עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינטש.. המליצו לי על הVP930B..וראיתי הרבה המלצות עליו גם פה.. אבלל...הרבה אומרים שכל היתרון שלו זה רק זה שהוא פאנל M-AVP (משו כזה..) ולא TN. וככה הוא פחות חד ועושה מריחות בגלל זמן תגובה של 8MS לעומת כולם שהיום כבר 2MS.. אז מה אתם אומרים? יש עוד דברים טובים במחיר הזה? הוא באמת כזה טוב? אני רואה הרבה סרטים וסדרות על המחשב..אבל ברור שגם בשביל המשחקים החדשים והכבדים 8)

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by maors3,

שלום למסך ישמילמטה חיבור USB אשר לפי הוראות ההתקנה יש לחברו למחשב חוץ מהחיבור DVI שאני מישתמש השאלהלמה הוא נועד חיבור ה USB?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  3. רוב המקומות שאני מבקש מפרט אני מבקש מסך 19-20 אינצק רחב ומביאים לי 22 קיצור אמרו לי יותר טוב יותר משתלם ויש שני מסכים שאני מתלבט בניהם [של ה-22 אינצ'] 1-Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI 2-Dell 22" E228WFP 5ms LCD מה יותר טוב מבניהם ?? ויש את ה-20 אינצ' LG W2042T קיצר מה הכי טוב מבין 2 המסכים של ה-22 אינצ' ??? והאם המסך של ה-20 ינצ' גם יספק את דרישותי שזה מסך למשחקים...? תודה !!!

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by dd7,

מוזר שאני לא רואה את הסרט על כל המסך אולי צריך תוכנה מסויימת? יש לי bsplayer אני לוחץ באפשרויות וידאו ב-16:9 וזה מותח לי את התמונה עדיין רואים למעלה ולמטה מלבנים שחורים? תודה

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by dror1723,

יש מסך עם הפנל הזה שהוא רחב...

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by shashkavil,

שלום אנשים מבקש לקבל דעתכם על מסך ASUS VW222U. זקוק למסך מחשב בעיקר לצורך אינטרנט ו- OFFICE. ראיתי שהוא זול משמעותית מה- SAMSUNG 226BW ועולה 1377 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5763&perur=0 האם הוא ייתן תמורה טובה תודה, טל

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by realistic,

הי, כמו שכתוב בכותרת, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך Asus 24" LCD MK241H 2ms 1:3000 FullHD כרגע אני מתלבט בינו לבין הsamsung T240. המחשב שלי מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. מעבד e8400, כ.מסך ATI radeon HD4870 1GB. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  8. Started by victor17,

איזה מסך היה הכי משתלם ב1800 שקל

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  9. Started by angeLuu,

שלום, לאחרונה קראתי על מסכי ה"מחשביזיה" של סמסונג ותהיתי מה עדיף לי כרגע יש לי מסך LCD 17" דיי מעפן ואני רוצה לקנות מסך נוסף גם שישמש כטלוויזיה וגם כמסך נוסף למחשב (אני רוצה לעשות Dual View) ותהיתי אם עדיף לי ללכת על ה"מחשביזיה" של סמסונג או פשוט לקנות מסך טלוויזיה.. מבחינת מחיר המסכי טלוויזיה יותר משתלמים, השאלה היא אם יהיה הבדל? השימוש העיקרי הוא גיימינג לא כבד ואינטרנט. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by CobraBoy,

אני מתלבט בין שתי מסכים SAMSUNG 206BW לבין -LG206WTQ אזה מהם איכותי(תמונה) יותר לדעתכם אני בעיקר צריך אותו למשחקים וסרטים תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by xena,

האם MVA כמו ל X95F? האם צצו באופק מסכי 19" מומלצים עד 1600 ש"ח שאינם TN? ------------------ עריכה: שכחתי את http://www.flatpanels.dk/panels.php. אני לא בכושר... האם יש היכן להשיג היום את x95f? או אולי המלצה על מסך לא TNי עד 1600? אני מניח שאם מגדילים את התקציב ל 2000, יש את ה971 כן?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  12. Started by simon15,

אהלן חבר'ה יש לי שאלה בקשר לשני מסכים של LG מה יותר טוב 1} L1752TQ או 2} L1753TR תודה מראש לכל העוזרים והעונים..

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  13. אהלן, רציתי לדעת: 1: כמה שווה המסך שלי(סמסונג 930B עם אחריות) בשוק של היד שניה. 2: נניח ואני מוכר אותו באיזור של ה 1600 האם כדאי לי לקנות מסך 22 אינץ סטייל ה סמסונג או הדל(שאלה משנית: מה ההבדלים מעבר לגודל, הרי לכולם פאנל TN?). תודה

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  14. אני מחבר בכבל HDMI לDVI והמסל 200P7 של פיליפס מציג הודעה שהוא לא יכול להציג רזולוציה זו (1600*1200 טבעית אצלו). מדובר בממיר HD החדש של הוט.ניסיתי לחבר גם לכרטיס מסך X1950GT (יציאת S VIDEO ).לא הצלחתי למרות שמדובר באחד תומך VIVO.אולי אי אפשר לעשות INPUT ליציאה זו?מוזר יכול להיות שצריך דריורים מיוחדים.נראה לי שאצלי מותקן רק הCONTROL CENTER של ATI.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by Xardas,

http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1547 בטווח המחירים הזה 1500-1600 שקל האם כדאי לי לקנות את המסך הזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by eegg,

מצאתי את אלה בפנדה ורציתי לדעת איזה יותר טוב או שיש שם אחד יותר במחיר הזה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14622 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14129 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13903

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by balvan64,

אני מחפש משהו בגודל "19 או "20 אולי מסך רחב, משהו שאני יכול לראות בו סרטים בכיף, דרך אגב, זה באמת שווה מסך רחב? או שזה תוספת בשביל כלום? איך XP תומך בזה? בכל אופן אני מחפש משהו בסביבות 1500 ש"ח. מה ההבדל בין 16:9 ל 16:10 עם מה עובדים עכשיו? אני מודה לכל מי שישקיע בי זמן ויגיב, תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  18. Started by b127,

מסך שיציג קשת צבעים רחבה ואמיתית. מחיר עד 2500 ש"ח. לא יותר גדול מ17 אין מקום במשרד. עבדתי עד היום רק על CRT, ואני לא רוצה להרגיש ירידה באיכות. והעיקר שהצבעים יהיו מכוונים נכון, שלא אראה תמונה אדומה ותודפס תמונה ירוקה וכדו'. אשמח לשמוע מבעלי מקצוע ומבעלי נסיון. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by TalLitman,

איך המסך של סאמסונג ה206BW? אני רוצה מסך חדש בגודל 20. ראיתי אותו והנתונים שלו לפחות נראים ממש טובים. משהו ניסה אותו? יכול להגיד לי אולי מה היתרונות\חיסרונות שלו? יש מסך אחר במחיר הזה(1500 ש"ח) שעדיף עליו? תודה

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  20. LCD, חשוב שיכלול תמיכה ב-HD, יחס ניגודיות גבוה ככל האפשר, פאנל IPS, רצוי שאפשרויות הכיוון שלו יהיו גבוהות, אך לא קריטי. תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by elik50,

מה עדיף? ישמש בעיקר לטובת סימולטור טיסה ואינטרנט. תודה!

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by קיפוד,

היי אני רוצה לקנות מסך בסוף החודש שישמש מידיי פעם כטלויזיה ( אני אקנה קופסאת טלויזיה) וביום- יום שימושי גרפיקהת צילום וכו' התקציב שלי הוא 1500 בערך תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by rubin 37,

שלום לכל מודאגי האחריות. לפני שקניתי את ה 2209WA פניתי במייל לדל ישראל עם הרבה שאלות בקשר לסוגית האחריות. בהמשך למייל שלי, התקשר אלי מר אשר צורף מיעל פתרונות משולבים ואמר שנתבקש ע"י דל ישראל לתת לי את התשובות. http://services.yaelsoft.com/ מר צורף אמר לי : 1. פונים לתמיכה של דל טל' 1-809-444-688. 2. מוסרים את מספר השרות=SERVICE TAG (המספר שמופיע בכרטיס הנישלף וגם במדבקה שעל האריזה). 3. איש התמיכה מנסה לעזור טלפונית או פותח כרטיס/מספר שרות ומעבירו ליעל פתרונות. 4. יעל פתרונות יוצרים קשר כדי לתאם ביקור בבית. זה מה שאני הבנתי. מקווה שלא יהיה צורך. אני פעלתי לפי שני הסעיפים הראשונים ואמנם המסך אותר ואושר ככזה שנמצא באחריות. מאחר והמסך בסדר ואין לי צורך בשרות כלשה…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  24. פנו אלי בעזרה בנושא הזה, כמו שכתוב בכותרת מדובר במסך לצרכי עיצוב גראפי בלבד, לא למשחקים וכו'. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by omer1993,

אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ' למשחקים... אין תקציב פשוט תביאו הצעות אבל אל תגזימו במחיר ואם זה עוזר לכם הכרטיס שהולך להיותת לי זה x1950pro תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים