עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by law89,

היי תכננתי לקנות מסך 27 אינץ'. קראתי כרגע באיזה מקום שיתכן שזו לא רזולוציה מספיק טובה לגודל כזה. אם אני לוקח FHD, האם עדיף 24 אינץ' או 27?

2. אני מתלבט בין 2 מסכים הפאנל והחברה שונים מה יותר מומלץ ? אם יש לכם המלצות המלצות על מסכים אחרים אשמח לשמוע מסך מס' 1 מסך מס' 2 תודה לעוזרים

3. Started by What Who,

היי, מה נשמע? קראתי כמה פוסטים פה, והייתי שמח להתייעץ בנוגע לקניית מסך 27 אינץ'. העדפה לIPS או בכללי למסך שמציג צבעים חדים ויפים, 1080P זה אחלה ותקציב עד 1200-1300 שקל. בעיקר לתכנות, פחות חשוב גיימינג וכו. אני רואה שיש כאן לא מעט המלצות לקנות באמאזון.. מעבר לעניין האחריות שאני מוכן לקחת סיכון, מה עוד צריך לקחת בחשבון? ממה שאני רואה הם מחשבים את המיסים המשוערים - שיוצאים פחות או יותר כ20% מעלות המוצר. האם זה הגיוני? כולל מכס, מע"מ וכו? ראיתי את שני אלו שנראים נחמדים: 1) LG 27MP58VQ-P https://www.amazon.com/LG-27MP58VQ-P-27-Inch-Monitor-Screen/dp/B01BV1PWJU/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1506541943&sr=1-1&keywords=lg+computer+monit…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by RonCohen,

אני מחפש מסך מחשב 27 אינצ' ברזולוציה גבוהה הכוונה לא ל1080P ולא את הדל יש איזה המלצות? ראיתי את המסכים של סמסונג PLS החדשים אני חושב על הסדרת 800 כי 900 יקרים אבל עדיין אין אותם בארץ אז אני צריך המלצות אחרות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Ktal,

שלום לכולם, אשמם אם תוכלו לעזור לי, מישהו מכיר את המסך הזה של לנובו - https://www.lenovo.com/il/en/monitors/t27i כרגע משתמש במסך IPS של דל ורוצה לקנות עוד אחד, יש לי אפשרות לקנות אותו במחיר אטרקטיבי, אבל ממש לא מכיר אותו ולא שמעתי עליו עד עכשיו יש פה מישהו שמכיר והשתמש במסך? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by mrraz,

מה מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אשמח להמלצות על מסך 27 לצורך עריכת תמונות בפוטושופ. חשוב לי מסך מדוייק ככל האפשר במסגרת התקציב. חשבתי על רכישת המסך הזה מארה"ב: https://www.bhphotovideo.com/c/product/1176775-REG/benq_sw2700pt_27_photographer_monitor_with.html?sts=pi-ps מה יש לקחת בחשבון בלהביא מסך כזה מחו"ל והאם יש אלטרנטיבה עדיפה בארץ במחיר הזה? לפי חשבון שלי יוצא 540$ על המסך, עוד 110$ משלוח ועוד 17% מע"מ על ה650$....אני טועה במשהו? בברכה, אורי

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  8. Started by arik100,

שימושיים כללים גימיינג לפעמים לפעמים סרטים והמון קריאה - שלא יעייף את העיניים!!! איזה מסך מומלץ? פעם היו את הדילים על המסכים הקוראניים האלה, האם עדיין כדאי? או לקנות בארץ? אשמח להמלצה לאיזה 2-3 דגמים תודה

9. מעוניין במסך 27-30 אינץ שישמש בעיקר לועידות ומצגות לקנייה בארה"ב. אני מתכנן להשתמש בו כמסך שני - שיתחבר לי לBASE של DELL-E4200 שלי. עדיף שיעבוד ב-DVI. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by ronik56,

