עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Xvertigo,

חיפשתי סקירות רציניות לגבי המסך ולא מצאתי... מישהו יודע משהו עליו? איך הוא? יש סקירות טובות עליו? כל מידע יתקבל בברכה!

2. Started by Aviadrose,

אני מחפש לקנות מסך מחשב למקבוק פרו שלי (2017) יש לי מתאם hdmi ככה שמבחינת חיבורים אני פחות מוטרד. עד היום עבדתי במשרד עם שני מסכי 24 אינץ ואני רוצה לקנות מסך אחד של 27 אינץ׳ בשאיפה שייתן את המענה בגודלו לשני מסכים. הצרכים שלי הם כמעט רק משרדיים בלבד, עריכה קטנה פה ושם, אבל אני לא גיימר ולא צופה בסרטים מהמחשב. עם זאת אני יושב מול המחשב מלא, אז אני צריך מסך טוב (אגב כדי ללכת על קעור?) אחרי בירור קטן שעשיתי אני מאמין שאין סיבה להוציא יותר מ1000 ש"ח על המסך, אבל אני פתוח לכל סוגי ההמלצות יש לי נטיה ללכת על דל p2719h אבל פתוח לכל המלצה (גם כזאת שתגיד שאני יכול לחסוך ולקנות מסך יותר זול שאינו פחות טוב) אני מעדיף משהו מהרשימה הזאת של קיי אס פי סת…

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  3. Started by Spiderpaz,

יש לי מסך samsung xl2370HD רציתי לדעת האם המסך מומלץ ואיך הוא לגיימינג ולטלויזיה וכול מיני אפשרויות חוץ מהHDMI

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  4. שלום יש לי dell inspiron 1250 ואני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר לו.. עכשיו המסך שיש לי במחשב נייד הוא מסך רחב וחיברתי לו סתם מסך 17 אינץ' רגיל שיש לי בבית ולא ראו טוב... בגלל שהתצוגה מתאימה למסך רחב ואני רוצה לקנות מסך לא רחב.. אני רוצה לקנות מסך רגיל 4:3 השאלה שלי האם יש אפשרות להתאים את התצוגה למסך רגיל? ולא למסך רחב? ואני אשמח לקבל המלצות למסכי 19 אינץ' שטוחים 4:3 שיהיה אפשר לראות בהם HD.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  5. אני מעוניין לרכוש את המסך מחנות באזור אשדוד. תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מסך LCD לאינטרנט וסרטים, עד 550-600 ש״ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by Sheda,

אחרי ששיגעתי פה את כולם (במיוחד את qttp) רכשתי לבסוף את ה P2370 של סמסונג. אחלה מסך , גדול , יפה , צבעים מעולים , המחיר לא זול אבל הייה שווה.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by Lavelle,

ניקיתי אותו עם חומר בשביל חלונות (Ajax למי שמכיר). וכנראה חלק מהחומר שזלג למטה נכנס לתוך המסך מלמטה, עכשיו זה מפריע לתמונה וממשיך לגדול. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  9. גיליתי כאשר שמתי מסך לב שיש בין 5ל-7 פיקסלים שרופים במסך. קראתי קצת בנושא וראיתי שיש תוכנות שכביכול מתקנות פיקסלים שרופים. כמו כן קראתי באחריות שבנושא פיקסלים שרופים הם מטפלים אם הבחינו במעל ל-5 פיקסלים שרופים. המסך הינו חדש, הגיע אלי לפני שלושה ימיים. מה אתם מציעים? להטריח את עצמי בנסיעות? או לנסות לתקן בעצמי? אני עצמי מעדיף לקבל מסך חדש. (האם במצב כזה מקבלים מסך חדש?) תודה מראש על העזרה רון

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  10. שלום. יש ברשותי כ. מסך hd3870 של asus, וכן מסך vk221s של asus (לא נמכר בארץ), בעל רזולוציה טבעית של 1680x1050. באופן תמוה מאוד, גם כשהכרטיס מוגדר על הרזולוציה הנ"ל, המסך מראה את התמונה כ1440x900 (ומאפשר לי 'לגלול' לקצוות המוסתרים), ולכן אני כרגע ב1440x900. יכול להיות שזה כיון שאין למסך DVI, ולכרטיס יש רק כאלה (ואני משתמש במתאם המקורי)? למסך אין דרייוורים באתר. יש למישהו המלצות?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by snir0,

מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1257 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 727 ש"ח זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 1500 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire X1950XT 256MB GDDR3 PCI- 1646 ש"ח צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK 200 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 443 ש"ח ספק: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support 434 ש"ח מארז: Thermaltake Soprano Black 439 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Low Noise 155 ש"ח * המסך הוא בשביל משחקים בעיקר. אני מעדיף 20'' כי ככה אני אוכל לעבוד ברזולוציות יותר גבוהות…

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by Itaylasman,

אהלן, אני מחפש מסך'' LCD 19 בתקציב של 1500 שח שיתן מענה לסרטים וגם איכות צבעים טובה. כל המלצה תעזור תודה

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  13. לא רציתי להידחף לדיון שפתחו פה שנושא את הכותרת הזאת, אז פתחתי אחד משלי. לפני כמה חודשים התייעצתי פה לגבי רכישת מסך בתקציב של 2-2.5K, השימוש שלי הוא פחות למשחקים ויותר לצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות) ולעבודה בפוטושופ (אני צלם חובב ועובד הרבה מאוד על עריכות) וכמובן לכתיבת מסמכים, אינטרנט וכו' , בפעם הקודמת המליצו לי על הDELL 2007WFP, רציתי לדעת אם יש כיום מסך יותר ממולץ ממנו בתקציב הזה?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  14. הרבה הרבה וורד, הרבה אינטרנט. גודל 22 כדי שיהיה אפשר לעבוד בנוחות עם כמה דברים פתוחים, אינטרנט מול וורד וכו'. לא נדרש שום דבר מיוחד, אם כי אולי לסובב את המסך זאת אופציה שתשדרג את השימוש פה ושם (אבל לא קריטי, כלומר לא במחיר איכות/אמינות). צריך משהו שיהיה איכותי וקל על העיניים, ואמין. אם צריך להשקיע יותר בשביל הדרישות האלה אפשר לחרוג.

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מסך LCD 19 רגיל למחשב חדש ה971P הוא לא אופצייה כי הוא מעל התקציב שלי ואני רוצה שהמסך יהיה שחור באמת שאין לי שום העדפות/דעות קדומות. עדיף שלא יהיו במסך רמקולים בגלל המקום וכי אין לי צורך, קונה רמקולים בנפרד. רשמתי בכותרת את מה שנראה לי כמתמודדים העיקריים (קראתי קצת אחורה בפורום ואלה השמות שצצו) אבל אם יש משהו אחר אז בכיף. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הBF932 ל943BM והאם זה שווה את ההפרש במחיר של 250 שקל אני לא רוצה להעלות למסכי 22. 22 זה גדול מדי לשולחן שאני שם בו את המסך ואין לי צורך במסך כזה גדול (מה גם שהכרטיס מסך שלי פשוט לא ימוד בעומס...)

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by XCG120,

מישהוא יודע מתי יגיעו לארץ,מסכי 27' נוספים חוץ מהסמסונג 27' שיש בארץ ובמחירים זולים יחסית?. ודרך אגב איזה מסך יותר טוב מהמסכים הבאים {שלא נמצאים בארץ} LG M2780D PU לבין המסך הזה Samsung SyncMaster S27A550H ולמה? ומה מתאים יותר למשחקים? תודה.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  17. היי, יש לי SAMSUNG 971P כבר כחצי שנה... ניסיתי להדליק את המחשב אתמול יש תמונה לשניה אחת מהמסך ואז הוא מפסיק לעבוד.. השנאי כוח 12 AC\DC משמיע זימזום עצבני ואני בטוח שהוא לא מצליח להפעיל את המסך.. כי שהמסך עבד תקין לא היה זימזום... שאלתי במספר חנויות חשמל ואף אחת לא יודעת מה זה שנאי למסך LCD או שאין אצלם. בבאג איפה שקניתי את המסך אמרו לי לפנות למפיצה חיון לבקש אחריות על החלק, אבל היא נמצאת בצפון בחצי השני של הארץ מאיפה שאני גר .. מה גם הם רוצים שאני אשלח להם גם את המסך וגם את השנאי ( איפה ההגיון שלהם המסך בסדר גמור בישביל מה לסכן מסך של 2000 שקל במישלוח ). מה את מציאים לעשות? לנסות לתקן אצל חנות אלקטרוניקה מקומית ( רק שזה לא יפגע לי במסך בסוף והאם זה אפשרי לתקן כזה חלק בחנו…

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by Booobb,

ברשותי מסך Dell U2410 (המחובר באופן קבוע למחשב) ואני רוצה לקנות ממיר עידן+ ולחבר אותו ישירות למסך. השאלה שלי היא האם דרך חיבור ה HDMI גם הסאונד יעבור לרמקולים המחוברים למחשב? יש כבר כבל USB שמתחבר מהמסך למחשב אבל לדעתי זה רק בשביל חיבורי ה USB במסך. במידה ולא ניתן דרך כבל ה HDMI להעביר אודיו, האם יש דרך אחרת בה ניתן? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  19. ראיתי את הדגם הנ"ל פה ממש בזול (1500 שקל - למרות שהוא מגיע בלי רגלית לשולחן) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=492140 ובדקתי את הסדרה הזאת ע"י רישום 200W6 בחיפוש פה http://www.flatpanels.dk/panels.php ורואים שכל הדגמים של הסדרה בעלי פנל S-IPS, אבל משום מה את הדגם הנ"ל אני לא מוצא פה ולא בשום מקום אחר (גם לא באתר יצרן..) יש לציין שזוהי סדרה מצויינת ודגם שכן מופיע 200W6CS נמכר בארץ ב-2500 שקל! מה הקטע? מציאה או עבודה בעיניים?? (לפי הנתונים שהחנויות המוכרות רושמות יש זויות צפייה של 176 מה שאמור לאמת את הפנל הנ"ל - אבל לכו תדעו מה נכון?...) מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  20. שלום לחברי הפורום. ברצוני לקנות מסך חדש בגודל של לא יותר מ-20" או 20.1" זה לא ממש משנה. התקציב הוא עד 1200 שקלים. מחפש את להוציא את הטוב ביותר מהכסף שלי אז אנא המליצו לי על משהו כזה. ישנה אפשרות לחריגה של של לא יותר מ-1400 שקלים אבל בעדיפות שנייה. אני בעיקר משחק במשחקים. אני גר בראשון אז החנות SKYPC יכולה להיות טובה לי או כל חנות באיזור ראשון שהיא אמינה ושמחליפה מסך על פיקסלים שרופים אם בכלל מחליפים. תודה לכל העוזרים וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by Arik.G,

שלום, מישהו נתקל בבעיה כזאת אולי? ניסיתי למצוא דברים דומים ברשת ולא הצלחתי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by zombie,

כותרת... ;D

23. אני צריך שולחן כתיבה, אבל אין לי מקום בחדר. לכן חשבתי להשתמש בשולחן המחשב גם לצורכי כתיבה. כדי שהיה לי מקום יש לי 2 אפשרויות: -לקנות מסך דק גדול ולתלות אותו על הקיר מאחורי השולחן (ואז הוא היה רחוק ממה שאני רגיל). -לקנות מסך קטן יותר וזרוע שתתחבר לקיר, וכל פעם שאני במחשב להזיז את המסך אלי (שזה בערך 3 פעמים ביום) האם זה שהמסך רחוק (כמטר) ואני צריך לקום בשביל להתקרב קרוב זה מפריע? האם היה לי נוח להזיז את הזרוע של המסך 3 פעמים ביום? מה לדעתכם עדיף? ואני צריך המלצה על כל אופציה - התקציב הוא עד 1500. השימושים - הכל, עם דגש על משחקים.

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום, אני שוקל קניית מסך LCD חדש. יש לי כרגע מסך LCD של VIEWSONIC (דגם VX922) ואני הייתי רוצה לשדרג למסך עם פאנל איכותי יותר. אני כמעט ולא משחק במחשב, ולכן זמני תגובה זה לא נושא קריטי בשבילי. הסיבה שאני רק שוקל את הקנייה היא שאני חושב על דחייה ולחכות להגעה של טכנולוגיה חדשה (LED אולי?). אני לא יודע האם כדאי לי לחכות או ללכת ולקנות עכשיו מסך חדש כדוגמת ה-L2000CP של LG או נ-2007FP של DELL במידה ואמצא אותו (אני מעדיף יחס 3X4). לכן אני כותב כאן. הייתי רוצה להתייעץ עם המומחים פה בפורום. האם הטכנולוגיה החדשה תהייה שווה את זמן ההמתנה אליה? ובכלל, מתי אנו צפויים לראות מסכים בטכנולוגיה חדשה במחירים שפויים? הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאנשים שאולי יש להם תשובות מבוססו…

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by eyalha,

שלום אני בדיוק בונה מפרט.. אני מתלבט בין כ.מסך ולמסך עדיין. במידה ואני קונה 8800GTS 320 איזה מסך עדיף? הFP/WFP או מסך זול יותר שיהיה קטן יותר והכ.מסך יתמודד איתו.. אני רוצה שכ.מסך יתמודד עם המסך ויריץ משחקים על רזולוציות גבוהות.. אותה שאלה לגבי 8600GTS. תודה!

• 8 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים