מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
איך הטלויזיה הזו ? http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=UZFWD42PV1 יגודיות 1:10,000 נתוני מסך גודל מסך: 42 אינץ' יחס ניגודיות: 10000 :1 זוית צפיה: 178 מעלות רזולוצית מסך: 852x480 מספר צבעים: 1.07 מיליארד בהירות: 1500 cd/m² גודל נקודה: 1.08 מ"מ יחס תמונה: 16:9 מספר מצבי צפיה: כלול שיטות שידור: מולטי סיסטם תמונה בתוך תמונה (PIP): כלול יהיה נחמד אם מישהו עיזור זה די לחוץ תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך החדש של חברת W2284F LG http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23775&catid=926
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
האם רק ב720P או אפילו ב1080 P
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
קניתי את המסך מ ksp ב 1700 בהתחלה היה לו פיקסל אחד שרוף בדקנו בחנות אז לקחנו לבנתיים והיום קיבלתי אחד חדש. האריזה מגיעה אם כבל dvi-dvi חיבור dvi-אנלוגי כבל usb כבל חשמל ומין ספק ואפילו מטלית לניקוי וכמובן חוברת להתקנה ודיסק התקנה אם הדריבר והתוכנות magic tune ,natural color שאיתם מכוונים את הצבעים כי אי אפשר דרך המסך עצמו. למסך עיצוב יפה מאוד וכפתור מגע להדלקה וכיבוי ויש לו 2 יציאות usb בצד חבל רק שהם הפוכות. בעבודה באינטרנט וסתם במחשב פשוט נוח לעבוד איתו הצבעים חיים ומלאים וזווית הצפיה גובהה מאוד אפשר להסתכל מהצד כאילו אתה עומד מולו בסרטים רואים מצוין כמובן לא ראיתי מריחות. במשחקים מה שבדקתי זה פיפא 2007 ולא ראיתי מריחות ושיחקתי cs .16 בהתחלה ראיתי מין הילה אדומה כזא…
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מסך וזה בערך הסכום שאני רוצה... ולי חשוב מאוד שהמסך היה יפה...ושחור... וכמובן איכותי וטוב... האם הוא עומד בקריטריונים...אגב ראיתי אותו בפעולה (את הדגם של ה2MS ו1:3000)....והוא ממש איכותי אומנם לא ראיתי עליו משחקים...אבל בסרטים הוא היה ממש טוב...וגם בטקסט ועבודה שוטפת... מה אתם אומרים??
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש שתומך בזה והבנתי שזה יכול לאפשר לי לחבר את הPS למסך.. ניסיתי לעשות זאת ע"י כבל HDMI TO DVI אבל המסך לא מזה חיבור בכלל... צריך להגדיר את זה?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מסך CRT Sony Trinitron 200ES, והוא אצלי איזה 4 5 שנים. עכשיו המסך עובד טוב, אבל תמיד יש לי הרשה שאני יושב יותר מידי קרוב למסך, אז חשבתי להחליפו, האם כדאיי? עכשיו מצאתי בוואלה מסכים של לנובו, האם הם טובים? מצאתי שני קישורים, אחד למסך 19 והשני 22 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZD221 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCL192W בתכלס התקציב שלי הוא לא יותר מ-1100 שקל, אבל אם אני אצליח להביא את המסך 22 במחיר טוב, אני אצלך עליו...(למרות שזה יעבור את ה-1100). יש מסכים בתקציב שלי שהם יותר טובים מלנובו? ***עכשיו אני לא יודע מה יותר טוב, מסך WIDE או רגיל? כי אני לא יודע בידיוק מה עדיף (הלנובו הוא WIDE) תודה...!
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מסך חדש מכיוון שהמסך של הנייד הורג אותי חשוב לי שלמסך תהיה כניסת HDMI, ככה אני מחבר אותו לממיר HD ויכול לצפות בטלויזיה חתכתי בזאפ את המסכים הרלוונטים (HDMI, LED) יש למשיהו המלצה? האם כדאי לרכוש מסכי LED כיום או שהם לא באמת מספקים איכות גבוהה יותר? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db1591804=1591805&db4157=1636526 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לנו במקלט מחשב די ישן, 3 מסכים וטלוויזיה ישנה. בכרטיס מסך של המחשב יש חיבור DVI ו-VGA. קנינו מפצל VGA (שהופך חיבור אחד לשניים) וממיר DVI ל-VGA (כדי שנוכל לחבר לשם מסך). אז עכשיו יש לנו 2 מסכים מחוברים שהעכבר יכול לעבור ממסך אחד לשני, 2 שולחנות עבודה כאלה. ועוד מסך שמראה כמו מסך מספר 2 ופונה החוצה לאנשים שלא יושבים ליד המחשב ורוקדים/עומדים/עושים משהו. (ככה שאת מסך מספר 1 רק המשתמש רואה)ץ שמנו במחשב את התוכנה FOOBAR 2000 שהיא נגן מוזיקה שניתן לעצב אותו איך שאתה רוצה. מתחנו אותו לשני המסכים ועיצבנו אותו ככה שבמסך למשתמש יש את כל הדברים התפעוליים והחשובים ובמסך שמופיע גם לאנשים האחרים יש כל מיני מידע, אפקטים ומילים של השיר. לטלוויזה יש חיבור SVIDEO וRGB והיא ממוקמת בפ…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
גם בטלויזיות LCD יש קצב רענון? ואם יש מאיזה כדי להתרחק?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אהלן, נהייתה לי היום בעיה ממש מוזרה במסך, המסך מושחר ולא משדר תמונה אך מזוהה על ידי המחשב (הוא משמש כהרחבה של המסך הראשי שלי..) הנורה שלו בנוסף מהבהבת בירוק. ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל ומכבל הVGA אך ללא הצלחה. אם אפשר עזרה אעריך את זה מאוד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קניתי היום מסך W2253TQ אני מרוצה ממנו מאוד הוא יפה והכול אבל נירא לי שיש לי 2-3 פקסלים מתים בגלל שהוא מסך איך אני יוכל לזהות? אני לא מצליח מה אני ייעשה ?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי הם: גלישה באינטרנט משחקים ואחרי זה סרטים המפרט שלי זה מעבד 6750 כרטיס מסך 2600xt (עם רכישת המסך אני מחליף ל-9800gt) זיכרון 2 גיגה
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי, הגעתי למסקנה שנמאס לי מה CRT ששירת אותי היטב ב7 השנים האחרונות, ואני רוצה LCD. הדרישות הן בעיקר מהירות.. אני אשתמש במסך במשחקי רשת (Counter-Strike, Unreal Tournament 07 וכו'.. ) וגם משחק שיהיה טוב לעבודה (כתיבת מסמכים ותכנות אפליקציות) תודה, דני.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את המסך שלי למחשב הנייד שלי אבל הכבל של המסך הוא DVI והיציאה של המחשב היא VGA, אני יודע שיש מתאמים, השאלה שלי אם הם דופקים או משנים את הרזולוציה, לנייד שלי יש רזולוצית HD, אם אני אחבר אותו למסך אני אראה את אותה הרזולוציה ואותה החדות כמו שאני רואה במסך של הנייד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
האם תוכלו לומר לי מה ההבדל בין ה EIZO S1932 ל EIZO S2201W (חוץ מהגודל כמובן)? איזה מהם עדיף/חדש/מומלץ יותר? איך זה שהמחיר שלהם זהה? (ואפילו ה 22 קצת זול יותר...) כמו כן אשמח לשמוע על עוד מסכים סביב התקציב הזה (בעיקר SAMSUNG) שיתאימו לשימוש מקצועי. אני לא מתכוון להריץ משחקים על המסך, חשוב לי הדיוק בצבעים, שיהיה מתאים לעבודה של הרבה שעות, וכדומה. רב תודות לעונים.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש מסך 27" לאמא שלי שישמש אותה לעיבוד תמונות כתחביב, אז צריך color accuracy טוב. האם צריך להשקיע יותר בשביל שזה באמת יתן איכות עבודה נורמלית?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני לא מעוניין לפתוח פה דיון בנושא GLOSS בעד או נגד. המסך היחיד שנראה לי טוב הוא ה- LG L227WTG , מעבר לזה עוד לא ראיתי משהו טוב. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב 20 אני מעדיף בסביבות 1300 שקל. מה אתם אומרים על BENQ FP202W. המסך הוא פחות או יותר להכול משחקים סרטים וטקסטים אבל יותר למשחקים
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי את המסך 2480WFP ולעומת ה 2407WFP שיש לי הצבעים שלו עזים מאוד וכמו כן יש מעין מריחה כזאתי של צבע בטקסט צבעוני. והצבעים לא נראים מדוייקים והם נראים כאילו הם יוצאים מגבולות הגזרה שלהם ונראים מרוחים . האם זה תקין ?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעבור למסך שטוח (הגיע זמן לא) אני עובד הרבה בעיבוד תמונות במחשב בתוכנות כגון PICASA , P.S קצת התוכנה של CANON - DPP . אני שוקל לרכוש מסך 20 אינטש ומתלבט לגבי הפירמה והסוג שמעתי ש-ViewSonic טובים. האם מישהו מכיר את הדגם: ViewSonic VG2021m או אולי כדאי לרכוש 22 אינט: VX 2235-7 יש המלצה למסך לעבודה רבה בעיבוד תמונות בתקציב 1,600-2,500 ש"ח אילן
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ויש המון ביקורות טובות על המסך. אני מעונין לראות אותו לפני שאני קונה אתם יודעים אולי איזה חנות מוכרת אותו אני גר בת"א ככה שכל מה שבמרכז יכול להיות סבבה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם יום ראשון אני אני רוצה להזמין מסך 19 LCD אני בשבוע האחרון קורא ממש הרבה בפורמים שלכם וקשה לי לגבש דעה לגבי המסך האולטימטיבי בשבילי שימושים: תמונות בעיקר ועבודה משרדית וטיפה סרטים אני מתלבט בין 2 מסכים שראיתי שמדברים עליהם פה המון 1.LG L1970HR Samsung 931BF.2 התקציב התחיל ב 1200 ועלה ל1500 ועכשיו אני מוכן עד 1800 בבקשה חשובה לי מאוד העזרה שלכם כל מי שמכיר, יכול להמליץ לי על מסך שיתאים לי מוזמן לרשום...גם אם יש מסכים יותר טובים מבין השניים שאני מתלבט... תודה רבה חשוב לי...
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את ה2407HC (הבנתי שכבר לא ניתן להשיג את ה2407 הרגיל). שמעתי שמועות שDELL מוציאה את ה2408WFP שאמור להיות עם כניסת HDMI. האם ישנם עוד שינויים משמעותיים בגרסא החדשה. האם שווה לחכות לה? האם ידוע מה יהיו המחירים שלה? האם ניתן להמיר סיגנל HDMI לDVI? אם מדובר בממיר פשוט אני לא רואה סיבה להמתין למסך הזה. יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-