מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי חברים.. יש לי קונסולת PS3 חדשה,ויש לי גם מחשב...אני צריך מסך שיתאים לקונסולה ולמחשב ביחד.. אני חיפשתי ומצאתי ת מסך הזה: P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI Component WideScreen Black +Remote האם אתם ממליצים לי?????
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אז קודם כל תגידו לי מזל טוב הזמנתי היום את המסך DELL 2007FP ,עכשו השאלה שלי היא כזו,הזמנתי את זה דרך חנות מחשבים שהזמינה לי אתזה מהיבואן הרישמי (אומנטיק איכות),והבחור שמה אמר לחנות שממנה הזמנתי שזה ממשלוח שהוא קיבל השבוע,אז השאלה שלי האם אני אקבל פנאל S-IPS+REVA04? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לרכישת מסך שיענה לדרישות הבאות: Lcd 22 אינטש מסך רחב 16*9 2ms בלי רמקולים חיבור DVI רזולוציה 1920*1080 אפשרות להטות לצדדים ולמעלה ומטה מיועד למשחקים,סרטים ואינטרנט. שכחתי משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
מחפש מסך טוב למשחקים וצפיה בסרטים תקציב עד 2500 ש"ח כל הצעה בהתתקבל בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך אתם יכולים להמליץ לי מה יותר כדאי ובפירוט 1.ge force 7600gt 2.ati x1800 gto 3.x1950pro 4.x1950xt או כרטיס אחר במחיר דומה אפשר המלצה מה הכי טוב עם OC ומה הכי טוב ללא OC תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
התלבטות אחרונה בהחלט!! http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=183&keySearch= או http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=178&keySearch= הבדל מחירים כ450 שקל בין שניהם, ככל הנראה אחד מהם יקנה בקרוב מאוד!! שניהם tn יש 17 שהם לא tn? עד כמה tn יותר גרוע משאר הפטנלים! מה יש לא tn במחיר סביר 2000 ודרומה בחנויות מוכרת כמו באג... מחר כנראה אני קונה מסך אני צריך תגובות!!!
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כאשר מעבירים את הimage mode לgaming המסך עושה משהו ממש מוזר, דבר שדומה לbloom effect במשחקים. כאשר עוברים מתמונה כהה לבהירה המסך מבהיר את עצמו מעבר למצב הרגיל בהדרגה וכן להיפך, במשחקים לא רואים הבדל גדול, חוץ מתמונה בהירה יותר בקטעים חשוכים. אבל כאשר עוברים בין עמוד רגיל בFF לעמוד שבו הניגודיות גבוהה(רקע שחור עם אובייקטים לבנים) רואים את הבהירות של הצבע האפור של חלון הFF והחלקים הלבנים בעמוד הופכים לבהירים יותר... התופעה נתגלתה בעת משחק בהגדרות של המסך, ומעבר בין 2 טאבים בFF הראשון היה הפורום והטאב השני הוא האתר הזה - http://www.myspace.com/kontraproject
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אז ככה המסכים הם : 1) LED SAMSUNG U4000 ב2350 או 2)LCD SAMSUNG C450 ב1570 האם יש הבדל משמעותי? והמסך הזה יהיה בחדר שלי וישרת אותי לפחות לשלוש שנים הקרובות אם לא יותר... בנוסף... האם ההבדל בין FH לHREADY הוא כזה משמעותי? נ.ב המסך יתחבר למחשב וכנראה שאני לא אקנה מסך מחשב...
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך? שווה את המחיר שלו? כ-1600 ש"ח... בSKYPC הוא קיבל 5 כוכבים..
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ח'ברה עכשיו ממש ראיתי את המסך באתר נקסטופ. המחיר 3650 שקל. http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE24&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21&aff=zap
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהנושא נטחן רבות, קראתי הרבה הודעות אך עדיין לא הצלחתי לקבל החלטה איזה מסך לרכוש. התקציב שלי 1800 שקל ואני מחפש מסך 19" או 20" איכותי (לא TN) שיחליף את ה CRT שלי (Samsung 959NF). השימוש העיקרי הינו גלישה באינטרנט וקריאת טקסטים ולכן חשוב לי מאוד חדות של פונטים ודיוק. כמו כן אני צופה לעיתים (רחוקות יחסית) בסרטים ותמונות וחשוב לי שהצבעים יהיו מדוייקים ותמונות יראו היטב עם צבעים חיים. ההתלבטות היא קשה, הנטייה שלי היא ל 971P שנראה הכי טוב, האם אתם חושבים אחרת ? הבנתי ש ה VP930 מאוד מומלץ אבל לא הצלחתי למצוא תיאור פה לגבי תצוגת טקסט וחדות הפונטים, האם מישהו יכול לספר ? מה לגבי ה Philips 200W6CS ? הבנתי שיש לו גם פאנל MVA, למישהו יש ניסיון איתו בכלל ? דבר נו…
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מחנות מחשבים לרכוש מסך מחשב חדש במחיר זול בכמעט 50% מהמחיר בזאפ. למרות שכל החנויות האחרות מספקות 3 שנים אחריות לאותו מסך, החנות הזאת נותנת רק שנה אחת, 3 שנים אחריות עולה עוד כסף. - זה הגיוני? יתכן שחנויות יתנו אחריות שונה (הרי כולם נותנים לי אחריות מהיבואן). האם בד"כ מקבלים טופס אחריות רשמי של היבואן או שמספיק להגיע ליבואן עם החשבונית מהחנות? חוץ מזה, כמה חשובה האחריות במסכי LCD?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני רוצה מסך מחשב בעיקר למשחקים ואחר כך לסרטים... יש לי עכשיו את המסך lg flatron l137os שבעבר היה נחשב למסך דיי טוב (4 שנים ככה) אז רציתי לדעת, האם ההבדל באיכות תהיה ממש מורגשת או שאני יראה בעיקר הבדל בגודל המסך? ואני כנראה ילך על 22 אינץ בגלל התקציב אבל האם עדיך לקנות את Samsung 2433BW שהוא 24. חשבתי כבר על כמה מסכים... t220 LG W2353V- שהוא 23 LG W2261V Chimei CMV-222H יש לי כרטיס מסך hd 4870 512 mb תודה ומקווה לעזרה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לא אספר את כל הסיפור,אבל יש לי מסך CRT 19 של VS.באומניטק הציעו לי לשדרג למסך LCD תמורת ה-CRT שלא כדאי להם לתקן. השאלה היא לפני שאני נכנס למשא ומתן ,האם בכלל לחשוב על מסך LCD שלהם(אני חושב רק על WIDE)והאם יש מסך ששוה לי לקחת של VIEWSONIC. אני חייב לציין שבכל הדרך זכיתי ליחס פשוט מעולה ומקצועי מהם,אני יודע שזה לא קשור,אבל לדעתי זה שירות יוצא דופן באיכותו החיובית.
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה קצת כללית אבל רציתי לדעת אם יש צפי לירידות מחירים רציניות בחצי שנה הקרובה? אני רוצה לקנות את הdell2407 אבל כרגע המחיר דיי מטורף בשבילי ורציתי לדעת אם יש סיכוי לירידת מחירים בקרוב? איזה דגמים חדשים שיגרמו לירידה או איזה פיתוח טכנולוגי גדול כמו שיש במעבדים כל כמה חודשים..
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מסך 21.5" (למרות שמשווק כ22") ברזולוציה של 1920X1080. אני יכול לקנות אותו ב519 ש"ח אבל אני לא מוצא עליו ביקורות ברשת. יש למישהו דעה על המסך? טוב/רע/זבל סיני?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של sharp led aquos 32 ואני לא יודע את הדגם.. על השלט שלו רשום lcdtv gb016wjsa ולא רשום גם על הטלוויזיה !! ועוד שאלה איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה?? יש לי את הכבל של ה vga הכחול חיברתי מאחורי המסך ואני מתחיל לשחק ב input בשלט וכלום לא עולה.. מה יכול להיות הבעיה ?? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע אם ניתן לחבר למסך (Samsung 2253BW) כבל RCA של ממיר דיגיטאלי או כל התקן אחר? אם לא, מישהו יודע עם איזה מסך 22" ניתן לעשות זאת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי 1.מחפש מסך מחשב רחב 20": שימושים - גרפיקה אינטרנט ופיתוח הכוללת יישיבה ממושכת מול המחשב - משחקים ,אם בכלל , לא יותר משעתיים שבועיות.. מחיר - בסביבות 2000 ש"ח. כרטיס מסך נוכחי - NVidia 7300 2.ואני יקדים שאלה לתשובה , היכן ניתן לראות את ה 2007wfp באזור רמת גן ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בזאפ והלכתי לאיבוד מרוב דגמים של חברות שונות, אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב. ברור לי שאני יכול לקנות ב1400 מסך 22 או 24 TN, אבל אני משקיע עוד אלפייה בשביל ארגונומיה ו/או פאנל יותר טובים. השימוש העיקרי הוא טקסט: קריאה וכתיבה (בין אם זה גלישה באינטרנט או כתיבת קוד בזמן תכנות) - כרגע אני עם מסך 17 אינצ' וזה מאמץ לי את העיניים. אני רוצה 22 או 24 אינצ' כדי להקל על זה. שימושים נוספים הם סרטים/סדרות בDVD או HD, וגם משחקים מידי פעם. גם אם אני לא גרפיקאי אני רוצה צבעים חיים ומדויקים במסך.. לכן פאנל TN פחות רצוי, אבל אפשרי אם תמליצו כך. תודה
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
איזה מסך מחשב הכי מומלץ היום ? 1400-1600 שקל אפשר קצת יותר ......... מסך LCD 22 אינז'
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
השימושים יהיו למשחקים וסרטים. אני עומד לקנות מנועה מחשבים,איך השירות והאיכות? וגם האם יש להם את הגירסא 05 של המסך? יש מסך יותר טוב במחיר הזה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כן אני יודע שאתם לא חושבים שיש מסך איכותי במיוחד בגודל/תקציב כזה, ועדיף ללכת על 971P של סמסונג אם לא מוציאים עוד ג'ובות. אבל זה לחבר שלא שם לב לדקויות (ולכן לא ישפוך עוד 700 ש"ח על דל 2006WFP), ומעוניין בעיקר לצפות בסדרות/סרטים על המסך, ולכן לגודל יש יתרון וגם ל-Widescreen. המסך יחובר ב-D-SUB אנלוגי לכרטיס 6100 מובנה על לוח של Gigabyte. בעתיד סביר להניח שהוא ישדרג לכרטיס מסך שגם יכלול DVI. חשבתי על כמה אופציות: 1. Philips 200W6MB 8ms - גודל 20 אינץ' עולה 1600 ש"ח כולל הרגלית. 2. Samsung 203B 8ms - גודל 20 אינץ' מחיר ב-KSP הוא 1550 ש"ח, ואני גם אוכל לבדוק פיקסלים על המקום. 3. LG L204WT 5ms - גודל 20 אינץ' עולה 1900 ש"ח. 4. MAG BP2219FW - גודל 22 אינץ' מחיר 1935 ש"ח …
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-