עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני קונה מסך LCD חדש במקום הCRT הישן, אני משתמש במחשב כמעט להכל, כולל צפייה בהמון סרטים וסדרות והרבה משחקים שחלקם בעלי קצב מהיר (כמו UT2004), התלבטתי הרבה אם לעבור לLCD או להישאר עם הCRT, עכשיו שיש לי קצת כסף פנוי החלטתי סופית לקנות LCD חדש, הדגש שלי הוא יותר על איכות ופחות על גודל, אני בנאדם שמוכן לשלם אקסטרה אם זה אומר שאני מקבל את ההכי טוב שאפשר, משיטוט בפורמים וקריאת מאמרים והמלצות (פלוס המלצה של מישהו שאני מכיר אישית) נראה לי שהאופציה הכי טובה בשבילי היא 2007WFP של DELL, אבל מיכיוון שאני עדיין לא ברמת הידע של כמה אנשים פה אני לא רוצה לעשות את ההחלטה הסופית לגמרי לבד, בעיקרון כל מה שאני צריך זה אישור מכמה אנשים פה שזה באמת המסך שהכי יתאים לי ואז אני כבר יתחיל לחפש אות…

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  2. תחת הכותרת: Out Of Range הסבר לבעיה המופיע במדריך של המסך: Check the computer image output resolution and frequency and compare the value with the preset values. זה קורה בשני מקרים הקשורים לרזלוציה. שיניתי במשחק את הרזלוציה למאד גבוהה שהמסך אמור (לטענת היצרן) לתמוך בה ללא בעיות 1400*1050 וקיבלתי מסך שחור עם הודעה "Out Of Range" ערכתי בדיקה גם בהגדרות של המסך (ללא המשחק) לאותה הרזולוציה וקיבלתי אותה הודעה. אם המדובר הוא בכרטיס המסך, אז כרטיס הסמך שלי הוא מובנה INTEL G33/G31 EXPRESS CHIPSET FAMILY לי נראה שהבעיה היא עם כרטיס המסך, אני פשוט רוצה להיות בטוח.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  3. יש לי מסך 22",יש לי חיבורים של DVI והכחול הסטנדרטי הזה,עכשיו אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הXbox למסך,כעיקרוןו זה לא צריך להיות בעיה אני מחבר את המחשב בכחול הזה ולXBOX אני קונה מתאם HDMI DVI,אבל כצפוי,יש בעיה,הכבל הכחול לא עובד.אז נתקעתי עם שתיי מכשירים שרוצים חיבור DVI ורק 1 כזה,מה עושים? יש מפצל?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  4. מבקש המלצה למסך 22" עד 1500 ש"ח לצרכי משחקים וסרטים. (על GTX260). עדיף שיהיה full HD

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by TreeBeard,

השימושים הם בעיקר לטקסט (פיירפוקס, אופיס, וכו'). כאן הפרטים של המסך באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/w2043t.jhtml בנוסף יש דגם שהוא כמעט זהה, רק עם סיומת PF, זאת אומרת W2043T-PF: http://www.lge.com/us/computer-products/monitors/LG-lcd-monitor-W2043T-PF.jsp ולפי הנתונים שלו הוא מאוד דומה לראשון, מלבד גודל הנקודה: 0.30 ב-PF לעומת 0.276 בדגם ללא ה-PF. עד כמה הפרמטר הזה חשוב בכלל? מרפרוף פה בפורום (ובמדריך של מסכי LCD) לא ראיתי כמעט שום התייחסות אליו. (הסיבה שאני שואל זה כיוון שבפנדה-מחשבים יש רק את הדגם עם ה-PF). מלבד זה אשמח לכל התייחסות למסך עצמו (כל אחד משני הדגמים הנ"ל), אם למישהו יש ניסיון איתו. הכל בהשוואה למסכים מסוגו כמובן, זאת אומרת TN עד 1000 ש"…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by טלס,

אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23 שימש אותי לצפייה בסרטים באיכות FULLHD. ההתלבטות שלי היא בין הדגם BX2335 של סמסונג: http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4121&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG לבין הדגם 2333t של סמסונג: http://www.freakm.co.il/product.asp?productid=898 מה לדעתכם עדיף? במידה ויש דגמים טובים יותר בתקציב הנ"ל, בבקשה לציין.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  7. שלום לכולם מה קורה ??! קודם כל שהמסך יהיה טוב לGAMING וסרטים עם איכות טובה משהו טוב בעצם תודה לכל מי שעוזר יום טוב PEACE OUT

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  8. שלום, מסך הסוני שלי ששירת אותי נאמנה במשך יותר מ10 שנים מראה סימני גסיסה, לכן החלטתי להחליף אותו במסך חדש. אני רק רוצה לציין שאני חדש בכול נושא המסכים הדקים בפרט בנושא הפאנלים. קראתי את המדריכים המעוד מעשירי ידע שיש בפורם וקיבלתי המון מידע אך לא במידה מספקת לבחירת מסך, ולכן בעצם פתחתי אשכול זה. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט(לפעמים גם קריא של מאמרים) ומשחקי מחשב, צפיה בסרטים לא חשובה לי ואינה נמצאת ברשימת השימושים כי יש לי טלויזית LCD. לגביי גודל המסך גם כאן אין לי יותר מדיי פרמטרים אם כי אני מעדיף גודל מינימלי של 19 ומקסימלי של 22. אני מעדיף לא לעבור את ה1500 שקל(למרות שאני גמיש בנושא). אין לי גם שום עדיפות מיוחדת ליצרן מסויים. כמו שכתבתי אני מודע להעובדה שי…

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  9. האם כדאי יותר מסך 19 עם פנל PVA בסמסונג 971 או לקנות כבר 22 או 20 עם TN? והאם זה נכון שכל המשחקים עוברים לצורה רחבה ולכן מסך 19 רגיל לא יעבוד טוב בשחקים כאלו או במשחקים חדשים?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by Fortunes,

נניח ואני רוצה לשחק במשחק ישן שלא תומך ברזולוציות WS, כמו FALLOUT. איך זה בעצם יתבצע על מסך רחב, אם בכלל? תודה לעוזרים :]

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  11. חברים עוד יומיים אני מתכוון לרכוש מסך דק סוף כול סוף... אני גיימר לרוב..אבל מעדיך פאנל יותר איכותי מאשר פאנל TN מי מבין שני המסכים הללו הכי מהיר במשחקים? אני 70% משחקים 30% אינטרנט וסרטים ועוד שאלה קטנה המסך של הסמסונג קיים בצבע שחור בארץ? קיצר מה אתה ממליצים לי בין שנייהם?האם ההבדל במהירות תגובה הוא גדול בין שני המסכים הללו? תודה לכול העוזר!

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by avieini,

קיבלתי מסך : aoc 17 lcd 8ms dvi lm728 האם המסך הזה מספיק טוב למשחקים ? קיבלתי אותו במחיר 700 ש"ח שווה ?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by ofirmanor,

ראיתי בעין את המסך VW221U (דגם מעט יותר ישן) והוא נראה טוב מאוד. עם זמן תגובה של 2ms gray to gray ומחיר של 1500 ש"ח, איפה ה-catch? זה נראה כמו מסך מעולה למשחקים יחסית למחיר (ראיתי אותו בסביבה משרדית - בלי סרטים ומשחקים) למישהו יש ניסיון איתו? תודה עריכה: קישור לאתר המוצר: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1740&l1=10&l2=89&l3=362&l4=0

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  14. Started by kokos1,

קניתי מסך 19 LG איך הוא? שילמתי עליו 1150

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  15. יש לי את המסך הנ"ל וחשבתי לאחרונה לשדרג אותו... כמה לדעתכם ניתן לקבל עליו היום ? יש לציין שהוא מסך מאוד איכותי וללא אף פיקסל פגום תודה

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by integral,

המלצתכם? כמובן רק יבואן רשמי עם שרות טוב, רצוי בבית (כמו למשל ה VIP של ח.י.)

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by migez,

אז כפי שנאמר בכותרת, אני אולי עוד היום הולך לקנות מסך LCD. עכשיו אני מעוניין במסך 19", פאנל VA, מחיר עד 1500 ש"ח ללא חריגה (אפשרי חריגה ממש קטנה אם זה ממש שווה את זה). לצרכים של לשחק במחשב, צפייה בסדרות ועריכת ודיאו, הצורך הכי חשוב מבחינתי זה לשחק במחשב ואז עריכת וידיאו. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by Silol,

שלום אני צריך המלצה למסך 22" או יותר למשחקים וסרטים ב500$, שלא יהיה מריחות וחשוב שיראו צבעים אמיתיים! תודה..

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  19. Started by hq4ever,

שלום חבר'ה שמעתי (שמועות) שקיימים מסכי מחשב LCD, 17 אינץ שיודעים לקבל גם כניסה של טלויזיה (S-Video?) האם מישהו יכול להמליץ על משהו דומה ? תודה, מקסים.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by yoni321,

טוב אנשים, חבר שלי קנה LCD שזה מסך מחשב וטלוויזיה עכשיו הוא חיבר אותו הכל טוב ויפה הוא רואה הכל טוב חוץ מהכתב זאת אומרת, הוא פותח מסמך כלשו הוא לא יכול לקרוא בבירור הרזולוציה היא 800.600 אמרתי לו שישנה להיכ גבוה 1280-1204 הוא אומר שאי אפשר המחשב לא נותן לשנות רזולוציה אז מה עושים? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  21. שוב מחפש מסך לעבודה שותפת ומשחקימ מסך 19 אינץ' רגיל כרטיס מסך 9600gt לוח אמ giga p35-ds3l תקציב 1000-1300 בלי לחרוג

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  22. אז מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  23. Started by QQQ,

אז DELL הוציאו מסך מחשב 24" חדש ... במחיר זול באופן מצחיק: 380$ (לצורך השוואה: ה-2408WFP עולה 600$.) מה שמצאן חן בעיניי במסך שלי זה הרזולוציה שלו: FHD 1080P (1920*1080). הוא בא עם 3 כניסות: HDMI with HDCP, VGA ו-DVI. זמן תגובה 5MS, קונטראסט של 1:1000 ובהירות 300 cd/m2. הפאנל שלו הוא TN או S-PVA לדעתכם? מתי בערך אמור להגיע לארץ ואיזה מחיר צפוי לו? אה, כן: http://accessories.us.dell.com/sna/products/Monitors/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-7345

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  24. שלום לכולם ! מישהו יודע מה ההבדל בין Dell 24 LCD 2407WFP ל- Dell 24 LCD 2407WFP HC תודה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by shai888,

LG E2040T מישהו רכש את המסך הזה? שיחק בו? זה מסך טוב למשחקים?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים