עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני שוקל לקנות מסך 27 אינצ' QHD (כמו דל U2715H) אבל אני חושש שכרטיס המסך שלי (7850HD) לא מספיק חזק כדי להריץ בצורה סבירה משחקים ברזולוציה הזו. האם משחק ב-FHD ייצור בעיה של לאג (בגלל האינטרפולציה שהמסך צריך לבצע)? אני מניח שאובדן החדות במשחקים לא יהיה מאוד בעייתי, בהשוואה לקריאת טקסטים. האמנם? בנוסף, האם יש חנות שבה אפשר לחבר לאפטופ למסך QHD כדי לוודא ששינוי ה-DPI בחלונות נותן פתרון סביר לבעיית הפונטים הקטנים? תודה!

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  2. אפשר לקבל המלצה למסך 17 אינ'ץ בסביבות 1000 ש"ח ? השימושים הם בעיקר אינטרנט וגרפיקה ממוחשבת. תודה.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  3. Started by nency,

אולי מישהו יכול להסביר מה זה הפאנל הזה וההבדל בינו לבין הTN :s05:

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  4. המסך יהיה בעיקר למישחקים והרבה שעות על המחשב גם לסרטים אבל פחות חשוב לי החיבור HDMI בכדי שאוכל לחבר את הכבל לכרטיס מסך HD והמשחקים והסרטים ייראו הרבה יותר טוב המסך מבוקש ליהיות FHD פתוח להצעות תודה רבה מראש!!

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by redead,

זה התשובה שקיבלתי מחיון במייל.. כמה עצוב וחובבני זה.. עכשיו אני צריך לחכות עוד חודש מינימום למסך החדש.. יש אולי דגם אחר שכדאי לי לבדוק במצב שנוצר?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  6. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD של: DELL 2007 FP עם פאנל S-IPS. לפי מה שהבנתי ישנם שני סוגי פאנלים: S-IPS ו- S-PVA. אני רוצה לקנות את S-IPS איך אני יכול לדעת את סוג הפאנל? מאיפה ניתן לקנות? מחיר מומלץ? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  7. התחדשתי במסך 2243bw אבל כשאני מחבר אותו בכבל dvi אני לא מקבל תמונה, למרות שהמסך מזהה שהוא מקבל אות דיגיטלי. אחרי הדלקה המסך נכנס למצב המתנה ואם אני מנתק את הכבל אני מקבל הודעה שהכבל הדיגיטלי מנותק. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9800 xt בן 5 שנים ועד עכשיו לא השתמשתי ביציאה הדיגיטלית שלו (היה לי מסך crt ישן). בחיבור האנאלוגי הכל בסדר. הבעיה אולי בכרטיס? מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by Itaylasman,

אהלן, אני מחפש מסך'' LCD 19 בתקציב של 1500 שח שיתן מענה לסרטים וגם איכות צבעים טובה. כל המלצה תעזור תודה

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  9. היי יש לי שני מסכים, אחד סמסונג 931BW ואחד חדש LG M228WA. חיברתי את שניהם ב-DVI למחשב, והפעלתי אותם יחד הסמסונג עובד בלי בעיות, אבל LG לא מוכן לפעול על הרזולוציה הטבעית שלו (1050X1680) ואם אני מנסה להפעיל על רזולוציה גבוהה יותר מ-1024X768 הוא פשוט מציג מסך שחור. בדקתי את ה-LG על מחשב אחר, עבד שם ברזולוציה הטבעית. ניסיתי לעדכן דרייברים, לשנות קצב רענון ולא עזר... כרטיס מסך 7800GT. הבעיה היחידה שלי היא שכשאני מנסה להציג עליו סרט 16:9 זה מותח אותו כאילו אני מנסה להפעיל סרט 3:4 (שני המסכים 16:9). יש למישהו הצעות? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 19.03.2008 בשעה 16:11:31 UP

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by pergola,

הבנתי מאנשים שמבינים פה - שהמסך הכי מומלץ ב1300 שקל הוא ה245BW.. לצערי איני מוצא אותו בשום חנות, וגם ראיתי שרשמו פה שהוא אזל מהמלאי כיוון שהוא ירד מפס הייצור. לכן האופציה השניה שלי היא המסך 2443. הוא ניראה פחות או יותר כמו ה245BW חוץ מכפתורי המגע. יש לו אותו ארגונומיה מעולה, ואותו עיצוב פחות או יותר. האם איכות הצפייה בו גם דומה? מה לגבי כפתורי המגע? זה לא סיכון? כיוון שיש סיכוי גדול יותר שהם יתקלקלו. אשמח גם לשמוע חוות דעת של אנשים שהם בעלי המסך הזה.

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by Ronenosh8,

http://www.hometheater.co.il/vt70539.%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%A4%D7%9C%D7%96%D7%9E%D7%94 המידע הזה נחוץ למסך מחשב Ips לדוגמא 2009wa? תודה

12. Started by NeptuneMB,

שלום רב, רכשתי את המסך הזה בכ 1000 שח'. הייתי מעוניין לדעת פרטים עליו, האם הוא מומלץ / איכותי למשחקים + ראיית סרטים (שאלו הם 70% מהשימושים) ? אם לא , ויש מסכים עם מחירים זהים של 22' באותו מחיר יותר איכותיים ? (עד 1000 שח'). תודה, מוטי.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by Jewish_hammer,

שלום, אני מחפש על המלצה על מסך 19 אינץ מאיכות טובה,משהו עם אחריות ל 3 שנים.... והוא קצת דחוף כרגע כי המסך שאיתו אני משתמש עכשיו מחליף צבעים בטירוף ואחריותו פגה די מזמן... בכל מקרה, איזשהיא המלצה על מסך 19 אינץ ,עד 2000 שקל,לא ממש חשוב לי WIDE SCREEN או לא,אך חשוב שיהיה טוב למשחקים (לא ימרח) ,ושיהיו לו צבעים חיים ואמיתיים כמה שאפשר....

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  14. האם כדאי לרכוש מסך 32 אינץ' שעולה סביבות ה3000-3500אלף שקל ולחבר למחשב?? האם הטקסט יהיה חד וברור והתמונה תהיה סבירה ולא מרוחה או "חלשה" והכי חשוב האם יהיה בריא לעיניים לקרוא שעות ארוכות. והאם ידוע לכם מה גודל הנקודה DOT PITCH של טלויזיות אלו? ראיתי שהPROVIEW זה 0.5 בערך, שזה פי 2 מבמסכי מחשב.. אבל יש מבצעים על טלויזיות טושיבה ואחרות אבל לא מצוין בשום מקום גודל נקודה.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  15. ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp W2252TQ LG

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by solik,

אני מצאתי מחיר טוב על המסך הזה LG L1953TR מחירו 1190 שקל עכשיו הנתונים שלו טובים יחסית 2MS וניגודיות 1:2000 מה אתם אומרים על המסך הזה האם הוא שווה קנייה?וללא מריחות? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by barakv,

אני רוצה לקנות מסך חדש עוד בימיים הקרובים אם לא מחר (שלישי) אז מחרותיים (רביעי) בקיצור זאת השאלה האחרונה שלי בקשר למסכים ואני הולך לקנות אחד... הצרכים שלי זה בעיקר סרטים וקצת משחקים תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  18. תודה רבה מראש. אני פשוט לא בטוח לגבי ה-DELL שרציתי ואני לא יודע אם ישנם מסכים יותר טובים.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by CreedMark,

שלום, אני שוקל לקנות benq xl2420t, מה אתם אומרים עליו?

20. מוצרי תצוגה חדשים של החברה הענקית יגיעו אל החנויות בקרוב, תחת מותג ה-Odyssey המתפתח לכתבה

21. חברים שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מעוניין במסך LCD. עברתי על המדריך )המצויין (לבחירת ה LCD והבנתי שבשביל הצרכים שלי )פוטושופ, אינטרנט, אופיס , וקצת משחקים( אני זקוק למסך 19 אינץ' עם פאנל VA/IPS חפשתי הרבה דגמים בזאפ ומצאתי רק TN+f . אני אשמח לשמוע הצעות והמלצות למסכים מומלצים. כמו כן האם אתם ממליצים לחפש את המסך המומלץ ברכישות פומביות או באתרי מכירה למינהם? תודה! דב.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  22. Started by jungle-man,

האם כדאי ללכת על הNEC 19" GX2 PRO?[br]פורסם בתאריך: 3.02.2008 בשעה 15:07:07 http://www.nec-display-solutions.co.uk/coremedia/generator/index,realm=Products__Details__Specification,spec=x__uk__en,docId=214264,group=all

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  23. הבן הוא גיימר מזדמן, מוסיקאי, צופה בעיקר בספורט דרך המחשב. מחפש עזרה למסך טוב בתקציב -.1500 ש"ח.... האם יש חוות דעת שהיא על מסך 21.6 אינץ' של AOC ?(הוא כעת במבצע). אשמח לתגובות.... בכייף, אורי.

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by eldad82,

יש לי samsung synmaster 226bw אם אני יושב מול המחשב כשעה הראש מתחיל לכאוב לי ניסיתי להעלות refresh rate אפילו באובדן רזולוציה אבל במסך עצמו ה refresh לא משתנה ונשאר על 60 ניסיתי להתקין מחדש דרייברים כלום לא עוזר יש לי כרטיס מסך 8800gts 6400 אני עם xp ועובד על הרזולוציה הטבעית (1680X1050 ) מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המסך ...? נ.ב. אני לובש משקפיים ואני עובד מול מחשבים כבר שנים ואף פעם לא היה לי בעיה כזו ... יכול להיות שהמסך עצמו פגום ?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  25. שלום לחברי הפורום, אני סטודנטית העומדת לרכוש מסך מחשב. המסך ישמש בעיקר לצרכי קריאת טקסט, הכנת עבודות ב word / open office ולהכנת תרגילי תיכנות. אינני מתכוונת להשתמש בו למשחקים או לצפייה בסרטים כלל. אני מתלבטת בין מסך 20'' של סמסונג (רחב) ‏2033SW, 16:9 1600x900, לבין מסך 19'' של סמסונג,943BM Plus ריבועי, 1280x1024 שאלתי היא : איזה מסך עדיף לצרכים שלי ?(כאמור, בעיקר לטקסט) מסך ה-19 '' הוא יקר יותר, בערך ב-150 ש"ח או 200 ש"ח, אך אם הוא עדיף מבחינת שימוש לטקסט - זה עדיין במסגרת התקציב שלי. בברכה, דנה שמשוני

• 1 תגובה
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים