מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני כבר למעלה מחודש מתלבט לגבי מסך, שואל שאלות דן איתכם על סוגי מסכים מ DELL המפורסם כאן ו VS והאחרון חביב EIZO נאשרתי בהתלבטות בין ה VS 930 לבין הEIZO { אני לא שואל את ההבדלים בינהם כי כבר אני יודע זה נשאל המון כאן } שאלתי היא ממש פשוטה אבל אני לא מצליח למצוא הסבר להבדלים בין מסכי ה EIZO השונים : EIZO LCD 19 Flexscan S1931SH EIZO LCD 19 Flexscan S1931H EIZO LCD 19 Flexscan S1931A EIZO LCD 19 Flexscan S1931SA ההבדל כאן הוא רק בסיומת H , SH , A, SA והבדל במחיר של 50 ש"ח הצלחתי להבין שההבדל בין ה S ללא ה S היא שוני הרגל שמחזיקה את המחשב אבל מה ההבדל בין ה H ל A ומה יותר מומלץ ? והאם משהוא מכיר את השירות של היבואן { חלק חשוב מרכישת מכשיר אלקטרוני } ? ושוב ת…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו נתקל בבעיות עם התוכנות MAGIC TUNE ו- NAURAL COLOR של SAMSUNG? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איך המסך הזה: Asus MK241H מחכה להמלצות
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איך ניתן לבדוק את הפרמטרים של מסך כפי שהוא מגיע מהמפעל (ללא פרופיל צבע)? כיצד אתרי הבדיקות בודקים את דיוק הצבעים, הגאמה, רמת הבהירות וטמפרטורת הצבע? הרי אם משתמשים בתוכנה של המכייל הוא בונה פרופיל ואז מספק מדידות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב שמיעוד בעיקר לעבודה משרדית התקציב שלי הוא 500-550 ש"ח המליצו לי על המסך הזה : http://www.tms.co.il/product/10228 מה אתם אומרים עליו ? איזה מסך כדאי לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המסך AL1917AS Acer והוא לא נמכר עם DVI. אפשר לקנות כבל DVI בנפרד שיתחבר למסך (הכרטיס שלי תומך DVI). תודה, בבקשה תשובות מהירות.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
זה הדגם המלא LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black ומה זה אומר 16MS בין שחור ללבן ו6MS בין אפור לאפור? זה טוב? רע? לא משו?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, הייתי רוצה להתייעץ עמכם באשר לרכישת מסך מחשב חדש. ברשותי מסך CRT , שלאחר שבע שנות שימוש החל להראות סימני עייפות. חשבתי להחליפו במסך אחר, מסוג LCD, אך מאחר והתקציב מוגבל, לכד את תשומת ליבי מסך של פיליפס שנמכר באתר אולסייל ומאפשר תנאי תשלום נוחים של 36 תשלומים בעבורו. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=18727782&type=2&product=1&= המסך הינו הינו 20 אינץ רחב, וכראנה והפאנל איכותי יותר מ TN. האם משיהו שרכש את המסך יכול לחוות עליו דעה? האם מישהו יודע מהי מדיניות הפיקסלים של חברת איסטרניקס, המשווקת את המסך ? האם זהו אותו מסך שנמכר לפני זמן מה, ללא רגלית ונכתב כאן הבפורום על ריבוי הפיקסליפ השרופים שבו ? ושאלה אחרונה, במחשב …
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מסך LCD לפחות 19'' עד 1200 ש"ח. בבקשה לצרף לינקים למסכים...
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי את 2 המסכים בבית , תאחלס לא מוכן להיפרד מה VIEWSONIC שלי , אבל חיברתי את שניהם עכשיו ב DUAL אחד מול השני , לצערי אני רואה בLG יותר טוב על אף שהוא מחובר ב VGA (אין לו חיבור DVI) וה VIEWSONIC מחובר בDVI. אולי בגלל הקונטרסט שיש ל LG 1:2000 ולVIEWSONIC יש רק 1:800 ? אבל אלו דינמיים ונתונים יבשים לא חשבתי שתאחלס יהיה כזה הבדל. הLG צבעים חיים יותר לא יודע איך להסביר את זה , במשחקים בסרטים באינטרנט בכל דבר. מה אתם ממליצים לעשות? ותודה.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
התקציב 1500 ש"ח ~ אני צריך המלצה למסך LCD שיהיה מצויין הכי טוב שאפשר במחיר הזה למשחקים. ניגודיות גבוהה, צבעים נכונים וזמן תגובה נמוך. מסך 19". מה אתם אומרים על LG L1970HR? תודה. או שכדאי להישאר עם ה MAG 786PF שיש לי? CRT... כי הוא די טוב את האמת.
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קניתי היום T190P בסרטים באיכות DVDRIP רואים גרוע ומפוקסל במסך הקודם שלי שהיה 15" ראו את אתם סרטים (אותם קבצים גם) ממש טוב איך אני משנה את הרזולוציה בנגן MEDIA PLAYER CLASSIC? ולהתקין דרייבים של המסך יעזרו? איך מתקינים עם הדיסק? BTW, הכרטיס מסך שלי הוא 9500GT 512MB
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
תקראו: מקור: http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&view=by_date_ascending&message.id=91284#M91284 תקראו גם את הכתבה כאן: http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/12.htm#dell_a01 יש סיכויי שהעדכון ישפר עוד דברים (בנוסף ל sharpness, power save recovery ,input lag).. (זה לפי דברי קריס מDFC). כמובן שההגדרות ישתנו.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
היי יש כיום במסכי LCD אפשרות לחיבור HDMI השאלה אם אני מחבר מן הכרטיס מסך לHDMI במקום לDVI האם ארגיש איזה שהם הבדלים? מבחינת מהירות תגובה? איכות תצוגה? זמן אינטרפולציה נמוך יותר? וכו'?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ה931BF יוצא לי קצת יותר יקר מהLG, מה בכל זאת עדיף?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי מסך 24" של סמסונג T240 והכרטיס מסך שבמפרט ויש לו 2 יציאות DVI ולמסך יש DVI וHDMI ויש לי כונברטר מDVI ל-HDMI השאלה היא כזאת האם עדיף לחבר HD ל-HD עם הכונברטר או DVI ל-DVI ישר...
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=QS931BW_TUK רק 1080 שקל אבל ב36 תשלומים. האם זהו מסך טוב יחסית למחיר ולמתחרים שלו באותו מחיר? ומה אני צריך לקנות כדי לחבר את הממיר של YES למסך?, ואז לראות טלוויזיה דרך המחשב אשמח לקבלת עזרה, תודה וחופש נעים ושקט.
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יצא לפני כחודש מסך חדש מבית לנובו במחיר דיי ריאלי ואפילו זול! אין עליו עדיין שום ביקורות ברשת. המסך עוד לא מופץ בארץ אך יופץ בקרוב (ויש לי גם דרך לקנות אותו) לפי ידעתי המסכים של IBM היו בעצם עם מערכת פנימית של SONY. יש לכם מושג מה במסכים החדשים של LENOVO? האם נראה לכם מומלץ המסך הזה? לעריכה גראפית של תמונות ושימוש המסך כטלויזיה. http://www.engadget.com/2006/11/21/lenovos-22-inch-d221-widescreen-lcd-welcome-to-the-club/ אפשר לדעת אולי לפי ה: Compliant Standards Compliant Standards Plug and Play, FCC Class B certified, CE, MPR II, CSA, UL, TUV, BSMI, VCCI Class B ITE, GOST, DDC-2B, DEMKO, EPA Energy Star, FIMKO, IEC950, ISO 13406-2, MPR III, NEMKO, NOM, SASO, SEMKO, TCO '99…
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22 " עכשיו יש לי כמה אפשרויות או הסמסונג 226 הDELL 228 או את הASUS VW222U אותו אני יכול להשיג גם בהנחה (200-300 שקל). מה כדאי לי? להשקיע עוד כסף בשביל הדל/סמסונג או ללכת על האסוס? האם יש הבדל כזה משמעותי ביניהם? אשמח להמלצות, תודה.
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי קצת על מסכים אבל אני קצת מבולבל.... יש לי מסך CRT עתיק 21"... אני רוצה לקנות מסך שטוח איכותי, אני כל היום מול המחשב - עבודה משרדית רבה, סרטים, ומשחקים. אני יכול להשקיע כ-1000 ש"ח, אבל הייתי מעדיף לחסוך כמה שיותר ולקנות מסך שבאמת מצדיק את המחיר. אשמח להמלצות ואם יש מסכים טובים בהרבה פחות מ-1000 שעדיין טובים כמעט כמו מסך ב-1000 אז ממש אשמח לשמוע... דבר אחד חשוב לציין - יש לי מחשב יחסית טוב ( WINTEC AMPX 4GB (2 x 2GB) DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit + Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor + ASRock P43Twins1600 ATX Intel Motherboard + MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC Video Card ) ועד היום הייתי משחק במשחק…
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי טלויזיה שפורפרת ומסף lcd 17 אינט למחשב ...וזה תופס לי מלא מקום אני רוצה לאחד את העיניין... מה ההמלצות שלכם לטלוויזית lcd בגדלים בין 21-25 אינט' שתתאים גם למשב וגם לראות בזה טלויזיה???
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
שלום. ראיתי בחנות את המעמד של המסך DELL 2209WA ויש לי מספר שאלות: 1. כאשר המעמד היה מופרד מהמסך עצמו, רציתי לבדוק איך המעמד עולה ויורד (שינוי הגובה של המסך) וכאר דחפתי את המעמד למטה הוא עלה מיד למעלה ולא נשאר "תקוע" איפה ששמתי אותו, זה בסדר? זה לא אמור להישאר איפה שדחפת אותו? למה זה קופץ למעלה? 2. האם החלק שמחברים אליך את המסך למעמד (מעין מלבן כזה) צריך להיות ישר או באלכסון כלפי מעלה? כי מעמד שבחנות החלק הזה היה באלכסון כלפי מעלה ואי אפשר היה לגרום לו להיות ישר. זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
איך המסך הזה לחבר שלי ואין עוד תקציב התקציב הוא עד 1000 ואין אפשרות לגלוש איך המסך הזה יחסית לתקציב חבר שלי לא משחק וכאלה הוא בעיקר באינטרנט וסירטונים וסרטים איך המסך הזה? ועוד שאלה האם זה מגיעה עם קבל dvi? שיט טעות שלי הייתי עייף ששלחתי את ההודעה אז שכחתי לשים את הלינק מצטער הנה וסליחה http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1DEBLM9J.L2T72 תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
כשאני גולש/משחק אני יושב במרחק של 75-80 ס"מ, וכשאני רואה סרטים אני יושב במרחק של 110 ס"מ. זה מספיק?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-