מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
FP2426W 24" Wide Screen LCD Monitor האם כדי ? במחיר 1500 שח. משחקים + סרטים.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
שלום. החלפתי מסכי מחשב. עברתי מה DELL U2410 המעולה (IPS), למסך זול יותר, אבל גדול יותר - HP 2711x ממש לפני שעה חיברתי את המסך, ואני משתמש בו כעת. משהו מוזר קורה לי אבל. בכל כמה שניות, המסך (יותר נכון - הכתב, או הפונטים, או החלקים במסך שזה בולט בהם) עובר מעין "גרעון" (התמונה לא חלקה, אלא נראית מגורענת [הלוואי והייתה לי מילה טובה יותר]), ומיידית חוזר לעצמו. התופעה חוזרת על עצמה. יתרה מכך, זה גם קורה כאשר אני למשל מזיז טאב של הדפדפן לאורך המסך, ואז אני שם לב שהכתב הופך להיות מגורען. האם התופעה מוכרת? אני מפספס משהו? תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש שתומך בזה והבנתי שזה יכול לאפשר לי לחבר את הPS למסך.. ניסיתי לעשות זאת ע"י כבל HDMI TO DVI אבל המסך לא מזה חיבור בכלל... צריך להגדיר את זה?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מסך 22-24 אינץ' בתקציב של עד 1500 שקל. אני בעיקר רואה סרטי HD וסדרות באיכות HD וגולש באינטרנט ומידי פעם משחקים אבל לעיתים רחוקות. האם זה תקציב הגיוני או בכלל לא? תודה!
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה למסך 17 אינ'ץ בסביבות 1000 ש"ח ? השימושים הם בעיקר אינטרנט וגרפיקה ממוחשבת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי כעת מסך 17" (LG L1780Q אם זה חשוב) ואני הייתי מאוד רוצה להחליף אותו למסך יותר גדול. הבעיה - האורך של השולחן שעליו מונח המסך הוא 57-58 ס"מ ולדעתי אם אני אשים מסך בגודל 19" זה יהיה גדול מדי לעיניים. חוץ מזה אל תשכחו שהסטנד של המסך לוקח גם כמה ס"מ, מה שמקרב עוד את המסך אלי. עוד בעיה בעניין היא שאני כנראה אקנה מחשב חדש בחופש, והבנתי שאם אני אשאר עם המסך הזה ואקנה כרטיס מסך חזק יווצר צוואר בקבוק. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי מסכים SAMSUNG 206BW לבין -LG206WTQ אזה מהם איכותי(תמונה) יותר לדעתכם אני בעיקר צריך אותו למשחקים וסרטים תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לילה טוב. וובכן, הsamsung t240 שלי הגיע בחיים לא היה כזה תענוג לראות סרטים אני ממליצה עליו מאד. חדות נפלאה ושטח עבודה ענקי ונהדר. רכשתי דרך וואלה שופ, והקשר היה עם קבוצת אלי חיון. מעולם לא קיבלתי שירות טוב יותר ממה שהם נתנו. תוך 4 ימים הגיע המסך בשעה המדוייקת שנתנו לי חברת המשלוחים UPS. עכשיו מס' שאלות קטנות: 1. כיצד אני יכולה לכייל את המסך על מנת לקבל את היכולות האופטימליות שלו? אין לי הרבה נסיונות עם זה, לכן אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי או להפנות אותי למדריך מפורט. 2. איזו תוכנה הכי מומלצת לבדיקת פיקסלים שרופים ושיחרור תקועים? אין לי ממה שראיתי עד כה, אך הייתי רוצה לוודא זאת. 3. נאמר לי שההבדל היחיד בין DVI לHDMI הוא רק אייכות הקול, אך אייכות התמונה היא זהה …
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הLG FANTASY - L1900R או L1970HRוLGו תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
זה נושא שתמיד עניין אותי עוד מימי הCRT, אני זוכר שאז היו כמה שפורפרות מובילות בשוק וכל מסך שהתבסס עליהן היה בעל נתונים די דומים... וככה היום גם בLCD... הפאנל הרי הוא בעצם המסך... נכון שיש את ציפוי הזכוכית ואת כל הפיצ'רים השונים מהעיצוב עד לתפריטים השונים, עם רמקולים כאלה או בלי רמקולים בכלל אבל עזבו את כל השטויות האלה בצד. חברה X וחברה Y רוכשות פאנל Z, כמה כבר אפשר לפתח את זה הלאה ? האם מבחינת איכות תמונה ונתונים כמו זוויות צפייה, כמות צבעים, ניגודיות ועוצמות אור יכול להיות הבדל משמעותי או הבדל כלשהו כשמדובר על אותו הפאנל ? ואם כן אז איך בעצם זה קורה ?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
תקציב: 2000 ש"ח שימושים: גיימינג כבד BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 DIRT 2 וכו' כרטיס מסך שלי: ATI HD5850 המסך הולך לשבת על שולחן עבודה רגיל גודל המסך שאני מעוניין: 22 - 24 אינץ ואם אפשר אז שיתמוך בHD תודה!
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני, המחובר למסך (סמסונג 22 רחב). הטלויזיה שלי, המחוברת לכבלים, הולכת לעולמה, ואני מעוניין להחליף אותה במסך דק. שאלותי: 1. איזה מסך מומלץ, בהנחה שמרחק הצפייה יהיה 1-1.5 מטר ? 2. האם ניתן לחבר את המסך כך שיתפקד גם כמסך שני? אם כן - מה צריך בשביל זה ואיך נעשה המעבר ממסך מחשב לטלויזיה תודה על הסיוע מייק
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אני בונה חדר והכל..ואני רוצה לקנות טלויזיה LCD בגודל של 29 או 32 כמה שיותר איכותי יותר טוב המטרה של המסך זה שיהיה מחובר למחשב בחיבור הכי טוב שאפשר...(אני מבין ש DVI) ואני יוכל לראות בו סרטים...לא נראה לי שאני יראה הרבה טלויזיה בו הסתכלתי פה ולא ראיתי משהו מעניין,טוב אני לא מבין ממש בזה... http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4091=4093&DB26931=360215&DB6195=140530&pageInfo=1 ודיי חשוב לי שיהיה HD READY בשביל ה PS3 |: תודה מראש לכולם על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מחפש מסך גיימינג בטווחים של 700-800 רצוי מKSP, משהו עם 144 הרץ, וכמובן איכות תמונה גבוהה יחובר לכרטיס 2070OC
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי מחשב חדש עם הכ.מסך ZOTAC 260 GTX - DUAL DVI שאמור להגיע בעוד מספר ימים. כרגע אין לי מסך אך יש ברשותי טלויזית LCD LG 37 אינץ' מהדגם הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=596136 אני מעוניין להשתמש בה כמסך מחשב לישיבה מקרוב, מן הסתם, לא יהיה באפשרות העין האנושית לראות את כל התמונה כשהעיניים שלי צופות במסך ממרחק של 20 סנטימטר לערך. האם ישנה תוכנה שמאפשרת יצירת מסגרת קטנה בתוך הטלויזיה עצמה כך שאני אוכל בעצם לראות בגודל של 19-22 אינץ' ? קצת קשה להסביר אני מתכוון ל"מסך בתוך מסך" כביכול. אשמח לעזרתכם. תודה,
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב בשביל אחותי שיוחבר לממיר HOT שימושים : יוחבר לממיר HOT , סרטים , קצת משחקים קלילים אבל בעיקר צפייה בTV עכשיו יש לי 2 שאלות : הבנתי שיש מסך טלווזיה בגודל 24-22 אינץ שיכול להתבר למחשב .. אפשר לחרוג קצת בתקציב אם צריך ושווה.. 2) או שעדיף מסך מחשב רגיל בגודל 22 אינץ שיוחבר לממיר HOT ? דרך אגב אפשר פשוט לקנות כרטיס טלווזיה לשים במחשב ולחבר לממיר נכון? המסך יחובר לכרטיס מסך 8600 ומעלה ( עדיין לא החלטנו איזה כרטיס לקנות ) דרוש מסך HD READY רזו 1680-1050 (כרגיל ל 22 אינץ ומעלה )..
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום.נראה לי שזה הפורום המתאים ביותר ואני מתנצל על שכפול ההודעה גם בפורום האחר. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר ע…
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
צריך מסך שיהיה עד 1000 ש"ח ולא שקל יותר! המסך לא ישמש למשחקים אלה רק לאייסיקיו,אינטרנט ושאר עבודות משרדיות. תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
פנו אלי בעזרה בנושא הזה, כמו שכתוב בכותרת מדובר במסך לצרכי עיצוב גראפי בלבד, לא למשחקים וכו'. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך טוב, בגודל של 21-24 אינץ . המסך אמור לשמש אותי לעבודות תכנות, קריאה באינטרנט ולצפייה בסרטים.. התקציב שלי הוא סביב ה1000 שקל למישהו יש המלצה?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
במידה שכן, איפה והאם היבואן יכול לספק את המסך השחור לכל חנות שתבקש ממנו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
החלטתי לקחת 26" שתומך ב720P , כלומר 1366x768. המסך מיועד למשחקים, סרטים, עבודה(נגיד WORD, תיכנות וכו') וטלויזיה כאחד. הסתקלתי בזאפ מתוך המגוון ה"עצום" שיש שם נראה לי אני ילך על אחד משני אלה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=581930 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 עכשיו בראשון רשום תמיכה בHD 1080P ובשני תמיכה מלאה בHD(כלומר 1080P) - איך זה יכול להיות? וחוץ מזה על כדי לי ללכת, אחד משני אלה או בכלל משהו אחר?
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך עד 800 שקל.. אני משתמש במשחקים ואינטרנט.. יש לי כרטיס מסך:HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E איזה מסך הכי כדאי?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות benq xl2420t, מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-