עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קיבלתי את המסך 2007FP לפני שבוע. אני חייב לציין שהמסך נראה טוב מבחינה עיצוב (לפחות לטעמי) אבל אני לא חושב שהוא מאד מיוחד בהשוואה למסכים אחרים אפילו הפשוטים. נכון אולי אני לא מבין יותר מידי אבל בסוף זה כמו יין אתה יכול להיות אנין טעם ולהבחין שיין אחד יש לו ארומה ברורה ואחר האפיצות מדהימה אבל בסוף השאלה הכי חשובה הוא טעים או לא. כנ"ל לגבי מסך בסוף צריך להסתכל בו ואם רואים טוב אז סבבה ואני חייב לציין שציפיתי ליותר, קצת התאכזבתי. 1. הרזולוציה מאד גדולה מידי ביחס לשטח המסך, יש לזה יתרונות אבל בעבודה שוטפת זה חיסרון כי האייקונים קטנים והכתב קטן בנוסף גם כל הלחצנים בתוכנות השונות מאד קטנים,כמובן כל ניסיון לשנות זאת מייד גורם לעיוותים (בין אם בעזרת DPI או הגדלת הפונטים). 2. החדות…

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  2. *הגודל מתוכנן להיות 19" ויש אפשרות לסטייה של 200ש"ח אבל לא יותר... *חיבור DVI נדרש מן הסתם... *ללא רמקולים! *המסך מיועד למשחקים בעיקר אבל עדיף שיהיה נוח גם לפעילות שוטפת (שלא יטיש את העיניים אחריי פעילת ממושכת)...

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  3. יש לי את המסך הנ''ל שהוא מסך full hd ואני רוצה להביא ממיר hd והבנתי שאני צריך לקנות כבל Hdmi ל-dvi לחבר מהמסך לממיר.. השאלה הראשונה האם זה הכול מה שצריך? ובמידה ואני עושה את זה כל פעם שאני יירצה לעבור מטלוויזיה למחשב זה בהוצאת אחד מהכבלים- או מהמחשב או מהממיר, לא? יש לי.. מעבד: e8400 כרטיס מסך: radeon 4870 אם זה יעזור תודה וסופ''ש נעים.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  4. השימושים הם "רגילים", קצת משחקים, אינטרנט, אופיס וקצת סרטים התקציב לכל מסך הוא 1200 שקל, עדיפות למסך 22 רחב אני מניח.. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by ofirmanor,

ראיתי בעין את המסך VW221U (דגם מעט יותר ישן) והוא נראה טוב מאוד. עם זמן תגובה של 2ms gray to gray ומחיר של 1500 ש"ח, איפה ה-catch? זה נראה כמו מסך מעולה למשחקים יחסית למחיר (ראיתי אותו בסביבה משרדית - בלי סרטים ומשחקים) למישהו יש ניסיון איתו? תודה עריכה: קישור לאתר המוצר: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1740&l1=10&l2=89&l3=362&l4=0

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  6. Started by chaim_f,

היי קניתי את המסך הזה של דל והרכבתי אותו מקודם ואני צריך עזרה/המלצות כל דף אינטרנט שהוא לא עם טקסט וממילא לבן אני רואה בצבעים גרועים מאד הגוונים של צהוב חזקים וממש גרועים - ולא רואים תמונות ברורות ניסיתי לשחק ולשנות את הרמה של הצבעים או של הניגוד (contrast) ואני מנסה לשחק הרבה זמן ולא מגיע לתוצאה טובה אני מנסה את נסיונכם - מה כדאי או צריך לעשות/לשנות??? בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  7. שלום לכם חברים , אני מחפש מסך בין 23"-30" באיכות גבוהה שיתאים גם למשחקים + YES+ סרטים תקציב לא מוגבל הודה לכם אם תצרפו כמה אפשרויות.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  8. שלום, אני זקוק בבקשה להמלצה למסך שישמש למטרת עבודה משרדית ושמחירו לא יעלה מעל 1900ש"ח. המסך חייב להיות עם רמקולים מובנים. תודה.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  9. אני מחפש מסכים למשרד תכנון חלקם משמשים לעיבוד גרפי כולל 3D וחלקם לשימוש משרדי רגיל. חשוב לי מאוד נושא השירות בארץ אבל יותר חשוב נוחות העבודה כי אנחנו יכולים לשבת מול המחשב גם 12 שעות רצוף. לחלק מהמחשבים יש כרטיסי מסך עם DVI אבל חלקם יעבדו עוד הרבה זמן עם VGA מובנה. אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע. תודה

10. Started by BioTech,

היי חברים, זה בשביל חברה שלי כפרה עליה יש לה מחשב מאוד ישן שבקושי עובד כך שלהגיד את המפרט לא יהיה כל כך רלוונטי. המסך הלך אז צריך להחליף אותו. 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 700 2. מה השימושים של המסך: סרטים \ גלישה באינטרנט - עבודה משרדית 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? יש לה מובנה בלוח אם בעיקרון אין הרבה שימושים למסך, רק שייראה טוב שיהיה אמין וגודל טוב מ-18 אינץ' ומעלה. אנחנו מחפשים את המסך הטוב ביותר לתקציב. מתכוונים לקנות ביום יומיים הקרובים כך שאודה על תגובות זריזות תודה!

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  11. שלום, אז ככה הגעתי למסקנה שאני צריך מסך LCD אני כרגע משתמש במסך CRT. הסיבות לזה שאני רוצה מסך LCD הן כי אין לי הרבה מקום בחדר והחלפת המסך תעזור מאוד. עוד בעיה במסך שנמצא אצלי היא שאני ממש לא מרוצה מהצבעים ומהיכולות שלו. אני ממש לא מבין במסכים ואני לא יודע איזה מסך כדי לי לקחת. (איזה חברה) חשוב לציין שאני רואה המון סרטים על המחשב וזה השימוש העיקרי ומצד שאני אני משתמש במחשב גם למשחקים רבים. עכשיו יש לי תקציב של 1500 שקל. אני מקווה שמספיק למסך של 19 אינצ'. אני כרגע מעוניין לחבר את המסך למחשב הישן שלי אבל אני גם רוצה להשתמש במסך גם כשאני קונה מחשב חדש שזה יקרה רק ביומולדת שלי.... וזה עוד הרבה זמן. הכרטיס מסך שיש על הגרוטאה הוא Gforce 5200fx 128 אשמח אם תעזרו לי. תודה…

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  12. המסך הקודם שלי (LCD 17 אינץ' של LG מלפני 6 שנים) מגיע לסוף חייו ואנחנו מחפשים מסך חדש. כעיקרון המסך שאנחנו מחפשים הוא בגודל 21.5 או 22 אינץ', LED, בתקציב של עד 1000 ש"ח. השימושים העיקריים במסך הם גלישה באינטרנט, משחקי רשת פשוטים (לא גרפיקה כבדה) וצפייה בסרטים ווידאו ברשת. כמו כן מאוד רצוי שזה יהיה מסך שלא יעייף יותר מדי את העיניים כי אני אוהב לעבוד הרבה זמן מול מחשב. בכל מקרה אנו לא מעוניינים במותגי מדבקה כמו Mag, Proview וכדומה. אודה מראש על תשובה מהירה.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  13. Started by acidance,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ויש לי בעיההההה.... קניתי אתמול מסך LCD חדש מדגם sumsung p2370 23" עכשיו כמו שכולכם יודעים מסכים מגיעים עם 2 קבלים קבל כחול רגיל שזה לכטיסי מסך ישנים יותר וקבל DVI שזה לתמונה נקייה יותר ולאיכות יותר גבוהה של המסך... עכשיו אני מחבר את הכבל הכחול וזה עובד analog עכשיו אני רוצה לחבר תDVI כדי שהמסך יעבוד בdigital וכאשר אני מחבר המסך פשוט שחור ולא נדלק רגיל..מופיע מסך שחור וזה מנסה להחליף בין analog ו digital והמסך נכבה וניסיתי לחפש בהגדרות של הכרטיס מסך אין שם שום דבר שקשור לקבלים...ניסיתי להחליף דרך ההגדרות של המסך עדין לא עולה כאשר אני מחבר DVI מקווה שמישו פה יוכל לעוזר לי כי זה מסך חדש וממש מוזר לי שלא עובר לDVI. תודה.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  14. לא אכפת לי אן זה 19" או 20", צריך את המסך הכי טוב וללא מריחות. אם 20" לא הכי טוב נלך על 19" הכי טוב, רזולויה לא מפריעה לי מכיוון שה8800GTS 320MB שלי תקול וכנראה יוחלף בGTS החדש (512MB), או 8800GT 512MB. תודה

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by DOGMA,

כאשר מעבירים את הimage mode לgaming המסך עושה משהו ממש מוזר, דבר שדומה לbloom effect במשחקים. כאשר עוברים מתמונה כהה לבהירה המסך מבהיר את עצמו מעבר למצב הרגיל בהדרגה וכן להיפך, במשחקים לא רואים הבדל גדול, חוץ מתמונה בהירה יותר בקטעים חשוכים. אבל כאשר עוברים בין עמוד רגיל בFF לעמוד שבו הניגודיות גבוהה(רקע שחור עם אובייקטים לבנים) רואים את הבהירות של הצבע האפור של חלון הFF והחלקים הלבנים בעמוד הופכים לבהירים יותר... התופעה נתגלתה בעת משחק בהגדרות של המסך, ומעבר בין 2 טאבים בFF הראשון היה הפורום והטאב השני הוא האתר הזה - http://www.myspace.com/kontraproject

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by Denton,

שלום לכולם נכון לעכשיו יש לי T220 ובגדול אני מרוצה ממנו (רואה הרבה סרטיםHD ומשחק בעיקר) אבל ממרחק של 1.2 מטר הוא נראה לי קטן מדי. חשבתי אולי לשדרג ל T260HD מה אתם אומרים? יש מסכים עדיפים בתקציב?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  17. חשבתי על LG L226WTQ 22'' LCD 2MS 1:3000 DVI BLACK עולה 1750 או על SyncMaster 226BWוSamsung עולה 1850 משחקים כמעט ולא ירצו על המחשב הזה , אולי פעם בשנה איזה משחק פיפא וכדומה (שגם שם אחרי 2 משחקים יקבל מחיקה). תודה רבה לעוזרים... ותגידו הפאנל המסריח שלהם תאחלס כזה משמעותי כשאני לא משחק במשחקים ונגיד רואה רק סרטים? ד"א איך המסך הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12323 VIEWSONIC LCD 22" WIDE 1680x1050 VG2230WM DVI+SPEAKERS 5ms 3Y יש לו קונטרס 1:700 והוא עולה אותו דבר? , הקונטרסט ב LG ובסמסונג דינמי? , אז מה יותר טוב? , אני דיי מבולבל

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by avielsvis,

מזה התאמה בלחיצה לפורמט 3:4? אני תמיד רואה שכתוב במסכים. והאם מסך 19" רזולוציה 1280-1024 זה טוב?[br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 17:58:59 3:4 זה Auto Adjustment?

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by Max Yakovi,

שלום לכל התותחים Rtx 4090 13600k 32ram 1200w זה המפרט מקבל אותו עוד שבוע אני מתכוון לשחק בו עם מסך מסוג סמסונג 55ue8000.אין לו hdmi 2.1 רק2.0 אבל מסוגל הוא לעשות 120hz השאלה אם מפרט כזה 4k 60hz יפגע בביצועים? יגביל את הכרטיס מסך? אני לא אוהב משחקים מהירים...יותר סגנון של god of war-the witcher-red head.חובה להחליף מסך או אפשר להסתפק בזה?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  20. אני מאמין כי הכותרת מספיק עיניינית, תשובה קצרה עם הסבר / מידע יעזור מאוד, תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by lexsus,

שלום יש לי מסך מחשבlcd 19אינץ והשאלה שלי האם יד שרך לחבר את הממיר שלי אליו בגלל שאין לי את החיבורים dvi משהו כזההאם יש אפשרות כלשהי?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by hj4ever,

המחשב יהיה מיועד למעט משחקים, והרבה וידאו.. חריגה מקסימום 200 שקל, אם יש 19' איכותי אז עדיף, אבל אפשר להתפשר על 17... מסך לא רחב.. אמממ מה עוד.. פאנל TN זה -כזה- הבדל באיכות? בכל אופן, עדיף פאנל שהוא לא TN, אבל אם יש מסך טוב עם פאנל TN, גם סבבה

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  23. קודם כול המסך המקור שלי השתבש. המסך שיש לי עכשיו SAMAUNG 22 אינץ רצולוזיה 1680-1050. כול פעם שאני מדליק הוא מהבהב ברמות עד שהוא מקבל את זרימת החשמל, בזמן הזה הולכות לי העיניים. אין לי עוד אחראיות עליו. אם יש פיתרון, אני מעדיף מאשר לקנות חדש (סטודנט אחרי הכול) חיפשתי פה ביקורות וראיתי שהחברות לא כול כך מוכרות ולא מופיע, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781444 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784321 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783612 מחפש מסך במחיר מוזל. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by roeesnir,

יש לי מסך LCD של NU. 19'' יש למסך נורה כחולה כשהוא דלוק ועובד, והנורה אמורה להפוך לכתומה כשהוא לא פעיל (כשהמחשב מכובה, כשמוציאים את הכבל מהמחשב וכו'...), ואמורה להופיע כתובת: No Signal - Going To Sleep. הנורה כל הזמן כחולה, וכשמדליקים את המחשב יש לשנייה מסך לבן, ואחר כך הוא נהיה שחור. צריך להדליק ולכבות את המחשב בערך 30 פעם עד שהמסך מואיל בטובו להידלק. אחי מצא פיתרון. הוא מיקם בקצה שולחן העבודה את המשחק Quake 3, המשחק עובד על רזולוציה יותר נמוכה, וכשהמשחק עולה, אפשר לראות במסך. אחרי כמה זמן כשהמסך "מתחמם" אפשר לצאת מהמשחק ולהמשיך לעבוד ב-Win. (זה לא קשור באמת להתחממות כי כי כשמאתחלים את המחשב, עדיין יש את הבעיה) הבעיה היא במסך. ולא במחשב, דרייברים, כרטיס מסך וכו'... כל ה…

• 2 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים