מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
היי ברצוני לקנות מסך מחשב חדש, אני מאוד רגיל ליחס 4:3 והגודל הרצוי הוא 19'. השימושים הם משחקים, סרטים ואולי קצת גרפיקה. התקציב הוא עד 2,000 שקל. אני גר במרכז אז חנות שקרובה להרצליה, רעננה תהיה טובה. אני עכשיו מנסה מסך רחב וזה לא כל כך נוח לי אבל אם זה מאוד מומלץ אז גם רחבים הם אפשרות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
יש לי דל 2410 אף וברצוני להגדיל את כפתורים בשורת המשימות ואת הטאבים ,כפתורים,וסרגל כלים של מועדפים.הגדלתי דרך תצוגה ב50 אחוז וזה לא מספיק גדול בשבילי. איך אני ועשה את זה כדי לראות הכל גדול יותר ולנצל גודל שלי....אשמח לשמוע דעתכם....
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי חברים, זה בשביל חברה שלי כפרה עליה יש לה מחשב מאוד ישן שבקושי עובד כך שלהגיד את המפרט לא יהיה כל כך רלוונטי. המסך הלך אז צריך להחליף אותו. 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 700 2. מה השימושים של המסך: סרטים \ גלישה באינטרנט - עבודה משרדית 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? יש לה מובנה בלוח אם בעיקרון אין הרבה שימושים למסך, רק שייראה טוב שיהיה אמין וגודל טוב מ-18 אינץ' ומעלה. אנחנו מחפשים את המסך הטוב ביותר לתקציב. מתכוונים לקנות ביום יומיים הקרובים כך שאודה על תגובות זריזות תודה!
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אז ככה הגעתי למסקנה שאני צריך מסך LCD אני כרגע משתמש במסך CRT. הסיבות לזה שאני רוצה מסך LCD הן כי אין לי הרבה מקום בחדר והחלפת המסך תעזור מאוד. עוד בעיה במסך שנמצא אצלי היא שאני ממש לא מרוצה מהצבעים ומהיכולות שלו. אני ממש לא מבין במסכים ואני לא יודע איזה מסך כדי לי לקחת. (איזה חברה) חשוב לציין שאני רואה המון סרטים על המחשב וזה השימוש העיקרי ומצד שאני אני משתמש במחשב גם למשחקים רבים. עכשיו יש לי תקציב של 1500 שקל. אני מקווה שמספיק למסך של 19 אינצ'. אני כרגע מעוניין לחבר את המסך למחשב הישן שלי אבל אני גם רוצה להשתמש במסך גם כשאני קונה מחשב חדש שזה יקרה רק ביומולדת שלי.... וזה עוד הרבה זמן. הכרטיס מסך שיש על הגרוטאה הוא Gforce 5200fx 128 אשמח אם תעזרו לי. תודה…
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה עדיף יהיה ואני מתכוון לאיכות אם זה בסרטים או במשחקים (מריחות וכאלה) תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
האם אני יכול לקנות שלט למחשב ולחבר אותו למסך עם מתאם של USB ל HDMI ואז לשלוט ולהעביר מ HDMI ל DVI וכו'
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
לכל המשתמשים במסך הנ"ל רציתי לדעת איפה קניתם את ה LG L1970HR שלכם, באיזה מחיר, והאם הייתם ממליצים לקנות שם? כל הערות נוספות על הדגם או על מסך אחר (יותר טוב באותו טווח מחיר ו 19") יתקבלו בברכה D: תקציב 2000~ שח (נוטה למטה) שימוש: אינטרנט סרטים וקצת משחקים (מה שרץ על המחשב, ראו מפרט) תודה מראש!@
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אולי זה לא קשור לפה אבל אני צריך לדעת איך לנקות את המסך שלי.. עם מגבון זה בסדר? או שצריך לקנות חומר מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך לעבודה גראפית וOFFICE. למה OFFICE? כי כשהמסך לבן, חשוב לי מאד שמכל כיוון אני אראה אותו צבע. ראיתי שיש מסכים שהפאנל שלהם בטכנולוגית IPS. עוד לא ראיתי במו עיני מסך כזה ואין לי מושג איפה אפשר, אבל זאת לא השאלה. באחת מרשתות החשמל ראיתי מסכי LCD שהם גם TV. נתקלת במסך של LG מדגם M228WA. כעיקרון, שמתי לב שבניגוד למסכי מחשב, במסך טלויזיה LCD, גם כאשר מביטים מהצד, איכות התמונה לא יורדת. נראה על פניו שמסכי הטלויזיה LCD טובים בהרבה ממסכי המחשב LCD!!! בדקתי פרטים על המסך במדובר של LG, וראיתי שהוא מבוסס על פאנל TN ולא IPS. איך זה ייתכן שמסכי LCD TV טובים יותר? והאם כדאי לרכוש אחד כזה כמסך מחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
דל מציגה מסך OLED אקזוטי עם מפרט טכני מאוד מרשים לגיימרים וגרפיקאים בעלי ממון יצרנית החומרה וציוד המחשוב דל מעלה את הרף השנה בכל הנוגע לחוויית השימוש במסכים. בתערוכת CES בלאס וגאס היא מציגה את מה שנראה כמו המסך האולטימטיבי לגיימרים בעלי ממון. ה-UP3017Q הוא מסך 30 אינצ' בעל רזולוציית 3840X2160 (ידוע גם כ-4K). מסכים כאלה יש לא מעט, אז מה עושה את המסך הזה כל כך מיוחד? התכונה הראשונה שהופכת אותו למיוחד היא שימוש בתצוגת OLED. תצוגת OLED מעניקה צבעים חיים ויכולת דיוק מעולה. מסך זה תומך במכלול הצבעים של תקן AdobeRGB בשיעור של 100% כך שהוא בהחלט יקרוץ לגרפיקאים ועורכי התמונות. OLED גם ידוע ביכולת שלו לספק צבעים שחורים וניגודיות מאוד גבוהנ כשצריך. עוד יתרון בשימוש ב…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום התחדשתי היום במסך סמסונג 971P ורציתי לדעת אם יש פה למישהו הגדרות מומלצות למסך, בעיקרון נראה לי שהצבעים במסך זוהרים מדי. וחוץ מזה חבל שהמסך מגיע עם חוברת הוראות של מסך אחר(גם בעברית וגם באנגלית) ולכן לקח לי 5 דקות להבין איך מחברים את המסך למחשב.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לקנות מסך 20"-22" בתקציב של עד 1000 שקל בערך. הבעיה שלי היא שהמסך יתחבר למחשב ישן עם כ. מסך 9600PRO - כרטיס בן 6-7 שנים. אני ממש לא יודע אם יש מסך שיוכל לפעול עם הכרטיס הזה... לפי מה שהבנתי מסכי 20-22" דורשים כרטיס חזק יותר כי יש להם רזולוציות גבוהות יותר... חוץ מזה - יש מסכים טובים בתחום המחירים הזה? אפילו יותר נמוך אם אפשר...
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בשביל לבדוק פיקסלים מתים/תקועים מה הדרך הכי טובה? לשים רקע לבן ושחור ולחפש אותם? אילו עוד בדיקות כדאי לעשות? אני לא מדבר על כיוון הצבעים אני מדבר על דברים אחרים כמו זליגת אור מוגזמת או לא יודע מה... יש בסטיקי כמה דברים שימושיים אבל רציתי לדעת אם יש עוד דברים ספציפיים למסך הזה שאפשר לבדוק איתם את התקינות המלאה שלו. עריכה: המסך הגיע, שיניתי את הכותרת. שאלות: 1. המסך שקיבלתי הוא 2007FPb. מה זה אומר? 2. איך אני בודק את סוג הפאנל (למרות שאני די בטוח שזה S-IPS)? 3. איך אני משתמש באפשרות ה- Pivot? אני לא מדבר על סיבוב המסך, אלא שמערכת ההפעלה תקלוט שאני במצב הזה. 4. ערכי RGB מומלצים? כרגע זה על 100,100,100.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי קניתי את המסך הזה של דל והרכבתי אותו מקודם ואני צריך עזרה/המלצות כל דף אינטרנט שהוא לא עם טקסט וממילא לבן אני רואה בצבעים גרועים מאד הגוונים של צהוב חזקים וממש גרועים - ולא רואים תמונות ברורות ניסיתי לשחק ולשנות את הרמה של הצבעים או של הניגוד (contrast) ואני מנסה לשחק הרבה זמן ולא מגיע לתוצאה טובה אני מנסה את נסיונכם - מה כדאי או צריך לעשות/לשנות??? בתודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22 זול ורציתי לדעת האם המסך 228WFP שווה ב 1500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בקרוב אקבל אקס ופיסי3 מבקש עזרה בבחירת מסך מחשב 22 אינץ שלא יעלה על 2000 שח ושייתן תצוגה יפה למכשירים אשמח על העזרה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312# איך הוא? ואם אפשר לחבר אליו XBOX 360?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, איזה מבין שלושת המסכים הבאים עדיף מבחינת:כסף,איכות,וביצועים Samsung SyncMaster 226BW .1 Dell E228WFP .2 ASus MW221C .3 בתודה אור.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש לא מבין במסכים בגלל זה אני צריך חוות דעת מסך 19 של ACER כדאי לקנות ב1000 שקל? המפרט: מסך מחשב ''19 LCD דק בפורמט רחב ACER 5MS מסך איכותי בעיצוב דק ואלגנטי בפורמט רחב * יחס ניגודיות גבוה 1:700 * זמן תגובה מהיר 5ms יעיל בצפיית סרטים ומשחקים * רמת בהירות מסך גבוהה ביותר 300cd/m² אחריות ל 3 שנים, השירות והאמינות ניופאן! מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD גודל מסך: 19 אינץ' פורמט מסך: 16:10 צבע: שחור וכסף זמן תגובה: 5MS רזולוציה: 1440X900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:700 גודל נקודה: 0.285 מ"מ צבעים: מידע אינו זמין תדר רענון אופקי: מידע אינו זמין תדר רענון אנכי: מידע אינו זמין אפשרות תלייה על הקיר ( תקן Vesa): VESA 100 רמקולים סטריאופוני: ללא …
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מסך והוא קונה רק מבאג ו-KSP, הוא רוצה להשקיע עד 1300 שקל הכי הרבה, מה אתם ממליצים לו? העדיפות היא יותר לכיוון באג אבל אם אין שם שום דבר אז KSP. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, מצאתי 2 אתרים שקובעים שה- 2007FP שאמור להיות זהה ל- 2007WFP לא מותאם למשחקים. מה דעתכם? האם יש כאן מישהוא שנתקל ב- ghosting על אחד מהמסכים? איך ה- FP לעומת ה- WFP? המסך ישמש גם כטלוויזיה. http://20-1-lcd-flat-panel-game-monitor-review.toptenreviews.com/dell-ultrasharp-2007fp-review.html "however, it is just not fast enough for gamers" http://reviews.cnet.com/Dell_UltraSharp_2007FP/4505-3174_7-31783700.html DVD playback on the Dell 2007FP was only average, which is not surprising, considering the 2007FP's middling 16-millisecond pixel-response rate. We noticed average amounts of digital noise and ghosting, though errors weren't excessive.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכם... איך אני מכוון את הCONTRAST והכל ? הכל בהיר מאוד .... וטיפה מטושטש מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה המלצה למסך מחשב לזוג מבוגר (סביבות גיל 80) אני חושב שבין 20-22 אינץ' מספיק, הדרישות הוא שיהיה אמין, והתקציב הוא עד 1000 שקל. מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכש מסך שישמש אותי לטלויזיה ולמחשב שני. הוא מחליף מסך 25 מרובע ששימש רק לטלויזיה. חייב להיות מסוגל להריץ משחקים טוב. יש המלצות? ניסיון אישי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-