עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by amnesia,

http://wccftech.com/g-sync-hdr-monitors-available-q2-2017/ זמינות: במחצית 2017

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by wta,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZVSVA703M הוא עולה 800 שח אם הוא לא משהו, יש לכם משהו אחר במסגרת התקציב?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by asafgolan,

מישהו יכול לכתוב לי את האורך והרוחב של שטח התצוגה בלבד במסכי 20' רחבים?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by lioryoro,

קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDMI החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, ה-BenQ G2400W שלי שבק חיים אחרי 4 שנים, ואני מחפש מסך מחשב חדש. השימושים העיקריים זה למשחקי מחשב ותכנות וכיו"ב (סטודנט להנדסת מחשבים). אפשר לחרוג עד 200 ש"ח אם זה ממש מוצדק, אני אעדיף מסך של 24 אינץ' על זה של 23 אינץ', אבל במידת הצורך כן אהיה מוכן להתפשר. תודה רבה לכל המסייעים (:

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  6. בעזרת ה' עוד שבועיים אני קונה מסך מחשב חדש שיחליף את ה CRT הישן =] אני מתלבט בין.. Samsung 206BW ה 20" לבין Samsung 226BW ה 22" ברור שאני מעדיף את ה 22" אבל השאלה שלי אם הוא יתאים למחשב שלי ולכרטיס מסך שלי.? יש לי כרטיס מסך Leadtek 7600GT מחשב פנטיום 4 2.8 לוח אם ASUS P4P800 אני פשוט עוד שבוע מקבל את ההגה החייתי של לוג'יטק ה G25 ואני חייב מסך בשביל החיה הזאת ! אז מה אתם אומרים? אם אני אקנה את ה 22" יהיו לי בעיות או לא? מבחינת ראות, רזולוציות, חדות וכל הקשור בכך.. ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by nondos,

מישהו מכיר??? יש המלצות חוביות שליליות? איזה סוג פנאל? זה מה שהצלחתי למצוא עד כה: ThinkVision L191 LCD monitor סוג מסך: Color TFT Active Matrix SXGA LCD גודל מסך: 19 רזולוציה: X10241280 ניגודיות: 1:700 תמיכה בצבע: 16.2 מליון צבעים תדירות: Fh 30-83Khz , Fh 55-76Hz זווית צפיה: 150 מעלות אופקית ו- 135 אנכית זמן רענון: ms8 בהירות: cd/m2250 גודל נקודה: 0.294

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by P-F.,

שלום. תכננתי לרכוש את ה731BF של סמסונג,אבל בפורום תצוגה וגראפיקה לא המליצו עליו. אני צריך מסך 17" LCD עד 1200 ש"ח(עם אפשרות לחריגה של 100-200 ש"ח). עריכה:שכחתי לציין שהמסך בעיקר למשחקים ועבודה יומיומית עם המחשב(אינטרנט,וורד וכו') תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by Monopoly,

חשבתי על Samsung 940BW או LG L194WT או שבכלל לא כדאי לי מסך רחב? העדפתי מסך רחב בעיקר בגלל שזה יותר מתאים לי מבחינת מקום.. יש לי קצת בעיה עם הגובה של המסך אבל אני אוכל להסתדר גם עם 19" רגיל

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by taltarablus,

LG מקווה ששילוב יחס של 21:9 עם המסכים המעוקלים שמשתלטים על השוק יהפוך את הטרנד לרווחי לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-219-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a7%d7%9c%d7%99%d7%9d/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני רוצה להזמין Dell Ultra Sharp 2007WFP, אבל מרוב הכתבות כאן אני ממש מתבלבל. האם זה המסך הכדאי ביותר בתקציב של 2000 ש"ח? אם כן, איפה תמליצו לקנות באיזור פתח תקווה? ראיתי איזה דיון שמישהו התבאס שהוא קנה את המסך הזה ולא מסך PVN (אני לא כזה מבין בזה). IPS לא מספיק טוב לי לכל השימושים? כולל סרטים וכו'? תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  12. אני מתכוןן לקנות מסך נוסף (יש לי מסך אחד שמחובר למחשב) שבוע הבא, ואני די אבוד בנושא הבחירה. העבודה שלי היא עריכת וידיאו ותמונות, אז אני צריך מסך עם תמונה טובה מאוד. אני כרגע מנסה לבחור בין המסך הזה של אסוס - "23 Asus IPS LED VX239H-W https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14815 והמסך הזה של דל: http://m.eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=15094 ראיתי שלשניהם יש ביקורות טובות מאוד, למרות שהאסוס קיבל ביקורות טובות יותר. אני צריך שהמסך יהיה עם HDMI, ושכמובן יציג את התמונה הכי מוצלחת שאפשר ושלא יהיה יהיה באק-לייט (האור הכחול הזה שלפעמים יש במסכים כאלה). יש גם את מסך ה-4K הזה של סמסונג, אבל אני עדיין לא סגור אם כדאי להשקיע במסך כזה. http://m.eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=1614…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by BH20062,

לאחר התלבטויות רבות... שאלות מעמיקות..יצאתי אתמול לפנדה מחשבים בבאר שבע,שאלתי אם יש להם במלאי,דיברתי עם אחד העובדים שבחנות בקשר למסך הנ"ל הוא אמר לי שאין להם אותו במלאי,אבל,המסך הכי משתלם בשוק היום זה הHanns-g והוא אמר שכדאי לי אותו מאוד.[לא מסתמך על דעת שלו זו דעת רבים] לעומת הDELL שאנשים טענו שהוא איטי מאוד למשחקי קונסולות וכדומה,כל מה שנשאר זה שאקבל את המסך מחר..הסכום יצא סה"כ 3050 ש"ח דיי משתלם למשלוח מהיר של עד 48 שעות אספקה לבית הלקוח. כשיגיע ,אעלה תמונות=] תודה לכל מי שהמליץ!!

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by slowdive,

שחבואים בWINDOWS http://www.metacafe.com/watch/320281/lcd_monitor_hidden_tricks/

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  15. אשמח אם אחד יכול להסביר לי מה יותר מומלץ לעבודה לעיצוב ולעבודה עם אופיס וכו' מסך קעור או מסך רגיל ברצוני לקנות מסך 32 K4

16. שלום, לפני 20 דקות שמתי לב לפגם שהופיע במהלך היום במסך (תמונה מצורפת). זה מן "שקע" או "נקיק" מלמעלה למטה בצד הימיני של המסך. זה לא משהו פיסי, האזור חלק מבחוץ. ניסיתי לשחק עם חיבורים, כבל אחר, לאפס הגדרות, כלום לא עזר. זה לא נראה כמו פיקסל שרוף, וגם לא כמו צריבה (אין שום דבר קבוע שנראה בצורה הזאת אצלי). לפני כשנתיים דל החליפו לי את המסך לחדש (לא מחודש) אחרי בעיות, וכבר עברו מעל 3 שנים מרגע הקניה, יש סיכוי לאיזשהי אחריות? מישהו יכול להגדיר את הבעיה או להפנות אותי למישהו שיכול? יש תוכנה אולי שיכולה לסדר לי את זה? אם לא, מישהו יודע כמה תיקון יכול לעלות? ואם אחרי התיקון הבעיה חוזרת? תודה מאוד לעוזרים, אני פה ממש בסרטים (בדיוק קניתי מסך לאמא שלי, אחרת הייתי קונה חדש ונותן לה את…

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  17. נא תנו המלצה לרכישת צג 19 למשחקים ועבודה רגילה בטווח מחירים של 1300-1400 ש"חS

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by ruthmoz,

לאחר מחקר בנושא, הגעתי למסקנה שברצוני לרכוש את מסך 2243 של סמסונג. הביקורות הטובות ופונקציית הפיבוט שכנעו אותי. השימוש הוא בעיקר ביתי ופה ושם קצת גרפיקה (אין תקציב לאיזו :-(). ניגשתי למכרז של YNET וזכיתי במסך ב-900 ש"ח. נראה לי אחלה עד שהתקשרו מחיון ואמרו שהוא חסר במלאי ושהם "משדרגים על חשבונם לדגם 2233 שנותן ניגודיות טובה יותר ובכל שאר הבחינות הוא זהה". אני החלטתי לבדוק ומה שהצלחתי לדלות (ואני לא בטוחה בכך) זה שדווקא ל-2233 אין פיבוט ויש לו רק 2 USB לעומת 4 USB ב-2243. מה אתם אומרים? מהי האמת? האם הם מסכים זהים וה-2233 באמת טוב יותר או שהמידע לא נכון? תודה על הידע שאתם חולקים...

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום חברה קניתי 203b ממש בזול במכרז אולסייל 1200 שח. המסך כולל PIVOT. הוא מחובר בVGA לנייד ומשום מה למרות שהתמונה נראית חדה אני מרגיש לא נוח לעבוד איתו ויש לי כאבי ראש. אולי הסיבה היא הרזולוציה שלו 1450*1000 או שפשוט הוא לא איכותי. מה אתם אומרים להחזיר ולקחת XEROX 19 אינץ המהולל?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  20. יש ברשותי את המסך LG L1970HR מצב מסך: מצב מכני תקין לחלוטין פיקסל אחד שרוף. נימצא מתחת לשורת כתובות (Firefox) ימינה מהמרכז. רב הזמן בכלל לא רואים אותו. כמה לדעתכם שווה המסך?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by idan oren,

הu2312hm הישן והטוב התחיל לרצד ולעשות בעיות והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. בינתיים חושב על ה dell s2316h כי הצבעים של דל הם הטובים ביותר שראיתי, טבל, אני כבר הרבה זמן לא מעורה בשוק המסכים ואין לי מושג איזה מסך נחשב לטוב ביותר עד 900 ש"ח (אם אפשר בלי חריגות, עדיין סטודנט )

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ackohen,

מעוניין לקנות בזמן הקרוב מסך חדש. כרגע יש לי מסך LG Flatron L1953TR שעובד מעולה, אבל אני מבין שכיום גם עם הכוח של כרטיסי מסך חדשים וכן שיפור הרזולוציות לרמות גבוהות בהרבה ה - 1280*1024 וכו'.. כדאי לי להשתדרג למסך יותר טוב. אז השאלה היא - איזה מסך? אני לא מקובע לגבי הגודל - יכול להיות 22, 23, 24 לא קריטי לי כל כך. מה שחשוב לי היא האיכות והרזולוציה. הבנתי שיש היום מסכי IPS / EIPS - שנחשבים לטובים יותר בהרבה, ממה שראיתי - הדגש הוא בעיקר על זווית הצפייה לא? ואם זה מחשב לגיימינג אז זווית צפייה אולי לא כל כך קריטית??? בכל מקרה אשמח להמלצות קונקרטיות וכן סתם לטיפים לקראת רכישה... תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 16.11.2010 בשעה 13:00:20 אאהה כן.. שכחתי לציין תקציב..בעיקרון התק…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. תודה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  24. שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש למטרות: עבודה רציפה מול המחשב, אינטרנט, OFFICE, סרטים (לא משחקים). אני מתלבט בין שני דגמים LG w2220p או Dell u2311h כאמור שניהם מסכים איכתויים בעלי פנאל IPS פרט לפרטים הבולטים המבדלים בין המסכים (גודל 22 לעומת 23, Hd ready Vs FHD) האם יש שיקולים נוספים שאני צריך לקחת ? אני מההתרשמות שלי מקריאת חומרים במקומות שונים ממליצים רבות על w2220p מה אתם חושבים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני עומד לרכוש מסך מחשב ומצאתי את המסכים של Fujitsu כזולים ביותר: 20 אינץ' דגם LL3200T י(650 ש"ח) (http://ts.fujitsu.com/home/products/displays/l_line/amilo_display_l-3200t.html) 22 אינץ' דגם SL3220W י(790 ש"ח) (http://ts.fujitsu.com/products/displays_projectors/sl_line/sl-3220w.html) (עוד לא החלטתי אם אני רוצה 20 אינץ' או 22 אינץ') אני ישמח לשמוע את דעתכם על המסכים האלה אם הם טובים או לא. רק קחו בחשבון שבחרתי בהם בגלל המחיר הזול, אבל אם יש בהם חסרונות בולטים אני רוצה לדעת עליהם לפני שאני רוכש מסך. אם יש לכם להמליץ מסך אחר אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.