עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. משיטוט מתיש בדפי הפורום עדיין לא הבנתי איזה מהמסכים עדיף: BENQ FP91GP LENOVO L192P ??? הBENQ גם זול בצורה משמעותית מהLENOVO המסך הוא לצרכי משחקים וגם לצרכים משרדיים(internet,office,execl( ושאלה נוספת: מאוד התרשמתי בחנות מהמסכי WIDE שראיתי. אבל מצד שני לא ראיתי אותם בפעולה בעבודה משרדית. אז מה עדיף? הבנתי שלמשחקים הWIDE עדיף אבל מה קורה בעבודה משרדית? אני לא מבין למה נאמר פה שבמקרים מסוימים זה פחות נוח?? נראה לי הגיוני שהמסך יותר רחב אז פחות צריך לגלול לצדדים לא???

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by orozer,

אז ככה נכנסתי לIQPC למסכי LCS ולDELL והנא מה שראיתי: מסך 20 אינצ' DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=254 ב2350 ואז ראיתי מסך LCD 22 אינצ' של DELL DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2093 ב2059 רציתי לדעת למה המסך 20' אינצ' שהוא פחות 2 אינצ' מהשני עולה 300 ש"ח יותר ומה אתם ממליצים? המסך ישמש למשחקים של גרפיקה כבדה עם הכרטיס של הג'יפורס החדש הדיירקאיקס 10... ד.א מה יותר מומלץ לדרישות שלי 19 20 או 22 אינצ'? תודה רבה נבוזר

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by AMIT223,

שלום לכולם. קנו לאחי את המסך ורציתי לדעת אין הוא בכללי ואם אפשר האם הוא מסוגל להציג HD ואם כן אז עד כמה? מכיוון שאני מתכנן להשתמש בו בתור מסך לאקס בוקס 360... אשמח לחוות דעת. המחיר ששולם עליו הוא 900 ש"ח ממכרז.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by omer1789,

מה דעתכם על המסך הזה? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=QS931BW_TUK רק 1080 שקל אבל ב36 תשלומים. האם זהו מסך טוב יחסית למחיר ולמתחרים שלו באותו מחיר? ומה אני צריך לקנות כדי לחבר את הממיר של YES למסך?, ואז לראות טלוויזיה דרך המחשב אשמח לקבלת עזרה, תודה וחופש נעים ושקט.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by fp581,

אז ככה הוא מאוד מרשים וגדול, המעמד שלו מסתובב 180 מעלות לכל כיוון (+- 10 מעלות) שזה מאוד נוח, ואפשר גם לכוון את הגובה של המסך. האיכות בצפיית הTV לא משו (אבל אני יוכל להיות יותר בטוח בהמשך כי זה מחובר עם כבלים לא משו שלא בדיוק מתאימים), הHD אני לא יכל להגיד לכם כי אני צריך לחקות למחשב החדש שלי (עד שבוע) אבל אני יכל להגיד לכם שחיברתי אותו לDVD וזה ניראה מאוד טוב אפשר לכוון את הכל דרך המסך (חוץ מרזולוציה), יש לו תכנותים עצמאיים שמתאימים לסוגי צפייה שונים (ממ אחד זה לסרטים אחד לספורט ואחד למראה טבעי) אפשר לחבר אליו 5 סוגים שונים של חיבורים (לצפייה) ובנוסף לזה יש לו כמה סוגי USB שונים (הגדול והקטן). אני יוסיף עוד מידע בהמשך (שיגיע המחשב החדש)

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  6. היי מה נשמע חברה? עוד שעה וחצי בדיוק אני זז לקנות מסך דק למחשב סוף סוף (אחרי שה-IIYAMA האגדי שירת אותי כמו שצריך). בתאכלס, אל תגידו לי מסכים אחרים, מה מבינהם עדיף? SONY X95F, זמן תגובה 8 http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=471978 VIEWSONIC VX922, זמן תגובה 2 LG L1970HR , זמן תגובה 2 למרות שהסוני עם זמן תגובה יותר נמוך, ראיתי בפורומים פה שאוהבים אותו........אבל ב100 שקל יותר אני יכול לקנות VS עם זמן תגובה 2... ?

7. אז ככה אני רוצה להיפטר מה טלויזיה שלי וגם מהמסך שלי הTV 21 inc Matez המסך lg flatron 750 עכשיו אחרי המחירה של המסכים האלו אני מניח שיהיה לי עוד 800 שקל.. מה שאומר שיש לי בערך 1700 שקל למסך LCD כמובן כמה שיותר גדול עדיף.. ואם אפשר גם משהו מניסיון אישי? מה אני צריך כדי לחבר למסך LCD הזה ממיר של יס?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by amitzig,

אני רוצה לקנות 4 מסכי מחשב חדשים לי ולאחים שלי ואני יכול להשיג הנחה על המסכים של Philips, אני רוצה מסכים 19 אינץ' רחבים אבל בגלל שאני לא כל כך מבין בנושא אני לא יודע איך Philips בתור יצרנית מסכים. מישהו יכול להגיד לי מניסיון\ידע אם המסכים שלהם טובים ואפשר לסמוך עליהם (מבחינת אחידות עם הפאנל וכל השטויות האלה) ושהמסכים לא יכאיבו בעיניים ויהיו בריחות אור וכל מיני שטויות? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 10.03.2008 בשעה 15:09:08 זה מאוד חשוב אני רוצה לתת אישור עוד היום כי כבר הזמנתי מחשב ואין לי מסך, תודה.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by roy_be,

שלום, לפני מספר חודשים קניתי את המסך הנ"ל ואני נהנה ממנו מאוד... חוץ מהעובדה שהייתי צריך להחליף חצי מחשב בגלל הרזולוציה... לפני מספק שבועות שמתי לב (ויכול להיות שזה תמיד היה אלא שפשוט לא הבחנתי בכך) שכשמדליקים את המסך בדקה הראשונה הוא טיפה מהבהב. כמדומני יש במסכים האלו נורת ניאון למעלה ולמטה. שאלתי היא - האם זה קורה גם אצלכם? האם זה בסדר או שאני צריך לשלוח לתיקון? ??? הדגם דרך אגב הוא האחרון שיצא... תודה

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by GVITZ123,

שלום. רציתי לשמוע מניסיונם של אחרים עם מסך DELL 2408WFP. לאחר כמה שעות עבודה עם המסך החדש הבחנתי בהבדלי צבע בין החלק העליון לתחתון. מעיין גרדיינט עדין מכחלחל לורדרד מלמעלה למטה. ככל שעבר הזמן הדבר הפך למטריד יותר ויותר. שום משחק עם כיווני המסך לא עזר. בחנות טענו שאי אפשר אפשר להחליף מוצר שיצא מהאריזה ושלחו אותי למעבדת היבואן (שלושה ימים אחרי הקניה). שם, לאחר 5 ימים הודיעו שהמסך יוחלף. כשבאתי לקחת את התחליף התברר לי שמדובר במסך מחודש (refurbished). סרבתי לקחת אותו (בגיבוי טלפוני של החנות). החנות פתחו מסך חדש אחר כדי להשוות, טענו שגם בו ניראה אותו אפקט וכניראה שככה זה. מעבדת היבואן טענה בהחלטיות שהחלפה במסך מחודש זאת האופציה היחידה. החנות טענה שהחלפה למסך עם אפקט זהה זאת ה…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by realistic,

הי, כמו שכתוב בכותרת, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך Asus 24" LCD MK241H 2ms 1:3000 FullHD כרגע אני מתלבט בינו לבין הsamsung T240. המחשב שלי מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. מעבד e8400, כ.מסך ATI radeon HD4870 1GB. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  12. גודל: 24' ויותר. מחיר: 1500 ש"ח עם גמישות קלה של 200 - 250 ש"ח לכל כיוון לשימוש: משחקים, וצפייה בסרטי HD. אז ככה שיתמוך בHD עם יציאות HD והכל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  13. אשמח להצעות כמו כן, ניתן להתפשר כך שגם פאנל TN הוא בגדר פשרה עדיפה על מחיר יקר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by ggg123,

קניתי מחשב חדש שהחיבורים בו הם: 1XHDMI 1XDVI 2XMini-DisplayPort אני רוצה לחבר מסך מחשב ומסך טלוויזיה. המסך טלוויזיה יכול להתחבר רק ב VGA. יש לי מתאים DVI-VGA כך שזה לא בעיה לחבר ל DVI במחשב. הבעיה עם המסך מחשב. אין לי HDMI במסך (רק VGA ו DVI) אז איך לחבר אותו?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by unwiZz,

שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות מסך מחשב LG בגודל 34 אינץ' בעקבות ביקורות שקראתי באינטרנט. ואני שם לב שיש 3 גירסאות עיקריות: ה34WN650-W, הGL750-B, והWN80C-B, כאשר בין שלושתם יש הבדלי מחיר משמעותיים: ה-650 ב-1600~ ה-750 ב-2500~ ה-80 ב-3500~ אני במקצועי מתכנת, אבל גם פה ושם אני גם נהנה לשחק במשחקים, ואני מחפש מסך שיהיה הכי טוב בVALUE PER MONEY בעיקר. כמובן שאני נוטה ל650. מה ההבדלים המשמעותיים בין הגרסאות? והאם כדאי לי ללכת באמת על ה650? תודה מראש!

16. Started by NeptuneMB,

שלום רב, רכשתי את המסך הזה בכ 1000 שח'. הייתי מעוניין לדעת פרטים עליו, האם הוא מומלץ / איכותי למשחקים + ראיית סרטים (שאלו הם 70% מהשימושים) ? אם לא , ויש מסכים עם מחירים זהים של 22' באותו מחיר יותר איכותיים ? (עד 1000 שח'). תודה, מוטי.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  17. אני צריך שולחן כתיבה, אבל אין לי מקום בחדר. לכן חשבתי להשתמש בשולחן המחשב גם לצורכי כתיבה. כדי שהיה לי מקום יש לי 2 אפשרויות: -לקנות מסך דק גדול ולתלות אותו על הקיר מאחורי השולחן (ואז הוא היה רחוק ממה שאני רגיל). -לקנות מסך קטן יותר וזרוע שתתחבר לקיר, וכל פעם שאני במחשב להזיז את המסך אלי (שזה בערך 3 פעמים ביום) האם זה שהמסך רחוק (כמטר) ואני צריך לקום בשביל להתקרב קרוב זה מפריע? האם היה לי נוח להזיז את הזרוע של המסך 3 פעמים ביום? מה לדעתכם עדיף? ואני צריך המלצה על כל אופציה - התקציב הוא עד 1500. השימושים - הכל, עם דגש על משחקים.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  18. Started by RV25,

אני מחפש לקנות מסך רחב 20" וראיתי שבהרבה חנויות גדולות עכשיו מוכרים את המסך הזה ב-800 ש"ח. חיפשתי חוו"ד עליו ברשת ולא מצאתי. ניגודיות מרשימה של 1:50,000, זמן תגובה 2ms ורזולוציה 1600X900. מישהו מכיר? ממליץ/לא ממליץ? אם לא איזה מסך 20" אחר שווה לקנות? אני נעול על הגודל הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  19. שלום, אני מחפש מסך LCD לאינטרנט וסרטים, עד 550-600 ש״ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב שמיעוד בעיקר לעבודה משרדית התקציב שלי הוא 500-550 ש"ח המליצו לי על המסך הזה : http://www.tms.co.il/product/10228 מה אתם אומרים עליו ? איזה מסך כדאי לקנות ?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  21. שלום. החלפתי מסכי מחשב. עברתי מה DELL U2410 המעולה (IPS), למסך זול יותר, אבל גדול יותר - HP 2711x ממש לפני שעה חיברתי את המסך, ואני משתמש בו כעת. משהו מוזר קורה לי אבל. בכל כמה שניות, המסך (יותר נכון - הכתב, או הפונטים, או החלקים במסך שזה בולט בהם) עובר מעין "גרעון" (התמונה לא חלקה, אלא נראית מגורענת [הלוואי והייתה לי מילה טובה יותר]), ומיידית חוזר לעצמו. התופעה חוזרת על עצמה. יתרה מכך, זה גם קורה כאשר אני למשל מזיז טאב של הדפדפן לאורך המסך, ואז אני שם לב שהכתב הופך להיות מגורען. האם התופעה מוכרת? אני מפספס משהו? תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  22. אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך מחשב ומסך מחשב/טלויזיה. רצוי שהמסך מחשב יהיה בעל זמן תגובה 2MS ורזולוציה וניגודיות כמה שיותר גבוהים. מסך טלוזיה מחשב אין כל כך חשיבות אבל שיהיה כמה שיותר טוב. המסך מיועד בעיקר למשחקים וסרטים בין היתר. תודה.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by or1020,

אני מעוניין בקניית מסך 24" ואיני יודע כיצד לבחור. בהודעות אחרות ששואלים נשלחו להביט בסטיקים. מה זה והיכן אמצא אותם? אשמח לקישורים....

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  24. היי, יש לי קריטריון שלא מתחשבים בו כל כך (במקומות שבהם בדקתי) והוא צבע המסך. חשוב לי למצוא מסך טוב, אבל חשוב לי לא פחות שצבעו החיצוני יהיה לבן (או בז'/קרם/אפור) העיקר לא שחור. אתם יכולים לעזור לי בנקודה הזו? כי אני רואה המלצות למסכים מצויינים, אלא שכולם בצבע שחור! וכאשר אני מחפש באתרים של חנויות התייחסות כלשהי לצבע הדגמים, אין התייחסות כלל. והתמונות להמחשה הן רובן ככולן של מסכים שחורים. אז אני יודע שהקריטריון שלי קצת שונה מהרגיל, אבל זה חשוב לי. (כמובן בנוסף לפרטים טכניים שהמסך יהיה איכותי ומומלץ). תודה רבה רבה :-)

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by n_aviv1,

ראיתי שאתם מדברים על פאנל של מסכי LCD וLED אבל אני לא מבין מה זה בעצם הפאנל הזה? מה התפקיד שלו? ומה ההבדל בין פאנל אחד לאחר?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים