מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
האם מסכי LCD רגילים יכולים להריץ מעל 75 הרץ?ואם כן איזה דגמים ? תודה
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי , לפני הכותרת מה ההבדל בין ה Samsung T220 ל Samsung T220P ? מה עדיף? עכשיו לכותרת הראשית - ניסיתי להבין מה יותר טוב - למטרת כל שימוש - משחקים \ סרטים \ כללי \לכתוב טקסט לפי הביקורות שלכם ה 2243 מתאים למגוון רחב של אפשריות - שזה אומר כל שימוש וה T220 מתאים לפחות לשימושים? מה זה אומר פחות שימושים - לקרוא טקסט לא יהיה נוח? ואם שניהם לא יהיו על המקיסמום רזולוציה שלכם אלא על פחות - זה עדיין משנה? כי אני אישית לא חושב שאני יכול להיות על מקיסמום רזולוציה כשנאי משתמש באחד מהם המסך מיועד לחבר - לי יש 226BW ואני מרוצה מאוד מהמסך הזה - מסך מעולה לדעתי - למרות הביקורת הלא הכי מוצלחת עליו באתר שלכם תודה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רב, שאלה קטנה שאני מקווה שכאן זה המקום בשבילה. אם יש לי ממיר רגיל של הוט ואני קונה כבל מ RGB ל VGA ואני מחבר באמצעותו את הממיר למסך מחשב ישן האם אוכל לראות ערוצים כמו בטלויזיה? אם כן מה לגבי הקול? תודה שגב.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
היי חברה אני חדש בעניינים, אשמח עם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
יש חיה כזו? השימוש - בעיקר OFFICE ואינטרנט. במידת הצורך אפשר לחרוג קצת.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מחפש מסך שיש גם למחשב וגם לטלוויזיה 22 אינץ. אני יקנה כרטיס טלוויזיה ויחבר לו, איזה מסך הכי מומלץ לזה עד 1500 שקל פחות או יותר חשבתי על הcmv 22 אינץ מקספ, האם הם נותנים לבדוק את תקינות המסך ואשאין פיקסלים סרופים?והאם יש מסך טוב יותר, והאם יראו טוב טלוויזיה עם מסך 22 אינץ שמיועבד למחשב תודה
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 אינץ בתקציב של עד 1700 ש"ח. אחרי קריאה מעמיקה ומהנה בפורום ולאחר קריאת הסקירות בנעוץ החלטתי ללכת ולקנות את ה- ViewSonic VP930b . להפתעתי לא הצלחתי למצוא שום חנות באזור ירושלים ( שם הורי גרים) ובאזור רחובות ( שם אני גר) שנשאר לה המסך במלאי . בחנות פי.סי סנטר שבראשון אמרו שנותרה להם יחידה אחת, אך הם סירבו בתוקף שאני אבדוק את המסך בחנות והוסיפו ואמרו שאם המסך יהיה תקול תתכן בעיה בהחלפתו מכיון שאומניטק( היבואן) לא יביאו אותו לארץ בזמן הקרוב. בשיחה שלי עם אומניטק אישרו את העניין וטענו כי לא ייובאו מסכים כאלה בחודש- חודשיים הקרובים. החלטתי לשנות כיוון ולבדוק את מסך Samsung SyncMaster 971P אצל חבר שלי ( וואו כמה שהוא יפה, המסך לא החבר )ולצערי היו ל…
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
המסך הכי טוב עד 1700 בעיקר למשחקים וסרטים ואינטרנט וגם שיכלול כבל DVI וזהו... תודה ..
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שעות את המסך 932B ואני לא יודע לכמה צריך לכוון כל דבר. מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
קניתי היום דרך וואלה שופס את המסך הנ"ל ב1160 ש"ח אבל שכחתי לבדוק אם הוא מתאים לי למחשב. אז יש לי ג'יפורס 6600 האם הוא יכול להריץ אותו? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום.נראה לי שזה הפורום המתאים ביותר ואני מתנצל על שכפול ההודעה גם בפורום האחר. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר ע…
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך חדש עד 2500 ש"ח מהחנות הבא http://www.skypc.co.il/scripts/ חשבתי על הדגם שלמעלה מה אתם אומרים
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. האם למישהו יש מסך זה? האם אתם יכולים לתת לי רשמים לגבי מסך זה? מה דעתכם עליו?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
בכללי : מה אמורה להיות הרזולוציה המקסימלית של 19" LCD והרזולוציה המקסימלית של 17" היא 1280X1024 , נכון ?[ככה זה אצלי] ---------------------------------------------------------------------- יש איזה מישהו אחד שאני מכיר אני יש לו Sumsung 960BF 19" LCD ו[יש לו גם X1900GT] עכשיו הוא שלח לי את ההגדרות של הרזולוציה המקסימלית שלו וכתוב שם 1280X1024 , מה השאלה : זה לא אמור להיות יותר מיזה [או 1600X1200]? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
שלום לכם. אני לא ממש מבין גדול במסכים הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך 22 אינצ' רחב הכי טוב היום והכי משתלם תודה רבה על עזרתם.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, כנראה שבימים הקרובים אני אקבל PS3. הייתי אצל חבר וראיתי את האיכות על מסך HD וראו פצצה [במקרה שלי GTA IV] !!!. נכנסתי לזאפ וראיתי שמסך HD 20 אינץ' עולה בסביבות 1800-900 ש"ח. אז חשבתי אולי אפשר ללכת על מסך מחשב שהוא תומך HD עכשיו השאלה שלי היא האם המסך שהזכרתי בכותרת תומך בHD ? ראיתי עוד 2 מסכים נחמדים של ASUS האם גם הם תומכים ב HD ? Asus VW222U Asus MW221C ואיך הביצועים שלהם לעומת הסמסונג והשאלה הכי גדולה אם 22 אינץ' יספק אותי לPS3 ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מסך BENQ FP93GX ובסרטים האיכות לא טובה למרות שזה דיוידי ריפ פשוט רואים ריבועים קטנים וזה ממש מתסכל נסיתי לשנות דברים בהגדרות של המסך ושל הכרטיס מסך ולא השתפר כלום (יש לי רדון 9250) כרטיס ישן אבל אמורים לראות טוב... יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשפר את התמונה בסרטים? אולי משהו בהגדרות כרטיס מסך....... תעזרו לי בבקשה כי זה ממש משגע אותי תודה
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש כל מיני סוגי פאנלים יש איזה סקירה עליהם? מדריך למתחילים? איך המסך DELL LCD 17" E177FP ? איך אני יודע איזה פאנל יש לו?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לילה טוב. וובכן, הsamsung t240 שלי הגיע בחיים לא היה כזה תענוג לראות סרטים אני ממליצה עליו מאד. חדות נפלאה ושטח עבודה ענקי ונהדר. רכשתי דרך וואלה שופ, והקשר היה עם קבוצת אלי חיון. מעולם לא קיבלתי שירות טוב יותר ממה שהם נתנו. תוך 4 ימים הגיע המסך בשעה המדוייקת שנתנו לי חברת המשלוחים UPS. עכשיו מס' שאלות קטנות: 1. כיצד אני יכולה לכייל את המסך על מנת לקבל את היכולות האופטימליות שלו? אין לי הרבה נסיונות עם זה, לכן אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי או להפנות אותי למדריך מפורט. 2. איזו תוכנה הכי מומלצת לבדיקת פיקסלים שרופים ושיחרור תקועים? אין לי ממה שראיתי עד כה, אך הייתי רוצה לוודא זאת. 3. נאמר לי שההבדל היחיד בין DVI לHDMI הוא רק אייכות הקול, אך אייכות התמונה היא זהה …
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בדפדפן . היי במסך רחב דפי האינטרנט מופיעים צרים ,האם יש אפשרות להגדיל את מסך הדפדפן באופן קבוע , או שיש דרך טובה לגלוש במסך רחב שהתצוגה תתפרס על כל המסך. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מסך מחשב לשימושים של סרטים, משחקים ועבודה שוטפת. אני מתלבט בין 3 דגמים: "22 T220 2209WA 24" T240
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אתמול כשהדלקתי את הטלויזיה ראיתי שפיקסל אחד בצבע ירוק בהיר ולא משתנה גם כשכיביתי והדלקתי זה נשאר. אבל אחרי שנגעתי בו ועשיתי לו "מסאז'" הוא חזר לעצמו מישו יכול להסביר את זה? והאם זה יחזור? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ב5000 עם כרטיס מסך HD4870 512MB ויש לי כולה מסך 17 אינץ עם רזולציה מקסימלית של 1280על1024 ואני רוצה להביא משהו יותר טוב עם רזולציה גבוה שתוכל לנצל תכרטיס מסך במחיר 1500 גג ושאלה קטנה... במסכים בקשר ליחס ניגודיות 1:10000 זה יותר טוב מה 1:2000 או ההפך?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מבקש חוות דעה לגבי מסך HP L2065 ו LG L2000CP . תודה אבירם.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-