עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gania23,

אני לא מבין למה יש את כל הרזולוציות הגבוהות שמעל 1280x1024 עם מסכי הlcd לא תומכים בהם... כי עם הבנתי נכון lcd לא תומכים מעל ל 1280ס1024 והרי lcd זה התטכנולוגיה הכי מתקדמת של מסכים אז עם אפשר הסבר הגיוני לכל זה אני אשמח או שפשוט lcd תומכים ברזולוציות גבוהות יותר ולא ידעתי ??[= תודה

2. Started by GLP,

איזה מסך 19" מומלץ ב1200 ש"ח לצורך קריאת מסמכים, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים? אולי עדיף בכלל 17"? תודה

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  3. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729800 FULL HD רזולוציה - 1920x1080 זמן תגובה - 2MS ניגודיות – 1:60,000 בהירות – 300cd/m² חיבורים – VGA HDMI אני קונה אותו היום ומחבר אותו בHDMI

4. Started by OranNuri,

במדיה וחיברתם את המסך לממיר שישמש כטלוויזיה, האם רואים טוב ? בן דוד שלי רוצה לקנות מסך שישמש לסרטים במחשבים ולראות טלוויזיה ורציתי לדעת אם זה מתאים לו.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by shibie,

תודה לכל העוזרים..

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by +Eliran+,

על מה אתם הכי ממליצים בתור מסך ייעודי לגלישה ועבודה על המחשב וגם למשחקים?( 65% גלישה וכו'- 35% משחקים ) בין 3 המסכים: LG L1970HR SAMSUNG 941BW SAMSUNG 931BF אני אשמח לשמוע עוד הצעות כמובן. ואם אפשר אז אני גם אשמח לשמוע על כרטיס מסך מומלץ. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, כמו שמצוין בכותרת התחדשתי לי ב-2209wa מאייבורי היום. יש לי מספר שאלות לגבי המסך החדש... אבל תהיו סובלניים עם השאלות הטיפשיות שלי... הרבה זמן שלא החלפתי מסך. 1) האם יש צורך להתקין דרייבר כרטיס מסך מחדש? (אני מניח שלא אבל בכל זאת שואל) 2) קיבלתי עם המסך דיסק שרשום עליו drivers... זה באמת דרייברים? להתקין? 3) יש לי את Rev A02... יש למישהו פרופיל כיול למסך? (בהירות, ניגודיות וכו'...) תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  8. Started by lior46,

אתם יכולים להמליץ לי על מסך בקטגוריה הזאת ואם מישהו יודע מה יותר חשוב כשבאים לרכוש מסך LCD הניגודיות או הזמן תגובה (Contrast Ratio,Response Time) ואיזה מהמסכים האלה יותר טוב ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? של סמסונג ?L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI? תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  9. קיבלתי את המסך 2007FP לפני שבוע. אני חייב לציין שהמסך נראה טוב מבחינה עיצוב (לפחות לטעמי) אבל אני לא חושב שהוא מאד מיוחד בהשוואה למסכים אחרים אפילו הפשוטים. נכון אולי אני לא מבין יותר מידי אבל בסוף זה כמו יין אתה יכול להיות אנין טעם ולהבחין שיין אחד יש לו ארומה ברורה ואחר האפיצות מדהימה אבל בסוף השאלה הכי חשובה הוא טעים או לא. כנ"ל לגבי מסך בסוף צריך להסתכל בו ואם רואים טוב אז סבבה ואני חייב לציין שציפיתי ליותר, קצת התאכזבתי. 1. הרזולוציה מאד גדולה מידי ביחס לשטח המסך, יש לזה יתרונות אבל בעבודה שוטפת זה חיסרון כי האייקונים קטנים והכתב קטן בנוסף גם כל הלחצנים בתוכנות השונות מאד קטנים,כמובן כל ניסיון לשנות זאת מייד גורם לעיוותים (בין אם בעזרת DPI או הגדלת הפונטים). 2. החדות…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  10. יש לי את המסך הנ''ל שהוא מסך full hd ואני רוצה להביא ממיר hd והבנתי שאני צריך לקנות כבל Hdmi ל-dvi לחבר מהמסך לממיר.. השאלה הראשונה האם זה הכול מה שצריך? ובמידה ואני עושה את זה כל פעם שאני יירצה לעבור מטלוויזיה למחשב זה בהוצאת אחד מהכבלים- או מהמחשב או מהממיר, לא? יש לי.. מעבד: e8400 כרטיס מסך: radeon 4870 אם זה יעזור תודה וסופ''ש נעים.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  11. אז ככה: לאחר ההמלצה שניתנה באתר קניתי את המסך SAMSUNG 932B ב-1,300 שקל. לאחר שראיתי את המסך באופיס דיפו, אכן התרשמתי מאיכות התצוגה אבל מאוד התאכזבתי מהעיצוב שלו, ממש לא אהבתי. המסך נראה פשוט למדיי ולא יוקרתי. לאחר שביקשתי לבטל את ההזמנה נאמר לי שאני יכול להחליף את המסך במסך אחר. רציתי להחליף אותו ב LG L1960TR , אבל בחנות אמרו לי שהם לא עובדים עם המסך הזה. הם הציעו לי את המסך SAMSUNG 931C ב-1,500 שקל. השאלות שלי הם כאלה: 1. האם אני יכול עוד לבטל את ההזמנה לגמריי ולקבל את כספי חזרה (הרכישה בוצעה היום - יום ראשון), או שהבנתי שאני צריך לשלם קנס של 5%. 2. האם כדאי לבטל את ההזמנה (ולשלם קנס של כ-60) ולקנות LG L1960TR ב-1,450 (סה"כ ייצא 1,500) 3. האם כדאי לקנות באותה ח…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  12. קראתי עליו דברים טובים מאד- מסך 24, עם פאנל SPVA כמו במסמונג החדש 245T - אבל יותר זול (לפחות בחו"ל) כי יונדאי לו מותג במסכים.. מישהו יודע להגיד משהו על המסך הזה? לא ראיתי את המסך בזאפ אבל.. מישהו יודע מי היבואן הישראלי של יונדאי למסכי מחשב?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  13. שלום אם הייתי רוצה מסך לגלישה ולקריאת טקסטים ועיבוד תמלילים, כמה שיותר גדול לנוחות הראייה, תקציב 1000-2300 ש"ח (גמיש), מה הייתים ממליצים לי ?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  14. יש לי מסך 22",יש לי חיבורים של DVI והכחול הסטנדרטי הזה,עכשיו אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הXbox למסך,כעיקרוןו זה לא צריך להיות בעיה אני מחבר את המחשב בכחול הזה ולXBOX אני קונה מתאם HDMI DVI,אבל כצפוי,יש בעיה,הכבל הכחול לא עובד.אז נתקעתי עם שתיי מכשירים שרוצים חיבור DVI ורק 1 כזה,מה עושים? יש מפצל?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by THE FOX,

ניתן לחבר טלווזיות LCD ב VGA ו DVI. מה הרוולוציה המקסימאלית לטלווזיות אלה? וכי חשוב מהי חדות התמונה המתקבלת?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by M-a-T-a-N,

יש לי כמעט 50 אחוז הנחה בגלל זה החלטתי לקנות מסך תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by dante123,

היי חבר'ה קניתי את הAL1916W שזה מסך רחב. רציתי לשאול, חוץ מרזולוציה יש עוד עצות לאיכות מקסימלית ממסך רחב?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  18. קניתי לאחרונה מחשב עם 4870 של ATI ואני רוצה להוסיף למחשב החדש מסך חדש, אני מתלבט בין 2253BW ל-2053BW. אני רוצה להנות מהמסך למשחקים, אבל קשה לי לדעת כמה ה-2" הנוספים יוסיפו לחווית המשחק וכמה יורידו מה-FPS, אשמח לכל דעה בנושא. בתודה מראש.

19. Started by psappir,

התמונה שמגיעה מהמחשב למסך ברזולוציה של 1920 על 1080 השולים יוצאים מהמסך. יש מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  20. Started by rOnka,

לפני כשנתיים קניתי את המסך T220P של סאמסונג, לפני כחודש הוא החליט להשתגע וכל כמה שניות להתכבות והידלק. לקחתי אותו למעבדה הראשית של סמסאונג ואחרי חודש הם החזירו לי קופסא גדולה. מבלי להתיחס יותר מידי לקופסא פתחתי את הקופסא כי חשבתי שמדובר במסך הישן פשוט בקופסא אני מגלה שהם הביאו לי מסך "חדש", הP2350. למישהו יש ניסיון עם המסך? הביקורות באינטרנט דיי חלוקות.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  21. Started by BioTech,

היי חברים, זה בשביל חברה שלי כפרה עליה יש לה מחשב מאוד ישן שבקושי עובד כך שלהגיד את המפרט לא יהיה כל כך רלוונטי. המסך הלך אז צריך להחליף אותו. 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 700 2. מה השימושים של המסך: סרטים \ גלישה באינטרנט - עבודה משרדית 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? יש לה מובנה בלוח אם בעיקרון אין הרבה שימושים למסך, רק שייראה טוב שיהיה אמין וגודל טוב מ-18 אינץ' ומעלה. אנחנו מחפשים את המסך הטוב ביותר לתקציב. מתכוונים לקנות ביום יומיים הקרובים כך שאודה על תגובות זריזות תודה!

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  22. שלום, אז ככה הגעתי למסקנה שאני צריך מסך LCD אני כרגע משתמש במסך CRT. הסיבות לזה שאני רוצה מסך LCD הן כי אין לי הרבה מקום בחדר והחלפת המסך תעזור מאוד. עוד בעיה במסך שנמצא אצלי היא שאני ממש לא מרוצה מהצבעים ומהיכולות שלו. אני ממש לא מבין במסכים ואני לא יודע איזה מסך כדי לי לקחת. (איזה חברה) חשוב לציין שאני רואה המון סרטים על המחשב וזה השימוש העיקרי ומצד שאני אני משתמש במחשב גם למשחקים רבים. עכשיו יש לי תקציב של 1500 שקל. אני מקווה שמספיק למסך של 19 אינצ'. אני כרגע מעוניין לחבר את המסך למחשב הישן שלי אבל אני גם רוצה להשתמש במסך גם כשאני קונה מחשב חדש שזה יקרה רק ביומולדת שלי.... וזה עוד הרבה זמן. הכרטיס מסך שיש על הגרוטאה הוא Gforce 5200fx 128 אשמח אם תעזרו לי. תודה…

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by Oranili,

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  24. שלום רב חברים, אני בעלים של המסך EIZO S1910 המסך לאחרונה חזק מתיקון של אחריות ועדיין סובל מבעיות. יתכן ותינתן לי האופציה להחליפו ל EIZO FLEXSCAN LCD 19" S1932 או אולי בתוספת תשלום להחליפו ל EIZO FLEXSCAN LCD 22" S2231W השאלה שלי היא כזו : א). הפאנלים של כל מסך שונים... של ה 1910 זה PVA ה 1932 זה S-PVA וה S2231W זה S-PVA של חברת סמסונג... אני מניח ששאר הפאנלים זה של חברת איזו כי לא מצויין אחרת... האם הפאנל של חברת סמספונג נחות יותר ? האם ספקטורם הצבעים שלו והתצוגה שלו נופלת ברמה של ה S1910 ? חשוב לציין כי אני מעצב גרפיקה וטיב הצבעים, חדות ודיוקם חשוב מאוד מאוד... אז אשמח לקבל הסברים על ההבדל בין כל הפאנלים ... מה ההבדל בין PVA ל SPVA... ומה ההבדל ב SPVA של …

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  25. חג שמח ושנה טובה לכולם. הרבה זמן אני מחפש מסך למשחקים, ומאוד המליצו לי על המסך הזה. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11705&catid=926 אמרו לי עליו המון דברי טובים ושהוא מצויין לגיימרים. מה אתם אומרים עליו והאם במחיר הזה יש מסכים יותר טובים ? תודה רבה!!

דיונים חדשים בפורומים