עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Y-T-M,

רכשתי לפני כשנה את המסך סמסונג T240 ששירת אותי נהדר במהלך השנה הזאת עד שלפתע שבק חיים..במסגרת האחריות החזרתי את המסך לחברה על מנת שייבדקו את התקלה ויתקנו אותה..אך התברר כי אי אפשר לתקן את המסך והביאו לי מסך אחר שהוא סמסונג ה2433BW לפי הנתונים שלו באינטרנט אני רואה כי הוא לא משתווה למסך שהיה לי מקודם, לא רק מבחינת החיצוניות אלא גם מבחינת יציאות usb ושל רמקולים שאין לו וכמו כן יציאת HDMI שגם אין לו ..שאלתי היא האם אני יכול לדרוש לקבל מסך המשתווה למסך הקודם ובמקרה אחר לדרוש את כספי חזרה.. בתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  2. יש ברשותי את המסך LG L1970HR מצב מסך: מצב מכני תקין לחלוטין פיקסל אחד שרוף. נימצא מתחת לשורת כתובות (Firefox) ימינה מהמרכז. רב הזמן בכלל לא רואים אותו. כמה לדעתכם שווה המסך?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by metison,

היי, מחפש מסך במחיר סמלי לשימוש משרדי. המלצה לדגם וחנות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by Menuval,

אהלן, רכשתי מחשב חדש עם הכ.מסך ZOTAC 260 GTX - DUAL DVI שאמור להגיע בעוד מספר ימים. כרגע אין לי מסך אך יש ברשותי טלויזית LCD LG 37 אינץ' מהדגם הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=596136 אני מעוניין להשתמש בה כמסך מחשב לישיבה מקרוב, מן הסתם, לא יהיה באפשרות העין האנושית לראות את כל התמונה כשהעיניים שלי צופות במסך ממרחק של 20 סנטימטר לערך. האם ישנה תוכנה שמאפשרת יצירת מסגרת קטנה בתוך הטלויזיה עצמה כך שאני אוכל בעצם לראות בגודל של 19-22 אינץ' ? קצת קשה להסביר אני מתכוון ל"מסך בתוך מסך" כביכול. אשמח לעזרתכם. תודה,

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  5. היי, אשמח להמלצה למסך 27" להורים. השימושים - שימוש בסיסי (גוגל, פייסבוק, יוטיוב, משחקי שמחט אונליין) לא גיימיניג. תקציב - 500-700 הם נעולים על מסך של סמסונג אבל אני לא בטוח שזה ה Value for money הכי טוב במחירים האלו. אין לי בעיה להזמין מחול אם שווה את ההפרש במחיר ואת זמן ההמתנה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  6. Started by Spiderpaz,

יש לי מסך samsung xl2370HD רציתי לדעת האם המסך מומלץ ואיך הוא לגיימינג ולטלויזיה וכול מיני אפשרויות חוץ מהHDMI

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  7. Started by שיקאגו,

שלום, אני בדרך לקנות מסך חדש לשימוש ביתי , פה ושם סרטים, ובעיקר בעיקר סתם לגלישה באינטרנט ואני רוצה להתעייץ לגבי כמה סוגיות, א) איזה גודל הכי בריא לעיניים, אין לי בעיות בעיניים (טפו טפו) והכל טוב ויפה אבל כששאלתי תח'ברה חלק אמרו שהכי טוב 22 אינץ' וחלק אמרו ש-22' זה גדול מדי וקשה להתרגל, אז מבחינה בריאותית, האם יש משמעות כלשהי? ללכת ל 20, 22? מה מי וכו' ב) איזה מסך עדיף MAT או GLASY, גלאסי זה עם הציפוי זכוכית כמו של LCD טלווזיה ומאט זה בלי זה. השיקול הראשוני הוא מבחינת בריאות עיניים, השני הוא נוחות, בהתאם לצרכים. מצפה להסברים עיניינים, תודה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by AVROMROTH,

אני רואה הרבה סרטים במחשב עם משפחה או הרבה חברים לכן חשוב שהמסך יהיה כמה שיותר גדול 24 אינץ' ומעלה ... זוויות צפיה ואיכות צבעים במסך חשובות מאד , מדי פעם אני גם חורש על משחקי מחשב ... תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  9. שלום, יש לי מסך 22" LCD של LG עם יחס ניגודיות של 1:30000. אז ככה, בחלק מהמשחקים שאני מריץ אני רואה מליוני נקודות זעירות מאוד וזזות שרק אם ממש מתרכזים אפשר להבחין בהם והשאלה שלי היא האם זה ככה בגלל המשחק או שהמסך שלי דפוק? אני חייב לציין שזה מופיע רק במעט מאוד משחקים כמו למשל ב assassin creed כשנמצאים מחוץ לאנימוס, וגם בסרטי HD (בכולם), האם זה קורה לעוד מישהו?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by Kukishin,

עכשיו קיבלתי אותו ואני מרגיש שהצבעים לא לגמרי מדוייקים.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by RLM,

מבדיקה זריזה בZAP, ראיתי שכמעט לכל מסכי ה17' וה19' רזולוציה מקסימלית זהה, 1280X1024 (מסכים רגילים, 4:3, או5:6 ליתר דיוק) ולרוב מסכי ה20' וה22' רזולוציה מקסימלית זהה, 1680X1050. (מסכים רחבים, 16:10) וגם עם ה24 ו26.. 1920X1200 עכשיו השאלה המתבקשת היא..למה זה ככה? בעצם אפשר להגיד שמסך 17' הוא בעל גודל נקודה קטן יותר, וצפיפות פיקסלים גבוהה יותר, מבמסכי ה19' מה שהופך את התמונה שהוא מציג לאיכותית ומדוייקת יותר. ואותו דבר עם ה20 ו22, וה24,26. לא? למה לא מנצלים את הגודל ומוסיפים עוד פיקסלים? זה לא מפריע במסכים הגדולים יותר שהפיקסלים גדולים יותר? גם במסכים היותר יקרים, עדיין לא עוברים את הרזולוציות של המסכים ב"גרסאות" הקטנות יותר... יש איזה קטע טכני שלא מאפשר את זה? למה שמסכי 19' …

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  12. Started by avinatbezeq,

אני כנראה מתכנס על ה-T240. סיכמתי פה מה שלמדתי. אשמח לקבל תגובות. כל הדגמים פה 1920x1200 (או 1220) ו-24 אינטש או יותר. עד ה-=== פאנל TN, שהוא יותר מהיר אבל פחות מתאים לסרטים וכ"כ זוויות צפיה מוגבלות, כך שהמסך משנה את הצבע שלו כשמסתכלים בזווית. כ"כ שחור פחות "שחור". Samsung T240 - כ-1700 ש"ח. פופולארי מאוד. אורליאנס אומר שכמו ה-HP w2408h המומלץ ע"י prad.de שעולה כ-900 ש"ח יותר, רק עם רגלית פחות משוכללת, ולכן הרבה יותר משתלם. DELL e248WFP - כ-2100 ש"ח. בהשוואה ל-T240, לא מכיל HDMI ופחות נוח לכייל צבעים. Samsung T260 - כ-2300 ש"ח. אורליאנס אומר שהוא (וגם ה-T200 ו-T220P) לא מומלץ. Benq G2400W - כ-2500 ש"ח. פאנל TN. הרבה יותר מהיר. בעיות - פאנל TN שנחשב פחות טוב. ארגונומטריות …

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך מחשב בין 22 ל - 24 אינץ' (ולפני שעה התוודעתי לדילים שיש בבלאק פריידי). שימושים: בעיקר צפייה בסרטים\סדרות (ברוב המקרים 720p וסרטים גם 1080p), וגלישה באינטרנט. אני גם מתכנן לשחק בו, אבל לא כ"כ הרבה אז זה שיקול פחות חשוב מבחינתי. כרגע מה שיש לי בראש זה U2312HM של דל (עולה 830 כולל משלוח ב TMS). תקציב: אם נהיה לארג'ים אז בסביבות ה-1300 עם אפשרויות לחריגה. למישהו יש המלצה למסך אחר ? (במיוחד בהתחשב הדילים שיש עכשיו) מישהו יכול להמליץ\להשמיץ את המסך שחשבתי עליו כרגע ? עריכה: נראה שגם AOC I2353FH עשוי להיות טוב...אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים וממליצים לעשות!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by slowdive,

שחבואים בWINDOWS http://www.metacafe.com/watch/320281/lcd_monitor_hidden_tricks/

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by Ic3 CuB3,

שלום חברים !! :hi: אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לחדר, LCD כאמור. 8) התקציב הוא 3000-3500 ש"ח- לא יותר. עכשיו, אני מעוניין בטלוויזיה שתהיה איכותית עד כמה שאפשר. אני חייב טלוויזיה של 21-20 אינצ' לא פחות. פורמט 16:9 חובה !! חברה אמינה, עם אחריות ארוכה. הטלוויזיה חייבת לכלול רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר. זוית צפייה טובה וכו'... דרך זאפ הגעתי לפה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 מה אתם אומרים ??? אני יודע שהחברה לא ממש מוכרת אבל זה 27".....ובעוד 600 ש"ח יש 32 אינצ'. תודה לעוזרים !!! :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by arik89,

בסביבות 1800 יש מסך 20 אינצ' רחב טוב למשחקים? אם לא אז באותו סכום מסך 19 רחב למשחקים.. תודה. גם המחיר של הצ'ימי 22 אינצ' ירד ל1800 האם הוא שווה קניה ?(למשחקים) איזה פאנל הוא? אם הוא TN אני יוותר עליו.

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by Maor Shahar,

מישהו מכיר את הדגם של ASUS? VW192S? זה 19" רחב.. רציתי לדעת אם הוא עדיף על הLG L194WT שכבר הבנתי שעדיף על הסמסונג...

18. Started by starnet,

איך הכרטיס GeForce 7600 GT Extreme משתלב עם מסך זה אשמח לקבל חוות דעת

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by elad135,

הבעיה שלי איתו היא שלפעמים, בלי קשר לכלום, המסך נהפך לשחור למשהו כמו שנייה ואז חוזר לעצמו. למישהו אחר זה קרה/מישהו יודע למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by jazzman,

דיברתי עם החנות LCDTV, כרגע אין להם במלאי, אך יכול להיות שיביאו אותה בשבוע/יים הקרובים (בזכות זה שהסברתי לו שהרבה רוצים לראות את הדגם הזה). ככל שיתקשרו יותר אנשים בימים הבאים הם יביאו את הדגם לתצוגה יותר מהר!! המספר שלהם 1800303050, ותבקשו את ברק (כתובת: הלפיד 15 ק.מטלון פ"ת)

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  21. אהלן אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינטש.. המליצו לי על הVP930B..וראיתי הרבה המלצות עליו גם פה.. אבלל...הרבה אומרים שכל היתרון שלו זה רק זה שהוא פאנל M-AVP (משו כזה..) ולא TN. וככה הוא פחות חד ועושה מריחות בגלל זמן תגובה של 8MS לעומת כולם שהיום כבר 2MS.. אז מה אתם אומרים? יש עוד דברים טובים במחיר הזה? הוא באמת כזה טוב? אני רואה הרבה סרטים וסדרות על המחשב..אבל ברור שגם בשביל המשחקים החדשים והכבדים 8)

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  22. המליצו לי על אחד משני אלה מי מהם יותר טוב ? 20'' לעומת 19'' ורזולוציה יותר גבוהה ב PHILIPS אל מול יחס ניגודיות יותר טוב ב VP903B ...

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by nicksaf,

אני חייב להחליט סופית.. מה יותר יתאים לי למשחקים ולסרטים ? זה באמת הבדל ענק ?? אני לא אצטער על זה שלא רכשתי דל אם אני ארכוש סמסונג ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  24. טוב אז ככה. המסך רחבSamsung 19 LCD 931BW http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20129 כמה שאלות: המסך עצמו מומלץ? מסך 19" רחב [הסמסונג שכתבתי למעלה], הוא קטן מדי, כאילו בגובה שלו? יש לי עכשיו מסך 17" CRT והגובה שלו הוא מספיק בשבילי, אז כמה הבדל יהיה בגובה בין שתי המסכים? ואם אני ישחק בו משחק שלא תומך במסך רחב אז זה ימתח או יהיו בצד שוליים שחורים? ואם זה נימתח, האיכות גרועה\מגעילה? ושאלה אחרת, נכון אומרים שמסכים רחבים טובים לסרטים בגלל שכשאתה רואה סרט במסך רחב אז השוליים השחורים למעלה ולמטה מתבטלים ואתה מקבל יותר שטח לרוחב? אזז... אם יש לי סרט במחשב עכשיו [מסך 4:3 רגיל], שהכתוביות אצלו מובנות והכתוביות מופיעות על השוליים שלמטה כמובן, אז מה יקרה כשאני …

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by Baz34,

היום התקנתי את המסך, והתוצאה פשוט מדהימה, שאלתי מתייחסת לאופצית טמ"פ הצבע, משום מה אין לי אפשרות לבחור את האופציה של sRGB (אופציה אפורה). האם נדרש לבצע פעולה כל שהיא לאפשר את האופציה הנ"ל? אני מניח שהוא פעיל רק בחיבור RGB ולא DVI אם אכן כך, איזה מן האופציות עדיפה יותר, ראיתי שבביקורת שביצעו דיברו על האופציה הזו כעדיפה. אודה מאוד לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים