מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב שמיועד למשחקים... היום קראתי באתר פה שLG הוציאו מסכי ips חדשים במחירים זולים ככה ש22' עולה 1600 שח האם יש למישהו מושג מתי זה אמור להגיע לארץ ולשוק?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכם, חזרתי לאתר אחרי די הרבה זמן, ואני צריך המלצה למסך! השימושים- PS3!! אינטרנט!! סרטים!! דברים חשובים- כניסת HDMI תמיכת בFULL HD הגבלה-פחות או יותר 6000 שקלים תיבין ותקילין! עניין הטלויזיה לא משחק פה כמעט, כי המכשיר נועד בעיקר להוות מענה למאיץ גרפי המטורף של הפלייסטישן, אבל אפשר לתת אופציות של מכשירים שהם גם טלויזיות. תודה מראש לכל העונים, העוזרים, והכותבים!
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למסך של benq , ורציתי לשמוע את המלצתכם, גם לגבי המסך עצמו, גם לגבי כדאיות הדיל וגם לגבי השירות של חברת "גטר". - מסך "20 רחב מדגם FP202W : רזולוציה : 1680X1050 מהירות תגובה : 5MS יחס ניגודיות : 1:1000 בהירות : 2^30CD/M כניסות : D-SUB,DVI זוית צפיה : 130/140 צבעים : 16.7M אחריות : 3 שנים בבית הלקוח. סה"כ 999 ש"ח ב-3 תשלומים. - ניתן להזמין דגם מקביל שיש בו גם רמקולים מובנים ב-1029 ש"ח. דעתכם ? ???
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי חברים, משתגע ממהדבר הזה חיברתי מחשב נייד LENOVO T480s עם כבל HDMI למסך 4K חדש של סמסונג. המקסימום שאני מצליח לקבל זה 29-30HZ במקום 60 והעכבר גם זז מוזר. ניסיתי להחליף כבל HDMI ללא הצלחה. יש לציין שאת אותו מסך חיברתי גם עם DP למחשב הנייח ושם יש זיהוי של 60HZ כאשר הכל נראה תקין. למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
היי , לפני הכותרת מה ההבדל בין ה Samsung T220 ל Samsung T220P ? מה עדיף? עכשיו לכותרת הראשית - ניסיתי להבין מה יותר טוב - למטרת כל שימוש - משחקים \ סרטים \ כללי \לכתוב טקסט לפי הביקורות שלכם ה 2243 מתאים למגוון רחב של אפשריות - שזה אומר כל שימוש וה T220 מתאים לפחות לשימושים? מה זה אומר פחות שימושים - לקרוא טקסט לא יהיה נוח? ואם שניהם לא יהיו על המקיסמום רזולוציה שלכם אלא על פחות - זה עדיין משנה? כי אני אישית לא חושב שאני יכול להיות על מקיסמום רזולוציה כשנאי משתמש באחד מהם המסך מיועד לחבר - לי יש 226BW ואני מרוצה מאוד מהמסך הזה - מסך מעולה לדעתי - למרות הביקורת הלא הכי מוצלחת עליו באתר שלכם תודה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 אינץ בתקציב של עד 1700 ש"ח. אחרי קריאה מעמיקה ומהנה בפורום ולאחר קריאת הסקירות בנעוץ החלטתי ללכת ולקנות את ה- ViewSonic VP930b . להפתעתי לא הצלחתי למצוא שום חנות באזור ירושלים ( שם הורי גרים) ובאזור רחובות ( שם אני גר) שנשאר לה המסך במלאי . בחנות פי.סי סנטר שבראשון אמרו שנותרה להם יחידה אחת, אך הם סירבו בתוקף שאני אבדוק את המסך בחנות והוסיפו ואמרו שאם המסך יהיה תקול תתכן בעיה בהחלפתו מכיון שאומניטק( היבואן) לא יביאו אותו לארץ בזמן הקרוב. בשיחה שלי עם אומניטק אישרו את העניין וטענו כי לא ייובאו מסכים כאלה בחודש- חודשיים הקרובים. החלטתי לשנות כיוון ולבדוק את מסך Samsung SyncMaster 971P אצל חבר שלי ( וואו כמה שהוא יפה, המסך לא החבר )ולצערי היו ל…
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום. האם למישהו יש מסך זה? האם אתם יכולים לתת לי רשמים לגבי מסך זה? מה דעתכם עליו?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
-
המטרה העיקרית של המסך היא עבודה עם טקסטים וגלישה. המון עבודות, WORD, וטקסטים מכל הסוגים. הכי חשוב לי חדות הטקסט והבנתו. שלא יכאב בעיניים ושלא יהיה קשה לקרוא לאחר שעות של עבודה. בנוסף אני אראה בו לפעמים סרטים, אז צריך שהוא יראה אותם טוב. וכמובן, אם הוא יהיה גם מעוצב יפה זה לא יזיק. אני מוכן לקנות גם ב- 1000, אבל אם יש משהו יותר זול שלא שונה בכלל (או בכמות זניחה) אז אין לי בעיה לחסוך כסף, רק לכתוב בבקשה את ההבדל בין הדגם הזול ליקר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
מחפש מסך 17 LCD איכותי : - למשחקים וגרפיקה ממוחשבת - חייב זמן תגובה נמוך - קצב רענון גבוה - תקופת אחריות ארוכה, רצוי גם על פיקסל שרוף אחד - אמינות - חדות והפרדה טובה בין הצבעים - כרגע יעבוד עם כרטיס 760OGT בקיצור מסך 17" שהוא האולטימטיבי והמשתלם ביותר שניתן להשיג בארץ בתקציב שלי. כמה יעלה כזה מסך? האם 1200-1300 ש"ח זה תקציב סביר לדרישות? ואיפה כדאי לקנות, דרך האינטרנט או בחנות כלשהיא? המחיר צריך להיות אטרקטיבי ואני גר באיזור חדרה ולא ממש גמיש עד לת"א או חיפה בשביל מסך. אשמח לקבל המלצות, אם אפשר לציין גם את החברה וגם את הדגם של המסך מכיוון שאני לא ממש בקיא בתחום - עד עכשיו היה לי מסך MAG DJ707 בן 9 שנים, שעבד ללא דופי עד שנשפכה תוכו כוס מים והשתנו קצת הגוונים שהוא מציג. תו…
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך'' LCD 19 בתקציב של 1500 שח שיתן מענה לסרטים וגם איכות צבעים טובה. כל המלצה תעזור תודה
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם , עקב נזק מים זה דיי דחוף... אני צריך מסך למשרד , חשבתי על 22-23" . אופיס ואינטרנט בלבד ככה שאני לא רואה צורך ב FHD וכו' .. חשוב כמובן שיהיה פאנל איכותי שגם יהיה נוח לעיניים לעבוד מולו. מרחק עבודה - סביבות 50-80 ס"מ. הצעות יתקבלו בברכה. תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כ-1,000 ש"ח. ויש מסכים אחרים במחיר הזה שטובים כמוהו, למשל ה-LG L1719S? אני מחפש ככה עד 1,100-1,200 ש"ח את המסך הכי משתלם.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום, הוריי מעוניינים לקנות לאחי הקטן (בן 7) מסך LCD שהוא יוכל לצפות בו גם בשידורי טלוויזיה.. חוץ מזה, המסף אמור לשמש לדברים כלליים שכוללים צפייה בסרטים, משחקים וכמובן גלישה באינרנט ולעבודה משרדית.. לאחר בירור בין מספר מסכים הבנתי שמסך DELL 2007WFP יהיה טוב לשימושים הללו.. גם משום שהוא כולל כניסת "בננה צהובה" (יהיה אפשר לחבר את הממיר של "יס" ישר למסך נכון?) השאלה שלי היא שאת המסך אני אמור לחבר למחשב ישן מאוד שכולל כרטיס מסך GEFORCE 2 MX, האם המסך יוכל לעבוד כנידרש עם מחשב שכזה? הריי הרצולוזיה שלו היא גבוהה מאוד? יש כוונה להחליף את המחשב בשלב מאוחר יותר.. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי מסך BENQ FP93GX ובסרטים האיכות לא טובה למרות שזה דיוידי ריפ פשוט רואים ריבועים קטנים וזה ממש מתסכל נסיתי לשנות דברים בהגדרות של המסך ושל הכרטיס מסך ולא השתפר כלום (יש לי רדון 9250) כרטיס ישן אבל אמורים לראות טוב... יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשפר את התמונה בסרטים? אולי משהו בהגדרות כרטיס מסך....... תעזרו לי בבקשה כי זה ממש משגע אותי תודה
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, (וואי, מלא זמן לא כתבתי פה... מרגיש הזוי) היום התחדשתי במסך הנ"ל, על פניו נראה כיף בהחלט. עבודה בוינדוס ואינטרנט ממש נוחה, העיניים עפות לכול הכיוונים, צריך להתרגל עוד. המסך הוא A04 מיוצר בצ'כיה ופאנל S-IPS, איכות התקנתי את ה-ICM של DELL עצמם, אבל הוא לא משהו. אולי מישהו הפיץ באינטרנט קבצי ICM מכוילים בצורה טובה, כמו שנעשה לפאנל ה-A של ה-Samsung 226BW (זאת גם הסיבה שלא קניתי לבסוף את הסאמסונג, הלוטו פאנלים הזה לא מתאים לי. אצל דל זה הרבה יותר קל לזהות בלי לפתוח)? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להיפטר מה טלויזיה שלי וגם מהמסך שלי הTV 21 inc Matez המסך lg flatron 750 עכשיו אחרי המחירה של המסכים האלו אני מניח שיהיה לי עוד 800 שקל.. מה שאומר שיש לי בערך 1700 שקל למסך LCD כמובן כמה שיותר גדול עדיף.. ואם אפשר גם משהו מניסיון אישי? מה אני צריך כדי לחבר למסך LCD הזה ממיר של יס?
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני תאכלס רוצה לקנות מסך מינמלי לסרטים בFHD לא רוצה השקעה בשמים השאלה היא אם שווה להשקיע במסך הזה גם מבחינת איכות כללית ובעתיד שהוא לא יתקלקל מהר וגם לגבי הרזולוציה הקצת לא רגילה. תודה מראש. LG W2261V 22 Inch 2ms DVI WideScreen Black יש אותו בKSP ב980 ש''ח אתר יצרן http://uk.lge.com/products/model/detail/widescreen_w2261v.jhtml#
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מסך 27 אינץ לגיימרים יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני קונה מסך LCD 19 התקציב הוא 2000 ש"ח המליצו לי על VP930B למשחקים וסרטים איך המסך לקחת אותו ?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. קנו לאחי את המסך ורציתי לדעת אין הוא בכללי ואם אפשר האם הוא מסוגל להציג HD ואם כן אז עד כמה? מכיוון שאני מתכנן להשתמש בו בתור מסך לאקס בוקס 360... אשמח לחוות דעת. המחיר ששולם עליו הוא 900 ש"ח ממכרז.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשמוע מניסיונם של אחרים עם מסך DELL 2408WFP. לאחר כמה שעות עבודה עם המסך החדש הבחנתי בהבדלי צבע בין החלק העליון לתחתון. מעיין גרדיינט עדין מכחלחל לורדרד מלמעלה למטה. ככל שעבר הזמן הדבר הפך למטריד יותר ויותר. שום משחק עם כיווני המסך לא עזר. בחנות טענו שאי אפשר אפשר להחליף מוצר שיצא מהאריזה ושלחו אותי למעבדת היבואן (שלושה ימים אחרי הקניה). שם, לאחר 5 ימים הודיעו שהמסך יוחלף. כשבאתי לקחת את התחליף התברר לי שמדובר במסך מחודש (refurbished). סרבתי לקחת אותו (בגיבוי טלפוני של החנות). החנות פתחו מסך חדש אחר כדי להשוות, טענו שגם בו ניראה אותו אפקט וכניראה שככה זה. מעבדת היבואן טענה בהחלטיות שהחלפה במסך מחודש זאת האופציה היחידה. החנות טענה שהחלפה למסך עם אפקט זהה זאת ה…
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב עד גודל 22 - למשחקים ועבודה בלבד (לא לצפייה בסרטים וכו') מיועד למחשב גיימר - כרטיס המסך יהיה GTX460 1GB. מהם ההמלצות? (ואם אפשר לחסוך..אז לחסוך ;D)
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך למחשב שלי אבל אני בהתלבטות... העניין הוא שאני קונה גם טלויזיה 26' ומחבר אותה למחשב, אז הדבר היחיד שהמסך יעשה יהיה להריץ משחקים. עכשיו אני לא יודע אם זה נכון, אבל שמעתי שעדיף מסך רגיל מאשר רחב למשחקים, וב22' רוב המסכים רחבים, ואם לא הם נהיים לא נוחים לעין (תקנו אותי אם אני טועה). אז האם עדיף 20' או 22' ??? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי יש לי תקציב עד 1550 שקל. בקיצור אני מתלבט בין מסכים אז מה יותר כדאי משני אלה? זה http://www.samsung.com/us/consumer/office/monitors/premium/LS23EFPKFKD/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=features או זה http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-W2486L.jsp מה הכי טוב לגיימינג ולסרטים? המחיר של המסך הראשון עולה 1380 השני 1530 תודה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-