מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היי, הגעתי למסקנה שנמאס לי מה CRT ששירת אותי היטב ב7 השנים האחרונות, ואני רוצה LCD. הדרישות הן בעיקר מהירות.. אני אשתמש במסך במשחקי רשת (Counter-Strike, Unreal Tournament 07 וכו'.. ) וגם משחק שיהיה טוב לעבודה (כתיבת מסמכים ותכנות אפליקציות) תודה, דני.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותו עם המחשב החדש שיכלול כרטיס מסך 4870. יש לו רזולוציה FULL HD וזה כבר נשמע לי טוב... האם הוא מסך טוב? (אני מקבל אותו במחיר מצוין פשוט, פחות מהמחיר בזאפ) אשמח לתגובות בעניין, אני צריך לתת תשובה מחר... תודה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 27" לאמא שלי שישמש אותה לעיבוד תמונות כתחביב, אז צריך color accuracy טוב. האם צריך להשקיע יותר בשביל שזה באמת יתן איכות עבודה נורמלית?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש חיה כזו? השימוש - בעיקר OFFICE ואינטרנט. במידת הצורך אפשר לחרוג קצת.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המסכים הבאים ואני מנסה להבין אם יש איזשהו סטנדרט אוניברסלי למתקני תלייה, או שאני צריך לחפש משהו ספציפי לכל אחד מהם? (אשמח על הדרך להמלצות לזרוע שולחנית למי שמכיר) Samsung C27HG7X Dell U2717D תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני קונה היום מסך חדש מחנות רגילה, והאפשרויות שלי זה רק בין המסכים האלה (22" עד 800 ש"ח) Fujicom W2206S עולה 775 ש"ח Proview FP2226W עולה 749 ש"ח Fujitsu Siemens SL3220W עולה 770 ש"ח Acer V223HQB עולה 769 ש"ח Philips 220E1SB עולה 799 ש"ח על מה אתם ממליצים? אני לא רואה סרטים רק חשוב לי שיהיה נוח לעיניים כי אני הרבה שעות על יד המחשב.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות מסכים חדשים לילדים... מה הגודל המינימלי המומלץ? השולחנות קטנים וזה שני מסכים באותו חדר אז לא רוצה משהו מפלצתי :s05:
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בכל החנויות שראיתי שמוכרים את המסך רשום שיש לו ניגודיות של 1000:1 ובהירות של250 cd/m ובאתר הרשמי של viewsonic רשום שהניגודיות של המסך היא 1300:1 והבהירות היא 300 cd/m מתוך הנחה שהנכון הוא האתר של viewsonic מאיפה ניתן להשיג את המסך עם הנתונים האלה והאם זו גרסה חדשה או משהו כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
או אם יש המלצה על מסך 22" טוב יותר בתקציב עד1500 אני אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
מגבלות: -חייב שיהיה כניסת DVI. - חייב שיהיה 19 אינצ'. - חייב שיהיה רחב! - חייב שיהיה מחברה מוכרת. - אל תציעו את סמסונג 940BW... כמה מסכים שמצאתי: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=84707&af=10 מסך מחשב BENQ דגם FP92W http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=843&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& LG L194WT 19'' LCD 5MS 1:2000 DVI BLACK שמתי עין על הLG, נראה לי פצצה, מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש כיום עם מסך מדגם 22" ASUS MW221C רזו' 1680:1050 שנחשב למסך טוב לפני כ 3-4 שנים . ורציתי לדעת האם המסכים של היום כדוגמת DELL U2312HM בעל רזולוציה FHD יניב לי שיפור ביצועים ?! מבחינת איכות תמונה איכות צבעים וכו ' , והאם יש הבדל משמעותי מבחינת הפאנלים החדשים חוץ מזווית צפייה לקבלת מיטב הגראפיקה במשחקים .
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חיפשתי סקירות רציניות לגבי המסך ולא מצאתי... מישהו יודע משהו עליו? איך הוא? יש סקירות טובות עליו? כל מידע יתקבל בברכה!
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום חברים !! :hi: אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לחדר, LCD כאמור. 8) התקציב הוא 3000-3500 ש"ח- לא יותר. עכשיו, אני מעוניין בטלוויזיה שתהיה איכותית עד כמה שאפשר. אני חייב טלוויזיה של 21-20 אינצ' לא פחות. פורמט 16:9 חובה !! חברה אמינה, עם אחריות ארוכה. הטלוויזיה חייבת לכלול רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר. זוית צפייה טובה וכו'... דרך זאפ הגעתי לפה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 מה אתם אומרים ??? אני יודע שהחברה לא ממש מוכרת אבל זה 27".....ובעוד 600 ש"ח יש 32 אינצ'. תודה לעוזרים !!! :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי את המסך SAMSUNG P2370 חיברתי אותו בDVI לDVI הכל טוב ויפה, אבל ברגע שאני מכבה ומדליק את המסך המסך נדלק אבל רואים הכל שחור ובצד שמאל למעלה הוא רושם DIGITAL ואז משתנה לANALOG שוב רושם DIGITAL שוב משתנה לANALOG וככה זה ממשיך כמה פעמים עד שהוא מפסיק ואז נהיה מסך שחור והכפתור ON/OF מהבהב כאילו המחשב על מצב sleep אבל הוא לא על המצב הזה, בקיצור אנשים אני רוצה שתגידו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת, שכחתי לציין שאם אני מחבר בDVI לRGB אז הבעיה לא קורת אבל אני רוצה לחבר בDVI לDVI כי רואים יותר איכותי, למי שזה חשוב אז הכרטיס מסך שלי הוא ATI Radeon X550.
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אז ככה לפני 3 ימים קניתי בהמלצתכם מסך 19 רגיל 943B של סמסונג. חוץ מהארגונומיה שלו זה באמת מסך שלא שווה . קודם כל נתחיל מזה שאם אני מזיז קצת את הראש כל הצבעים במסך משתנים במשחקים זה ממש מפריע . כמו שהבנתי זאת בעיה במסכי TN אבל כשהלכתי לחבר לבדוק אם אצלו זה גם ככה במסך 1960TR אז שם זה הרבה פחות גרוע מ 943B. חוץ מזה איכות הבניה שלו על הפנים פלסטיק זול.. שאחרי יומיים התחיל לחרוק קצת לא שזה ממש הפריע אבל עדיין.. הצבעים במסך גם לא משו .בקיצור אני ממליץ לא להתקרב למסך הזה. עכשיו חזרתי מהחנות לאחר שהחזרתי את המסך . אפשר לקבל חוות דעת על מסך שלא יהיה פאנל TN ושטוב למשחקים וטקסט 19 אינץ' בטווח מחירים עד 1500 ש"ח ? ראיתי פה שיש את 971P אבל אני נמנע מלקנות אותו בגלל ששמעתי שיש מריחו…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אחרי ששיגעתי פה את כולם (במיוחד את qttp) רכשתי לבסוף את ה P2370 של סמסונג. אחלה מסך , גדול , יפה , צבעים מעולים , המחיר לא זול אבל הייה שווה.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום. ראיתי בחנות את המעמד של המסך DELL 2209WA ויש לי מספר שאלות: 1. כאשר המעמד היה מופרד מהמסך עצמו, רציתי לבדוק איך המעמד עולה ויורד (שינוי הגובה של המסך) וכאר דחפתי את המעמד למטה הוא עלה מיד למעלה ולא נשאר "תקוע" איפה ששמתי אותו, זה בסדר? זה לא אמור להישאר איפה שדחפת אותו? למה זה קופץ למעלה? 2. האם החלק שמחברים אליך את המסך למעמד (מעין מלבן כזה) צריך להיות ישר או באלכסון כלפי מעלה? כי מעמד שבחנות החלק הזה היה באלכסון כלפי מעלה ואי אפשר היה לגרום לו להיות ישר. זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לפי הקריטריונים הבאים: 22" אינץ' (אפשר גם 24") 2ms זמן תגובה חיבור DVI טכנולוגית LED השימוש הוא משרדי (כתיבה, אינטרנט), משחקים כבדים וסרטים (אני לא רואה בBlu ray וכמעט ולא בHD אבל בכל זאת) אין בעיה תקציבית, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הבנתי שבמסכי lcd יש דבר שנקרא רזולוציה טבעית(או משהו בסגנון..). העניין הוא שאני משתמש כל חיי ברזולוציה של 800*600 ולא רואה את עצמי עובר לגדולה יותר. יש מסכים מתאימים?
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מסך LCD לפחות 19'' עד 1200 ש"ח. בבקשה לצרף לינקים למסכים...
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחפש בעצמי וגם לקרוא בפורום לגבי מסכים אבל לצערי כבר איבדתי כיוון. עיקר השימוש שלי במסך הוא סרטים, משחקים ועבודות (גיימר בעברי) אני מחפש מסך 27' 1440 1 ms או 4ms 144Hz ips או Tn - בעיקר משחק משחקים בהם הגרפיקה יותר חשובה לי מהקצב רענון הכטיס מסך שלי הוא GTX1070 של Nvidia והבנתי שיש G-sync או freesync אבל לא הבנתי אם אני אראה ממשי בין הסוגים. אשמח לקבל כל המלצה, בייחוד אם יש גם ניסיו עם מסך ספיציפי, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי את 2 המסכים בבית , תאחלס לא מוכן להיפרד מה VIEWSONIC שלי , אבל חיברתי את שניהם עכשיו ב DUAL אחד מול השני , לצערי אני רואה בLG יותר טוב על אף שהוא מחובר ב VGA (אין לו חיבור DVI) וה VIEWSONIC מחובר בDVI. אולי בגלל הקונטרסט שיש ל LG 1:2000 ולVIEWSONIC יש רק 1:800 ? אבל אלו דינמיים ונתונים יבשים לא חשבתי שתאחלס יהיה כזה הבדל. הLG צבעים חיים יותר לא יודע איך להסביר את זה , במשחקים בסרטים באינטרנט בכל דבר. מה אתם ממליצים לעשות? ותודה.
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי חברה אני חדש בעניינים, אשמח עם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
לא מצליח לחבר את המסך בdvi אבל ב vga הרגיל עובד סבבה ... שזה על הכבל dvi אז הוא סורק את הinput בין אנלוגי לדיגיטלי ולא נותן תצוגה....
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-