עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, היום קניתי מסך LCD מסוג LG L1970HR שמתי לב שהתצוגה נורא נורא בהירה (יש להדגיש כי זהו מסך ה LCD הראשון שלי). האם צריך להתרגל לכך ? או שצריך לשנות את הגדרות הבהירות, והניגודיות, במסך ? אם כן, אז מישהו יכול לתת לי ערכים אופטימליים (בעיקר למשחקים) ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by tratz,

DELL 1907FP Viewsonic VX922 או בכלל מסך אחר? מיועד לעבודה משרדית ומשחקים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by Check_Point,

שלום. אני זקוק להמלצה למסך Lcd 19", והדרישות ממנו מאוד ספציפיות: הוא בעיקר ישמש לקריאת מסמכים, גלישה באתרים ועריכה של מסמכים, ולכן חשובה איכות צפייה בטקסט. אני מוכן לגלוש קצת מהתקציב וזאת בתנאי שהמסך יעמוד בדרישות. איזה מסך לדעתכם יתאים לדרישה זו באופן הטוב ביותר? שקלתי את ה- vp930b, יש משהו מתאים יותר? תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by VortexD,

אני אשתמש במסך הרבה למשחקים גלישה וסרטים איזה מביניהם יותר טוב/עדיף חפשתי ביקורות ושני המסכים לא מאכזבים אז לשאלה שלי איזה מביניהם יותר מתאים לשימוש יום יומי

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by dlogan,

חבר שלי אמר לי שעכשיו עומדים לצאת מסכים חדשים זולים יותר וטובים יותר מ LCD יש משהו כזה שעומד לצאת בזמן הקרוב?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by avihneo,

בכללי : מה אמורה להיות הרזולוציה המקסימלית של 19" LCD והרזולוציה המקסימלית של 17" היא 1280X1024 , נכון ?[ככה זה אצלי] ---------------------------------------------------------------------- יש איזה מישהו אחד שאני מכיר אני יש לו Sumsung 960BF 19" LCD ו[יש לו גם X1900GT] עכשיו הוא שלח לי את ההגדרות של הרזולוציה המקסימלית שלו וכתוב שם 1280X1024 , מה השאלה : זה לא אמור להיות יותר מיזה [או 1600X1200]? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by lior46,

אתם יכולים להמליץ לי על מסך בקטגוריה הזאת ואם מישהו יודע מה יותר חשוב כשבאים לרכוש מסך LCD הניגודיות או הזמן תגובה (Contrast Ratio,Response Time) ואיזה מהמסכים האלה יותר טוב ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? של סמסונג ?L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI? תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by *BYZ*,

אין לי מושג במסכי LCD אני צריך מסך בשביל משחקים בסביבות 1000 ש"ח זמן תגובה כמה שיותר נמוך

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  9. {נקודה קטנה בצד של המסך נדלקה בירוק} קניתי את המסך הוא חדש וזה מה שקרה .האם להחליף את המסך על הבעיה הזאת או שזה מצוי במסכי ה lcd ?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by koof,

שלום כולם, ראיתי הרבה התיחסויות למסכים אחרים ויחס אוהד ל1970HR אבל התעלמות מה1952TQ. במפרט הוא נראה מאוד דומה - קצת יותר איטי, קצת פחות קונטרסט - ויותר זול. אז למי שמשחק רק לעיתים, בעיקר גולש, עבודה משרדית וסרטים - מומלץ?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by Jesper,

אני קונה עכשיו מחשב חדש, ודי מתלבט בקשר למסך. אני מעדיף מסך של 19". אני משחק במשחקים מדי פעם, לא יותר מדי. האם אני יכול להסתפק במסך עם זמן תגובה של 8ms, או שמשחקים ממש לא יראו טוב על מסך עם זמן תגובה כזה ואני חייב מסך עם זמן תגובה קטן יותר? אם אני קונה כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 ב-1100 ש"ח, האם זה יהיה יהיה בזבוז רציני של היכולות של כרטיס המסך שלי, או שרק לגיימרים כבדים, שקונים כרטיס מסך ב-2500 ש"ח נגיד, זה באמת יהיה בגדר עוול לכרטיס המסך שלהם, אם הם יקנו מסך 8ms? אם אני מחליט לקנות מסך עם זמן תגובה של 8ms, ודי לחוץ בכסף (מחפש לחסוך עוד), כדאי לי כבר לרדת גם בכרטיס המסך, או שלמסך אין כזאת השפעה משמעותית על משחקים והוא מהווה מרכיב קטן מבין כלל הדברים שקובעים את…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by benor,

המסך יהיה לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכד') . עשיתי חיפוש בפורום וזה לא ממש הוביל אותי להחלטה. על מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by ron56,

יש לי אפשרות לקנות את המאג ב 1300 ש"ח או את סמסונג ב 1500 ש"ח 19 אינצ הייתי מעוניין לשמוע המלצות

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  14. אני יודע שהם מסכים לא ממש איכותיים אבל מי משני החברות ייותר טובות?? אני יודע שתבקשו דגם או משהו אבל אני מתכוון בכלליות

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by AreaDooM,

אממ אני הייתי רוצה 19'' טוב אם אפשר בתקציב הזה השימושים העיקריים הם :גלישה , משחקים וסרטים.חווית המשחק והצפייה חשובים לי. אם אפשר תתנו הסבר קצר על הסיבה שבגללה אתם מציעים את המסך. המסך החדש אמור להחליף את הLG L1730B . תודה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  16. המסך הכי טוב של LG 19 אינטצ' זה עדין 1970HR ??

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by Atlon-Xp,

DELL או NEC? פשוט אבא טוען שNEC כי זה 200 שקל יותר,ואני טוען DELL כי חברה יותר מוכרת ואיכותית,ממה שאני יודע. פשוו לדעת,תודה רבה

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by simla101,

אוקי...אז יש לי מסך samsung 913n עתיק בן איזה שנתיים כבר... עכשיו הקטע הוא שהיום ראיתי איזה סדרה על המחשב ופתאום כשיש מסך שחור 2 פיקסלים היבהבו בירוק...רוב הפעמים שהמסך היה חשוך לחלוטין הם הבהבו ובשאר הזמן הם לפעמים הציגו ת'צבע הנכון לפעמים לא...בדקסטופ הוא מראה צבע נכון לגמרי בכל'מני סוגי רקעים צבעים וצורות זה נחשב פיקסל תקוע? האם יש אפשרות לתקן אותו שלא יקפוץ לי לירוק או שנתקעתי עם זה לעד? יש סיכוי שזה יחמיר? (ז"א...סיכוי יותר מהרגיל כי תמיד קיים סיכויP:)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה דקה לחדרי. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין lcd ופלזמה. השימושים העיקריים הם לצפייה בכבלים ומידיי פעם סרטים בדיוידי. חשוב שהטלוויזיה תתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות (hd) . חשוב שלא יהיו רמקולים בצידי הטלויזיה (אי מקום), ושהאיכות שלה תהיה טובה. הטלוויזיה כנראה תחובר למחשב htpc מתישהו, מכיוון שהיא מיועדת לחדר קטן, מרחק הצפייה יהיה בין 2.30 ל-2 וחצי מטרים. התקציב הוא בערך 7000 ש"ח, יש אפשרות לחרוג (בגדר הסביר). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by מאפיונר,

כבר הרבה מאוד זמן אני רוצה לקנות מסך מחשב 19 אינץ' אבל אני לא יודע איזה מסך כדי אני בעיקר משחק במחשב במשחקים כבדים אפשר המלצות למסכים 19 אינץ' עד 2700 שקל תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  21. למשחקים, קריאה, סרטים ? סוני ?SDM-X95F? או S1931 ? מה יותר משתלם מבחינת מחיר וכל מה שציינתי ?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  22. ביום רביעי קניתי את מסך LG L194WT בחנות באג שהוא משווק מורשה מקבוצת ח.י. בקשתי מהמוכר לבדוק את מצב צג לפני שאני לוקח, אך הוא אמר שבחנות באג לא נמצא טכנאי ולא רוצים לעשות בעיות עם מחשבים בלי טכנאי ואמר כשתהיה בעיה, תחזור ונחליף. חזרתי הביתה והרכבתי את צג כמו שצריך עם חיבורים. במהלך טעינת בדוס ראיתי את נקודה כחולה, כשהוא עבר לחלונות והוא נעלם, אך לצערי כשתמונת צילום או סרטים מופיע פיקסל כחול. אז בדקתי את תוכנה בשם dead pixel buddy וגיליתי לסאב פיקסל לא מסתדר טוב עם רקע בצבע שחור והוא נעשה לכחול בוהק, ושאר רקעי צבעים בסדר. קראתי פה בפורום שאפשר להחליף את צג עם פיקסל אחד סאב שרוף בשבועיים הראשונים מיום קנייה, ואחרי שבועיים מחליפים את צג רק עם 3 פיקסלים שרופים לשלוש שנים. קראת…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. http://www.engadget.com/2006/10/09/sony-to-cease-hawking-monitors עד סוף 2007 אם כי יצאו כמה דגמים אחרונים. יהיו מחירי חיסול?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by itaykli,

מסך dell2007wfp הוא בעל פאנל MVA?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gman_il,

הי חברים. אני יכול לארגן את המסך הזה במחיר מאוד זול השאלה אם הוא טוב בכלל?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.