עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הופיעה בסטיקי אם אני לא טועה, תודה

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  2. למי שיש T220 בכמה מעלות בערך אפשר לכוון אותו כלפי מטה?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by davidz85,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות בקרוב מסך LCD חדש, כרגע אני עם 22 אבל בא לי על 24 או 26 שיתנו לי FULL HD, גם למשחקים גם לסרטים. אני מתכוון להשקיע במשהו איכותי, מעניין אותי שיהיה גם איכותי וחזק, והעיקר כאן הוא לא רק שיהיה מתוייג כמסך גדול 24 או 26. כרגע אני עם T220 שהוא מבחינת צבעים די טוב, אבל אני קניתי לא מזמן את ה4870X2 מה שנותן לי לעבוד ברזולוציות גבוהות מאוד ועדיין יהיו לי ביצועים טובים. ההתלבטות שלי בין 24 ל-26 נובעת מזה שאני סה"כ יושב מטר מול המסך, השאלה אם זה יהיה קרוב מידי למסך בגדלים האלה, כי אני לא רוצה לשבת 2 מטר מהמסך כדי לראות כמו שצריך, בLCD הרי רואים יותר טוב ככל שמתרחקים. אז השאלה באמת אם שווה להשקיע עוד כמה אלפים למסך 26, או לעצור ביינתים ב-24. אם אפשר…

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  4. אתם עוד ממלצים על המסך 2243BW ? למה אני יום שישי רוצה כבר להזמין מסך ... עם אתם עוד ממלצים על המסך ........ אז אני מתלבת ... עם לקנות תמסך הזה או 2243BW או ת2253BWוSamsung אני יודע שהמסך 2243BW יותר מומלץ מבחינת מחיר.. אבל איזה מסך אתם אומרים שיותר יפה ? כי ממש חשוב לי גם היופי ........ כי אני בנאדם שאוהב לשהקיע ביופי בחדר... אז סתם אני שואל עם אתם אומרים שממש אין אבדל ביופי אז אני יעלך על ה2243BW ועם אתם ממלצים על מסך אחר אז נקנה משהו אחר ..

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by weissby,

האם כדאי לקנות מסך 19" של CMV? תמליצו על דגמים אם נראה לכם.. הבנתי ממישהו שפעם הם כאילו מכרו בכלל חלקים לסמסונג, לאדע איזה חלקים..אבל זה מראה איזשהי אמינות מצד CMV שזה המעט שאני כבר יכול להבין.. בקיצור, אני רוצה מסך 19" טוב לפוטושופ וגם למשחקים, אני לא איזה גיימר משוגע, אבל בוא נגיד שיציק לי לראות חוסר דיוק כלשהו במסך שלי.. ואם CMV כל כך לא נראה לכם אז תמליצו על איזשהו דגם של SAMSUNG אבל תשתדלו להמליץ לי בבקשה על דגם טוב של CMV ודגם טוב של SAMSUNG תודה רבה! =] ד"א תקציב באיזור ה2000 שקל, אני יותר בנטייה למשהו 1500 אבל מוכן בכל זאת להתגמש למשהו באיזור ה2000

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by Dj-Insane,

שלום חברים אני יודע שכל הודעה שלישית היא "עזרת בקניית מסך" אבל לא מצאתי איזה נושא שעונה לדרישות שלי בול אז אודה לכם אם תעזרו לי אני מחפש כבר מראש השנה מסך ולא יודע איזה לקנות ובנתיים אני משתמש במסך פאקרד בל שקנו לי לבר מצווה לפני 11 שנים. אני לא משחק במחשב!-אבל אני עדיין שהמסך יהיה מהיר השימושים שלי במחשב הם תמונות, מוסיקה ,סרטים, ועבודה (אינטרנט וורד פוטושופ) תמונות-אני רוצה איכות מעולה ממש להרגיש את התמונה סרטים-אני בדרך כלל רואה סרטים דרך הכרטיס מסך שמחובר לטלויזיה אבל גם לעיתים רחוקות על המסך של המחשב בעיקר לאינטרנט וסתם שטויות-לדברים האחרים אני יודע שכל מסך יתאים הבנתי שיש חיבור DVI אז אני רוצה אותו למרות אין לי חיבור אליו בכרטיס מסך אבל אני אקנה מתאם אני יודע שקיים…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by daphne_n,

שלום לכולם, עיינתי בקטלוג של באג ופתאום ראיתי את המסכים החדשים של HP Pavilion וראיתי את הדגם הנ"ל רציתי לשמוע פידבקים ממכם, פשוט אני לא מוצאת באינטרנט שום מידע על המסך הנ"ל איזה פאנל וכד' רשום בקטלוג פרטים הרגילים אבל הפאנל ופרטים נוספים לא רשום ובאתר של HP לא מצאתי כלום. אז מה דעתם הכנה על המסך? שווה קנייה? עולה 1692 בבאג... תמוהה בעיניי המחיר כי באג ידועה כמפציצה במחירים, לא לטובה תודה על כל עזרה נוספת, דפנה.

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  8. אני בדרך לקנות מסך חדש. השאלות שלי הן כאלה: 1. כעיקרון אני צריך מסך שמתחבר לי גם לממיר (YES). האם ישנו הבדל בין שימוש במסך מחשב רגיל ושימוש במסך טלויזיה, ואם כן מה עדיף? 2. אני צריך המלצה על מסך איכותי 22"~24" של מסך מחשב/טלויזיה במחיר של לא יותר מ-1500 ש"ח. תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by shai888,

LG E2040T מישהו רכש את המסך הזה? שיחק בו? זה מסך טוב למשחקים?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by UV1,

דרושה לי המלצה למסך בגודל 22" - 24" לעיבוד תמונה וגרפיקה תקציב עד 4000 שח מה דעתכם על Eizo FlexScan S2231W ?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  11. אני יודע שהתקציב לא משו אבל זה מה יש גם צריך שיהיה אותו באיזור נתניה.. office depot או מחסני חשמל וכו... ראיתי כמה אופציות: 22" http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714550 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716717 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694682 20" http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691092 http://www.mediashop.co.il/Product.asp?Pid=10024&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE (ה LG הזה נמכר בKSP ב775...וSamsung ב780) האם יש משהו יותר שווה\ מה הכי כדאי לקחת... 900ש"ח זה המקסימום של המקסימום... חשבתי לקחת את ה 2043BW, האם הוא הכי שווה? עדיפות ל 20"...

12. Started by tfo,

יש לי XBOX360 וכפי שידוע לי אפשר לחבר אותו ל dell 2407wfp hc ו ל20 אינץ, מישהו ניסה? האם זה עדיף מטלוויזיה? האם זה בכלל עובד? וסתם שאלה מי שרוצה יענה, מה כדאי? 1) לקנות DELL 20 אינץ וטלוויזיה לחדר 2) לקנות ת 24 אינץ ולהשתמש בו גם כמסך מחשב וגם ל XBOX360, בעקרון יש לי כבר טלוויזיה 21 אינץ.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  13. אני מתכוון לא כמו בתמונה הזאת.

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  14. המסך 2475W יצא לפני איזה 3 שנים והמסך ZR24 הוא חדש יותר יחסית הם מוכרים את 2475 באיזור ה550 יורו ואת הZR באיזור 350 במה שונים המסכים זה מזה מבחינת איכות התצוגה בלבד? האם ה2475 מתאים יותר לCAD מאשר הZR?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by zombie,

יש לי מסך רחב המחובר דרך כרטיס טלויזיה ליאס... והלוגו של הערוץ נגיד כבר מחוץ לתמונה ולפעמים הדמויות שמנות וחלק מהתמונה בחוץ...בקיצור זה לא מוגדר טוב... איך אני מגדיר?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  16. ברחבים כמובן אין התלבטות DELL 2209WA. חיפשתי בפורום ולא הגעתי עדיין למלצה על מסכי 20" (או 21") בפורמט לא רחב, שיספקו תמורה טובה למחיר בדומה DELL 2209WA כמו כן , מה היחס ביחס העבודה בין 22" רחב ל20" לא רחב (כלומר בכמה גדול יותר 22") תודה

17. אני מחפש מסך מחשב שגם ישמש כמסך מחשב, ומדי פעם טלוויזיה אז יהיה נחמד אם יהיו לו שתי כניסות. האם יש כאלה דברים בכלל במחירים האלה? כי חיפשתי ולא כל כך מצאתי. במקרה הכי גרוע אני אצטרך להתפשר על VGA מהמחשב ו DVI מהממיר של הטלוויזיה.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  18. שלום לכם חברים , אני מחפש מסך בין 23"-30" באיכות גבוהה שיתאים גם למשחקים + YES+ סרטים תקציב לא מוגבל הודה לכם אם תצרפו כמה אפשרויות.

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  19. אין לי מושג מאיזה חברה לקנות, אני לא רוצה לקנות מסך מהתצוגה ואח"כ להתאכזב... תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  20. בוקר טוב לכולם!!! אני מחפש מסך 19 למשחקים בעיקר גם קצת לסרטים ולעבודה שוטפת תקציב עד 2000 ש"ח תודה מראש נועם

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  21. היי, אשמח להמלצה למסך 27" להורים. השימושים - שימוש בסיסי (גוגל, פייסבוק, יוטיוב, משחקי שמחט אונליין) לא גיימיניג. תקציב - 500-700 הם נעולים על מסך של סמסונג אבל אני לא בטוח שזה ה Value for money הכי טוב במחירים האלו. אין לי בעיה להזמין מחול אם שווה את ההפרש במחיר ואת זמן ההמתנה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  22. Started by tsr,

שלום חברים, אני מחפש כבל כמו בתמונה: מישהו יודע איך זה נקרא או מאיפה אפשר להשיג כזה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  23. 200 דולר!!!! אתם מאמינים! שווה קנייה? אני יברר לגבי 20 או 22 אינץ אבל כגודל המסך גם גודל המשקל ואיך אני יביא אותו לארץ...חחחח http://www.machshev.co.il/Product.asp?Pid=21411&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=236&aff=Zap〈=he

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  24. היי חברים, אני מחפש מסך 32 עבור אחותי באיכות 4K שישמש לצורך חיבור ללפטופ (hp elitebook 840 g7) ועבודה משרדית פשוטה עליו (סביבת אופיס וכו' בלי תוכנות כבדות/משחקים/עריכה גרפית וכו'). היא עובדת מהפינת אוכל ולכן חשוב מאוד שיהיו כמה שפחות כבלים, לכן אני מכוון למסך עם חיבור TYPE-C שגם יספק טעינה ללפטופ בנוסך להעברת התמונה למסך (וכך יחסוך כבל נוסף של מטען) נתקלתי במסך MSI MAG321CURV והוא נראה ממש מתאים לה, אבל המתח טעינה דרך TYPE-C הוא רק 15W. כמובן שלטעינה של בטריה ריקה זה מאוד איטי, אבל השאלה היא אם הלפטופ יהיה מחובר למסך (ולטעינה דרכו) כל הזמן, האם ה-15W יספיקו כדי לשמור על הבטריה מלאה (או כמעט מלאה) תוך כדי העבודה עליו? כאמור מדובר על עבודה משרדית פשוטה, ככל…

25. אני צריך מסך בעיקר לצורכי אינטרנט וסרטים: כנראה אני קונה מ IQPC האפשרויות שלי הם : SAMSUNG LCD 19" 931BF LG LCD 19" L1953TR VIEWSONIC 19" VX1945WM רחב VIEWSONIC 19" VX922 מה אתם אומרים? על מה ללכת? וגם אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע! תודה!

• 8 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים