עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני יכולה להבין איך זה מציג את שולחן העבודה, ועדיין שומר על הפרופורציה של הסמלים ותיקיות, אבל איך נגיד אני שמה סרט 4:3, וזה לא מורח אותו? זה לא משגע תשכל מסך כזה? ואם התשובה שלכם היא לא, אז איך המסך הזה: MAG AI937W

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by elik50,

מה עדיף? ישמש בעיקר לטובת סימולטור טיסה ואינטרנט. תודה!

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by Kukishin,

עכשיו קיבלתי אותו ואני מרגיש שהצבעים לא לגמרי מדוייקים.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by Jewish_hammer,

שלום, אני מחפש על המלצה על מסך 19 אינץ מאיכות טובה,משהו עם אחריות ל 3 שנים.... והוא קצת דחוף כרגע כי המסך שאיתו אני משתמש עכשיו מחליף צבעים בטירוף ואחריותו פגה די מזמן... בכל מקרה, איזשהיא המלצה על מסך 19 אינץ ,עד 2000 שקל,לא ממש חשוב לי WIDE SCREEN או לא,אך חשוב שיהיה טוב למשחקים (לא ימרח) ,ושיהיו לו צבעים חיים ואמיתיים כמה שאפשר....

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  5. שלום, חברים! אני מצטער אם נושא הת'רד אינו ממש סטנדרטי, ואם הוא לא תקין-אז אני מצטער... :-[ אבל אני פשוט מ-מ-ש מתקשה למצוא חנות במרכז הארץ שמציגה את המסך הזה [שהוא דווקא די פופולארי]. דיברתי עם אינספור סניפי באג, ואופיס דיפו-אך לשווא. האם מישהו בכל זאת מכיר מקום שכזה?

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  6. קניתי את המסך הזה http://www.spacenet.co.il/product.asp?id=906 אשמח אם תתנו חוות דעת על המסך בכמה מילים. המוכר אמר שהגודל 22 אינץ ועל האריזה כתוב 21.6 יש פה טעות או שככה זה?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by simon_hr,

שלום אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 22 אינץ ושהיה טוב, וכמה שיותר זול עם אפשר.. תודה שמעון

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  8. שמעו, לא יודע מה קרה להורים שלי פתאום בא להם לקנות לי מסך חדש ולהעביר את שלי לאחותי...לא משנה. העיקר זה שאני צריך מסך חדש עד עכשיו היה לי L1730B של LG, תאמת שקנינו אותו לא הבנתי כלום במחשבים אז זה לא הייתי אני שבחרתי אבל אני דיי מרוצה ממנו ב 3 שנים שהוא היה אצלי, במריחות לא הרגשתי והאיכות שלו איכשהו סבבה, אבל לפני כמה שבועות ראיתי אצל חבר שלי מסך עלוב של צ'אי מאי שהוא קנה מ KSP (בעע) והאיכות שם לוקחת תמסך שלי ! טוב לא משנה... קראתי את שני הכתבות שיש באתר על מסכים, ממה שהבנתי 932B לתקציב נמוך ו 971P לתקציב קצת יותר גבוה. עכשיו אני לא ממש יודע מה התקציב המדוייק אבל אני מעריך שבערך 1400 אז אני לא יודע מה לקחת.. עכשיו אם ב 971P לא היו מריחות הייתי לוקח אותו אבל בכתבה…

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  9. שלום לכם. קניתי מחשב לא מזמן ואני רוצה מסך חדש... הכרטיס מסך הוא 4870. תחילה רציתי ללכת על מסך 22 אינץ' (2243 או 2253), אבל אז ראיתי ששני אינץ' פחות שווים בסביבות ה-400 שקל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion 2043 עולה 795 שקלים ב-KSP כרגע... האם שווה לקחת אותו? או שלקחת 22 אינץ'? או בכלל מסך אחר לגמרי... התקציב בסביבות ה-1000 ש"ח ואפשר קצת להתגמש מעלה. תודה רבה מראש =)

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  10. שלום , אני מחפש מסך מחשב בגדלים של מ 19 עד 22 - לעבודה שוטפת כולל משחקים , אינטרנט , סרטים וכו' אני לא בטוח מה עדיף , אז כרגע אני יותר בכיוון של 20 רחב. הדגם הראשון שמצאתי הוא T200HD של sumsung , אבל הוא עושה רושם של דגם זול ולא איכותי (ופה תגיע הדעה שלכם). השאלה הנוספת היא מה העניין של הפנאלים? חלק מהמסכים שאני מוצא הם TN ובחלק האחר פשוט לא כתוב , אז מה הרעיון? תודה רבה לעוזרים... * נכון שרשמתי עד 1500 , אבל אם תמצאו לי משהו איכותי ב 2000 + , סבבה.

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by rafi1212,

שלום! אני משתמש כיום עם מסך מדגם 22" ASUS MW221C רזו' 1680:1050 שנחשב למסך טוב לפני כ 3-4 שנים . ורציתי לדעת האם המסכים של היום כדוגמת DELL U2312HM בעל רזולוציה FHD יניב לי שיפור ביצועים ?! מבחינת איכות תמונה איכות צבעים וכו ' , והאם יש הבדל משמעותי מבחינת הפאנלים החדשים חוץ מזווית צפייה לקבלת מיטב הגראפיקה במשחקים .

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  12. מסך 27 אינץ לגיימרים יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by maor0079,

אני קונה מסך LCD 19 התקציב הוא 2000 ש"ח המליצו לי על VP930B למשחקים וסרטים איך המסך לקחת אותו ?

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by FME,

צריך מסך 23-24 אינץ לגיימינג במחיר טוב ולא צריך את ה 3D והדברים המיותרים אלא רק 120HZ. תודה

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  15. אוקיי אז ככה, אני מחפש מסך 19' שישמש אותי בעיקר למשחקים, סרטים וכתיבת מסמכים. יצא לי להיתקל במסך של דל גירסאת הUltraSHarp שכן על הדגמים "הגדולים" שלו המליצו רבות, וכן על הנייר הוא נראה מעולה. אז רציתי לשאול את חוות דעתכם. איך הוא? מישהו התנסה בשימוש שלו? בתודה מראש, דור.

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  16. משיטוט מתיש בדפי הפורום עדיין לא הבנתי איזה מהמסכים עדיף: BENQ FP91GP LENOVO L192P ??? הBENQ גם זול בצורה משמעותית מהLENOVO המסך הוא לצרכי משחקים וגם לצרכים משרדיים(internet,office,execl( ושאלה נוספת: מאוד התרשמתי בחנות מהמסכי WIDE שראיתי. אבל מצד שני לא ראיתי אותם בפעולה בעבודה משרדית. אז מה עדיף? הבנתי שלמשחקים הWIDE עדיף אבל מה קורה בעבודה משרדית? אני לא מבין למה נאמר פה שבמקרים מסוימים זה פחות נוח?? נראה לי הגיוני שהמסך יותר רחב אז פחות צריך לגלול לצדדים לא???

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by Lith,

היי, יש לי מסך, 'CHIMEI CMV 222H 22 הזזתי אותו לפני כמה ימים הוא השמיע רעש של קצר ונכבה, כשהדלקתי אותו הוא היבהב לרגע ולא הראה דבר, הדלקתי וכיביתי אותו כמה פעמים עד שהוא פעל. מאז הוא ככה וניראה לי המצב מחמיר, השאלה שלי האם ניתן לתקן דבר כזה? וכמה זה עולה? אם אין טעם ועדיף כבר לקנות חדש (המסך אצלי כבר 3 שנים) אז על איזה מסך הייתם ממליצים בטווח מחירים 700-800 שח מהאתר: קיי.אס.פי. מחשבים או מחנות אחרת באזור חיפה והקריות. תודה מראש לכל מי שיעזור >_<

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by Rin,

היי , לפני הכותרת מה ההבדל בין ה Samsung T220 ל Samsung T220P ? מה עדיף? עכשיו לכותרת הראשית - ניסיתי להבין מה יותר טוב - למטרת כל שימוש - משחקים \ סרטים \ כללי \לכתוב טקסט לפי הביקורות שלכם ה 2243 מתאים למגוון רחב של אפשריות - שזה אומר כל שימוש וה T220 מתאים לפחות לשימושים? מה זה אומר פחות שימושים - לקרוא טקסט לא יהיה נוח? ואם שניהם לא יהיו על המקיסמום רזולוציה שלכם אלא על פחות - זה עדיין משנה? כי אני אישית לא חושב שאני יכול להיות על מקיסמום רזולוציה כשנאי משתמש באחד מהם המסך מיועד לחבר - לי יש 226BW ואני מרוצה מאוד מהמסך הזה - מסך מעולה לדעתי - למרות הביקורת הלא הכי מוצלחת עליו באתר שלכם תודה

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  19. לפני קצת פחות מ-3 שנים רכשתי מסך Dell U2311H. לפני כשבועיים שמתי לך לכתם מוזר שצבע הכל בגוון כחול, בגודל של 2-3 סנטימטרים על המסך. השירות של Dell היה מעולה, והמסך הוחלף תוך כמה ימים, עם שליח שבא עם המסך החלופי עד הבית. ממה שהבנתי מהם זה מסך מחודש. עכשיו, למרות שהמחשב מזהה אותו כאותו דגם, וגם כשמדליקים את המסך ככה הוא מציג את עצמו, שמתי לב ל-3 הבדלים בולטים מהמסך הקודם: 1. זווית ראייה: כשמסתכלים מזווית אחרת הצבעים משתנים בצורה שונה ממה שהיה במסך הקודם. 2. צבעים מסויימים נראים "זוהרים" יותר ופחות ריאלים. 3. במסך הקודם גם בהגדרות נמוכות יחסית של קונטרסט ובהירות ראו בצורה מספקת, לעומת המסך הזה. השאלה אם יש איזושהי דרך לבדוק מה באמת מסתתר בתוך המסך... או כל רעיון אחר :-)

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  20. Started by gggil,

צריך המלצה למסך מחשב, עדיף מיד שניה (שיהיה זול), שיש בו את הדברים הבאים: תמיכה בFULL HD חשוב מאוד לא HD READY. 3MS ומטה ניגודיות יחסית גבוהה חברה אמינה (לא כמו ITT או משהו כזה :-X) וזהו ;D אגב, אמרו לי שיש שינוי עצום בין 5-4-3MS. האם הוא באמת שינוי חשוב? אני רוצה מסך שיחזיק כמה שנים טובות ורציתי לדעת אם זה תלוי גם במהירות תגובה עריכה: חבר שלי הציע לי DELL E228WFP SAMSUNG 2253BW 3 DELL 2007WFP אבל הבנתי שלא כל הדגמים האלו תומכים בFULL HD, יש להם MS גבוה והניגודיות די נמוכה. תודה רבה על העזרה מראש, גיל

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  21. כשאני גולש/משחק אני יושב במרחק של 75-80 ס"מ, וכשאני רואה סרטים אני יושב במרחק של 110 ס"מ. זה מספיק?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

שלום אני בונה חדר והכל..ואני רוצה לקנות טלויזיה LCD בגודל של 29 או 32 כמה שיותר איכותי יותר טוב המטרה של המסך זה שיהיה מחובר למחשב בחיבור הכי טוב שאפשר...(אני מבין ש DVI) ואני יוכל לראות בו סרטים...לא נראה לי שאני יראה הרבה טלויזיה בו הסתכלתי פה ולא ראיתי משהו מעניין,טוב אני לא מבין ממש בזה... http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4091=4093&DB26931=360215&DB6195=140530&pageInfo=1 ודיי חשוב לי שיהיה HD READY בשביל ה PS3 |: תודה מראש לכולם על העזרה.

23. Started by metison,

היי, מחפש מסך במחיר סמלי לשימוש משרדי. המלצה לדגם וחנות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by sangoker,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11816 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12106 המסך משמש למשחקים בעיקר ,(לא לעריכה ודברים כאלה) איזה מסך יהיה לי יותר איכותי ומהיר , המחיר פחות משנה מה שחשוב זה האיכות תודה לעוזרים

25. יש כאן מלא המלצות עליו אבל לא ייתכן שאין לו חסרונות (פרט אולי לגודל פונטים שצויינו), מישהו יכול לציין ממה הוא לא מרוצה במסך זה או פחות מרוצה? כמובן גם האם אתם יודעים איפה אפשר לראות אותו בתצוגה?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים