עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gluz,

שלום, רציתי לקבל המלצה למסך מחשב LCD בין 800 ל 1200 ש"ח טוב. אבא שלי מבוגר כך שהוא הולך להשתמש ברזולוציה נמוכה. השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית (בעיקר אינטרנט). למרות שהנכדים משחקים כל הזמן במשחקי און ליין במחשב. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by kobbyc,

היי, אני כבר כמה ימים מתלבט ותייעץ פה בפורום לגבי מסך 20". קניתי מחשב חדש, עם כרטיס מסך GT8600 וכל שאר הדברים הטובים וחשוב לי שיהיה מסך טוב. אני מחפש מסך איכותי בתקציב בין 1000 ל1500 ש"ח. מה אתם אומרים על ה 206BW? שווה? יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני רוכש אותו? יש לו מספר פאנלים או שהוא מגיע סטנדרטי עם אותו פאנל? תודה לכולם....

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by Usagi,

ח'ברה עכשיו ממש ראיתי את המסך באתר נקסטופ. המחיר 3650 שקל. http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE24&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21&aff=zap

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  4. אהלן אני מחפש מסך 19, תקציב 1500 שח חשוב לי שיהיה לו חיבור DVI שימושיי הם אינטרנט קצת משחקים ויותר מאוחר (שנה) לימודים תודה.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by Matankzr23,

עכשיו ה DELL 2007WFP הוא 2315 ש"ח על כל שקל שיורידו ירשמו הודעה

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  6. שלום חברים, ברשותי טלויזיה של Panasonic כבר כמה חודשים שעובדת מצוין והכל היה בסדר עד עכשיו. בהתחלה שקניתי את הטלויזיה לא הבנתי למה התמונה הייתה מטושטשת עד שאמרו לי לכבות את ה OVERSCAN בהגדרות של הטלויזיה ובאמת זה עבד והתמונה הייתה בסדר. היום הדלקתי את המחשב והבעיה חזרה. כמובן שמיד בדקתי אם מישהו בטעות שינה חזרה את ה OVERSCAN ונסיתי לכבות אותו ולהדליק, כמו כן גם עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (NVIDIA 560TI) ושום דבר לא עזר. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by Driverr,

האם מישהו התנסה בו? תודה!

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  8. בוקר טוב יש לי מסך חדש פיליפס 200W6MB כאשר אני מחבר אותו אנלוגי לכרטיס מסך אין בעיה כאשר אני מחבר אותו DVI המחשב כאילו לא מזהה אותו כרטיס מסך gforce 6200 TC על אנלוגי אני ברזולוציה טבעית 1680*1050 בלי בעיה ניסיתי לסמן את המסך בהגדרות על DVI ואז לחבר פיזית = לא עזר רעיונות ? דרך אגב סתם אנקדוטה --- בבדיקה מקיפה ( טפו טפו טפו ) אין אף פיקסל מת , תמונה מאוד נעימה למסך . תודה עפר .

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  9. שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב שמיעוד בעיקר לעבודה משרדית התקציב שלי הוא 500-550 ש"ח המליצו לי על המסך הזה : http://www.tms.co.il/product/10228 מה אתם אומרים עליו ? איזה מסך כדאי לקנות ?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  10. השימושיים יהיו משרדיים בעיקר ולכן חשוב לי פאנל איכותי . מהו המסך 19 עם פאנל איכותי הכי זול וטוב שיש ?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by מאפיונר,

איך המסך הזה לחבר שלי ואין עוד תקציב התקציב הוא עד 1000 ואין אפשרות לגלוש איך המסך הזה יחסית לתקציב חבר שלי לא משחק וכאלה הוא בעיקר באינטרנט וסירטונים וסרטים איך המסך הזה? ועוד שאלה האם זה מגיעה עם קבל dvi? שיט טעות שלי הייתי עייף ששלחתי את ההודעה אז שכחתי לשים את הלינק מצטער הנה וסליחה http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1DEBLM9J.L2T72 תודה מראש!

12. היי חברה אני צריך חוות דעת על המסך הזה אני יודע שזה לא בשמים אבל אני מקבל אותו כחלק מיחידת מחשב שאני רוצה לקנות השאלה היא...האם הוא בכלל שווה? שווה לקנות אותו??.כן לא?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  13. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  14. Started by TPack,

שלום לכולם, מישהו יודע אם ניתן לחבר למסך (Samsung 2253BW) כבל RCA של ממיר דיגיטאלי או כל התקן אחר? אם לא, מישהו יודע עם איזה מסך 22" ניתן לעשות זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by AdamS,

היי, לפני כמה זמן נתנו לי המלצה על המסך Dell 2007WFP וקניתי אותו כבר... אבל אני סתם רוצה לדעת מה אתם אומרים על המסך הזה? קראתי עליו איפשהו שהוא אחלה מסך, למישהו יש עליו איזה חוות דעת? http://zap.co.il/model.asp?model_id=491104 תודה מראש, אדם

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  16. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSS23A950D מישהו ניסה את המסך הזה שיכול לשפוך קצת אור על 3D שלו

17. שוב מחפש מסך לעבודה שותפת ומשחקימ מסך 19 אינץ' רגיל כרטיס מסך 9600gt לוח אמ giga p35-ds3l תקציב 1000-1300 בלי לחרוג

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  18. שלום! קניתי לא מזמן מסך LCD חדש... אחרי בערך שלוש שבועות,קרה משהו נורא..לא משנה איך,זה סיפור בפני עצמו...התלכלך לי המסך לא בליכלוך הרגיל של הנגיעות אצבעות אלה במן לכלוך בצורה של כתמי קטנים,שלא יורדים עם משפשפים אותם במפית של משקפיים(הדבר הזה שמנקים איתו משקפים,אין לי מושג איך הוא נקרא)... אז למשהו יש דרך להוריד להוריד אותם? יש חומר מסויים שאפשר לקנות בשביל זה? בבקשה תעזרו לי,ותקוונו אותי למה פעם שעברה שניסיתי לנקות מסך הוא נהרס תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  19. אני צריך המלצה למסך שייקנה תוך כדיי קניית מחשב, אני מניח שהפרטים החיוניים יהיו הכרטיס מסך, ולכן הכרטיס שייקנה הוא HD4850, אך אולי שנה הבאה אשדרג את הכרטיס לכרטיס טוב יותר תומך DX11 אז לא לפסול את זה. הגודל הרצוי הוא 22", או 21.5" אין הבדלים רבים, לא לעבור את ה850 ש"ח כי כמו שאמרתי אני אקנה גם מחשב ולכן העדפתי לשים קצת יותר במחשב מאשר במסך. ראיתי מסך של ASUS בKSP, ב860 ש"ח, גודל 22", הדגם הוא VW223T. אשמח לדעת מה דעתכם על המסך, ובנוסף לכך אם יש המלצה אולי למסך יותר זול שגם יהיה טוב כי זה גם ככה התקציב המקסימלי ביותר. החנויות שאני מעוניין לרכוש בהן הן KSP או IVORY או SKYPC או TMSFOX. אשמח לקבל עזרה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by tomerf,

יצא לפני כחודש מסך חדש מבית לנובו במחיר דיי ריאלי ואפילו זול! אין עליו עדיין שום ביקורות ברשת. המסך עוד לא מופץ בארץ אך יופץ בקרוב (ויש לי גם דרך לקנות אותו) לפי ידעתי המסכים של IBM היו בעצם עם מערכת פנימית של SONY. יש לכם מושג מה במסכים החדשים של LENOVO? האם נראה לכם מומלץ המסך הזה? לעריכה גראפית של תמונות ושימוש המסך כטלויזיה. http://www.engadget.com/2006/11/21/lenovos-22-inch-d221-widescreen-lcd-welcome-to-the-club/ אפשר לדעת אולי לפי ה: Compliant Standards Compliant Standards Plug and Play, FCC Class B certified, CE, MPR II, CSA, UL, TUV, BSMI, VCCI Class B ITE, GOST, DDC-2B, DEMKO, EPA Energy Star, FIMKO, IEC950, ISO 13406-2, MPR III, NEMKO, NOM, SASO, SEMKO, TCO '99…

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by Roni Ziv,

לבן שלי יש כיום מסך מחשב Asus VS247H וכרטיס מסך Geforce GTX 1060 6GB. הוא מעוניין להוסיף מסך שני / לשדרג את המסך לגדול יותר וטוב יותר. השימוש העיקרי במסך יהיה לגיימינג. אשמח לשמוע המלצות. מסגרת תקציב - כ-1,000 ש"ח. תודה, רוני

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by omerr8,

שלום, אני צריך מסך שיהיה בעיקר למשחקים בתקציב של עד 1300 ש"ח. איזה מן השלושה יהיה הטוב ביותר לדעתכם? או שאולי יש דגם מומלץ אחר בתקציב הזה? בתודה לעוזרים, עומר.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  23. חשוב לי...

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  24. אני יודע שזאת שאלה קצת כללית אבל רציתי לדעת אם יש צפי לירידות מחירים רציניות בחצי שנה הקרובה? אני רוצה לקנות את הdell2407 אבל כרגע המחיר דיי מטורף בשבילי ורציתי לדעת אם יש סיכוי לירידת מחירים בקרוב? איזה דגמים חדשים שיגרמו לירידה או איזה פיתוח טכנולוגי גדול כמו שיש במעבדים כל כמה חודשים..

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  25. קראתי כמה ביקורות מדאיגות בקשר לבעיות הghosting של הWFP, ובהתחשב שבארץ הוא רק S-IPS זה יוצר חששות. ההבדל הכספי לא הכי קריטי, אם יש מסך עדיף בתקציב של 2400 אז מהו? השימוש העיקרי של המשחק הזה זה משחקים, סרטים וחיבור של ה360 כלומר עוד משחקים. כמו כן עם עדיפות שתיהיה למסך כניסה של RCA/SVIDEO כמו שיש ב2007WFP.

• 9 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים