עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by geek-guy,

שלום לכולם, אני עומד לרכוש את המסך לטובת מחשב משחקים עם כרטיס RTX3080TI (התקציב עומד על 2000 ש"ח). https://www.lenovo.com/il/en/monitors/y27qf-30/#tech-specs אשמח לשמוע חוות דעת על המסך או המלצה על מסך ברמה זהה. המון תודה, רונן.

2. שלום לכולם יש לי מחשב עם כרטיס מסך 1080. מחפש מסך 27-32 אינטש לגיימינג בעיקר וקצת עריכה תמונות ווידאו. מפרט שיכלול ips 144hz gsync qhd התקציב 2500 בערך. אם יש בפחות משהו איכותי עדיף. אם צריך עוד 100 שח כדי להשיג משהו איכותי גם בסדר. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by Cavalier,

מחפש מסך לגיימינג בתקציב של 500-700 ש"ח גודל עד 24' המומלץ ביותר יחובר למחשב עם I5 9600K וכרטיס RTX 2070 OC אז כמובן דגש על קצב רענון וצפיפות פיקסלים וכו'

4. Started by MoMo-P,

זהו בגדול. תודה

5. מעוניינים בתצוגה משנית קומפקטית עם קצב רענון גבוה שתוכלו לקחת בתיק שלכם? ה-ROG Strix XG17AHPE הוא התשובה שחיפשתם לכתבה

6. האם טכנולוגיית ה-OLED בשלה מספיק בכדי להחליף את ה-IPS בחלק הגבוה של שוק המסכים הביתיים?לכתבה

7. Started by itaylevi,

היי. משחק משחקי FPS כדוגמת CS:GO באופן תחרותי. צריך מסך שייתן לי להוציא את המקסימום. הבנתי שאני צריך מסך עם קצב hz גבוה ועם זמן תגובה מינימאלי. אשמח להסבר קצר על מה כל דבר עושה בדיוק ואיך זה ישפיע על המשחק עצמו. התקציב הוא עד 2000, אין בעיה להזמין מAMAZON לדוגמא אם זול יותר שם ואין בעיה עם האחריות בארץ. תודה.

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by PandaCore,

שלום חברים, צריך את עזרתכם במציאת מסך מחשב גיימינג איכותי בתקציב של עד 2000 ש"ח, אשמח לתמורה הטובה ביותר בסכום הנ"ל. תודה רבה! להלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports DUO - Red כמות: 1 - מחיר: ₪ 196 לוחות אם: Gigabyte B450 Gaming X כמות: 1 - מחיר: ₪ 420 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 318 מארזים: CoolerMaster MasterBox TD500 Mesh White w/ctrl Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W EARTH…

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by ekmo,

שלום, צריך המלצה למסך גיימינג. תקציב הוא עד 2000 ש"ח, רצוי פחות. כרטיס מסך: RTX 2060 תודה.

10. תקציב : בלי הגבלה, כמובן לחסוך במידה וזה אפשרי. שימוש: משחקי FPS (לא ברמה תחרותית) , RPG , משחקי ספורט וסרטים. גודל מסך : 27+ כרטיס מסך : Gigabyte GTX 970 דרישות (לפי עדיפות): 1- כמה שיותר איכותי מבחינת צבעים וזוויות צפייה ( IPS ונגזרותיו ). 2- מסך ארגונומי ומעוצב. 3- מבחינת רזולוציה: המקסימום שהכרטיס מסך שלי יעמוד בו. 4- לא ניסיתי מסכים עם קצב רענון של 120HZ+, אם זה כן רלוונטי וכן ישפר לי את החוויה אז לשיקולכם. 5- אני לא משחק FPS תחרותי, אם זמן התגובה משפיע ומורגש בשימושים אחרים אז גם כמה שיותר נמוך. נ.ב. עדיפות לקנייה מהארץ, במידה ואין את הדגם בארץ או שזה יחסוך משמעותית אז אפשר גם מחול. תודה לעונים

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by אליה אליה,

2K, פאנל IPS, גודל 27" ומטה, קצב ריענון 100MHz ומעלה (או שאולי כדאי להתפשר על 60MHz, עד כמה זה באמת משנה? אני שואף לתמונה כמה שיותר זורמת אבל ממש לא מתכוון לשחק במשחקי FPS ותורנירים וכו'). לגבי G-SYNC/FREESYNC, מוכרח שיהיה? והאם הטכנולוגיה של AMD מתאימה לכרטיסים של NVIDIA ולהפך. הכרטיס מסך כנראה יהיה RX 5700 XT או RTX 2070 SUPER תודה לכולם

12. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

שלום לכולם, התחלתי לחפש מסך מחשב באזור ה24' FHD בעיקר לגיימינג וסרטים, כרגע עם מחשב I7 4790K כרטיס מסך GTX 970 תקציב עד 1000 שקל חרגיה עד 400 שקל מומלץ לא לחרוג.. חייב לפחות שתי חיבורי HDMI ןIPS מהירות תגובה לא מעל 8 אין יותר מידי ידע בנושא אז מכוון רק עלידיכם .. יתלבטות גלודה אולי ללכת על טלווזיה לא גדולה עם אפשרות תליה והזזה לכל הכוונים למטה מלאה צדדים.. כאן יוכל להשקיעה יותר עד 200 שקל חריגה עד 200 מומלץ לא לחרוג כאן אם זה טלוויזה הדרישות יותר גדולות כמובן 3HDMI חיבור לUSB

13. Started by Spangly,

היי חברה, אני מתכונן לקנות מסך חדש ששימושו העיקרי הוא לגיימינג (בעיקר Rainbow Six Siege), יש לי 1060, i5-8400, 16GB ram. המסך חייב להיות עם 144hz. עשיתי קצת מחקר ומצאתי את המסך הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22797 ומסך תאום עם "27 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23912 יש לכם מסכים אחרים להמליץ? האם יש חסרון בקניית ה"27? האם ה"27 יפגע בביצועים שלי בהרבה? האם יש מסך 144hz איכותי עם G-Sync בסדר המחירים שלי? (כמו זה לדוגמה: https://ksp.co.il/?uin=39089) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shoam003,

שלום אני מחר קונה מסך חדש. ואני לא יודע איזה מסך לבחור למפרת שלי חשבתי Dell u2312hm. כרטיס מסך Radeon hd 6950. מעבד i5 2500k. לוח בקרה P67A-UD3-B3. אני משחק הרבה מחשב ורואה הרבה סרטים. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. האם ישנם מסכים המאפשרים חיבור גם למחשב וגם לממיר בו זמנית? דהיינו כאשר הממיר דלוק - המסך משמש כטלוויזיה לכל דבר וכאשר הוא מכובה אפשר להשתמש בו גם כמסך למחשב (או כל פתרון אחר לצורך העניין) מה שחשוב לי זה שלא יהיה צורך לנתק ולחבר חוטים בכל פעם כאשר היעוד של המסך משתנה יש דבר כזה?

• 21 תגובות
    • 5.9k צפיות
  16. Started by TiGeRGuY,

שלום לכולם. אתמול באתי למחשב אחרי שהוא היה כמה דקות במצב שהמסך כבוי (אחרי שומר מסך) ושהזזתי את העכבר כדי שהוינדוס יחזור ראיתי דברים מוזרים על המסך. בהתחלה שהבעיה היא בכרטיס מסך ולאחר בדיקה קצרה הגעתי לכך שהבעיה היא במסך. הבעיה היא שהצבעים של המסך השתנו והתמונה מתחלפת כל הרבה מאוד זמן, רואים קווים על המסך, התמונה הקודמת נשארת על המסך ולוקח לה זמן רב להעלם.. בקיצור נדפק המסך??? להלן תמונות של הבעיה: מדובר במסך PRIMEVIEW 17' LCD מישהו מכיר את הבעיה? אם כן אפשר הסבר עליה? יש אפשרות לסדר אותו? אם כן כמה עולה תיקון בערך? עוד הצעות אם יש.. תודה! עריכה: מצטער על הגודל של התמנונות.. איך אני עושה שהם יהיו קטנות ושלוחצים עליהם הם יגדלו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Bishop1,

שלום קניתי מחשב בהתחלה המסך היה רגיל אחרי כמה זמן ראיתי דהוי ... והבעיה לא במסך עצמו כי לא נגעתי בכפתורים שבמסך בכלל לא יודע מה לעשות זה לא כיף ככה מתחנן לעזרה!!! למה זה דהוי!!!!!!!! והכל מותקן

• 40 תגובות
    • 9.5k צפיות
  18. Started by ניבר,

היי, רכשתי מסך Dell U2417H . חברתי אותו למחשב עם כבל HDMI. כשהמסך נדלק יש הערה : hdmi /mhl input . אחרי חמש שניות ההערה נעלמת. מה הכוונה? יש משהו לא תקין? תודה ניבר

19. תגידו איך המסך הזה? LCD DELL E228WFP Black http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=246 22 אנ'ץ של דל ! אבל לא מצאתי באתר איזה פאנל יש לו? המחיר שלו גם דיי זול יחסית: 2058

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sdfyuio,

שלום חברים אני מתעניין במסך של דל מסדרת הU אני קורא על הU2312 הרבה המלצות חיוביות. חשוב לי מאוד מסך לקריאת הרבה טקסטים. אבל יש לי קצת מצוקת מקום, השאלה היא אם יש הבדל בין הדגם הזה לU2212 כי משום מה עליו אני לא רואה שום ביקורות. מבחינת בהירות מסך על 2312 מצויין שהוא "300" ועל ה22 כתוב "250". זה עושה הבדל ביניהם? יש פה מישהו שמכיר אישית את הU2213 ויכול להמליץ?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by asaf556,

שלום אני מחפש מסך מחשב חדש אז נכנסתי לפרום לראות המלצות הופתעתי לראות שרוב האשכולות מכילים את הדגם המציין בכותרת הבעיה שלי זה שבמשחקים במסך הנוכחי שלי BENQ G2110W אין כמעט צבעים הכל חושך וגם שאני מבהיר אותו הצבעים מוזרים ולא מאפשרים צפיה כמו שצריך. השאלה שלי היא האם עדיין המסך הנל מומלץ כל כך ראיתי שהמחיר שלו לא גבוה כ930 שקלים סביר לגמרי ושאלה נוספת היא האם יש טובים ממנו בגודל הזה ובטווח של כ100 שקלים יותר במקסימום? תודה מראש על העזרה

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. מצאתי חנות בירושלים שמוכרים את המסך הזה במחיר 1300 ש"ח. אני מתכוון להזמין ביום יומיים הקרובים, אבל אם יש פה עוד חבר'ה שרוצים את המסך הזה, אני אנסה להשיג מחיר יותר זול.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by golan1971,

מסך בן חודשיים ,יש קו מלמעלה למטה בצד שמאל של המסך מה עושים, אני לא מצליח להעלות תמונה ? רק רציתי לומר שלקחתי אותו לאיבורי ביום חמישי בשעה 16:15 קיבלתי מסך חליפי 19 ,והמסך שלי נשלח לדל ישראל,היום יום שלישי קיבלתי מסך dell 2209 חדש כך שבסופו של דבר ,אני מרגיש שגם באייבורי גבעת שאול,ותודה לירון ושימי על השירות והסבלנות המעולים! וגם בdell קיבלתי שירות מצוין והכי חשוב, מהיר ועל הצד הטוב ביותר!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by shahaf.sega,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם המסך מחשב - samsung syncmaster TFT-LCD, כעיקרון החשמל זורם והנורה דולקת אבל אחרי 3 שניות הוא משמיע קולות כאילו נגמר לו הכח והתצוגה הופכת לשחורה - לא רואים כלום. אם אני מכבה את המסך ומדליק אותו אז זה אותו סיפור, יש 3 שניות שהוא דולק ומשמיע קולות מאמץ ואז התצוגה מחשיכה. רק אם אני יושב שעות על המחשב ומדליק ומכבה את המסך כל הזמן זה מסתדר לכמה דקות. אבקש את עזרתכם, תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Elad91,

צריך המלצה לחבר למסך 17" דק עד 1000 ש"ח. שימושים: טקסט, קצת מאוד משחקים. אני יודע שבתקציב כזה אי אפשר למצוא משהו טוב במיוחד, אבל בכל זאת, מה מומלץ לתקציב?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.