מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מה אאתם אומרים על המסך 190V6FB אני פשוט מחפש מסך זול בגודל 19' ונראה לי שזה הכי נורמלי שאפשר לקנות אבל אם יש לכם איזו הצעה אחת אני אודה לכם מאוד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19 רגיל למחשב חדש ה971P הוא לא אופצייה כי הוא מעל התקציב שלי ואני רוצה שהמסך יהיה שחור באמת שאין לי שום העדפות/דעות קדומות. עדיף שלא יהיו במסך רמקולים בגלל המקום וכי אין לי צורך, קונה רמקולים בנפרד. רשמתי בכותרת את מה שנראה לי כמתמודדים העיקריים (קראתי קצת אחורה בפורום ואלה השמות שצצו) אבל אם יש משהו אחר אז בכיף. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הBF932 ל943BM והאם זה שווה את ההפרש במחיר של 250 שקל אני לא רוצה להעלות למסכי 22. 22 זה גדול מדי לשולחן שאני שם בו את המסך ואין לי צורך במסך כזה גדול (מה גם שהכרטיס מסך שלי פשוט לא ימוד בעומס...)
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא המלצות על אחד, יש מישהו שמכיר אחד מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מחפש תחליף למסך ה 19 CRT שלי שנראה כי איבד פוקוס... יעוד המסך הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים. האם יש סיבה לקנות מסך בגודל מעל 20 אינצ'? איזו רזולוציה צריך לחפש? אני לא רוצה לקנות משהו שאצטרך בשבילו כרטיס מסך חזק ואז לעלות בספק ולעלות בקירור ולעלות.... מתעתד לקנות מחשב חדש, כנראה מעבד AMD 245 או 435 וחשבתי על כרטיס 4770\5670, לא יותר... מבחינת גודל, ה 19 סביר, האם יש סיבה לעלות? האם הגיוני לקנות מסך 22 ובמשחקים לשחק על רזולוציה נמוכה מהמקסימום שלו? האם מסכי ASUS או BENQ טובים? האם יש דגמים שיש להמנע מהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
מה אתם אומרים לפי הנתונים הוא טוב יש לו 2 ms וניגודיות 1:2000 מישהו פה קנה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
- Viewsonic VP930 - LG LCD 20 L204WT - ?CMV 221D 22 אני יודע שה VS הכי איכותי אך הגודל של ה - CMV בהחלט מפתה .. וגם ההתפשרות בין גודל לאיכות [ה - LG] שהוא גם WS שמפתה לנסות ... המטרות הן בעיקר משחקים וסרטים. מאוד חשוב לי איכות התמונה ... שתהייה בת-****, כמובן גם קצב ריענון חשוב למשחקים ... כמו כן, יחס ניגודיות וכאמור, גודל בהחלט מפתה !! * מחיר לא לוקח תפקיד כי ההפרשים לא בשמיים וחשוב לי להיות סגור על מה שמתאים . קיצר, אני בדילמה רצינית, אשמח לחוות דעת על המסכים הנ"ל, המלצות, השוואות וכל תגובה תתקבל בשמחה ! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חברים יש לי שאלה... איך אני יכול לחבר 2 צגים אחד מסך מחשב (בחיבור DVI) ואחד מסך טלוויזיה (בחיבור VGA) לאותו מחשב?? נ.ב. הצלחתי לחבר את שניהם למחשב והצלחתי להגיע למצב ששניהם מראים לי אותו דבר אבל בגלל ההבדלים ברזולוציות של הצגים, הטלוויזיה מראה לי בפורמט של 16:9 והמחשב בפורמט של 4:3, ככה שבקיצור השאלה העיקרתי שלי איך אני עושה ששניהם יראו לי ברזולוציית 16:9 את אותו הדבר בלי בעיות????
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
תעזרו לי הלך לי המסך הישן ואני צריך לקנות דחוף מסך אם יש לכם המלצות נוספות בכיף אני צריך את המסך גם לסרטים ומשחקים למי יש את החדות הכי טובה? תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
המליצו לי על שני אלה: מסך מחשב Philips 220E1SB LCD פיליפס או מסך מחשב Philips 220CW9FB LCD פיליפס אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם או לקבל המלצות אחרות - עד 1200 ש"ח בערך תודה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל עצה לגבי מסך שיראה סרטים HD וגם סרטים רגילים. שיהיה באיכות טובה, חד, צבעים חזקים. אני גם הולך לשחק בCrysis... כמובן שגם לטקסטים.. שיהיה פיצ'רים.. נגיד אם אני משחק במשחק שלא תומך מסך רחב.. בנתיים חשבתי על ה LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 או על ה Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו נתקל בבעיות עם התוכנות MAGIC TUNE ו- NAURAL COLOR של SAMSUNG? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שיהיה מעולה למשחקים אך גם יהיה טוב מאוד בסרטים. תקציב עד 2000 ש"ח. בבקשה תמליצו. תודה לכל העונים!!! נ.ב: שכחתי להוסיף שאני רוצה שהמסך יהיה של SAMSUNG.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
משיטוט מתיש בדפי הפורום עדיין לא הבנתי איזה מהמסכים עדיף: BENQ FP91GP LENOVO L192P ??? הBENQ גם זול בצורה משמעותית מהLENOVO המסך הוא לצרכי משחקים וגם לצרכים משרדיים(internet,office,execl( ושאלה נוספת: מאוד התרשמתי בחנות מהמסכי WIDE שראיתי. אבל מצד שני לא ראיתי אותם בפעולה בעבודה משרדית. אז מה עדיף? הבנתי שלמשחקים הWIDE עדיף אבל מה קורה בעבודה משרדית? אני לא מבין למה נאמר פה שבמקרים מסוימים זה פחות נוח?? נראה לי הגיוני שהמסך יותר רחב אז פחות צריך לגלול לצדדים לא???
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את המסך 2007FP, וכשאני מפנה קצת את הראש שלי ברקע שחור\אפל המסך הופך לסגול\סגלגל. אני יודע שככה זה הפאנל, אבל שמעתי על אנשים שעשו כיול למסך, וכך הפחיתו את התופעה אבל הורידו את הנגדיות. בכל מקרה, אני רוצה לעשות גם כך, אשמח אם מישהו יוכל לתת את ההגדרות שלו ב2007WFP\2007FP שהורידו את בעיית הסגולויות. בתודה רבה, אור כהן
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על טלויזיה זו בגודל 42 אינץ' או לתת ביקורת, זו חברה אלמונית אך הפאנל תוצרת LG
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת איפה הכי טוב למקם את המסך. המיקום הכי טוב אצלי מבחינת המיקום בחדר זה בצד שמאל של החלון, נטוי לכיוון הראש, שלי, ככה שאני לא יושב ישר, הכיסא וכל הגוף מסובב כלפי צד שמאל.. שמתי אותו עכשיו מולי, ויוצא שהחלון נמצא המאחוריו. רציתי לדעת, האם זה מזיק בצורה כלשהי למסך או לעיניים? [אור מאחורי המסך שאני בוהה בו..]
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מחפש מסך איכותי לטלויזיה / ומחשב ... אבל שיתמוך בכול הרזלוציות ולא יעשה לי no signal חחח מרחק צפייה מטר וחצי ...תקציב .. 1500 ש"ח תודה רבה אנשים
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
התחדשתי במסך 2243bw אבל כשאני מחבר אותו בכבל dvi אני לא מקבל תמונה, למרות שהמסך מזהה שהוא מקבל אות דיגיטלי. אחרי הדלקה המסך נכנס למצב המתנה ואם אני מנתק את הכבל אני מקבל הודעה שהכבל הדיגיטלי מנותק. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9800 xt בן 5 שנים ועד עכשיו לא השתמשתי ביציאה הדיגיטלית שלו (היה לי מסך crt ישן). בחיבור האנאלוגי הכל בסדר. הבעיה אולי בכרטיס? מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני רואה בו סרטים ומשחקים באיכות טובה מאוד ... אבל טקסט וכל שאר הדברים אני רואה מטושטש ורק אני מצליח לקרוא בו כולם אומרים שזה מטורף שאני לא זורק את המסך אני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעיה? כי זה לא שבהכל אני רואה מעפן.. נראה לי שזה לא פיקסלים שרופים כי בדקתי ולא מצאתי אולי לא בדקתי טוב? מה עושים תעזרו לי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1257 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 727 ש"ח זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 1500 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire X1950XT 256MB GDDR3 PCI- 1646 ש"ח צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK 200 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 443 ש"ח ספק: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support 434 ש"ח מארז: Thermaltake Soprano Black 439 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Low Noise 155 ש"ח * המסך הוא בשביל משחקים בעיקר. אני מעדיף 20'' כי ככה אני אוכל לעבוד ברזולוציות יותר גבוהות…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות מסך מחשב LG בגודל 34 אינץ' בעקבות ביקורות שקראתי באינטרנט. ואני שם לב שיש 3 גירסאות עיקריות: ה34WN650-W, הGL750-B, והWN80C-B, כאשר בין שלושתם יש הבדלי מחיר משמעותיים: ה-650 ב-1600~ ה-750 ב-2500~ ה-80 ב-3500~ אני במקצועי מתכנת, אבל גם פה ושם אני גם נהנה לשחק במשחקים, ואני מחפש מסך שיהיה הכי טוב בVALUE PER MONEY בעיקר. כמובן שאני נוטה ל650. מה ההבדלים המשמעותיים בין הגרסאות? והאם כדאי לי ללכת באמת על ה650? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
לא רציתי להידחף לדיון שפתחו פה שנושא את הכותרת הזאת, אז פתחתי אחד משלי. לפני כמה חודשים התייעצתי פה לגבי רכישת מסך בתקציב של 2-2.5K, השימוש שלי הוא פחות למשחקים ויותר לצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות) ולעבודה בפוטושופ (אני צלם חובב ועובד הרבה מאוד על עריכות) וכמובן לכתיבת מסמכים, אינטרנט וכו' , בפעם הקודמת המליצו לי על הDELL 2007WFP, רציתי לדעת אם יש כיום מסך יותר ממולץ ממנו בתקציב הזה?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ה931BF יוצא לי קצת יותר יקר מהLG, מה בכל זאת עדיף?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp W2252TQ LG
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-