עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by M-a-T-a-N,

אז ככה אחרי שקראתי את המאמרים על המסכי ה -LCD ראיתי שהכי טוב לי זה הפאנל של AV עכשיו רציתי לדעת איזה מסך כדאי לי ללקחת עד 2000 זה מה שיש כרגע פתחתי נושא פעם על זה אבל לא הבנתי כל כך והמדריך עזר לי מאוד אז חשבתי לכת על זה LCD DELL E228WFP 22 ואם אני ישיג עוד 400 ש"ח אז על זה LCD Dell 2007WFP 20.1 כי הבנתי שהוא יותר טוב (מבחינת המדריך לפחות) 1.אז מה שרציתי לדעת סך הכל זה מה יותר טוב בתכלס מה יותר משתלם ? 2. עם איזה פאנל כל אחד מהם ? 3. האם יש משהו אחר בסכומים האלה יותר טובים (רחב) ?

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  2. שלום רב! מבקש עזרה בקניית מסך 19 אינטש ms2

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך דק למחשב בגודל 19 אינץ ואני קצת מבולבל מכל המבחר שיש. התקציב שלי הוא באיזור ה1800+- שקל. השימוש שלי במסך הוא הרבה אינטרנט, קצת משחקים, והרבה הרבה צפייה בסרטים. כמו כן, חשוב לי שהמסך יתמוך בצפייה בתוכן של HIGH DEFINITION כי יש לי הרבה סרטים באיכות הזאת ואני גם מתכוון לקנות XBOX360 ולחבר אותו למסך. אני צריך גם כרטיס מסך מיוחד כדי לשדר תוכן HIGH DEFINITION למסך? או שפשוט מספיק מחשב חזק עם כרטיס מסך סטנדרטי? אני מאוד אשמח לעיצות והכוונה איזה מסך לקנות. תודה מראש לכל מי שיעזור לי.... דרך אגב, אני מתכוון לקנות את המסך רק עוד חודש, כי רק אז אני עובר לבית החדש שלי. אז האם יש מצב שעדיף לחכות קצת יותר בגלל שאולי תהיה ירידת מחירים חדה בגלל סוף השנה?!

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by NeptuneMB,

שלום רב, רכשתי את המסך הזה בכ 1000 שח'. הייתי מעוניין לדעת פרטים עליו, האם הוא מומלץ / איכותי למשחקים + ראיית סרטים (שאלו הם 70% מהשימושים) ? אם לא , ויש מסכים עם מחירים זהים של 22' באותו מחיר יותר איכותיים ? (עד 1000 שח'). תודה, מוטי.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by Farmalot,

שלום לכולם, אני מחפש מסך למשחקים, בין "20 ל "22, וכרגע ננעלתי על 206BW של סמסונג. אופיס דיפו עושים עכשיו מבצע של בלי מע"מ, ועכשיו אני יכול לבחור בין הסמסונג ל Dell 207WFP, או לבחור איזשהו LG. מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  6. היי יש לי מסך של מאג עם רמקול מובנה שמופעל רק ע"י חיבור HDM אני משתמש בחיבור VGA בגלל שהמחשב שלי לא מותאם לHDMI ולכן אין לי שמע השאלה שלי היא האם אמורה להיות בעיה בחיבור רמקול חיצוני האם יש אפשרות שהמסך לא מותאם לרמקול חיצוני? אני שואל בגלל שניסיתי לחבר ולא עבד לי...

7. SCREEN RESOLUTION לכוון ל 1920X1080 המקסימום זה 1680X1650 כרטיס המסך מעודכן לדריור האחרון מה עושים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  8. יש חיה כזו? אינני מבין הרבה במסכים אז DO YOUR BEST ;D

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by solik,

אני מצאתי מחיר טוב על המסך הזה LG L1953TR מחירו 1190 שקל עכשיו הנתונים שלו טובים יחסית 2MS וניגודיות 1:2000 מה אתם אומרים על המסך הזה האם הוא שווה קנייה?וללא מריחות? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  10. קניתי את המסך הזה http://www.spacenet.co.il/product.asp?id=906 אשמח אם תתנו חוות דעת על המסך בכמה מילים. המוכר אמר שהגודל 22 אינץ ועל האריזה כתוב 21.6 יש פה טעות או שככה זה?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by kaki,

הנושא אומר הכל, חשיבות בינונית לסרטים\וידאו וחשיבות נמוכה למשחקים. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by Jesper,

קודם כל, ברור לי שאלו 2 מסכים לא באותה ליגה ואין מה להתייחס אליהם כשווים. בכל זאת יש לי התלבטות בין שניהם, מהסיבה הבאה - ה-VS עולה כ-400 ש"ח יותר, סכום שאני יכול להוציא אם צריך, אבל אני לא בטוח שצריך. אני רואה שבפורום מהללים את פאנל ה-VA וממליצים שלא להתקרב למסכים בעלי פאנל TN. מצד שני באופיס דיפו המוכר אמר לי שאצלם רק גרפיקאים קונים את ה-971 שהוא בערך שקול ל-VS 930. כמובן שאני לא משווה את היידע של חברי הפורום לידע(?) של מוכר באופיס דיפו, השאלה היא אם אין בפורום נטייה להמליץ למשתמשים ביתיים על מסכים יקרים שמעבר לצרכיהם? איזה הבדל אני ארגיש בין 2 המסכים האלו חוץ מזווית הצפייה? (שלא משנה לי יותר מדי) הבעיה היא שאין שום מקום שאני יכול להסתכל בו בעצמי על המסכים - אין כמעט חנו…

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  13. המסך ישמש כטלויזיה תלוייה.. מינימום 20 אינץ.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  14. אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך מחשב ומסך מחשב/טלויזיה. רצוי שהמסך מחשב יהיה בעל זמן תגובה 2MS ורזולוציה וניגודיות כמה שיותר גבוהים. מסך טלוזיה מחשב אין כל כך חשיבות אבל שיהיה כמה שיותר טוב. המסך מיועד בעיקר למשחקים וסרטים בין היתר. תודה.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by eyalha,

שלום אני בדיוק בונה מפרט.. אני מתלבט בין כ.מסך ולמסך עדיין. במידה ואני קונה 8800GTS 320 איזה מסך עדיף? הFP/WFP או מסך זול יותר שיהיה קטן יותר והכ.מסך יתמודד איתו.. אני רוצה שכ.מסך יתמודד עם המסך ויריץ משחקים על רזולוציות גבוהות.. אותה שאלה לגבי 8600GTS. תודה!

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by shuy,

הבנתי שמפנל TN כדאי להתרחק, כמו כן הבנתי שפנל VA הוא הטוב ביותר לשימושים משרדיים שלא מתפשרים על איכות, נכון? תודה.

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by AMIT223,

שלום לכולם. קנו לאחי את המסך ורציתי לדעת אין הוא בכללי ואם אפשר האם הוא מסוגל להציג HD ואם כן אז עד כמה? מכיוון שאני מתכנן להשתמש בו בתור מסך לאקס בוקס 360... אשמח לחוות דעת. המחיר ששולם עליו הוא 900 ש"ח ממכרז.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  18. אוקיי אז ככה, אני מחפש מסך 19' שישמש אותי בעיקר למשחקים, סרטים וכתיבת מסמכים. יצא לי להיתקל במסך של דל גירסאת הUltraSHarp שכן על הדגמים "הגדולים" שלו המליצו רבות, וכן על הנייר הוא נראה מעולה. אז רציתי לשאול את חוות דעתכם. איך הוא? מישהו התנסה בשימוש שלו? בתודה מראש, דור.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by idandan2004,

שלום אני מתכונן לקנות את אחד המסכים הבאים 19": LG 1952HQ SAMSUNG 931B NEC AccuSync 92XM שימוש ביתי רגיל, כלומר קצת אינטרנט, קצת אופיס, קמת משחקים, קצת סרטים אשמח לשמוע חוות דעתכם או המלצות עליהם. תודה

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by naki,

אני גיימר קז'ואל. משחק הכל.. עד עכשיו עם מסך aoc pg2460, מסך gsync פאנל va ונהנתי ממנו קונה מחשב ומסך חדש ומתלבט אם ללכת על מסך gigabite g27q שהוא דגם gsync competible או ללכת על מסך של אסוס Asus VG27AQ. שהוא gsync רגיל.. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  21. לפני קצת פחות מ-3 שנים רכשתי מסך Dell U2311H. לפני כשבועיים שמתי לך לכתם מוזר שצבע הכל בגוון כחול, בגודל של 2-3 סנטימטרים על המסך. השירות של Dell היה מעולה, והמסך הוחלף תוך כמה ימים, עם שליח שבא עם המסך החלופי עד הבית. ממה שהבנתי מהם זה מסך מחודש. עכשיו, למרות שהמחשב מזהה אותו כאותו דגם, וגם כשמדליקים את המסך ככה הוא מציג את עצמו, שמתי לב ל-3 הבדלים בולטים מהמסך הקודם: 1. זווית ראייה: כשמסתכלים מזווית אחרת הצבעים משתנים בצורה שונה ממה שהיה במסך הקודם. 2. צבעים מסויימים נראים "זוהרים" יותר ופחות ריאלים. 3. במסך הקודם גם בהגדרות נמוכות יחסית של קונטרסט ובהירות ראו בצורה מספקת, לעומת המסך הזה. השאלה אם יש איזושהי דרך לבדוק מה באמת מסתתר בתוך המסך... או כל רעיון אחר :-)

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  22. http://www.behardware.com/articles/648-1/nec-multisync-lcd2690wuxi-the-first-26-inch.html רק חבל שיש מריחות בבהירות מקסימלית ומינימלית ועדיין לא נפתרה בעיית הניצנוץ. דווקא כאשר מכיילים אותו עם קליברטור מושג gamut מעולה, ולכן הוא מתאים מאוד לגרפיקאים ומושגת איתו לאחר הכיול סקלת צבעים שאינה נראית בצגים אחרים.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by n_aviv1,

ראיתי שאתם מדברים על פאנל של מסכי LCD וLED אבל אני לא מבין מה זה בעצם הפאנל הזה? מה התפקיד שלו? ומה ההבדל בין פאנל אחד לאחר?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  24. Started by [HW]er,

לאחרונה קניתי מסך זול (TN) של CHIMEI. בדקתי בצ'קאמון ומצאתי נקודה שנראת שחורה רק באדום לכן החלפתי את המסך. במסך החדש גם מצאתי נקודה כזאת שאפשר להבחין בה רק בכחול מלא (255,0,0). אני משתמש במסך החדש כמעט שבוע ולא הצלחתי להגיע למצב בו הנקודה מפריעה לי איכשהו (קשה להבחין בה במסך של מליון ורבע נקודות...). רציתי לשאול אם שווה להחליף את המסך שוב (יש לציין לזכות החנות שאין לה שום בעיה להחליף, פשוט אין לי ממש כוח לנסוע לשם) ואם נקודה אחת היא סימן מקדים לנקודות נוספות. *ובכוכבית קטנה - נקודה כזו נקראת "פיקסל שרוף" או רק נקודה שנתקעת במצב מסוים וניתן להבחין בה בכל צבע? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  25. Started by sangoker,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11816 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12106 המסך משמש למשחקים בעיקר ,(לא לעריכה ודברים כאלה) איזה מסך יהיה לי יותר איכותי ומהיר , המחיר פחות משנה מה שחשוב זה האיכות תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.