מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
-
אני רואה בו סרטים ומשחקים באיכות טובה מאוד ... אבל טקסט וכל שאר הדברים אני רואה מטושטש ורק אני מצליח לקרוא בו כולם אומרים שזה מטורף שאני לא זורק את המסך אני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעיה? כי זה לא שבהכל אני רואה מעפן.. נראה לי שזה לא פיקסלים שרופים כי בדקתי ולא מצאתי אולי לא בדקתי טוב? מה עושים תעזרו לי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעבור למסך שטוח (הגיע זמן לא) אני עובד הרבה בעיבוד תמונות במחשב בתוכנות כגון PICASA , P.S קצת התוכנה של CANON - DPP . אני שוקל לרכוש מסך 20 אינטש ומתלבט לגבי הפירמה והסוג שמעתי ש-ViewSonic טובים. האם מישהו מכיר את הדגם: ViewSonic VG2021m או אולי כדאי לרכוש 22 אינט: VX 2235-7 יש המלצה למסך לעבודה רבה בעיבוד תמונות בתקציב 1,600-2,500 ש"ח אילן
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי יש כיום במסכי LCD אפשרות לחיבור HDMI השאלה אם אני מחבר מן הכרטיס מסך לHDMI במקום לDVI האם ארגיש איזה שהם הבדלים? מבחינת מהירות תגובה? איכות תצוגה? זמן אינטרפולציה נמוך יותר? וכו'?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מסך זול (TN) של CHIMEI. בדקתי בצ'קאמון ומצאתי נקודה שנראת שחורה רק באדום לכן החלפתי את המסך. במסך החדש גם מצאתי נקודה כזאת שאפשר להבחין בה רק בכחול מלא (255,0,0). אני משתמש במסך החדש כמעט שבוע ולא הצלחתי להגיע למצב בו הנקודה מפריעה לי איכשהו (קשה להבחין בה במסך של מליון ורבע נקודות...). רציתי לשאול אם שווה להחליף את המסך שוב (יש לציין לזכות החנות שאין לה שום בעיה להחליף, פשוט אין לי ממש כוח לנסוע לשם) ואם נקודה אחת היא סימן מקדים לנקודות נוספות. *ובכוכבית קטנה - נקודה כזו נקראת "פיקסל שרוף" או רק נקודה שנתקעת במצב מסוים וניתן להבחין בה בכל צבע? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני מעשן מול המסך, העשן פוגע במסך או שאפשר לחיות עם זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שחבואים בWINDOWS http://www.metacafe.com/watch/320281/lcd_monitor_hidden_tricks/
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנה בערך אחריייומיים נשרף פיקסל סבבה באו החליפו לי אחרי כמה חודשים שוב הייתה לי בעיה שכל 5 דקות המסך נכבה מעצמו סבבה החליפו לי עכשו שוב יש לי בעיה שפשוט אין תמונה! המסך דולק אבל אין תמונה בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל זה לא כי שמדליקים את המסך הוא אמור לרשום ASUS בגדול והוא לא רושם... וגם שאני לוחץ על menu במסך הוא לא מציג לי כלום וזה כבר לא קשור לכרטיס מסך מסך כל כך מעפן לא ראיתי הרבה זמן אני כבר מעדיף לזרוק את הכסף שלי לפח ולא לבזבז אותו על הסיוט הזה....
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
האם מסך עם 5MS מתאים למשחקים עם FPS גבוה ? אני מתכוון לקנות GTX570 בשביל משחקים ורוצה מסך חדש כח הישן עושה בעיות. מה אני יכול להשיג בתקציב של 1000שח בלי חריגה מחברות כמו SAMSUNG או LG ? תודה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
גודל 26 על זה אני סגור. הוא ישמש גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב.. המסך יעמוד על השולחן ולא תלוי על הקיר. התקציב הוא עד 2000 שזה המקסימום ורצוי מתחת לזה.. אם יש מישהו בעל מסך 26' אשמח לחוות דעת על הדגם ואיכות וכל זה... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קניתי את המסך מ ksp ב 1700 בהתחלה היה לו פיקסל אחד שרוף בדקנו בחנות אז לקחנו לבנתיים והיום קיבלתי אחד חדש. האריזה מגיעה אם כבל dvi-dvi חיבור dvi-אנלוגי כבל usb כבל חשמל ומין ספק ואפילו מטלית לניקוי וכמובן חוברת להתקנה ודיסק התקנה אם הדריבר והתוכנות magic tune ,natural color שאיתם מכוונים את הצבעים כי אי אפשר דרך המסך עצמו. למסך עיצוב יפה מאוד וכפתור מגע להדלקה וכיבוי ויש לו 2 יציאות usb בצד חבל רק שהם הפוכות. בעבודה באינטרנט וסתם במחשב פשוט נוח לעבוד איתו הצבעים חיים ומלאים וזווית הצפיה גובהה מאוד אפשר להסתכל מהצד כאילו אתה עומד מולו בסרטים רואים מצוין כמובן לא ראיתי מריחות. במשחקים מה שבדקתי זה פיפא 2007 ולא ראיתי מריחות ושיחקתי cs .16 בהתחלה ראיתי מין הילה אדומה כזא…
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש חיה כזו? אינני מבין הרבה במסכים אז DO YOUR BEST ;D
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת, בזמן צפייה בסדרות/סרטים שמתי לב שדברים שמופיעים בצבע אדום מופיעים ממש לא חד ממש ריבועים מה הסיבה? האם יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין המסכים בגלל שהמחירים דומים. אני עובד עם גרפיקה 3D ותכנות. אני מבקש את דעתכם המקצועית על כל אחד מהם כולל איזה פנל יש להםץ תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הבעיה שלי איתו היא שלפעמים, בלי קשר לכלום, המסך נהפך לשחור למשהו כמו שנייה ואז חוזר לעצמו. למישהו אחר זה קרה/מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המסך T201W של BENQ. כשהוא מחבור דרך VGA הכל עובד כמו שצריך, אבל שאני מנסה לחבר אותו דרך הDVI לשים ברזולוציה הטבעית אני מקבל "NO SIGNAL". אשמח להצעות!
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מתחיל להתייאש . עד היום המסך היה מכוון על מצב desktop בגלל בעיות ה-banding. הבעיה התחילה כשהבנתי שאני לא רואה חלק מהגוונים במצבי טווח דינמי רחב (אני מדבר כרגע על שחור לבן), ז"א במסכי CRT, פתאום צצו פרטים שלא ראיתי אצלי. כרגע המסך מכוון על בהירות 50, צבעים ב-normal ובלי שום תוכנת gamma. בדיקה זריזה ולא אמינה במיוחד אומרת שה-gamma של המסך שלי הוא סביב ה-2.2 שזה סבבה. אבל אז העלתי את התמונה הבעייתית ושיחקתי עם מצבי המסך והפלא ופלא, ההבדלים עצומים. אני מצרף קטע מתמונה, אתם מוזמנים לשים אותו על מסך מלא ולדפדף בין המצבים השונים (desktop/multimedia/gaming) ולראות את ההבדלים. אוקי, אז יש הבדלים - רק עכשיו נשאלת השאלה על מי מהם אני אמור לסמוך כשאני מעבד צילומים? (ואם כב…
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
גם בטלויזיות LCD יש קצב רענון? ואם יש מאיזה כדי להתרחק?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
מתלבט בין שלושה מסכים, שניים 20" ואחד 22" כולם רחבים: asus pw201 dell 2007 wfp dell sp2208wfp ה- asus קצת ישן, מסתובב בשוק שנתיים. מאוד אשמח לשמוע חוות דעת, במיוחד ממי שראה/עבד עם המסכים. מה מומלץ מבין השלושה ומבין שני ה- dell האם האיכות של ה- 20" מצדיקה לא לקחת מסך 22". המלצות על מסכים אחרים יתקבלו גם בברכה.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב עד גודל 22 - למשחקים ועבודה בלבד (לא לצפייה בסרטים וכו') מיועד למחשב גיימר - כרטיס המסך יהיה GTX460 1GB. מהם ההמלצות? (ואם אפשר לחסוך..אז לחסוך ;D)
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מסך בגודל עד 32 אינצ' FULL HD או יותר הפרמטר הכי חשוב: צבעים המסך צריך להיות בעל יכולת להציג צבעים אמיתיים, לא שיפור צבע או שינוי צבע כניסות רצויות: AV - מתאר לעצמי שזו תהיה הבעייה הכי גדולה בעניין HDMI כל חיבור נוסף , מה טוב.. מבחינת תקציב, עד5000 ש"ח יש אפשרות להתגמש כמה שצריך תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שכבר טחנו את הנושא הזה אבל אני חייב להחליט היום ..... בהתחלה נטיתי לכיוון ה 971p מכיון שאני לא צריך אותו למשחקים אבל מצאתי אותו רק בבאג והוא יקר שם .... 1890 אבל אפשר בתשלומים את ה 930 יש ב 1650 בערך ... rev3 אני מניח ... אני צריך אותו ל: קריאת טקסט כתיבת טקסט גלישה באינטרנט צפייה בתמונות (לא עריכה) לא למשחקים please help me !!!! אני משתגע ! לא יכול להחליט
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1547 בטווח המחירים הזה 1500-1600 שקל האם כדאי לי לקנות את המסך הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום חברים, הגיע הזמן שסוף סוף אתחדש במסך חדש, כי כבר נמאס לי מהמסך 17 אינץ' שאני חי איתו לפחות כבר 6 שנים חח. אני מחפש לקנות מסך LCD, שהרזולוציה שלו היא מינ' 1680x1050, עדיפות ל 1920x1080. אבל קודם אשאל: מה ההבדל בין הרזולוציות? זאת אומרת, אני יודע מה זו רוזולציה ואיך היא עובדת. אבל רשום על מסכים של 1680x1050 שהם מציגים במלואם סרטים של 1080p וכמובן גם הרזולוציה הגבוהה יותר. אז מה הקאצ'? דבר נוסף שהכי חשוב לי להזכיר זה שאמצעי התשלום היחידי שלי הינו באמצעות חשבון PayPal בלבד. יש לי בו כסף, הוא לא מחובר לאף כרטיס אשראי או משהו כי אין לי. סה"כ הכסף שיש לי בחשבון הוא: 285$ ואני בטוח שניתן למצוא מסך טוב תחת התקציב הזה. העניין גם שיש את כל הקטע של המשלוח וכו'. בקיצו…
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום. ראיתי בחנות את המעמד של המסך DELL 2209WA ויש לי מספר שאלות: 1. כאשר המעמד היה מופרד מהמסך עצמו, רציתי לבדוק איך המעמד עולה ויורד (שינוי הגובה של המסך) וכאר דחפתי את המעמד למטה הוא עלה מיד למעלה ולא נשאר "תקוע" איפה ששמתי אותו, זה בסדר? זה לא אמור להישאר איפה שדחפת אותו? למה זה קופץ למעלה? 2. האם החלק שמחברים אליך את המסך למעמד (מעין מלבן כזה) צריך להיות ישר או באלכסון כלפי מעלה? כי מעמד שבחנות החלק הזה היה באלכסון כלפי מעלה ואי אפשר היה לגרום לו להיות ישר. זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-