עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by YRP99,

מסך בעיקר לאינטרנט ועבודות, משחקים פה ושם (אך לא כעיקר) מה שכן הכרטיס מסך של המחשב די חזק, Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe עדיפות למסך הכי זול שאפשר שיעשה את העבודה, אם אפשר הצעות עד לאזור של 1300 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  2. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי מסך BENQ FP93GX ואני מרוצה ממנו מאוד אחי קנה לי בדיוטי-פרי את המסך LG W2042T ב 200 דולר חיברתי אותו במקום ורואים יותר טוב מבחינת חדות ובהירות התמונה אך עדיין לא כ"כ התרגלתי לרוחב של המסך משום שהבנקיו מרובע והLG רחב השאלה שלי איזה כדאי להשאיר לי? איזה מהם יותר טוב? בLG ללא ספק רואים יותר ברור אך הוא 5 MS הבנקיו מרובע ונוח והוא 2 MS אני יכול להתרגל לרוחב של המסך אך אני פונה אליכם בשאלה איזה מסך יותר טוב? ומה כדאי להשאיר לי

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by Titan77777,

שלום, הרגע שמתי לב שמסביב לכל דבר בהיר שהוא על גבי רקע שחור, יש הילה בהירה סביב אותו אובייקט בהיר. מקווה שאני מובן. אפילו מסביב לעכבר כשהוא על רקע כהה יש מן הילה בהירה כזאת. יש לציין שזה קורה גם בצפיה בYES דרך המסך. ובהרבה יותר ברור. הילה סביב כל צבע בהיר. מה זה?! :'(

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  4. Started by Froze,

היי לפני כחודש יצאתי בהחלטה והכתי לרכוש מסך מדגם אסוס 22 אינץ VK222U. לאחר טלפונים רבים התברר שהמסך לא יגיע עד לתחילת אוגוסט, הלכתי לחנות אחרות ומתברר שאין את המסך לספק ולא ידוע מתי הוא יגיע. אני צריך את המסך, די דחוף אפשר לומר, אני אשמח לשמוע הצעות נוספות על מסכים שעונים לקריטריונים הבאים: 22 אינץ רמקולים חיבור לקונסולה ומחשב זה בסכ"ה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by הסולידי,

אודה על קבלת הרזולוציה המתאימה ביותר למסך זה

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  6. AMD Ryzen 7 2700X 16GB GTX1080TI בעתיד אשדרג שהמחירים יהיו טיפה יותר נורמלים המסך הנוכחי DELL 24 IPS 60HZ 1080P קצת רקע: משחקים שאני ששיחקתי בהם HITMAN 1/2/3 assassin's creed האחרון סיימתי אותו לפני חצי שנה the evil village BF 2042 עדיין משחק משחקים בתכנון: Dying Light 2 far cry 6 ועוד מלא תודה

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  7. Started by orel_v,

קודם כל העיצוב שלו לא מעניין אותי רק איכות התמונה. אני מחפש מסך ב800 ומטה עם FULL HD וחיבור HDMI איך המסך הנ"ל (מבחינת איכות תמונה וצבעים)? ויש מסכים יותר מומלצים בתקציב? עריכה: ישמש למשחקים סרטים ושימושים כלליים.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by oren12,

תעיינו פה: http://www.mardanit.co.il/items_list.php?cat_id=85 מסך שמיועד למשחקים וסרטים בעיקר (ישמש כם כטלוויזיה) חשבתי על ה-LG 22'' LWTQ נראה לי ממש משתלם..

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  9. שלום לכולם אני נאלץ לקנות מסך חדש לאחר שהנוכחי שלי הלך לעולמו. השימושים הם סרטים,משחקים ומולטימדיה. אני רוצה מסך 24" טוב ולאורך זמן. לאחר עיון בפורום אלה המסכים מהזול ליקר: SAMSUNG SYNCMASTER 24" T240 PHILIPS 24" 240BW8EB HP 24" W2408H DELL 24" 2408WFP על מה הייתם הולכים ומה קונים? האם משהו התנסה עם כל אחד מהמסכים האלה? אודה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  10. Started by rov,

האם מסכי המחשב של Dell לסוגיהם השונים ניתנים לתליה ? יש מאחוריהם מתקן VESA ?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  11. אם אפשר שיהיה מסך רחב עם Pivot. איזה מסכים מומלצים בתקציב הזה? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  12. אני רוצה לקבל עצה לגבי מסך שיראה סרטים HD וגם סרטים רגילים. שיהיה באיכות טובה, חד, צבעים חזקים. אני גם הולך לשחק בCrysis... כמובן שגם לטקסטים.. שיהיה פיצ'רים.. נגיד אם אני משחק במשחק שלא תומך מסך רחב.. בנתיים חשבתי על ה LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 או על ה Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by b_r0cK,

האם אפשר לחבר ממיר של yes למסך Dell 2407WFP ואם כן אז באיזה אופן? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  14. בוקר טוב , הגיע הזמן להעיף את הCRT שגורם לי לצריבות ממושכות בעיניים .. ולהתקדם לLCD "19 . מצאתי שלושה מסכים שבאמת משכו את עיני. מישהו יכול לתת לי אינדיקציה על מה ללכת ועל מה לא ? Benq FP92W http://zap.co.il/model.asp?model_id=479039# Proview EP930JW http://zap.co.il/model.asp?model_id=576853# VIEWSONIC LCD 19" WIDE 1440x900 VA1912W http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12321 המסך משמש אותי בעיקר לעבודות יומיומיות על המחשב , ומעט מאוד (!!) למשחקים . תודה לכל מי שייעזור

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  15. שלום חברים אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19" בעיקר למשחקים חשוב שיהיה 2 MS ונגדיות טובה . התקציב שלי הוא 1300 ש"ח עם חריגה ממש עדינה . אני לא ממש מבין מה יותר עדיף רחב או רגיל . אשמח לקבל חוות דעת שונות . תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by Rhx,

ה931BF יוצא לי קצת יותר יקר מהLG, מה בכל זאת עדיף?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by elia_lan,

רציתי לדעת אם מישהו יודע על מקום עם מחיר יותר נמוך מאשר בOLSALE-770

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  18. מה הרזולוציות המקבילות של רזולוציות המסכים הרחבים במסכים רגילים?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  19. מעיד על איכות נמוכה או נורמטיבי לכאלה מסכים?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  20. מצטער על התפרנות אבל זו מסגרת התקציב שלי. המסך ישמש לצפייה בסרטים + משחקים. המסך אמור לתת תמורה הכי טובה למחיר. מרחק הצפייה בסרטים יהיה כ 3 מטרים מרחק משחקים יהיה חצי מטר + - מפרט חלקי : מעבד : E8400 לוח אם P5Q PRO כ. גרפי : או 9800GT או HD4670 תודה למי שמייעץ טוב.

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by Ic3 CuB3,

שלום חברים !! :hi: אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לחדר, LCD כאמור. 8) התקציב הוא 3000-3500 ש"ח- לא יותר. עכשיו, אני מעוניין בטלוויזיה שתהיה איכותית עד כמה שאפשר. אני חייב טלוויזיה של 21-20 אינצ' לא פחות. פורמט 16:9 חובה !! חברה אמינה, עם אחריות ארוכה. הטלוויזיה חייבת לכלול רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר. זוית צפייה טובה וכו'... דרך זאפ הגעתי לפה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 מה אתם אומרים ??? אני יודע שהחברה לא ממש מוכרת אבל זה 27".....ובעוד 600 ש"ח יש 32 אינצ'. תודה לעוזרים !!! :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by rap 4 ever,

שני הדגמים כימעט שווים במחיר , במיפרט הם קצת שונים , איזה דגם יותר ממולץ ? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-2253bw-22-inch/4507-3174_7-32896212.html?tag=mncol;rnav http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-2243bw-flat/4507-3174_7-33303501.html?tag=mncol;psum

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  23. אהלן, אני זקוק למסך LCD, עדיין לא החלטתי אם 17 או 19. בכל אופן, הוא לעבודה משרדית (אינטרנט וכו'), ומעט למשחקים. כמו כן, יכול להיות (כנראה שאם אני אקנה 19), שהוא ישמש לסרטים וסדרות שמורידים מהאינטרנט. הבנתי שכל מסכי ה-TN לא משהו, אבל שמסכים עם פאנלים אחרים לא מתפקדים כמו שצריך במשחקים ויש מריחות (לפי תגובות של אנשים שקנו את המסכים בזאפ... אומרים שהם מעולים ואין מה להשוות למסכי TN, אבל שבמשחקים יש מריחות שלפעמים מציקות). בקיצור - אני רוצה מסך איכותי ברמה גבוהה, עם אחריות טובה של היבואן (לא LG, למשל, שהיתה לי איתם חוויה נוראית בקשר לאחריות), בין 1100 ל1400 ש"ח. 1400 הוא גבול עליון למסכי 19, ולא 17... אז אם אפשר להתחשב בערך בתקציב הזה. תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by 486DX2,

אני רוצה לקנות מסך חדש לעבודה מהבית (פיתוח תוכנה) לא ממש משחק בשנים האחרונות (עד עכשיו) אבל הקורונה עלולה לשנות את זה. אתחיל בזה שאין לי מושג מה היתרון בתדר של 144 הרץ ומעלה. אז כנראה שזה לא יתרון. המסך יחובר בשלב הזה ללפטופ (XPS15) ובשלב הבא גם למחשב. תקציב גמיש, עד 2000 בערך אבל עדיף לחסוך. היום אני עם 2410U של דל שעושה אחלה עבודה. השאלה העיקרית שאני רוצה לשמוע דעות היא לגבי הבחירה בין מסך 32 אינצ' (2k או 4k) לבין מסך 34 אינצ' רחב 1440p. נ.ב. אני מסתכל על מסכים קעורים בשני המקרים.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by Danman,

היי, הגעתי למסקנה שנמאס לי מה CRT ששירת אותי היטב ב7 השנים האחרונות, ואני רוצה LCD. הדרישות הן בעיקר מהירות.. אני אשתמש במסך במשחקי רשת (Counter-Strike, Unreal Tournament 07 וכו'.. ) וגם משחק שיהיה טוב לעבודה (כתיבת מסמכים ותכנות אפליקציות) תודה, דני.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים