עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. חיפשתי בפורום והאמת היא שלא ממש מצאתי אילו בדיקות כדי להריץ. תודה!

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש ב5000 עם כרטיס מסך HD4870 512MB ויש לי כולה מסך 17 אינץ עם רזולציה מקסימלית של 1280על1024 ואני רוצה להביא משהו יותר טוב עם רזולציה גבוה שתוכל לנצל תכרטיס מסך במחיר 1500 גג ושאלה קטנה... במסכים בקשר ליחס ניגודיות 1:10000 זה יותר טוב מה 1:2000 או ההפך?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by Maor Shahar,

מישהו מכיר את הדגם של ASUS? VW192S? זה 19" רחב.. רציתי לדעת אם הוא עדיף על הLG L194WT שכבר הבנתי שעדיף על הסמסונג...

4. היי חברה אני חדש בעניינים, אשמח עם תעזרו

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  5. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD של: DELL 2007 FP עם פאנל S-IPS. לפי מה שהבנתי ישנם שני סוגי פאנלים: S-IPS ו- S-PVA. אני רוצה לקנות את S-IPS איך אני יכול לדעת את סוג הפאנל? מאיפה ניתן לקנות? מחיר מומלץ? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by mtng,

מחפש מסך 17 LCD איכותי : - למשחקים וגרפיקה ממוחשבת - חייב זמן תגובה נמוך - קצב רענון גבוה - תקופת אחריות ארוכה, רצוי גם על פיקסל שרוף אחד - אמינות - חדות והפרדה טובה בין הצבעים - כרגע יעבוד עם כרטיס 760OGT בקיצור מסך 17" שהוא האולטימטיבי והמשתלם ביותר שניתן להשיג בארץ בתקציב שלי. כמה יעלה כזה מסך? האם 1200-1300 ש"ח זה תקציב סביר לדרישות? ואיפה כדאי לקנות, דרך האינטרנט או בחנות כלשהיא? המחיר צריך להיות אטרקטיבי ואני גר באיזור חדרה ולא ממש גמיש עד לת"א או חיפה בשביל מסך. אשמח לקבל המלצות, אם אפשר לציין גם את החברה וגם את הדגם של המסך מכיוון שאני לא ממש בקיא בתחום - עד עכשיו היה לי מסך MAG DJ707 בן 9 שנים, שעבד ללא דופי עד שנשפכה תוכו כוס מים והשתנו קצת הגוונים שהוא מציג. תו…

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  7. מבקש את עזרת המומחים ובעלי הנסיון. אני צריך מסך 19 אינץ' LCD שישמש לעריכת וידאו, מצגות, משחקים. בקיצור קצת מכל דבר. התקציב הוא בסביבות 1200 ש"ח, רצוי כמה שיותר נמוך. מצד שני אני לא אתפשר על איכות בשביל 50 או 100 ש"ח. אה כן, אם אפשר גם יחד עם ההמלצה, היכן ניתן לקנות אותו באזור המרכז. תודה.

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by freezzer,

מה דעתכם על המסך החדש של חברת W2284F LG http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23775&catid=926

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  9. Started by comix_dude,

מעוניין לקנות אחד מהם לא יכול להחליט מבקש עזרה

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by אנונימוס,

רציתי לשאול מה דעתכם על המסך הזה השימוש, אולפן ביתי בתודה מראש

11. Started by sharonarchi,

שלום לכולם קניתי לפטופ של alienware m14x כרטיס מסך nvidia gt555 3g ואני צריך עזרה בבחירתמסך חיצוני גם לגימינג וגם לעבודות בתלת מימד סקצ'אפ ורוויט התקציב הוא עד 1000k אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  12. שלום לכם. קניתי מחשב לא מזמן ואני רוצה מסך חדש... הכרטיס מסך הוא 4870. תחילה רציתי ללכת על מסך 22 אינץ' (2243 או 2253), אבל אז ראיתי ששני אינץ' פחות שווים בסביבות ה-400 שקל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion 2043 עולה 795 שקלים ב-KSP כרגע... האם שווה לקחת אותו? או שלקחת 22 אינץ'? או בכלל מסך אחר לגמרי... התקציב בסביבות ה-1000 ש"ח ואפשר קצת להתגמש מעלה. תודה רבה מראש =)

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by yakirg,

צריך מסך 22" בעיקר לגיימינג וגם קצת לסרטים, התקציב הוא 1500 +- מה המומלצים ?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  14. האם מישהו יודע אם המסך בארץ או יגיע בכלל לארץ? האם מישהו שמע על המסך (או ראה) ויכול לחוות דעתו עליו? 1. לא ברור אם המסך הזה בארץ או יגיע לארץ (אני חושב שזה מסך חדש למדיי). 2. אני לא הצלחתי למצוא ביקורות עליו. 3. המסך 20" המקביל והישן שלהם(MultiSync® 20WGX²Pro), נראה כמו המסך מספר 1 עבור גיימרים שגם מתפקד טוב מאוד בפונקציות אחרות (גרפיקה, סרטים וקריאה), ע"פ האתר PRAD - http://www.prad.de/en/monitore/buyers-guide/gamer20.html. כיוון שאני גיימר כבד למדיי בתקופות כאלה ואחרות ומעדיף לא להתפשר על איכות התצוגה מבחינת צבעים וקונטרסט (חובב גרפיקה בין השאר), אני מחפש מסך שכזה. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  15. שלום , אני מחפש מסך מחשב בגדלים של מ 19 עד 22 - לעבודה שוטפת כולל משחקים , אינטרנט , סרטים וכו' אני לא בטוח מה עדיף , אז כרגע אני יותר בכיוון של 20 רחב. הדגם הראשון שמצאתי הוא T200HD של sumsung , אבל הוא עושה רושם של דגם זול ולא איכותי (ופה תגיע הדעה שלכם). השאלה הנוספת היא מה העניין של הפנאלים? חלק מהמסכים שאני מוצא הם TN ובחלק האחר פשוט לא כתוב , אז מה הרעיון? תודה רבה לעוזרים... * נכון שרשמתי עד 1500 , אבל אם תמצאו לי משהו איכותי ב 2000 + , סבבה.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  16. מדובר על מסכים שלא מעוותים צבעים \ ניגודיות בתזוזות ראש. רצוי 22" רחבים מבוססי פאנל TN.

17. Started by gadykay,

היי חבר'ה, כמו שהנושא מרמז אני מחפש (בהוראת אימי היקרה) מסך 32 אינטש שישמש לטלוויזיה והמחשב, כמובן FULL HD ובקשר ל - LED או ל - LCD אני פתוח להצעות (בזמנו שמעתי שטכנולוגיית ה - LED לא הייתה בשלה כל כך אבל זה היה די מזמן). בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  18. שלום. בשעה טובה אני עובר דירה (לחתיכת חור נידח).. קיצר סיכמתי עם אבא שלי על LCD לחדר שלי התקציב הוא 2500 שקל 3000 מקסימום (באמת מקסימום!) במחיר כזה אפשר לקנות LCD טוב שיראו בו טוב..? רוב הזמן זו צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT) אבל אני גם רוצה שתהיינה האפשרות לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ולראות סרטים כמו שצריך. רמקולים ממש לא פקטור בקנייה הזאת, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לרמקולים הקיימים שלי. עדיף חברה מוכרת ואמינה אבל אם אתם חושבים שיש איזו טלוויזיה מחברה קצת פחות מוכרת אבל מתעלה על האחרות גם זה טוב =] תודה רבה מראש {:

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by Danman,

היי, הגעתי למסקנה שנמאס לי מה CRT ששירת אותי היטב ב7 השנים האחרונות, ואני רוצה LCD. הדרישות הן בעיקר מהירות.. אני אשתמש במסך במשחקי רשת (Counter-Strike, Unreal Tournament 07 וכו'.. ) וגם משחק שיהיה טוב לעבודה (כתיבת מסמכים ותכנות אפליקציות) תודה, דני.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  20. המליצו לי על אחד משני אלה מי מהם יותר טוב ? 20'' לעומת 19'' ורזולוציה יותר גבוהה ב PHILIPS אל מול יחס ניגודיות יותר טוב ב VP903B ...

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  21. אהלן, רציתי לדעת: 1: כמה שווה המסך שלי(סמסונג 930B עם אחריות) בשוק של היד שניה. 2: נניח ואני מוכר אותו באיזור של ה 1600 האם כדאי לי לקנות מסך 22 אינץ סטייל ה סמסונג או הדל(שאלה משנית: מה ההבדלים מעבר לגודל, הרי לכולם פאנל TN?). תודה

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  22. אני מחבר בכבל HDMI לDVI והמסל 200P7 של פיליפס מציג הודעה שהוא לא יכול להציג רזולוציה זו (1600*1200 טבעית אצלו). מדובר בממיר HD החדש של הוט.ניסיתי לחבר גם לכרטיס מסך X1950GT (יציאת S VIDEO ).לא הצלחתי למרות שמדובר באחד תומך VIVO.אולי אי אפשר לעשות INPUT ליציאה זו?מוזר יכול להיות שצריך דריורים מיוחדים.נראה לי שאצלי מותקן רק הCONTROL CENTER של ATI.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  23. שלום, אני בזמנו לפני כשנתיים הייתי מאוד פעיל בפורום, אני זוכר שאז מסכי הLCD היו 25MS וכולם התלהבו מהיונדאי Q17 או משהו כזה שהיה 16M. ועכשיו שאני רוצה לראות מה ישתנה במסכי LCD, שכל המסכים הללו מגיעים היום עם קצב רענון מטורף. של 2MS. כולם פה ממליצים על איזשהו דל שהדגם שלו משהו עם 2007 שעולה מינימום 2300 שקל, ועם קצב רענון גבוה מאוד ביחד למה שהולך היום בשוק, שלמיטב הבנתי הקצב רענון קשור למריחות על המסך, אז למה בעצם ממליצים עליו?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by Xardas,

http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1547 בטווח המחירים הזה 1500-1600 שקל האם כדאי לי לקנות את המסך הזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by b127,

מסך שיציג קשת צבעים רחבה ואמיתית. מחיר עד 2500 ש"ח. לא יותר גדול מ17 אין מקום במשרד. עבדתי עד היום רק על CRT, ואני לא רוצה להרגיש ירידה באיכות. והעיקר שהצבעים יהיו מכוונים נכון, שלא אראה תמונה אדומה ותודפס תמונה ירוקה וכדו'. אשמח לשמוע מבעלי מקצוע ומבעלי נסיון. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.