עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSS23A950D מישהו ניסה את המסך הזה שיכול לשפוך קצת אור על 3D שלו

2. Started by kanety,

נראה לכם הגיוני שאחרי כמה חודשים בלבד השרטוט על הכפתור יתחיל להישחק ולהיעלם? זה לא מוקדם מדי? אפילו שאני לוחץ עליו איזה 20 פעם ביום... ;D

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  3. שלום לכולם.. יש ברשותי כבר ארבעה חודשים מסך מדגם SAMSUNNG T220 ואני מאוד מרוצה ממנו. כעת יש באפשרותי להחליף ללא תשלום לT220P חדש.. האם העניין כדאי לי.. חיפשתי בגוגל ובפורומים והמסקנה היחידה שניתן להגיע אליה מהחיפוש היא שהמפרט הטכני הקשור לניגודיות ולזמן התגובה אינו משמעותי וסביר שלא יראה לעין. בעניין הרזולוציה לא מצאתי תשובה חד משמעית.. על הT220P אמרו +יראו סרטי FULLHD באיכות טובה יותר +יהייה חד יותר -ידרוש יותר ביצועים מהכרטיס מסך -יצור בעייה של גודל של גופנים וסמלים. מצד שני אמרו שהגופנים ניתנים לשינוי אם תהייה בעייה איתם שאפש להגדיר רזולוציה אחרת כאשר מריצים משחקים. יש גם שאמרו שליצור רזולוציה כזאת גבוהה במסך כזה קטן יחסית היא המצאה שלא משפיעה בכלל האיכות. בשורה התחתונ…

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by galgul,

שלום. יש לי מסך 740n של סמסונג. יש לו כבל VGA. כרגע יש לי כרטיס מסך x300- יש לו חיבור DVI ומתאם. האם זה בסדר לחבר את המסך למתאם ואליו ליציאת DVI של הכרטיס? מה עדיף? עם מתאם או חיבור רגיל ל VGA? תודה.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  5. שלום ח'ברה, אני מחפש לקנות מסך מחשב בתקציב הנ"ל. המסך בעיקר לאינטרנט וכל המשתמע מכך, סרטים ממש בטיפטופים, שום דבר מאסיבי. משחקים אני לא ממש משחק, אז זה הכל גילוי נאות: כעיקרון רכשתי כבר ב-KSP מסך סמסנוג 20 אינצ' T200 בחטף אבל עוד לא לקחתי אותו ואפשר עוד לעשות אחורה פה אז החלטתי לשמוע חוות דעות קצת רציניות ואולי לעשות אחורה פנה ולקחת משהו אחר, איך אומרת הקלישאה השחוקה: מוטב מאוחר מאשפר אף פעם לא.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  6. אני צריך מסך שיעבוד טוב במשחקים עם הכרטיס מסך 4850hd חשבתי על 2253bw או וSyncMaster 226BWוSamsung או וVW222UוAsus או L226WTQוLG או ו2208WFPוDell * אם אני יחרוג מהתקציב 1400 התקציבב אם אתם ממליצים על משו אחר בכיף שמח לשמוע רק שלא יהיה בהיר מידי ויעשה לי כאבי עיניים זה מעיקקקקקקק.

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  7. היי, אני מחפש מסך 27 לעבודה כללית (וורד וכו') ולגיימינג. ההמלצה בכל האתרים לגודל הזה זה ה-msi mag274qrf-qd, אבל אני לא מוצא אותו במלאי באף אתר בארץ. על מה הייתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  8. שלום לכולם. אני רוצה לעשות שינוי "קל" בחדר שלי ואחד הדברים שאני רוצה לעשות זה לקנות מסך טלויזיה 32" HDR (זה מה שהכיס מאפשר) ולחבר לו גם את הטלויזיה וגם את המחשב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת יותר נכון כמה שאלון, האם אני יראה טוב ממרחק של שתי מטר אני מדבר על המחשב כי טלויזיה לא בעיה לראות מהמרחק הזה אבל האם אני יצליח להסתדר עם המחשב מהמרחק הזה? עוד דבר מה עדיף לי, לחבר ישירות את המחשב והממיר למסך או לחבר את הממיר למחשב(לקנות כרטיס מתאים) ורק את המחשב למסך הכוונה היא מבחינת נוחות. ודבר שלישי זה אם אני צריך חיבור מיוחד מהמחשב לטלויזה כדאי לראות סרטים ולשחק משחקים באיכות HD. תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  9. אני יכולה להבין איך זה מציג את שולחן העבודה, ועדיין שומר על הפרופורציה של הסמלים ותיקיות, אבל איך נגיד אני שמה סרט 4:3, וזה לא מורח אותו? זה לא משגע תשכל מסך כזה? ואם התשובה שלכם היא לא, אז איך המסך הזה: MAG AI937W

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by below_z,

אם מדובר בכרטיס תומך 3D כמו GTX570 האם אפשר לשחק במשחקי 3D אם מסך רגיל ומשקפיים או שצריך מסך מיוחד? ואיזה מסך הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by barak157953,

מה אאתם אומרים על המסך 190V6FB אני פשוט מחפש מסך זול בגודל 19' ונראה לי שזה הכי נורמלי שאפשר לקנות אבל אם יש לכם איזו הצעה אחת אני אודה לכם מאוד תודה מראש

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by shimon23,

אני מחפש מסך LCD '17 בעד 1,200 ש"ח. המסך ישמש בעיקר ליישומי ווינדוס, אך גם למשחקים. כרגע המסכים שחשבתי עליהם הם: ? 1. LG L1752T - עולה 1,000 ש"ח ב-KSP אבל אני די נרתע ממדיניות החלפת המסכים שלהם עקב פיקסלים שרופים (מעל 10!). 2. NEC AccuSync 73V - שאני יכול להשיג סביב 900 ש"ח - אבל מישהו מכיר את הדגם הזה? מה האיכות שלו? 3. Samsung Syncmaster 730B - ששמעתי עליו הרבה דברים טובים ב-1,100 ש"ח. אז מי מביניהם עדיף, או שעדיף מסך אחר לגמרי?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by asaf16,

משחקים, אינטרנט וסרטים the usual תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  14. אני יכול להשיג את שני המסכים בתקציב של 1350 ש"ח פשוט לא יודע באיזה מהם לבחור אני אשמח לחוו"ד אם למישהו יש את אחד מהם, או המלצות מאנשים שמבינים בשניהם קראתי ביקורות, ל Xerox יש את המסך זכוכית שמצד אחד מגן ומאפשר צבעים מלאים יותר, ומצד שני יכול לסנוור (ובימי שמש יכול להיות מסנוור אצלי בחדר) מצד שני יש את הסמסונג... שיש לו אופציית Pivot, חסרת שימוש ככל שתהיה... וניתן להגביה ולהזיז אותו- שזה גם יכול להיות חשוב אבל יותר חשוב... איכות הצבע, היכולת של שניהם בכל מה שקשור למשחקים/סרטים... גם נוחות לעבודה משרדית, אבל זה פחות קריטי כמו כן, האם יש הבדל הבדל בזוויות תצוגה שלהם אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  15. או אם יש המלצה על מסך 22" טוב יותר בתקציב עד1500 אני אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  16. אני צריך שולחן כתיבה, אבל אין לי מקום בחדר. לכן חשבתי להשתמש בשולחן המחשב גם לצורכי כתיבה. כדי שהיה לי מקום יש לי 2 אפשרויות: -לקנות מסך דק גדול ולתלות אותו על הקיר מאחורי השולחן (ואז הוא היה רחוק ממה שאני רגיל). -לקנות מסך קטן יותר וזרוע שתתחבר לקיר, וכל פעם שאני במחשב להזיז את המסך אלי (שזה בערך 3 פעמים ביום) האם זה שהמסך רחוק (כמטר) ואני צריך לקום בשביל להתקרב קרוב זה מפריע? האם היה לי נוח להזיז את הזרוע של המסך 3 פעמים ביום? מה לדעתכם עדיף? ואני צריך המלצה על כל אופציה - התקציב הוא עד 1500. השימושים - הכל, עם דגש על משחקים.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  17. איפה אפשר לראות את U2312HM עובד?ואת הבדל בין IPS ל"רגיל" ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  18. התקציב הוא בסביבות ה2,500 ש"ח. והייעוד הוא משחקים וסרטים בעיקר - כפי שכתבתי בכותרת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  19. אני לפני קנייה ויש לי מספר שאלו שקויתי שתוכלו לעזור לי האם שווה לקנות את ה931BF ולא את ה- 940BW, כי אני בעקרון גיימר, בונה אתרים וגולש באינטרנט ורואה סרטים אז מה יתאים לי יותר לצרכים ? ולמה יש אתרים שרושמים שהניגוריות של ה- 931BF היא 1:2000 ויש אתרים שאומרים 1:700 ? בזאפ רשום 1:700 ובאתרים אחרים רשום 1:2000 למשל בפנדס..?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by omerz90,

שלום, אתמול קניתי את המסך SAMSUNG P2370 חיברתי אותו בDVI לDVI הכל טוב ויפה, אבל ברגע שאני מכבה ומדליק את המסך המסך נדלק אבל רואים הכל שחור ובצד שמאל למעלה הוא רושם DIGITAL ואז משתנה לANALOG שוב רושם DIGITAL שוב משתנה לANALOG וככה זה ממשיך כמה פעמים עד שהוא מפסיק ואז נהיה מסך שחור והכפתור ON/OF מהבהב כאילו המחשב על מצב sleep אבל הוא לא על המצב הזה, בקיצור אנשים אני רוצה שתגידו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת, שכחתי לציין שאם אני מחבר בDVI לRGB אז הבעיה לא קורת אבל אני רוצה לחבר בDVI לDVI כי רואים יותר איכותי, למי שזה חשוב אז הכרטיס מסך שלי הוא ATI Radeon X550.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by BlackShadow,

שלום, השימוש שלי במחשב הוא בעיקר צפיה בסרטים ועבודה גראפית. מקריאה קצרה כאן, הבנתי שכל מסכי ה22 עם פאנל TN שמומלץ רק למשחקים, ופחות איכותי מה19/20 שיש בשוק. אם יש מסך 22 מומלץ ללא TN, הייתי רוצה לדעת עליו. אם לא, אז מה המסך 20" הכי מומלץ בטווח מחירים של 1600-1800? אם אפשר כמה אופציות. תודה.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by pudimy,

מישהו יכול להמליץ על טלויזיה זו בגודל 42 אינץ' או לתת ביקורת, זו חברה אלמונית אך הפאנל תוצרת LG

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  23. שלום, אני מחפש מסך LCD לאינטרנט וסרטים, עד 550-600 ש״ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by lioryb,

יש חיה כזו? השימוש - בעיקר OFFICE ואינטרנט. במידת הצורך אפשר לחרוג קצת.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by achiya1,

אני רואה בו סרטים ומשחקים באיכות טובה מאוד ... אבל טקסט וכל שאר הדברים אני רואה מטושטש ורק אני מצליח לקרוא בו כולם אומרים שזה מטורף שאני לא זורק את המסך אני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעיה? כי זה לא שבהכל אני רואה מעפן.. נראה לי שזה לא פיקסלים שרופים כי בדקתי ולא מצאתי אולי לא בדקתי טוב? מה עושים תעזרו לי בבקשה

• 8 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.