עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by edbd,

גודל מסך: 17 אינץ' סוג המסך: LCD רוחב המסך: מסך רגיל מסך שטוח לחלוטין כולל חיבור DVI זמן תגובה: 4MS יחס ניגודות: 1:1400 רזולוציה מקסימלית: 1280x1024ופיקסלים גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300וcd/m² רמקולים: ללא רמקולים מחיר: 1,200 ש"ח 3 שנות אחריות מלאות מאופיס דיפו (עשיתי סקירות ואין מקום יותר זול יש מקומות שזה באותו מחיר אז אני מעדיף אותם יש להם אחלה שירות) מה אתם אומרים על המסך? קודם כל הוא כולל DVI וגם הכרטיס מסך שלי תומך (7600GT), אז מזה אומר? (חחח אף פעם לא הבנתי מזה), מזה נותן לי? ויש לזה חיבור מיוחד? ובכללי, איך המסך? (הוא נראה לי טוב הזמן תגובה מצוין הניגודות מעולה מה אתם אומרים?)

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by malior,

אני עכשיו עובד על 1024X1280 22" מה הרזולוציה המומלצת?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  3. Started by avieini,

קיבלתי מסך : aoc 17 lcd 8ms dvi lm728 האם המסך הזה מספיק טוב למשחקים ? קיבלתי אותו במחיר 700 ש"ח שווה ?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  4. יש המלצות עליו? או תלונות מישהו מכיר סך הכל המפרט שלו לא רע בכלל. חוץ מניגודיות נמוכה אבל אני רוצה לדעת שלא רק המפרט טוב אלא גם הצפייה, לא תמיד הכתוב הוא הנכון אז אם מישהו יכול להגיד לי אם הוא ראה אני אשמח. מחיר: 1250 ש"ח. מפרט: מפרט טכני: גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD זמן תגובה: 5ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.294 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1:500 צבעים: 16.7 מיליון גובה: 46.2 ס"מ רוחב: 38.5 ס"מ עומק: 18 ס"מ צבע: כסף+שחור זווית צפייה אופקי: 150 מעלות אנכי: 130 מעלות כניסות יציאות VGA: כניסה D-Sub: כלול תקן בטיחות TCO 99: כלול TCO03: כלול

5. Started by liorch22,

שלום לכולם. אני צריך המלצה למסך בגדול 24", המסך משמש בעיקר לעיצוב גרפי ומשחקים. התקציב 900-1200 ש"ח אני לא ממש מבין בתחום, וקראתי פה המון תגובות והמלצות. והגעתי למסכים האלה: Dell U2412M LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365 LG LED E2442T http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8820 הצעות אחרות יתקבלו בברכה תודה רבה לעזורים!

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by shai888,

LG E2040T מישהו רכש את המסך הזה? שיחק בו? זה מסך טוב למשחקים?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by esaly,

היי! אני מעוניין להחליף את המסך 17 אינטש שלי למסך 23 אינטש מדגם Samsung 2333SW. רציתי לשאול האם אני אוכל לשחק ברזולוציה נורמלית להנאה במשחקים כמו MW2 עם הכרטיס מסך שיש לי (HD4830) והאם ישתלם לי מעבר כזה מ17 ל23? אשמח מאד לתגובות ובכלל לחוות דעת על המסך. שאר המפרט שלי מצויין בצד תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  8. קראיתי באתר מספר נושאים בנושא זה אבל לא קיבלתי תשובה מספקת. אני מחפש מסך שיהיה מתאים לקריאת מסמכים. כיום אני משתמש ב FUJICOM 9800AS "19 מסובב 270 מעלות (pivot) הבעיה שמפריעה לי איתו זה שהוא לא מותאם למצב הזה. זוית הצפיה מותאמת למסך רחב מאוזן, בגובה העיניים או למעלה (ממצב עמידה). בגלל שסובבתי את המסך, אם אני מניע את הגוף טיפה ימינה איכות התמונה יורדת. מפני שלפי תכנון המסך במצב הרגיל שלו "מאוזן", אני כאילו מנסה להתסכל על המסך מלמטה. גם הכפתורים והלוגו של המסך לא מותאמים למצב מסובב. אני שואל, האם יש מסך שמלחתכילה מותאם למצב מסובב. כלומר 9:16 אבל במצב "עומד"? מה שעוד מפריע לי זה גודל הפקסלים. אני צופה ממרחק 50 ס"מ ואני עדיין רואה את ה"פיקסלים". (אני רואה את זה בכל מסך אחר. ז…

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  9. Started by chatin,

אני מתלבט בין 2243 לבין T220 ממה שקראתי בפורום כולם ממליצים על 2243 . אבל ראיתי יש פיצ'ר נוסף ב T220 שזה Aspect Ratio Control בפירסום הם רושמים שזה טכנולוגיה חדשה של התאמה ל 4:3 משהו יודע מה זה ?? ואם כדי לוותר על ארגומטריה בשביל זה ??? עוד שאלונת מה מספר הפיקסלים השרופים שהחברות מחליפות את המסך ??? תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  10. אני מחפש שתי טלויזיות LCD. אחת תשמש בעיקר לצפייה בכבלים אנלוגיים(עם אופציה לדיגיטלי בעתיד). הטלויזיה הזו צריכה להיות בגדלים של בין 20-22 אינץ'. השניה תשמש לצפיה בערוצים 11 ו22 בוודאות, לצפייה בDVD בתדירות גבוהה ועם אופציה לכבלים. אותה אני מחפש בגדלים של בין 22-27 אינץ'. שתי הטלויזיות ישמשו לצפייה ממרחק של 2-3 מטרים מהן. השניה תהיה תלויה על הקיר. כרגע אין הגבלת תקציב, ואני מעוניין לדעת את הדגמים הטובים ביותר המתאימים לכל קטגורייה שקיימים בשוק.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  11. שלום לכולם מה קורה ??! קודם כל שהמסך יהיה טוב לGAMING וסרטים עם איכות טובה משהו טוב בעצם תודה לכל מי שעוזר יום טוב PEACE OUT

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  12. אז ככה: לאחר ההמלצה שניתנה באתר קניתי את המסך SAMSUNG 932B ב-1,300 שקל. לאחר שראיתי את המסך באופיס דיפו, אכן התרשמתי מאיכות התצוגה אבל מאוד התאכזבתי מהעיצוב שלו, ממש לא אהבתי. המסך נראה פשוט למדיי ולא יוקרתי. לאחר שביקשתי לבטל את ההזמנה נאמר לי שאני יכול להחליף את המסך במסך אחר. רציתי להחליף אותו ב LG L1960TR , אבל בחנות אמרו לי שהם לא עובדים עם המסך הזה. הם הציעו לי את המסך SAMSUNG 931C ב-1,500 שקל. השאלות שלי הם כאלה: 1. האם אני יכול עוד לבטל את ההזמנה לגמריי ולקבל את כספי חזרה (הרכישה בוצעה היום - יום ראשון), או שהבנתי שאני צריך לשלם קנס של 5%. 2. האם כדאי לבטל את ההזמנה (ולשלם קנס של כ-60) ולקנות LG L1960TR ב-1,450 (סה"כ ייצא 1,500) 3. האם כדאי לקנות באותה ח…

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by kanety,

http://www.engadget.com/2008/02/12/lite-on-factory-fire-threatens-dell-and-hp-monitor-business/ בגלל שריפה במפעל בסין...

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by Silol,

שלום אני צריך המלצה למסך 22" או יותר למשחקים וסרטים ב500$, שלא יהיה מריחות וחשוב שיראו צבעים אמיתיים! תודה..

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות את המסך הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~W2243T~9~0.htm מה אתם אומרים כדי??הוא טוב למשחקים?? אם לא איזה מסך מומלץ באיזור המחיר הזה?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by 659zzz,

שלום לכם , [אני קונה מחשב ואני רוצה המלצה כל מסך מחשב אני מוכן להשיע על מסך עד 2000 שח האם מסךLG L226WTQ "22 מומלץ?? עכשיו יש את ה1:10000 ו2 ms האם הנתונים באמת קיימים או שזה סתם מספרים האם יש הבדל בין 1:10000 ו2ms ל1:3000 ו5ms???

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by d1v,

תקציב אני מניח כ-1800 גג מיועד בעיקר למשחקים(גיימר כבד). לסרטים,וקצת דפדפן וכאלה.. 70% משחקים 25%סרטים 5%office.. תדה מראש

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by yoni321,

טוב אנשים, חבר שלי קנה LCD שזה מסך מחשב וטלוויזיה עכשיו הוא חיבר אותו הכל טוב ויפה הוא רואה הכל טוב חוץ מהכתב זאת אומרת, הוא פותח מסמך כלשו הוא לא יכול לקרוא בבירור הרזולוציה היא 800.600 אמרתי לו שישנה להיכ גבוה 1280-1204 הוא אומר שאי אפשר המחשב לא נותן לשנות רזולוציה אז מה עושים? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by א,

מקווה שזה תת הפורום הנכון, לא מצאתי מקום יותר טוב. כאמור, אני מחפש פתרון לחיבור 4 מסכים במקביל. המטרה היא לא לקבל 4 תצוגות זהות, אלא שולחן עבודה מורחב. יהיה בשימוש למסחר בשוק ההון, כאשר בכל מסך יהיה חלון אחר מתוכנה מסויימת. אני לא יודע מה הדגם המדוייק של כרטיס המסך, אם זה קריטי אבדוק וארשום. מה הפתרון האידיאלי? תודה מראש!

20. היי, באמצע מוד למארז פגעה הדלת וטיפה שרטה את המסך 930 שלי .. הבנתי שאי אפשר להשיג את המסך הזה בארץ אז איזה מסך טוב אפשר להביא במקומו? חשבתי על שלוש אפשרויות. 2408 של DELL אבל הבנתי שיש איתו בעיות במשחקים ולא מומלץ להוציא עליו 2800 שקל בישביל לקבל מסך עם בעיות במשחקים ( שזה השימוש העיקרי ) 971P יש אותו לאחותי אבל הוא די יקר לא יודע אם שווה להשקיע עליו 1800 שקל? או לקחת איזה 22 24 זולים לבנתיים נגיד ב KSP יש 24 ב 2000 שקל? הוא שווה? מה גם חשובה לי האחריות לפיקסילים מהחנות ו KSP רק מחליפים מ 3 ומעלה... אז מה כדאי לקחת שוב פאנל PVA במחיר די יקר? או לקנות 22 24 אינץ זולים? או בכלל לשלם הרבה בשיביל ה DELL .. לא איכפת לי הכסף אבל יפריע לי ה LAG במשחקים אז לא יודע אם ה DELL שוו…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני צריך המצלה למסך LCD 19" בטווח מחירים של 1700-1800 ש"ח. מסך רגיל ולא Wide. המסך ישמש לסרטים משחקים אינטרנט אופיס ... בקיצור הכל. לפי מה שהבנתי מחיפושים פה בפורום יש כמה סוגים של פאנלים למסכים: TN-film - הפנל הכי נפוץ במסכי ה-LCD. - אל גם לא כ"כ איכותי IPS - הפנל היקר ביותר מבין השלושה והכי פחות נפוץ בגדלי ה- 17-19 אינץ'. - לא מיועד למשחקים וסרטים. VA - שילוב של ה - TN וה - IPS. שמתחלק ל-MVA ו-ל PVA. - זה האופטימלי במבחינתי ,לא ? השאלה אם קיים מסך בטווח מחירים האלה עם פאנל כזה או שכבר עדיף לקנות איזה SAMSUNG עם פאנל TN , כמו ה- 931C שהוא 2ms או 960BF שהוא 4ms. או שעדיף בכלל LG או חברה אחרת ? תודה רבה !!!

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  22. כפי שהכותרת אומרת, אני קונה מחשב חדש למשחקים ואני מחפש מסך LCD איכותי שיתן תצוגה יפה במשחקים. תקציב של 1500 עם חריגה עד 1600. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  23. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  24. עד 2000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  25. למי שיש T220 בכמה מעלות בערך אפשר לכוון אותו כלפי מטה?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.