מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מסך למחשב שיתאים למשחקים וקצת לאינטרנט שיהיה טוב עם נתונים של 2ms ניגודיות 1:3000 ובלי רמקולים... 19" (אין הגבלת מחיר עדיין).. ראיתי את ה-VP930 אבל הוא היה בכלל 8ms ולא זוכר את הניגודיות עכשיו.. אשמח להמלצות.. דניאל.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום, אחרי 3 וחצי שנים עם VP930 של Viewsonic החלטתי שהגיע הזמן להחליף. התקציב שלי הוא בין 1000 ל1500 ש"ח, השימושים העיקריים הם עריכת תמונות(פאנל איכותי ודיוק צבעים זה חשוב) וצפייה בסרטים. פה ושם אני משחק במשחקים ולכן אני מעדיף שזמן התגובה לא יעלה על מה שיש לי עכשיו(8ms לG2G). כרגע אני מתלבט בין U2311 ל2209WA של DELL שלפי מה שיצא לי לראות הם בין היחידים שמציעים פאנל איכותי במחיר סביר, אבל החלטתי לבדוק בכל מקרה האם קיימות אופציות אחרות שכדי לי לשקול, ואם לא, מה עדיף מבחינת 2 האופציות שאני מכיר בעבור שימוש של עריכת תמונות(אני צלם חובב ומתעסק הרבה עם תמונות בזמן הפנוי, אבל מכיוון שזה תחביב והמסך עדיין משמש אותי לדברים נוספים אני לא יכול להצדיק הוצאה של יותר מ1500 שקל על מסך).…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קיבלתי לרשותי מסך LCD ישן של ACER ורציתי לבדוק עד כמה הוא חיי ושמיש. חיברתי אותו למחשב והוא נדלק והעלה ווינדוס, חושך. נכבה למרות שהוא דלוק. אחרי כמה נסיונות כאלה גיליתי שהוא לא נכבה כולו, החלק (לא יודע, לא מבין כלום במסכים רק מנחש פה ) של התאורה נכבה, ואם ממש להתאמץ אפשר לראות סימנים של חלונות. בדקתי על שני מחשבים תקינים לחלוטין, בדקתי גם שהכבל בסדר כי בדרך כלל אני לא משתמש בו. מסכים אחרים עובדים מצויינן עם אותם המחשבים והכבל. אני אפילו לא מצליח להגיע לתפריט של המסך (בעצם מצליח אבל לא רואה כלום אחרי כמה שניות) כל רעיון יתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא המלצות על אחד, יש מישהו שמכיר אחד מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
מה שחשוב זה שיהיה כמה שיותר איכותי (עד כמה שניתן בתקציב הזה), לא משנה אם "19 או "20. השימושים הם בעיקר פשוטים כמו גלישה ואופיס... לא Crysis או משהו כזה. צריך להיות זמין ותואם לתקציב בפנדה מחשבים http://pandas.co.il
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קיבלתי מסך : aoc 17 lcd 8ms dvi lm728 האם המסך הזה מספיק טוב למשחקים ? קיבלתי אותו במחיר 700 ש"ח שווה ?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD שהוא 17 אינץ' LG L1732TQ. יש לי אותו בערך שנה, ומתחילים להיות סימנים שחורים כאלה על הסמך של עיגולים כאלה, ופתאום גוונים קלים של שחור על המסך. הבנתי שהגיע הזמן לניקיון אבל אני מפחד לגעת במסך שלא יתקלקל בו שום דבר. תוכלו להסביר לי איך לנקות את המסך או להפנות אותי למדריך אחר? תודה רבה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כאשר מעבירים את הimage mode לgaming המסך עושה משהו ממש מוזר, דבר שדומה לbloom effect במשחקים. כאשר עוברים מתמונה כהה לבהירה המסך מבהיר את עצמו מעבר למצב הרגיל בהדרגה וכן להיפך, במשחקים לא רואים הבדל גדול, חוץ מתמונה בהירה יותר בקטעים חשוכים. אבל כאשר עוברים בין עמוד רגיל בFF לעמוד שבו הניגודיות גבוהה(רקע שחור עם אובייקטים לבנים) רואים את הבהירות של הצבע האפור של חלון הFF והחלקים הלבנים בעמוד הופכים לבהירים יותר... התופעה נתגלתה בעת משחק בהגדרות של המסך, ומעבר בין 2 טאבים בFF הראשון היה הפורום והטאב השני הוא האתר הזה - http://www.myspace.com/kontraproject
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך 22" עד 1500 ש"ח לצרכי משחקים וסרטים. (על GTX260). עדיף שיהיה full HD
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הנושא הכי טחון בפורום אני יודע.. אז ככה לפני כחודש עברתי על הפורום החלטתי לקנות בתקציב שיש לי LG1970HR כי זה מה שהמליצו וראיתי אותו בחנות והוא נראה נחמד. בינתיים המימון שלי קצת התעכב נכנסתי להתעדכן ועכשיו הוא כבר לא משהו בגלל הפאנל. ניסיתי לראות מה הכי מומלץ והלכתי לאיבוד. הקיצור מחפש מסך לסרטים,משחקי וטקסט (בסדר זה) באיזור של המחיר של הLG 1970HR תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב די חזק , נעזוב בצד את כל מה שלא חשוב ואומר שיש לי GEFORCE 8800GTS ככרטיס מסך ו... 15 אינץ CRT. אני רוצה לשדרג למסך LCD , חשבתי בהתחלה על ה DELL 2408WFP HC , אבל אחרי ששמעתי על כל הבעיות של ה GHOSTING די וויתרתי על הרעיון. אני כרגע כותב מהעבודה , ועובד על מסך NEC MULTISYNC 20WGX2 PRO ודי מרוצה .. רק ש... הוא די קטן (20 אינץ WIDE) המחיר שלו הוא 2800 שח כרגע. שזה די סביר ,(ה DELL היה עולה 3600 והייתי מוכן ללכת עליו אם לא הייתה הבעיה ההיא) הבעיה שה 24 אינץ של NEC עולה 4700 שח וזה כבר די מטורף. האם יש למישהו המלצות , או סתם משהו להגיד בנושא ? אשמח לשמוע ! תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים! נ.ב אני בעיקר עובד על אפטר אפקטס\פוטושופ , משחק במשחקים (CRYSIS?) ו…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש וחזק יחסית לעריכת וידאו (כרטיס מסך GTX470), הוא עלה לי יחסית הרבה ולכן לא נשאר לי המון תקציב למסך... מצד שני אני מוכן לשלם כ 1000 ש"ח על מסך. השימוש העיקרי הוא עריכת וידאו אנימציה וגרפיקה. לאחרונה ראיתי שמסכי ה LED נהיים פופולאריים יותר ויותר וחשבתי לקנות את ה LG E2240T ראיתי אותם בחנות והם נראו ממש טוב יותר... אבל פה בפורום קראתי שאין הבדל רציני, אז: איזה מסך מומלץ לקנות? ומה איתו: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1953 זה עוד במחיר הגיוני... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
*הגודל מתוכנן להיות 19" ויש אפשרות לסטייה של 200ש"ח אבל לא יותר... *חיבור DVI נדרש מן הסתם... *ללא רמקולים! *המסך מיועד למשחקים בעיקר אבל עדיף שיהיה נוח גם לפעילות שוטפת (שלא יטיש את העיניים אחריי פעילת ממושכת)...
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב הוא עלה כרגיל אבל אין תמונה על המסך והנורית לא מחליפה צבע לירוק אלא נשארת בצבע צהוב בדקתי את המסך על מחשב אחר ואותו הסיפור המחשב עולה אבל אין תצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? האם נשרף לי המסך? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
חנות קטנה ומטריפה... בבת ים. 'אלוף מחשבים' מנהל (אילן ) ג'ינג'י מגניב שעושה שפגטים... העיקר שהלקוחות יצאו... ויכנסו שוב מרוצים, מסך ראשון לא הפיק צבעים נכונים בעבורי, והחלפתיו. מסך הפיליפס שהוחלף תמורת הראשון, הגיע תקול, המנהל "כעס" במקומי, אילן המנהל של החנות המדוברת, בכבודו ובעצמו יצא לנותן האחריות וחזר לאחר שעות עם מסך חדש תקין לחלוטין, סחוט ורטוב מגשם, אך עם חיוך של ג'ינג'ים על הפנים. מלא לקוחות בחנות וההמתנה לא קצרה אך כדאית לאללה. תענוג של שירות, הסברים הקשבה וטלפונים זמינים . בת ים על המפה.
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני לא רוצה להתבאס על זה בעתיד (כי שימוש יהיה לזה בחיבור של ממירי יס וכוו..). הסיפור הוא שרציתי לקנות את הסמסונג T220P ובגלל החיבור HDMI אני חושב לקנות את הT240 כדאי או לא זה בגדול השאלה. תגיבו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
-
-
זה נכון שלא ממומלץ לעבוד עם מסך FULL HD בגודל של 22 אינץ' ? אם זה באמת לא ממומלץ אז למה ?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה עדיף יהיה ואני מתכוון לאיכות אם זה בסרטים או במשחקים (מריחות וכאלה) תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי את המסך הנ"ל. ולאחר התקנה מהירה שמתי לב כי יש בו בעיה מסויימת עם השחור בסרטים, והמסך מתקשה לייצר שחור אמיתי, יש הילה מסויימת סביב כל דמות במסך, האם מישהו יודע איך ניתן לפתור בעיה זאת או שזאת בעיה של הפאנל שלא ניתן לפתור?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך המצלה למסך LCD 19" בטווח מחירים של 1700-1800 ש"ח. מסך רגיל ולא Wide. המסך ישמש לסרטים משחקים אינטרנט אופיס ... בקיצור הכל. לפי מה שהבנתי מחיפושים פה בפורום יש כמה סוגים של פאנלים למסכים: TN-film - הפנל הכי נפוץ במסכי ה-LCD. - אל גם לא כ"כ איכותי IPS - הפנל היקר ביותר מבין השלושה והכי פחות נפוץ בגדלי ה- 17-19 אינץ'. - לא מיועד למשחקים וסרטים. VA - שילוב של ה - TN וה - IPS. שמתחלק ל-MVA ו-ל PVA. - זה האופטימלי במבחינתי ,לא ? השאלה אם קיים מסך בטווח מחירים האלה עם פאנל כזה או שכבר עדיף לקנות איזה SAMSUNG עם פאנל TN , כמו ה- 931C שהוא 2ms או 960BF שהוא 4ms. או שעדיף בכלל LG או חברה אחרת ? תודה רבה !!!
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
רק מאנשים שיש להם מסך עם נתונים כאלה וממליצים עליו.. ומה דעתכם על מסך ה 931c של samsung ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490357 ומה הוא שונה ממסך ה 931bf ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-