עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by sharonarchi,

שלום לכולם קניתי לפטופ של alienware m14x כרטיס מסך nvidia gt555 3g ואני צריך עזרה בבחירתמסך חיצוני גם לגימינג וגם לעבודות בתלת מימד סקצ'אפ ורוויט התקציב הוא עד 1000k אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by ori_fadida,

אני צריך לקנות מסך עד 800 שקל.. אני משתמש במשחקים ואינטרנט.. יש לי כרטיס מסך:HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E איזה מסך הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  3. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' במחיר של עד 700 ש"ח (אם אפשר בפחות - מה טוב). מס' שאלות: האם התקציב הוא בסדר ולא נמוך מידי? (אין צורך במסך יותר מידי איכותי כי אני לא משחק הרבה במשחקים) מה שבין היתר חשוב לי במסך זה שיחזיק לאורך זמן ואתקל בכמה שפחות בעיות בו.. אם התקציב נמוך מידי אז מה התקציב הראוי כדי למצוא מסך נחמד+? ראיתי מס' דגמים ורציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם עליהם (אתם יותר ממוזמנים להוסיף דגמים משלכם..) Mag AI937W Samsung 943BW איך הם? תודה מראש לכל מי שיעזור, שנה טובה :]

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by elad135,

הבעיה שלי איתו היא שלפעמים, בלי קשר לכלום, המסך נהפך לשחור למשהו כמו שנייה ואז חוזר לעצמו. למישהו אחר זה קרה/מישהו יודע למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  5. ברשותי מסך LG 1960 חדש. הבעיה היא שיש הבדל קטן בבהירות בין החלק העליון של המסך לתחתון. בחלק העליון של המסך הבהירות נמוכה יחסית,וככל שמסתכלים יותר לתחתית- התצוגה בהירה יותר. השינוי בבהירות הוא לא גדול,אבל מורגש. אני מחובר ע"י כבל DVI לכרטיס מסך Geforce 6600 gt. תופעה טבעית למסך LCD? או שנראה כמו בעיה ספציפית במסך? אשמח לקבל עזרה,תודה.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  6. Started by mor_shalev,

מה עדיף משניהם? זה mag XP2211W (XP2211AFW)22" Wide Screen LCD Monitor http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=446π=1459 או 931BW sumsung http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by reyrey_200,

שלום, כנראה שבימים הקרובים אני אקבל PS3. הייתי אצל חבר וראיתי את האיכות על מסך HD וראו פצצה [במקרה שלי GTA IV] !!!. נכנסתי לזאפ וראיתי שמסך HD 20 אינץ' עולה בסביבות 1800-900 ש"ח. אז חשבתי אולי אפשר ללכת על מסך מחשב שהוא תומך HD עכשיו השאלה שלי היא האם המסך שהזכרתי בכותרת תומך בHD ? ראיתי עוד 2 מסכים נחמדים של ASUS האם גם הם תומכים ב HD ? Asus VW222U Asus MW221C ואיך הביצועים שלהם לעומת הסמסונג והשאלה הכי גדולה אם 22 אינץ' יספק אותי לPS3 ?

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by CobraBoy,

אני מתלבט בין שתי מסכים SAMSUNG 206BW לבין -LG206WTQ אזה מהם איכותי(תמונה) יותר לדעתכם אני בעיקר צריך אותו למשחקים וסרטים תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by most,

שלום ראיתי שיש כל מיני סוגי פאנלים יש איזה סקירה עליהם? מדריך למתחילים? איך המסך DELL LCD 17" E177FP ? איך אני יודע איזה פאנל יש לו?

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by simon15,

אהלן חבר'ה יש לי שאלה בקשר לשני מסכים של LG מה יותר טוב 1} L1752TQ או 2} L1753TR תודה מראש לכל העוזרים והעונים..

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש ב5000 עם כרטיס מסך HD4870 512MB ויש לי כולה מסך 17 אינץ עם רזולציה מקסימלית של 1280על1024 ואני רוצה להביא משהו יותר טוב עם רזולציה גבוה שתוכל לנצל תכרטיס מסך במחיר 1500 גג ושאלה קטנה... במסכים בקשר ליחס ניגודיות 1:10000 זה יותר טוב מה 1:2000 או ההפך?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by shimon1,

שלום אתמול כשהדלקתי את הטלויזיה ראיתי שפיקסל אחד בצבע ירוק בהיר ולא משתנה גם כשכיביתי והדלקתי זה נשאר. אבל אחרי שנגעתי בו ועשיתי לו "מסאז'" הוא חזר לעצמו מישו יכול להסביר את זה? והאם זה יחזור? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by Tal-T,

יש לי מסך T190P שקניתי לפני קצת יותר משלוש שנים לדעתי. קניתי מסקאיפיסי, אני לא טבוח שיש לי אחריות וגם אם גן, אלוהים יודע איפה התעודה או הקבלה על הקנייה. לאחרונה הוא הפסיק לעבוד, אני מחבר אותו, רואים את מסך ההדלה של סמסונג אבל לא רואים את מה שהמחשב מציג. אם אני מכבה את המסך ואז מדליק, לשנייה או כמה שניות כן רואים במסך ואז שוב נכבה. בנוסף, מעט לפני שהוא הפסיק לעבוד שמתי לב שהוא נעשה כהה יותר, כאילו נשרפה מנורה בפנים והמסך פשוט נעשה חשוך. אני חושב שזה קרה בפתאומיות ולא בהדרגה. מה אתם מציעים לי לעשות? לקנות חדש? לתקן? אולי זאת בעיה של כבל? (אני כמעט בתוך שניסיתי כמה כבלים שונים, גם VGA וגם DVI.. חשבתי שאולי זאת הבעיה בכניסה עצמה של הכבל על המסך עצמו..)

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  14. הבנתי שעכשיו אין להם במלאי. רציתי לקנות אחד לפני החג :s05:

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  15. שלום לכולם קניתי מסך מחשב סמסונג T220P והוא תוקע את המחשב גם בSAFE MODE מצאתי שהקובץ MULTISCREEN.EXE גורם לבעיה... אף מצאתי לכך עדות בפורומים אחרים האם יש למשהו את הקובץ הזה MULTISCREEN.EXE אני אודה לו אם ישלח לי למייל או לינק להורדה (כי אני לא מוצא אפילו באתר של סמסונג) את שאר התוכן של הדיסק הצלחתי לשלוף... מייל שלי weigl@walla.com מודה לכם מקרב לב

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by TalLitman,

איך המסך של סאמסונג ה206BW? אני רוצה מסך חדש בגודל 20. ראיתי אותו והנתונים שלו לפחות נראים ממש טובים. משהו ניסה אותו? יכול להגיד לי אולי מה היתרונות\חיסרונות שלו? יש מסך אחר במחיר הזה(1500 ש"ח) שעדיף עליו? תודה

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by Menuval,

אהלן, רכשתי מחשב חדש עם הכ.מסך ZOTAC 260 GTX - DUAL DVI שאמור להגיע בעוד מספר ימים. כרגע אין לי מסך אך יש ברשותי טלויזית LCD LG 37 אינץ' מהדגם הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=596136 אני מעוניין להשתמש בה כמסך מחשב לישיבה מקרוב, מן הסתם, לא יהיה באפשרות העין האנושית לראות את כל התמונה כשהעיניים שלי צופות במסך ממרחק של 20 סנטימטר לערך. האם ישנה תוכנה שמאפשרת יצירת מסגרת קטנה בתוך הטלויזיה עצמה כך שאני אוכל בעצם לראות בגודל של 19-22 אינץ' ? קצת קשה להסביר אני מתכוון ל"מסך בתוך מסך" כביכול. אשמח לעזרתכם. תודה,

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  18. Started by ybe,

אני מעונין לרכוש מסך 19 שישמש למשחקים, גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים. האם עדיף רחב או רגיל? תודה,

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  19. Started by קיפוד,

היי אני רוצה לקנות מסך בסוף החודש שישמש מידיי פעם כטלויזיה ( אני אקנה קופסאת טלויזיה) וביום- יום שימושי גרפיקהת צילום וכו' התקציב שלי הוא 1500 בערך תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  20. המסך הכי טוב עד 1700 בעיקר למשחקים וסרטים ואינטרנט וגם שיכלול כבל DVI וזהו... תודה ..

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  21. טוב כיוון שהבנתי שמסכים מומלצים עם פנאלים איכותים אינם ניתנים להשגה אני יורד מזה ומבקש המלצה למסך עם פאנל TN. מסך לשימושים מגוונים קצת מכל דבר. (סרטים, משחקים, אינטרנט, אופיס וכו...) מחיר 1500-1800 ש"ח. אשמח עם יהיה לינקים לסקירה על המסך המומלץ.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  22. אני צריך מסך בעיקר לצורכי אינטרנט וסרטים: כנראה אני קונה מ IQPC האפשרויות שלי הם : SAMSUNG LCD 19" 931BF LG LCD 19" L1953TR VIEWSONIC 19" VX1945WM רחב VIEWSONIC 19" VX922 מה אתם אומרים? על מה ללכת? וגם אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע! תודה!

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  23. בתקציב המצומצם הכי שמצאתי זה מסך אסוס ASUS VW222U 22'' LCD ואני חושב ללכת על זה לקנות... לפחות זה יכול להתאים לדרישות ברמת האיכות טובה? כגוון עיבוד תמונות סירטונים פוטושופ אפטר אפקטס פלאש תלת מימדי ושאר ירקות...(לא למטרת משחקים) לינק למוצר: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3311&category_id=9c62f0f2c58401d7a48c15a8be2f59ba& לפני שאקנה ואם אפשר לקבל החוות דעתכם עלייה... מבחינת איכות, ביצועים, אפשרויות שלה וכו'..... למביני העניין בתחום הגרפיקיה וידאו תודה

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  24. שלום! אני מחפש מסך 22" או 24" אם נכנס בתקציב של 1200 ש"ח השימוש של המסך הוא לגלישה באינט' עבודה באופיס[ממש קצת] ובעיקר לצפיה בסרטים חובה שלמסך תיהיה אפשרות של שליטה על הזווית שלו[למטה למעלה] תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  25. האם מישהו יודע אם המסך בארץ או יגיע בכלל לארץ? האם מישהו שמע על המסך (או ראה) ויכול לחוות דעתו עליו? 1. לא ברור אם המסך הזה בארץ או יגיע לארץ (אני חושב שזה מסך חדש למדיי). 2. אני לא הצלחתי למצוא ביקורות עליו. 3. המסך 20" המקביל והישן שלהם(MultiSync® 20WGX²Pro), נראה כמו המסך מספר 1 עבור גיימרים שגם מתפקד טוב מאוד בפונקציות אחרות (גרפיקה, סרטים וקריאה), ע"פ האתר PRAD - http://www.prad.de/en/monitore/buyers-guide/gamer20.html. כיוון שאני גיימר כבד למדיי בתקופות כאלה ואחרות ומעדיף לא להתפשר על איכות התצוגה מבחינת צבעים וקונטרסט (חובב גרפיקה בין השאר), אני מחפש מסך שכזה. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.