מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ב KSP מוכרים את שני המסכים הללו בהפרש זניח של 60 ש"ח, השאלה מי העדיף מביניהם? ה- D228 מעוצב יפה יותר (לטעמי), יש לו יחס ניגודיות גבוה יותר ונראה כעסקה מצויינת- אך באתר היצרן לא מצויין כי יש לו חיבור DVI (בניגוד להצהרה של KSP). עקרונית אני די נעול על שני המסכים הנ"ל בגלל תקציב מוגבל (ישמש בעיקר לסרטים, משחקים וטלוויזיה ממרחק צפייה של כ 2.5 מ'). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק הרבה ברשת ולכן הייתי רוצה לשחק עם 160hz האם הם יצאו מהמשחק?יש אותם בארץ?וכמה הם אמורים לעלות? וחשבוב לי מאוד גם איכות. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.thetechlounge.com/article/384/Dell+W3207C+32+LCD+HDTV/
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל של אסוס לצורך מחשב וקונסולה. אשמח לשמוע את דעתכם בהקדם (מה ההבדלים בינם, איזה עדיף לשימושים הנ"ל וכו'). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ראיתי עליו ביקורות בסדר בזאפ ופה בפורום וקניתי אותו ב 1370 שקל כלל משלוח עד הבית הוא שווה את המחיר הזה? אני יודע שקודם צריך לשאול בפורום אם כדאי לקנות אבל זכיתי במקרה.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב 20 אני מעדיף בסביבות 1300 שקל. מה אתם אומרים על BENQ FP202W. המסך הוא פחות או יותר להכול משחקים סרטים וטקסטים אבל יותר למשחקים
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בעקבות מעבר לדירה קומפקטית במיוחד והשדרוג ההולך וקרב של המסך הישן שלי החלטתי להיפטר מהטלביזיה הישנה שהייתה לי ואני מתכוון להשתמש במסך המחשב החדש שלי כמסך גם לטלביזיה. את החיבור לטלביזיה אני אני מתכוון לעשות דרך כרטיס TV ככה, שלמעשה כל מסך בא בחשבון. מקריאה בפורום ראיתי שבמסכים עם פאנל VA יש את זוויות הצפיה הטובות ביותר, לכן החלטתי שהמסך חייב להיות עם פאנל מסוג זה. עכשיו אני מתלבט בין שני מסכים: 1. ViewSonic VP930 2. Samsung SyncMaster 971P מי מהם יותר מתאים לשימושים הבאים: 70% מהזמן המסך ישמש כמחשב - ליישומים של גרפיקה והרבה טקטס, ללא משחקים. 30% מהזמן כמסך טלביזיה. מהביקורות שקראתי נראה שהViewSonic יותר טוב, אבל האפשרות של הסמסונג להתכוונן לכל הזוויות האפשריות נראית לי…
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שאני לוחץ במסך על לחצן שיש בו חץ וריבוע אני מקבל את המצבים של המסך שזה 4 מצבים אחד זה DVI השני S-VIDEO שלישי COMPOSITE והרביעי VGA הDVI והVGA אני יודע . מה זה השנים האחרים? וגם יש לי לחצן שעושה מצב PIP וכן עושה מצב PBP מה זה אומר המצבים האלו? תודה
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 בשביל שיראו ביצועים מקסמילים לשים רק CLEARTYPE ? ואת ה Standart effect ? : ) ועוד משהו קטנטן . מה עושה הדברים האלה ? שזה עושה 100 FPS ב CS מוריד ביצועים או מעלה ? לשים הכל על ON ? או על OFF? אני מתכוון ב perfomance & QUality settings Antilasing settings ..
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי אנשים יקרים. אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב בגודל 20 אינץ' ואשמח לקבל את ההמלצות שלכם לקניה הטובה ומומלצת ביותר: דרישות: 1. מסך ללא רמקולים מובנים. 2. מיועד בעיקר לצפיה באינטרנט + סרטים. 3. לא למשחקים 4. תקציב - עד 2000 ש"ח. בעיקרון הכיוון הוא ללכת על מסך של סמסונג או LG, אבל אשמח כמובן לשמוע המלצות אחרות. אם להערכתכם יש מסך 19 אינץ' שיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר, כמובן שאשמח לקבל מידע תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם MVA כמו ל X95F? האם צצו באופק מסכי 19" מומלצים עד 1600 ש"ח שאינם TN? ------------------ עריכה: שכחתי את http://www.flatpanels.dk/panels.php. אני לא בכושר... האם יש היכן להשיג היום את x95f? או אולי המלצה על מסך לא TNי עד 1600? אני מניח שאם מגדילים את התקציב ל 2000, יש את ה971 כן?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
מה הגדרות המסך שלכם? האם אתם משנים את ההגדרות בזמן משחק ו/או סרט? ואם כן, אז למה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
תקציבי הוא 2000 ש"ח. אני מחפש את המסך 22 אינץ' הכי איכותי שניתן למצוא. הזמנתי HP w2207 אבל שלחו לי HP L2245w. יש לי אפשרות לשמור את ה HP L2245w או לקבל בחזרה את כספי. האם ה L2245 טוב יותר או פחות מה W2207? האם יש מסך שיותר טוב מאלו של HP בתקציבי? תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.03.2008 בשעה 11:18:05 נראה שלא ניתן להשיג את ה w2207 איך ה DELL 2208wfp לעומתו?
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אבקש חו"ד של מומחים בפורום לגבי המסך הבא, וכולל מחיר סביר למסך מעין זה: L1932TQ של חב' LG. בצבע כסף (אם זה משנה) תודה אנשים !
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מתלבט כמו הרבה אנשים פה, בין סמסונג 931BF ל-LG 1970HR יצא לי לראות את 2 המסכים (לא אחד ליד השני) והמסקנה שלי מבחינת הצבעים של המסכים, שלסמסונג יש צבעים אמיתיים וחיים, ול-LG צבעים חדים. והשאלה שלי למי שיש לו את ה-LG 1970HR, או למי שיצא לו להתנסות עם המסך, לפי הבנתי הצבעים חדים גם בגלל שהמסך מאוד בהיר, וזה שהמסך בהיר לפי מה שאמרו לי-לא נוח לשימוש באינטרנט ובאופיס. אז בעצם, אם מורידים ב-LG את הבהירות, האם גם החדות נפגעת??? תודה...
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מסךLCD של חברת LG דגם L1953TR המסך רואים מעולה, כייף לקרא בו ו משחקים עובדים בוא ברמה סבירה... סבירה זאת אומרת שלדוגמא BF2.. או סימלטור.. טסתי על מסוק ואז את השמים שרואים דרך הפרופלור רואים מהבההב.. מרצד או לא ידוע איך קוראים לזה אבל בצבע ובצורה לא טובה. כמו כן גם אם מסתכלים על השמש או בכלל אם מזיזים את העכבר מהר אז יש תישטוש... המסך הוא בעל 2MS וקצת לא הגיוני שזה מרצד במשחקים ...(יש גם קצת בסרטים אבל לא יכול לבחון את זה מול משהו שכן רואים טוב, לדוגמא במשחקים רואים הכל חלק חוץ מהפרופלור שיוצר ריצוד) השאלה היא האם זה מסך, אולי כרטיס מסך..(פאליט סופר 7600 גיפורס) .. דיברתי עם חבר שיש לחנות מחשבים הוא אומר שמבדיקה עם יבואן LG הוא הבין שזו סידרה דפוקה.. מה דעת…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מסך CRT Sony Trinitron 200ES, והוא אצלי איזה 4 5 שנים. עכשיו המסך עובד טוב, אבל תמיד יש לי הרשה שאני יושב יותר מידי קרוב למסך, אז חשבתי להחליפו, האם כדאיי? עכשיו מצאתי בוואלה מסכים של לנובו, האם הם טובים? מצאתי שני קישורים, אחד למסך 19 והשני 22 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZD221 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCL192W בתכלס התקציב שלי הוא לא יותר מ-1100 שקל, אבל אם אני אצליח להביא את המסך 22 במחיר טוב, אני אצלך עליו...(למרות שזה יעבור את ה-1100). יש מסכים בתקציב שלי שהם יותר טובים מלנובו? ***עכשיו אני לא יודע מה יותר טוב, מסך WIDE או רגיל? כי אני לא יודע בידיוק מה עדיף (הלנובו הוא WIDE) תודה...!
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קניתי את המסך מ ksp ב 1700 בהתחלה היה לו פיקסל אחד שרוף בדקנו בחנות אז לקחנו לבנתיים והיום קיבלתי אחד חדש. האריזה מגיעה אם כבל dvi-dvi חיבור dvi-אנלוגי כבל usb כבל חשמל ומין ספק ואפילו מטלית לניקוי וכמובן חוברת להתקנה ודיסק התקנה אם הדריבר והתוכנות magic tune ,natural color שאיתם מכוונים את הצבעים כי אי אפשר דרך המסך עצמו. למסך עיצוב יפה מאוד וכפתור מגע להדלקה וכיבוי ויש לו 2 יציאות usb בצד חבל רק שהם הפוכות. בעבודה באינטרנט וסתם במחשב פשוט נוח לעבוד איתו הצבעים חיים ומלאים וזווית הצפיה גובהה מאוד אפשר להסתכל מהצד כאילו אתה עומד מולו בסרטים רואים מצוין כמובן לא ראיתי מריחות. במשחקים מה שבדקתי זה פיפא 2007 ולא ראיתי מריחות ושיחקתי cs .16 בהתחלה ראיתי מין הילה אדומה כזא…
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שממליצים פה הרבה על הדל (לא זוכר את הדגם) אבל בכל זאת אני אשמח להתייחסות אישית עבור השימושים שלי. התקציב הוא סביבות ה2,300 ש"ח והשימושים שלי הם (לפי הסדר, פחות או יותר): 1. גרפיקה ותלת מימד (בעיקר מאיה, לייטוויב... אבל גם טיפה פוטושופ וכו') 2. המסך ישמש גם כטלויזיה (HOT) 3. צפיה בסרטים וסדרות מהרשת ושימוש משרדי כגון קריאה וכתיבת מסמכים וגלישה ברשת 4. ממש מעט משחקים הרווח בין 1 ו2 לשאר הוא כי הם יותר חשובים. בנוסף, הסעיף הראשון מן הסתם הכי חשוב ובעיקר בגללו אני שוקל לא לקנות מסך רחב. בנוסף אם אפשר להמליץ על חנות אמינה אני אשמח מאוד. אני גר בתל אביב וחשבתי על IQPC או זיגזג אבל אשמח לשמוע דעתכם (אם מותר). תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחפש בעצמי וגם לקרוא בפורום לגבי מסכים אבל לצערי כבר איבדתי כיוון. עיקר השימוש שלי במסך הוא סרטים, משחקים ועבודות (גיימר בעברי) אני מחפש מסך 27' 1440 1 ms או 4ms 144Hz ips או Tn - בעיקר משחק משחקים בהם הגרפיקה יותר חשובה לי מהקצב רענון הכטיס מסך שלי הוא GTX1070 של Nvidia והבנתי שיש G-sync או freesync אבל לא הבנתי אם אני אראה ממשי בין הסוגים. אשמח לקבל כל המלצה, בייחוד אם יש גם ניסיו עם מסך ספיציפי, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הזה לגיימינג https://ksp.co.il/mob/item/131483?lf=g27q מסך חדש של LENOVO G27Q-20 27 אינץ IPS 165HZ במחיר זול יחסית בKSP
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך 22' או 24' לעבודה גרפית ומשחקים בתקציב של עד 2000 ש"ח גבול עליון. חשוב לי שהוא יהיה HD. מישהו מכיר מסך שעונה על הדרישות האלו? בתודה מראש לכול העונים, ליאור.
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שמעו יש לי תמסך עכשיו במסך יש 2 חיבורים אחד הכחול הקטן הרגיל ואחד הלבן מה האבדלים ? ומה עדיף ולחבר ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
המסך הישן של ה17" הלך לעולמו. המפרט של המחשב בסיסי עם לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L בעל כרטיס מסך מובנה Intel GMA 3100. המעבד הינו E5300. המחשב משמש בעיקר לשימושים משרדיים אך גם למשחקי קזואל ואפשרות לסרטים. אני מחפש המלצה למסך גם שהמערכת תעמוד בדרישות להפעילו וגם שיהיה משתלם ביחס למחיר. אין תקציב ברור,אך אני מניח שלא כדאי לעבור את ה1000 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ראיתי דבר כזה בזמן שהיו בחירות לקדימה וזה עבדתי שמה היו שם מסכים רגילים לגמרי, והיו מדביקים עליהם מין מדבקה עם חיבור USB שהופכת אותו לטאץ' האם אפשר להשיג דבר כזה בשוק ?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-