מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, קרה מצב ואני צריך להחליף מסך. כסף לא משחק תפקיד ואומנם אני יודע שיש מסכים טובים של 27 אינץ אך לצורך העניין אין לי מקום פיזי ליותר מ-24. ההתלבטות שלי היא בין U241M של דל אשר שמעתי רק דברים טובים עליו לבין U2410 שעליו למען האמת לא שמעתי הרבה והוא גם בא עם תגית מחיר של אלף יותר (ולכן אני חושב שאולי הוא יותר טוב). המסך השלישי שעליו חשבתי הוא אחד מאותם מסכים מחברות מדבקה בדרום קוריאה. אז מה דעתכם? השימוש אגב הוא נטו לסרטים HD וגלישה באינטרנט
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שרשמתי בכותרת אני מתלבט בין שתי המסכים הללו קצת חוות דעת יעזרו.. תודה מראש לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שהקנייה הקבוצתית ירדה לטמיון (תודה בכל זאת לאורי על המאמץ), אין לי ולאחרים שכמותי ברירה אלא לקנות את המסך בכוחות עצמנו. אשמח לקצת פרטים מאנשים שכבר קנו את המסכים 2007WFP או 2007FP: מי שכבר קנה והתנסה מוזמן לכתוב כאן מאיזו חנות הוא קנה, מה סוג הפאנל וה REV שקיבל, מה מדיניות ההחלפה לגבי פיקסלים שרופים של החנות והאם באופן כללי הוא מרוצה מהקנייה. זה מאוד יעזור לי ולאחרים בשביל שנוכל לגבש החלטה נכונה. תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים! הרגע מת לי המסך ואני מעוניין לקנות אחד חדש, אין תקציב, הכל תלוי במסך המוצע. בעיקרון אני רוצה 24" בשביל שטח עבודה, סרטים ומשחקים, אבל הכרטיס מסך שלי הוא X1950PRO, כרטיס שאני לא בטוח שיכול להחזיק רזולוציה כל כך גבוהה במשחקים. אם תגידו שדווקא הוא כן יוכל להחזיק, אפילו בלי פילטרים ובאיכות נמוכה, אני אקח 24" טוב (לא TN) שיומלץ לי. אם לא, אני כנראה אקח את ה2209WA של דל עד שאקנה כרטיס מסך חדש, אעביר לאבא שלי את המסך שלי שבהחלט יתאים להחליף את שלו ואקנה לי את ה24. אשמח לדעת מה דעתכם, ובמהרה, כי החנויות נסגרות די בקרוב. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
האם ה2412 שווה את ה600 שקל הבדל במחיר? או שבכלל יש מסך יותר טוב בסביבות ה1600 שקל? השימוש העיקרי הוא משחקים וסרטים,כרטיס מסך 460GTX 1024MB אם זה משנה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך עדיף: 23.8 LG UltraGear IPS 24GN600-B או MSI Optix G241V E2 FHD 23.8'' FreeSync שתיהם קרובים ל-1000 שח
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים. אני מבקש המלצה מכם למסך Lcd באזור 1200 ש"ח, למטרות משרדיות/ ביתיות נטו. אולי מידי פעם לראות איזה סרט. ד"א, עדיפות היום נחשבת למסך רחב או שזה רק אני? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
השאלה בכותרת! אני גם מנחש שזה קשור לאיכות או מה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בעירך 8 שעות ביום מול מחשב אז רוצה מחשב חד עם צבעים יפים ופונטים ברורים לקריאה בתקציב בין 1000-1500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות על מסך כזה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט עם לקנות אותו בכלל התקציב 1200 ש"ח כל המלצה ודעה יתקבלו בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!! השאלה הזאת תקועה אצלי כבר מלא זמן ועוד לא מצאתי את התשובה מישהו חייב לענות לי קיימות שתי אפשרויות לציין תדירות ריענון תצוגה של מסך: MS (מאיות השניה) והרץ, וככל שמספר ההרצים הוא יותר גבוה, כך מספר ה-MS הוא נמוך יותר... שאלתי: מה היחס (אם אפשר לקרוא לזה כך) בין הרצים ומאיות השניה? לדוגמא: כמה MS זה 85 הרץ? או: כמה הרצים זה 4 MS? בתודה, אוריאל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרבה אנשים כאן אומרים שפאנל TN זה זבל, ועדיף לקנות פאנל PVA (הרבה יותר יקר). יש לי מסך ASUS MW221u בגודל "22 עם פאנל TN. אני צופה במסך שלי הרבה בסרטים (גם Full HD), ורואים ממש מצויין (גם מהצדדים). במה בדיוק מסך עם פאנל PVA יותר טוב מהמסך שלי עם פאנל TN, והאם ההבדל באמת מורגש?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי אז ככה המליצו לי על שתי המסכים האלה הראשון זה דל Dell Gaming S2417DG השני זה Asus PG248Q 24 הבנתי שבדל יש בעיה עם הצבעים של הדארק אני לא יודע אם סידרו את זה מאז או אבל אלה התגובות שקראתי אם יש לכם משהו אחר להמליץ התקציב שלי זה 2200 מקסימום הגודל של המסך שאני רוצה זה 24 אינץ
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חזרתי היום מהעבודה,הכנתי כוס קפה,הדלקתי את המחשב והופ... חושך בעיניים ! מסך ה- CRT הזמני של LG הצטמק לו לפתע פתאום והראה לי פס אנכי צר באמצע המסך. בדיקה מהירה העלתה שהמסך שבק חיים ולא ניתן לשפר את המצב. בשבועיים האחרונים, לאחר התלבטויות רבות,קריאת מאמרים רבים, וביקורות עד שיצאו לי העיניים החלטתי לקנות את הסמסונג הנ''ל. ביחד איתו קניתי מסך 20 רחב דגם 2043 של סמסונג לילדה שלי. נראה נחמד מאוד,וכרגע נוסף לי המון מקום על שולחן העבודה.חששתי בהתחלה שהכל יראה לי מכווץ אבל לאחר התקנת התוכנה המצורפת הכל נראה תקין.שיחקתי קצת עם ההגדרות של המסך והגעתי למצב צפייה טוב מאוד. 2 שאלות לי אליכם: עדיין לא פתחתי את האריזה של המסך השני (2043 ) האם המסך הזה תומך כמו ה-2253 בהתאמת הישומים לפור…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחיר עליה ירד לאחרונה.האם יש מתחרות רציניות במחיר הזה?(עד 5000). http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3488#
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ בנוגע למסך לתכנות ולעבודה משרדית. מהו הגודל המומלץ עבור עבודה כזאת? האם זה נכון שעדיף מסך מרובע ולא רחב? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב ? אני מעוניין בהמלצה למסך עד 2000 שקלים שייועד למשחקים וגלישה סרטים אני לא אראה על המסך הזה רק משחקים וגלישה. 19 אינץ' ומעלה אין לי בעיה עם רחב או רגיל. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ברשת מחסני חשמל נמכר מסך בגודל 17 אינצ' של חברת Relisys, בסכום של 900 ש"ח. זה מסך מודרני עם קצב ריענון של 4 מילי שניות. הנה קישור לדף עליו: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2934057 (אני לא רואה שלמחסני חשמל יש אתר). האם מישהו מכם קנה אותו ? תוכלו לחוות דעה ? תודה רבה מראש על כל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך עם פאנל VA בלי ציפוי מבריק (אני עובד שעות רבות עם טקסטים, אך בהחלט מתוכנן שימוש גם למשחקים וסרטים). גודל המסך לא כל כך חשוב לי - רק שיהיה לפחות 20'', ושכרטיס המסך Radeon 4850 512mb יתמוך ברזולוציה הטבעית שלו בלי לקרטע. אני לא כל כך מתמצא במחירים, אבל אני לא רוצה לעבור את ה1500 ש"ח, ואפילו קצת פוזל לכיוון ה1000 ש"ח. המסך יוצב באופן סטטי על השולחן, ככה שתלייה על הקיר, סיבוב ב90 מעלות וכו' לא רלוונטיים לגבי. אם צריך לציין פרטים נוספים, אנא בקשו ממני תודה!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לעדכן אתכם שמה שקרה לי בשבוע האחרון. יש לי מסך LCD של CHIMEI 22 אינצץ' שעברה תקופת האחריות ושלשום הפסיקה לעבוד. במקום לרוץ ולקנות מסך חדש פירקתי ורציתי לדעת מה הבעיה(חשדתי שזה משהו שקשור בספק כוח של המסך) לאחר שהוצאתי את הספק של המסך חיפשתי ברשת את מספר הדגם וגיליתי שיש להרבה יצרני מסכים את אותו הספק ולרובם בעיה זהה . הקבלים על הלוח הם מחברה ממש דפוקה ותמיד מתנפחים ונגמרים לאחר תקופת שימוש ואז המסך לא נידלק ומפסיק לעבוד. התייעצתי עם חברי הפורום באתר מחו"ל וראיתי שיש מספר קבלים שהתנפחו והחלפתם אמורה לתקן את המסך. יש אפילו קיטים מוכנים מראש באתרים מחו"ל לתיקון הספקים של המסכים! לקחתי את הדגמים של הקבלים וקניתי בשד' הר-ציון בת"א את כל 10 הקבלים ועלו לי רק 2…
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
אוקי...אז יש לי מסך samsung 913n עתיק בן איזה שנתיים כבר... עכשיו הקטע הוא שהיום ראיתי איזה סדרה על המחשב ופתאום כשיש מסך שחור 2 פיקסלים היבהבו בירוק...רוב הפעמים שהמסך היה חשוך לחלוטין הם הבהבו ובשאר הזמן הם לפעמים הציגו ת'צבע הנכון לפעמים לא...בדקסטופ הוא מראה צבע נכון לגמרי בכל'מני סוגי רקעים צבעים וצורות זה נחשב פיקסל תקוע? האם יש אפשרות לתקן אותו שלא יקפוץ לי לירוק או שנתקעתי עם זה לעד? יש סיכוי שזה יחמיר? (ז"א...סיכוי יותר מהרגיל כי תמיד קיים סיכויP:)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מסך 2007FP לפני כשבועיים ישירות מCMS (היבואן הרשמי). הגעתי השבוע מהצבא וראיתי כי המסך הוא אפור ולא שחור כמו לרוב האנשים וכתוב על גבי המסך 2007FPb מה זה אמור להגיד לי? ד.א., כיצד אני יודע איזה REV יש לי ואיפה ניתן לראות את ההבדלים בין הREV?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני לא יודע עד כמה זה קשור לפה, אבל לא מזיק לשאול... יש לי מסך טלווזיה ''32 LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530 http://www.getit.co.il/Prod/53242/ האם הוא ישמש גם כצג מחשב טוב מספיק וינצל את היכולות של המחשב? זה הכרטיס מסך שלי Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1218
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-