עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Las@Vegas,

יש לי אפשרות להשיג את S1932SE בקצת פחות מ - 2000 שקלים. על איזה מהם שווה לי ללכת? השימושים בעיקר טקסט, סרטים, ולפעמים משחקים בסדר עדיפויות הזה. מה משתלם לי לקחת יותר? יבגני

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  2. מה הרזולוציות המקבילות של רזולוציות המסכים הרחבים במסכים רגילים?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by MisterVB,

מה אתם אומרים לפי הנתונים הוא טוב יש לו 2 ms וניגודיות 1:2000 מישהו פה קנה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  4. Started by composite,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך (מעדיף רחב), לא יותר גדול מ- 22". השימושים: בעיקר משחקים (לא סרטים, עריכה גראפית), אולי עבודה משרדית בהיקפים קטנים מאוד. חשוב: זוויות צפייה סבירות, שיאפשרו לשני אנשים שיושבים מול המסך להנות מתמונה טובה במשחקים. תקציב: סביבות 1000 ש"ח, עדיף כמה שפחות. תודה

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by rov,

האם מסכי המחשב של Dell לסוגיהם השונים ניתנים לתליה ? יש מאחוריהם מתקן VESA ?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  6. מצטער על התפרנות אבל זו מסגרת התקציב שלי. המסך ישמש לצפייה בסרטים + משחקים. המסך אמור לתת תמורה הכי טובה למחיר. מרחק הצפייה בסרטים יהיה כ 3 מטרים מרחק משחקים יהיה חצי מטר + - מפרט חלקי : מעבד : E8400 לוח אם P5Q PRO כ. גרפי : או 9800GT או HD4670 תודה למי שמייעץ טוב.

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  7. אני ממש לא מבין גדול אבל אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב והבנתי שאני אצטרך לקנות מסך חדש כדאי שאוכל לראות את המשחקים בצורה טובה כרגע יש לי מסך 19 אינץ' שטוח לא דק הייתי רוצה לדעת אם הוא יעבוד טוב עם המשחקים החדשים ועם כרטיס המסך gtx206 המחשב עצמו מיועד לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  8. חשוב לי...

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  9. התקשרתי למלא חנויות ולאף אחת אין במלאי. מישהו קנה לאחרונה ומכיר?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  10. היי. ירדתי מהרעיון של 24 24 24 ועברתי ל מסך מרכזי 27 ומסכים בצד 19 בתצורת portrait (אני חושב שהגודל הנכון למסכים בצד הוא 19, תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהמסך המרכזי שאני רוצה הוא u2713hm, אבל אני לא יודע איזה מסכים לשים בצד. אני אשמח לחוות דעת.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  11. שלום, אני מתכוון לרכוש את המסך של סמסונג samaung 26''syncMaster T260HD עם מחשב שהכרטיס מסך הוא GAINWARD HD4870. השימוש של המסך והמחשב הוא לגרפיקה דו-מימדית ותלת-מימדית. איך המסך בכלליות? האם הוא מתאים לשימושים בשילוב עם כרטיס המסך? תודה רבה, יוחאי אזולאי yohaiazoulay@gmail.com

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  12. שלום רב! מבקש עזרה בקניית מסך 19 אינטש ms2

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  13. שלום לכולם. אני רוצה לעשות שינוי "קל" בחדר שלי ואחד הדברים שאני רוצה לעשות זה לקנות מסך טלויזיה 32" HDR (זה מה שהכיס מאפשר) ולחבר לו גם את הטלויזיה וגם את המחשב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת יותר נכון כמה שאלון, האם אני יראה טוב ממרחק של שתי מטר אני מדבר על המחשב כי טלויזיה לא בעיה לראות מהמרחק הזה אבל האם אני יצליח להסתדר עם המחשב מהמרחק הזה? עוד דבר מה עדיף לי, לחבר ישירות את המחשב והממיר למסך או לחבר את הממיר למחשב(לקנות כרטיס מתאים) ורק את המחשב למסך הכוונה היא מבחינת נוחות. ודבר שלישי זה אם אני צריך חיבור מיוחד מהמחשב לטלויזה כדאי לראות סרטים ולשחק משחקים באיכות HD. תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by Sheshet,

כשאני מחבר את המסך (Dell 2007WFP) למחשב באמצעות DVI אני לא רואה כלום פרט להודעת No Signal. המסך מזהה שזהו חיבור DVI ומתריע על כך, אבל בד בבד מודיע שאין אות. בכרטיס המסך שלי לעומת זאת אין בכלל יציאת VGA אלא שני יציאות של DVI. כאשר אני מחבר את המסך למחשב באמצעות VGA עם מתאם לחיבור ה DVI במחשב אני רואה תמונה. כרטיס המסך הוא GTX8800 של לידטק. חיפוש באינטרנט הראה לי שאני לא היחידי שנתקל בבעיה זו, אבל גם לא מצאתי פתרון לה... מישהו ?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  15. אשמח להצעות כמו כן, ניתן להתפשר כך שגם פאנל TN הוא בגדר פשרה עדיפה על מחיר יקר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  16. שלום, ברצוני לקנות מסך LCD לצורכי עבודה משרדית, בגודל 17/19 אינץ' (עדיפות למסך לא רחב) במחיר של 750 ש"ח בערך (אפשר לחרוג קצת). תודה.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  17. אמממ הכותרת אומרת כמעט הכל ! אני מחפש מסך הכי טוב במחיר, אפשר לחרוג בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  18. אהלן אני מחפש מסך 19, תקציב 1500 שח חשוב לי שיהיה לו חיבור DVI שימושיי הם אינטרנט קצת משחקים ויותר מאוחר (שנה) לימודים תודה.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by Matankzr23,

עכשיו ה DELL 2007WFP הוא 2315 ש"ח על כל שקל שיורידו ירשמו הודעה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  20. התקציב 1500 ש"ח ~ אני צריך המלצה למסך LCD שיהיה מצויין הכי טוב שאפשר במחיר הזה למשחקים. ניגודיות גבוהה, צבעים נכונים וזמן תגובה נמוך. מסך 19". מה אתם אומרים על LG L1970HR? תודה. או שכדאי להישאר עם ה MAG 786PF שיש לי? CRT... כי הוא די טוב את האמת.

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  21. שלום לכולם, רכשתי את המסך apple cinema 27" (הוא עדיין לא ברשותי) אני עובד עם PC בעל כרטיס מסך GeForce 660ti האם צפויה לי בעיה בחיבור המסך ? הבנתי שהמסך מתחבר בחיבור mini Display Port ובכרטיס המסך שלי יש כניסה שנקראת Display Port (בלי mini), זה אומר שלא תיהיה התאמה? ואם לא, איזה מתאם אני צריך והיכן ניתן לרכוש? תודה!

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by Usagi,

שלום רב. אשמח לעצתכם. יש לי התלבטות בין שני המסכים הנ"ל, תקציב לא חשוב. מה שחשוב שהייעוד הוא לעבודות גרפיקה ועיבודי תמונה, סרטים וכמובן אינטרנט. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. עניין הדילמה הוא: ב-VP2030B הפאנל הוא: MVA עם גודל נקודה 0.255MM, זוית צפיה 170 מעלות וב-VP2130B הפאנל הוא: PVA עם גודל נקודה 0.27MM, זוית צפיה 178 מעלות שניהם ברזולוציה 1200X1600 אילו מבינהם הייתם בוחרים? חשוב לי איכות צבעים, נוחות עבודה עם המסך, שלא יהיו מריחות במשחקים (לא כבדים) ובסרטים. ושיהיה נוח לעבוד איתו בעיבוד תמונות בפוטושופ וכו'. המסך שאותו אני מחליפה הוא LG F900B. כתבתי פה פעם הודעה כבר, אם התלבטות אחרת. אבל החלטתי לשנס תקציב טוב לקבלת מסך טוב ושאני אהיה מרוצה ממנו. התלבטתי גם עם ה-DELL 2007…

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by pergola,

שימוש: סרטים ומשחקים בעיקר. בעבר זכור לי שהמסך הכי מומלץ במחיר הזה היה ה2443BW.. האם גם היום זה כך? או שהשתנה משהו?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  24. Started by The Ripper,

במסכי 20" הרזולוציה גבוהה מאד ביחס לגודל המסך - מהם הפתרונות לכך, מעבר להסתגלות לאותיות הקטנות. בwinXP אפשר להגדיל את האייקונים והטקסט בהגדרות -האם זה משפיע גם על התוכנות שמותכנות במחשב -נאמר אופיס, אדובי, בראוזר..?

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  25. איך המסכים של ASUS בכללי? הם נראים מצויין לפי מה שראיתי תודה לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים