מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
1. SAMSUNG 2243EWX 2. PHILIPS 220CW9FB 3. PHILPS 221e1hsb המסך מיועד לאבא שלי ככה שהוא ישמש לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, וורד ואקסל... למה המסכים האלו? לאבא שלי יש זיכוי בקרביץ והוא רוצה מסך 22", הם נראים לי הכי נורמליים...
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בעניין- קראתי כבר את כל המדריכים בפורום בעניין זה. "19 יהיה לי טוב- כי אני אשתמש במחשב ליומיום (אינטרנט סרטים וכו') ולעבודה גרפית (תלת מימד, פוטושופ וכו') כמו כן, אני אשתמש למשחקים (לא מטורפים- אני לא גיימר ) שאולי ידרשו איכות... קראתי תגובות לא מי יודע מה על מסכים רחבים בהקשר למשחקים- האם זה נכון? האם בכלל כדאי מסך רחב? מסך שמסתובב למצב אנכי- טוב או לא? כמה זה מיקר? האם 8MS יספיק לי או שעדיף למצוא 4MS? תודה רבה רבה רבה!
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ב 10,000 ~ עם מסך... אשמח לקבל המלצות על מסכים 21''+ --למשחקים בלבד-- **עדיף לא WIDE** תודה מראש :
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הופיעה בסטיקי אם אני לא טועה, תודה
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מסך למעצב שעובד עם פוטושופ פלאש ווידאו איזה מהמסכים של viewsonic עדיף בשבילו? http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/graphicseries/g90fB/ או http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va930m/ המחירים כמעט זהים
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קניתי היום מסך חדש ( LG L1970HR ) בגולדטופ וזה פשוט מדהים איך המסך הזה נחטף ... כל פעם שבאתי לקנות אזל במלאי , הפעם תאמתי מראש שישמרו .. איך שאני מגיע האיש שבא אחריי גם קנה את המסך והוא אפילו לא ידע כמה הוא עולה (!!) קיצור המסך פצצה , ממליץ בחום. עכשיו לשאלה : רציתי לשאול את אלה מביניכם שיש להם את המסך , על איזה הגדרות הם משתמשים במסך כי אני לא יודע בדיוק כמה הכי טוב ואיך רואים הכי טוב . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
-
המלצתכם? כמובן רק יבואן רשמי עם שרות טוב, רצוי בבית (כמו למשל ה VIP של ח.י.)
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחברה של אימא שלי תמסך הזה במתנה. זה המסך: http://www.aurora.se/lg/lg-575ms.htm אכשיו אני עובד עם מסך CRT 17 פשוט של AOC אז השאלה היא האם המסך הזה יותר טוב ממסך crt17 פשוט. והאם הוא שווה משו בכלל?והאם הוא טוב למשחקים או לא.ומה המקצוענות של המסך חחח כאילו נניח הוא טוב לסרטים. תודה שמואל
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
טוב אנדע שהנושא הזה נטחן עד עפר. אנדע שרבים ממכם כבר רואים את הנושא הזה , הם מקבלים ג'ננה אבל, אני חמור מה לעשות אני רוצה מסך עשרים ושתיים אינץ , עכשיו עברתי בפורום הזה בחיפוש אחר מענה. אין לא מצאתי תשובה חד משמעית , חוץ מהנימוק הבא "כל מסכי העשרים ושתיים הם תת רמה שפורפרות TN וכו' .. הבנתי שאלתי היא איזה מסך 22 נחשב הכי טוב; איזה פירמה סתומרת. אני בטוח שיש פה חברה שכועסים אבל תשמעו שימו יד תעזרו לי לעשות את הרכישה החכמה ביותר שאפשר לעשות בסוג המסך הזה תודה מראש g0v0s
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אוףףףףףףףףףףףףף כל כך הרבה זמן אני מתכנן על הDELL 2007WFP ולא מצאתי חנות אחת עם מחיר נורמלי שיש לה במלאי [גם בחנויות עם מחיר גבוה אין.]. החברה NEXTOP פתאום הפסיקה לענות לטלפונים, לא מחזירים תשובות להודעות וכו' למרות שהמסך היה אמור להגיע שבוע שעבר. אין לי כח, אני הולך על מסך אחר. מה לקחת? אני מעדיף שיהיה מסך רחב, אני חשבתי על הEIZO 1931SH למרות שהוא 19, או עם הNEC 20WGX2 שנראה לי יותר טוב, רק יש לו מסך מצופה כזה [לא יודע איך קוראים לזה]. מישהו יכול להביא לי תמונות של שתי המסכים ומה עדיף יותר\מסך אחר? יש בגולדטופ את הNEC במלאי אבל זה עולה 3.3K שזה קצת גבוה למסך, אבל אין לי בעיה כי נגמרה לי הסבלנות לחכות. תודה רבה לעוזרים. ***גם ביקורות על המסכים יתקבלו בברכה***
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האם למסך SAMSUNG T240 יש מסך מבריק ? כזה שמחיר השתקפות.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום התחדשתי היום במסך סמסונג 971P ורציתי לדעת אם יש פה למישהו הגדרות מומלצות למסך, בעיקרון נראה לי שהצבעים במסך זוהרים מדי. וחוץ מזה חבל שהמסך מגיע עם חוברת הוראות של מסך אחר(גם בעברית וגם באנגלית) ולכן לקח לי 5 דקות להבין איך מחברים את המסך למחשב.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למסך LCD, עדיין לא החלטתי אם 17 או 19. בכל אופן, הוא לעבודה משרדית (אינטרנט וכו'), ומעט למשחקים. כמו כן, יכול להיות (כנראה שאם אני אקנה 19), שהוא ישמש לסרטים וסדרות שמורידים מהאינטרנט. הבנתי שכל מסכי ה-TN לא משהו, אבל שמסכים עם פאנלים אחרים לא מתפקדים כמו שצריך במשחקים ויש מריחות (לפי תגובות של אנשים שקנו את המסכים בזאפ... אומרים שהם מעולים ואין מה להשוות למסכי TN, אבל שבמשחקים יש מריחות שלפעמים מציקות). בקיצור - אני רוצה מסך איכותי ברמה גבוהה, עם אחריות טובה של היבואן (לא LG, למשל, שהיתה לי איתם חוויה נוראית בקשר לאחריות), בין 1100 ל1400 ש"ח. 1400 הוא גבול עליון למסכי 19, ולא 17... אז אם אפשר להתחשב בערך בתקציב הזה. תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש מבעלי המסך מישהו שגר באיזור נתניה או עמק-חפר ויהיה מוכן לארח אותי להתרשמות?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בשביל לבדוק פיקסלים מתים/תקועים מה הדרך הכי טובה? לשים רקע לבן ושחור ולחפש אותם? אילו עוד בדיקות כדאי לעשות? אני לא מדבר על כיוון הצבעים אני מדבר על דברים אחרים כמו זליגת אור מוגזמת או לא יודע מה... יש בסטיקי כמה דברים שימושיים אבל רציתי לדעת אם יש עוד דברים ספציפיים למסך הזה שאפשר לבדוק איתם את התקינות המלאה שלו. עריכה: המסך הגיע, שיניתי את הכותרת. שאלות: 1. המסך שקיבלתי הוא 2007FPb. מה זה אומר? 2. איך אני בודק את סוג הפאנל (למרות שאני די בטוח שזה S-IPS)? 3. איך אני משתמש באפשרות ה- Pivot? אני לא מדבר על סיבוב המסך, אלא שמערכת ההפעלה תקלוט שאני במצב הזה. 4. ערכי RGB מומלצים? כרגע זה על 100,100,100.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכלולם, יש לי שאלה בקשר לתלת מימד, במיוחד במשחקים, האם חייב לקנות מסך שמפורסם באתר נוידיה כ"תומך בטכנולוגיה 3D VISION" או שכל מסך 120 HZ יתן לי את אותה תרומה? ושאלה נוספת היא אם אני קונה מסך או טלויזיה שתומכים ב 3D ומגיעים איתם משקפיים, אז המשקפיים האלה זה רק לסרטים או שיתאים למשחקים גם? תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הייתי במרדנית וביררתי בקשר למסך ואמרו לי שכבר לא כותבים A,S על המסך ואין דרך לבדוק, האם זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לאחר חודש של שימוש במסך VP930(יש לי שניים כאלה) החלטתי לכתוב חוות דעת מקוצרת לגביו שנשלחה גם לזאפ. כיום קשה מאוד לבחור מסך LCD וגם לאחר הבחירה יש בך ספקות לגבי כך שעשית את הבחירה הנכונה, כאשר הוצאתי את המסך מהחבילה ישר ידעתי שעשיתי את הבחירה הנכונה. לכן לאחר קריאת סקירות רבות בכל אתרי החומרה הגדולים החלטתי לרכוש אותו. לפני כחודש בערך קניתי את המסך מחנות באשדוד ב2050 שקל, באריזה היו: *מסך *כבל D-SUB וכבל DVI * דיסק עם דרייברים *דיסק התקנה של Perfect suite יתרונות: המסך בעל פאנל M-PVA ומציג צבעים גם בצורה מעולה, הצבעים ממש עמוקים מה שנותן חווית צפייה. חסרונות: המסך מגיב דיי לאט ותוכנת הכיול שלו די מסובכת בהתחלה. חוות הדעת - המלצה שלי: איכות תמונה גבוהה במיוח…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מחפש LCD באזור ה-4500 ש"ח (ומטה) למחשב ולטלוויזיה, זאת אומרת שהשימוש הראשי ב-LCD יהיה גלישה באינטרנט, משחקים וכו', ובנוסף לכך אני רוצה לחבר אליו כבלים (HOT). ראיתי בטרקלין LCD של Lenco בגודל 26 אינץ' במחיר של 4200 ש"ח וזה נשמע טוב, אני לא זוכר מה הדגם, אבל כתוב על הפאנל HDTV Ready. מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
נניח ואני רוצה לשחק במשחק ישן שלא תומך ברזולוציות WS, כמו FALLOUT. איך זה בעצם יתבצע על מסך רחב, אם בכלל? תודה לעוזרים :]
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שמעו קניתי מסך חדש חמוד כזה אבל שמתי לב שלפעמים יש גלים ממש ממש קטנים כזה נגיד רואים בשורת כתובות בדפדפן כזה קצת רועד ממש קטן וגם באייקונים של המסך.. איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני חושב ללכת על המבצע של בזק,מסך מחשב שהוא גם טלווזיה,26 אינץ,רחב HD. http://www02.bezeq.co.il/Sales/Pages/lcd2.aspx האם כדאי לי? לאמא שלי אין בעיה לשדרג ל8 מגה,שאלנו כבר מחירים,ואין לה בעיה אך השאלה,המסך הוא טוב? שווה? אני מעדיף תגובות של אנשים שיש להם אותו,ה10 שניות זה לא מזיז לי. מפרט המחשב שלי: להלן המפרט: תמונה מספר אחת: http://i30.tinypic.com/5oftxh.png תמונה מספר 2: http://i25.tinypic.com/1eazx3.png הכרטיס הזה מריץ לי כל משחק,עוד משהו,יש לי XBOX האם זה טוב למסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מחפש את ה מסך....היום עם dell 2410 אוהב את מה שרואה במסך apple אבל יש לי pc...(יש חיבור שלא יוריד איכות?) מתלבט לגבי lg 27ea83.....על פי המפרט נראה בהחלט איכותי מישהו התנסה? האם מבריק או מאט? (אישית אני מעדיף מבריק) אודה להתייחסות
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-