עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Cavalier,

אני מחפש מסך גיימינג בטווחים של 700-800 רצוי מKSP, משהו עם 144 הרץ, וכמובן איכות תמונה גבוהה יחובר לכרטיס 2070OC

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by ronif,

שלום למומחי הפורום לאחר התלבטות רבה ( גם כאן בפורום ) אני לקראת רכישה של המסף הנ"ל. אמור לשמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בתמונות וסרטים. רציתי לקבל אישור סופי שאכן המסך איכותי ולא אמור לצאת בקרוב דגם של DELL או חברה אחרת ואולי כדאי להמתין עם הרכישה. בנוסף, אשמח לחוות דעת לגבי החנות הרצ"ב : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19032 מה כוונתם ב - "דגם החדש" ?

3. האם גודל נקודה קטן במסכי LCD אומר שפחות נוח לקרוא טקסט? והאם גודל נקודה גדול אומר שיותר נוח? במסכים כמו 19 יש גודל של 0.29 במסכי 24 יש 0.27 במסכי 30 יש 0.25 במסכי 26 יש 0.288 במסכי 27-28 יש 0.30 וכו' אני מדבר כמובן על רזולציה אמיתית טבעית ומלאה (לדוגמא מסך 17 ב1280על 1024, מסך 24 ב1920 על 1200 וכו') מנסיונכם האישי, מה נותן נוחות קריאת טקסט טובה יותר? כי הרבה פעמים יש ויכוח לגבי זה ומעניין אותי דעה ותשובה יותר מקצועית. אני שמתי לב אצלי שלפעמים במסכים עם גודל נקודה גדול יותר, הטקסט אומנם גדול יותר, אך פחות ברור, ולכן קשה לי להגיע למסקנה נחרצת היכן יותר נוח לקרוא.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  4. Started by Monopoly,

חשבתי על Samsung 940BW או LG L194WT או שבכלל לא כדאי לי מסך רחב? העדפתי מסך רחב בעיקר בגלל שזה יותר מתאים לי מבחינת מקום.. יש לי קצת בעיה עם הגובה של המסך אבל אני אוכל להסתדר גם עם 19" רגיל

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by Rhx,

ה931BF יוצא לי קצת יותר יקר מהLG, מה בכל זאת עדיף?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by davidreznic,

מצורפות שת תמנות שצולמו כשהמסך הציג COLOR SPECTRUM בתוכנה CHECKEMON. תמונה אחת היא של DELL 2007WFP ותמונה שניה היא של DELL 2009W. אתם יכולים לזהות איזו תמונה שיכת לאיזה מסך? *את התמונה של ה 2009W לא ערכתי, רק כיווצתי ל 1024*768. את התמונה של ה 2007WFP מצאתי באינטרנט אבל לדעתי גם היא ללא עריכה

7. Started by asaf_azar,

השימושים יהיו למשחקים וסרטים. אני עומד לקנות מנועה מחשבים,איך השירות והאיכות? וגם האם יש להם את הגירסא 05 של המסך? יש מסך יותר טוב במחיר הזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by tamir245,

שלום רב. אני בדיוק מתעניין במסך חדש למחשב שלי,וחוץ מזה בעתיד תתבצע קניית מערכת חדשה אז אין משמעות כ"כ לכ.מסך שקיים כרגע. בדיוק שמתי לב שה2408 התחיל להגיע לארץ ביבוא סדיר לפנדה. ההבדל בינו ל2407 במחיר הוא כ-500 שקל. האם תכל'ס יש סיבה להשקיע 500 שקל יותר ב2408,איזשהם איכויות מדהימות(לגבי תוספת הHDMI שקיימת אצלו,אמרו שדווקא רואים פחות טוב דרך יציאה זו מהDVI) או משהו בסגנון ולוותר על ה2407(בהנחה שהוא קיים במלאי בפנדה היות שכבר די הפסיקו ליצרו)? תודה.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by הסולידי,

אודה על קבלת הרזולוציה המתאימה ביותר למסך זה

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  10. שלום לכולם אני נאלץ לקנות מסך חדש לאחר שהנוכחי שלי הלך לעולמו. השימושים הם סרטים,משחקים ומולטימדיה. אני רוצה מסך 24" טוב ולאורך זמן. לאחר עיון בפורום אלה המסכים מהזול ליקר: SAMSUNG SYNCMASTER 24" T240 PHILIPS 24" 240BW8EB HP 24" W2408H DELL 24" 2408WFP על מה הייתם הולכים ומה קונים? האם משהו התנסה עם כל אחד מהמסכים האלה? אודה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  11. האם ניתן להפוך את מסך המחשב לטלויזיה ולחבר אליו כרטיס טלוויזה חיצוני ולחבר אליו את הממיר של יס או הוט הישנים ללא החיבור ש ל ה hdmi וכול זאת שיהיה ניתן לצפות ללא שהמחשב דולק , או שצריך חיבור hdmi? -להזכירכם למסך יש רק חיבור dvi ו vga או שמישהו יגיד לי כיצד עושים זאת איזה כרטיס צריך בשביל זה , ואיזה חיבורים אמורים להיות במסך בכדי להפוך אותו לטלוויזיה.... תודה לכול העוזרים מראש....!

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  12. Started by yakirg,

צריך מסך 22" בעיקר לגיימינג וגם קצת לסרטים, התקציב הוא 1500 +- מה המומלצים ?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  13. שלום לכולם.. יש ברשותי כבר ארבעה חודשים מסך מדגם SAMSUNNG T220 ואני מאוד מרוצה ממנו. כעת יש באפשרותי להחליף ללא תשלום לT220P חדש.. האם העניין כדאי לי.. חיפשתי בגוגל ובפורומים והמסקנה היחידה שניתן להגיע אליה מהחיפוש היא שהמפרט הטכני הקשור לניגודיות ולזמן התגובה אינו משמעותי וסביר שלא יראה לעין. בעניין הרזולוציה לא מצאתי תשובה חד משמעית.. על הT220P אמרו +יראו סרטי FULLHD באיכות טובה יותר +יהייה חד יותר -ידרוש יותר ביצועים מהכרטיס מסך -יצור בעייה של גודל של גופנים וסמלים. מצד שני אמרו שהגופנים ניתנים לשינוי אם תהייה בעייה איתם שאפש להגדיר רזולוציה אחרת כאשר מריצים משחקים. יש גם שאמרו שליצור רזולוציה כזאת גבוהה במסך כזה קטן יחסית היא המצאה שלא משפיעה בכלל האיכות. בשורה התחתונ…

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  14. לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול,תעבירו במידת הצורך. יש לי מסך 2253BW ויש משחק אין בו את הרזולוציה הטבעית של המסך אלה אני יכול לשחק שמה על 1024X768 אז המסך נהיה 4:3 וככה אני רואה את המשחק אתמול יצא לי להיות אצל חבר וראיתי שיש לו מסך 22 של מאג. במשחק הרזולוציה שיש לו בהגדרות זה 1024X768,אך הוא רואה על כל המסך את המשחק. ניסיתי כמה דברים ולא הלך לי לראות את המשחק על כל המסך. מקווה שהבנתם, תודה.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  15. היי מה נשמע חברה? עוד שעה וחצי בדיוק אני זז לקנות מסך דק למחשב סוף סוף (אחרי שה-IIYAMA האגדי שירת אותי כמו שצריך). בתאכלס, אל תגידו לי מסכים אחרים, מה מבינהם עדיף? SONY X95F, זמן תגובה 8 http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=471978 VIEWSONIC VX922, זמן תגובה 2 LG L1970HR , זמן תגובה 2 למרות שהסוני עם זמן תגובה יותר נמוך, ראיתי בפורומים פה שאוהבים אותו........אבל ב100 שקל יותר אני יכול לקנות VS עם זמן תגובה 2... ?

16. האם זה קשור לאכות המסך? אז לא ממש כדאי לקחת את ה 22 מ KSP ראיתי מסכים פשוטים שכבר שנים בלי פיקסל שרוף

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום !!!! אבקש את חוות דעתכם על המסך טלויזיה הנ"ל כתחנת מולטימדיה בשימוש גם למחשב וגם לפלי סטישן 2 http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-TV&DB189989=190025&DB4091=4093&DB26931=941454 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  18. Started by pudimy,

מישהו יכול להמליץ על טלויזיה זו בגודל 42 אינץ' או לתת ביקורת, זו חברה אלמונית אך הפאנל תוצרת LG

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by QQQ,

רציתי להיפטר מה21" CRT שיש לי בחדר ולהשתמש במסך מחשב במקום ולחבר ממיר HD. בעיקרון אני יכול להשתמש בVGA של המסך בשביל המחשב ובDVI להשתמש במתאם DVI-D - HDMI בשביל הממיר (למזלי יש בפורט DVI ב2253BW תמיכה בHDCP). האם יש דרך לחבר את הרמקולים של המחשב גם לממיר HD (שיהיו מחוברים בו זמנית) מה לגבי שליטה דרך המסך באיזה פורט להשתמש (אם גם המחשב מחובר בVGA וגם ההמיר בDVI) מה צריך לקנות בשביל לארגן את כל זה חוץ מכבל DVI-D to HDMI? והאם זה בכלל אפשרי/יעבוד? תודה

20. Started by A7X,

היי חברים.. יש לי קונסולת PS3 חדשה,ויש לי גם מחשב...אני צריך מסך שיתאים לקונסולה ולמחשב ביחד.. אני חיפשתי ומצאתי ת מסך הזה: ‎P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI Component WideScreen Black +Remote האם אתם ממליצים לי?????

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  21. Started by benjo_s,

היי 1.מחפש מסך מחשב רחב 20": שימושים - גרפיקה אינטרנט ופיתוח הכוללת יישיבה ממושכת מול המחשב - משחקים ,אם בכלל , לא יותר משעתיים שבועיות.. מחיר - בסביבות 2000 ש"ח. כרטיס מסך נוכחי - NVidia 7300 2.ואני יקדים שאלה לתשובה , היכן ניתן לראות את ה 2007wfp באזור רמת גן ? תודה.

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  22. כקצת קצת צהבהב, ועל רקע שחור כקצת יותר בהיר. האם המסך תקול?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by AlterEgo,

איזה מבין השניים טוב יותר? אני מתעסק בגיימינג ובסרטים בעיקר... זו המטרה העיקרית... אני חשוב ש931 חדש יותר.. ומבחינת מפרט, הוא גם יותר טוב.. 2ms מול 4ms 1:2000 (1:700) מול 1:500 אבל בפועל, איזה מהם יותר טוב? ובמה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  24. מה אתם אומרים ? מה עדיף ? , ואם יש משהו אחר תמליצו

• 4 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים