מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי מסך חדש : asus vw192s זה מסך 19 אינצ' wide screen. עם המסך לא הגיעו דרייברים ובחוברת ההפעלה כתוב רק איך לחבר את המסך לבסיס, אין שום מידע על ההגדרות. איזה רזולוציה מומלצת למסך כזה? כרגע אני על 1152x864 ובהגדרות המקסימלי זה 1280x1024 יש לי בנתיים כרטיס מסך מצ'וקמק : msi ms star force mx4000 הבעיה היא שאני רואה הכל קצת מפוקסל, אין תצוגה "חלקה". מה עלי לעשות? איזה אופציות להגדיר כדי שאני אראה הכל "חלק"? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה שתבדוק את המסך ואת זה שאין פיקסלים שרופים וכו. תוכלי לתת קישורית לזה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הבנתי שמפנל TN כדאי להתרחק, כמו כן הבנתי שפנל VA הוא הטוב ביותר לשימושים משרדיים שלא מתפשרים על איכות, נכון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המסך T201W של BENQ. כשהוא מחבור דרך VGA הכל עובד כמו שצריך, אבל שאני מנסה לחבר אותו דרך הDVI לשים ברזולוציה הטבעית אני מקבל "NO SIGNAL". אשמח להצעות!
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך דק למחשב בגודל 19 אינץ ואני קצת מבולבל מכל המבחר שיש. התקציב שלי הוא באיזור ה1800+- שקל. השימוש שלי במסך הוא הרבה אינטרנט, קצת משחקים, והרבה הרבה צפייה בסרטים. כמו כן, חשוב לי שהמסך יתמוך בצפייה בתוכן של HIGH DEFINITION כי יש לי הרבה סרטים באיכות הזאת ואני גם מתכוון לקנות XBOX360 ולחבר אותו למסך. אני צריך גם כרטיס מסך מיוחד כדי לשדר תוכן HIGH DEFINITION למסך? או שפשוט מספיק מחשב חזק עם כרטיס מסך סטנדרטי? אני מאוד אשמח לעיצות והכוונה איזה מסך לקנות. תודה מראש לכל מי שיעזור לי.... דרך אגב, אני מתכוון לקנות את המסך רק עוד חודש, כי רק אז אני עובר לבית החדש שלי. אז האם יש מצב שעדיף לחכות קצת יותר בגלל שאולי תהיה ירידת מחירים חדה בגלל סוף השנה?!
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22 אינץ עד 1300 ש"ח המסך הוא למשחקים ולסרטים וכמובן שאני נכנס לפורום אז שיהיה אפשר לקרוא את הטקסט חשוב לי מאוד שיהיה אפשרות להטות את זוית המסך כלפי מטה הומלץ לי לקחת את המסך ASUS VW222U מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חיפשתי סקירות רציניות לגבי המסך ולא מצאתי... מישהו יודע משהו עליו? איך הוא? יש סקירות טובות עליו? כל מידע יתקבל בברכה!
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD 20" לא רחב עם שנאי חיצוני. המחיר לא משנה. והוא נועד ל-VESA אז גם הסטנד לא משנה
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אין פיקסלים שרופים ואין דליפות אור, התמונה מדהימה בסרטים והמסך עצמו חבל על הזמן! אבל - ללאפטופ שלי יש יציאת VGA בלבד והתמונה לא יוצאת מי יודע מה, זה מעצבן אותי לאללה ולכן החלטתי למכור אותו הלאה. מי שמעוניין - 2709W גירסה A02 (נראה שבארץ כל הגירסאות שנמכרות הן עדיין A00, לפי שיחה שערכתי עם מישהו מחנות Panda's). נרכש אתמול ב 3600 ש"ח מאלכס - מוכר ב 3500 ש"ח כי הקופסה נפתחה והמסך נבדק - תוודאו קודם שיש לכם יציאת DVI או HDMI מהמחשב (כי עם יציאה אנלוגית התמונה יוצאת לא חדה מספיק). בקיצור: גירסה A02, אפס פיקסלים שרופים באחריות, 415 ש"ח פחות מזאפ. אני גר במרכז תל אביב. אבי - 052-6060634
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב שמיועד למשחקים... היום קראתי באתר פה שLG הוציאו מסכי ips חדשים במחירים זולים ככה ש22' עולה 1600 שח האם יש למישהו מושג מתי זה אמור להגיע לארץ ולשוק?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מסך 22-24 אינץ' בתקציב של עד 1500 שקל. אני בעיקר רואה סרטי HD וסדרות באיכות HD וגולש באינטרנט ומידי פעם משחקים אבל לעיתים רחוקות. האם זה תקציב הגיוני או בכלל לא? תודה!
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי את הסמסונג החדש דגם P2370, חיברתי את המסך, הוא יפה והכל אבל הזויות צפיה שלו נוראיות, אני זז טיפה ימינה והצד השמאלי של המסך ניהיה לי חשוך, טיפה שמאלה ואותו דבר קורה, האם הDELL 2209WA יותר טוב מהמסך הזה מבחינת זויות צפיה וניגודיות? אשמח לתשובה כי אם כן אני יצטרך להחזיר אותו היום, תודה
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
היי, יש לי מסך, 'CHIMEI CMV 222H 22 הזזתי אותו לפני כמה ימים הוא השמיע רעש של קצר ונכבה, כשהדלקתי אותו הוא היבהב לרגע ולא הראה דבר, הדלקתי וכיביתי אותו כמה פעמים עד שהוא פעל. מאז הוא ככה וניראה לי המצב מחמיר, השאלה שלי האם ניתן לתקן דבר כזה? וכמה זה עולה? אם אין טעם ועדיף כבר לקנות חדש (המסך אצלי כבר 3 שנים) אז על איזה מסך הייתם ממליצים בטווח מחירים 700-800 שח מהאתר: קיי.אס.פי. מחשבים או מחנות אחרת באזור חיפה והקריות. תודה מראש לכל מי שיעזור >_<
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSS23A950D מישהו ניסה את המסך הזה שיכול לשפוך קצת אור על 3D שלו
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ברשותי מסך Dell U2410 (המחובר באופן קבוע למחשב) ואני רוצה לקנות ממיר עידן+ ולחבר אותו ישירות למסך. השאלה שלי היא האם דרך חיבור ה HDMI גם הסאונד יעבור לרמקולים המחוברים למחשב? יש כבר כבל USB שמתחבר מהמסך למחשב אבל לדעתי זה רק בשביל חיבורי ה USB במסך. במידה ולא ניתן דרך כבל ה HDMI להעביר אודיו, האם יש דרך אחרת בה ניתן? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש כיום עם מסך מדגם 22" ASUS MW221C רזו' 1680:1050 שנחשב למסך טוב לפני כ 3-4 שנים . ורציתי לדעת האם המסכים של היום כדוגמת DELL U2312HM בעל רזולוציה FHD יניב לי שיפור ביצועים ?! מבחינת איכות תמונה איכות צבעים וכו ' , והאם יש הבדל משמעותי מבחינת הפאנלים החדשים חוץ מזווית צפייה לקבלת מיטב הגראפיקה במשחקים .
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני, המחובר למסך (סמסונג 22 רחב). הטלויזיה שלי, המחוברת לכבלים, הולכת לעולמה, ואני מעוניין להחליף אותה במסך דק. שאלותי: 1. איזה מסך מומלץ, בהנחה שמרחק הצפייה יהיה 1-1.5 מטר ? 2. האם ניתן לחבר את המסך כך שיתפקד גם כמסך שני? אם כן - מה צריך בשביל זה ואיך נעשה המעבר ממסך מחשב לטלויזיה תודה על הסיוע מייק
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי יש לי תקציב עד 1550 שקל. בקיצור אני מתלבט בין מסכים אז מה יותר כדאי משני אלה? זה http://www.samsung.com/us/consumer/office/monitors/premium/LS23EFPKFKD/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=features או זה http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-W2486L.jsp מה הכי טוב לגיימינג ולסרטים? המחיר של המסך הראשון עולה 1380 השני 1530 תודה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
האם אמורים לצאת כאלה בקרוב, חוץ מה-Dell 2209WA ? ראיתי איפשהו שמועות על מסך בגודל 22'' של סמסונג שאמור לצאת עם הפאנל הזה, האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אני קונה היום מסך חדש מחנות רגילה, והאפשרויות שלי זה רק בין המסכים האלה (22" עד 800 ש"ח) Fujicom W2206S עולה 775 ש"ח Proview FP2226W עולה 749 ש"ח Fujitsu Siemens SL3220W עולה 770 ש"ח Acer V223HQB עולה 769 ש"ח Philips 220E1SB עולה 799 ש"ח על מה אתם ממליצים? אני לא רואה סרטים רק חשוב לי שיהיה נוח לעיניים כי אני הרבה שעות על יד המחשב.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים: Samsung T220P - בעל רזולוציה של 1920x1200, יחס ניגודיות של 50000:1 (לא יודע עד כמה הנתון הזה אמיתי) ומהירות תגובה של 5ms LG W2261V - בעל רזולוציה של 1920x1080, יחס ניגודיות של 20000:1 ומהירות תגובה של 2ms + כניסת HDMI המסך ישמש אותי למשחקים ולסרטים נ.ב האם כדאי להשקיע עוד 400 שקל ולקנות את הDell 2209wa שהרזולוציה שלו היא 1680x1050 אבל לפי מה שהבנתי הפאנל שלו (IPS) עדיף על הTN (אני אשמח אם תסבירו לי על ההבדלים בין הפאנלים) תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין המסכים בגלל שהמחירים דומים. אני עובד עם גרפיקה 3D ותכנות. אני מבקש את דעתכם המקצועית על כל אחד מהם כולל איזה פנל יש להםץ תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני שנה קניתי מסך LCD 22" LG , עד היום תפקד לא רע , חוץ מקצת בעיה בסרטים בסצנות חשוכות . היום התיישבתי לראות סרט פתאום אני רואה פיקסל בצבע כחול\לבן שלא משנה את הצבע , זה נקרא פיקסל שרוף ? יש לי אחריות 3 שנים מה זה אומר ? קראתי בדביק שיש אחריות ל5 פיקסלים ומעלה , מה אני צריך לחכות עד שישרפו לי עוד 4 ? מבאס לי את כל הסרט , העניים כל הזמן מתמקדות על הפיקסל הזה . אשמח לתגובות.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
התחיל היום. שמתי לב לזה כאשר במקום DVI רשום בצד המסך FUI בהתחלה חשבתי שאיכשהו השתנתה הגדרת השפה אבל כל המסך של האפשרויות מרצד (מה השם המקצועי של המסך הזה? שכחתי..) לכן נראה לי שזה משהו אחר. תודה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-