מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מסך בשביל ps3 ולחיבור המחשב למישחק pro2008 אם זה חשוב יש לי gf 7600gt. תקציב של 5000 גודל 29-32 ואיכות שידורי כדורגל. אני מבולבל מכול החברות, הנתונים שלרוב משקרים ביגלל סוגי הפנלים וכו, וגם שומע על מחיר לא שווה לטמורה ביגלל שמות של מותגים. לדוגמא יש יבואן שטואן שמבין בנושא כנו כולם , ומציע לטווח מחירים הזה והצרכים שלי banq vb 3232 ואומר לי שהוא לא נופל מפיליפס טושיבה וכו ב 3700 שח 600 שקל פחות מ zap מישהוא פעם שמע על הטלויזיה והאם היא באמת טובה למישחקים וחיבור מחשב בחלק מהאתרים רשום שהיא יודעת לעבוד אם 1080p. ואם זה סתם חברה ולא מתאימה למישחק וחיבור של מחשב איזה טלויזיה אתם ממליצים .לא היתיחסתי לכבלים כיוון שהבנתי שעד שלא יהיה פה hd יראו פחות טוב מ scr , והאם כשהיה hd יר…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש שישמש בעיקר לעבודות תכנות אך גם לגרפיקה ועריכת סרטים. המסך שהציעו לי בינתיים הם: SAMSUNG LCD 19" 940BX BLACK D-SUB+DVI+PIVOT 1:1000 5ms 3Y PROVIEW LCD 20' PVIEW-EP2030AF אשמח לשמוע את דעתכם על מסכים אלה וכן המלצות למסכים אלטרנטיביים, אני די אבוד כבר עם כל המבחר הקיים. תודה,
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מישהו יודע מה ההבדל בין Dell 24 LCD 2407WFP ל- Dell 24 LCD 2407WFP HC תודה
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך "19 רחב למשחקים עד 1600 ש"ח. אני מודע לכך שכמעט כל המסכים בתקציב הזה יהיו TN. יש את ה-VS VP930B בתקציב עם פאנל M-VA אבל הוא לא רחב. מה דעתכם על המסך הזה? - LG L196WTQ. בבקשה תעזרו לי למצוא מסך טוב בתקציב הזה!!!. תודה מראש, עומר חצ'ק. נ.ב 1: מה אתם הייתם מעדיפים למשחקים? - מסך רגיל 4:3 או מסך רחב 16:9? נ.ב 2: אני מודע להבדלים בין סוגי הפאנלים - TN, VA, IPS.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
השימושים שלי: בעיקר - אינטרנט ומסמכים ועריכת תמונות ווידאו. אני רוצה גם תמיכה טובה במשחקים וסרטים לטווח ארוך. ראיתי המלצות על Viewsonic VP930B אבל 1. הביקורת הבאה די קוטלת אותו: http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ 2. אני רוצה לחסוך מקום על השולחן, והרגל שלו נדאית ממש מפלצתית. מה אתם אומרים? תודה, ניר
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין המסך VP930B לבין VP930 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה מסך חדש ואני משחק משחקים דיי הרבה ורואה בקושי סרטים אבל משתמש באופיס ובאינטרנא דיי הרבה חשבתי על מסך 19 כי יש לו מסכים טובים וזולים כמו ה viewsonic vp930 אבל שמעתי שיש להם נקודות גדולות וקשה לקרוא מסמכים וחשבתי גם על מסך 22 שאמור להיות טוב למסמכים ולסרטים אבל הם עם מסך tn כמו ה samsung 226bw אבל אני לא בטוח אם הוא טוב למשחקים וגם הוא יקר יותר מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הי אני צריך מסך בעיקר לעבודה גרפית עם פוטושופ ואילוסטיטור רצוי 20'' רגיל (האם רחב מעוות את התמונה??) תקציב 2000 גג (יותר בכיוון של 1500) קרתי וחיפשתי בפורום וראיתי את ההמלצות לגבי ה DELL - קצת יקר מה לגבי ה LG L2000CN והאם פאנל TF הוא קצה גרוע?? (אצלי החשיבות היא בהדפסות...) איתי
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD 17 אינץ' כבר 3 שנים אני מתכוון למכור אותו אבל הבעיה שאני לא יודע באיזה מחיר למכור אותו זה המסך : CMV CT-723D כשקניתי אותו המסך עלה בסביבות 4200 שקל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=576849 מה אתם אומרים? הוא רצה מסך גדול במחיר קטן .
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
למה בעצם? והאם זה לא אמור להיות הפוך ? הרחב יותר יקר מהרגיל??? כי במציאות הרגיל יותר יקר מהרחב...
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
רכשתי את samsung 226bw ויש לי שאלה. איך אני בודק איזה פאנל יש לי? A? S?.. וכדומה.. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בפורום המפרטים בנו לי מפרט ב8000 שקל והתקציב שלי הוא 10,000. בעקבות כך אני רוצה לקנות מסך למשחקים ב-2000 שקל. הציעו לי בת'רד שני מסכים: 1. Dell 2007WFP 2. Samsung SyncMaster 226BW אני רוצה לדעת איזה מסך כדאי לי לקנות מבין שניהם או שאתם יכולים להציע לי פה מסך אחר. (אני לא מעוניין במסך 24 אינ'ץ, לדעתי זה גדול מדי ואני גם לא משחק משחקי אסטרטגיה כל כך). תודה לכולם! נ.ב אם מישהו מעוניין במפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294862.10 (הפוסט הסופי)
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש מסך לעבודה עם גרפיקה ועריכת וידאו ואנימציה. לפחות 22 אינצ', לעבודה עם תוכנות כמו MAYA, After effects, Photoshop. שלא מעייף את העיניים וניתן לעבוד איתו הרבה שעות. התקציב עומד על 2000ש"ח +-. על איזה מסך אתם ממליצים ושל איזה חברה ??? תודה רבה מראש ושבוע טוב לכולם.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מי שיש לו מסך 226BW עם פאנל A... איך האיכות בהשוואה ל-S? קינפגתם את המסך בצורה כלשהי? כדאי להתפשר על A אם לא ניתן להשיג S? תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
השאלה עלתה לאחר שבדקתי את הגירסא של המסך שלי לפני כמה ימים( המסך המדובר הוא: דל 2007wfp) ראיתי שכתוב גם כמה שעות המסך היה בשימוש. וכתוב לי שהמסך בשימוש כבר 3828 שעות שנראה לי קצת מוזר. עריכה: המסך ברשותי כ 3-4 חודשים גג.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איך נפטרים ואו מכוונים את הטקסט במסך LCD ? המדובר הוא על טקסט המופיע יחד עם משהו שנראה כמו צל ויוצר מצב של טקסט כפול.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי שאלה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מסך רחב. הכל נפלא חוץ מדבר אחד. כשאני צופה בתמונות שצילמתי הכל... רחב... רציתי לדעת אם יש איזה אופציה שאני משנה בווינדוס כדי שתצוגת התמונות שלי (תצוגת התמונות בלבד) תהיה מותאמת לאיך שצולמו. או אם יש תוכנה שמציגה תמונות שיכולה לעשות לי את זה (ניסיתי עם ACDSEE והסתבכתי עם כל הפונקציות המיותרות שלהם). תודה.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי יציאה של כבלים בחדר אבל אין לי ממיר, האם אפשר לראות עם המסך הזה טלויזיה בלי ממיר?. תודה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי לפני קצת זמן שתי הצעות לשני מסכים, ואני מתלבט על מה כדאי ללכת...רציתי לקבל מכם חוות דעת על המסכים הנ"ל: Samsung 931BW - Widescreen - 19inch - ב1300 ש"ח Samsung 206BW - Widescreen - 20inch - ב1400 ש"ח רציתי לדעת האם כדאי ללכת על אחד מהמסכים הנ"ל, האם ה206BW הוא דגם חדש יותר מה-931BW ומה בכללי עדיף? תודה.
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מישהו יכול לכתוב לי את האורך והרוחב של שטח התצוגה בלבד במסכי 20' רחבים?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז לפי הכותרת החלטתי ללכת על מסך הזה,אבל אני לא יודע איפה הכי זול והכי כדאי לקנות.. תודה רבה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני התחלתי להתעניין במסך 24 אינצ LCD למחשב אני רוצה ככה להתחיל לברר על מסכים כי אני מתכנן לקנות אז ככה לפי מה שהבנתי הדגם שהכי בוחרים אותו זה ה2407WFP מתוך התנסות ממש טובה שיש לי עם ה2007WFP אני יכול להגיע שאני מרוצה ממנו הבנתי שלא כדאי לקחת את הHC כי יש בוא בעיות איזה עוד מסכי 24 אינצ' שהם FULLHD יש (עדיפות לכאלה עם כניסת COMPOSITE\COMPONENT[s-VIDEO שגם דרכם אפשר לראות 1080P)?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניינת לקנות לאחותי מסך LCD. השימוש העיקרי שלה יהיה יותר קריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. כרטיס המסך שלה הוא פשוט. עד כמה שזכור לי משהו on board. אני רוצה לקנות מסך שלא יעייף לה את העיניים ויהיה איכותי ברמת המחיר (עד 1500 ש"ח). לבינתיים, המסכים שהכי נראים לי הם אלה שכתבתי בנושא. הסמסונג הוא 20 אינץ' וה LG הוא 19 אינץ'. האם למישהו יש נסיון איתם או יכול להמליץ על אחד מהם או אפילו על מסך אחר שיתאים לדרישות שלה? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-