עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. התקציב הוא כ- 2000 ש"ח פלוס-מינוס. מראה אסטטי יתקבל בברכה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by starnet,

איך הכרטיס GeForce 7600 GT Extreme משתלב עם מסך זה אשמח לקבל חוות דעת

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by kaki,

הנושא אומר הכל, חשיבות בינונית לסרטים\וידאו וחשיבות נמוכה למשחקים. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by idan007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ורציתי המלצה למסך טוב בתקציב הזה אם זה אפשרי. המסך ישמש למשחקים, סרטים וגם לתוכנות הנדסה מכנית (סולידוורק)

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by adirze,

בכל החנויות שראיתי שמוכרים את המסך רשום שיש לו ניגודיות של 1000:1 ובהירות של250 cd/m ובאתר הרשמי של viewsonic רשום שהניגודיות של המסך היא 1300:1 והבהירות היא 300 cd/m מתוך הנחה שהנכון הוא האתר של viewsonic מאיפה ניתן להשיג את המסך עם הנתונים האלה והאם זו גרסה חדשה או משהו כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  6. מוצרי תצוגה חדשים של החברה הענקית יגיעו אל החנויות בקרוב, תחת מותג ה-Odyssey המתפתח לכתבה

7. הלן יש לי כרטיס מסך של ATI 4870 512 אני רוצה לקנות מסך עד גבול של 1700 שקל בדגש על מסך גדול (24) לא פוסל 22 רצוי 24 כמובן מסך שיתאים לניצול הכוח של הכרטיס מסך שלי בקטע הגרפי(משחקים\רזולוציה) וכמובן בקטע של סרטים באיכות גבוהה(HD) (יש לי כרטיס טלויזיה במחשב ואני מחובר ל חברת "יס" אז רצוי F.HD) תודה על ההמלצות

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  8. Started by Or94,

קניתי מסך מחשב 22 אינץ' של ViewSonic מדגם: VX2240W. האם זה מסך טוב למשחקים ולסרטים? האם המסך הזה טוב בכללי ורואים בו טוב?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by eldad82,

יש לי samsung synmaster 226bw אם אני יושב מול המחשב כשעה הראש מתחיל לכאוב לי ניסיתי להעלות refresh rate אפילו באובדן רזולוציה אבל במסך עצמו ה refresh לא משתנה ונשאר על 60 ניסיתי להתקין מחדש דרייברים כלום לא עוזר יש לי כרטיס מסך 8800gts 6400 אני עם xp ועובד על הרזולוציה הטבעית (1680X1050 ) מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המסך ...? נ.ב. אני לובש משקפיים ואני עובד מול מחשבים כבר שנים ואף פעם לא היה לי בעיה כזו ... יכול להיות שהמסך עצמו פגום ?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by amd@ati,

שלום רב, מזה זמן רב אני מחפש את המסך הנ"ל, האם הוא כבר הגיע לארץ? (ראיתי שה-P2370 כבר הגיע) במידה והוא טרם הגיע, האם למישהו יש מושג או צפי מתי הוא יגיע לארץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  11. המסך נרכש באוקטובר 2007 (לייט-און 22 אינטש שבמפרט)

12. היי, יש לי קריטריון שלא מתחשבים בו כל כך (במקומות שבהם בדקתי) והוא צבע המסך. חשוב לי למצוא מסך טוב, אבל חשוב לי לא פחות שצבעו החיצוני יהיה לבן (או בז'/קרם/אפור) העיקר לא שחור. אתם יכולים לעזור לי בנקודה הזו? כי אני רואה המלצות למסכים מצויינים, אלא שכולם בצבע שחור! וכאשר אני מחפש באתרים של חנויות התייחסות כלשהי לצבע הדגמים, אין התייחסות כלל. והתמונות להמחשה הן רובן ככולן של מסכים שחורים. אז אני יודע שהקריטריון שלי קצת שונה מהרגיל, אבל זה חשוב לי. (כמובן בנוסף לפרטים טכניים שהמסך יהיה איכותי ומומלץ). תודה רבה רבה :-)

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by sharon3581,

כרגע יש לי את האסוס MW221u שחייב לציין כי נהנתי איתו מכל רגע והוא מסך מצוין, זה הוביל אותי לחפש גם באתר של אסוס מסכים ברמה קצת יותר גבוהה, עדיין לא ממש הסתכלתי על עוד חברות, בעיקרון אני לא מוכן להתפשר על איכות אז אני מוכן להשאר עם 22 רק שיתן עוד טיפה... ראיתי את הVW225N שהיחס ניגודיות שלו הוא 8000:1 אבל אין לו trace free... מה זה בכלל trace free ועד כמה זה חשוב? העיניין הוא שאני מעביר את המסך לאחי, במקום הCRT הישן שלו. עשיתי קצת חיפושים והבנתי מה דרוש בכדי לעלות לרמה של PVA מכיוון שהשימושים שלי הם בין היתר סרטי DVD וטלויזיה, אך בתקציב שלי זה לא מתאפשר לפי מה שראיתי, אז מה דעתכם על הVW ואשמח להמלצות נוספות.. עריכה : עכשיו ראיתי שאין את המסך הזה בארץ...

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by nency,

אולי מישהו יכול להסביר מה זה הפאנל הזה וההבדל בינו לבין הTN :s05:

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by jepe,

שלום. אחרי שהזמנתי מחשב חדש לצורך ניגון סרטי FHD. אני מעוניין לרכוש מסך 37 אינץ' לחדר. תקציב 4K ש"ח. חשבתי בכיוון של סמסונג LA37B530 . יש למישהו נסיון איתה או המלצות אחרות? חשוב 3 כניסות HDMI 1.3. ותמיכה ברזולוציה טבעית דרך HDMI של 1920X1080.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  16. הLG FANTASY - L1900R או L1970HRוLGו תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by 8parker8,

מסך LCD לפחות 19'' עד 1200 ש"ח. בבקשה לצרף לינקים למסכים...

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

השאלה בכותרת, מאותו בית מי אמור להיות המחליף?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  19. ASUS VK222H 22 האם חייב להדליק את המחשב כדי לשחק XBOX360

20. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD של: DELL 2007 FP עם פאנל S-IPS. לפי מה שהבנתי ישנם שני סוגי פאנלים: S-IPS ו- S-PVA. אני רוצה לקנות את S-IPS איך אני יכול לדעת את סוג הפאנל? מאיפה ניתן לקנות? מחיר מומלץ? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by qt1h00,

שלום, האם סמסונג 204B במחיר של 1900 ש"ח כדאי ?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by maor676,

היי קניתי את המסך הזה והוא מדהים! רק קציתי לדעת איזה הגדרות צבע וכו' מומלץ לשים?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by opherc,

קניתי מסך neovo f-419 וישלך FADE לבן בקצוות של המסך...למישהו מוכרת הבעיה?....ואם אפשר לפתור אותה או שזאת בעיה במסך...? ?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by freezzer,

מה דעתכם על המסך החדש של חברת W2284F LG http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23775&catid=926

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות מסך חדש אין עדיפות לחברה מה שטוב אני לוקח אם אפשר שהוא יהיה HD אני אשמח לא לחרוג בבקשה מהתקציב של 2000 שקלים תודה לכם

• 2 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים