מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
האם המסך CRT הזה.... יצליח להציג FULL HD אמיתי? http://zap.co.il/model.asp?model_id=4515# או שרק יציג את הסרט (FULL HD) ברוזולוציה הרגילה שלו, בלי פירוט חד כמו שאמור להיות במסכים האלו למשל http://zap.co.il/model.asp?model_id=470107 האם אני אראה בשני המסכים שהבאתי אותו דבר בדיוק ? (אין שום קשר ל CRT מול LCF, זה לא מה שמשנה לי. אלא הפירוט המדוייק של הפרטים, בלי שום קשר לסוג המסך) כאילו הוא תומך ברוזולוציה הזאת. אז יש סיבה שלא יציג פירוט והפרדה אמיתיים של FULL HD? זה מאוד חשוב לי. אם לא הבנתם אני אסביר עוד פעם, אבל בבקשה תגיבו... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אם מדובר בכרטיס תומך 3D כמו GTX570 האם אפשר לשחק במשחקי 3D אם מסך רגיל ומשקפיים או שצריך מסך מיוחד? ואיזה מסך הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מה ההבדל בין BW2243 22 אינץ' ל 20 אינץ BW2043 ( מלבד הגודל ?)
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני המסכים האלה.. מה יותר ממולץ? השימושים של המחשב הם משחקים סרטים ותוכנות עריכה..
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
FP2426W 24" Wide Screen LCD Monitor האם כדי ? במחיר 1500 שח. משחקים + סרטים.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
נתקע לי טור שלם של פיקסלים! במסך LG 206WTQ, נגמרה האחריות לפיקסל הראשון (חודש), והתחילה האחריות ל-3 פיקסלים ל-3 שנים, כמה מבדר שנתקע לי טור שלם שזה...לפחות 10000 פיקסלים? מי שזוכר, פעם קודמת שפניתי אליכם הייתה כשנשרף לי פיקסל יחיד, באותו הדגם של המסך, טירטרתי את המוכר והוא הלך והחליף לי את המסך. יש מצב שאני מקבל החזר כספי מלא?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ברשותי מסך Dell U2410 (המחובר באופן קבוע למחשב) ואני רוצה לקנות ממיר עידן+ ולחבר אותו ישירות למסך. השאלה שלי היא האם דרך חיבור ה HDMI גם הסאונד יעבור לרמקולים המחוברים למחשב? יש כבר כבל USB שמתחבר מהמסך למחשב אבל לדעתי זה רק בשביל חיבורי ה USB במסך. במידה ולא ניתן דרך כבל ה HDMI להעביר אודיו, האם יש דרך אחרת בה ניתן? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
מבין המסכים הללו: LG L1960TR LG L1953TR Asus 19" LCD VW193D Wide ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE על מה אתם הכי ממליצים לי ולמה? או כל מסך ברמה הכי טובה במחיר של עד 1200 שקלים, רצוי 19" של מותג. תודה, אשמח אם תענו בהקדם האפשרי.
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש שתומך בזה והבנתי שזה יכול לאפשר לי לחבר את הPS למסך.. ניסיתי לעשות זאת ע"י כבל HDMI TO DVI אבל המסך לא מזה חיבור בכלל... צריך להגדיר את זה?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מסך LCD של SONY מדגם SDM-HX95 המסך אצלי לדעתי מסביבות 2006, נראה לי שבזמנו עלה סביבות ה-4000 ש"ח חחחחח הוא עדיין עובד וטוב אבל חשבתי לעבור למסך רחב יש בבלאק פריידי מבצע ב-TMS על הDELL U2312HM ב830 ש"ח כדאי לשדרג? האם יש הבדלים בין הפאנלים? אני צריך גם שתי יציאות DVI כדי לחבר שני מחשבים, מה שאין לי ב-SONY אשמח לדעת מה אתם חושבים תודה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
איזה מסך 22 הכי טוב לתקציב של עד 1200 למטרות סרטים משחקים וכו' (לא לעבודה אם תוכנות של גרפיקה) ?
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
המסך נרכש באוקטובר 2007 (לייט-און 22 אינטש שבמפרט)
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
צריך מסך 23-24 אינץ לגיימינג במחיר טוב ולא צריך את ה 3D והדברים המיותרים אלא רק 120HZ. תודה
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, יש לי קריטריון שלא מתחשבים בו כל כך (במקומות שבהם בדקתי) והוא צבע המסך. חשוב לי למצוא מסך טוב, אבל חשוב לי לא פחות שצבעו החיצוני יהיה לבן (או בז'/קרם/אפור) העיקר לא שחור. אתם יכולים לעזור לי בנקודה הזו? כי אני רואה המלצות למסכים מצויינים, אלא שכולם בצבע שחור! וכאשר אני מחפש באתרים של חנויות התייחסות כלשהי לצבע הדגמים, אין התייחסות כלל. והתמונות להמחשה הן רובן ככולן של מסכים שחורים. אז אני יודע שהקריטריון שלי קצת שונה מהרגיל, אבל זה חשוב לי. (כמובן בנוסף לפרטים טכניים שהמסך יהיה איכותי ומומלץ). תודה רבה רבה :-)
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך, 'CHIMEI CMV 222H 22 הזזתי אותו לפני כמה ימים הוא השמיע רעש של קצר ונכבה, כשהדלקתי אותו הוא היבהב לרגע ולא הראה דבר, הדלקתי וכיביתי אותו כמה פעמים עד שהוא פעל. מאז הוא ככה וניראה לי המצב מחמיר, השאלה שלי האם ניתן לתקן דבר כזה? וכמה זה עולה? אם אין טעם ועדיף כבר לקנות חדש (המסך אצלי כבר 3 שנים) אז על איזה מסך הייתם ממליצים בטווח מחירים 700-800 שח מהאתר: קיי.אס.פי. מחשבים או מחנות אחרת באזור חיפה והקריות. תודה מראש לכל מי שיעזור >_<
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מחפש את הרע במיעוטו. המסך לא מיועד למשחקים ובקושי לסרטים. אפשר להגיד שימוש משרדי נטו. מה הייתם אומרים על הבאים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1714&CatCode=398 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1637&CatCode=398 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1475&CatCode=398 אם יש לכם הצעות אחרות גם אשמח לשמוע ... תודה
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ל"ט. יש לי בעיה קטנה,אני משתמש ביציאות USB שיש במסך וכרגע מחובר אליו דיסק קשיח חיצוני. כשאני הולך לישון אני מכבה את המסך ולא את המחשב מה שגורם לדיסק להפסיק לעבוד ואני לא מעוניין שזה יקרה. יש אפשרות לסדר את זה? הגדרות למסך ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לתת לי תוכנה שבודקת פיקסלים שרופים? לא מצאתי בגוגל DBD וכן איך אני בודק את הפנל שלי ב2007WFP DELL? תודה
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
ראיתי שאתם מדברים על פאנל של מסכי LCD וLED אבל אני לא מבין מה זה בעצם הפאנל הזה? מה התפקיד שלו? ומה ההבדל בין פאנל אחד לאחר?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב כנראה מ skypc ורוצה לקנות מסך 22", עדיף מאותה חנות. הייתי בוחר את ה Asus221C שהומלץ באתר אבל אין אותו בחנות. יש שם 15 מסכים 22", עם הפרשי מחירים של יותר מ 100% בין הזולים ליקרים. אני מתכוון להשתמש במחשב לעבודה (תכנות) ומשחקים (crysis ;D). חסם עליון למחיר 1841ש"ח (אבל כמובן אני מעדיף לקנות ב1225 אם כדאי...) וזה משאיר 12 מסכים: איזה מסך כדאי לי? [table] [tr][td]Proview 22" EP2230AFJW 5ms LCD WIDE[/td][td]₪ 1,225.00 [/td][/tr] [tr][td]Chimei 22" 221D 5ms[/td][td]₪ 1,369.00 [/td][/tr] [tr][td]Asus 22" VW222S 2ms LCD[/td][td]₪ 1,370.00 [/td][/tr] [tr][td]Daewoo 22" HL220WA 5ms LCD[/td][td]₪ 1,484.00 [/td][/tr] [tr][td]Mag 22" AI2237W 2ms[/td][td]₪ 1,490…
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הבנתי שעכשיו אין להם במלאי. רציתי לקנות אחד לפני החג :s05:
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שחבואים בWINDOWS http://www.metacafe.com/watch/320281/lcd_monitor_hidden_tricks/
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
עכשיו קיבלתי אותו ואני מרגיש שהצבעים לא לגמרי מדוייקים.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש חיה כזו? אינני מבין הרבה במסכים אז DO YOUR BEST ;D
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-