משנה עם כרטיס מסך Nvidia Gforce 7300LE. המון תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by r0ckY,

שלום, אני מעוניין למכור את המסך הזה, כיוון שאני מעוניין במסך גדול יותר. לפי דעתכם, כמה שווה המסך הזה כיום. חשוב לציין שהמסך נראה כמו חדש אצלי.

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by ma48,

יש לי מחשב שולחני, המחובר למסך (סמסונג 22 רחב). הטלויזיה שלי, המחוברת לכבלים, הולכת לעולמה, ואני מעוניין להחליף אותה במסך דק. שאלותי: 1. איזה מסך מומלץ, בהנחה שמרחק הצפייה יהיה 1-1.5 מטר ? 2. האם ניתן לחבר את המסך כך שיתפקד גם כמסך שני? אם כן - מה צריך בשביל זה ואיך נעשה המעבר ממסך מחשב לטלויזיה תודה על הסיוע מייק

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by djv,

נדמה שראיתי פה פעם המלצה על תוכנה שעוזרת לכוון מסכי LCD לתצוגה אופטימלית ואני לא מוצא את הדיון . מישהוא יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by sahargt,

אני צריך לקנות מסך חדש עד 2500 ש"ח מהחנות הבא http://www.skypc.co.il/scripts/ חשבתי על הדגם שלמעלה מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by Menuval,

אהלן, רכשתי מחשב חדש עם הכ.מסך ZOTAC 260 GTX - DUAL DVI שאמור להגיע בעוד מספר ימים. כרגע אין לי מסך אך יש ברשותי טלויזית LCD LG 37 אינץ' מהדגם הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=596136 אני מעוניין להשתמש בה כמסך מחשב לישיבה מקרוב, מן הסתם, לא יהיה באפשרות העין האנושית לראות את כל התמונה כשהעיניים שלי צופות במסך ממרחק של 20 סנטימטר לערך. האם ישנה תוכנה שמאפשרת יצירת מסגרת קטנה בתוך הטלויזיה עצמה כך שאני אוכל בעצם לראות בגודל של 19-22 אינץ' ? קצת קשה להסביר אני מתכוון ל"מסך בתוך מסך" כביכול. אשמח לעזרתכם. תודה,

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  25. תשמעו... אני יחלק את זה ככה: 80% משחקים 10% גלישה 5% וורד אקסל 5% סרטים אני בנאדם ששם לב לכול שינוי בפריים וכמובן למריחה הכי קטנה ככה שאחרי מחקרים ארוכים הגעתי לשני מסכי LCD פאנל TN שהם הכי טובים ומדורגם לגיימר. VIEWSONIC VX922 ו NEC 90GX2 עכשיו הכיוון שלי יותר הולך ל VX922 כי הNEC יש לו מסך מאוד שקוףף יכול לעצבן אותי השאלה שלי האם כדי לי ללכת על VX922 מסך בן שנתיים פלוס היום? או שיש בכול זאת אופציה אחרת? ךמרות שעד היום הוא מדורג במקום הראשון לגיימינג... מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים