מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה מעמד שולחני ולא את זה שתולים על הקיר, כמה זה אמור לעלות ? * מסך דל עם תקן VESA
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי חברים המסך מחובר בחיבור דיגיטלי, הבעיה היא שלפעמים אני מדליק את המסך וזה מציג לי הודעת NO SIGNAL למרות שהמחשב דלוק, ללא ברירה אני נאלץ לעשות איתחול ידני למחשב ורק אז המחשב עולה, מה פשר הבעיה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ה-CRT שלי התחיל להראות בעיות חדות, ומכיוון שהוא כבר בן איזה 5 (VIEWSONIC G75F-3, היה מסך מעולה, בזמנו), אני מתחיל לשקול ברצינות קניית מסך חדש, עכשיו, מכיוון ש-LCD זה ה-דבר, אני כנראה קונה LCD, מה שמדאיג אותי זה בעיקר הרזולוציה הטבעית יחסית לכוחו של כרטיס המסך בשנתיים הקרובות, הייתי קונה את ה-DELL 2007WFP, שהרזולוציה הטבעית שלו מקבילה לזאת של המקסימאלית של המסך הנוכחי שלי, אבל אז אולי הכרטיס מסך עלול שלא להחזיק עליה בעוד שנתיים, כשאני אתגייס ולא באמת אצטרך מחשב. מה אתם אומרים? האם שווה לקחת מסך ברזולוציה טבעית נמוכה יותר, או ללכת על הדל וגמרנו? כשאני מגדיר שהמחשב יחזיק על רזולוציה מסויימת, אני מתכוון שהוא מסוגל להראות עליה קצב FPS סביר, אפילו שכל הפילטרים כבויים. זאת התלבט…
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מסך LCD 17" עד 1K שיהיה למשחקים ועיצוב גראפי בעיקר אבל תכלס אני לא מבין מה הולך יש לי מסך סאמסונג 710T שקניתי לפני שנה וחצי והוא אחלה מסך להכל אז מה יש לשלם יותר בשביל דגמים חדשים אם הישנים מספקים |: תודה מראש,עידן.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd4850 מה שיותר מכוון אותי לכיוון ה20 אינץ' רציתי לדעת מה דעתכם..? תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Samsung T220P. עכשיו יש לי (אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה), אבל המסך שלי לפחות פעמיים עד 3 פעמים ביום חייב להכבות לבד אוטומטית מבלי שאני יחכה באותו באמצע, משחק או לא חשוב איפה, בלי שום הודעה מוקדמת, ואני לא יכול להדליק אותו למשך כ10 שניות לפחות, רק אחרי 10 שניות שעוברות אני צריך להדליק אותו לבד. מישה יודע משהו על זה? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש וגם מסך המחשב יהיה למשחקים על ההגדרות הגבוהות וגם לעריכת תמונות (ובעתיד גם לווידאו) לפי מה שבדקתי המסך הטוב ביותר הוא ה2209 IPS של DELL יש מסך טוב ממנו? והאם הוא טוב בכלל למשחקים? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך 22" עד 1500 ש"ח לצרכי משחקים וסרטים. (על GTX260). עדיף שיהיה full HD
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום חבר'ה שמעתי (שמועות) שקיימים מסכי מחשב LCD, 17 אינץ שיודעים לקבל גם כניסה של טלויזיה (S-Video?) האם מישהו יכול להמליץ על משהו דומה ? תודה, מקסים.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
חברים עוד יומיים אני מתכוון לרכוש מסך דק סוף כול סוף... אני גיימר לרוב..אבל מעדיך פאנל יותר איכותי מאשר פאנל TN מי מבין שני המסכים הללו הכי מהיר במשחקים? אני 70% משחקים 30% אינטרנט וסרטים ועוד שאלה קטנה המסך של הסמסונג קיים בצבע שחור בארץ? קיצר מה אתה ממליצים לי בין שנייהם?האם ההבדל במהירות תגובה הוא גדול בין שני המסכים הללו? תודה לכול העוזר!
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
איך המסך Dell 23in U2311H לגרפיקה? יש משהו אחר עדיף עד 1100 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
תחת הכותרת: Out Of Range הסבר לבעיה המופיע במדריך של המסך: Check the computer image output resolution and frequency and compare the value with the preset values. זה קורה בשני מקרים הקשורים לרזלוציה. שיניתי במשחק את הרזלוציה למאד גבוהה שהמסך אמור (לטענת היצרן) לתמוך בה ללא בעיות 1400*1050 וקיבלתי מסך שחור עם הודעה "Out Of Range" ערכתי בדיקה גם בהגדרות של המסך (ללא המשחק) לאותה הרזולוציה וקיבלתי אותה הודעה. אם המדובר הוא בכרטיס המסך, אז כרטיס הסמך שלי הוא מובנה INTEL G33/G31 EXPRESS CHIPSET FAMILY לי נראה שהבעיה היא עם כרטיס המסך, אני פשוט רוצה להיות בטוח.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי XBOX360 וכפי שידוע לי אפשר לחבר אותו ל dell 2407wfp hc ו ל20 אינץ, מישהו ניסה? האם זה עדיף מטלוויזיה? האם זה בכלל עובד? וסתם שאלה מי שרוצה יענה, מה כדאי? 1) לקנות DELL 20 אינץ וטלוויזיה לחדר 2) לקנות ת 24 אינץ ולהשתמש בו גם כמסך מחשב וגם ל XBOX360, בעקרון יש לי כבר טלוויזיה 21 אינץ.
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
קראתי עליו דברים טובים מאד- מסך 24, עם פאנל SPVA כמו במסמונג החדש 245T - אבל יותר זול (לפחות בחו"ל) כי יונדאי לו מותג במסכים.. מישהו יודע להגיד משהו על המסך הזה? לא ראיתי את המסך בזאפ אבל.. מישהו יודע מי היבואן הישראלי של יונדאי למסכי מחשב?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, מסך הסוני שלי ששירת אותי נאמנה במשך יותר מ10 שנים מראה סימני גסיסה, לכן החלטתי להחליף אותו במסך חדש. אני רק רוצה לציין שאני חדש בכול נושא המסכים הדקים בפרט בנושא הפאנלים. קראתי את המדריכים המעוד מעשירי ידע שיש בפורם וקיבלתי המון מידע אך לא במידה מספקת לבחירת מסך, ולכן בעצם פתחתי אשכול זה. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט(לפעמים גם קריא של מאמרים) ומשחקי מחשב, צפיה בסרטים לא חשובה לי ואינה נמצאת ברשימת השימושים כי יש לי טלויזית LCD. לגביי גודל המסך גם כאן אין לי יותר מדיי פרמטרים אם כי אני מעדיף גודל מינימלי של 19 ומקסימלי של 22. אני מעדיף לא לעבור את ה1500 שקל(למרות שאני גמיש בנושא). אין לי גם שום עדיפות מיוחדת ליצרן מסויים. כמו שכתבתי אני מודע להעובדה שי…
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 22 אינצ' רחב עד 1300 ש"ח, השימושים שלי הם משחקים ואינטרנט בעיקר. הבנתי שבמחיר הזה אני יכול לקבל רק TN אין לי בעיה אם זה כי אני לא עובד עם טקסטים למשך הרבה זמן, אני רק מבקש שלא יהיה מריחות במשחקים. תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב שגם ישמש כמסך מחשב, ומדי פעם טלוויזיה אז יהיה נחמד אם יהיו לו שתי כניסות. האם יש כאלה דברים בכלל במחירים האלה? כי חיפשתי ולא כל כך מצאתי. במקרה הכי גרוע אני אצטרך להתפשר על VGA מהמחשב ו DVI מהממיר של הטלוויזיה.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22 זול ורציתי לדעת האם המסך 228WFP שווה ב 1500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה מסך למחשב שיתאים למשחקים וקצת לאינטרנט שיהיה טוב עם נתונים של 2ms ניגודיות 1:3000 ובלי רמקולים... 19" (אין הגבלת מחיר עדיין).. ראיתי את ה-VP930 אבל הוא היה בכלל 8ms ולא זוכר את הניגודיות עכשיו.. אשמח להמלצות.. דניאל.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי את המסך T220P של סאמסונג, לפני כחודש הוא החליט להשתגע וכל כמה שניות להתכבות והידלק. לקחתי אותו למעבדה הראשית של סמסאונג ואחרי חודש הם החזירו לי קופסא גדולה. מבלי להתיחס יותר מידי לקופסא פתחתי את הקופסא כי חשבתי שמדובר במסך הישן פשוט בקופסא אני מגלה שהם הביאו לי מסך "חדש", הP2350. למישהו יש ניסיון עם המסך? הביקורות באינטרנט דיי חלוקות.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שני המסכים עולים לי אותו דבר.. איזה מסך עדיף? ולמה.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז כפי שנאמר בכותרת, אני אולי עוד היום הולך לקנות מסך LCD. עכשיו אני מעוניין במסך 19", פאנל VA, מחיר עד 1500 ש"ח ללא חריגה (אפשרי חריגה ממש קטנה אם זה ממש שווה את זה). לצרכים של לשחק במחשב, צפייה בסדרות ועריכת ודיאו, הצורך הכי חשוב מבחינתי זה לשחק במחשב ואז עריכת וידיאו. תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, הרגע שמתי לב שמסביב לכל דבר בהיר שהוא על גבי רקע שחור, יש הילה בהירה סביב אותו אובייקט בהיר. מקווה שאני מובן. אפילו מסביב לעכבר כשהוא על רקע כהה יש מן הילה בהירה כזאת. יש לציין שזה קורה גם בצפיה בYES דרך המסך. ובהרבה יותר ברור. הילה סביב כל צבע בהיר. מה זה?! :'(
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אני עכשיו עובד על 1024X1280 22" מה הרזולוציה המומלצת?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-