מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה ה-vs vp930 שלי קצת "גוסס" לוקח לו איזה חצי שעה להידלק ואני חושב שהוא בקרוב יהרס לגמרה. אני מבין שאותו דגם כבר אי אפשר להשיג ובכלל בעייתי להשיג מסכים היום מסכים עם פאנלים איכותיים. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בכל זאת התקציב 2000 ש"ח אם צריך אפשר גם לחרוג קצת. תודה.
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי את הסמסונג החדש דגם P2370, חיברתי את המסך, הוא יפה והכל אבל הזויות צפיה שלו נוראיות, אני זז טיפה ימינה והצד השמאלי של המסך ניהיה לי חשוך, טיפה שמאלה ואותו דבר קורה, האם הDELL 2209WA יותר טוב מהמסך הזה מבחינת זויות צפיה וניגודיות? אשמח לתשובה כי אם כן אני יצטרך להחזיר אותו היום, תודה
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
צריך מסך 23-24 אינץ לגיימינג במחיר טוב ולא צריך את ה 3D והדברים המיותרים אלא רק 120HZ. תודה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מכבים? נותנים לו להיכבות לבד? מה בדבר המחשב (לא יודע עם זה המקום) רצוי לכבות? sleep-mode? מה מומלץ? (מערכת הפעלה ויסטה, dell2209)
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 אינץ בתקציב של עד 1700 ש"ח. אחרי קריאה מעמיקה ומהנה בפורום ולאחר קריאת הסקירות בנעוץ החלטתי ללכת ולקנות את ה- ViewSonic VP930b . להפתעתי לא הצלחתי למצוא שום חנות באזור ירושלים ( שם הורי גרים) ובאזור רחובות ( שם אני גר) שנשאר לה המסך במלאי . בחנות פי.סי סנטר שבראשון אמרו שנותרה להם יחידה אחת, אך הם סירבו בתוקף שאני אבדוק את המסך בחנות והוסיפו ואמרו שאם המסך יהיה תקול תתכן בעיה בהחלפתו מכיון שאומניטק( היבואן) לא יביאו אותו לארץ בזמן הקרוב. בשיחה שלי עם אומניטק אישרו את העניין וטענו כי לא ייובאו מסכים כאלה בחודש- חודשיים הקרובים. החלטתי לשנות כיוון ולבדוק את מסך Samsung SyncMaster 971P אצל חבר שלי ( וואו כמה שהוא יפה, המסך לא החבר )ולצערי היו ל…
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קניתי את המסך הנ''ל. שהוא בעצם גם מסך מחשב וגם טלויזיה. אני חיברתי אותו בתור טלויזיה בחדר. הבעיה היא שהרמקולים המובנים מאוד מאוד חלשים ובקושי שומעים! מה אני יכול לעשות? לקנות רמקולים חיצוניים? איזה אפשרויות יש לי? אנא עזרו לי בבקשה! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שמסכי CRT יותר טובים לגיימינג, זה נכון בכלל?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
מבדיקה זריזה בZAP, ראיתי שכמעט לכל מסכי ה17' וה19' רזולוציה מקסימלית זהה, 1280X1024 (מסכים רגילים, 4:3, או5:6 ליתר דיוק) ולרוב מסכי ה20' וה22' רזולוציה מקסימלית זהה, 1680X1050. (מסכים רחבים, 16:10) וגם עם ה24 ו26.. 1920X1200 עכשיו השאלה המתבקשת היא..למה זה ככה? בעצם אפשר להגיד שמסך 17' הוא בעל גודל נקודה קטן יותר, וצפיפות פיקסלים גבוהה יותר, מבמסכי ה19' מה שהופך את התמונה שהוא מציג לאיכותית ומדוייקת יותר. ואותו דבר עם ה20 ו22, וה24,26. לא? למה לא מנצלים את הגודל ומוסיפים עוד פיקסלים? זה לא מפריע במסכים הגדולים יותר שהפיקסלים גדולים יותר? גם במסכים היותר יקרים, עדיין לא עוברים את הרזולוציות של המסכים ב"גרסאות" הקטנות יותר... יש איזה קטע טכני שלא מאפשר את זה? למה שמסכי 19' …
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב HTPC, שמחובר למקרן. דרך המקרן אני רואה את הסרטים וכל השאר. אני רוצה לחבר למחשב הזה גם מסך רגיל, לצרכי עבודה בוורד, גלישה וכד' (כדי שלא אצטרך להדליק את המקרן בשביל דברים כאלה). לכן, אני מחפש מסך 19'' בלבד. הבעיה - יש לי מדף צר יחסית שעליו צריכים להיות המסך והמקלדת. כלומר - המסך צריך לתפוס "שטח שולחן" מינימלי (רגלית מתאימה, או אפילו אופציה לחיבור לקיר). מכיוון שהמסך יהיה במיקום בולט בבית, חשוב לי גם שהוא יראה טוב. התקציב גמיש, אם כי נראה לי שלשימושים של וורד וגלישה פה ושם, לא צריך משהו יקר במיוחד (לא שאני מבקש מוצר נחות). האם יש המלצה למסך שיתאים לי? המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום רב. נתקלתי באנטרנט במכירה של מסך 20" מחברת PRIMEVIEW דגם PV20MT הנתונים שלו נראים טובים, האם יכול להיות שהוא בעל פנל IPS או PVA, או TN? הוא מוצג כ"מסך לגרפיקאים" עם גודל נקודה 0.255MM, וזויות צפיה של 176 מעלות ברזולוציה טבעית של 1600X1200 75HZ, זמן תגובה של 8MS הנה הנתונים PDF, מה אתם אומרים? http://primeview.co.il/_Uploads/86PV20MT.pdf [table][tr][td] Panel Size 20.1" Pixel Pitch 0.255mm(H) X 0.255mm(V) Max Resolution UXGA 1200X1600 Brightness 400cd/m2 (typical) Contrast Ratio 700:1 (typical) Viewing Angle 176º Horizontal/176º Vertical (minimum) Response Time 8 ms Display Color 16.7 M Frequency Analog mode 24 Khz - 80Khz, 50Hz - 75Hz Digital mode 30 Khz - 80Khz, 5…
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מסך חדש שיתאים לדרישות הבאות: גודל בין 21 ל23 אינץ (כולל) חיבור HDMI יצירת חוויית משחק גדולה במשחקי מחשב חדשים שיהיה LED תקציב של עד 1200 שקל, העדפה לסביבות האלף. יש לי כרטיס מסך GeForce GTX 550 Ti במקור רציתי לקנות AOC i2353Fh אבל לפי דיונים שנפתחו עליו כאן בפורום ראיתי שהוא לא איכותי, ושהוא לא משתווה למספר מסכי DELL, אבל כשבדקתי את הדגמים האלו של דל ראיתי שיחס הניגודיות שלהם על הרצפה ולחלקם אין חיבור HDMI. בקיצור, אשמח לקבל המלצה, תודה!
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שחבואים בWINDOWS http://www.metacafe.com/watch/320281/lcd_monitor_hidden_tricks/
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום.נראה לי שזה הפורום המתאים ביותר ואני מתנצל על שכפול ההודעה גם בפורום האחר. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר ע…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אסוס : http://www.skypc.co.il/pl_product~51430~9~0.htm LG : http://www.skypc.co.il/pl_product~L226WTQ~9~0.htm סמסונג : http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm איזה מסך הכי כדאי למשחקים כבדים ולמחשב שיהיה בו 8800GT?
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
FP2426W 24" Wide Screen LCD Monitor האם כדי ? במחיר 1500 שח. משחקים + סרטים.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של Geforce fx5200 ומעונין לקנות צג חדש שלViewsonic 930 לדוגמא. האם כרטיס זה יכול להתחבר דיגיטלית לצג? האם זה משמעותי? להחליף כרטיס? הצחשב שלי נוא פנטיום 4 בין שנתיים.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כ-1,000 ש"ח. ויש מסכים אחרים במחיר הזה שטובים כמוהו, למשל ה-LG L1719S? אני מחפש ככה עד 1,100-1,200 ש"ח את המסך הכי משתלם.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום, הוריי מעוניינים לקנות לאחי הקטן (בן 7) מסך LCD שהוא יוכל לצפות בו גם בשידורי טלוויזיה.. חוץ מזה, המסף אמור לשמש לדברים כלליים שכוללים צפייה בסרטים, משחקים וכמובן גלישה באינרנט ולעבודה משרדית.. לאחר בירור בין מספר מסכים הבנתי שמסך DELL 2007WFP יהיה טוב לשימושים הללו.. גם משום שהוא כולל כניסת "בננה צהובה" (יהיה אפשר לחבר את הממיר של "יס" ישר למסך נכון?) השאלה שלי היא שאת המסך אני אמור לחבר למחשב ישן מאוד שכולל כרטיס מסך GEFORCE 2 MX, האם המסך יוכל לעבוד כנידרש עם מחשב שכזה? הריי הרצולוזיה שלו היא גבוהה מאוד? יש כוונה להחליף את המחשב בשלב מאוחר יותר.. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כתוב שיש לו 32 ביט כלומר 16.77 מיליון צבעים http://www.pchardware.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10793
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לפני שנתיים רכשתי ליום הולדת מסך Chimei 938D. באותה תקופה לא הבנתי הרבה במסכים, המחיר היה טוב ואם לומר את האמת המסך סבבה לגמרי. בחודשים האחרונים יש לי חשק לשדרג את המסך. אני רוצה מסך יותר גדול ואיכותי, שיהיה תחליף גם לטלוויזיה בחדר. לכן, הגודל הרצוי מעל 22", למרות שגם 22" בהחלט אפשרות טובה. פה התחילו הבעיות. תחום הביניים במסכים נכחד לחלוטין. זה או שאני קורע את הכיס (אבל ממש קורע) וקונה מסך איכותי או שאני רוכש זבל. אין אמצע. המצב כנראה לא ישתנה בעתיד הקרוב וטכנולוגיה חדשה (OLED) לא נראת אפילו באופק. (בקריאה ברשת מדברים על תחילת יצור המוני ב 2012 - 2013) עברתי על הדגמים האיכותיים, קראתי כתבות וביקורות. יש מספר אפשרויות. בארץ: Dell 2408WFP - המסך הנבחר בפורום. Samsung 245…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש שני מסכים למשרד לעבודה שוטפת של אינטרנט ותוכנות למיניהם. אני מקציב 1500 שקל לראשון ו 1000 שקל לשני. הדרישות הן : 22" רחב. אשמח להצעות, אני חייב עזרה דחופה, כי זה עוצר את העבודה השוטפת של המשרד שלי. נ.ב. בגלל שזה למשרד וזה דחוף, אני צריך מסכים שיהיו זמינים יותר בשוק כדי שאוכל לרכוש אותם היום או במקרה רע, מחר. בתודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך LCD (מיצרן איכותי) לצרכים כלליים (אינטרנט, אופיס, סרטים ומעט מאד משחקים) בתקציב של כ-1400 ש"ח (אני מוכן לחרוג ממנו עד לכ1700 ש"ח עבור מסך שיצדיק את זה). המסך צריך לתמוך גם בVGA וגם בDVI ולא משנה לי אם הוא יהיה 22" או 24" (אבל שיהיה רחב). בנוסף, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנויות שנותנות התחייבות לאפס פיקסלים שרופים (אני גר בהרצליה אבל אין לי בעיה ליסוע לערים אחרות באיזור) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כרגע יש לי את האסוס MW221u שחייב לציין כי נהנתי איתו מכל רגע והוא מסך מצוין, זה הוביל אותי לחפש גם באתר של אסוס מסכים ברמה קצת יותר גבוהה, עדיין לא ממש הסתכלתי על עוד חברות, בעיקרון אני לא מוכן להתפשר על איכות אז אני מוכן להשאר עם 22 רק שיתן עוד טיפה... ראיתי את הVW225N שהיחס ניגודיות שלו הוא 8000:1 אבל אין לו trace free... מה זה בכלל trace free ועד כמה זה חשוב? העיניין הוא שאני מעביר את המסך לאחי, במקום הCRT הישן שלו. עשיתי קצת חיפושים והבנתי מה דרוש בכדי לעלות לרמה של PVA מכיוון שהשימושים שלי הם בין היתר סרטי DVD וטלויזיה, אך בתקציב שלי זה לא מתאפשר לפי מה שראיתי, אז מה דעתכם על הVW ואשמח להמלצות נוספות.. עריכה : עכשיו ראיתי שאין את המסך הזה בארץ...
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ברשותי מסך benq FP93GX+ (כן הוא עתיק).. היום בבוקר ניגשתי למחשב והמסך לא הסכים לפעול. לוחץ על כפתור ההדלקה שלו, המנורה שלו נדלקת, אחרי שניה נחלשת ואחרי עוד שניה נכבת. כל העת אין רעש מהמסך, גם אין שום נסיון הדלקה של המסך.. מה זה יכול להיות? החלפתי את כבל החשמל שלו. החלפתי נקודת חשמל, כלום לא עוזר. באם לא שווה תיקון האם יש מצב להמלצה למסך לד hd בתקציב של עד 1000?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך למחשב שלי אבל אני בהתלבטות... העניין הוא שאני קונה גם טלויזיה 26' ומחבר אותה למחשב, אז הדבר היחיד שהמסך יעשה יהיה להריץ משחקים. עכשיו אני לא יודע אם זה נכון, אבל שמעתי שעדיף מסך רגיל מאשר רחב למשחקים, וב22' רוב המסכים רחבים, ואם לא הם נהיים לא נוחים לעין (תקנו אותי אם אני טועה). אז האם עדיף 20' או 22' ??? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-