מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
הי. מישהו מכיר את המסך הנ"ל? יכול לחוות את דעתו? איך הוא עומד מול ה- 2243 של Samsung? תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מלפני כ-6 שנים (P4-2.4G) עם כרטיס מסך MX440 (סדרת Geforce 4). האם המחשב/הכרטיס מסך יעבוד עם מסכי ה- LCD הרחבים החדשים (למשל '22 עם 2ms)? חג שמח, טל
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מדובר על מסכים שלא מעוותים צבעים \ ניגודיות בתזוזות ראש. רצוי 22" רחבים מבוססי פאנל TN.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מסך מחשב לשימושים של סרטים, משחקים ועבודה שוטפת. אני מתלבט בין 3 דגמים: "22 T220 2209WA 24" T240
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למסך של benq , ורציתי לשמוע את המלצתכם, גם לגבי המסך עצמו, גם לגבי כדאיות הדיל וגם לגבי השירות של חברת "גטר". - מסך "20 רחב מדגם FP202W : רזולוציה : 1680X1050 מהירות תגובה : 5MS יחס ניגודיות : 1:1000 בהירות : 2^30CD/M כניסות : D-SUB,DVI זוית צפיה : 130/140 צבעים : 16.7M אחריות : 3 שנים בבית הלקוח. סה"כ 999 ש"ח ב-3 תשלומים. - ניתן להזמין דגם מקביל שיש בו גם רמקולים מובנים ב-1029 ש"ח. דעתכם ? ???
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שעות את המסך 932B ואני לא יודע לכמה צריך לכוון כל דבר. מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם של ASUS? VW192S? זה 19" רחב.. רציתי לדעת אם הוא עדיף על הLG L194WT שכבר הבנתי שעדיף על הסמסונג...
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 22" LCD של LG עם יחס ניגודיות של 1:30000. אז ככה, בחלק מהמשחקים שאני מריץ אני רואה מליוני נקודות זעירות מאוד וזזות שרק אם ממש מתרכזים אפשר להבחין בהם והשאלה שלי היא האם זה ככה בגלל המשחק או שהמסך שלי דפוק? אני חייב לציין שזה מופיע רק במעט מאוד משחקים כמו למשל ב assassin creed כשנמצאים מחוץ לאנימוס, וגם בסרטי HD (בכולם), האם זה קורה לעוד מישהו?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש, ואני מחפש עכשיו דגמים מומלצים. עקרונית לא משנה לי-WIDE או לא, העיקר שהפאנל יהיה איכותי. עקרונית אני אשתמש בו המון המון שעות ביום, חלקם למשחקים וסרטים ככה שאני רוצה שהוא יציג משחקים כמו CS או COD4 למופת. הגודל שלו יכול להסתובב בין ה-19-22 אינץ', והעיקר שיכנס בתקציב-1800 שקל,אפשר לחרוג למעלה. בתודה מראש=]
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בגודל "19, עם רזולוציה אופטימלית של 1280X1024, וקצב ריענון של 75Hz. חשוב שיהיו גם כניסה אנלוגית וגם DVI. פחות חשובה התגובתיות (המסך לא מיועד למשחקים) אבל ממש חשובה איכות התמונה ואיכות הצגת הצבעים. המסך מיועד למחשב דיי ישן (ולכן הדרישות המאוד מסויימות לרזולוציה ולקצב ריענון - המחשב לא תומך במשהו אחר) אך זהו מחשב חזק מאוד יחסית, שעלה בזמנו הרבה מאוד כסף, ולכן אני מצפה לעוד שנים של שימוש בו. למקרה שיהיה לי גם מחשב חדש יותר בהמשך אני רוצה שתהיה במסך גם כניסת DVI. יש המלצות למשהו כזה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך חדש עד 2500 ש"ח מהחנות הבא http://www.skypc.co.il/scripts/ חשבתי על הדגם שלמעלה מה אתם אומרים
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש ברשותי את המסך LG L1970HR מצב מסך: מצב מכני תקין לחלוטין פיקסל אחד שרוף. נימצא מתחת לשורת כתובות (Firefox) ימינה מהמרכז. רב הזמן בכלל לא רואים אותו. כמה לדעתכם שווה המסך?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה למסך 27" להורים. השימושים - שימוש בסיסי (גוגל, פייסבוק, יוטיוב, משחקי שמחט אונליין) לא גיימיניג. תקציב - 500-700 הם נעולים על מסך של סמסונג אבל אני לא בטוח שזה ה Value for money הכי טוב במחירים האלו. אין לי בעיה להזמין מחול אם שווה את ההפרש במחיר ואת זמן ההמתנה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
מחיפושיי בפורומים הבנתי שמסך 1080p לא יראה טוב סרטי dvdrip אז במקום ה2407 שהתחלתי לחסוך לו החלטתי לקנות מסך 1280X1024 רק איכותי ממש וכמה שיותר גדול.. המסך אמור להיקנות או בחופש הגדול/ב2008 אם לא אמורים להיות חידושים אז בשבועות הקרובים.. ואם כן התקציב מוגדל ל6000 ש"ח אז אם אפשר מידע על כל הנ"ל
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בקנית מסך בסביבות 19" או יותר תקציב של בערך 600 ש"ח. זה מיועד בעיקר לכתיבה ב WORD וגלישה באינטרנט. האם אפשר למצוא משהוא סביר בתקציב הזה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום!! הסתכלתי בהודעות בפורום ובמדריכים (עשיתי שיעורי בית!) והגעתי למסקנה שאני צריכה מסך עם פאנל VPA או IPS, כי בעיקר אני קוראת טקסטים ומשוטטת באתרים, וגם מדי פעם סרטים, אבל משחקים בכלל לא. התקציב שלי כרגע הוא עד 1900 שקל גג גג... וחשבתי על ה-LG L2000CP שיש לו פאנל כזה משוכלל אז: 1. מה אתם אומרים על המסך הזה ביחס למחיר שלו? יש משהו יותר טוב בתקציב שלי? 2.בעבודה אמרו לי שכדאי להתרחק מLG , ושעדיף לי חברות אחרות בגלל השירות ושאין עם מי לדבר אחכ אם קורה משהו, אז אתם מכירים משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בדפדפן . היי במסך רחב דפי האינטרנט מופיעים צרים ,האם יש אפשרות להגדיל את מסך הדפדפן באופן קבוע , או שיש דרך טובה לגלוש במסך רחב שהתצוגה תתפרס על כל המסך. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לגבי המסך L1953 LG האם הוא טוב ? ואם לא איזה מסך הכי כדאי עד 1000 שקל מסך בגודל של 17-19 המסך מיועד להכל-משחקים סרטים אינטרנט
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לחוכמת ההמונים שלכם. יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI אחת ואני רוצה לחבר שני מסכים ולעבוד איתם בצורה כזאת שהמסכים מחלקים את שולחן העבודה ולא מעתיקים אותו ( Extended ולא Duplicated). כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש מתאם מיוחד לכך? תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. אני לא ממש מבין גדול במסכים הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך 22 אינצ' רחב הכי טוב היום והכי משתלם תודה רבה על עזרתם.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום רב, שאלה קטנה שאני מקווה שכאן זה המקום בשבילה. אם יש לי ממיר רגיל של הוט ואני קונה כבל מ RGB ל VGA ואני מחבר באמצעותו את הממיר למסך מחשב ישן האם אוכל לראות ערוצים כמו בטלויזיה? אם כן מה לגבי הקול? תודה שגב.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי מסך BENQ FP93GX ובסרטים האיכות לא טובה למרות שזה דיוידי ריפ פשוט רואים ריבועים קטנים וזה ממש מתסכל נסיתי לשנות דברים בהגדרות של המסך ושל הכרטיס מסך ולא השתפר כלום (יש לי רדון 9250) כרטיס ישן אבל אמורים לראות טוב... יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשפר את התמונה בסרטים? אולי משהו בהגדרות כרטיס מסך....... תעזרו לי בבקשה כי זה ממש משגע אותי תודה
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני כנראה מתכנס על ה-T240. סיכמתי פה מה שלמדתי. אשמח לקבל תגובות. כל הדגמים פה 1920x1200 (או 1220) ו-24 אינטש או יותר. עד ה-=== פאנל TN, שהוא יותר מהיר אבל פחות מתאים לסרטים וכ"כ זוויות צפיה מוגבלות, כך שהמסך משנה את הצבע שלו כשמסתכלים בזווית. כ"כ שחור פחות "שחור". Samsung T240 - כ-1700 ש"ח. פופולארי מאוד. אורליאנס אומר שכמו ה-HP w2408h המומלץ ע"י prad.de שעולה כ-900 ש"ח יותר, רק עם רגלית פחות משוכללת, ולכן הרבה יותר משתלם. DELL e248WFP - כ-2100 ש"ח. בהשוואה ל-T240, לא מכיל HDMI ופחות נוח לכייל צבעים. Samsung T260 - כ-2300 ש"ח. אורליאנס אומר שהוא (וגם ה-T200 ו-T220P) לא מומלץ. Benq G2400W - כ-2500 ש"ח. פאנל TN. הרבה יותר מהיר. בעיות - פאנל TN שנחשב פחות טוב. ארגונומטריות …
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
טוב אז ככה. המסך רחבSamsung 19 LCD 931BW http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20129 כמה שאלות: המסך עצמו מומלץ? מסך 19" רחב [הסמסונג שכתבתי למעלה], הוא קטן מדי, כאילו בגובה שלו? יש לי עכשיו מסך 17" CRT והגובה שלו הוא מספיק בשבילי, אז כמה הבדל יהיה בגובה בין שתי המסכים? ואם אני ישחק בו משחק שלא תומך במסך רחב אז זה ימתח או יהיו בצד שוליים שחורים? ואם זה נימתח, האיכות גרועה\מגעילה? ושאלה אחרת, נכון אומרים שמסכים רחבים טובים לסרטים בגלל שכשאתה רואה סרט במסך רחב אז השוליים השחורים למעלה ולמטה מתבטלים ואתה מקבל יותר שטח לרוחב? אזז... אם יש לי סרט במחשב עכשיו [מסך 4:3 רגיל], שהכתוביות אצלו מובנות והכתוביות מופיעות על השוליים שלמטה כמובן, אז מה יקרה כשאני …
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני קונה מסך LCD 19 התקציב הוא 2000 ש"ח המליצו לי על VP930B למשחקים וסרטים איך המסך לקחת אותו ?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-