מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני כמה חודשים קניתי מסך LCD מסוג LG L1900R שהוא אחלה מסך, 19 אינצ' 3MS ו1:3000 ניגודיות ומאוד נהנתי ממנו! הבעיה עכשיו היא שקנינו מחשב חדש וקיבלנו מסך יותר גדול מסוג AOC 2216Va מסך 22 אינצ' 5MS ו1:3000 ניגודיות עכשיו אני לא יודע באיזה מהם להשתמש :-[ את האמת שאני מרגיש הבדל באיכות... לטובת הLG שלי... ואני חייב לציין שאני גיימר רציני.... מה עושים??? חייב עזרה! תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
קראתי כמה ביקורות מדאיגות בקשר לבעיות הghosting של הWFP, ובהתחשב שבארץ הוא רק S-IPS זה יוצר חששות. ההבדל הכספי לא הכי קריטי, אם יש מסך עדיף בתקציב של 2400 אז מהו? השימוש העיקרי של המשחק הזה זה משחקים, סרטים וחיבור של ה360 כלומר עוד משחקים. כמו כן עם עדיפות שתיהיה למסך כניסה של RCA/SVIDEO כמו שיש ב2007WFP.
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איזה גודל ואיזה עיצוב!! אני עדיין מנסה להתעסק עם ההגדרות כי הוא נראה לי בהיר מידיי אבל שיהיה... בכל מקרה רציתי לשאול לגבי ראזולוצית עבודה בווינדואס? על איזה ראזולוציה לשים? כרגע זה על המקסימילית 1900 על 1200 והאמת נראה לא רע הקטע שאתרי האינטרנט לא תומכים בזה ואז יש לי גבולות רייקים משני הצדדים
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
................................................................
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לראות טלויזיה דרך המסך מחשב, מה היתרונות והחסרונות של מסך מחשב עם חיבור ישיר לממיר לעומת כרטיס טלויזיה? לפי מה שהבנתי יש מסכי מחשב שיש להם חיבור ישיר מהממיר וכך אפשר לראות טלויזיה גם כשהמחשב מכובה.. אפשרות נוספת היא כרטיס טלויזיה.. האם יש עוד אפשרויות? מה היתרונות/חסרונות של כל אפשרות? בתודה מראש, יניב
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה ימים מתלבט ותייעץ פה בפורום לגבי מסך 20". קניתי מחשב חדש, עם כרטיס מסך GT8600 וכל שאר הדברים הטובים וחשוב לי שיהיה מסך טוב. אני מחפש מסך איכותי בתקציב בין 1000 ל1500 ש"ח. מה אתם אומרים על ה 206BW? שווה? יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני רוכש אותו? יש לו מספר פאנלים או שהוא מגיע סטנדרטי עם אותו פאנל? תודה לכולם....
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש הכניסו לי לראש לא TN לא TN בשום פנים ואופן לא TN {זה מובן נכון?} אז אני רוצה מסך לפחות 21" ב1500 שלא יהיה TN!!
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 4 מסכים במחירים קרובים. 1. Samsung T220 2. Samsung 2253BW 3. Samsung 2243BW 4. LG W2242T כל המסכים האלה ניתנים לי בהנחה של 5% בחנות KSP כי אני קונה שם מחשב. האתר: www.ksp.co.il איזה מסך הכי משתלם? המטרה העיקרית שלי היא משחקים+סרטים. אם אתם צריכים את המפרט של המחשב שהזמנתי אז הנה הוא: http://www.siz.co.il/up.php?i=ghzm45mmnvgn.jpg * אם אפשר לציין יתרונות וחסרונות של כל מסך ואפילו לתת לו ציון אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
איזה פאנל יש לו? האם הוא נחשב מסך איכותי? האם יתאים לגרפיקה ועריכת וידאו? הוא עולה עכשיו 1,799 ש"ח במחסני חשמל. תודה
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מצטער שאני פותח עוד נושא, פשוט אני חייב תגובה על המסך לפני שאני קונה המסך שהציעו לי הוא LG W2252TQ, מסך חדש מאוד עם נתונים טובים: זמן תגובה 2ms, ניגודית דינמית 1:10,000 , סטטית נראה לי 1:700 כמובן 22 אינץ' ראיתי אותו בחנות והוא נראה טוב גם מבחינת התמונה והצבעים העמוד שלו באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/w2252tq.jhtml המסך עולה 1900-2000 ש"ח אבל אני יכול לקנות ב 1800 כדאי לקנות אותו? האם זה מסך ה 22" הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה? עוד שאלה- מה זה ה 4:3 in Wide?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היי, רציתי לברר אם אני מכוון מנורת לילה ממרחק של מטר, יכול להיגרם נזק למסך חס וחלילה? שאלה קצת נובית אבל חייב להיות בטוח.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
5MS ניגודיות: 1:2000 כולל כניסת DVI. מסך 19 אינצ' רחב... ב- 1350 שקל דרך המכרז OLSALE.... המחיר הכי זול בזאפ היה 1477 שקל, נראה לי מחיר מציאה. איך הוא לדעתכם? שווה ת'מחיר?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כ. מסך hd3870 של asus, וכן מסך vk221s של asus (לא נמכר בארץ), בעל רזולוציה טבעית של 1680x1050. באופן תמוה מאוד, גם כשהכרטיס מוגדר על הרזולוציה הנ"ל, המסך מראה את התמונה כ1440x900 (ומאפשר לי 'לגלול' לקצוות המוסתרים), ולכן אני כרגע ב1440x900. יכול להיות שזה כיון שאין למסך DVI, ולכרטיס יש רק כאלה (ואני משתמש במתאם המקורי)? למסך אין דרייוורים באתר. יש למישהו המלצות?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך מחשב, שאוכל לתלות על הקיר, בגודל 23-24 אינץ', על איזה מסך אתם ממליצים במחיר סביר ? בתודה מראש, טל.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מחפש מסך טוב למשחקים וצפיה בסרטים תקציב עד 2500 ש"ח כל הצעה בהתתקבל בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אנא המליצו לי על מסך LCD לפי הדרישות הבאות : 1. טוב למשחקים 2. שיהיה בצבע שחור בלבד 3. עד 1400 ש"ח 4. 19 אינץ' בלבד 5. בעל נתונים טובים ניב
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך אתם יכולים להמליץ לי מה יותר כדאי ובפירוט 1.ge force 7600gt 2.ati x1800 gto 3.x1950pro 4.x1950xt או כרטיס אחר במחיר דומה אפשר המלצה מה הכי טוב עם OC ומה הכי טוב ללא OC תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שוב מחפש מסך לעבודה שותפת ומשחקימ מסך 19 אינץ' רגיל כרטיס מסך 9600gt לוח אמ giga p35-ds3l תקציב 1000-1300 בלי לחרוג
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני קונה מסך 22" השבוע, אני הייתי כבר ממש סגור על 2243 של סמסונג אבל ראיתי שכבר פחות מוכריםו אותו באזור שלי ואיפה שכן מוכריום זה ביוקר, מה שכן ראיתי זה את המסך 2233... לפי מה שקראתי פה בדיון עם אותו נושא כמו שלי (שלא נענה), ל 2233 אין פיבוט והעיצוב שלו שונה, אבל חוץ מזה זה אותו מסך, לא ? מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
התלבטות אחרונה בהחלט!! http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=183&keySearch= או http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=178&keySearch= הבדל מחירים כ450 שקל בין שניהם, ככל הנראה אחד מהם יקנה בקרוב מאוד!! שניהם tn יש 17 שהם לא tn? עד כמה tn יותר גרוע משאר הפטנלים! מה יש לא tn במחיר סביר 2000 ודרומה בחנויות מוכרת כמו באג... מחר כנראה אני קונה מסך אני צריך תגובות!!!
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קודם כל העיצוב שלו לא מעניין אותי רק איכות התמונה. אני מחפש מסך ב800 ומטה עם FULL HD וחיבור HDMI איך המסך הנ"ל (מבחינת איכות תמונה וצבעים)? ויש מסכים יותר מומלצים בתקציב? עריכה: ישמש למשחקים סרטים ושימושים כלליים.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, נא העבירו לי לינק לתוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצות איזה מהם עדיף? המסך מיועד לצרכים ביתיים קרי תוכנות כמו ווינדוס ואופיס,אינטרנט,תיכנות,קצת משחקים וסרטים ולראות טלווזיה דרך המסך מדי פעם. אשמח לחוות דעת על המסכים(אגב יש באחד מהם כרטיס טלוויזיה או שצריך לרכוש כרטיס כזה בנפרד ולחבר במחשב כדי לראות במסך טלווזיה?). תודה.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-