עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, ראשית אפתח בכך שהידע שלי במחשבים מועט ולכן הופנתי לפורום לייעוץ. כשאלה ראשונה מהו ההבדל בשימושים של מסך רחב לעומת השימושים של מסך דק? שאלה שנייה מהם החברות הממלצות היום בשוק לכל אחד מהסוגים.

2. אני פשןט מעונין לקנות את המסך של סמסונג T220P ורציתי לדעת עם ההבדל בזמני התגובה כל כך מורגש הזמן המשחק קראתי את המידע על בפורום על הנושא הזה לא הבנתי כלום אז אני מעלה את השאלה הזו לפניכם עם יש לכם הצעות למסכים אחרים שתומכים full hd וגם טובים למשחקי FPS כמו CRYSIS ודומיו התקציב שלי הוא 1300+

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  3. אני כמעט סגור על רכישת המסך. האפשרויות: אחד 2407WFP - Dell או שני VP930B - Viewsonic וכרגע רוצה פשוט "להרגיש" את המסך לפני הקניה. איפה ניתן לבדוק את ה2407WFP - Dell באיזור ירושלים או הסביבה? האם אין חנויות שמציגות את המסך הפופולארי הזה?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  4. האם יש תורך להשקיע בכלל יותר ? מה הכי כדאי לקנות ? תודה

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  5. אני מחפשת מסך מחשב שיהיה מיועד בעקר לסרטים, עד 800 ש"ח. לא משנה לי כמה אינץ(עדיף כמה שיותר...) - העקר שיציג תמונה איכותית. אז... מה אתם ממליצים?.. יש דבר כזה במסכי מחשב שניקר FULLHD ? רציתי לדעת מה הנתון הכי חשוב בבחירת מסך? איזה חברה הכי מומלצתל פי דעתכם?

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by KishKush,

שלום רב, יש ברשותי מסך DELL 2007FP Clear Type מופעל דרך תוכנה שהורדתי מאתר מיקרוסופט. כאשר אני עובד במצב PIVOT, הגופנים נראים פחות טוב מאשר במצב הרגיל. עבור PDF שמקורם סריקה, זה לא משנה כלל, ונוח מאוד לקרוא מסמכים כאלה, אבל עבור טקסט זה משנה. ביטלתי את הclear type וזה נראה יותר רע. למיטב הבנתי, זה נובע מכך שהXP לא יודע שהוא במצב PIVOT וחושב שהפיקסלים עדיין בצורת RGB במקום בצורת R G B אני מניח שזה לא רק למסך הזה, אלא לכל המסכים במצב PIVOT. אני טועה?? והאם יש דרך להתגבר על העניין? תודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  7. Started by bad boy,

הבחירה בין BENQ ו LG הLG W2486L : ניגודיות 1:2000000 2MS 24" וה BENQ V2410 : ניגודיות 1:5000000 5MS 24" במה עדיף להיתחשב בזמן תגובה או בניגודיות

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by hali,

הי, אני מחפש מסך מחשב לשימוש ב-90% מהזמן בתוכנות office וכן קצת לסרטים ואלבומי תמונות (לא למשחקים) הגודל חשוב אבל האיכות יותר כי אני מתכוונן להחזיק את המסך כמה שנים טובות (אני ממש לא מבין את ההבדלים של הביצועים והשונים והאם רלוונטי לגבי ...). * אולי זה לא חשוב אבל המחשב הוא מחשב פשוט שקניתי לפני שנתיים ב-1500 ש"ח עם מעבד AMD בעל 4 ליבות, לוח אם של series , וכרטיס גרפי של gigabyte. אודה לכם מאוד אם תקדישו לי כמה דקות ותמליצו לי מניסיונכם מה לקנות. תודה רבה הראל

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  9. Started by NewRig,

השאלה מופנית לאנשים אשר קנו מהחנות LCD-TV, ובמיוחד - מסכים משם של Dell. מהי מדיניות האחריות לגבי הפיקסלים השרופים (מספר, ריכוז וכו'), והאם נותנים לבדוק את המסך עוד בחנות עצמה? תודה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  10. Started by THE FOX,

ניתן לחבר טלווזיות LCD ב VGA ו DVI. מה הרוולוציה המקסימאלית לטלווזיות אלה? וכי חשוב מהי חדות התמונה המתקבלת?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by M-a-T-a-N,

יש לי כמעט 50 אחוז הנחה בגלל זה החלטתי לקנות מסך תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by flesh2,

אני רוצה לקנות מסך LCD חדש בתקציב של עד 2200 שקלים. המסך חייב להיות בפורמט רחב (16:9 או 16:10 זה כבר לא משנה). עדיף שיקבל גם DVI וגם VGA, אם יש אפשרות לקומפוננט זה יהיה נהדר. שהאיכות לא תהיה זוועתית, אני לא מצפה למשהו מדהים אבל לפחות שיהיה כיף לשחק עליו משחקים. לא צריך רמקולים מובנים (עדיף בלי בשביל עיצוב יפה יותר, למעשה). תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  13. שלום, ראיתי אצל דוד שלי שהוא חיבר את הDVD שלו למחשב אז זה אפשרי אז אפשר המלצה אבל לDVD שיוכל להתחבר למחשב ולשמש כמסך. לא משנה גודל מסך. שיעלה עד 400-450 ש"ח עריכה: אם זה לא הפורום הנכון תעבירו בבקשה

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by asaf16,

משחקים, אינטרנט וסרטים the usual תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  15. שלום רב. מסך הסוני שלי סיים את תפקידו באופן סופי מאוד אתמול בערב לאחרלמעלה מ3 שנים הגיע הזמן למסך אחר במקומו- אני מעוניין במסך שישמש אותי לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט ובעיקר משחקים. אני מעוניין במשך 19" ולא במסך רחב. תקציב עד 1300 ש"ח. קראתי שה LG1960TR הומלץ פה. האם יש עוד אלטרנטיבות במחירים האלו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  16. ראיתי פה כל מיני התלבטויות על מסכים בעיקר של דל למיניהם ולל אחד יש את היתרונות הקטנים שלו.. אני פשוט מחפש מסך שיראו בו טוב סרטים סדרות ואינטרנט בגדול..בעיקר בעומק השחור ופחות מעניין אותי כיוונונים של המסך חיבורים וכו.. אשמח לקבל המלצות..התקציב הוא 1500-2000 (תלוי בגודל המסך) תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  17. שלום. אני צריך המלצה למסך מחשב העדפה היא ל22 אינץ והמטרה היא למשחקים... המפרט של המחשב שלי הוא INTERL E6750 זיכרון 2 גיגה לוח P35-DS3 כרטיס מסך 8800GTS 320MB יש לי עדיפות למראה חיצוני טוב כדוגמאת הדגמים של סמסונג... תודה לעוזרים ויום טוב

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by Cupid Me,

כנ"ל, תודה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  19. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by tamir245,

שלום רב, אני בדיוק סוגר מפרט משרדי עבור אמי,מדובר על שימושי אינטרנט,אופיס ושירים.. אני מתלבט בין הסמסונג 2033SW או הפיליפס 220E1SB. האם ניתן ללכת על הפיליפס בשקט למרות הרזו' הגבוהה שהוא נותן והנתונים הלא רעים? האם יש אופ' אחרת טובה יותר מבין השניים? תודה,

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  21. Started by gania23,

אני לא מבין למה יש את כל הרזולוציות הגבוהות שמעל 1280x1024 עם מסכי הlcd לא תומכים בהם... כי עם הבנתי נכון lcd לא תומכים מעל ל 1280ס1024 והרי lcd זה התטכנולוגיה הכי מתקדמת של מסכים אז עם אפשר הסבר הגיוני לכל זה אני אשמח או שפשוט lcd תומכים ברזולוציות גבוהות יותר ולא ידעתי ??[= תודה

22. בהתאם לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469144.msg4010351 אני מזמין את המחשב החדש שלי בעוד כמה ימים ועכשיו אני רוצה לסגור את הפינה עם המסך. הדרישות: -37 אינץ' -למשחקים וסרטים וטלוויזיה -שיתן מענה סביר לשימוש בתוכנות גראפיקה. הכוונה היא שהגוונים שלו יהיו אופטימליים בשביל העיסוקים שלי בפוטושופ. אני לא פנאט בנושא הזה, אבל כן רוצה שיהיה משהו טוב. -רוצה גם שיתמוך לעתיד בתלת מימד. (אם לא יהיה יקר מדיי) -יתחבר גם לממיר YES ללא HD ככה שעדיין יהיה ניתן לצפות בשידורים הרגילים. Full High Definition. התקציב הוא עד 3.5K אם אפשר לחסוך זה ממש יעזור. במילא מוציא 5K רק על המחשב. הסאונד יצא מתוך מערכת שאקנה בנפרד כך שאין חשיבות לרמקולים בטלוויזיה. דגמים מסויימים שראי…

23. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, אני צריך מכם המלצה בנוגע למסך 22 אינץ. אני מודע להיותו בעל פאנל TN עם כל המשמעויות של זה, אבל כרגע זה מה שאפשר (אין לי כוונה לרדת ל-20 בשביל הדל). המסך מיועד בעיקרון ל-2 שימושים עיקריים: 1. משחקים - פה היותו של הפאנל TN אינה קריטית (יחסית). 2. צפייה בטלויזיה - אני צריך שלמסך יהיו חיבורים על מנת לחברו לממיר של YES. (אני מודע לבעיה של זוויות הצפייה). למשחקים אני מבין שהדגם המומלץ בפורום הוא 226BW של סמסונג, אבל איןנני יודע האם יש לו כניסות לחיבור לממיר? ואם אין לו, איזה מסך יכול להתאים לדרישות?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by embedded,

המסך יחובר ליציאת VGA (המחשב ישן ואין יציאה דיגיטלית) עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט וקריאת טקסט. למישהו יש המלצות? תודה

25. חברת האלקטרוניקה הטאיוואנית מציגה מסך 35 אינץ אולטרה רחב ומעניין מסכים בקצב רענון גבוה מאיימים להפוך לסטנדרט החדש בשוק, שיודע לספק חוויית צפייה איכותית וחלקה יותר כמעט בכל מצב בשילוב עם טכנולוגיות ה-FreeSync וה-G-Sync, ובחלק מהמקרים גם נראה נהדר ו'טבעי' יותר תודות לתוספת של קעירות שעוטפת בעדינות את הצופה. אם התיאור הזה מדבר אליכם – כנראה שתשמחו להכיר את ה-C3583FQ החדש של חברת AOC. מאחורי השם הלא ממש קורץ הזה ניצב לו מסך בגודל 35 אינץ', קעור ב-2000R ובעובי נמוך יחסית (חלק מרכיבי המערכת מובנים ברגלית שלו לשם כך), אשר מבוסס על פאנל AMVA ברזולוציית 1,080×2,560 פיקסלים מבית AU Optronics, שמהווה אלטרנטיבה איכותית יותר למסכי ה-TN לסוגיהם שחזרו לרלוונטיות בתקופה האחרונה…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים