מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מסך מחשב בשביל אחותי שיוחבר לממיר HOT שימושים : יוחבר לממיר HOT , סרטים , קצת משחקים קלילים אבל בעיקר צפייה בTV עכשיו יש לי 2 שאלות : הבנתי שיש מסך טלווזיה בגודל 24-22 אינץ שיכול להתבר למחשב .. אפשר לחרוג קצת בתקציב אם צריך ושווה.. 2) או שעדיף מסך מחשב רגיל בגודל 22 אינץ שיוחבר לממיר HOT ? דרך אגב אפשר פשוט לקנות כרטיס טלווזיה לשים במחשב ולחבר לממיר נכון? המסך יחובר לכרטיס מסך 8600 ומעלה ( עדיין לא החלטנו איזה כרטיס לקנות ) דרוש מסך HD READY רזו 1680-1050 (כרגיל ל 22 אינץ ומעלה )..
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש לעבודה מהבית (פיתוח תוכנה) לא ממש משחק בשנים האחרונות (עד עכשיו) אבל הקורונה עלולה לשנות את זה. אתחיל בזה שאין לי מושג מה היתרון בתדר של 144 הרץ ומעלה. אז כנראה שזה לא יתרון. המסך יחובר בשלב הזה ללפטופ (XPS15) ובשלב הבא גם למחשב. תקציב גמיש, עד 2000 בערך אבל עדיף לחסוך. היום אני עם 2410U של דל שעושה אחלה עבודה. השאלה העיקרית שאני רוצה לשמוע דעות היא לגבי הבחירה בין מסך 32 אינצ' (2k או 4k) לבין מסך 34 אינצ' רחב 1440p. נ.ב. אני מסתכל על מסכים קעורים בשני המקרים.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב 1440P בגודל 27 אינץ' חשוב לי שיהיה טוב גם למשחקים וגם למדיה, וגם שיהיו לו דיוק צבעים טוב ישר מהאריזה, כי לא אוכל לכייל אותו. התקציב שלי הוא סביב ה2500 שקל אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
הרבה הרבה וורד, הרבה אינטרנט. גודל 22 כדי שיהיה אפשר לעבוד בנוחות עם כמה דברים פתוחים, אינטרנט מול וורד וכו'. לא נדרש שום דבר מיוחד, אם כי אולי לסובב את המסך זאת אופציה שתשדרג את השימוש פה ושם (אבל לא קריטי, כלומר לא במחיר איכות/אמינות). צריך משהו שיהיה איכותי וקל על העיניים, ואמין. אם צריך להשקיע יותר בשביל הדרישות האלה אפשר לחרוג.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם , עקב נזק מים זה דיי דחוף... אני צריך מסך למשרד , חשבתי על 22-23" . אופיס ואינטרנט בלבד ככה שאני לא רואה צורך ב FHD וכו' .. חשוב כמובן שיהיה פאנל איכותי שגם יהיה נוח לעיניים לעבוד מולו. מרחק עבודה - סביבות 50-80 ס"מ. הצעות יתקבלו בברכה. תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מסך חדש שיתאים לדרישות הבאות: גודל בין 21 ל23 אינץ (כולל) חיבור HDMI יצירת חוויית משחק גדולה במשחקי מחשב חדשים שיהיה LED תקציב של עד 1200 שקל, העדפה לסביבות האלף. יש לי כרטיס מסך GeForce GTX 550 Ti במקור רציתי לקנות AOC i2353Fh אבל לפי דיונים שנפתחו עליו כאן בפורום ראיתי שהוא לא איכותי, ושהוא לא משתווה למספר מסכי DELL, אבל כשבדקתי את הדגמים האלו של דל ראיתי שיחס הניגודיות שלהם על הרצפה ולחלקם אין חיבור HDMI. בקיצור, אשמח לקבל המלצה, תודה!
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ברשותי מסך benq FP93GX+ (כן הוא עתיק).. היום בבוקר ניגשתי למחשב והמסך לא הסכים לפעול. לוחץ על כפתור ההדלקה שלו, המנורה שלו נדלקת, אחרי שניה נחלשת ואחרי עוד שניה נכבת. כל העת אין רעש מהמסך, גם אין שום נסיון הדלקה של המסך.. מה זה יכול להיות? החלפתי את כבל החשמל שלו. החלפתי נקודת חשמל, כלום לא עוזר. באם לא שווה תיקון האם יש מצב להמלצה למסך לד hd בתקציב של עד 1000?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.hometheater.co.il/vt70539.%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%A4%D7%9C%D7%96%D7%9E%D7%94 המידע הזה נחוץ למסך מחשב Ips לדוגמא 2009wa? תודה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לקנות מסך FULL HD בסביבות 22" של LG או SAMSUNG. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך טוב, בגודל של 21-24 אינץ . המסך אמור לשמש אותי לעבודות תכנות, קריאה באינטרנט ולצפייה בסרטים.. התקציב שלי הוא סביב ה1000 שקל למישהו יש המלצה?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך עד 800 שקל.. אני משתמש במשחקים ואינטרנט.. יש לי כרטיס מסך:HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E איזה מסך הכי כדאי?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קניתי את המסך הנ''ל. שהוא בעצם גם מסך מחשב וגם טלויזיה. אני חיברתי אותו בתור טלויזיה בחדר. הבעיה היא שהרמקולים המובנים מאוד מאוד חלשים ובקושי שומעים! מה אני יכול לעשות? לקנות רמקולים חיצוניים? איזה אפשרויות יש לי? אנא עזרו לי בבקשה! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אחרי ששיגעתי פה את כולם (במיוחד את qttp) רכשתי לבסוף את ה P2370 של סמסונג. אחלה מסך , גדול , יפה , צבעים מעולים , המחיר לא זול אבל הייה שווה.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' במחיר של עד 700 ש"ח (אם אפשר בפחות - מה טוב). מס' שאלות: האם התקציב הוא בסדר ולא נמוך מידי? (אין צורך במסך יותר מידי איכותי כי אני לא משחק הרבה במשחקים) מה שבין היתר חשוב לי במסך זה שיחזיק לאורך זמן ואתקל בכמה שפחות בעיות בו.. אם התקציב נמוך מידי אז מה התקציב הראוי כדי למצוא מסך נחמד+? ראיתי מס' דגמים ורציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם עליהם (אתם יותר ממוזמנים להוסיף דגמים משלכם..) Mag AI937W Samsung 943BW איך הם? תודה מראש לכל מי שיעזור, שנה טובה :]
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש שני מסכים למשרד לעבודה שוטפת של אינטרנט ותוכנות למיניהם. אני מקציב 1500 שקל לראשון ו 1000 שקל לשני. הדרישות הן : 22" רחב. אשמח להצעות, אני חייב עזרה דחופה, כי זה עוצר את העבודה השוטפת של המשרד שלי. נ.ב. בגלל שזה למשרד וזה דחוף, אני צריך מסכים שיהיו זמינים יותר בשוק כדי שאוכל לרכוש אותם היום או במקרה רע, מחר. בתודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך LCD (מיצרן איכותי) לצרכים כלליים (אינטרנט, אופיס, סרטים ומעט מאד משחקים) בתקציב של כ-1400 ש"ח (אני מוכן לחרוג ממנו עד לכ1700 ש"ח עבור מסך שיצדיק את זה). המסך צריך לתמוך גם בVGA וגם בDVI ולא משנה לי אם הוא יהיה 22" או 24" (אבל שיהיה רחב). בנוסף, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנויות שנותנות התחייבות לאפס פיקסלים שרופים (אני גר בהרצליה אבל אין לי בעיה ליסוע לערים אחרות באיזור) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב עד גודל 22 - למשחקים ועבודה בלבד (לא לצפייה בסרטים וכו') מיועד למחשב גיימר - כרטיס המסך יהיה GTX460 1GB. מהם ההמלצות? (ואם אפשר לחסוך..אז לחסוך ;D)
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מסך LCD של SONY מדגם SDM-HX95 המסך אצלי לדעתי מסביבות 2006, נראה לי שבזמנו עלה סביבות ה-4000 ש"ח חחחחח הוא עדיין עובד וטוב אבל חשבתי לעבור למסך רחב יש בבלאק פריידי מבצע ב-TMS על הDELL U2312HM ב830 ש"ח כדאי לשדרג? האם יש הבדלים בין הפאנלים? אני צריך גם שתי יציאות DVI כדי לחבר שני מחשבים, מה שאין לי ב-SONY אשמח לדעת מה אתם חושבים תודה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
צריך מסך 23-24 אינץ לגיימינג במחיר טוב ולא צריך את ה 3D והדברים המיותרים אלא רק 120HZ. תודה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הLG FANTASY - L1900R או L1970HRוLGו תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמסך הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479039
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, הוריי מעוניינים לקנות לאחי הקטן (בן 7) מסך LCD שהוא יוכל לצפות בו גם בשידורי טלוויזיה.. חוץ מזה, המסף אמור לשמש לדברים כלליים שכוללים צפייה בסרטים, משחקים וכמובן גלישה באינרנט ולעבודה משרדית.. לאחר בירור בין מספר מסכים הבנתי שמסך DELL 2007WFP יהיה טוב לשימושים הללו.. גם משום שהוא כולל כניסת "בננה צהובה" (יהיה אפשר לחבר את הממיר של "יס" ישר למסך נכון?) השאלה שלי היא שאת המסך אני אמור לחבר למחשב ישן מאוד שכולל כרטיס מסך GEFORCE 2 MX, האם המסך יוכל לעבוד כנידרש עם מחשב שכזה? הריי הרצולוזיה שלו היא גבוהה מאוד? יש כוונה להחליף את המחשב בשלב מאוחר יותר.. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
התקנתי את כל הדריברים של הכרטיס קול בהצלחה אבל אני לא מבין מה עוד צריך לחבר כדי שהרמקולים שמשולבים בתוך המסך יעבדו. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 17 אינץ אני יודע שהחברות הגדולות הם 1. LG 2. SAMSUNG האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי של אחת מהחברות הנ"ל שהוא ניסה אותו או מכיר אותו אם אפשר גם לתת לי עליו קצת פרטים כגון קצב רענון ויחס נגודיות בהירות וכו' תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-