אני מחפש מסך 27 או 32 אינץ', הכי חשובה לי איכות התמונה בסרטים/סדרות, אחר כך עבודה משרדית/גלישה במשך לא מעט זמן ביום ובסוף גיימינג (אני אשחק על 60FPS@1080P גם אם מדובר במסך 144 ו-4K). אני תמיד נוטה ל-IPS, אבל אני כן אוהב לצפות בחדר חשוך ולמרות שעד היום לא ממש הפריע לי, הרבה מדברים על הניגודיות והעדיפות של VA בחדרים שחורים. מצד שני אני מבין שאני מקריב קצת מאיכות התמונה, אז קצת מתלבט. התקציב בין 2000 ל-3000, אם יש משהו קצת מעל 3000 שיהיה הבדל רציני אני מוכן להוסיף. הדילמה העיקרית שלי היא כמה מהותי יהיה ההבדל בין המסך הנוכחי שלי (Dell P2314H, פאנל IPS ו-1080p) לבין מסך חדש. מהרושם שאני מקבל לא נראה שהיו שיפורים מהותיים מדי במסכים בשנים האחרונות, כל דור נראה שיש שיפו…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by razidan,

להתעלם בבקשה מפערי מחיר...היום יש לי דל 2410 הצורך:עיבוד צילומים וצפיה בהם האם המק מתחבר למחשבי PC? המון תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Eyal ben natan,

אני מחפש מסך למחשב עם: gtx 1080 ti I7 8700k אני יודע שאני רוצה לשחק בhigh refresh rate כי התחלתי לשיר ככה אני לא יכול לחזור, אבל אני גם רוצה לשפר רזולוציה. החלתטי שאני רוצה לשלם 2300-2800 פחות או יותר חשבתי על משהו כמו זה: https://ksp.co.il/?uin=31601

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Jonathan Bar,

שלום, אני מחפש מסך לבת-זוגי. אני צריך מסך 27" לעבודה מהבית. העבודה שלה כוללת גם תוכנות גרפיות מידי פעם, אז איכות חשובה כאן. מאידך - אין גיימינג או רענון מהיר הנדרש. מעבר לכך צריכה להיות כניסת HDMI (שזה די סטנדרטי אבל בכל זאת), שיהיה מתכוונן לגובה (בלי לשים בלוק דפי מדפסת כדי לכוונן אותו..), עדיף עם מראה מינימליסטי ומעוצב ולא קעור. תקציב - עד 900 ש"ח, ואם אפשר לחסוך אז עדיף כמובן (מצד שני, אם התקציב מונפץ ואין מסכים כאלו במחיר הזה, אשמח לדעת גם כן). העדיפות היא לחנות במרכז עם שירות טוב (יש לי נסיון אישי מצוין עם Plonter, כמובן שזה לא חובה). תודה לכולם! ** עריכה - אם יש המלצה למסך 24" באיכות משמעותית יותר טובה, אך באותו המחיר, אשמח גם לשמוע. ת…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  14. יש לי מסך 27 ' 1080p המסך נראה טוב חוץ מהעובדה ש הכול נראה גדול לי מידי עליו... יש דרך לגרום לווינדוס 8 להציג הכול בקטן יותר? שיניתי את שורת התכונות לקטנה יותר אבל זה לא מספיק... בחיפוש קטן בגודל ראיתי שיש אפשרות לשנות בהגדרות התצוגה אבל האפשרות הזאת לא קיימת אצלי. מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by XCG120,

מישהוא יודע מתי יגיעו לארץ,מסכי 27' נוספים חוץ מהסמסונג 27' שיש בארץ ובמחירים זולים יחסית?. ודרך אגב איזה מסך יותר טוב מהמסכים הבאים {שלא נמצאים בארץ} LG M2780D PU לבין המסך הזה Samsung SyncMaster S27A550H ולמה? ומה מתאים יותר למשחקים? תודה.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by 00Amir,

כיום אני עם דל 2209 , אני עובד עם פוטושופ, משחק BF3 (קצת) ועוד כל מיני משחקים חדשים, אני רוצה לשדרג מסך ושדרוג ל24" יהיה לא משמעותי ולא שווה "שידרוג" ולכן אני מחפש מסך 27", בגלל שאני עם הדל ואני מאוד מרוצה ממנו חשבתי על הדל 27" אבל אני פותח את הפוסט בשביל לקבל חוות דעת על המסך או לשמוע עצות למסך אחר מומלץ... כמו כן כיום ברשותי GTX460 וגם אותו אני רוצה לשדרג שיתאים למסך החדש והמשחקים... ברשותי ספק קורסייר פרו 650W איזה כרטיס מסך ממולץ לשדרג? לא חייב כרטיס גיימר מטורף, יכול ATI או NVIDIA- אם לא קשור אפתח פוסט בפורום המתאים... תודה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  17. שלום לכולם, אחרי כמעט עשור עם ה-Dell U2312HM, אני רוצה לקנות מסך החדש (הנוכחי עדיין מעולה, רק מעביר אותו להורים). ה-23" מרגישים לי כבר קטנים מידי, אז חשבתי על 27" (עומק ישיבה מהמסך של כ-60 ס"מ). מבחינת גיימינג, משחק לפעמים וכנראה אמשיך בכך (יהיה גם שדרוג כרטיס המסך בשנים הקרובות. ז"א המסך הוא for the long run). בזמנו, הבחירה היתה בין IPS או VA, והיום נראה במגוון הפאנלים והטכנולוגיות ממש רחב ואני קצת מאבד את הידיים והרגליים. אשמח לעזרה. מבחינת התקציב? Best value for money (עם חזון לעתיד).

18. היי אנשים טובים אני מורגל לעבוד על שני מסכים כבר שנים רבות, היו לי בעבר שני מסכי DELL U2311 של 23", אחד מת מזמן והחלפתי אותו במסך פשוט של LG שהיה לי וכעת גם המסך DELL השני מראה אותות גסיסה. הגיע הזמן לשדרוג. אני בכל מקרה ארצה להשאר עם שני מסכים כי ממש קשה לי בלי. עיקר העבודה היא WEB ופוטושופ ובעריכת סרטונים. לא משחק בכלל. לא התנסתי עדיין ברזולציה מעל FHD במסך מחשב אז לא בטוח מה יתאים לי. השאלה אם לרכוש כעת 27" איכותי סטייל Dell S2719DGF שהוא 2560x1440 ולשים לידו אחד מהמסכים הישנים שלי. או ללכת על משהו זול יותר למשל DELL SE2719H שהוא FHD מסידרה פשוטה להבנתי ואז אוכל לרכוש שני מסכים כאלו. או שבכלל עדיף שני מסכי U2419H שהם קטנים יותר…

19. שלום לכולם, אני מחפש מסך 27" (של דל) מסדרת U בתקציב לא מוגדר - אלא אם יש מסך אחר מצוין במחיר זול יותר והכי חשוב עם אותה רמת אחריות (אני מאוד מרוצה מהאחריות של דל ומוכן לשלם עליה). כרגע אני עובד עם U2415 (ראשי) ו U2413 (צידי) שמחוברים לעמדת עגינה של מחשב נייד. אני רוצה להחליף אחד מהם (כנראה את ה U2413) במסך יותר גדול שיהיה הראשי. השימושים העיקריים הם כתיבת קוד וכתיבת/קריאת מאמרים ומידי פעם צפיה בסרטים. כיוון שאני עובד כ12 שעות ביום מול המסכים חשוב שהכתב יהיה ברור, נוח וחד באופן מיוחד. כרגע המסך במרחק של כ 70 ס"מ מהעיניים ויש אפשרות להרחיק את המסך ב 10 ס"מ נוספים. במידה וזה רלוונטי המסכים מחוברים לזרועות מתכווננות. כרגע ראיתי את אילו ואשמח …

20. Started by IdolAdmin,

היי, אני מחפש מסך 27" לאמא שלי שישמש אותה לעיבוד תמונות כתחביב, אז צריך color accuracy טוב. האם צריך להשקיע יותר בשביל שזה באמת יתן איכות עבודה נורמלית?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by biodome,

היי, מתעסק בעיקר בעריכה בפוטושופ, וגם עורך סרטונים בפרימייר. חשבתי על מסך 27" עם רזולציית 4K (כרגע אני בבית עם 25" של 1440P וצריך עוד מסך למשרד). קראתי ביקורות טובות על ה-LG 27UK650W שכעת אני מבין שמחליפה אותו גרסת UL שעולה בערך 2070 שח מאמאזון כולל הכל (לעומת 2500 שח בישראל ללא המע"מ) אופציה אחרת היא לקנות בארץ את ה-Dell U2718Q שנראה שהוא ברמה דומה ועולה 1870 שח (אחרי הורדת המע"מ). מחכה לראות אם בבלאק פריידיי איזה מבצע שווה על אחד מהם. השוואה ביניהם https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/dell-u2718q-vs-lg-27uk650/652/661 דעתכם? משהו עדיף בתקציב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by lioryb,

KSP מפרסמים שני מסכים: מסך מחשב Lenovo D27 40 FHD VA LED 27 FreeSync 67A3KAC6IS (ksp.co.il) מסך מחשב מקצועי Samsung F27T450FZM/R IPS 27 IPS צבע (ksp.co.il) מלבד הרמקולים המובנים ב-SAMSUNG, יש הבדלים מהותיים?

23. הבן החמוד -בן 12 (משוחד) החליט לעשות לייבים שלו משחק בבפורטנייט ( בלי וידאו שלו). הוא רוצה מסך 27 אינצ' שני שיצטרף למסך 27 קיים שיש לו כעת (AOC G2790VXA) חיפשתי יד 2 של אותו מסך ולא מצאתי. לא ביד 2 ולא במרקטפלייס. היות והוא לא עובד על גרפיקה אלא גיימינג ולא יצטרך למתוח תמונה על שני מסכים.... במקרה כזה של מסך שני יחד עם המסך הקיים: 1. איזה מסך 27" יד 2 הייתם ממליצים בתקציב של 500-600 ש"ח? האם ה DELL סדרת S יספיק? או משהו אחר? 2. במקרה ועדיף חדש ( אחריות) תקציב עד 900 ש"ח? המלצות? תודה רבה

24. ייתכן ומדובר בבקשה חריגה, אך יש לי בעיה עם מסכי 16:9 רחבים שהאורך שלהם לא פרופורציונלי לגובה. עכשיו אני מודע לכך שמרבית המסכים (אם לא כולם) הם רחבים ולכן אני מחפש מסך שיהיה גבוה ככל הניתן אך יחד עם זאת לא ארוך במיוחד. מבחינת מחיר, סוג פאנל, יציאות וכדומה... אני גמיש. עדיפות לעד 3000 ש"ח ופאנל IPS, אך לא קריטי. שימושים עיקריים: סרטים וגלישה (לא גיימינג או שימוש בתוכנות גרפיות שונות, מה שאמור להוזיל את המחיר) אכן בקשה מוזרה, לכן אם תהיה תגובה עניינית אופתע לטובה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי, אני מעוניין לקנות מסך ultra wide ברזולוציה 1440p (יש לי 980ti וultra wide יותר חשוב לי בגלל העבודה מאשר האיכות שבה המשחקים ירוצו, גג אשדרג את הכרטיס). אם הrefresh rate מעל 60 ויש איזושהי תמיכה בgsync זה בונוס אבל לא כזה קריטי, תמיכה בvesa או stand טוב קצת יותר חשוב אבל גם יכול להתגמש שם. משחק קצת FPS פה ושם אבל בעיקר RPG, ישמש גם לתכנות בעבודה מהבית (שני חלונות פתוחים זה ליד זה בו זמנית לרוב). בארץ (זה רעיון טוב להזמין מחול מסכים?) עד 1500 שקל (יכול להתגמש אם זה שווה את זה) מעוניין לקנות בזמן הקרוב.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.