מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, אני שוקל קניית מסך LCD חדש. יש לי כרגע מסך LCD של VIEWSONIC (דגם VX922) ואני הייתי רוצה לשדרג למסך עם פאנל איכותי יותר. אני כמעט ולא משחק במחשב, ולכן זמני תגובה זה לא נושא קריטי בשבילי. הסיבה שאני רק שוקל את הקנייה היא שאני חושב על דחייה ולחכות להגעה של טכנולוגיה חדשה (LED אולי?). אני לא יודע האם כדאי לי לחכות או ללכת ולקנות עכשיו מסך חדש כדוגמת ה-L2000CP של LG או נ-2007FP של DELL במידה ואמצא אותו (אני מעדיף יחס 3X4). לכן אני כותב כאן. הייתי רוצה להתייעץ עם המומחים פה בפורום. האם הטכנולוגיה החדשה תהייה שווה את זמן ההמתנה אליה? ובכלל, מתי אנו צפויים לראות מסכים בטכנולוגיה חדשה במחירים שפויים? הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאנשים שאולי יש להם תשובות מבוססו…
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
תודה רבה מראש. אני פשוט לא בטוח לגבי ה-DELL שרציתי ואני לא יודע אם ישנם מסכים יותר טובים.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19 רגיל למחשב חדש ה971P הוא לא אופצייה כי הוא מעל התקציב שלי ואני רוצה שהמסך יהיה שחור באמת שאין לי שום העדפות/דעות קדומות. עדיף שלא יהיו במסך רמקולים בגלל המקום וכי אין לי צורך, קונה רמקולים בנפרד. רשמתי בכותרת את מה שנראה לי כמתמודדים העיקריים (קראתי קצת אחורה בפורום ואלה השמות שצצו) אבל אם יש משהו אחר אז בכיף. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הBF932 ל943BM והאם זה שווה את ההפרש במחיר של 250 שקל אני לא רוצה להעלות למסכי 22. 22 זה גדול מדי לשולחן שאני שם בו את המסך ואין לי צורך במסך כזה גדול (מה גם שהכרטיס מסך שלי פשוט לא ימוד בעומס...)
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Samsung T220P. עכשיו יש לי (אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה), אבל המסך שלי לפחות פעמיים עד 3 פעמים ביום חייב להכבות לבד אוטומטית מבלי שאני יחכה באותו באמצע, משחק או לא חשוב איפה, בלי שום הודעה מוקדמת, ואני לא יכול להדליק אותו למשך כ10 שניות לפחות, רק אחרי 10 שניות שעוברות אני צריך להדליק אותו לבד. מישה יודע משהו על זה? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול,תעבירו במידת הצורך. יש לי מסך 2253BW ויש משחק אין בו את הרזולוציה הטבעית של המסך אלה אני יכול לשחק שמה על 1024X768 אז המסך נהיה 4:3 וככה אני רואה את המשחק אתמול יצא לי להיות אצל חבר וראיתי שיש לו מסך 22 של מאג. במשחק הרזולוציה שיש לו בהגדרות זה 1024X768,אך הוא רואה על כל המסך את המשחק. ניסיתי כמה דברים ולא הלך לי לראות את המשחק על כל המסך. מקווה שהבנתם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
איך הדגם הזה של המסך? Viewsonic VA2226W הציעו לי אותו ואני לא יודע אם הוא שווה עזבו מחיר אני מדבר על איכות כי אני רואה שהנתונים שלו לא מזהירים
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
מה עדיף? ישמש בעיקר לטובת סימולטור טיסה ואינטרנט. תודה!
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
היי, יש לי קריטריון שלא מתחשבים בו כל כך (במקומות שבהם בדקתי) והוא צבע המסך. חשוב לי למצוא מסך טוב, אבל חשוב לי לא פחות שצבעו החיצוני יהיה לבן (או בז'/קרם/אפור) העיקר לא שחור. אתם יכולים לעזור לי בנקודה הזו? כי אני רואה המלצות למסכים מצויינים, אלא שכולם בצבע שחור! וכאשר אני מחפש באתרים של חנויות התייחסות כלשהי לצבע הדגמים, אין התייחסות כלל. והתמונות להמחשה הן רובן ככולן של מסכים שחורים. אז אני יודע שהקריטריון שלי קצת שונה מהרגיל, אבל זה חשוב לי. (כמובן בנוסף לפרטים טכניים שהמסך יהיה איכותי ומומלץ). תודה רבה רבה :-)
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ראיתי שאתם מדברים על פאנל של מסכי LCD וLED אבל אני לא מבין מה זה בעצם הפאנל הזה? מה התפקיד שלו? ומה ההבדל בין פאנל אחד לאחר?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך ישן (6600 geforce) אבל עם שני חיבורי DVI. אבל זה נראה כאילו רק החיבור הראשון עובד , השני בכלל לא מגיב. ניסיתי לעשות שני מסכים (שעל שניהם אפילו יוצג אותו דבר) , והמסך שמחובר לחיבור DVI השני לא פועל. למישוה יש פתרון? יכול להיות שלכרטיס מסך "אין כח" להפעיל עוד מסך?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך מחשב ומסך מחשב/טלויזיה. רצוי שהמסך מחשב יהיה בעל זמן תגובה 2MS ורזולוציה וניגודיות כמה שיותר גבוהים. מסך טלוזיה מחשב אין כל כך חשיבות אבל שיהיה כמה שיותר טוב. המסך מיועד בעיקר למשחקים וסרטים בין היתר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך התחיל לצוץ לי מדיי פעם לא משו קבוע פס שחור במסך 3008WFP פעם פעמיים ביום המסך נקנה לפני שנה וחצי בערך מהחנות שקניתי שלחו לי את המסך לא יודע לאן ואחרי חמישה ימים הופ מסך חדש חדש לחלוטין באריזה חדשה בקרטון בניילונים!!! הינה דוגמא של הבעיה היא לא היתה קבוע והיתה נימשכת חמש דקות אחרי ההדלקה ואז נעלמת... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מחפש תחליף למסך ה 19 CRT שלי שנראה כי איבד פוקוס... יעוד המסך הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים. האם יש סיבה לקנות מסך בגודל מעל 20 אינצ'? איזו רזולוציה צריך לחפש? אני לא רוצה לקנות משהו שאצטרך בשבילו כרטיס מסך חזק ואז לעלות בספק ולעלות בקירור ולעלות.... מתעתד לקנות מחשב חדש, כנראה מעבד AMD 245 או 435 וחשבתי על כרטיס 4770\5670, לא יותר... מבחינת גודל, ה 19 סביר, האם יש סיבה לעלות? האם הגיוני לקנות מסך 22 ובמשחקים לשחק על רזולוציה נמוכה מהמקסימום שלו? האם מסכי ASUS או BENQ טובים? האם יש דגמים שיש להמנע מהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום חברים, הגיע הזמן שסוף סוף אתחדש במסך חדש, כי כבר נמאס לי מהמסך 17 אינץ' שאני חי איתו לפחות כבר 6 שנים חח. אני מחפש לקנות מסך LCD, שהרזולוציה שלו היא מינ' 1680x1050, עדיפות ל 1920x1080. אבל קודם אשאל: מה ההבדל בין הרזולוציות? זאת אומרת, אני יודע מה זו רוזולציה ואיך היא עובדת. אבל רשום על מסכים של 1680x1050 שהם מציגים במלואם סרטים של 1080p וכמובן גם הרזולוציה הגבוהה יותר. אז מה הקאצ'? דבר נוסף שהכי חשוב לי להזכיר זה שאמצעי התשלום היחידי שלי הינו באמצעות חשבון PayPal בלבד. יש לי בו כסף, הוא לא מחובר לאף כרטיס אשראי או משהו כי אין לי. סה"כ הכסף שיש לי בחשבון הוא: 285$ ואני בטוח שניתן למצוא מסך טוב תחת התקציב הזה. העניין גם שיש את כל הקטע של המשלוח וכו'. בקיצו…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
SCREEN RESOLUTION לכוון ל 1920X1080 המקסימום זה 1680X1650 כרטיס המסך מעודכן לדריור האחרון מה עושים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לפני קצת פחות מ-3 שנים רכשתי מסך Dell U2311H. לפני כשבועיים שמתי לך לכתם מוזר שצבע הכל בגוון כחול, בגודל של 2-3 סנטימטרים על המסך. השירות של Dell היה מעולה, והמסך הוחלף תוך כמה ימים, עם שליח שבא עם המסך החלופי עד הבית. ממה שהבנתי מהם זה מסך מחודש. עכשיו, למרות שהמחשב מזהה אותו כאותו דגם, וגם כשמדליקים את המסך ככה הוא מציג את עצמו, שמתי לב ל-3 הבדלים בולטים מהמסך הקודם: 1. זווית ראייה: כשמסתכלים מזווית אחרת הצבעים משתנים בצורה שונה ממה שהיה במסך הקודם. 2. צבעים מסויימים נראים "זוהרים" יותר ופחות ריאלים. 3. במסך הקודם גם בהגדרות נמוכות יחסית של קונטרסט ובהירות ראו בצורה מספקת, לעומת המסך הזה. השאלה אם יש איזושהי דרך לבדוק מה באמת מסתתר בתוך המסך... או כל רעיון אחר :-)
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אני מתלבט אם להזמין את המסך הנ"ל. קראתי במפרט שלו וראיתי שיש 7MS - האם זה אמור להשפיע על משחקים? האם רזולוציה FULL HD על 27 אינץ' לא נמרח? מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
המליצו לי על שני אלה: מסך מחשב Philips 220E1SB LCD פיליפס או מסך מחשב Philips 220CW9FB LCD פיליפס אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם או לקבל המלצות אחרות - עד 1200 ש"ח בערך תודה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אם מדובר בכרטיס תומך 3D כמו GTX570 האם אפשר לשחק במשחקי 3D אם מסך רגיל ומשקפיים או שצריך מסך מיוחד? ואיזה מסך הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום תשמעו היה לי מסך 710T של סמסונג עכשיו שלחתי אותו לתיקון והם מחליפים לי אותו למסך 740N. עכשיו ראיתי שאין לו יציא דיגיטלית רציתי לדעת אם כדי לקחת אותו או לנשאת לקחת משהו אחר שיש להם תודה מראש האם כדי לנשות לקחת את 731B שיש לו יציאה דיגיטלית?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך למשחקים, בין "20 ל "22, וכרגע ננעלתי על 206BW של סמסונג. אופיס דיפו עושים עכשיו מבצע של בלי מע"מ, ועכשיו אני יכול לבחור בין הסמסונג ל Dell 207WFP, או לבחור איזשהו LG. מה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אחרי שהCRT שלי התפוצץ אתמול (ממש התפוצץ) הגיע הזמן לקנות חדש... מחפש LCD רחב וגודל 19 אינץ ומעלה..
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
המסך האומלל שלי זקוק לניקוי רציני - רציתי לדעת איך לנקות אותו בצורה יסודית אבל שלא תגרום נזק.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-