מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
קראתי באינטרנט שבכדי לנקות מסך LCD בדרך טובה, יש להשתמש במים מזוקקים ובמטלית מיוחדת... קיבלתי עם המסך מטלית כחולה (מסך סמסונג 2333SW) שהיא רכה כזאת, ויש לי גם מטלית של משקפיים אני חושב שזאת המטלית המדוברת. אבל לא הבנתי, מים מזוקקים? בדומה למים שיוצאים מהמזגן? אני רוצה לנקות את המסך שיש לו המון ליכלוך וטביעות אצבע רבות אשמח אם מישהו יכול לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש חיה כזו? השימוש - בעיקר OFFICE ואינטרנט. במידת הצורך אפשר לחרוג קצת.
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי חברים.. יש לי קונסולת PS3 חדשה,ויש לי גם מחשב...אני צריך מסך שיתאים לקונסולה ולמחשב ביחד.. אני חיפשתי ומצאתי ת מסך הזה: P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI Component WideScreen Black +Remote האם אתם ממליצים לי?????
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
היי 1.מחפש מסך מחשב רחב 20": שימושים - גרפיקה אינטרנט ופיתוח הכוללת יישיבה ממושכת מול המחשב - משחקים ,אם בכלל , לא יותר משעתיים שבועיות.. מחיר - בסביבות 2000 ש"ח. כרטיס מסך נוכחי - NVidia 7300 2.ואני יקדים שאלה לתשובה , היכן ניתן לראות את ה 2007wfp באזור רמת גן ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך דק למחשב בגודל 19 אינץ ואני קצת מבולבל מכל המבחר שיש. התקציב שלי הוא באיזור ה1800+- שקל. השימוש שלי במסך הוא הרבה אינטרנט, קצת משחקים, והרבה הרבה צפייה בסרטים. כמו כן, חשוב לי שהמסך יתמוך בצפייה בתוכן של HIGH DEFINITION כי יש לי הרבה סרטים באיכות הזאת ואני גם מתכוון לקנות XBOX360 ולחבר אותו למסך. אני צריך גם כרטיס מסך מיוחד כדי לשדר תוכן HIGH DEFINITION למסך? או שפשוט מספיק מחשב חזק עם כרטיס מסך סטנדרטי? אני מאוד אשמח לעיצות והכוונה איזה מסך לקנות. תודה מראש לכל מי שיעזור לי.... דרך אגב, אני מתכוון לקנות את המסך רק עוד חודש, כי רק אז אני עובר לבית החדש שלי. אז האם יש מצב שעדיף לחכות קצת יותר בגלל שאולי תהיה ירידת מחירים חדה בגלל סוף השנה?!
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מצורפות שת תמנות שצולמו כשהמסך הציג COLOR SPECTRUM בתוכנה CHECKEMON. תמונה אחת היא של DELL 2007WFP ותמונה שניה היא של DELL 2009W. אתם יכולים לזהות איזו תמונה שיכת לאיזה מסך? *את התמונה של ה 2009W לא ערכתי, רק כיווצתי ל 1024*768. את התמונה של ה 2007WFP מצאתי באינטרנט אבל לדעתי גם היא ללא עריכה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג את S1932SE בקצת פחות מ - 2000 שקלים. על איזה מהם שווה לי ללכת? השימושים בעיקר טקסט, סרטים, ולפעמים משחקים בסדר עדיפויות הזה. מה משתלם לי לקחת יותר? יבגני
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מחפש מסך שיש גם למחשב וגם לטלוויזיה 22 אינץ. אני יקנה כרטיס טלוויזיה ויחבר לו, איזה מסך הכי מומלץ לזה עד 1500 שקל פחות או יותר חשבתי על הcmv 22 אינץ מקספ, האם הם נותנים לבדוק את תקינות המסך ואשאין פיקסלים סרופים?והאם יש מסך טוב יותר, והאם יראו טוב טלוויזיה עם מסך 22 אינץ שמיועבד למחשב תודה
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום רב. אני בדיוק מתעניין במסך חדש למחשב שלי,וחוץ מזה בעתיד תתבצע קניית מערכת חדשה אז אין משמעות כ"כ לכ.מסך שקיים כרגע. בדיוק שמתי לב שה2408 התחיל להגיע לארץ ביבוא סדיר לפנדה. ההבדל בינו ל2407 במחיר הוא כ-500 שקל. האם תכל'ס יש סיבה להשקיע 500 שקל יותר ב2408,איזשהם איכויות מדהימות(לגבי תוספת הHDMI שקיימת אצלו,אמרו שדווקא רואים פחות טוב דרך יציאה זו מהDVI) או משהו בסגנון ולוותר על ה2407(בהנחה שהוא קיים במלאי בפנדה היות שכבר די הפסיקו ליצרו)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מחפש תחליף למסך ה 19 CRT שלי שנראה כי איבד פוקוס... יעוד המסך הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים. האם יש סיבה לקנות מסך בגודל מעל 20 אינצ'? איזו רזולוציה צריך לחפש? אני לא רוצה לקנות משהו שאצטרך בשבילו כרטיס מסך חזק ואז לעלות בספק ולעלות בקירור ולעלות.... מתעתד לקנות מחשב חדש, כנראה מעבד AMD 245 או 435 וחשבתי על כרטיס 4770\5670, לא יותר... מבחינת גודל, ה 19 סביר, האם יש סיבה לעלות? האם הגיוני לקנות מסך 22 ובמשחקים לשחק על רזולוציה נמוכה מהמקסימום שלו? האם מסכי ASUS או BENQ טובים? האם יש דגמים שיש להמנע מהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
מה אתם אומרים לפי הנתונים הוא טוב יש לו 2 ms וניגודיות 1:2000 מישהו פה קנה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
BENQ FP93GX 2MS GTG 1:700 או SAMSUNG 931B 5 MS 1:700 מתלבט בין שני אלה בלבד משום שיש לי את שתיהם אחי קיבל את שתיהם באריזה ואני צריך לבחור באחד מהם אז מה לבחור חבר'ה?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אז ככה המסכים הם : 1) LED SAMSUNG U4000 ב2350 או 2)LCD SAMSUNG C450 ב1570 האם יש הבדל משמעותי? והמסך הזה יהיה בחדר שלי וישרת אותי לפחות לשלוש שנים הקרובות אם לא יותר... בנוסף... האם ההבדל בין FH לHREADY הוא כזה משמעותי? נ.ב המסך יתחבר למחשב וכנראה שאני לא אקנה מסך מחשב...
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כששאלתי על מסך איכותי, איכשהו הגעתי לאתר החברה: http://www.primeview.co.il ואנשי החברה, הפנו אותי למסך הזה: http://www.primeview.co.il/Index.asp?ArticleID=235&CategoryID=121&Page=1 ורציתי לדעת אם יש כן עוד מישהו, שמכיר , או שמע, או אפילו יש לו ויכול להעיד על האיכות של המסכים הללו.
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שימוש: סרטים ומשחקים בעיקר. בעבר זכור לי שהמסך הכי מומלץ במחיר הזה היה ה2443BW.. האם גם היום זה כך? או שהשתנה משהו?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
במסכי 20" הרזולוציה גבוהה מאד ביחס לגודל המסך - מהם הפתרונות לכך, מעבר להסתגלות לאותיות הקטנות. בwinXP אפשר להגדיל את האייקונים והטקסט בהגדרות -האם זה משפיע גם על התוכנות שמותכנות במחשב -נאמר אופיס, אדובי, בראוזר..?
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, הגיע הרגע לקנות מסך חדש ואיכותי, התקציב הוא 2500 ש"ח. אני מעוניין במסך HD בגודל 24 או 26 אינטש שיתן יחס עלות מול תועלת הטוב ביותר. שימושים עיקריים: -אינטרנט 70% -סרטים \ סדרות 10% -תלת מימד ועריכת וידאו 15% -משחקים 5% בהתחלה רציתי את ה DELL 24*WFP, אך ירדתי משיקולי מחיר ומלאי של הגרסה החדשה. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
איפה אפשר לראות את U2312HM עובד?ואת הבדל בין IPS ל"רגיל" ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
איך המסך הזה: Asus MK241H מחכה להמלצות
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכם, חזרתי לאתר אחרי די הרבה זמן, ואני צריך המלצה למסך! השימושים- PS3!! אינטרנט!! סרטים!! דברים חשובים- כניסת HDMI תמיכת בFULL HD הגבלה-פחות או יותר 6000 שקלים תיבין ותקילין! עניין הטלויזיה לא משחק פה כמעט, כי המכשיר נועד בעיקר להוות מענה למאיץ גרפי המטורף של הפלייסטישן, אבל אפשר לתת אופציות של מכשירים שהם גם טלויזיות. תודה מראש לכל העונים, העוזרים, והכותבים!
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19", ברוחב 3:4 (חובה, המסך לא בשבילי ואני יכול להניח בצורה די וודאית שמסך רחב לא יתקבל בברכה... ). המסך מיועד בעיקר לעבודה משרדית - אינטרנט, אופיס וכו', בסדר גודל של כמה שעות כל יום. התקציב הוא עקרונית בסביבות ה-1000 ש"ח, אבל אפשר לחרוג (קצת) למעלה. ברור לי שהתקציב די מגביל את האפשרויות, אבל המלצות למה שכן אפשרי יתקבלו בברכה. תודה מראש, אדם.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ל"ט. יש לי בעיה קטנה,אני משתמש ביציאות USB שיש במסך וכרגע מחובר אליו דיסק קשיח חיצוני. כשאני הולך לישון אני מכבה את המסך ולא את המחשב מה שגורם לדיסק להפסיק לעבוד ואני לא מעוניין שזה יקרה. יש אפשרות לסדר את זה? הגדרות למסך ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרצתי קצת חיפוש בפורום, ראיתי כל מיני ת'רדים עם כותרת זהה לשלי אך ללא תשובת חד משמעית. מחפש מסך בעיקר לגיימינג אם רלוונטי אז הכרטיס מסך הוא ZOTAC GTX 260/ גודל 19/22 - עדיפות למט ולא למבריק. אשמח לעצות והצעות. תודה,
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 27" לאמא שלי שישמש אותה לעיבוד תמונות כתחביב, אז צריך color accuracy טוב. האם צריך להשקיע יותר בשביל שזה באמת יתן איכות עבודה נורמלית?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-