עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. האם גודל נקודה קטן במסכי LCD אומר שפחות נוח לקרוא טקסט? והאם גודל נקודה גדול אומר שיותר נוח? במסכים כמו 19 יש גודל של 0.29 במסכי 24 יש 0.27 במסכי 30 יש 0.25 במסכי 26 יש 0.288 במסכי 27-28 יש 0.30 וכו' אני מדבר כמובן על רזולציה אמיתית טבעית ומלאה (לדוגמא מסך 17 ב1280על 1024, מסך 24 ב1920 על 1200 וכו') מנסיונכם האישי, מה נותן נוחות קריאת טקסט טובה יותר? כי הרבה פעמים יש ויכוח לגבי זה ומעניין אותי דעה ותשובה יותר מקצועית. אני שמתי לב אצלי שלפעמים במסכים עם גודל נקודה גדול יותר, הטקסט אומנם גדול יותר, אך פחות ברור, ולכן קשה לי להגיע למסקנה נחרצת היכן יותר נוח לקרוא.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  2. Started by joniar,

אני רוצה לקנות מסך חדש הכניסו לי לראש לא TN לא TN בשום פנים ואופן לא TN {זה מובן נכון?} אז אני רוצה מסך לפחות 21" ב1500 שלא יהיה TN!!

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  3. דוגמה ה-Samsung 22" Wide T220 2MS 1:1000 DVI שווה את המחיר ??(עולה-1823 שח) איך הוא בהשוואה למסכים בסכומים דומים?? איך הוא בהשוואה לשאר מסכי ה22 הנמצאים כיום בשוק?? האם הוא טוב למשחקים וגם לסרטים(זה הכי חשוב) ?? או שיש מסך יותר טוב לסרטים ומשחקים בעלות דומה?? בבקשה תעזרו לי... :-\ ותודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by weissby,

האם כדאי לקנות מסך 19" של CMV? תמליצו על דגמים אם נראה לכם.. הבנתי ממישהו שפעם הם כאילו מכרו בכלל חלקים לסמסונג, לאדע איזה חלקים..אבל זה מראה איזשהי אמינות מצד CMV שזה המעט שאני כבר יכול להבין.. בקיצור, אני רוצה מסך 19" טוב לפוטושופ וגם למשחקים, אני לא איזה גיימר משוגע, אבל בוא נגיד שיציק לי לראות חוסר דיוק כלשהו במסך שלי.. ואם CMV כל כך לא נראה לכם אז תמליצו על איזשהו דגם של SAMSUNG אבל תשתדלו להמליץ לי בבקשה על דגם טוב של CMV ודגם טוב של SAMSUNG תודה רבה! =] ד"א תקציב באיזור ה2000 שקל, אני יותר בנטייה למשהו 1500 אבל מוכן בכל זאת להתגמש למשהו באיזור ה2000

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  5. בוקר טוב יש לי מסך חדש פיליפס 200W6MB כאשר אני מחבר אותו אנלוגי לכרטיס מסך אין בעיה כאשר אני מחבר אותו DVI המחשב כאילו לא מזהה אותו כרטיס מסך gforce 6200 TC על אנלוגי אני ברזולוציה טבעית 1680*1050 בלי בעיה ניסיתי לסמן את המסך בהגדרות על DVI ואז לחבר פיזית = לא עזר רעיונות ? דרך אגב סתם אנקדוטה --- בבדיקה מקיפה ( טפו טפו טפו ) אין אף פיקסל מת , תמונה מאוד נעימה למסך . תודה עפר .

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  6. קראתי כמה ביקורות מדאיגות בקשר לבעיות הghosting של הWFP, ובהתחשב שבארץ הוא רק S-IPS זה יוצר חששות. ההבדל הכספי לא הכי קריטי, אם יש מסך עדיף בתקציב של 2400 אז מהו? השימוש העיקרי של המשחק הזה זה משחקים, סרטים וחיבור של ה360 כלומר עוד משחקים. כמו כן עם עדיפות שתיהיה למסך כניסה של RCA/SVIDEO כמו שיש ב2007WFP.

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by nondos,

שלום אני מעוניין בהמלצה למסך LCD בין 19" ל 17" תקציב - 1000 עד 1500 ש"ח לצורך משחקים, אינטרנט תודה

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  8. שלום לכולם מסך כזה עוד לא ראיתם זכיתי בו במכרז בוואלהשופס ב 900 שקל כולל מישלוח עד הבית מחיר הרגיל שלו עולה 1400 בחנויות רק הדגם הזה lg W1952TQ גירסת 2008 הגירסה המורחבת הוא מה שתמיד חלמתם בכל הפורומים כולם ממליצים עליו והוא גם זול במיכרזים בלבד כמובן אז אל תחשבו פעמיים זה המסך שתמיד חלמתם עליו תכונות ומאפייניםנתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 3.6 ק"ג גובה: 37 ס"מ רוחב: 45 ס"מ עומק: 10.4 ס"מ נתוני המסך זמן תגובה: 2 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.2835 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 10000 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~83 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 170 מעלות כניסות יציאות DVI: כ…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by OranNuri,

במדיה וחיברתם את המסך לממיר שישמש כטלוויזיה, האם רואים טוב ? בן דוד שלי רוצה לקנות מסך שישמש לסרטים במחשבים ולראות טלוויזיה ורציתי לדעת אם זה מתאים לו.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  10. איזה פאנל יש לו? האם הוא נחשב מסך איכותי? האם יתאים לגרפיקה ועריכת וידאו? הוא עולה עכשיו 1,799 ש"ח במחסני חשמל. תודה

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by freerider,

שלום, אני עומד לגשת לחנות ולרכוש את המסך הנ"ל. אני רואה שיש דגם חדש יותר B שלא מופיע בחנויות. האם כולם היום B ? מעבר לפיקסלים שרופים, יש משהו נוסף שצריך לבדוק ? גרסאות מסויימות שעדיפות על אחרות ? תודה

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  12. שלום! בימים הקרובים הולך ליקנות מסך עבור עבודות גרפיות כגון פוטושופ, AUTOCAD וכ"ו. התקציב מוגבל ל- 1600 ש"ח גג. חשוב מאוד שהצבעים יהיו כמה שיותר אמיתיים וגם אפשר יהיה לכוון אותו אנכי!!!! יש לי התלבטות בין המסכים שבכותרת. מבקש חוות דעת והמלצות על שני המסכים הנ"ל. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by orel_v,

קודם כל העיצוב שלו לא מעניין אותי רק איכות התמונה. אני מחפש מסך ב800 ומטה עם FULL HD וחיבור HDMI איך המסך הנ"ל (מבחינת איכות תמונה וצבעים)? ויש מסכים יותר מומלצים בתקציב? עריכה: ישמש למשחקים סרטים ושימושים כלליים.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  14. השאלה בכותרת, עד עכשיו אני די סגור ללכת על DELL U2412, יש לה הרבה יתרונות ודברים טובים ביחס למחיר, אני צריך לקנות גם לחדר טלוויזיית LCD (עולי LED לא בדקתי מחירים), הDELL הוא רק 24" ועולה כ1500, אני יכול בערך באותו מחיר לקנות טלוויזית LCD שתהיה FHD ולהשתמש בה גם ל YES וגם למחשב, אבל מפה עולה לי שאלה, במסכי מחשב בשונה מ טלוויזיות, ככל שהם גדלים ,גם גם הרזולוציה, בטלוויזיה זה או HDR או FHD, זה עולי מסביר את המחיר הזול יותר של הטלוויזיות ביחס לאיזה מסך 32" של DELL נגיד, בנוסף לכך, הסבירו לי פה שבטלוויזיות בגודל הזה, הפאנל הוא לא TN, אז העסקה נשמעת לי כמעוד אטרקטיבית, אך בכל זאת יש איזה חסרון בכך שיקבל רק 1080 על 1920 על מסך שבסדר גודל שלו למחשב היא פי 2 גדולה יותר ?כלומר …

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by malior,

אני עכשיו עובד על 1024X1280 22" מה הרזולוציה המומלצת?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  16. Started by HeroesCut,

שלום, אני רוצה להזמין את המסך הנ"ל אבל לפני זה לקבל עליו כמה חוות דעת, המטרה של המסך היא לשימוש סרטים באיכות HD ומשחקים כבדים.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by FireThrower,

היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך למחשב שאני אקנה גם בקרוב , אני רוצה מסך FULL HD 22" או 23" , אני רוצה שתהיה לו כניסת HDMI לכ. מסך. אני אשתמש ב ATI RADEON HD5850 , ואני רוצה משהו איכותי עד 1100 שקלים .

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by A7X,

היי חברים.. יש לי קונסולת PS3 חדשה,ויש לי גם מחשב...אני צריך מסך שיתאים לקונסולה ולמחשב ביחד.. אני חיפשתי ומצאתי ת מסך הזה: ‎P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI Component WideScreen Black +Remote האם אתם ממליצים לי?????

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  19. איך המסך Dell 23in U2311H לגרפיקה? יש משהו אחר עדיף עד 1100 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  20. Started by Oranili,

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by eyaldar,

שלום, אחרי 3 וחצי שנים עם VP930 של Viewsonic החלטתי שהגיע הזמן להחליף. התקציב שלי הוא בין 1000 ל1500 ש"ח, השימושים העיקריים הם עריכת תמונות(פאנל איכותי ודיוק צבעים זה חשוב) וצפייה בסרטים. פה ושם אני משחק במשחקים ולכן אני מעדיף שזמן התגובה לא יעלה על מה שיש לי עכשיו(8ms לG2G). כרגע אני מתלבט בין U2311 ל2209WA של DELL שלפי מה שיצא לי לראות הם בין היחידים שמציעים פאנל איכותי במחיר סביר, אבל החלטתי לבדוק בכל מקרה האם קיימות אופציות אחרות שכדי לי לשקול, ואם לא, מה עדיף מבחינת 2 האופציות שאני מכיר בעבור שימוש של עריכת תמונות(אני צלם חובב ומתעסק הרבה עם תמונות בזמן הפנוי, אבל מכיוון שזה תחביב והמסך עדיין משמש אותי לדברים נוספים אני לא יכול להצדיק הוצאה של יותר מ1500 שקל על מסך).…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  22. יש לזה כבל מתאים או שרק מתאם הוא הפתרון? תודה למומחים.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  23. המחיר לא רלוונטי, כך גם הגודל. אני מעוניין לקבל מידע על הביצועים בגיימינג. אשמח גם לדעת מהו המסך ברזולוציה של 1920x1200, בתקציב של 4500 ש"ח, שיתן את הביצועים הטובים ביותר בגיימינג, ללא שום קשר למחיר. ככל שיהיה יותר גדול יהיה יותר טוב. כרטיס המסך יהיה GTX260 בתהליך ייצור של 55NM (יששששששש nVidia נזכרו שיש להם מוח), יעבור OC מסיבי ויקורר היטב. יחובר אל-פסק חזק למחשב אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by davidz85,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות בקרוב מסך LCD חדש, כרגע אני עם 22 אבל בא לי על 24 או 26 שיתנו לי FULL HD, גם למשחקים גם לסרטים. אני מתכוון להשקיע במשהו איכותי, מעניין אותי שיהיה גם איכותי וחזק, והעיקר כאן הוא לא רק שיהיה מתוייג כמסך גדול 24 או 26. כרגע אני עם T220 שהוא מבחינת צבעים די טוב, אבל אני קניתי לא מזמן את ה4870X2 מה שנותן לי לעבוד ברזולוציות גבוהות מאוד ועדיין יהיו לי ביצועים טובים. ההתלבטות שלי בין 24 ל-26 נובעת מזה שאני סה"כ יושב מטר מול המסך, השאלה אם זה יהיה קרוב מידי למסך בגדלים האלה, כי אני לא רוצה לשבת 2 מטר מהמסך כדי לראות כמו שצריך, בLCD הרי רואים יותר טוב ככל שמתרחקים. אז השאלה באמת אם שווה להשקיע עוד כמה אלפים למסך 26, או לעצור ביינתים ב-24. אם אפשר…

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by noodle,

שלום, רציתי לשאול איזה מבין המסכים הבאים הכי משתלם לקנות (מבחינת איכות ולא הגודל) Samsung 953BW "19 Samsung 2243EWX "22 Samsung 2333SW "23 אני מקבל אותם בהנחה גדולה אז רציתי לדעת איזה כדי לקחת, לא רוצה שידחפו לי איזה מסך זבל. לגבי המסך השני לא מצאתי פרטים בזאפ. בחוברת של המסכים רשום "חיבור: אנלוגי / דיגיטלי DVI" האם זה אומר שצריך לבחור או שזה בא עם שניהם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים