עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Ghtm,

היי יש לאחד מהמחשבים בבית שלי מסך CRT ישן שהתחיל לקפוץ, אז החלטנו לקנות מסך חדש... המסך ישמש בעיקר לוורד ואינטרנט. עדיף שיהיה LCD [וכמובן בעל חיבור DVI], העדפה ל-19". אני יודע שאלו דרישות גבוהות ואני לא יודע אם קיימת כזו חיה, אבל אני מקווה שיש. הסכום המקסימלי כמו שמצויין בכותרת הוא 1000 שקלים, אבל עדיף כמה שפחות. תודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  2. Started by llime,

אני מנסה כבר זמן רב למצוא מסך 19 " שיעמוד לצד ה- LG1920P שיש לי (ושאני מאד מרוצה ממנו-יש לו פאנל P-MVA). היישומים שלי הם גרפים ,טקסט,אינטרנט ולא כוללים משחקים. הצלחתי להשיג לניסיון של יומיים מסך SANSUNG 940P בעל פאנל PVA . התוצאה היתה מאד מאכזבת-טקסט ותמונה לא חדים מספיק,ו"רעש" בצפיה בסרטים. בדקתי גם עם האונבורד שלי וגם עם n6200 של ASUS . חשבתי ללכת על האיזו S1931SH שכולם ממליצים עליו אבל בדקתי והפאנל שלו זהה בדיוק לזה של ה 940T שבדקתי: (Samsung LTM190E4) ,ואני חושש שהתוצאות יהיו זהות, מה גם שאין איפה לראות אותו בשום תצוגה בצפון (היה בפנדה בקיסריה ,עכשיו אין ).חשבתי על הויוסוניק VP930 שיש לו פאנל זהה ל LG שלי אבל כמו שכבר כתבתי בעבר התגובות בזאפ מרתיעות-אני לא יודע לכיי…

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך 19 כאן בארה"ב - מה שחשוב לי ביותר הוא איכות הצבעים- אני אוהב צבעים חיים כמה שיותר. וחוץ מזה, גם אמינות כמובן. המסך ישמש למגוון רחב של יישומים - סרטים,תמונות, משחקים ברמה גבוהה, OFFICE (אה כן, גם חשוב לי המסך יהיה איכותי בכל מה שנוגע לחדות הטקסט בOFFICE). אני מחפש משהו טוב שאהנה להססתכל עליו...על מה אתם ממליצים? נ.ב - אשמח גם להפניות לחנויות online, אני מכיר פה רק את newegg תודה

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  4. יש ברשותי מסך שיחס התמונה שלו הוא 16:9 ניסיתי לפעמים להריץ משחקים שהיחס שלהם הוא 4:3, עם זה לא היתה בעיה, אפשר בהגדרות "הפיסיות" של המסך לעשות את זה WIDE או AUTO וכשזה WIDE זה נמתח ומכסה את כל המסך. אבל כשאני מפעיל משחק שהיחס שלו הוא 16:10 ומותח אותו עם WIDE, זה נמתח רק לרוחב, נשארים עדיין 2 שורות שחורות מלמעלה ומתחת לתמונה.. אתם יודעים איך אפשר למתוח את התמונה גם למטה? אין אפשרות בהגדרות של הכפתורים על המסך למתוח את התמונה חוץ מהאפשרויות "AUTO\WIDE" המסך שלי זה 2333SW של סמסונג(23 אינץ) והכרטיס מסך HD4870

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  5. אני יודע שהתקציב לא משו אבל זה מה יש גם צריך שיהיה אותו באיזור נתניה.. office depot או מחסני חשמל וכו... ראיתי כמה אופציות: 22" http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714550 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716717 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694682 20" http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691092 http://www.mediashop.co.il/Product.asp?Pid=10024&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE (ה LG הזה נמכר בKSP ב775...וSamsung ב780) האם יש משהו יותר שווה\ מה הכי כדאי לקחת... 900ש"ח זה המקסימום של המקסימום... חשבתי לקחת את ה 2043BW, האם הוא הכי שווה? עדיפות ל 20"...

6. Started by tfo,

יש לי XBOX360 וכפי שידוע לי אפשר לחבר אותו ל dell 2407wfp hc ו ל20 אינץ, מישהו ניסה? האם זה עדיף מטלוויזיה? האם זה בכלל עובד? וסתם שאלה מי שרוצה יענה, מה כדאי? 1) לקנות DELL 20 אינץ וטלוויזיה לחדר 2) לקנות ת 24 אינץ ולהשתמש בו גם כמסך מחשב וגם ל XBOX360, בעקרון יש לי כבר טלוויזיה 21 אינץ.

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by (G),

הייתי במרדנית וביררתי בקשר למסך ואמרו לי שכבר לא כותבים A,S על המסך ואין דרך לבדוק, האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  8. אהלן אנשים , אני מעוניין לדעת איזה מסך כדאי לקנות 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של 1400 שקל ? תודה לעוזרים !

9. Started by Guy King,

רכשתי את המסך ואני מנסה לחבר אותו למחשב. יש לי מחשב יחסית ישן (IBM T42) שיש לו יציאת VGA בלבד. חיברתי את כבל ה-VGA למסך ולמחשב, אבל המסך לא קולט תמונה. בממשק של המסך העברתי מ-Digital Input ל-Analog Input, אבל אין תמונה. רק מרצדת לי על המסך הודעה שבה כתוב "No DVI-D Cable". מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  10. Started by X-miX,

שלום, אני מחפש מסך לפי הקריטריונים הבאים: 22" אינץ' (אפשר גם 24") 2ms זמן תגובה חיבור DVI טכנולוגית LED השימוש הוא משרדי (כתיבה, אינטרנט), משחקים כבדים וסרטים (אני לא רואה בBlu ray וכמעט ולא בHD אבל בכל זאת) אין בעיה תקציבית, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by Ornit_R,

אהלן לפני כמה ימים התחילה לי בעיה מוזרה - למסך לוקח המון זמן להידלק. מה זה אומר? שעולה המסך הכחול של ה- benq, מהבהב והופך לשחור, תוך כדי גם הנורית של המסך מהבהבת, ואז שוב המסך של Benq. בהתחלה לקח לזה כמה שניות וזה הסתדר והיום לוקח לזה בערך עד שהווינדוס עולה (לפעמים גם טיפה אחרי) ואז המסך נדלק ועובד כמו שצריך. מישהו יודע מה יכולה להיות אולי הבעיה? והאם שווה לשלוח את המסך לתיקון או שחבל על הזמן? (נגמרה לי כבר האחריות, עברו 3 שנים וחצי) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  12. מאז שעברתי למסך LCD התאכזבתי מהקצב רענון הייתי רגיל ל 100 הרץ ועכשיו אני מריץ ברזולוציה טובה רק 60. האם קיים מסך 22" עם קצב רענון גבוה מ 75?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  13. שמעתי שיחס ניגודיות 1:2000 הוא יתרון לרוצים שימוש במסך בעיקר לסרטים האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  14. אז ככה בעיקרון אני עובד עם מקבוק פרו אבל רציתי לדעת איזה מסך עדיף עניין התקציב לא מהווה בעיה תודה.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  15. Started by micaeldov,

מבקש חוות דעת למסך פיליפס LED עשרים אינטש.( 600 שח)

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  16. Started by שיקאגו,

שלום, אני רוצה המלצה למסך מחשב לזוג מבוגר (סביבות גיל 80) אני חושב שבין 20-22 אינץ' מספיק, הדרישות הוא שיהיה אמין, והתקציב הוא עד 1000 שקל. מה דעתכם? תודה.

17. כן אני יודע שאתם לא חושבים שיש מסך איכותי במיוחד בגודל/תקציב כזה, ועדיף ללכת על 971P של סמסונג אם לא מוציאים עוד ג'ובות. אבל זה לחבר שלא שם לב לדקויות (ולכן לא ישפוך עוד 700 ש"ח על דל 2006WFP), ומעוניין בעיקר לצפות בסדרות/סרטים על המסך, ולכן לגודל יש יתרון וגם ל-Widescreen. המסך יחובר ב-D-SUB אנלוגי לכרטיס 6100 מובנה על לוח של Gigabyte. בעתיד סביר להניח שהוא ישדרג לכרטיס מסך שגם יכלול DVI. חשבתי על כמה אופציות: 1. Philips 200W6MB 8ms - גודל 20 אינץ' עולה 1600 ש"ח כולל הרגלית. 2. Samsung 203B 8ms - גודל 20 אינץ' מחיר ב-KSP הוא 1550 ש"ח, ואני גם אוכל לבדוק פיקסלים על המקום. 3. LG L204WT 5ms - גודל 20 אינץ' עולה 1900 ש"ח. 4. MAG BP2219FW - גודל 22 אינץ' מחיר 1935 ש"ח …

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by tsr,

שלום חברים, אני מחפש כבל כמו בתמונה: מישהו יודע איך זה נקרא או מאיפה אפשר להשיג כזה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  19. הופיעה בסטיקי אם אני לא טועה, תודה

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by Teksur,

רכשתי מחשב חדש, והכרטיס מסך שלו Twintech nVidia GeForce 9800GT הוא בעל חיבורי DVI בלבד. המסך שברשותי הוא מסך עם חיבור VGA. האם יש מתאם מ-VGA ל-DVI? אם כן, מה הסבירות שאני אקבל אותו עם כרטיס המסך (המחשב עוד לא הגיע)?

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  21. למי שיש T220 בכמה מעלות בערך אפשר לכוון אותו כלפי מטה?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  22. מגבלות: -חייב שיהיה כניסת DVI. - חייב שיהיה 19 אינצ'. - חייב שיהיה רחב! - חייב שיהיה מחברה מוכרת. - אל תציעו את סמסונג 940BW... כמה מסכים שמצאתי: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=84707&af=10 מסך מחשב BENQ דגם FP92W http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=843&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& LG L194WT 19'' LCD 5MS 1:2000 DVI BLACK שמתי עין על הLG, נראה לי פצצה, מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by yakirg,

צריך מסך 22" בעיקר לגיימינג וגם קצת לסרטים, התקציב הוא 1500 +- מה המומלצים ?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by guyishai,

שלום לכולם, גם אני כמו הרבה מהפורום קניתי את ה-2007WFP, ובינתיים מרוצה מאוד. יש לי רק ספק אחד לגבי תופעה שאני לא בטוח בכלל אם היא בעיה: בכל המסך, לא רק באיזורים מסוימים, הצבע מעט "מחוספס". קשה לי להגדיר את זה בדיוק, פשוט אם מסתכלים מקרוב על איזור של צבע אחיד, הצבע לא חלק לחלוטין, אלא מנוקד מעט באופן מאוד עדין. אני זוכר שכשבדקתי מספר מסכים בחנות כדי לראות שאין פיקסלים שרופים, ראיתי שיש את החספוס הזה אצל כולם. האם זה משהו שקיים בכל LCD? אם זה בעיה, איך ניתן לתקן אותה? אני כמובן עובד ברזולוציה הטבעית, ומחובר ב-DVI. בתודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  25. Started by kipi25,

אהלן, איזה מבין המסכים הבאים יותר טוב ומומלץ: LG L1932TQ LG L1770HQ LG L1732P LG L1752T

• 0 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים