עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני רוצה לקנות את המסך אבל כל חנות שניסיתי לקנות אצלה טענה כי אין לה כרגע את הדגם עם S-IPS A04, יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג אחד כזה? חשוב אני לא רוצה את המסך הרחב אלא את הרגיל.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by lipa,

לשימושים כלליים חיפוש מהיר בזאפ קיבלתי את המסכים של LG סוני ופילפס מה הכי מומלץ ?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. שלום חברים, לא יצא לי לעקוב אחרי הפורום כבר למעלה משבוע. אלה מכם שקנו את המסך אצל יעקב מ"נקסטופ", תוכלו לעדכן אותי אם קיבלתם את תעודות האחריות? איפה אנחנו עומדים עם העניין הזה?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Cookie Monster,

שלום לכל חברי הפורום, רציתי לשאות אתכם מה ההבדלים בין 2 המסכים הנ"ל של VIEWSONIC? אני יודע שאחד שחור ואחד אפור, אבל מבחינת נתונים טכניים? לפי מה שמצאתי, יש קצת הבדל טכני ביניהם, אבל האם ה-VP930 עדיין מומלץ כמו ה-VP930B? האם הוא באותו "קנה מידה" מבחינת איכות? אשמח לשמוע דעות מבוססות, ולא השערות (אם אפשר....) תודה מראש לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by idan007,

המסך ישמש לעבודה מול האינטרנט , ואני קונה אותו 1007 שקל. האם הוא משתלם וכדאי? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  6. קניתי DELL 2405WFP , חיברתי - ראוים מצויין! מה עכשיו ? צריך הרצה כמו ב PLASMA ? כיול מיוחד ? הגדרות מיוחדות ? בעלי המסך - על איזה הוא יושב ? תיקון - קניתי 2407

7. ממש, מסך עם כבלים והכל. זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  8. התצוגה בהירה גם כשהבהירות במסך על 0.. טענתי כל מיני פרופילים של ICC אבל זה לא עובד בכלל.. לא קורה כלום תודה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  9. היי, חברים. עברתי על המון ט'רדים שלכם בנושא, אך מסתבר שלכל אחד יש העדפות קצת שונות אני רגיל למסך שיש לי כרגע 2408WFP DELL שאיכות התמונה בו מצויינת ולא מעוניין "לרדת ברמה". אציין שאיכות התמונה במסך מצויינת, ההפרדה בין צבעים גבוהה והצבעים ריאלסטיים. אני עובד עם המחשב לצרכים שאינם צילום/גרפיקה לרוב, אם כי מדובר בתחביב שאני משקיע בו לא מעט שעות ולכן חשובה לי בכל זאת איכות התמונה. לאחרונה ראיתי מס' מסכי LG LED שמאוד איכזבו באיכות התמונה (מאוד!). לצערי האם טכנולוגיית LED בשלה ומספקת כיום מסכים איכותיים? איזה מסך הייתם ממליצים? אני מחפש מסך 24", כי אני מעוניין לעבוד עם שני המסכים במקביל, אם כי אני שוקל גם לרכוש מסך 27" אם תגידו שיש מסך משתלם יותר ביחס מחיר/גודל שעדיין שומר…

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by arkzai,

שלום לכולם אני סטודנט לתקשורת חזותית(עיצוב גרפי) ואני מחפש מסך שיחליף רת הCRT הישן והטוב. אני חשבתי על הסמסונג T220 אבל אחרי שבדקתי קצת בפורום נוצרו אצלי חששות. אני מחפש מסך בעיקר לעבודה גרפית ולראות סרטים המחיר עד 1500. תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by NIR36,

התרשמתי מהמסכים של VIEWSONIC השאלה היא אם לאינטרנט+מישחקים בכרטיס הייאנד שווה להשקיע במסכים 20-23אינץ' שעולים פי 2 עד 4 ממסכי 19 (מדובר בVIEWSONIC?) מרחק הצפיה קרוב-בין 60 ס"מ למטר ניר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. איך המסך הבא עד 1500? "LCD LG 2242WT 1:8000 + DVI 22 מתאים לגרפיקה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. קודם כל LCD או פלזמה , מתכוון לחבר תמחשב + קונסולה.. ps3 או xbox עדיין לא החלטתי שנית כמה אינצ' אני אצטרך? המרחק מהספה לקיר הוא - 6 מטר. נראלי קצת רחוק אני עם טלווזיה 32 מרובעת כזו וזה נראלי קטן יחסית.. טווח מחירים עד 10אלף כמובן שמתיימר לכמה שיותר זול אבל לא מתפשר על איכות כך שאם ניתן להשתמש בכל הסכום אז בכל הסכום ואם יש חריגה קטנה ששווה את זה אז אין בעיה. כמו כן לחדר מסך 42 עד 6000אלף אם יש המלצות בכייף !

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by k22,

יש לי התלבטות קשה מאוד בין 2 מסכים :s05: 1.acer עלות 599 led דגם:a221hql יחס ניקודי 1-1200000 זמן תגובה 5 או 2 לא זוכר המסך השני של סמסונג 2333 שמבחינת ביצועים יותר גרוע+ מסך lcd ויותר יקר בעוד 200 שקל בערך אבל עדין סמסונג מול acer נישמע מצחיק אני רוצה כבר היום לרכוש את אחד המסכים אני משתשמש בcrt והוא עושה לי כאב עינים ואני צריך ללמוד מהמסך

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני רוצה לקנות את 2007fp וחשוב לי שיהיה טקסט גדול יחסית. פרטים על עצמי: אני עם משקפיים ולא רואה 6\6, מסך נוכחי והתצוגה המועדפת עליי: Samsung SyncMaster 700ift (19", dot:0.2) רזולוציה: 1024X768. הנה ציטוטים על Dell 2007fp בנושא הקריאות של הטקסט: ולטובת :vp930 ------------ דוגמה לבעיה צפויה: יש אתרים שבהם גודל הטקסט לא משתנה, כמו YNET. במסך הנוכחי, אני לא יכול לקרוא טוב אם זה יותר מ- 1024X768. האם לאור המצב, Dell 2007fp, יהיה בחירה גרועה ? אם כן, זה די מעציב שבגלל טקסט, המסך הזה ייפסל מבחינתי. אשמח מאוד לקבל תגובות.

• 31 תגובות
    • 11.8k צפיות
  16. Started by shay33,

היי חברים, רכשתי לפני יומיים את המסך לאחר המלצות רציתי לשאול אם זה תקין שחדות המסך לא משהו בכלל ויש הרגשה מוזרה שהוא מסנוור כמובן ששיחקתי עם ההגדרות (בהירות, חדות וכו) יכול להיות שהמסך פגום / אני לא רגיל לpls?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shay_55,

שלום האם משחק חדש יחסית ומתקדם לא תומך ברזולוציה גבוהה? יכול להיות שהמקסימום רזולוציה שהוא נותן לי זה 1600X1200? למה אין תמיכה במסך רחב? וב 1900 X 1200 תודה

18. Started by tarpon57,

האם הגיעו מסכי LED בגודל 24" של סמנסוג או של יצרן אחר במחיר שפוי ? או מסכי 22" תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן חבר'ה אני מאוד אשמח עם מישו יסדר פה אחת ולתמיד את הקריטריונים שצריכים בשביל מסך שמיועד למשחקים, לסרטים, עבודה באינטרנט(ישיבה ממושכת מול המסך) ..(LCD כמובן) תודה. אלכס

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  20. האם גודל נקודה קטן במסכי LCD אומר שפחות נוח לקרוא טקסט? והאם גודל נקודה גדול אומר שיותר נוח? במסכים כמו 19 יש גודל של 0.29 במסכי 24 יש 0.27 במסכי 30 יש 0.25 במסכי 26 יש 0.288 במסכי 27-28 יש 0.30 וכו' אני מדבר כמובן על רזולציה אמיתית טבעית ומלאה (לדוגמא מסך 17 ב1280על 1024, מסך 24 ב1920 על 1200 וכו') מנסיונכם האישי, מה נותן נוחות קריאת טקסט טובה יותר? כי הרבה פעמים יש ויכוח לגבי זה ומעניין אותי דעה ותשובה יותר מקצועית. אני שמתי לב אצלי שלפעמים במסכים עם גודל נקודה גדול יותר, הטקסט אומנם גדול יותר, אך פחות ברור, ולכן קשה לי להגיע למסקנה נחרצת היכן יותר נוח לקרוא.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  21. הציעו לי את המסך הנ"ל בפחות מ-1300 שקל במבצע המחשב משמש רק לאינטרנט ואופיס האם כדאי?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  22. מה אני בדיוק צריך לעשות עלמנת לכוון את המסך ? התעסקתי רק עם מה שיש בו (בהירות,קונטרסט וכו') האם צריך להתקין איזשהו דרייבר ?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by tomchook,

שלום הייתי רוצה לנקות את מסך הGLOSSY שלי במחשב הנייד. מה מומלץ והיכן אפשר לקנות? תודה!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  24. Started by j,

שלום לכולם, אני כבר התבלבלתי לגמרי מרוב המידע שמומלץ כאן.. לענייננו: אני משתמש בעיקר בתוכנות גרפיקה, תלת ודו מימד, כמובן שהמון טקסט (גלישה באינטרנט) וסרטים.. בתקציב של +-3000 ש"ח מה עדיף לרכוש? מצד אחד אני נוטה להתפתות לארגונומיה, הגודל והרזולוציה של הדל לעומת זאת מסך של איזו זה מסך של איזו מה דעתכם?

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. היי חברה אני מתלבט בין קניית מסך מחשב 4K- איו כרגע דגם מסויים או טלוויזיה 4K . הייעוד יהיה עריכת וידאו. שיהיה להם כניסת HDMI וגם DP מה הגודל המוולץ לכל אחד מהם. ואיזה דגם. עד 3000 אלף.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.