מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היום התקלקל מסך הCRT שלי סוף סוף. מתוך לחץ, הלכתי וקניתי ללא שום קריאת ביקורות(לא היה לי מסך חליפי להשתמש בו) מסך 23.6 של פיליפס מדגם 243V5. אני לא רגיל למסכי LCD, אך יצא לעבוד עליהם קצת, ומעולם לא נתקלתי בדבר כזה: מרכז המסך בהיר ביותר, בעוד שהשוליים ממש כהים. ההבדל בצבעים כל כך בולט, עד שאני רואה איך אובייקט מסוים על המסך נהיה "כהה יותר" כאשר אני גולל את התמונה למטה או למעלה. כמו כן, בזמן הגלילה אני רואה שהבצעים של הטקסט ממש משתנים ומקבלים מין גוון ירקרק מוזר שכזה. אני זוכר שלLCD יש בעיה של "אחידות"- אבל שום דבר ברמה הזאת לא זכור לי. כמו כן, הקונסטרוקציה של המסך נוראית: המעמד כל כך לא יציב, שאפילו כשאני מקליד על המקלדת- המסך "מקפץ" טיפה. השאלה שלי לכם היא האם לדעתכם מדו…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מסך Samsung Syncmaster 245T וכתוצאה מהגודל שלו לא נשאר כל כך מקום בשולחן לרמקולים, זאת אומרת יש מקום אבל הם די קרובים למסך(כ20 ס"מ בכל צד) זה עלול לגרום נזק כלשהו למסך? אני מרגיש דביל שאני שואל את זה אבל שמעתי פעם שרמקולים צמודים למסך יכולים לעשות משהו /: בכל מקרה תודה...
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD של SAMSUNG SyncMaster 730B. לאחרונה עשה קצת בעיות והיום זה סופי, המסך מחובר ביציאת RGB וגם ביציאת DVI, אך המסך מהבהב למטה במנורה שלו, כאילו הוא לא מחובר למחשב. עושה בעיות עם ההדלקה שלו והכיבוי. מה נראה לכם הסיפור שלו? והאם כדאי לתקן מסך כזה? מה העלות תיקון? דברתי עם מישהו מהתחום והוא אמר שכנראה הספק הפנימי שלו הלך, סביבות ה-250 ש"ח. זה מבלי לבדוק או לראות את המסך. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עקב התנהלות ביזיונית של SKYPC אני צריך להזמין מסך אחר ובשאיפה ממקום אחר (לא נפרט על זה כרגע), בגדול אני רציתי את הT220P, אבל בגלל שלא היה במלאי הזמנתי את ה 2333SW שהוא בעל אותם נתונים ותכלס לא מבין מה ההבדל.... בקיצור אני מחפש המלצה למסך שהמטרה שלו היא משחקים, סרטים ושימוש יומיומי. ההעדפה לי היא SAMSUNG כי יש לי ניסיון מעולה איתם לעומת חברות אחרות שהיו איתם בעיות. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
Samsung SyncMaster 971P אני רוצה לקנות מסך והמליצו לי אליו מה אתם אומרים?? אם יש משהו אחר יותר טוב במחיר זהה למה לא .. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להחליף את מסך ה 19 שיש לי במסך 24, עם פאנל שונה מ TN. עיקר השימוש הוא באינטרנט, סרטים, ואולי אולי לפעמים משחקים, אבל ממש מעט. התקציב הוא כ 3000, עם טיפה גמישות. תודה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מד הבהירות תקוע על צג המחשה ואינו זז לחצני הצג תקועים תכנת הפעלה ויסטה כיצד ניתן לפתור זאת תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין פיקסלים שרופים ואין דליפות אור, התמונה מדהימה בסרטים והמסך עצמו חבל על הזמן! אבל - ללאפטופ שלי יש יציאת VGA בלבד והתמונה לא יוצאת מי יודע מה, זה מעצבן אותי לאללה ולכן החלטתי למכור אותו הלאה. מי שמעוניין - 2709W גירסה A02 (נראה שבארץ כל הגירסאות שנמכרות הן עדיין A00, לפי שיחה שערכתי עם מישהו מחנות Panda's). נרכש אתמול ב 3600 ש"ח מאלכס - מוכר ב 3500 ש"ח כי הקופסה נפתחה והמסך נבדק - תוודאו קודם שיש לכם יציאת DVI או HDMI מהמחשב (כי עם יציאה אנלוגית התמונה יוצאת לא חדה מספיק). בקיצור: גירסה A02, אפס פיקסלים שרופים באחריות, 415 ש"ח פחות מזאפ. אני גר במרכז תל אביב. אבי - 052-6060634
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הי, קניתי לא מזמן מסך רחב של MAG בגודל 20". אני משתמש ברזולוציה 1680*1050. כשאני מפעיל את המחשב ואת המסך, זו הרזולוציה שהמחשב עולה איתה. אבל כשאני מכבה את המסך ומפעיל שוב, הרזולוציה שעולה היא 1400*1050, ואני צריך כל פעם להחליף אותה מחדש. עוד דבר שקורה כשאני מכבה את המסך ומפעיל אותו זה שהמחשב עושה צליל כמו כשמחברים או מנתקים Disk On Key, לדוגמא. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חברי פורומים בחו"ל מדווחים על Revision A01 של המסך Dell 2408wfp. למישהו יש עוד מידע בנושא? האם נכון ומה תוקן? לפי מה שהבנתי אחד התיקונים הוא כנראה אפשרות לקפיצה בערכים של 10 ב-Sharpness, במקום 25 (הרבה משתמשים התלוננו ש-0 חד להם מידי אבל 25- מטושטש מידי).
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך הנ"ל היה בוואלה שופס במכירת סופ"ש , זכיתי בו ב900 ש"ח... רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המסך ומה דעתכם עליו , לא מצאתי עליו שום מידע באינטרנט חוץ מבאתר של סמסונג והנתונים נראים שם בכללי טובים. http://www.samsung.com/ca/consumer/detail/spec.do?group=computersaccessories&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS19MYMRBQ/XAA&fullspec=F לגבי המחיר מה דעתכם? מחיפוש מהיר בזאפ ראיתי שאין כמעט מסכי 19" של חברות מוכרות במחיר הזה. המסך מיועד בעיקר לאינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה ככה שטוב לי שהוא לא רחב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב : 1600 פורמט מסך : רחב צרכים : סרטים, משחקים אבל בעיקר טקסטים ואינטרנט עד היום חשבתי על 940BW אבל התחלתי לחשוב אולי יש לחברות כמו CHI MEI שאתם משבחים מסכים יותר גדולים שעונים על הנתונים שלי האם 940BW הוא הטוב ביותר בקטגוריה או שמא אני אוכל למצוא משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אבקש לקבל חוות דעת על מסך "19 של דייהו EF1901 נתונים: גודל מסך : 19" רזולוציה מקסימלית : 1280 * 1024 16.7 מיליון צבעים גודל נקודה : 0.294mm H / 0.294mm V זווית צפייה : 150 ° (H) / 135° (V) יחס ניגודיות Contrast Ratio : 1:700 בהירות Brightness : 300 cd/m² זמן תגובה מקסימאלי: 8 ms תדר אופקי : 31KHz ? 81 KHz תדר אנכי : 55Hz - 75 Hz כניסות : כניסה אנלוגית : (RGB) - חיבור D-SUB כניסה דיגיטלית : DVI
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
המסך להורים. השימושים הנל. בבית הכל מסכי דל. להם היה U2317 ונשרף. חשבתי לשדרג להם את החוויה עם עליה ל-27 כבר ו-1080P מספיק להם. השאלה האם יש בעיה עם כתב כשרז' כזאת מתוחה על 27 אינץ'?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מסך SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2253BW 22'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen למשחקים ? איך ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ראיתי באחד האתרים מסך נדגם זה למכירה ב1600שח והוא עם פנל מסוג pvn האם מישהוא יכול להמליץ עליו? אמינות,עבודה עם טקסטים,אחריות החברה? תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חשוב לי מאוד שהמסך יהיה FHD וכמה שיותר איכותי למטרות משחקים (וסרטים באיכות 720P-1080P אבל זה פחות חשוב) בסביבות 1000 ש"ח. הגודל לא ממש חשוב, רק שיהיה 22" ומעלה, כי מתחת לזה זה כבר בדר"כ לא FHD. יחס של 16:9 או 16:10 לא ממש משנה לי (תקחו שיקול מה יותר טוב למשחקים ולא לסרטים). אשמח לעצות מלומדות ממומחי הפורום (מסך הוא דבר שנשאר להרבה מאוד שנים). אני לא מבין ב- MS ובניגודיות אבל אני תמיד שמח ללמוד, בגלל זה אתם המומחים ואני ZONE NEWBIE... תודה לעוזרים, קחו בחשבון שהקנייה כנראה לא תהייה החודש ואם יש דברים שאמורים לצאת בקרוב אני אשמח לדעת.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד עם הרבה נתונים בו זמנית. מה הפיתרון הכי טוב בשבילי? לקנות שני מסכים עם כרטיס מסך שיוכל לפצל לי את התמונה? או אולי לקנות מסך ממש גדול ולהשתמש ברזולוציה מטורפת? מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הצג שיש לי כעת הוא CRT משנת 99 לערך 15 אינץ' (ממצא ארכיאולוגי, שהורס עיניים) השימוש העיקרי שלי בצג הינו לראות סדרות, סרטים וכמובן גלישה הסבירו לי שאולי אצטרך כרטיס מסך חדש? הכרטיס שלי הוא GEFORCE 8400 GS GV-NX84G256HE כן זה לא כרטיס מי יודע מה, אך המחשב כבן שנתיים. וכעת לשלושת הצגים שהם אתחיל בדגם Samsung 2243BW קראתי את הביקורת החמודה של צביקה, תודה רבה לך והצג עושה רושם לא רע כלל המשכתי לחפש עוד פרטים עליו. נאמר עליו שאין לו צבעים "חיים", ויש נקודה לבנה, השחור אינו שחור וכו'... עד כמה זה נכון? האם הוא HD? העולם מתקדם לעבר HD ובלו ריי ולא ארצה להתקע עם מסך "לא שמיש". הסמסונג הבא- T220 קראתי בזאפ עליו ביקורות מאוד טובות. סמסונג T220P לא ידעתי על קי…
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כבר אולי 4+ שנים אני דוחה רכישת מסך רציני כי הכל מרגיש מוקדם מידי והירידת מחיר לא מגיעה יש תנועה מאוד איטית לכיוון מסכים גדולים יותר עם רזולוציות גבוהות יותר עדיין פחות או יותר 1080 זה הסטנדרט בעיקרון רוצה מסך בסגנון אייסר פרדטור 30 + אינץ עם רזולוציה גבוהה ריפרש מעל ה 100 פאנל איכותי אבל ממש לא מתכוון לשים 7000 שקל על מסך ואז עוד 3000-4000 על כרטיס מסך זה טירוף הגבולות שלי של הסביר הם מעבד 1500-2000 שקל כרטיס מסך 1500-2000 שקל ומסך 2000-3000 סכומים עדיין גבוהים אבל אפשר להצדיק אותם על כל רכיב 7000-8000 שקל זה נכנס כבר לאזור הלא רלוונטי אלא אם אתה סוג של מטורף או אוליגרך באמאזון המסכ…
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ומסך חדשים ראיתי את http://www.lg.com/uk/monitors/lg-E2342T-led-monitor ב788 ₪ כדאי? אם לא תנו משהו אחר בעד800 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש את המסכים שמככבים בזאפ (LG סאמסונג וMAG...) הבחירה באמת גדולה בזאפ ואני לא יודע מה לבחור... חייב שיהיה מסך רחב ובלי רמקולים. צריך זמן תגובה נמוך יחסית, אין לי בעיה עם ארגנומיה לוקה בחסר. אשמח אם תכוונו אותי למסך כדאי. תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך שייקנה תוך כדיי קניית מחשב, אני מניח שהפרטים החיוניים יהיו הכרטיס מסך, ולכן הכרטיס שייקנה הוא HD4850, אך אולי שנה הבאה אשדרג את הכרטיס לכרטיס טוב יותר תומך DX11 אז לא לפסול את זה. הגודל הרצוי הוא 22", או 21.5" אין הבדלים רבים, לא לעבור את ה850 ש"ח כי כמו שאמרתי אני אקנה גם מחשב ולכן העדפתי לשים קצת יותר במחשב מאשר במסך. ראיתי מסך של ASUS בKSP, ב860 ש"ח, גודל 22", הדגם הוא VW223T. אשמח לדעת מה דעתכם על המסך, ובנוסף לכך אם יש המלצה אולי למסך יותר זול שגם יהיה טוב כי זה גם ככה התקציב המקסימלי ביותר. החנויות שאני מעוניין לרכוש בהן הן KSP או IVORY או SKYPC או TMSFOX. אשמח לקבל עזרה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ועוד שאלה - מהו המחיר הסביר למסך זה? תודות!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-