מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי לפני ימים ספורים מסך חדש מחברת "אופיס דיפו" בדגם LG 1960TR. אני עוסק בעיצוב גרפי, ונתקלתי בבעיה, gradients (שילובי צבעים) נראים לא טוב, מקוקוים. דוגמה לגרדיאנט: http://www.wuphonsreach.org/Games/SimCity4/HbgPA/24x16_GradientHeighMap.png הייתי שמח לאיזו הצעה לפיתרון. אני משתמש ברזולוציה 1280 על 1024, 32BIT ווינדוס XP.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה הפנלים האלה. מישו יכול להסביר לי בבקשה. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר בסמסונג 931BW הוא נהיה סתם ככה כחול בערך כמו הרקע של הפורום.. ויש לו גם קריזות והוא מחליף צבעים במהירות המסך חדש יחסית חצי שנה אני חושב איך אפשר להתמודד עם בעיה מוזרה כזאת ?
-
- 10 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
היי חברה למה חברת LG samsung רק מייצרים פאנלים כמו S-IPS וכו' לשאר חברות ולא מייצרות מסכים כאלה עם אף פאנל איכותי אחד הכל TN מעפן.רק חברות כמו DELL ועוד כמה משתמשים עם סוגי פאנלים וגם נורא בצימצום מה יכול להיות שהם ועוד חברות רוצים להיתמקד על מסכים פשוטים שזה רוב השוק היום כי אם הם ייצרו עם פאנלים איכותיים שעלות הייצור נורא יקרה אז לא יהיה שווה להם,יכול להיות שלאנשים זה לא ממש מפריע והם לא רוצים להשקיע(!?) כל מרכיבי החומרה מתקדמים מדי חודש בחודשו רק מסכי LCD נשארים אותו דבר קיצר פתחתי בעבר נושא לגבי קנית מסך עם פאנל אייכותי (בשביל משחקים וסרטים) הוצע לי על PHILPS וכאלה או NEC או DELL שלהם יש פאנל S-IPS אבל זה רק 20" ורחב כך שזה נראה קצת קטן עכשיו 22" אין סיכוי לפאנל א…
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת איזה מהמסכים משתלם יותר.. בעיקר למשחקים. סרטים HD ודיווקס.. ואינטרנט .. אם יש יותר טוב בטווח הזה תוסיפו אותו .. תודהה
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לאילו שימושים הנ"ל יתאים ולאילו לא וכן חוות דעת באופן כללי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך עזרה בהחלטה ואני רוצה שרק מי שבאמת מבין שיעזור לי, אני רוצה מסך חדש, הצרכים שלי במחשב הם ככה, יותר סביבת עבודה מאשר משחקים אבל אני אוהב לשחק מדי פעם שבכיף שלי , אני לא גיימר, אני אוהב לראות סרטים מדי פעם וכל השאר עבודה יחסית , למרות שאני יודע שמסך קונים פעם ב... ואם יבוא לי להתחיל לשחק אזה הms ידפוק אותי עכשיו התלבטתי בין שתי מסכים 226CW - שזה דגם משופר של 226BW של סמסונג שמגיע סוף חודש חזרה למלאי אצל היבואן בארץ שהוא עם פאנל TN נגודיות סטטית של 1:1000 ו2ms ובין 2007WFP - של Dell עם פאנל S-IPS שהוא 1:800 ו 16ms שמעתי על הרבה כאלה שהתלוננו על בעיות Flicking בקיצור מה לעשות, על מה ללכת... אני באמת מבואס מזה שאני לא יודע על מה ללכת תודה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
השימוש בעיקר משחקים , ולאחר מכן טקסט ומסמכים , בעדיפות אחרונה סרטים ...
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
היי, האם כדאי להשאיר מסך LCD כל הזמן דולק או לתת ל WINDOWS להכניס אותו ל stand by? מה "ישמור" על המסך לאורך זמן? תודה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ממש לא מבין בתחום הזה של מסכי המחשב... שימושים הכל פחות או יותר.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות תמסך הזה שמעתי אבל שהגרסה החדשה hc יש בה הרבה בעיות למרות שבאיכות תמונה היא יותר טובה מהישן זה נכון? מה כדאי הגרסה החדשה או הישנה תודה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איך המסך הזה של 24 אינץ lcd של nec ? http://www.nec-display-solutions.co.uk/coremedia/generator/index,realm=Products__Details__Specification,spec=x__uk__en,docId=292482,group=all האם שוה למרות שאין לו כניסת s-video ?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
נהוג לחשוב שאחד החסרונות הבולטים של פאנל TN לעומת פאנל VA/IPS הוא עומק צבעים. כידוע, פאנלי TN תומכים בעומק צבע של 6 ביט בלבד ומשתמשים בטכניקות שונות ומשונות כגון FRC, כדי לחפות על כך וליצור אשלייה של צבע 8 ביט. יש האומרים כי הדבר בולט במיוחד בסרטים. משום שלפאנל TN טיפוסי יש חסרונות נוספים הקשורים בצבעים (זויות צפיה צרות, כיול על הפנים מהקופסה), קשה לבודד עד כמה דווקא עומק הצבעים משפיע. בדיון זה אני עושה ניסיון ראשון לבודד רק את המרכיב של עומק הצבע. שש התמונות בהמשך (לקוחות מהסרט "ארבעה חדרים") משוות בין מסך DELL 2007WFP (משמאל) שבו פאנל S-IPS של LG-PHILIPS עם עומק צבע 8ביט, לבין מסך FLEXVIEW של נייד THINKPAD T42 (מימין) שבו פאנל IPS של LG-PHILIPS עם עומק צבע 6ביט. בהיע…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשתסגר הרשימה ע"פ כח הקנייה יתבצע משא ומתן על המחיר. בכל אופן הוא לא יעלה על המחיר הזול ביותר ב-ZAP. אם למישהו יש הגבלה כל שהיא (מחיר, סוג פאנל) - נא לציין זאת בגוף ההודעה. ההזמנה תצא לפועל ביום ששי הבא (לא הקרוב). נא לציין בתגובתכם (אם למישהו יש בעיה עם זה אז לפרטי - אבל לא כפול בבקשה) : שם : מיקום : טלפון : דגם מבוקש : מגבלות : יום טוב, גל
-
- 101 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
לא אכפת לי אן זה 19" או 20", צריך את המסך הכי טוב וללא מריחות. אם 20" לא הכי טוב נלך על 19" הכי טוב, רזולויה לא מפריעה לי מכיוון שה8800GTS 320MB שלי תקול וכנראה יוחלף בGTS החדש (512MB), או 8800GT 512MB. תודה
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.gyrotech.co.il/r_productDetails.aspx?PID=8976 אני לא מבקש שתמליצו לי על מסך חח אני רק שואל איך המסך שלי חח דגם: LM1910 יצרן: DAEWOO מאפיינים: 19INCH TFT, Pixel 0.294, Resolution 1280x1024, Contrast 700:1, Response 8ms, Samsung Panel, Speakers, DVI, Sl-bk לפי הדגם היצרן והנתונים זה המסך שלי. אבל אני עדיןן לא יודע חח הוא טוב?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, הכל כתוב בכותרת. תודה לכל העוזרים בבחירה.
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כרגע דיברתי אם הנציג של אסטרוניקס והוא טוען שמבחינתו אם לא רואים את הפיקסל המת ביום זה לא נחשב.האם יש אמת בדבר?נראה לי מוזר.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ישלי כרגע מסך של Viewsonic P95f+ CRT אני שוקל מאוד להחליף הבנתי שכל המסכים 22" במחיר סביר לא משהו אני מתלבט בין ה 2007F או 2007WFP השימוש שלי הוא בערך 45% גלישה 35% סרטים/סדרות 20% משחקים אודה לכם על כל עצה Cpu Q6600 MSI 8800GTS 640MB 2gb Ram
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני בחור שמעביר הרבה זמן ברשת, צופה בהמון סדרות וסרטים דרך המחשב ולפעמים משחק קצת במשחקים ישנים(heroes 4 וכו'). המערכת שיש לי היא ישנה, אבל אני רוצה לשדרג את ה-MAG CRT השמן והישן שלי כדי שאני אוכל להנות מהדברים בהם אני צופה. אני לא בטוח אם יש לי כניסת DVI, אז קחו זאת בחשבון.(ואם זה באמת חשוב, תציעו לי אלטרנטיבות בהנחה ויש לי DVI ובהנחה ואין לי DVI). עריכה: ושיהיה רחב תודה רבה לעוזרים, גיל.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מה מגיע בערכה של ה2007 DELL? האם מגיע גם כבל מתח? אגב, מה אומרת הb ב2007FPb?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
אני יודע שנשמע קצת מגוחך להשוות בין בין סוגי הפאנלים (אחד TN והשני S-IPS), אבל אני באמת בדילמה רצינית. מצד אחד אין לי בעיה להשקיע את ה800 ש"ח הנוספים בשביל מסך איכותי עם פאנל טוב אבל ההילה הסגולה שיש בשחור של הדל די מציקה לי. מצד שני לאחי יש את הLG L204WT והוא מצויין. צבעים טובים, תמונה חדה, בלי מריחות ובלי BACKLIGHT מעצבן (היה לי LG L1970HR והיה לו כל כך הרבה שלא יכולתי לראות סרטים בלי לשים לב לזה). הדגם המתקדם שלו חייב להיות טוב גם כן.... ראיתי כמה המלצות על הPhilips 200W6CS אבל אני לא ממש יודע עליו כלום חוץ מזה שיש עליו רמקולים מיותרים.... אני צריך את המסך לקצת מהכל (משחקים, סרטים וטקסט) אבל בעיקר לעריכת וידאו (ואין לי תקציב לשני מסכים איכותיים בגלל זה אני מחפש WI…
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לקנות מסך חשבתי בכיוון של 22" ..כי אני קונה מחשב חדש .. אני נוטה לכיוון של סמסונג 226BW (אני קונה 8800gt 512 ) ורציתי לדעת אם הוא טוב או לא ואם יש יותר טובים ממנו במחיר הזה.. בנוסף קראתי שיכול להיות שמשחקים עם הכרטיס מסך הזה יכול להיות שלא יעבדו כמו שצריך ברזולוציה של המסך ורציתי חוות דעת נוספת בנושא.. תודה!..
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
פעם ראיתי באיזה חנות מסך LCD למחשב שרואים בו ממש כמו טלוויזיה , הזכוכית שלו הייתה מבריקה כזאת משהו ממש יפה. מישהו יודע על איזה מסך אני מדבר? אני לא זוכר לא דגם ולא חברה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-