מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם אני מעצבת גרפית והמסך שלי גוסס ברגעים אלה ממש.. אני זקוקה למסך חדש אבל התקציב שלי מוגבל. מה האופציות שלי בסביבות ה-2000 ש"ח? (מעדיפה גם מסך רחב) יש לי פי.סי בן פחות משנה עם כרטיס מסך Nvidia Gforce 7300LE. המון תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום. האם למישהו יש מסך זה? האם אתם יכולים לתת לי רשמים לגבי מסך זה? מה דעתכם עליו?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
איזה מסך הייתם בוחרים בשביל אצמכם למשחקים סרטים וקריאה? LG W2252TQ LG L227WT Samsung 2253BW Samsung 2253LW Asus MW221C או מסכים אחרים לפי בחירתכם של 22 אינטש
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני, המחובר למסך (סמסונג 22 רחב). הטלויזיה שלי, המחוברת לכבלים, הולכת לעולמה, ואני מעוניין להחליף אותה במסך דק. שאלותי: 1. איזה מסך מומלץ, בהנחה שמרחק הצפייה יהיה 1-1.5 מטר ? 2. האם ניתן לחבר את המסך כך שיתפקד גם כמסך שני? אם כן - מה צריך בשביל זה ואיך נעשה המעבר ממסך מחשב לטלויזיה תודה על הסיוע מייק
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אודה להמלצתכם וכן האם יש אפשרות להשיג במחיר זה מסך עם יציאת HDMI או שזה דרישה לא אפשרית במחיר זה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
http://www.hometheater.co.il/vt70539.%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%A4%D7%9C%D7%96%D7%9E%D7%94 המידע הזה נחוץ למסך מחשב Ips לדוגמא 2009wa? תודה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מסך חדש : asus vw192s זה מסך 19 אינצ' wide screen. עם המסך לא הגיעו דרייברים ובחוברת ההפעלה כתוב רק איך לחבר את המסך לבסיס, אין שום מידע על ההגדרות. איזה רזולוציה מומלצת למסך כזה? כרגע אני על 1152x864 ובהגדרות המקסימלי זה 1280x1024 יש לי בנתיים כרטיס מסך מצ'וקמק : msi ms star force mx4000 הבעיה היא שאני רואה הכל קצת מפוקסל, אין תצוגה "חלקה". מה עלי לעשות? איזה אופציות להגדיר כדי שאני אראה הכל "חלק"? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב בשביל אחותי שיוחבר לממיר HOT שימושים : יוחבר לממיר HOT , סרטים , קצת משחקים קלילים אבל בעיקר צפייה בTV עכשיו יש לי 2 שאלות : הבנתי שיש מסך טלווזיה בגודל 24-22 אינץ שיכול להתבר למחשב .. אפשר לחרוג קצת בתקציב אם צריך ושווה.. 2) או שעדיף מסך מחשב רגיל בגודל 22 אינץ שיוחבר לממיר HOT ? דרך אגב אפשר פשוט לקנות כרטיס טלווזיה לשים במחשב ולחבר לממיר נכון? המסך יחובר לכרטיס מסך 8600 ומעלה ( עדיין לא החלטנו איזה כרטיס לקנות ) דרוש מסך HD READY רזו 1680-1050 (כרגיל ל 22 אינץ ומעלה )..
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מסך מחשב 2208WFP Dell מסך מחשב E228WFP Dell מסך מחשב VW222U Asus תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, לצערי עקב פטירתו בטרם עת של הVX922 שלי אני צריך לקנות מסך חדש. המסך ישמש לסרטים/סדרות, תכנות, אך הדגש הוא על משחקי פעולה מגוף ראשון ברשת (CS, COD וכו') איכות תמונה חשובה לי פחות, מה שקריטי הוא זמן התגובה ומריחות, אני רוצה משחקיות חלקה ככל הניתן בLCD. התקציב הוא 1100 ש"ח, ואני מוכן להעלות בקצת אם יש צורך. תודה, דני
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ברור שבמסך "19 הטקסט גדול מ"17 כי זה אותה רזולוציה ומסך "22 רחב עדיף על "20 רחב שניהם אותה רזולוציה אבל אם מה שקובע את גודל הטקסט הוא גודל הפיקסל אז מסך "19 שבו גודל הנקודה בסביבות 0.294 הטקסט ייראה הכי גדול וברור אפילו יותר ממסך "24? ואני לא מתכוון לשטח מסך הכי גדול אלא לטקסט הכי נוח לקריאה בלי לשנות DPI ומשחקי זום
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
תודה רבה מראש. אני פשוט לא בטוח לגבי ה-DELL שרציתי ואני לא יודע אם ישנם מסכים יותר טובים.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ברשותי מסך Dell U2410 (המחובר באופן קבוע למחשב) ואני רוצה לקנות ממיר עידן+ ולחבר אותו ישירות למסך. השאלה שלי היא האם דרך חיבור ה HDMI גם הסאונד יעבור לרמקולים המחוברים למחשב? יש כבר כבל USB שמתחבר מהמסך למחשב אבל לדעתי זה רק בשביל חיבורי ה USB במסך. במידה ולא ניתן דרך כבל ה HDMI להעביר אודיו, האם יש דרך אחרת בה ניתן? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
האם ניתן להפוך את מסך המחשב לטלויזיה ולחבר אליו כרטיס טלוויזה חיצוני ולחבר אליו את הממיר של יס או הוט הישנים ללא החיבור ש ל ה hdmi וכול זאת שיהיה ניתן לצפות ללא שהמחשב דולק , או שצריך חיבור hdmi? -להזכירכם למסך יש רק חיבור dvi ו vga או שמישהו יגיד לי כיצד עושים זאת איזה כרטיס צריך בשביל זה , ואיזה חיבורים אמורים להיות במסך בכדי להפוך אותו לטלוויזיה.... תודה לכול העוזרים מראש....!
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אוקיי, אז קניתי את ה LG W2284F בהתחלה האזור למטה נראה בעיר מידיי, ולמעלה נראה בידיוק טוב. לאחר ששיחקתי אם הגדרות כי שעה וחצי, שמתי לב ל2 דברים- אחד: בהגדרות הSTOCK של המסך, למטה בעיר מידיי, ולמעלה טוב. שתיים: אם הגדרות אחרות, למטה טוב, ולמעלה כהה מידיי, וגם במיספר משחקים ש שיחקתי, למעלה בכול מקרה היה כהה מאוד, וכלום לא עזר. לבסוף לקחתי את המסך חזרה לחנות, הם לפי מה שהם ראו ב2~3 שעות שעשינו שם בדיקות לא ראו שום תקלה (מוזר, כי אחד מי הם דווקא כן שם לב, אבל השני אמר לו "לא לא, זה טוב") לבסוף, סיכמנו לישלוח את המסך חזרה ליבואן. עכשיו, יש מצב הם יתנו לי חדש, ויש מצב יחזירו לי את אותו המסך ש"עדיין" לא תקין לפי דעתי. אז אם אני מקבל את המסך ה"לא תקין" חזרה, מה אתם ממליצים לעשות? …
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי samsung synmaster 226bw אם אני יושב מול המחשב כשעה הראש מתחיל לכאוב לי ניסיתי להעלות refresh rate אפילו באובדן רזולוציה אבל במסך עצמו ה refresh לא משתנה ונשאר על 60 ניסיתי להתקין מחדש דרייברים כלום לא עוזר יש לי כרטיס מסך 8800gts 6400 אני עם xp ועובד על הרזולוציה הטבעית (1680X1050 ) מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המסך ...? נ.ב. אני לובש משקפיים ואני עובד מול מחשבים כבר שנים ואף פעם לא היה לי בעיה כזו ... יכול להיות שהמסך עצמו פגום ?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=411223 Dell 1907FP אל תציעו לי את הסוני.נכון שהוא הכי טוב. אבל אנימתכוון לקנות בעוד זמן מה, וכנראה שבקושי ויהיה במלאי ויכולות לצוץ בעיות עם האחריות וההחלפה.כך שירדתי מהמסך הזה. אז מה דעתכם על המסך שהבאתי למעלה, אם יש משהו טוב יותר בתקציב אשמח להצעות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב עד גודל 22 - למשחקים ועבודה בלבד (לא לצפייה בסרטים וכו') מיועד למחשב גיימר - כרטיס המסך יהיה GTX460 1GB. מהם ההמלצות? (ואם אפשר לחסוך..אז לחסוך ;D)
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום והאמת היא שלא ממש מצאתי אילו בדיקות כדי להריץ. תודה!
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן אנשים , אני מעוניין לדעת איזה מסך כדאי לקנות 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של 1400 שקל ? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אחרי ששיגעתי פה את כולם (במיוחד את qttp) רכשתי לבסוף את ה P2370 של סמסונג. אחלה מסך , גדול , יפה , צבעים מעולים , המחיר לא זול אבל הייה שווה.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה שתבדוק את המסך ואת זה שאין פיקסלים שרופים וכו. תוכלי לתת קישורית לזה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מחפש משהו בגודל "19 או "20 אולי מסך רחב, משהו שאני יכול לראות בו סרטים בכיף, דרך אגב, זה באמת שווה מסך רחב? או שזה תוספת בשביל כלום? איך XP תומך בזה? בכל אופן אני מחפש משהו בסביבות 1500 ש"ח. מה ההבדל בין 16:9 ל 16:10 עם מה עובדים עכשיו? אני מודה לכל מי שישקיע בי זמן ויגיב, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
תקציב: 2000 ש"ח שימושים: גיימינג כבד BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 DIRT 2 וכו' כרטיס מסך שלי: ATI HD5850 המסך הולך לשבת על שולחן עבודה רגיל גודל המסך שאני מעוניין: 22 - 24 אינץ ואם אפשר אז שיתמוך בHD תודה!
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
יש חיה כזו? השימוש - בעיקר OFFICE ואינטרנט. במידת הצורך אפשר לחרוג קצת.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-