עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קיבלתי הצעה מחנות מחשבים לרכוש מסך מחשב חדש במחיר זול בכמעט 50% מהמחיר בזאפ. למרות שכל החנויות האחרות מספקות 3 שנים אחריות לאותו מסך, החנות הזאת נותנת רק שנה אחת, 3 שנים אחריות עולה עוד כסף. - זה הגיוני? יתכן שחנויות יתנו אחריות שונה (הרי כולם נותנים לי אחריות מהיבואן). האם בד"כ מקבלים טופס אחריות רשמי של היבואן או שמספיק להגיע ליבואן עם החשבונית מהחנות? חוץ מזה, כמה חשובה האחריות במסכי LCD?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  2. איזה מסך מחשב הכי מומלץ היום ? 1400-1600 שקל אפשר קצת יותר ......... מסך LCD 22 אינז'

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by leyaniv,

תמיד חשבתי שמדובר במכשיר יקר. ראיתי שחדשים נמכרים ב eBay עד 100 דולר. זה מחיר שהייתי מוכן להוציא כדי לשפר למקסימום את הצבעים במסך. במיוחד אם מתחלקים עם חברים בעלות... הרי לא צריך להשתמש במכשיר כל יום. שמתי לב בעיקר לשני דגמים: Pantone Huey Colorvision Spyder2Express כשאני מוריד את הבהירות לרמה שנוחה לי, אני מאבד הרבה גוונים של שחור וזה מפריע לי. המכשיר עשוי לשפר את זה? אני לא מתעסק בשום עריכה גרפית. שווה לדעתכם? (האם ראווווווווווווי?)

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  4. אמממ הכותרת אומרת כמעט הכל ! אני מחפש מסך הכי טוב במחיר, אפשר לחרוג בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by oren12,

תעיינו פה: http://www.mardanit.co.il/items_list.php?cat_id=85 מסך שמיועד למשחקים וסרטים בעיקר (ישמש כם כטלוויזיה) חשבתי על ה-LG 22'' LWTQ נראה לי ממש משתלם..

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by Usagi,

ח'ברה עכשיו ממש ראיתי את המסך באתר נקסטופ. המחיר 3650 שקל. http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE24&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21&aff=zap

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מסך 22 " עכשיו יש לי כמה אפשרויות או הסמסונג 226 הDELL 228 או את הASUS VW222U אותו אני יכול להשיג גם בהנחה (200-300 שקל). מה כדאי לי? להשקיע עוד כסף בשביל הדל/סמסונג או ללכת על האסוס? האם יש הבדל כזה משמעותי ביניהם? אשמח להמלצות, תודה.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, אני צריך מכם המלצה בנוגע למסך 22 אינץ. אני מודע להיותו בעל פאנל TN עם כל המשמעויות של זה, אבל כרגע זה מה שאפשר (אין לי כוונה לרדת ל-20 בשביל הדל). המסך מיועד בעיקרון ל-2 שימושים עיקריים: 1. משחקים - פה היותו של הפאנל TN אינה קריטית (יחסית). 2. צפייה בטלויזיה - אני צריך שלמסך יהיו חיבורים על מנת לחברו לממיר של YES. (אני מודע לבעיה של זוויות הצפייה). למשחקים אני מבין שהדגם המומלץ בפורום הוא 226BW של סמסונג, אבל איןנני יודע האם יש לו כניסות לחיבור לממיר? ואם אין לו, איזה מסך יכול להתאים לדרישות?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  9. התקציב 1500 ש"ח ~ אני צריך המלצה למסך LCD שיהיה מצויין הכי טוב שאפשר במחיר הזה למשחקים. ניגודיות גבוהה, צבעים נכונים וזמן תגובה נמוך. מסך 19". מה אתם אומרים על LG L1970HR? תודה. או שכדאי להישאר עם ה MAG 786PF שיש לי? CRT... כי הוא די טוב את האמת.

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by eegg,

אני מחפש מסך למחשב הוא דיי לגיימים ואני רוצה שהוא גם לא יהיה קטן חשבתי על זה מה דעתכם: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=229&main=1

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by AlterEgo,

איזה מבין השניים טוב יותר? אני מתעסק בגיימינג ובסרטים בעיקר... זו המטרה העיקרית... אני חשוב ש931 חדש יותר.. ומבחינת מפרט, הוא גם יותר טוב.. 2ms מול 4ms 1:2000 (1:700) מול 1:500 אבל בפועל, איזה מהם יותר טוב? ובמה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  12. קניתי את המוצר, ואני פשוט נהנה,אין אפילו בעיה הכי קטנה שיש במסך אותו דבר בדיוק. מכניסה אחת של HDMI יש לי 3 כניסות אני מחבר ממיר ,מחשב,וPS3 ואני פשוט נהנה מהאיכות הגבוהה בדיוק כמו שהיה לי בחיבור HDMI אחד!

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by ofsher,

ראיתי היום את המסך הזה של אסוס: VM192S http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11298 מסך שרואים בו לטעמי יותר טוב ממסכים של LG וסמסונג שעולים 500 שקל יותר אבל... הוא ללא יציאת DVI זה משמעותי? האיכות פחות טובה? אם בעתיד אני ארצה לחבר את המסך לכרטיס שיש לו רק כניסת DVI זה יהיה אפשרי? יש מתאמים? כי אני יודע שיש מתאם הפוך - מ - DVI ל - VGA השאלה היא האם יש מתאם מאנלוגי לדיגיטלי או שזה בכלל לא אפשרי? המסך מיועד לעבודה משרדית... בעיקר, אבל חשוב שיראו בו תמונות יפה! אז אם יש המלצות נוספות, לגבי המסך הזה ספציפית או לגבי אחרים אני אשמח! תודה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by Or23,

איזה מן השניים עדיפים למשחקים? בלי קשר למחיר

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by MishaK,

היי לכולם, אחרי כמעט 5 דקות גלישה כאשר המסך הפוך לצידו, הגעתי למסקנה שזה פשוט הרבה יותר נוח וכיף. הבעיה היחידה היא שכל פעם צריך לעשות את ההיפוך לבד דרך הדרייברים של ATi, האם יש דרך לעשות זאת אוטומטית (מניח שלא)? אם לא (כמובן שלא יותר נכון), האם יש איזו שהיא תוכנה שבלחיצת כפתור תחליף בין הרזולוציות והרוטציה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Eizo אמורים להיות הטובים ביותר- אם גם היקרים ביותר... האם אין משהו שווה ערך? שמעתי שגם לזירוקס יש מסך מוצלח.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  17. Started by kalimero1234,

שלום. ראיתי בחנות את המעמד של המסך DELL 2209WA ויש לי מספר שאלות: 1. כאשר המעמד היה מופרד מהמסך עצמו, רציתי לבדוק איך המעמד עולה ויורד (שינוי הגובה של המסך) וכאר דחפתי את המעמד למטה הוא עלה מיד למעלה ולא נשאר "תקוע" איפה ששמתי אותו, זה בסדר? זה לא אמור להישאר איפה שדחפת אותו? למה זה קופץ למעלה? 2. האם החלק שמחברים אליך את המסך למעמד (מעין מלבן כזה) צריך להיות ישר או באלכסון כלפי מעלה? כי מעמד שבחנות החלק הזה היה באלכסון כלפי מעלה ואי אפשר היה לגרום לו להיות ישר. זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by TPack,

שלום לכולם, מישהו יודע אם ניתן לחבר למסך (Samsung 2253BW) כבל RCA של ממיר דיגיטאלי או כל התקן אחר? אם לא, מישהו יודע עם איזה מסך 22" ניתן לעשות זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by sarit_co,

הגיע הזמן לקנות מסכים חדשים לילדים... מה הגודל המינימלי המומלץ? השולחנות קטנים וזה שני מסכים באותו חדר אז לא רוצה משהו מפלצתי :s05:

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by NuXeR,

היי, יש ברשותי מסך מדגם HG281D של חברת HannsG. היו עליו המון ביקורות באתר... והוא זכה להמון תשבוחות. פאנל TN, רזולוציה 1920x1200. המסך במצב מצויין ללא שריטות וללא פיקסלים שרופים.... אשמח אם תוכלו לעזור לי לשערך את השווי שלו למכירה ב-יד שנייה. תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by Guy950,

היי חבר'ס, אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך HD4870 512MB ואני רוצה גם לקנות מסך חדש! אז בעיקרון ראיתי את המסך הזה בבאג ורציתי לדעת 2 דברים: א. הכרטיס המסך של גרסת 512MB יצליח לסחוב 24 אינץ' בלי בעיה או שיעשה בעיות? ב.http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6525&perur= זה המסך שאני מתעניין בו, השאלה היא האם הוא שווה? מחיר נמוך למסך ענק=חרא פאנל או חרא מסך? מהן החסרונות של המסך הזה? אם אתם רוצים לעזור למצוא מסך טוב, אני מעוניין במסך 22-24 אינץ' בתקציב של 1.5K ש"ח וחייב חייב גם יציאת HDMI לאקס בוקס 360. תודה, גיא.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  22. יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  23. Started by rov,

האם מסכי המחשב של Dell לסוגיהם השונים ניתנים לתליה ? יש מאחוריהם מתקן VESA ?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  24. האם מסך עם 5MS מתאים למשחקים עם FPS גבוה ? אני מתכוון לקנות GTX570 בשביל משחקים ורוצה מסך חדש כח הישן עושה בעיות. מה אני יכול להשיג בתקציב של 1000שח בלי חריגה מחברות כמו SAMSUNG או LG ? תודה

25. Started by micaeldov,

מבקש חוות דעת למסך פיליפס LED עשרים אינטש.( 600 שח)

• 1 תגובה
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים