עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by omer1789,

מה דעתכם על המסך הזה? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=QS931BW_TUK רק 1080 שקל אבל ב36 תשלומים. האם זהו מסך טוב יחסית למחיר ולמתחרים שלו באותו מחיר? ומה אני צריך לקנות כדי לחבר את הממיר של YES למסך?, ואז לראות טלוויזיה דרך המחשב אשמח לקבלת עזרה, תודה וחופש נעים ושקט.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by The Ripper,

במסכי 20" הרזולוציה גבוהה מאד ביחס לגודל המסך - מהם הפתרונות לכך, מעבר להסתגלות לאותיות הקטנות. בwinXP אפשר להגדיל את האייקונים והטקסט בהגדרות -האם זה משפיע גם על התוכנות שמותכנות במחשב -נאמר אופיס, אדובי, בראוזר..?

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  3. יש כרטיס מסך ישן (6600 geforce) אבל עם שני חיבורי DVI. אבל זה נראה כאילו רק החיבור הראשון עובד , השני בכלל לא מגיב. ניסיתי לעשות שני מסכים (שעל שניהם אפילו יוצג אותו דבר) , והמסך שמחובר לחיבור DVI השני לא פועל. למישוה יש פתרון? יכול להיות שלכרטיס מסך "אין כח" להפעיל עוד מסך?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  4. אשמח לעצה, יש לי מסך Acer Predator XB273K - 27 אינץ' - פאנל IPS - צבעים HDR - רזולוציה 4K - קצב רענון של 144HZ!! - זמן תגובה של 4MS - משתמש בטכנולוגיית NVIDIA G-Sync - יש רמקולים פנימיים למסך אני מוכר את המסך ורציתי להתייעץ כמה לדעתכם אני יכול למכור אותו? כי אני נגיד קניתי אותו בסביבות ה-4500 חדש עם מיסים ומשלוח מאמזון

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  5. אם אפשר שיהיה מסך רחב עם Pivot. איזה מסכים מומלצים בתקציב הזה? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by tomerf,

יצא לפני כחודש מסך חדש מבית לנובו במחיר דיי ריאלי ואפילו זול! אין עליו עדיין שום ביקורות ברשת. המסך עוד לא מופץ בארץ אך יופץ בקרוב (ויש לי גם דרך לקנות אותו) לפי ידעתי המסכים של IBM היו בעצם עם מערכת פנימית של SONY. יש לכם מושג מה במסכים החדשים של LENOVO? האם נראה לכם מומלץ המסך הזה? לעריכה גראפית של תמונות ושימוש המסך כטלויזיה. http://www.engadget.com/2006/11/21/lenovos-22-inch-d221-widescreen-lcd-welcome-to-the-club/ אפשר לדעת אולי לפי ה: Compliant Standards Compliant Standards Plug and Play, FCC Class B certified, CE, MPR II, CSA, UL, TUV, BSMI, VCCI Class B ITE, GOST, DDC-2B, DEMKO, EPA Energy Star, FIMKO, IEC950, ISO 13406-2, MPR III, NEMKO, NOM, SASO, SEMKO, TCO '99…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by amitzig,

אני רוצה לקנות 4 מסכי מחשב חדשים לי ולאחים שלי ואני יכול להשיג הנחה על המסכים של Philips, אני רוצה מסכים 19 אינץ' רחבים אבל בגלל שאני לא כל כך מבין בנושא אני לא יודע איך Philips בתור יצרנית מסכים. מישהו יכול להגיד לי מניסיון\ידע אם המסכים שלהם טובים ואפשר לסמוך עליהם (מבחינת אחידות עם הפאנל וכל השטויות האלה) ושהמסכים לא יכאיבו בעיניים ויהיו בריחות אור וכל מיני שטויות? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 10.03.2008 בשעה 15:09:08 זה מאוד חשוב אני רוצה לתת אישור עוד היום כי כבר הזמנתי מחשב ואין לי מסך, תודה.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by coorva,

אשמח לשמוע אם אתם מרוצים ממנו וממליצים עליו.

9. Started by GVITZ123,

שלום. רציתי לשמוע מניסיונם של אחרים עם מסך DELL 2408WFP. לאחר כמה שעות עבודה עם המסך החדש הבחנתי בהבדלי צבע בין החלק העליון לתחתון. מעיין גרדיינט עדין מכחלחל לורדרד מלמעלה למטה. ככל שעבר הזמן הדבר הפך למטריד יותר ויותר. שום משחק עם כיווני המסך לא עזר. בחנות טענו שאי אפשר אפשר להחליף מוצר שיצא מהאריזה ושלחו אותי למעבדת היבואן (שלושה ימים אחרי הקניה). שם, לאחר 5 ימים הודיעו שהמסך יוחלף. כשבאתי לקחת את התחליף התברר לי שמדובר במסך מחודש (refurbished). סרבתי לקחת אותו (בגיבוי טלפוני של החנות). החנות פתחו מסך חדש אחר כדי להשוות, טענו שגם בו ניראה אותו אפקט וכניראה שככה זה. מעבדת היבואן טענה בהחלטיות שהחלפה במסך מחודש זאת האופציה היחידה. החנות טענה שהחלפה למסך עם אפקט זהה זאת ה…

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by mzlbat,

היי באיזה חנות נמצאת במלאי

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  11. Started by מאפיונר,

איך המסך הזה לחבר שלי ואין עוד תקציב התקציב הוא עד 1000 ואין אפשרות לגלוש איך המסך הזה יחסית לתקציב חבר שלי לא משחק וכאלה הוא בעיקר באינטרנט וסירטונים וסרטים איך המסך הזה? ועוד שאלה האם זה מגיעה עם קבל dvi? שיט טעות שלי הייתי עייף ששלחתי את ההודעה אז שכחתי לשים את הלינק מצטער הנה וסליחה http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1DEBLM9J.L2T72 תודה מראש!

12. Started by WizMaster,

שלום, אני בד"כ משחק ורואה סרטים, מה המסך הטוב ביותר שניתן לקנות עד 1700 ש"ח? עדיפות ל-19 אינצ'.

13. Started by maor676,

היי קניתי את המסך הזה והוא מדהים! רק קציתי לדעת איזה הגדרות צבע וכו' מומלץ לשים?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by pergola,

הבנתי מאנשים שמבינים פה - שהמסך הכי מומלץ ב1300 שקל הוא ה245BW.. לצערי איני מוצא אותו בשום חנות, וגם ראיתי שרשמו פה שהוא אזל מהמלאי כיוון שהוא ירד מפס הייצור. לכן האופציה השניה שלי היא המסך 2443. הוא ניראה פחות או יותר כמו ה245BW חוץ מכפתורי המגע. יש לו אותו ארגונומיה מעולה, ואותו עיצוב פחות או יותר. האם איכות הצפייה בו גם דומה? מה לגבי כפתורי המגע? זה לא סיכון? כיוון שיש סיכוי גדול יותר שהם יתקלקלו. אשמח גם לשמוע חוות דעת של אנשים שהם בעלי המסך הזה.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  15. מה הגובה שלו בלי הרגלית (הגובה של המסך עצמו) מה הגובה של הרגלית? מה הרוחב שלו? והאם ניתן בקלות להוריד את הרגלית שלו? ולתלות אותו על הקיר..

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by Jonathan Bar,

שלום, אני מחפש מסך לבת-זוגי. אני צריך מסך 27" לעבודה מהבית. העבודה שלה כוללת גם תוכנות גרפיות מידי פעם, אז איכות חשובה כאן. מאידך - אין גיימינג או רענון מהיר הנדרש. מעבר לכך צריכה להיות כניסת HDMI (שזה די סטנדרטי אבל בכל זאת), שיהיה מתכוונן לגובה (בלי לשים בלוק דפי מדפסת כדי לכוונן אותו..), עדיף עם מראה מינימליסטי ומעוצב ולא קעור. תקציב - עד 900 ש"ח, ואם אפשר לחסוך אז עדיף כמובן (מצד שני, אם התקציב מונפץ ואין מסכים כאלו במחיר הזה, אשמח לדעת גם כן). העדיפות היא לחנות במרכז עם שירות טוב (יש לי נסיון אישי מצוין עם Plonter, כמובן שזה לא חובה). תודה לכולם! ** עריכה - אם יש המלצה למסך 24" באיכות משמעותית יותר טובה, אך באותו המחיר, אשמח גם לשמוע. ת…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום תשמעו היה לי מסך 710T של סמסונג עכשיו שלחתי אותו לתיקון והם מחליפים לי אותו למסך 740N. עכשיו ראיתי שאין לו יציא דיגיטלית רציתי לדעת אם כדי לקחת אותו או לנשאת לקחת משהו אחר שיש להם תודה מראש האם כדי לנשות לקחת את 731B שיש לו יציאה דיגיטלית?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  18. שלום! קניתי לא מזמן מסך LCD חדש... אחרי בערך שלוש שבועות,קרה משהו נורא..לא משנה איך,זה סיפור בפני עצמו...התלכלך לי המסך לא בליכלוך הרגיל של הנגיעות אצבעות אלה במן לכלוך בצורה של כתמי קטנים,שלא יורדים עם משפשפים אותם במפית של משקפיים(הדבר הזה שמנקים איתו משקפים,אין לי מושג איך הוא נקרא)... אז למשהו יש דרך להוריד להוריד אותם? יש חומר מסויים שאפשר לקנות בשביל זה? בבקשה תעזרו לי,ותקוונו אותי למה פעם שעברה שניסיתי לנקות מסך הוא נהרס תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  19. אשמח להצעות כמו כן, ניתן להתפשר כך שגם פאנל TN הוא בגדר פשרה עדיפה על מחיר יקר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by Y-T-M,

איך הדגם הזה של המסך? Viewsonic VA2226W הציעו לי אותו ואני לא יודע אם הוא שווה עזבו מחיר אני מדבר על איכות כי אני רואה שהנתונים שלו לא מזהירים

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by elia_lan,

רציתי לדעת אם מישהו יודע על מקום עם מחיר יותר נמוך מאשר בOLSALE-770

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  22. Started by barakv,

אני רוצה לקנות מסך חדש עוד בימיים הקרובים אם לא מחר (שלישי) אז מחרותיים (רביעי) בקיצור זאת השאלה האחרונה שלי בקשר למסכים ואני הולך לקנות אחד... הצרכים שלי זה בעיקר סרטים וקצת משחקים תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  23. את זה והאם זה קשור לתוכנה של ווינדווס או למסך? תודה,

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by shlomibandit,

אהלן , מעוניין לקנות מסך נוסף ל29 שברשותי , יש לי מסך של LG 75 הרץ 2560 x1080 אולטרה וויד. מתלבט על המסך שלי ג'יגה בייט 34 אולטרה וויד 144 הרץ 3440 x1440פאנל VA. האם מומלץ? לגיימינג ומשרדי? יראה טוב למרות הגודל והרזולחציה השונה? כרטיס מסך 5700xt

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  25. שלום, הגיע הרגע לקנות מסך חדש ואיכותי, התקציב הוא 2500 ש"ח. אני מעוניין במסך HD בגודל 24 או 26 אינטש שיתן יחס עלות מול תועלת הטוב ביותר. שימושים עיקריים: -אינטרנט 70% -סרטים \ סדרות 10% -תלת מימד ועריכת וידאו 15% -משחקים 5% בהתחלה רציתי את ה DELL 24*WFP, אך ירדתי משיקולי מחיר ומלאי של הגרסה החדשה. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.