מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
המסך הקודם שלי (LCD 17 אינץ' של LG מלפני 6 שנים) מגיע לסוף חייו ואנחנו מחפשים מסך חדש. כעיקרון המסך שאנחנו מחפשים הוא בגודל 21.5 או 22 אינץ', LED, בתקציב של עד 1000 ש"ח. השימושים העיקריים במסך הם גלישה באינטרנט, משחקי רשת פשוטים (לא גרפיקה כבדה) וצפייה בסרטים ווידאו ברשת. כמו כן מאוד רצוי שזה יהיה מסך שלא יעייף יותר מדי את העיניים כי אני אוהב לעבוד הרבה זמן מול מחשב. בכל מקרה אנו לא מעוניינים במותגי מדבקה כמו Mag, Proview וכדומה. אודה מראש על תשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
כותרת. כרגע חשבתי על ה SAMSUNG דגם 2494HS, יש יותר טובים באותו מחיר או באותה איכות וזולים יותר?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הבאתי כאן כמה דגמים....איזה מהם מומלץ...אם תוכלו לדרג לי אותם.... בעיקרון המסך שאני רוצה הוא בעיקר לסרטים ומשחקים עם גרפיקה גבוהה.... ומה עדיף סמסונג או LG?? sumsong P2350 http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS23LRZKUV/XY sumsong P2370 http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS23EFHKFV/XY# LG w2353 http://www.compil.org.il/scripts/prodView.asp?idProduct=110
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אני חושב ללכת על המבצע של בזק,מסך מחשב שהוא גם טלווזיה,26 אינץ,רחב HD. http://www02.bezeq.co.il/Sales/Pages/lcd2.aspx האם כדאי לי? לאמא שלי אין בעיה לשדרג ל8 מגה,שאלנו כבר מחירים,ואין לה בעיה אך השאלה,המסך הוא טוב? שווה? אני מעדיף תגובות של אנשים שיש להם אותו,ה10 שניות זה לא מזיז לי. מפרט המחשב שלי: להלן המפרט: תמונה מספר אחת: http://i30.tinypic.com/5oftxh.png תמונה מספר 2: http://i25.tinypic.com/1eazx3.png הכרטיס הזה מריץ לי כל משחק,עוד משהו,יש לי XBOX האם זה טוב למסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
למי שיש T220 בכמה מעלות בערך אפשר לכוון אותו כלפי מטה?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם כרטיס מסך 1080. מחפש מסך 27-32 אינטש לגיימינג בעיקר וקצת עריכה תמונות ווידאו. מפרט שיכלול ips 144hz gsync qhd התקציב 2500 בערך. אם יש בפחות משהו איכותי עדיף. אם צריך עוד 100 שח כדי להשיג משהו איכותי גם בסדר. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה כללית לגבי מסכי 22" עם רזולותיית 1920X1200. האם כאשר יורדים לרזולוציה 1680X1050 יש ירידה בחדות? כלומר, האם זה מסך 22" רגיל שבסה"כ יכול לתמוך ב-1080P או שמא זה מסך 22" שהפכו אותו למסך 23"?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מישהו קנה/ראה את המסך הנ"ל? אני מעוניין בחוות דעת ממישהו שראה אותו פיזית או קנה אותו.. מחכה לתגובות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי שני מסכים שונים 1. DELL U2211H 2. LG IPS226V הLP נמצא על HDMI והDELL על VGA אני משתמש בשניהם לעריכת וידאו ומשתמש בתוכנה על שני המסכים (אל תשאלו אותי למה קניתי מסכים שונים לא ידעתי כלום וזה מה שהיה במלאי) בקיצור כל אחד מראה לי צבעים שונים לגמרי (אני לא זוכר אם זה התחיל אחרי שכיילתי אחד מהם או לא) אני לא מצליח בשום אופן להביא אותם לאותו מצב כיול הLG תמיד נראה יותר בהיר ולבן והDELL יותר חשוך וירקרק ניסתי לכייל המון פעמים וזה נראה שהם רק מתרחקים יש אפשרות לרסטט את הכיול ובכל אופן ישנה תוכנה יותר טובה או פשוטה מגאמה שתעזור לי בזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ניסתי לחבר אותו במחשב אבל אין תגובה וחיפשתי באתר של microsoft והחברה לא מופיעה שם יש איזה תוכנה שאפשר לחבר איתה את המסך
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך מחשב, שאוכל לתלות על הקיר, בגודל 23-24 אינץ', על איזה מסך אתם ממליצים במחיר סביר ? בתודה מראש, טל.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
או שיש יותר טובים במחיר שלו ? והאם המסך הזה שווה ב 2100 ?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש כבל כמו בתמונה: מישהו יודע איך זה נקרא או מאיפה אפשר להשיג כזה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מחפש את ה מסך....היום עם dell 2410 אוהב את מה שרואה במסך apple אבל יש לי pc...(יש חיבור שלא יוריד איכות?) מתלבט לגבי lg 27ea83.....על פי המפרט נראה בהחלט איכותי מישהו התנסה? האם מבריק או מאט? (אישית אני מעדיף מבריק) אודה להתייחסות
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום. לאחר 6 שנים המסך שלי התחיל למות. עושה תקלה של קווים לבנים שאף אחד כבר לא יתקן אותה. אני מתכנת ואני צריך מסך שיהיה נוח לעבוד אתו בסביבות פיתוח כמו eclipse. אני משתמש במסך גם לצפייה בטלויזיה[יש לי כרטיס טלויזיה במחשב אז לא צריך חיבור טלויזיה במסך] ולמשחקים קלים[זה מחשב ביתי]. אני צריך שיוכל להציג תמונות ברמה נורמלית זה לא צריך להיות ברמה גבוהה. אבל מה שחשוב זה שיהיה נוח לעבוד אתו שעות על מסך לבן עם טקסט שחור. מחיר עד 700 ש"ח אפשר לחרוג טיפה עם זה הכרחי[נגיד הבדל בין LCD לLED]. גודל באזור ה22 אינץ אפשר אינץ פחות או אינץ יותר. המחשב גם לא חדש אבל יכול להיות שבעתיד אני יקנה לפטופ ויחבר עליו את המסך והמקלדת. אני גר בכפר סבא ומעדיף לקנות באזור. שאלה נוספת. כמה מסוכן לקנות …
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
המחיר לא משנה רק שלא יהיה יקר מידי ואני מעדיף שיהיה מסך לד וHD. אני משחק הרבה בכל המישחקים החדשים ומבלה הרבה שעות מול המסך. אני גם מיתלבט בין LG LCD 22 W2286L Led ל Dell 21.5 U2211H IPS FHD תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בהנחה שלא כתוב על האריזה או בחוברת ההוראות?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קיבלתי T220P שהתמונה בו דווקא נחמדה (לא ברמה של פאנל MVA או E-IPS אבל עדיין..) אבל שיגע אותי שלא ניתן להגביה את המסך על ציר. החנות היו בסדר ואיפשרו לי להחזיר אותו. האם מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על מסך ברמה דומה עם ארגונומיה משופרת? לתגובתכם אודה!
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי אנשים כרגע המסך שלי מחובר דרך יציאת ה- VGA(כחולה) אבל גיליתי לא מזמן שיש לו גם יציאת DVI שהבנתי שהיא יותר משוכללת אם אני אקנה כבל של DVI ואחבר את המסך דרך יציאת ה- DVI שלו אני אראה שיפור מאשר המצב הנוכחי?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום, קראתי שאיני היחיד עם הבעיה הזאת במסך זה. עם זאת, הפתרון המוצע לא עזר, שכן ממשיכות להופיע ההודעות, לסירוגין נעול/לא נעול, כל 2-3 שניות... בנוסף, הלחיצה הארוכה על OK לא תמיד מגיבה הושיעונא... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך בגודל 21-24, כלומר אין העדפה ספציפית לגודל אלה יותר לאיכות, 22 מספיק גדול לי ואם הוא איכותי עדיף על 24 פחות איכותי. התקציב כפי שצויין בכותרת הוא עד 2000 ש"ח כמובן שלא חובה לנצלו עד תום.. השימושים שלי בעיקר, סרטים והרבה!, משחקים (בעיקר ספורט ואסטרטגיה), גרפיקה ברמה בינונית, כמובן שהרבה גלישה באינטרנט, תיכנות(כלומר שעות רבות מול המסך ביום). שיקולים נוספים שאשמח לקבל עיצה עליהם, האם כדאי לקחת מסך עם HDMI? HD FULL? שיקול אחרון שחשוב לי מאוד, אחריות באיזור חיפה ולא במרכז הארץ! ומדיניות פיקסלים טובה כמובן... ראיתי וקראתי הרבה על כל מיני LG, סאמסונג, דל, אסוס ועוד...אבל לא הצלחתי לגבש דעה ולכן אשמח לדעתכם, תודה מראש, נועם.
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מופיע כאן: http://www.rocky-sport.com/products/118935 בחיפוש בגוגל מצאתי תת קטגוריות של הW2600H: http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=lg+w2600h+specs&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=lg+w2600h+spec&gs_rfai=&fp=d53639546d3e9460 אז איזה מסך זה? איזה פאנל? ובכלל, האם הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש ואני לא יודע איזה גודל הכי מתאים תנו חוות דעת בבקשה Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 TwinTech GeForce GTX560Ti XT Oc 1024MB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 NZXT M59 + 2x120mm + Cougar RS 550 40A @ 12V, יחידות 1
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קראיתי באתר מספר נושאים בנושא זה אבל לא קיבלתי תשובה מספקת. אני מחפש מסך שיהיה מתאים לקריאת מסמכים. כיום אני משתמש ב FUJICOM 9800AS "19 מסובב 270 מעלות (pivot) הבעיה שמפריעה לי איתו זה שהוא לא מותאם למצב הזה. זוית הצפיה מותאמת למסך רחב מאוזן, בגובה העיניים או למעלה (ממצב עמידה). בגלל שסובבתי את המסך, אם אני מניע את הגוף טיפה ימינה איכות התמונה יורדת. מפני שלפי תכנון המסך במצב הרגיל שלו "מאוזן", אני כאילו מנסה להתסכל על המסך מלמטה. גם הכפתורים והלוגו של המסך לא מותאמים למצב מסובב. אני שואל, האם יש מסך שמלחתכילה מותאם למצב מסובב. כלומר 9:16 אבל במצב "עומד"? מה שעוד מפריע לי זה גודל הפקסלים. אני צופה ממרחק 50 ס"מ ואני עדיין רואה את ה"פיקסלים". (אני רואה את זה בכל מסך אחר. ז…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך חוות דעת על המסך הזה אני יודע שזה לא בשמים אבל אני מקבל אותו כחלק מיחידת מחשב שאני רוצה לקנות השאלה היא...האם הוא בכלל שווה? שווה לקנות אותו??.כן לא?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-